Mijn genie 1.2

()

Een geest-tig verhaal

Droevig kijk ik om me heen. Alle spullen komen me zo bekend voor. Zo vaak heb ik hier gespeeld, op zijn knie gezeten en toen ik langzaam volwassen was geworden goede gesprekken met hem gevoerd en al zijn wijze raad opgezogen. Mijn grootvader was overleden en nu sta ik hier met mijn broer om alles leeg te halen. Onze ouders hebben al wat dingen meegenomen en aan ons de taak om alles verder weg te halen. Straks komt de opkoper die de rest meeneemt maar eerst mogen wij nog rond kijken om te zien of we nog iets willen.

Mijn blik valt op de verzameling flessen die in de kast staat. Een herinnering van hem aan de oorlog, toen hij met de Engelsen had meegevochten. Allemaal verschillende flessen, waar limonade en bier in gezeten had. Ik heb mooie herinneringen aan die flessen, hoe vaak heb ik die niet zien staan terwijl ik bij hem op bezoek was. Hij vertelde dan de mooiste verhalen hoe hij die flessen in zijn bezit had gekregen. Ik kan die niet weg laten gooien. Voorzichtig stof ik ze een voor een af en ze verdwijnen in een doos. Thuis zal ik wel uitzoeken wat ik er mee ga doen.

Een paar weken later staat de doos met de flessen nog steeds in de gang en ik besluit dat het tijd wordt om ze een plaatsje te geven in mijn woonkamer. Ik maak ruimte op mijn kast en besluit om daar de mooiste flessen op te zetten. De rest gaat naar mijn logeerkamer totdat ik een bestemming heb gevonden.

Tussen al die flessen staat een speciale, mijn grootvader vertelde daar wel over dat hij die had gevonden op het slagveld. Hij had die meegenomen omdat die een speciale vorm had. Ik pak de fles vast om hem van dichtbij te bekijken. Er zit zowaar nog een beetje in. Voorzichtig poets ik de fles op met een doek. Het is inderdaad een vreemd gevormde fles. Zou de inhoud nog smaken, hoe zou het ruiken, na zoveel jaar misschien wel vreselijk. Maar mijn nieuwsgierigheid wint het van mijn voorzichtigheid. Heel voorzichtig begin ik aan de kurk te trekken en na wat heen en weer bewegen komt de kurk los en trek ik die langzaam uit de fles. Als de kurk uit de hals van de fles komt, komt er een wolkje uit de fles, zeker stof dat rond de kurk was verzameld. Ik ruik aan de fles, niets bijzonders.

Ineens hoor ik een stem achter me, maar ik versta er niets van. Ik draai mij om en daar zie ik een werkelijk prachtig meisje staan, helemaal naakt. Ze kijkt me met vragende ogen aan en dan begint er paniek in haar ogen te verschijnen. Ik zie ze schichtig om zich heen kijken. Dan verschijnt er opluchting in haar ogen. Ze kijkt weer naar mij en dan zegt ze in het West-Vlaams.

“Awel meester, dagge bedankt zei, da witte.”

Vol verwachting kijkt ze me aan en ze ziet mijn Kempische mond langzaam helemaal open vallen. Weer komt die paniek in haar ogen, ze kijkt links en rechts om haar heen, dan kijkt ze weer naar mij en ineens begint ze verstaanbaar te praten.

“Verstaat U mij nu? Ik heb snel om mij heen gekeken naar andere mensen in de buurt en heb eerst de vrouw en dan de man bekeken, dan heb ik mijn mogelijkheden gebruikt om uit te zoeken welke taal die spreken.

“Dag meester, hartelijk dank dat U mij hebt verlost uit de fles. Ik ben uw nederige dienares” Haar stem klinkt al net zo mooi als dat ze zelf is.

Ik sta als versteend te kijken naar die plotselinge verschijning in mijn huis. Iedereen weet dat ik een liefhebber ben van vrouwelijk schoon, maar dit slaat alles, nog een paar kleine correcties en zij zou de perfect gevormde vrouw zijn. Maar, nu ze merkt dat ik haar versta begint ze weer te praten.

“Neemt U mij niet kwalijk. Ik moest op zoek naar een taal die U kon verstaan, maar ik mag niet zonder toestemming in uw hoofd kijken, dus zocht ik in de buurt naar welke taal er gesproken wordt.” En mijn buurvrouw komt uit West-Vlaanderen, dacht ik er zachtjes achter aan.

“Kijkt U maar rustig verder, meester, zolang het U behaagd. U kunt het mooie er niet vanaf kijken.” Langzaam komt er een einde aan mijn verstening en ik merk dat zelfs mijn spraakvermogen enigszins begint te werken.

“Is dit een grap of een droom?”

“Nee meester, helemaal niet. Ik ben helemaal echt, bent U geesten niet gewend?”

“Maar waarom kijk je mij niet aan, je staat daar maar naar de grond te kijken?”

“Ik buig mijn hoofd uit respect voor U, vind U dit respectvol genoeg, moet ik op mijn knieën voor U zitten, o, o, ik doe het weer verkeerd,” jammert het geestje.

“Doe normaal en kijk me aan, anders kunnen we niet met elkaar praten, en blijf staan, zo kan ik naar je kijken.”

Ze glimlacht met een werkelijk verblindende glimlach .

“Uw dromen komen vanaf nu uit, en ik zal daar voor zorgen. Maar er zijn limieten, ik kan niets illegaal doen, geen minderjarigen, geen moorden Ik moet U vertellen wat de regels zijn van en voor een geest en hoe het allemaal werkt, wat de beperkingen zijn etc…”

Langzaam begint ook mijn gehoor weer te werken, ik controleer of ook de rest van mij werkt en inderdaad, onder de gordel staat iets fier overeind, wat wil je ook, zo een mooi naakt meisje voor me.

“OK, dus drie wensen, geen minderjarigen en geen moorden?”

“Dat verhaal over die wensen komt uit de sprookjesboeken. Ik ben nu uw geest en ik blijf bij U zolang U wilt of tot dat U komt te overlijden.”

Met een glimlachende en wellustige blik kijk ik naar haar.

“Ik heb zoveel vragen voor je, maar laat ik beginnen met een simpele, hoe moet ik je noemen?”

“Geest is goed, maar mijn laatste meester was een Amerikaanse soldaat en die noemde mij Genie,” zei ze met een twinkeling in haar ogen.

“Goed, dan noem ik jou ook Genie (= Engels voor geest) Voordat we over vleselijke lusten gaan beginnen wil ik weten welke mogelijkheden je hebt om in andermans geest te kijken, dan wel eraan te peuteren?”

Meester,” begint ze gelijk, “zoals U kunt zien ben ik niet blauw, ik zweef niet, tenminste als U dat niet wil, ik ben geen geest uit een van de vele films die U op tv of in de bioscoop hebt gezien. Ik heb geen limieten. Alles wat u wilt, dat gebeurt en alles wat U zelf wilt kunnen is mogelijk, binnen de eerder genoemde beperkingen. Voorbeelden zijn als U gezondheid, weelde, liefde, gewoon wilde seks zou willen, zeg gewoon wat U wenst en het zal gebeuren. Alleen de personen die zelf een geest hebben, daar kunnen we niets aan doen, die zijn afgeschermd en ik kan niet aan U komen zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Verdere beperkingen komen alleen van Uzelf. U kunt ons geesten niet laten verdwijnen en ik kan uw leven niet verlengen. Tenslotte mag U ons bestaan niet publiekelijk maken, U mag het wel met mensen bespreken maar dat is de limiet. Meester, voordat U zich overgeeft aan lusten of ander soort wensen, wil ik U nog graag wat uitleggen. Wij mogen U officieel niet sturen, maat het is ons wel gegeven om adviezen te geven betreffende uw wensen. Ik begin U al aardig te kennen en ik denk dat de wens voor ongelimiteerde rijkdom niet verstandig zou zijn. Rekening houden met de huidige rijdommen zou ik voorstellen om ongeveer 300 miljoen euro te wensen. Dan valt het niet op, U komt niet voor op lijstjes en we kunnen het altijd aanvullen. Ik kan dat legaal doen als U dat wenst. Maar daarnaast kan ik natuurlijk alles doen wat U wenst, huizen, roem, fortuin, dat is wat iedereen normaal wenst. Maar ik hoop dat ik U gelukkig mag en kan maken. Ik kan alleen waarschuwen voor foute wensen, maar als U erop staat dan voer ik ze uit. Sommigen wensen, dat ze het beste zijn in sport of zaken, totdat ze het niet meer willen, maar dat geeft dan vaak emotionele problemen. Dan zijn er de wensen betreffende fysieke veranderingen. Ik kan U daarbij helpen, maar pas op wat U wenst, ik ben er niet zo goed in.”

Voor mijn ogen staat dus een geest die alles wil doen wat ik vraag, iedere wens laat uitkomen, een natte droom van iedere mens op aarde. De waarheid begin langzaam tot me door te dringen. Allerlei wensen borrelen op in mijn gedachten, goede leuke, ondeugende en foute. Voorzichtig probeer ik ze te rangschikken. Laat ik beginnen met Genie, haar borsten zijn niet precies mijn ideale maat maar hoe leg je dat uit.

“Genie, kan ik jou ook veranderen, ik bedoel hoe je eruit ziet?”

“Zeker meester, zegt U maar hoe U wilt hoe ik eruit moet zien en ik pas mezelf aan.”

“Dat is moeilijk onder woorden te brengen maar kan jij dat niet in mijn gedachten lezen?”

“O nee meester, dat gaat niet, ik kan alleen in uw gedachte lezen als dat uw wens is en dan alleen dat waar U mij toestemming voor geeft.”

“Dan wens ik nu dat je in mijn gedachten leest hoe ik wil dat de ideale vrouw eruit ziet en dat je jouw beeld daaraan aanpast.”

Op het gelaat van Genie begint zich een ondeugend lachje te vormen, ze kijkt naar me en ineens zie ik mijn ideale vrouw voor mij staan,  een perfecte Nelly. Even beklimt mij het idee om haar om te dopen, maar dat kan ik niet, het blijft Genie.

“Geweldig, nu ben je de mooiste vrouw die ik ken, met een killer body” zeg ik tegen Genie, die zowaar vrouwelijke eigenschappen vertoont en begint te blozen.

“Nu gaan we wat aan mij veranderen. Allereerst wil ik weer helemaal rechtstaan, mijn schouders mogen wat voller en mijn buikje mag wel verdwijnen. Van het geheel mag wel 15 jaar af.” Mijn lichaam begint te rillen en dan stopt het weer. Ik loop naar de spiegel en ik zie daar een duidelijk verbeterde versie van mezelf staan.

Genie kijkt me vragend aan en zegt dan aarzelend, “bevalt het meester, ik heb er een beetje smaak van mezelf ingelegd en ik hoop dat U ermee tevreden bent?”

“Ik wist niet dat ik er zo goed uit kon zien, nu, ik vind dat mijn apparaat wel wat groter mag worden, wat dacht je van 18cm, een beetje bescheiden blijven.” Ik voel gekriebel onderaan en ineens staat er een grote tent in mijn broek. Daar word ik opgewonden van, maar er verandert niets daar beneden. Verschrikt kijk ik Genie aan; “wat heb je nu gedaan?”

“U wilde toch 18 cm, dus dat heb ik gedaan. O je, ik heb iets fout gedaan, straf me alstublieft meester, ik zal proberen uw wensen goed uit te voeren.”

“Mijn bedoeling was dat hij alleen maar 18 cm zou zijn als ik opgewonden ben, niet de hele tijd, ik kan niet altijd met zo een paal in mijn broek rondlopen.” Gelijk voel ik weer wat kriebelen en onderin gaat alles weer naar normaal.

“Gelukkig, dat werkt weer normaal. Dan wens ik dat we dit eerst eens gaan uitproberen, kleed me maar uit en geef me maar eens een heerlijke pijpbeurt.”

De blik op Genie haar gelaat is onbetaalbaar. Ze kijkt heel gelukkig en trots. Dan voel ik ineens dat al mijn kleren verdwenen zijn en Genie knielt voor mij neer.

“Ik wens een fantastisch orgasme.” En dat werd het. Zo fantastisch. Waar ze die techniek geleerd heeft weet ik niet, maar ik sta te wankelen op mijn benen.

“Een stoel, een koninkrijk voor een stoel,” kan ik nog net uitstamelen voordat mijn knieën het begeven van wat Genie met mij doet. Ik zak door mijn knieën en kom op een stoel terecht, wat fantastisch. Hijgend kijk ik naar dat prachtige schepsel, die met de mondhoeken vol met sperma naar me zit te kijken.

Ineens hoor ik achter me.

“Wat een show, en wat is er met jou gebeurd en wie is dat schepsel voor jou?”

Ik draai me om en achter mij staan mijn twee vrienden Mart en Dick. Ik realiseer me ineens dat we vanmiddag een afspraak hadden om wat et gaan doen. Aan de palen in hun broek te zien hebben ze al een tijdje staan kijken.

“Genie, kleed me weer aan,” zeg ik ten mijn geestje en ineens heb ik mijn boxer aan.

“Ik bedoel helemaal aankleden.”

Genie begint weer te jammeren; “ik doe het weer verkeerd, wat wilt U meester?”

“Gewoon dezelfde kleren aan als zojuist.”

“Uw wil is mijn bevel,” en ineens sta ik weer volledig gekleed voor mijn vrienden.

“Trek zelf ook wat aan.” Genie heeft ineens een kort broekje en een klein topje aan, waar tussen een blote buik prijkt, wel heel sexy.

Mart begint eindelijk te praten; “wat was je daar aan het doen, is dat geen geest. Die pijpt je toch niet, die zuigt toch gelijk je hele geest eruit, net als in die film van pas geleden?”

“Beweeg eens en zeg wat, dan weten we wat er met je is gebeurd” voegt Dick er aan toe.

“Volgens mij is het zo een wensgeest, van die drie wensen, net als bij Aladin,” zegt Mart weer.

Ik kijk even naar mijn twee vrienden die met open mond naar mij en Genie kijken. “Volgens mij is het inderdaad een wensgeest. Wat ze tot nu toe heeft gedaan, daar heb ik geen klagen over.

Dick steekt zijn hand uit naar Genie en legt die op haar arm. Met een kreet trekt hij die weer terug. “Au, verdomme, die is snikheet. Ik heb mijn hand verbrand.”

“Dat is een automatisch verdedigingsmiddel,” vertelt Genie, “om te voorkomen dat iemand anders dan U mij aanraakt. Wilt U dat ik het uitzet, meester?”

“Ja, doe dat maar.”

Dick kijkt nog steeds kwaad naar Genie. “Als jij echt een geest ben. Genees dan mijn hand maar.” Dick houdt hem omhoog en steekt hem dan in de richting van Genie. De brandwonden zijn duidelijk te zien. Genie kijkt naar mij en vraagt, “wilt U dat ik die wonden weer genees?”

“Vooruit maar, al hoewel het wel een goed lesje is om te leren van je af te blijven.”

‘Uw wens is bevel voor mij, meester,” ze knipt met haar vingers en de hand van Dick is weer normaal.

“Ze voldoet iedere wens van je, iedere?” vraagt Mart.

“Mag ik die vraag beantwoorden Meester,“ vraagt Genie aan mij en ik knik. “Om je vraag te beantwoorden, sterveling, ik vervul iedere wens van mijn Meester, binnen vele regels en beperkingen.”

“Wat dacht je er van om ons dan eens een pijpbeurt te geven, net als je zonet deed met je meester?”

Genie kijkt gelijk naar mij. “Is dat uw wens, Meester?”

“Nee, nog niet, je bent nog te nieuw om te delen.”

“He, vertel die geest van je eens dat ze ook voor ons moet zorgen,” roept Dick.

“Dat zal ik zeker doen. Ik zal een lekkere neukpartij voor jullie organiseren, en vanavond gaan we echt iets speciaal doen. Maar nu wens ik dat jullie samen die lekkere Mara, van hier uit de straat eens heerlijk afraggen. Genie, zorg ervoor dat Mara zin heeft, dat de twee hier haar twee keer nemen en dan weer hier terug komen. Kleed ze hier maar uit en teleporteer ze dan maar naar haar kamer.”

“Uw wens is mijn bevel, Meester,” ze knipt met haar vingers en weg zijn ze.

“Nu is het mijn wens om met je te neuken.”

Genie lacht verleidelijk en loopt naar me toe, slaat haar armen om mij heen en begint mij gepassioneerd te kussen. Ik kreun van geluk als dit prachtige wezentje in mijn armen ligt en mij kust. Ik voel haar handen over mijn lichaam glijden en ik ril van genot. Onze lichamen zijn dicht tegen elkaar aan, mijn volledige stijve drukt tegen haar aan.

“Ik wens dat onze kleren verdwijnen.” Ik pak haar volmaakte achterste vast en begin dat te kneden. Genie begint hierom te giechelen. Ik probeer Genie nu op te tillen, maar ineens voel ik dat ze daarop reageert en gewichtloos wordt. Ik kijk in haar ogen nu omdat onze hoofden op dezelfde hoogte zitten, ze glimlacht verleidelijk en laat zich op mijn stijve zakken.

“Wilt U dat ik zo doorga, Meester.” Ik kan alleen maar instemmend brommen. Genie begint nu op en neer te bewegen. Plotseling schiet me iets te binnen.

“Je kunt toch niet zwanger worden?”

‘Wilt U dat ik zwanger word, Meester.”

“Nee, ik wil dat niet, maar ik wil wel klaar komen, samen met jou.”

“Uw wens is mijn bevel, Meester.”

Genie knipt met haar vingers en ineens overkomt me een heel heftig orgasme, terwijl Genie het uitgilt van haar orgasme. Ik spuit Genie helemaal vol, zoveel heb ik nog nooit geproduceerd. Van uitputting leun ik achterover tegen de tafelrand, mezelf afvragend waarom Genie niets weegt. Maar kussen kan ze.

“Verdomme, wat kan die Mara neuken zeg, ze liet zich zo gewillig nemen, daar wil ik nog wel eens naar terug.” De jongens zijn terug.

Wordt vervolgd.

© Storyvertaler

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *