Staan we nu quitte?

()

Als je mij gisteren gevraagd had of ik tot zoiets in staat zou zijn, zou ik je voor gek hebben verklaard.

Om het even duidelijk te maken, ik ben Sandra, en ik ben al 12 jaar getrouwd met Ad. Wij zijn allebei 35 jaar oud, en we houden allebei van uitgaan, kamperen en golven. Een van onze vaste stekjes om uit te gaan is een combinatie van een strip club, poolbar en sportbar. Nee, echte sporten. Vanwege al die mogelijkheden heeft de eigenaar de zaak eenvoudig “De Club” genoemd. We gaan er graag naar toe omdat het een intieme bar is en iedere zaterdag is er een amateur strip competitie. Daarbij gelden geen regels, je mag het zo heet maken als je zelf wilt, dus regelmatig vinden er dan ook stomende seksscènes plaats op het podium. De vaste strippers hebben daarnaast ook nog kamertjes achter het podium waar ze nog verder gaan. Maar wij zijn nog nooit verder geweest dan de zaal, als toeschouwers om duidelijk te zijn. Wat ons vooral bevalt aan de Club is dat we daar zo heet worden, dat we ons helemaal suf neuken als we weer thuis zijn.

Afgelopen woensdag belde Ad me op het werk op om te zeggen, dat zijn schoolvriend Ted weer in het land was en het weekeinde langs wilde komen. Ted ken ik al van het moment dat ik Ad heb leren kennen. Het was en is de beste vriend van Ad. Vanzelfsprekend was hij dan ook getuige bij ons huwelijk. Zelf is hij nooit getrouwd en ik heb nooit begrepen waarom. Het is een leuke gast, hij heeft humor, ziet er geweldig uit en voor zover ik weet is hij gewoon hetero. Als ik Aad niet had leren kennen, maar wel Ted dan… misschien, je weet maar nooit.

Vrijdag avond stond Ted bij ons voor de deur en voor dat hij goed en wel zat stond hij er eerst op dat hij ons mee uit eten zou nemen. Tijdens het eten spraken we samen over wat we het weekeinde zouden gaan doen, en ik stelde voor dat we morgenavond naar De Club zouden gaan. We hadden Ted nog nooit daar mee naar toe genomen en hij klonk gelijk enthousiast.

Zaterdagavond na het eten gingen we ons omkleden. Als ik na De Club ga trek ik altijd iets sexy aan, met veel bloot. Een minuscuul BH-tje, een string die ook nog transparant was, en daar boven op een heel strak jurkje, waar ik meer knoopjes van liet open staan, dan dat ik dicht deed. Men hoefde niet veel moeite te doen om veel van me te zien. Ted beloonde me gelijk, door bijna zijn ogen eruit te laten vallen op het moment dat ik de kamer binnenkwam. Dan zuchtte hij en zei dat ik er geweldig uit zag. Dan lachte hij naar Ad en zei dat hij maar beter tussen hem en mij moest blijven, want hij kon niet garanderen dat hij anders van mij af zou blijven. Ad antwoordde dat ik goed voor mij zelf kon zorgen en dat ik wist hoe ik van lastige mannen af moest geraken. Samen zaten we nog wat mopjes erover te maken en ik voelde me gevleid door de aandacht van de mannen. In stilte dacht ik echter, ze weten nog niet voor een klein beetje wat ze vanavond te wachten staat.

Zodra we hadden besloten, dat we samen naar de Club zouden gaan, had ik de eigenaar Paul gebeld met het verzoek om drie plaatsen te reserveren naast het podium, omdat we een gast bij ons hadden. Dan bezorgde ik Paul bijna een hartverzakking door het te zeggen, dat hij een plaatsje voor mij moest inruimen voor de competitie die avond zo rond middernacht. Paul had al vele jaren geprobeerd om mij te overtuigen mee te doen aan de competitie, maar ik had altijd en heel stellig geweigerd. Paul was dan ook nu in de wolken met mijn verzoek en hij verzekerde mij, dat ik een van de beste plaatsen in de competitie zou krijgen.

Ik vertelde Paul nog, dat noch Ad, noch Ted er iets van mochten weten, voordat ik op het podium zou verschijnen. Paul was niet blij met mijn verzoek. Hij zei, dat het hem niet beviel, dat Ad van niets wist en hij geen problemen met Ad wilde hebben. Ik meldde hem simpelweg, dat als Ad er eerder achter kwam, ik niet mee zou doen. Dat trok Paul over de streep.

Rond half elf kwamen we in De Club en de sfeer zat er daar al goed in. We kregen drie prachtige plaatsen recht voor het podium, met Ad in het midden, zo dat Ted en ik om Ad heen moesten praten als we wat tegen elkaar zouden zeggen. Een knap blondje was zich op het podium om de paal aan het draaien met alleen een slipje aan. Het publiek moedigde haar aan om ook dat laatste stukje textiel te laten vallen, maar ze liet zich niet overhalen. De volgende danser was een pro en die deed het beter. Ze liet zelfs een paar mannen uit het publiek haar betasten. De roodharige, die daarna kwam was werkelijk heel knap. Ze deed wat ze allemaal verwachtten en naakt op de grond neukte ze zichzelf met een dildo naar een echt hoogtepunt.

Ted draaide zich naar mij achter Ad langs en zei; “dit is een echte toffe tent.”

Ik glimlachte naar hem en zei; “let maar op, het wordt nog beter.”

Een paar dansers later kwam weer een vaste danser op. Ze had zeker instructies gekregen want ze danste echt bijna alleen voor Ted. Hij mocht haar tepels kussen en eens voelen of ze wel lekker nat was. Terwijl Ted bezig was met de stripper kwam Paul naar mij toe om mij te waarschuwen dat het bijna mijn beurt was.

Even was ik in paniek. Ik had me er wel op voorbereid, maar nu het moment daar was en wat ik wilde gaan doen, bijna durfde ik niet meer. Maar ik kreeg me weer in bedwang en ik wist waar ik voor ging. Ik trok even de aandacht van Ad en zei hem dat ik even naar het toilet wilde. Ik vroeg hem de autosleutels, want ik had mijn tas in de auto laten liggen. Ik pakte ze aan en stond op. Door de podiumlichten zag ik dat beide heren een flinke tent in hun broek hadden van de danser op het podium. Ze moesten eens weten.

Langzaam begon ik naar de toiletten te lopen, maar de heren hadden geen aandacht voor mij. Snel veranderde ik van richting en liep naar de uitsmijter, Danny.

“Wil jij er voor zorgen dat Ad mij niet aanraakt voordat ik klaar ben met mijn dans?” Mijn verzoek zette ik kracht bij met een biljet van 20 euro. Danny keek mij met grote ogen aan.

“Ga jij dansen vanavond, dan doe ik alles voor je hoor,” antwoordde hij.

In de kleedkamer begon ik me snel om te kleden en mijn make-up aan te passen. Ik wilde mijn mooie kleren niet kwijt raken, dus ik had andere kleren meegenomen. Mijn gedachten tolden door me heen, in gedachte repeteerde ik weer alles wat ik van plan was. Alleen dat ik dit ging doen op een podium, dat ik dat durfde, ik geloofde mijzelf niet. Ik haalde nog eens diep adem en ging achter het gordijn staan, het was mijn beurt.

Wat duurde het nog lang voordat ik op mocht, met de seconde werd ik zenuwachtiger. Eindelijk hoorde ik de stem van Paul.

“En nu dames e heren, een wel heel speciale verrassing. We hebben een première voor U, iemand die U nog nooit op ons podium hebt gezien, maar waar vele mannen al jaren van dromen. En vanavond gaat ze hier op ons podium optreden. Dames en Heren, de bloedmooie Sandraaaaaaa!!!!!!!!!!”

Nu was er geen tijd meer om er van tussen te muizen. Nog een diepe ademhaling, en ik stapte door de gordijnen op het podium. Ik zou een fortuin hebben gegeven voor de camera, die de gezichtsexpressie van Ad zou hebben vastgelegd. Ik wist niet dat zijn mond en zijn ogen zo ver open konden. Ik keek hem even glimlachend aan en begon met mijn dans. Ik pakte de paal vast en liet me erom heen draaien. Ik pakte met mijn andere hand mijn rok vast en trok die wat omhoog, zodat mijn string goed zichtbaar was. Dan liet ik mij op mijn knieën zakken, met mijn gezicht naar het publiek, bukte mij dan zodat ze goed in mijn blouse konden kijken. Dan liet ik mij naar achter zakken zodat vooral Ad en Ted, die recht voor me zaten zo onder mijn rok konden kijken tot aan mijn al natte string.

Langzaam voelde ik alle schroom van mij af vallen en begon ik in het ritme van een stripper te komen. Ad probeerde iets te zeggen, maar ik stond snel op en liep naar een ander punt van het podium. Daar maakte ik drie knopen van mijn blouse los, hurkte voor een leuke blonde jongen en vroeg hem, of hij de andere knopen wilde losmaken. Terwijl hij dat deed voelde ik dat hij met zijn andere hand al onder mijn rok aan mijn kutje zat te voelen. Zeker weet ik het niet, maar als ik zo af en toe naar Ad keek leek het wel of hij zich wat meer begon te ontspannen. Maar achter hem zag ik dat Danny stond om hem in de gaten te houden.

Ik trok nu aan de rits van mijn rok en liep met mijn kleren los naar de andere kant van het podium. Daar liet ik mijn rok en blouse op de grond vallen. Met mijn voet schopte ik de beide kledingstukken naar Ad. In mijn mini-Bh en string liep ik zo twee rondjes over het podium zodat iedereen het goed kon zien. De blik op het gezicht van Ad was onbetaalbaar. Ik was nu op een punt gekomen waarvan ik zeker wist dat hij zou gaan ingrijpen, maar hij wist nog niet hoe hij dat zou gaan doen. Hij kende de regels van de club. Niemand mocht de dansers aanraken, behalve als de dansers dit speciaal aangaven. Ik liep nog eens over het podium en liep dan de trap af, de zaal in. Ik liep tussen de stoelen door tot ik achter Ad en Ted stond. Ad draaide zich om en zijn stem klonk niet bepaald vriendelijk.

“Wat ben je verdomme aan het doen. Trek je kleren aan en kom hier zitten!” Ik schonk hem nog een glimlach en pakte de hand van Ted vast.

“Ik heb jouw hulp nodig op het podium.” Tegelijk gaf ik zijn hand een ruk. Arme Ted, hij wist niet wat hij moest doen. Hij keek vragend naar Ad, maar ik trok nu zo hard dat hij wel moest opstaan en meelopen naar het podium.

Op het podium pakte ik een houten stoel van achter de gordijnen en zette die midden op het podium. Ik gaf Ted een duw zodat hij op de stoel neerplofte. Ik ging op zijn schoot zitten en begon een lap dance met hem. Ik liet me achterover tegen hem aanvallen en ik hoorde hem zachtjes zeggen; “dit kunnen we niet maken, Ad is mijn beste vriend.”

Ik zei tegen hem dat vrienden toch alles deelden? Ik stond op, draaide me om en begon zijn shirt los te knopen, trok het van hem af en gooide het achter de stoel.

Ik ging nu voor hem staan zodat mijn borsten tegen zijn gezicht drukten. Mijn handen gingen naar mijn rug en haakte de Bh los. Even leunde ik achterover en duwde dan mijn nu naakte borsten in zijn gezicht. Hij probeerde nog wat te zeggen maar ik meldde hem simpel dat ik in een ondeugende bui was en dat hij dat ook moest zijn. Ik leunde weer wat achteruit en ging nu op zijn schoot zitten. Daar voelde ik iets dat werkelijk keihard moest zijn. Ik draaide suggestief met mijn borsten voor hem heen en weer, pakte zijn handen en legden die op mijn borsten. “Kom op, wees ondeugend, geniet ervan, het kan de laatste keer zijn,” fluisterde ik tegen hem.

Ik voelde dat Ted begon te kalmeren. Zijn handen begonnen nu met mijn tepels te spelen. Achterover liet ik mij van de schoot van Ted afzakken tot ik op mijn knieën zat. Dan draaide ik mij om en ik liet mijn tieten aan het publiek zien, wat een luid gejuich opleverde. Langzaam leunde ik verder achterover totdat ik op mijn rug lag. Mijn hoofd lag bijna tussen de voeten van Ted en zo had Ad een vrije blik op mijn nauwelijks bedekte kutje. De paal hielp me om snel op te staan en ik draaide langzaam rond om iedereen goed naar mijn tieten te laten kijken. Dan liet ik mij op mijn knieën voor Ted vallen en maakte zijn broek los. Al mijn remmingen waren verdwenen. Terwijl ik zijn pik uit zijn broek haalde zwaaide ik mijn kontje naar het publiek. Zodra ik erop begon te zuigen merkte ik dat hij begon mee te bewegen. Toen wist ik dat hij van mij was voor de rest van mijn dans.

Nu was ik helemaal in vorm. Ik liet zijn pik weer uit mijn mond glijden en verzocht hem op te staan. Zodra hij stond trok ik zijn broek naar beneden en hielp hem eruit te stappen. Nu was er geen weg meer terug en ik wist dat. Ik draaide Ted zo dat hij met zijn zijkant naar Ad stond. Dan knielde ik weer voor hem en begon hem weer te pijpen. Ineens gaf ik Ted een duw, zodat hij weer op de stoel ging zitten. Gelijk kroop ik bij hem op schrijlings schoot. Ik duwde mijn tieten weer in zijn gezicht en deze keer had hij geen aanmoediging meer nodig. Zijn mond ging zonder ophouden van de ene naar de andere.

Terwijl hij met mijn borsten bezig was begon ik met mijn nauwelijks bedekte kutje over zijn pik te rijden. Hiermee kwam ik in een heel nieuwe en sensuele wereld. Ik wist dat ik nu heel snel een pik in me wilde hebben en ik wist ook dat het die van Ted zou zijn. Ted kreunde al dat hij op het punt stond om te exploderen. Ik vroeg aan hem of hij het fijn vond, en hij bevestigde dat maar zei er achter aan dat zijn vriendschap met Ad nu wel over zou zijn.

“Maak je daar maar geen zorgen over,” zei ik tegen hem terwijl ik van hem af stapte. Ik draaide weer rond de paal en met mijn andere hand begon ik mijn string naar beneden te duwen. Nog twee rondjes, en hij hing aan mijn enkels. Heel langzaam liet ik hem van mijn enkels glijden, zodat iedereen mij nu helemaal naakt kon bewonderen. Links en rechts van het podium werd nu geroepen, ik liep naar de mannen toe, liet ze uitgebreid mijn kutje bewonderen, sommigen mochten eraan komen en een paar vingers naar binnen steken. Ondertussen keek ik naar Ad met de meest geile blik die ik had. Ik wist zeker dat Ad mijn show nu had beëindigd als niet twee hele grote handen op zijn schouders hadden gelegen. Ik was nu geiler dan ik ooit was geweest. Ik was nu in een staat, waar ik niet meer te stoppen was, ik moest extase bereiken. Langzaam liep ik weer terug naar Ted en pakte zijn pik weer vast.

“We gaan hier neuken op het toneel niet?” vroeg hij.

“Heb je daar wat op tegen?” zei ik hem speels.

Hij kreeg de kans niet om te antwoorden, want ik sloeg nu een been om hem heen en bood hem mijn kutje aan voor zijn mond. Een minuutje kreeg hij van me om me met zijn tong te neuken, daarna liep ik nog een paar rondjes op het podium, waarbij ik iedereen de kans gaf om mijn tieten en mijn kut eens te voelen. Op mijn laatste ronde vroeg ik aan Ad of hij de show leuk vond.

“Helemaal niet,” antwoordde hij, “kom nu maar van het podium af, we hebben genoeg plezier gehad.”

“Ik ben nog niet klaar, in twee opzichten. We gaan nu naar de grote finale.”

Ik liep terug naar Ted, pakte zijn hand vast en leidde die naar mijn kutje. In geen tijd zaten er twee vingers in, waardoor ik al bijna klaar kwam.

“Kom nu van dat podium af of ik sleur je eraf,” brulde Ad naar me. Danny trok hem dichter naar zich toe en legde hem nog een keer de regels uit. Dat was wat ik wilde, dat Ad niet in staat zou zijn om mij tegen te houden. Ik ging midden op het podium staan en begon mij uitgebreid te vingeren. Ik wilde mij tonen als een absolute slet. Hijgend liep ik nu terug naar Ted, ging wijdbeens op zijn schoot zitten met mijn rug naar hem toe en leidde zijn spijkerharde pik bij mij naar binnen. Ik leunde wat achterover en fluisterde tegen hem dat hij mij moest waarschuwen als hij klaar kwam. Hij mompelde terug dat we een condoom zouden moeten gebruiken, maar ik zei dat ik dat absoluut niet wenste. Na een minuutje neuken meldde hij dat hij zover was. Snel stond ik op draaide me om en liet me weer op hem zakken, maar nu met mijn tieten in zijn gezicht.

“Spuit me vol, schat,” en ik begon hem te berijden alsof mijn leven er van af hing. Heftig begon hij mij vol te spuiten, waarna we begonnen aan een heftige gepassioneerde kus. Het publiek ging volledig uit zijn dak. Links en rechts werd gefloten en gejoeld. Langzaam draaide ik mijn naakte en geneukte lichaam naar het publiek en liet ondertussen het geil uit mijn kutje lopen langs mijn benen, zodat iedereen goed kon zien dat ik echt geneukt had. Dan zakte ik weer voor Ted neer en ik begon zijn pik schoon te likken, terwijl ik met mijn kontje schudde naar het publiek met daartussen nog meer lekkend geil. Terwijl ik Ted aan het aflikken was voelde ik wat tegen mijn lichaam aanvliegen. Het waren mijn kleren. Ik keek om waar Ad zou zitten, maar ik zag hem daar niet mee.

Nu begon ik aan een omgekeerde striptease, terwijl ook Ted zich snel aankleedde. Hij vroeg of ik wist waar Ad was, maar ik wist het ook niet. Ted liep naar het toilet om zich wat op te frissen en op het moment dat ik van het podium afstapte kwam Paul naar me toe met een briefje van 100 Euro. Hij bedankte mij uitgebreid voor de beste show van de avond, eigenlijk de beste show die ooit in zijn club was gegeven. Ik bedankte hem voor zijn vriendelijke woorden en zei hem dat ik er ook van genoten had. Op zijn vraag om dit volgende week weer te doen bedankte ik hem voor de uitnodiging, maar ik dacht niet dat ik dat zou doen. Paul vertelde me dan nog dat Ad naar buiten was gestormd en een taxi had genomen. Als Ted terug was vertelde ik hem wat er gebeurd was en dat ik wel de autosleutels had. Ik pakte snel mijn andere spullen bij elkaar en samen liepen we naar de auto. Daar gaf ik de sleutels aan Ted en vroeg hem of hij naar huis wilde rijden.

Tijdens de rit naar huis zei Ted dat het hem speet en dat dit waarschijnlijk zijn vriendschap zou kosten. Ik vertelde hem dat het niet zijn schuld was en dat er nog ontwikkelingen zouden zijn als we thuis waren. Als hij dan nog Ted niet kon vergeven, dan was hij zijn vriendschap niet waard. Heel nieuwsgierig bleef Ted maar vragen wat er dan thuis nog te gebeuren stond, maar hij kreeg geen ander antwoord dan afwachten. Tijdens de rest van de rit vertelde ik Ted nog een keer hoe lekker ik het had gevonden met hem. Ik was nog steeds geil en zag, dat het Ted niet onberoerd liet in zijn broek. Ik greep zijn rits vast en haalde zijn pik er weer uit. Hij moest een paar straten voor we thuis zouden komen stoppen om te voorkomen dat hij ergens tegen aan zou rijden. Nog smakkend zei ik tegen hem, dat als Ad hem niet meer wilde, ik wel onze vriendschap definitief op een hoger plan wilde brengen.

Op het moment dat we de oprit opreden haalde ik opgelucht adem. Er brandde licht. Binnen hoorde ik Ad bezig in de slaapkamer en ik riep hem. Het antwoord zou ook hier gecensureerd worden. Dwars door zijn tirade riep ik tegen hem dat hij zijn klep moest houden en naar de woonkamer moest komen. Na wat breekgeluiden, omdat hij iets kapot gooide kwam hij binnen. Voor ik iets kon zeggen begon hij al.

“Wat was dat nu, wilde je bewijzen dat je mijn voormalige beste vriend kon neuken?”

“Dimmen, we behandelen dit als volwassenen!” Antwoordde ik hem.

Hij draaide nu naar Ted. “Sodemieter mijn huis uit, gastvrijheid betekent niet dat je mijn vrouw kan neuken!”

Ik werd nu kwaad en zei tegen hem dat hij moest gaan zitten en zijn kop houden. Ted wist nergens van maar Ad bleef maar schelden en ons beiden beschuldigen dat we elkaar al heel lang neukten. Met heel veel stemverheffing kwam ik er nog bovenuit toen ik tegen hem riep; “vertel eerst maar eens over Charlotte en Nancy!”

Plotseling stopte het lawaai dat Ad maakte en hij vroeg voorzichtig of ik dat nog eens wilde herhalen. Ik voldeed aan zijn verzoek, alleen nu wat zachter. Zijn reactie was kinderlijk; “over wie heb je het,” zei hij.

Ik liep naar de kast, haalde daar een grote bruine enveloppe uit en gooide die op tafel. “Maak die maar eens open.”

Hij keek even naar mij en ik zag hoe hij zich begon te realiseren wat er in die enveloppe moest zitten. Hij opende hem en er vielen verschillende foto’s uit. Hij was totaal veranderd, sinds hij die enveloppe open had gemaakt.

“Hoe kom je aan die foto’s,” vroeg hij zachtjes.

“De echtgenoot van Charlotte heeft een privé detective in de arm genomen en mij een setje ervan gegeven, o ja en ook een stapeltje aan de echtgenoot van Nancy. Hij vertelde mij dat de relaties al meer dan twee maanden aan de gang zijn en dat hij ging scheiden. Dit zijn echtscheiding een en twee daar op de tafel, wil je door voor de derde?”

Ad zat even stil voor zich uit te kijken.

“Het spijt me, ik dacht dat niemand er achter zou komen.”

Zonder mijn stem te verheffen vertelde ik hem hoe gekwetst ik was, toen ik die informatie kreeg. “Mijn eerste gedachte was een scheiding. Maar ik kan het niet, ik hou van je en wil niet zonder je. Toen je me vertelde dat Ted zou komen besloot ik hem te gebruiken voor mijn wraak. Ik wilde echt quitte komen, maar ik wist niet hoe vaak je het gedaan had met die sletten.” Mijn tranen begonnen nu in mijn ogen te komen. “Maar nu vertel je me dat je dacht dat niemand er ooit achter zou komen. Ik zou alleen al van je moeten scheiden omdat je zo over me denkt. “

Ad flapte er zo maar uit dat hij het tenminste niet open en bloot had gedaan.

“Daar heb je gelijk in, maar ik deed het tenminste niet achter je rug.”

Na een stilte praatten we op een rustiger manier verder. Tenslotte zei ik tegen hem dat hij verontschuldigingen verplicht was tegenover Ted. Ik had hem gebruikt en hij kon er niets aan doen. Ad stond op en sloeg zijn armen om Ted heen, terwijl hij allerlei onverstaanbare woorden mompelde.

“Dit was een emotionele dag, ik stel voor dat we naar bed gaan,” zei Ad

“Ik ben nog niet klaar, er zijn nog een paar zaken te bespreken. Als jij ooit nog eens vreemd gaat, dan zal mijn show op het toneel van vanavond een nonnenopvoering in het klooster zijn vergeleken wat ik dan zal doen. Je zult je voor de rest van je leven afvragen met wie ik nu weer geneukt heb, als je mij in je bed hebt gekregen.” Dan ging ik verder. “Ad, dit is misschien hard voor je nu, maar je hebt het verdiend. Als Ted me nog wil hebben dan mag hij mij de hele nacht door neuken, en als hij morgen weer naar huis gaat, dan pas ben ik er weer voor jou.”

Ad stond mij met zijn mond open aan te kijken. “Dit is niet eerlijk, echt niet eerlijk.”

“Ad, vertel me dan eens, hoe eerlijk ben jij geweest tegen MIJ met JOUW buitenechtelijke avonturen.” Daarna draaide ik me om, pakte de hand van Ted en nam hem mee naar de slaapkamer. Ted aarzelde even, keek nog even naar Ad en zei toen. “Och, waarom niet.”

Ik keek nog even om en zei tegen Ad; “als je nog wat nodig hebt uit onze slaapkamer moet je het nu gaan pakken, want straks kom je er niet meer in. Je hoeft geen ontbijt te maken, want ik weet niet wanneer we weer uit de slaapkamer komen.”

Ik hoop dat hij de boodschap heeft begrepen.

© Storyvertaler

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *