Sinterklaas bestaat

()

Echt

Rustig draaide Magda zich in het hoekje van de bank. Ze had het lekker warm gemaakt in de kamer, een paar kaarsen aangestoken en de televisie aangezet. Het was nu 5 december avond, en ze was alleen thuis.

Nadat ze vanmiddag van haar werk was thuis gekomen had ze snel al haar kleren uitgetrokken en heel lang onder de douche gaan staan. Ze had zich netjes bij-geschoren en daarna haar lichaam helemaal ingesmeerd met lekker geurende balsems. Terug in haar slaapkamer ging ze even voor haar spiegel staan. Het beviel haar wat ze zag. Ze verwachtte vanavond niet lang haar kleren aan te hebben dus ze besloot alleen haar lekkere zachte kamerjas aan te trekken. Dan was straks alles lekker snel uit. Want haar vrienden Ad en Ronald waren nu nog op pad als Zwarte Pieten samen met een Sint, en ze hadden gezegd dat ze daarna langs zouden komen om haar nog even te nemen.

-Haar te nemen-, dat zeiden ze altijd. Ze was ook te nemen of te laten. Ze hield van seks, als het eenmaal begon, dan kon ze niet meer stoppen. Haar vrienden wisten dat ook. Als ze op bezoek waren hoefden ze geen moeite te doen om haar uit de kleren te krijgen, vaak liep ze al naakt rond in huis en ontving vaak haar vrienden al naakt. Zo konden ze gelijk gaan doen waar ze voor gekomen waren. Ze keek eens rond in haar kamer, ze dacht dat ze nu wel ongeveer overal in de kamer genomen was, zelfs een keer op het balkon van haar appartement. Ze werd ook regelmatig gevraagd of ze mee ging naar een parenclub. Daar liet ze zich dan helemaal gaan, gewoon ja zeggen tegen iedereen. Haar record was dat ze het met tien man die avond had gedaan. Zalig lekker non-stop geneukt, wat was dat lekker geweest. Al haar vriendjes wisten het ook, ze konden altijd weer hun vrienden meenemen, ze was voos alles in. Ze wilde maar een ding niet, er geld voor hebben, ze deed het altijd vrijwillig.

Met een zucht keek ze naar de klok. Al bijna tien uur, waar bleven die Pieten toch, de meeste kinderen waren nu toch al naar bed. Ze begon al aardig nat te worden en wilde nu wel snel iets lekkers tussen haar benen, een wortel of zo om in Sinterklaas termen te blijven.

Daar werd ineens op de deur geklopt. Drie harde dreunen. Wie zou dat zijn? Daar zullen ze zijn, dacht Magda. Ze sprong van de bank en liet gelijk haar kamerjas van haar schouders glijden. Naakt liep ze naar de deur, het leek haar zalig om het eens een keer met een Zwarte Piet te doen, al gaven die wel af. Ze keek even door het kijkgaatje van de deur, ja hoor, Zwarte Piet stond voor de deur. Ze deed de deur open zodat de Zwarte Piet goed kon zien dat ze naakt was, en in de gang zag ze niet alleen een Zwarte Piet, er stonden er zelfs twee, maar ook Sinterklaas stond in de gang. Ha! Heerlijk dacht ze gelijk, nog een extra wortel. Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht en straks bij mij ook.

De twee Pieten liepen gelijk naar binnen. Magda ging wat opzij om ze binnen te laten. Ze keek nog eens goed, ze hadden zich wel echt goed vermomd, want ze herkende de jongens geen van beiden. De Sint liep nu langzaam naar haar toe en zei: “Buona Sera.” Hij liep langzaam naar haar woonkamer en ging dan zitten op haar bank. Hij wees naar zijn Pieten en gaf ze een teken. Een van de Pieten liep naar de voordeur en sloot deze, daarna liep hij naar Magda, pakte ze bij een arm en nam ze mee naar de woonkamer. Ze liet zich gewillig meenemen want nu ging het gebeuren, ze zou genomen worden door de Pieten.

Maar de Piet nam haar mee naar de Sint en gaf aan dat ze op haar knieën voor de Sint moest gaan zitten. Ook goed dacht ze, eerst de Sint pijpen dan. De andere Piet gaf de Sint zijn grote boek en hij sloeg het open op de bladzijde die hij nodig had.

“Zo,” zei de Sint, met een toch vreemd accent, “Jij bent dus die beruchte Magda. Klopt het wat ik hier lees, dat jij zo veel van seks houdt dat je het dit jaar al met, eh… eh… vijftig verschillende mannen hebt gedaan. En er staat ook bij dat je het heel lekker vindt en met al die mannen het heel vaak hebt gedaan, zo van bijna iedere dag met een of meerdere mannen, klopt dat?”

“O ja Sinterklaas, dat klopt allemaal, als er maar een eh… wortel aan zit, mogen ze die bij mij schieten, als U begrijpt wat ik bedoel.” Tegelijk legde Magda haar hand in het kruis van de Sint en daar voelde ze al wat stijfs.

“Zal ik U even helpen met uw wortel, Sint?” Voordat de Sint wat kon zeggen had ze zijn tabberd al open geknoopt en zijn wortel eruit gehaald. Ze nam hem snel in haar mond en begon er driftig aan te zuigen en te likken.

“Ho-ho-ho,” riep de Sint. Hij liet zich wat achteruit zakken en onderging de zeer ervaren daden van Magda. Ze liet de Sint duidelijk ervaren dat ze dit al heel vaak had gedaan. Om de arme oude man wat te sparen deed ze het op zo een manier, dat hij snel op zijn hoogtepunt zou komen en ja hoor, daar kwam het eerste strooisel van de Sint al in haar mond. Ze slikte alles flink door en keek weer naar de Sint. Die zat met gesloten ogen nog wat na te genieten van zijn behandeling. De zak van Sinterklaas was leeg en alles zat in haar mond.

Ze draaide dan naar de Pieten en zei: “Laat mij nu maar eens zien wie Ad is, want die herken ik aan zijn wortel.” Ze trok gelijk de broek en maillot van de dichtbij staande Piet naar beneden en greep naar de wortel van de Piet. Maar ineens stopte ze, want de wortel van de Piet was zwart.

“O, schminken jullie je tegenwoordig helemaal”

Ze keek naar boven naar de Piet, die nog steeds met zijn broek op zijn enkels naast haar stond. De keek verwachtingsvol naar beneden en zei met een raar accent.

“Ik echt zwart.”

“He, dat is niet politiek correct meer. Je mag niet met een accent spreken, dat is discriminatie, toch… Dat zeggen ze toch nu bij DWDD, mag niet van Prem, eh…?” Magda was nu helemaal in de war, dit waren haar vrienden helemaal niet. Maar achter haar voelde ze ineens dat er iets bij haar naar binnen werd geschoven. En als er wat bij Magda naar binnen wordt geschoven gaat het verstand uit en regeert alleen nog de geilheid.

“O ja! Neuk me met je Zwarte staf, pomp hem er maar in, ja maak me klaar, neuk me hard, hoor wie neukt daar kinderen, o ja…” Kermend en de Piet aanmoedigend onderging ze het beuken van de Piet achter haar. Ze vergat helemaal de Piet voor haar die nog steeds met een stijve een beetje schaapachtig met zijn stijve stond te wachten. “Toa Loat”, zei de andere Piet, terwijl hij Magda heerlijk neukte. Maar al snel kwamen zowel Magda als de Piet op het hoogtepunt en kon Piet twee eindelijk haar ook eens nemen.

De Sint was ondertussen weer bij zijn positieven gekomen en zat het tafereel voor hem goedkeurend aan te kijken, dat meisje vond het inderdaad lekker om te neuken, en ze deed het met iedereen, precies wat ze zochten.

Suf geneukt liet Magda zich op de grond rollen, het zaad van de beide Pieten stroomde uit haar kutje en ze keek op naar de Sint, “wat heb jij geile Pieten.”

“Ja, en daar heb ik er nog veel meer van. Maar voor we daarover verder gaan moet ik je eerst nog iets serieus vertellen. Ik ben namelijk niet zo maar een Sinterklaas, maar ik ben de enige echte Sint Nicolaas.”

“Ha, ha,” riep Magda, “en ik ben dan de Kerstman zeker.”

“Nee Magda,” zei de Sint. “Dit is niet om te lachen hoor, ik ben niet Sinterklaas, ik ben Sint Nicolaas, de echte heilige waar het feest om gaat. Ik heb mijn leven wat aangepast, ik was vroeger alleen voor de zeelieden, vandaar die stoomboot, maar nu pas ik netjes in het feest. Ieder jaar kom ik uit Spanje om hier het hele leger van hulp Sinten en hulp Pieten te dirigeren wat ze moeten doen om zo de mensen aan het kopen te zetten. Ik stap gewoon in Madrid op de TGV, want er is helemaal geen haven in Madrid. Dicht bij de haven, dit jaar in Groningen stap ik dan op een namaak boot en daar vaar ik dan de laatste 500 meter mee. Ik doe niets aan geschenken of zo, dat doen de mensen zelf. Wat ik wel doe is, dat ik op 6 december vele geschenken voor een heel zacht prijsje via marktplaats opkoop en die neem ik dan wel mee in mijn boot. Geen stoomboot, want die bestaan niet meer. Gewoon een vrachtschip dat dan van Rotterdam naar Cadiz vaart, naar mijn winterresidentie. Van daar verdelen we alle gekochte cadeautjes over onze winkels aan de costa’s waar al die Nederlanders ze dan weer voor veel geld terug kopen. Daar betaal ik dan weer een jaartje leven in Spanje van. In mei vertrek ik dan weer naar Madrid naar mijn zomerverblijf in het hartje van de stad, naast de Sint Nicolaaskerk, en zo is de cirkel rond. Dus al die mannen, zwart of met een baard zijn gewoon nep Sint en Pieten, wij blijven op de achtergrond en treden maar zelden naar voren. Mijn Pieten zorgen voor het ophalen van de pakjes na 5 december, niet voor het uitdelen. Alleen als we dan naar Spanje terug varen zijn mijn Pieten altijd zeer speels want ze mogen hier niets doen wat onze echte aanwezigheid zou verraden. Wij nemen ook geen stoute kinderen mee naar Spanje, die ettertjes wil ik niet aan boord. Dus nemen we altijd een meisje mee dat dan een jaartje bij ons komt wonen, en die van heel veel neuken houdt.

De Pieten hebben jou de laatste tijd gevolgd en voorgesteld om jou mee te nemen dit jaar.”

De Sint stopte even met praten haalde zijn hand door zijn baard. Magda keek verbaast naar Sint Nicolaas, helaas geloofde ze het nog niet, dit waren gewoon een paar mannen die na een avondje Sint spelen nu hier de laatste cadeautjes aan haar kwamen brengen, dat is toch een larieverhaal. Maar ze hadden wel Zwarte pikken, die tussen haakjes haar wel heerlijk hadden geneukt, ze wilde nog wel een keer.

“Wat is dan de bedoeling, en waar moet ik dan van leven?” Vroeg Magda.

“Gewoon heet simpel,” zei Sint Nicolaas, “wij zorgen voor je het hele jaar, we betalen al je kosten, de huur hier, je jaar vakantie bij je baas, we nemen je nu naakt mee en dat blijf je totdat je volgend jaar weer terug gaat met ons naar Nederland. En dan zoeken we weer een ander meisje. Tijdens je verblijf bij ons mag je met alle Zwarte Pieten neuken zoveel je maar wilt. En we weten dat je dat wel zou willen, een heel jaar lustobject zijn.”

Magda dacht even na. Waren die serieus,? Een heel jaar niet hoeven werken, alleen maar neuken, lekker in de warme zon in Spanje. Ze voelde dat ze nat werd van het idee.

“Hoe weet ik nu dat dit echt is, dat jullie me er niet door zitten te halen?”

Sint keek naar zijn Pieten, zuchtte eens en zei dan: “tja, het is altijd hetzelfde. Kom trek eens voorzichtig aan mijn baard en Pieten, uit de kleren, laat zien dat je echt Zwarte Piet bent.”

Magda liep voorzichtig naar de Sint, pakte zijn baard vast trok er zachtjes aan, keek eronder voelde aan de haarstructuur en knikte; “die is echt.”

Toen keek ze om en zag twee naakte Zwarte Pieten staan met twee grote zwarte wortels, die stijf naar voren staken.

“Weet je waar je nu aan kunt zien dat het echte Zwarte Pieten zijn, als ze klaar komen komt er zwart zaad uit en geen wit. Vooruit, proefondervindelijk ervaren.”

Magda keek nog eens naar de Pieten, likte haar lippen eens af en knielde gelijk voor de eerste Piet. Met al haar technieken hoorde ze al snel gehijg en ja hoor, de Piet kwam klaar. Snel trok ze zich terug en liet de Piet alles over haar borsten spuiten. Ze keek en schrok, haar borsten waren al zwart en de zwarte kleur begon langzaam over haar hele lichaam te komen. Ze werd helemaal zwart, gitzwart.

“A! Ah!” Gilde ze, “ik wil niet zwart worden.”

“Vanaf nu jij ook zwart zijn,” zei Zwarte hoofd-Piet. “Jij zwart blijven totdat jij weer thuis komen.” De twee Pieten hadden zich snel weer aangekleed.

“Piet, pak de cape,” zei Sint. De ene Piet nam een cape vast, draaide Marga daar in en nam haar over de schouder mee naar de voordeur. Marga schrok even maar dacht dan na. Een heel jaar neuken met lekker veel Zwarte Pieten die allemaal hopelijk zo een heerlijke wortel hebben, en alles komt dan uit de zak van Zwarte Piet.

Dat wordt een heel jaar zingen, – O! Kom er eens kijken, wat er nu weer in mijn kutje zit, alles gekregen van die Piet en Sint.”

Tot volgend jaar.

© Storyvertaler

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *