The south-west

()

Een reisverhaal

Beste lezers, fans en haters van mijn verhalen. Zoals je in het interview hebt kunnen lezen reis ik graag en ben al vaak in de USA geweest, mijn favoriete bestemming. Van een van mijn reizen heb ik een leuke bewerking gemaakt, een reisverslag, maar dan met een erotische inslag. De reis werd gemaakt in de periode eind juni, begin juli. Dit om de opmerkingen over de warmte en de droogte te kunnen plaatsen. Let op, in het gebied dat ik beschrijf slaat het weer om half juli, dan begint het regenseizoen. Die begint meestal met zandstormen, gevolgd door zwaar onweer, ofwel modderregen. Een paar jaar geleden gebeurde dit nog boven de hoofdstad van Arizona, Phoenix.

De reis gaat vanuit San Francisco, via Los Angeles, dan naar het westen richting Arizona, daar naar het noorden naar het uiterste puntje Colorado ( naast het “vier landen punt”) door Utah, naar Nevada en weer terug naar California en San Francisco. Het is wel een reis voor kilometer liefhebbers, de tocht was meer dan 6000 km. Ik ga deze nog een keer maken, maar dan in twee vakanties, California houd ik voor een vakantie, de rest voor een tweede vakantie.

Als je steden in plaats van landstreken zou geven kan ik een Google kaartje van de trip kunnen toevoegen.

Voor vragen en tips kan je bij mij terecht, ik zal ze proberen zo goed mogelijk te beantwoorden. Ik hoop, dat jullie even veel plezier beleven aan het verhaal als ik heb gehad om het te schrijven. En of alles waar is wat ik over Nelly schrijf, dat weet alleen Nelly. Ga er maar goed voor zitten en trek er wat tijd voor uit, het is een erg lang verhaal geworden.

“ Another drink sir?” Met een schok kom ik weer op aarde uit mijn dagdroom. Hoewel, ik bevind me toch nog op 10 km hoogte. Met moeite open ik mijn ogen en kijk in het gezicht van de steward.

“ Yes please” antwoord ik gevat. Waar zijn toch die tijden dat ze aan boord van een vliegtuig nog mooie stewardessen hadden, in plaats van die lelijke kerels. Ik pak mijn plastic bekertje weer aan, zet het voorzichtig op het tafeltje neer en sluit mijn ogen weer. Vakantie is leuk, alleen die vliegreis.

Vanmorgen al om 6 uur op de luchthaven voor het toestel van 9 uur naar Philadelphia. Daar 4 uur zoet met “immigration services” ( dat ze dat zo durven te noemen, ‘services’. Er hangt wel een groot bord welkom in de USA, maar die mensen maken het je wel tegen), dan (daarna) de douane, de koffers weer naar een loopband sleuren en dan wachten op de vervolgvlucht. Als ik het goed heb uitgerekend komen we rond 10 uur aan in San Francisco, en met een beetje geluk zijn we dan om half twaalf in ons hotel. Ofwel met het tijdverschil meegerekend 27 uur onderweg, want bij ons is het dan al weer 8 uur in de ochtend.

Ik doe mijn ogen weer open en kijk naar de slapende persoon naast mij. Nelly ligt lekker te rusten, ik laat ze zo maar liggen. Die zal ook blij zijn als ze in haar bed in het hotel ligt. Dat wordt zeker een rustige nacht dan. Allebei doodmoe, nee, dat wordt geen standaard nacht op vakantie, vol stomende seks. Maar alle andere nachten van de vakantie zullen wel zo worden en daar verheug ik me al erg op. Als je met Nelly op vakantie gaat, dan verveel je jezelf op seksueel gebied geen moment. Ik kijk nog een stoel verder en daar zit Wim in een boekje te lezen. O ja, Wim is ook mee op vakantie. Voor het eerst zijn we niet met zijn tweeën op vakantie.

**************

Het begon allemaal in januari. Wim en zijn vriendin Anne waren bij ons op bezoek en al snel kwam het gesprek op onze vakantie van vorig jaar. We waren naar de oostkust van de VS en Canada geweest. Een mooie rondrit, New York, Boston, Quebec, Toronto, Ottawa, Niagara, Philadelphia, Washington en terug naar New York. We hadden voor die reis alleen de vluchten, een auto en het hotel voor de eerste nacht geboekt. Daarna boekten we iedere keer vanuit ons hotel een volgende kamer, nadat we eerst hadden beslist wat we de volgende dag of dagen zouden doen. Dat was erg gemakkelijk, we zochten een hotel met Wifi, dan konden met onze tablet zo een ander hotel vinden, heel gemakkelijk op de site http://www.triprewards.com. Die hielden rekening met alle belastingen, iets wat Booking.com niet doet met hotels in de USA. We hadden er zelfs een gratis overnachting aan overgehouden, dankzij de boekingspunten die je daar krijgt.

Wim en Anne zaten gefascineerd naar onze verhalen te luisteren en daarna lieten we stukken van onze videofilm zien, de nette versie.

Toen we daarna ook nog begonnen over onze reisplannen voor dit jaar, de zuidwestkust van de State ’s, werden ze steeds enthousiaster.

“Dat willen wij ook, en dat gaan wij ook doen.” Verzandde alleen na een tijdje in, “maar wij spreken niet zo goed Engels, wij durven dat eigenlijk niet.” En eindigde met: “ kunnen wij niet met jullie mee?”

En daar maakte ik de fout om ja te zeggen.

Na nog een half uur was ik al de reisleider en werd ik vriendelijk verzocht om de begroting te maken, zodat zij het geld aan ons konden overmaken voor de noodzakelijke boekingen. Half maart had ik alles rond, de vluchten, de auto, iets groter dan anders, want we gingen nu met 4 personen en het eerste hotel. Eind april hadden we dan onze eerste reisbespreking over wat we wilden gaan doen en gaan zien. Het werd weer een lange reis: San Francisco, Highway 1 naar Los Angeles, dan naar Arizona, de Grand Canyon, Monument Valley, de National Parcs van Utah, door naar Nevada: Las Vegas, en terug naar California: Death Valley, Sequoya en Yosemite, en op de laatste dag Alcatraz en een wandeling op de Golden Gate Bridge.

Iedereen was laaiend enthousiast en de reisgidsen stapelden zich op tijdens de gesprekken. Nu alleen nog twee maanden werken en we konden vertrekken.

Twee weken voor het vertrek barste de bom. Wim belde mij ineens op of hij langs mocht komen. Na een uur stond hij voor de deur en hij keek niet vrolijk.

“Wat is er met jou gebeurd?” Vroeg ik aan Wim. Wim keek me aan alsof hij niet durfde. Dan haalde hij diep adem, keek even weg en dan kwam het eruit.

“ Anne en ik zijn uit elkaar. Ze heeft een ander.”

Ik zette hem gelijk op de bank met een glas bier en liet hem zijn verhaal vertellen. Kort gezegd, Anne had een ander leren kennen en was bij haar ingetrokken. Juist, ook dat nog, ineens lesbisch geworden. Het kwam voor Wim als een donderslag bij heldere hemel. Hij had het helemaal niet zien aankomen. Gebroken zat hij tegenover mij.

“Het spreekt van zelf, dat Anne niet meer mee gaat op vakantie,” vervolgde Wim, “maar ook ik heb een probleem. Ik sta er ineens alleen voor, ik bedoel voor alle kosten, huis, aflossing, het huis staat wel op mijn naam, maar zij hielp mee. Dus ik kan me geen vakantie veroorloven, de extra kosten voor de hotelkamers enz…”

Ik zag mijn hele mooie vakantie voor mijn ogen in duigen vallen, maanden had ik er naar uitgekeken en nu ineens zou het niet meer door gaan. Nu even slikken, er zit een vriend in nood tegenover me. Ik liet Wim nog een uur verder praten over zijn problemen totdat Nelly thuis kwam. Ik hoorde haar binnen komen en liep snel naar haar toe. Ze zag aan mij, dat er wat was en luisterde naar mijn relaas over Wim.

“Laat me mezelf even verkleden, dan kom ik er bij zitten,” zei ze.

Na vijftien minuten kwam ze er bij zitten en Wim begon in het kort weer zijn verhaal, maar nu tegen Nelly. Ze luisterde nog eens aandachtig naar Wim en vroeg toen aan mij.

“Die hotelkamers, daar heb je toch kamers met een Kingsize bed, en kamers met twee Kingsize bedden. Dan kunnen we deze vakantie toch Kingsize kamers huren, die kosten evenveel, maar je kan er met 4 man in slapen, dus zeker met drie. Dan hoeft Wim geen kamer te nemen, en de auto hebben we anders al gehuurd en betaald, dus die kan ook op onze rekening. Dan moet Wim maar een paar keer op eten trakteren, voor mij is het dan in orde.”

Verbaasd keek ik naar Nelly en dan naar Wim. Die zat met grote ogen naar Nelly te kijken.

“Ja, en verder zijn de kosten al gemaakt, want de vluchten zijn al betaald en ook de eerste overnachting.”

Wim begon te stralen.

“Ik vond het zo jammer, dat het niet door zou gaan, want ik heb het nu wel echt nodig, maar als je dit echt meent, dan, eh …, dan zou ik je aanbod graag aannemen.”

En zo kijk ik nu in het vliegtuig naar links tegen Wim aan. Dan sluit ik weer rustig mijn ogen en probeer er niet aan te denken dat we nog 4 uur moeten vliegen.

We hebben geluk, de bagage is snel van de band, maar dan die stomme monorail van San Francisco Airport naar de hal, waar alle verhuurfirma’s zitten, de rij voor de balie daar en het zoeken in die immens grote garage, maar om half twaalf rollen we moe maar gelukkig onze kamers binnen, nog een nacht slapen en de vakantie begint. Wat voelt een bed lekker aan na 25 uur reizen. En Wim, die slaapt netjes in zijn eigen al lang geleden besproken kamer.

De volgende ochtend word ik wakker van het licht en het gezoem van de airco. Naast me ligt Nelly nog lekker in dromenland, maar ze ligt wel in een uitdagende positie, op haar rug. Dan heb je het voordeel dat je ze kent. Voorzichtig voel ik of mijn handen warm zijn, dan laat ik die op haar lichaam neerkomen. Voorzichtig streel ik haar huid en schuif langzaam naar haar borst. Langzaam draai ik met mijn vinger rond haar tepel en zie die hard worden. Met mijn andere hand schuif ik nu naar beneden tot ik tussen haar benen aankom. Ik voel ik haar klitje en streel die zachtjes. Een kreun is het antwoord van haar. Dan zakt mijn vinger wat verder naar beneden en voel aan haar schaamlippen. Het is daar al lekker nat, waar ligt die over te dromen. Ik schuif zachtjes een vinger naar binnen, en begin haar zo zachtjes te masseren, een vinger erin, een aan haar klit en de andere hand op haar borst. De schone slaapster laat nog een kreun en ik merk dat ze kletsnat is geworden. Lekker, toch een vriendin die het goed vindt dat ik haar neuk als ze slaapt.

Voorzichtig schuif ik haar benen nog wat verder uit elkaar en ga ertussen liggen zonder haar veel aan te raken, zo blijft ze slapen. Nu probeer ik naar voren te schuiven door me op mijn ellebogen wat op te drukken. Nu komt het moeilijkste, haar penetreren zonder haar teveel aan te raken. Ik probeer mijn evenwicht te houden en met een hand zak ik naar beneden om me te helpen. Maar dan voel ik dat er een andere hand om mijn piemel komt en die naar haar toe trekt, ze is wakker, de boef. Ik kijk naar haar gezicht en zie dat haar ogen open zijn en me lachend aankijken.

“Zo mannetje, een slaapster aanranden?” Zegt ze terwijl ze mij nu voor haar kutje houdt, “vooruit, maak je werk af, waar je mee bezig was.”

Met een stoot zit ik in haar. “Neuk me zoals je van plan ben, neem me maar zoals je wil.” Rustig begin ik in haar te stoten, en masseer gelijk haar klit met een hand. Dat is blijkbaar heel lekker, want Nelly begint heftig te kreunen. Die had blijkbaar al over iets lekkers liggen dromen, want ze is zo heet en zo snel klaar. Zuchtend kom ik dan ook klaar, mijn eerste van de vakantie. Ik blijf nog even in haar, dan kom ik naast haar liggen.

“Dit was een rustige start van de vakantie, we bewaren het heftige wel voor vanavond,” zeg ik tegen haar. Ze geeft mij nog een zoen en dan vertrekt ze naar de badkamer.

Een uurtje later komen we op onze kamer samen om de plannen voor vandaag te bespreken. We rijden naar het zuiden, eerste stop, de universiteit van Palo Alto, dan door naar het zuiden naar Monterey, het startpunt van de Highway 1, de mooie kustweg naar Los Angeles. We typen Monterey in op onze hotel zoek-site en we boeken en leuk hotel met Kingsize bedden.

Palo Alto is een van de beroemdste universiteiten van de USA met prachtige gebouwen en tot onze grote verbazing staan daar veel beelden van Rodin. Terwijl we rondlopen, genieten we van het prachtige weer. Net geen 30 graden, achteraf was dat lekker koel. Aangekomen in ons hotel in Monterey, zoeken we een hotel in de buurt van Hurst Castle, waar we morgen een bezoek aan willen brengen. Het is weekeinde en we vinden nergens een hotel met Queens, maar wel een met een kingsize bed. Er staat bij, geschikt voor 3 personen, maar dat wisten we al. Alles in Amerika is Big.

Na het eten praten we nog wat na en dan gaan we vlug slapen, het tijdverschil weegt nog door. In bed lig ik flink te balen, Wim ligt bij ons op de kamer en daar gaat mijn lekkere wilde vakantie. Nelly ligt lekker tegen mij aangekruld, onder de dekens heeft ze haar kleren uitgetrokken, want als ze niet naakt is kan ze niet slapen. En nu lig ik hier met een naakt engeltje in mijn armen en ik mag niets. Balen dus. Voorzichtig laat ik mijn handen over haar lichaam glijden, maar ik wordt gelijk op mijn vingers getikt.

“Breng mij niet in bekoring,” fluistert ze tegen mij. En zo val ik dan maar in slaap.

De volgende ochtend word ik wakker omdat ik voel dat er iemand wat lager op mijn onderbuik ligt en aan mijn piemel ligt te zuigen. Nelly gaat met haar lippen over mijn piemel heen en likt aan mijn eikel. Een kreun komt uit mijn mond.

“Stil zijn,” zegt Nelly zacht maar gebiedend, “Wim slaapt nog en ik had zo veel medelijden met je dat ik besloot je even te helpen.”

Dat wordt moeilijk, in stilte klaar komen maar tenslotte doet ze het zo lekker dat ik met een zacht, ‘ah’, haar mondje vol spuit.

Na het douchen, vraagt Nelly of ik mee ga naar de lobby om een ontbijt, zo noemen ze die donuts met koffie echt in het hotel, te gaan halen. Wim, die wakker is geworden staat nog onder de douche. Terwijl we naar de lobby zegt Nelly tegen mij.

“Ik moet toch zeggen, dat dit echt niet leuk is, geen seks op vakantie. We moeten wat bedenken, seks in stilte is voor mij geen optie, dan maar misschien af en toe een aparte kamer voor Wim of zo. Laten we er maar over denken vandaag.”

Om tien uur vertrekken we naar het zuiden, dat dachten we toch. Na twee uur rijden blijkt dat de weg is afgesloten wegens bosbranden en kunnen we het hele eind weer terug, over de bergrug heen en dan over de snelweg naar het zuiden. Dus lekker veel tijd om na te denken over het gesprek met Nelly vanmorgen. Ik begin al een idee te krijgen waar ze naar toe wilt en daar heb ik geen problemen mee.

Tijdens ons bezoek aan het Hurst Castle, een pompeus monument, waar een miljardair (jazeker, de grootvader van Particia) met opgekochte oude delen van kastelen, kloosters en kerken in Europa een nieuw paleis bouwde voor zichzelf. Na zijn dood hebben zijn kinderen het snel als museum aan de staat California geschonken. Tijdens die wandeling dus loop ik met Nelly te praten over onze vakantiebeperkingen en wat eraan te doen. En de oplossing waar ze mee komt bevalt me wel, alleen, ik mag het natuurlijk weer regelen. En het komt goed uit dat we nu een Kingsize bed hebben.

Na nog twee uur rijden komen we bij ons hotel aan. Ik heb met Nelly afgesproken dat ik de regelingen direct aan Wim ga uitleggen, want ze heeft hoge nood.

Zodra we zijn ingecheckt lopen we naar onze kamer, een mooie ruime kamer met in het midden een kingsize bed, maar zelfs voor US begrippen een groot bed, daar kun je met vijf man in slapen. Snel dragen we de noodzakelijke dingen de kamer in en Nelly verzucht dat ze eerst gaat douchen om al het stof eraf te spoelen.

“Mag ik eerst even vlug,” vraagt Wim, “dan kan jij daarna lekker lang.”

We kijken elkaar even aan, en ik zie aan de ogen van Nelly, dat het in orde is.

Na drie minuten komt Wim met alleen zijn onderbroek aan uit de badkamer en Nelly haast zich naar binnen. Wim gaat lui op het bed liggen en begint wat met de afstandsbediening van de TV te spelen. Als je van goede programma’s houdt, vooral niet in de US naar de TV kijken.

Ik ga naast Wim op het bed zitten en zeg; “Wim, we hebben een probleem.”

Verschrikt kijkt hij mij aan. En ik ga verder; “en dat probleem ben jij.”

“Zie je wel,” begint hij gelijk; “ik wist het wel dat dit zo niet goed kon gaan, ik ben zeker het derde wiel aan de wagen.”

“Rustig maar, rustig maar, het is een probleem en we hebben er een oplossing voor. Eerst een vraag, wat denk je van Nelly, ik bedoel, braaf, stout, ondeugend of zo?”

“ Nelly is voor mij een leuke spontane meid, een beetje ondeugend maar als het erop aan komt wel wat preuts, ze laat nooit eens wat van haar zien.”

“ Leuk om dat te horen. Nelly is niet preuts alleen niet exhibitionistisch, soms. Ze kleedt zich zoals ze wil, voor haar is kleding functioneel. Voor haar is het of kleren aan, veel of weinig, of naakt. En ze is wilder dan je denkt.”

“En wat is jullie probleem dan?”

“ Tja, eh, ons probleem is eigenlijk, dat wij, dus Nelly en ik, allebei heel veel van seks houden en vooral tijdens onze vakantie deze hobby vaak beoefenen. Maar met jou erbij in de kamer is er tot op heden niets van gekomen.”

“O, maar dat is geen probleem hoor,” valt Wim me spontaan in de reden, “dan ga ik wel eens een half uurtje wandelen of zo.”

“ Ik denk niet dat je het helemaal begrijpt, als je dan wilt gaan wandelen, dan is het voor een paar uur. Of we moeten het in stilte doen als jij ligt te slapen, maar dat lukt Nelly nooit. Trouwens onze vrijpartijen beginnen altijd spontaan.”

“Moet ik dan toch een eigen kamer nemen, maar daar heb ik geen geld voor?”

“Rustig maar, dat is onze oplossing niet. Wij hebben het erover gehad wat de mogelijkheden zijn. We hebben drie mogelijkheid a: we trekken ons niets van jou aan en laten je iedere nacht een paar uur genieten van onze herrie, mogelijkheid. b: we doen het soms in stilte of mogelijkheid. c: we betrekken jou er gewoon bij.”

Wim zit me met grote ogen aan te kijken. “Bedoel jij, dat ik dan met jou en Nelly moet vrijen?”

Ik schiet in de lach. ”Laat dat met mij er maar af hoor, ik val alleen op vrouwen en meer gespecificeerd alleen op Nelly.”

“Maar jij dan, vind jij dat dan goed, als Nelly met mij gaat neuken?”

“Jij weet het misschien niet, maar wij hebben een open relatie dus inderdaad, dat vind ik goed.”

Wim probeert iets te zeggen, maar er komen alleen een paar vreemde klanken uit.

“Laat ik duidelijk zijn, ik spreek nu ook namens Nelly. Al jij kunt beloven dat jij buiten de hotelkamers Nelly en mij netjes als getrouwd koppel kunt benaderen, dus als vriend van het koppel met de nodige afstand, dan mag jij Nelly vanaf nu als we in de hotelkamer zijn zo vaak neuken als je maar wilt, met haar toestemming. Ze heeft altijd zoveel zin, dat dubbel zoveel seks op vakantie voor haar een extra toegift is.”

Aan het gezicht van Wim te zien begint het langzaam tot hem door te dringen wat hem wordt aangeboden.

“Dit is te veel, ik heb soms wel eens van haar gedroomd, ze heeft ook een droomlijf, maar, meen je het nu echt?”

“Zo echt dat als teken van het feit dat je akkoord gaat met de voorwaarden, verwacht Nelly dat je nu naakt op bed op haar ligt te wachten. Ik ga nu naar de badkamer om haar te zeggen of je akkoord bent ja of nee, en indien ja, wil ze dat akkoord nu onmiddellijk inwijden.”

Achter mij hoor ik dat de douche stopt. Ik kijk nog een keer naar Wim, die ja knikt, en loop de douche in. Daar staat Nelly zich af te drogen.

“Lekker zo een douche na een hele dag in de warmte. En?”

Ik glimlach naar haar. “Je hebt het voor elkaar, een hele wilde vakantie met veel seks. Je hoeft je nu niet aan te kleden. Hij ligt op je te wachten, en ik ga nu eerst douchen.” Verlekkerd kijk ik haar na als ze de badkamer uitloopt naar de slaapkamer. Ze heeft niet alleen een fantastisch lichaam, maar ook een lekker lichaam, zo een waar met grote letters opstaat; ik houd van seks.

In de kamer hoor ik stemmen en ik besluit om snel te gaan douchen. Onder de stralen denk ik aan wat er in de kamer hiernaast aan het gebeuren is. Mijn beste vriend en mijn beste vriendin, waar ik toevallig ook nog mee getrouwd ben geven elkaar lichamelijk genot, omdat ze elkaar graag mogen. Ik krijg een warm gevoel hiervan, maar daarnaast begint ook een heel geil gevoel mij te bekruipen, want het is echt een opwindend beeld, twee vrijende mensen.

Snel draai ik de kraan dicht, stap uit de douche, grijp een handdoek en al afdrogend loop ik de kamer in.

Op het bed zie ik Nelly en Wim in een heftige vrijpartij verwikkeld. Wim haalt net zijn kop tussen de benen van Nelly vandaan als die zucht, “en neuk me nu.”

Dan maakt Nelly het gebaar, waarvan ze weet dat ik het hoogtepunt vind. Ze leidt je bij haar naar binnen als ultieme gebaar dat ze dit wilt. Ik zie dat Wim voelt dat hij bij haar binnen dringt en langzaam glijdt hij helemaal in haar. Even wacht hij en dan begint hij te bewegen. Nelly trekt haar benen op om hem nog dieper te voelen en haar handen gaan over zijn lichaam. Zo neuken ze rustig door totdat Wim ineens zegt,“ ik ga klaarkomen.”

“Kom maar in me, ik wil je voelen klaarkomen,” zegt Nelly en terwijl Wim tot een ontlading komt, grijpt Nelly Wim bij zijn achterwerk en duwt hem helemaal in haar, zodat hij zo diep mogelijk komt. Door dit alles begint ook Nelly te zuchten en komt ze klaar. Hijgend liggen ze even later op elkaar, dan geeft ze Wim een duw zodat hij eraf rolt. Glimlachend kijkt ze naar hem, “dat was fijn, vooral voor een eerste keer.”

Dan kijkt ze naar mij; “ik kreeg toch dubbel zoveel seks, nu jij”

Door dat geile beeld van die twee ben ik zo opgewonden geraakt dat ik al bijna spontaan kom. Maar ik red het net in haar.

“Hier lig ik dan tussen mij twee loverboys” zegt Nelly met een lach. “Maar voor we verder gaan, wil ik eerst wat eten, dus aankleden. Vanavond gaan we weer verder.”

Nelly springt als eerste uit het bed, loopt naar de koffer en pakt daar een vrolijk jurkje uit. Ze trekt het zo over haar heen, zonder zich eerst te verfrissen of er iets onder aan te trekken. Wim kijkt er verlekkerd na, en ik weet wel waarom. Ze vindt het lekker om met een volgespoten kut rond te lopen. Dan weet ik in ieder geval dat ze vanavond nog meer wil.

Wim had ons uitgenodigd om in de Wendy’s, die naast het hotel stond, te gaan eten. Tijdens het eten had hij zich voorbeeldig gedragen. Hij sloofde zich uit om aardig en neutraal tegen Nelly te zijn. Op de weg terug naar het hotel bleef hij keurig op een meter afstand van haar. Maar nu, zodra de deur van de kamer dichtslaat, zegt hij tegen Nelly, dat hij haar weer wil neuken.

Nelly die nog met haar rug naar hem toe staat, draait zich om, kijkt hem strak aan en trekt dan haar jurk uit. Langzaam loopt ze naar hem, trekt zijn broek naar beneden en begint hem vakkundig te pijpen. Ik zie zijn ogen steeds groter worden onder die behandeling. Dat houdt hij dan ook niet lang vol en hijgend spuit hij de mond van Nelly vol. Die komt nu smakkend overeind, loopt naar mij toe, pakt mijn hand en trekt me naar het bed. Daar gaat ze op liggen met haar benen langs de zijkant. Ze trekt me naar beneden en de boodschap is begrepen. Ik begin haar kutje te likken, steek voorzichtig eerst een en dan twee vingers naar binnen, zuig aan haar klit. Dat maakt haar zo heet, dat ze kreunt, “o…, kom op me en neuk me, nu!”

Ik ga gelijk op mijn knieën voor het bed zitten trek haar naar mij toe en schuif mijn piemel zo bij haar naar binnen. Ik pak haar heupen vast en begon haar stevig te neuken. Ondertussen is Wim naast Nelly op het bed geklommen en begint in de tepels van Nelly te knijpen. Zo krijgen we haar zo gek dat ze gillend klaar komt en smeekt om meer. Dat kan, ik neuk haar nog een tijdje door totdat ik klaar kom, dan neemt Wim het van mij over en die kan het nog een tijdje volhouden. Nelly komt zodoende zeker vier keer klaar. En zo zijn we dus in slaap gevallen.

De volgende morgen doe ik mijn ogen open. Ik merk dat er geen laken meer over mij heen ligt en als ik naast mij kijk liggen de andere twee ook zo op het bed. Nelly ligt zoals zo vaak op haar rug met haar benen lichtjes uit elkaar, Wim ligt op zijn buik met een arm half op Nelly haar maag. Alle drie zijn we naakt, ondanks de airco die staat te zoemen. Voorzichtig rol ik op mijn zij om te kijken of ze nog wat wil. Dan pas zie ik dat Wim al met zijn handen met haar bezig is en voordat ik wat kan doen, trekt Nelly hem op haar en zegt; “nu loom neuken, ik ben nog niet goed wakker.”

Rustig begint Wim te bewegen, en Nelly zoekt ondertussen met haar hand naar mijn ochtend erectie. “Hm… Nog wat lekkers.”

Wim spuit ondertussen alles in haar en mag ik ook even. Als dit een voorbode is van wat staat te gebeuren, dat lopen we aan het eind van de vakantie met lege zakken en een overvolle kut.

Nu op naar Beverly Hill en Hollywood. Saaie bedoeling, bij al die mooie huizen kan je niet in de buurt komen en Hollywood is alleen leuk als je van pretparken houdt. Sunset Boulevard is een lelijke stoffige straat, dus we besluiten al snel landinwaarts te gaan rijden. Langs Palms Springs naar het Joshua Tree National Parc. De tocht is indrukwekkend, vooral als je de woestijn inrijdt, zoveel windmolens zie je nooit meer bij elkaar tegen die bergwand. Ik schat wel 1000 stuks. In het laatste stadje voor het park hebben we een hotel uitgezocht, dan kunnen we op tijd ons aanmelden en ook nog even het park bezoeken. Voor het hotel stop ik bij de receptie en doe mijn deur open en gelijk weer dicht.

“Hebben ze hier buiten de oven aanstaan of zo. Puf.” Ik raap al mijn moed weer bij elkaar en ga de auto uit en voor de statistieken neem ik mijn video-tas mee, daar hangt een Aldi horloge aan waar een thermometer en een hoogtemeter inzit, voor leuke weetjes.

Als ik ons heb aangemeld kijk ik op het horloge, 42 graden. Snel door dus nu naar het park. Een mooi park, een woestijn met op verschillende plaatsen een oase met vooral verschillende cactussen. Prachtig, maar snikheet, zelfs om 6 uur ’s avonds. Dus op maar weer naar het hotel. We vluchten bijna vanuit de auto onze kamer binnen, snel de airco aan en langzaam wordt het in de slaapkamer wat koeler.

“Ik kom hier vanavond niet meer buiten,” zegt Nelly. “Dit is teveel van het goede.” Ze wist nog niet wat ze deze vakantie te wachten stond.

“Wat doen we dan met eten?” vraag ik haar.

“Iets verder op heb ik een drive-in gezien, ga daar maar wat hamburgers en salade halen, dan zit je ook koel in de auto.” Wim knikt instemmend en aangezien ik de chauffeur ben, haal ik mijn schouders op, mompel iets van jawel baas en ga de hitte maar weer in naar de auto. Die is ondertussen al weer stomend heet geworden en met de airco op maximum rij ik richting de drive in.

Een half uurtje later en weer wat afgekoeld in de auto kom ik weer bij ons hotel aan. De zon is nu bijna weg, maar de hitte buiten niet, dus loop ik snel naar de kamer. Ik doe de deur open en ik zie Nelly naakt op een van de stoelen zitten met Wim tussen haar benen, die haar stevig aan het neuken is.

“He, ik dacht dat het te warm was om te neuken?” Het enige antwoord dat ik krijg is gekreun en gesteun. Nelly rekt zich nog wat uit en legt haar armen achter de stoelleuning zodat haar lichaam er super strak uitziet. Wat is dat toch wonderlijk, als ze geneukt wordt, ziet ze er nog aantrekkelijker, of misschien toch gewoon lekkerder uit. Haar ogen rollen en ik zie, maar vooral hoor dat ze klaar komt. Dan begint ze Wim aan te moedigen om haar vol te spuiten, wat hij braaf doet. Hijgend blijven ze even zitten, dan meld ik voorzichtig dat het eten koud wordt.

“Geef mij hier maar even een hamburger, ik blijf hier zitten. Ik weet wat, kom jij mij even neuken terwijl ik eet.”

Ik pak de tas met eten, zoek twee hamburgers uit, neem die mee naar haar toe en kniel voor haar. Zij pakt mijn piemel vast en helpt me om die in haar druipende kut te steken. Dan pakt ze de hamburger van mij over en neemt een hap. Ik neem ook een hap en begin haar dan zachtjes te neuken. Onder dat zachte ritme, wat een heerlijk geil gevoel oplevert, eten we onze hamburger op, niet lettend op de ketchup die eruit drupt en op ons valt. Met mijn handen vol ketchup pak ik haar borsten vast en knijp in haar borsten, dan begin ik haar borsten af te likken. Als de ketchup daar verdwenen is begin ik de rest van haar lichaam af te likken waar we saus hebben gemorst. Ze duwt me weer recht en begint nu de saus van mij af te likken. Daardoor schiet ik achteruit en rol op de grond. Ze komt nu uit haar stoel, klimt op mij, likt de laatste restjes saus af en pint zich dan weer op mij vast.

“Kom op, je moet me nog volspuiten.” Stevig begin ik haar nu te neuken, ze gaat recht op mij zitten met haar armen in haar nek, mijn favoriete standje. Dus, ben ik ook zo klaar.

“Wat ben jij een lekker neukdiertje, ”verzucht ik tegen haar. Ze lacht, gaat dan van mij af, loopt naar de zak en pakt nog wat te eten. Dan zie ik dat Wim de videocamera heeft gepakt en alles heeft gefilmd, dat zal een lekkere film worden. Alleen jammer dat je ze niet op de Tv kan afspelen, want onze camera kan alleen Pal aan en geen NTCS, het Amerikaanse systeem.

Na het eten ploffen we op het bed, om de beurt nemen we een verfrissende douche en dan vrijen we nog wat rustig totdat we in slaap vallen.

“Wakker worden slaapmutsen, laat eens zien dat jullie in de morgen ook kerels zijn.” Nelly staat in de kamer met een blad vol koffie, fruitsap en donuts, ons standaard ontbijt in de USA.

“Vandaag moeten we een eind rijden richting Grand Canyon, dus hup, eten en naar de auto.”

Ik kijk even goed, wat heeft ze eigenlijk aan, of beter gezegd wat niet. Je moet tenslotte oppassen daar, die kunnen niet tegen bloot. Maar ze heeft toch wat aan, een heel strak kort broekje en een bikinitopje, dat mag daar wel. Maar veel heeft het niet om het lijf, letterlijk dan.

“Ga je zo mee?” Vraag ik haar. “Zeker, met die hitte wil ik niet veel kleren aan mijn lijf.”

Op naar Arizona, de staat met die rare cactussen die je in iedere western ziet of levend in tekenfilms, je weet wel die cactussen met die zijarm, die ook naar boven wijst. En die dingen kunnen groot worden.

Eerst naar de grensplaats Blythe, een plaats waar in de zomer 2000 mensen wonen en in de winter 2 miljoen. Dan komen alle pensionados met hun RV (=kampeerauto in Amerika formaat) daar naar toe om te overwinteren. Nu een stadje met enorme lege kampeerterreinen, (see you in fall) in de winter een grote stad met rijdende supermarkten, postkantoren etc. Dan de grens over.

We hebben besloten dat we niet naar Phoenix rijden, maar binnendoor via Sedona, the red Rock Country. We rijden over kilometers lange kaarsrechte wegen, door stoffige plaatsjes, die je op tv ziet, met een tankstation, een winkel en een saloon, en bijna geen mensen, alleen waaiend stof over de weg. Langzaam beginnen er in de verte bergen te verschijnen en ik besluit te stoppen om wat te filmen van die eindeloze vlaktes. (prairies)

Ik kijk naar links en rechts de weg af. Ik zie die kilometers voor en achter mij lopen, zonder een levende ziel. De vorige bocht die wij tegen kwamen was aangegeven met knipperlichten, zo van: let op, bocht, rare jongens die Amerikanen.

Ik loop naar de rand van de weg en film de immense vlakte en de rode bergen in de verte. Een prachtig beeld. Ik vraag aan Nelly of ze in beeld wil gaan staan om aan te geven hoe groot de vlaktes wel zijn. De thermometer geeft hier 35 graden aan, het valt dus wel mee hier. Nelly kijkt eens naar links en rechts, dan zie ik haar op haar rug grijpen en voor dat ik mijn camera maar aan kan zetten staat ze al naakt voor me.

“Even wachten, ik leg de spullen even in de auto, anders worden ze stoffig.” Naakt huppelt ze naar de auto en legt haar kleren erin. Dan komt ze terug naar mij en vraagt heel onschuldig; “en waar moet ik poseren?”

Ik wijs haar, waar ze moet gaan staan en eerst probeert ze onschuldig te poseren voor de video camera, maar als ik die omzet om er foto’s mee te maken begint ze steeds uitdagender poses aan te nemen.

Tenslotte vraagt ze; ”heb jij de auto al op de film?” Ze loopt naar de auto en als een echte Pit-poes gaat ze tegen de auto aan leunen, dan klimt ze op de motorkap en ligt daar wellustig op te kronkelen. Ik waarschuw haar nog dat dit gevaarlijk voor haar kan zijn, maar ze lacht maar en gaat nu op haar rug op de motorkap liggen met haar benen aan de zijkant. Uitdagend begint ze met zichzelf te spelen. Nu wordt het mij teveel, ik geef vlug de camera aan Wim, loop naar haar toe, trek haar nog een stukje naar mij toe, trek mijn broek naar beneden en ram mijn getergde piemel bij haar naar binnen.

“O ja, dat wil ik, wild genomen worden, hier in de natuur onder de zon in het wilde westen” roept ze en ze was blijkbaar al zo heet dat ze snel klaar komt. Wild stoot ik in haar totdat ik ook klaar kom. Voldaan trek ik mij terug en kijk naar dat geile schepsel op de auto. Dan zie ik haar naar iets naast mij kijken. Daar staat Wim met een vraagteken op het gezicht.

Ineens begint Nelly te lachen. “Je hebt gelijk, we hebben afgesproken dat je alleen mag in het hotel, maar je krijgt voor deze keer ontheffing.”

Het gezicht van Wim glimt zo hard als de auto. Hij geeft mij snel mijn camera terug en loopt naar Nelly en de gebeurtenis herhaalt zich. Alhoewel, nu roept Nelly meer dat ze geneukt wil worden en dat hij het hard moet doen en in haar tepels moet knijpen. Ik leg met de camera alles vast op video. Tijdens het filmen kijk ik even snel langs mijn camera en zie in de verte een auto aankomen.

“Snel, klaarkomen en naar binnen, daar komt een auto aan.”

Dat advies wordt snel opgevolgd, Wim pakt dan Nelly op en ze loop snel naar de auto om haar kleren weer aan te trekken, en dat gaat met maar twee kledingstukken heel snel. De auto is nu heel dichtbij en stopt achter ons.

Twee behulpzame Amerikanen komen uit de auto en vragen of we hulp nodig hebben en nadat we de standaard vraag “Where are you from” hebben beantwoord rijden ze zwaaiend weer verder.

Giechelend als kleine kinderen klimmen we weer in onze auto. Dat scheelde niet veel, en je moet wel oppassen. Maar verder zijn buiten de grote steden de Amerikanen zeer vriendelijke en behulpzame mensen, alleen moet je wel hun privacy respecteren.

Op naar Sedona, een stad dat ligt tussen rode rotspartijen, indrukwekkend als je daar tussendoor rijdt. Bij het hotel aangekomen snellen we weer snel (zoveel haast hebben we) de kamer binnen. Wat is airco toch lekker. We kijken elkaar even aan. Er is geen restaurant op loopafstand en in het stadje zijn ze met werken bezig, daar is bijna niet in of uit te komen. Wel hebben we een supermarkt gevonden op 10 minuten lopen, dat moet haalbaar zijn bij die temperaturen. We besluiten op de kamer te eten, we hebben tenslotte een magnetron op de kamer.

Op dus naar de supermarkt. Na een snelle blik op mijn thermometer zie ik dat het hier 43 graden is. Dus lopen we van boom naar boom in de schaduw. We kijken verwonderd om ons heen, rode bergen, rode rotsen, rood zand en rode gebouwen. “Red Rock Country” En nergens schreeuwende reclameborden, alles ingetogen. Als we beladen met eten en drank weer uit de supermarkt komen valt mijn oog op een laag gebouw, dat naast het parkeerterrein staat. Als ik goed kijk zie ik ineens naast de voordeur in het klein de o zo bekende gele “M”. Dit is de best verstopte gele M die ik ooit heb gevonden, zonder neonreclame en reclamezuil. En in een rood gebouw natuurlijk.

Terug in het hotel kleden we ons om, want ze hebben hier een zwembad. Eens lekker afkoelen in het heerlijk koele water. Nelly draagt netjes een zedige bikini, want zoals al opgemerkt, oppassen met die puriteinse Amerikanen. Topless is al helemaal verboden. Na een uurtje zwemmen spetteren en plezier maken wordt het al langzaam donker en gaan we terug naar onze hotelkamer. Omdat dit hotel, of eigenlijk motel zoals heel veel in deze streek bestaat uit een hoofdgebouw met de receptie en een reeks bijgebouwen met kamers die allemaal op het parkeerterrein uitkomen, dus zo vanuit je auto de kamer in, hebben we geen handdoeken meegenomen. Trouwens met die temperaturen droog je zo wie zo snel op. In de kamer trekken we snel ons natte badgoed uit. Even kijk ik naar Wim, die knikt terug en dan ineens grijpen we Nelly van twee kanten vast en sleuren haar naar het bed.

“Help, help, ik word aangerand, “zucht Nelly met een smachtende blik. “Maar willen die aanranders wel doorgaan, dan zal ik braaf stil zijn.”

“Dat lukt je nooit,” zeg ik tegen Nelly. Dan heb ik gelijk mijn mond vol met haar linker borst terwijl Wim de rechter borst in zijn mond neemt. Ik bijt nog even zachtjes in tepel en zak dan langs haar buik naar beneden richting haar kutje. Een eerste lik geeft al een flinke kreun, waarna ik haar uitgebreid trakteer op geknabbel op haar klit, terwijl ik haar met mijn vingers neuk. Samen met wat Wim daarboven doet hebben we het goed voor elkaar. Ze kreunt en roept “ik kom”, en dat doet ze dan ook.

Ik kijk naar Wim en zeg, “zullen we haar eens op zijn Amerikaans nemen; spit-roasten?”

Wim kijkt me even vragend aan, dan valt zijn muntje. We geven Nelly aan dat ze op handen en knieën moet gaan zitten, dat gaat Wim voor haar mond zitten en biedt zijn lid aan, die ze gulzig naar binnen hapt. Ik kruip achter haar en stop mijn lid in haar kutje. Door Nelly nu op en neer te bewegen neukt ze ons beiden tegelijk. Wat een geil gezicht, twee pikken in een lichaam. En aan het geluid dat Nelly maakt te horen vindt ze het ook lekker. Ik voel ze trillen als ze voor de eerste keer klaar komt. Even kijk ik naar Wim en ik begrijp zijn hint. En ja hoor het lukt ons, vrijwel tegelijk komen we klaar, wat Nelly nog een orgasme bezorgd.

Nelly laat Wim uit haar mond glijden en trekt zich van mij los. Dan rolt ze zich op haar rug en kijkt naar ons.

“Heren verkrachters, als jullie zoiets nog eens doen dan wil ik weer het middelpunt zijn, afgesproken.” Dan barst ze in lachen uit. “Wat zijn jullie een stel zotten, maar wel lekkere zotten. Kom laten we wat te eten maken.”

Na het eten gaan we samen rond de kaart zitten met de laptop erbij om hotels te zoeken.

“Ik stel voor dat we voor morgen een hotel aan de noordkant nemen. We zitten nu maar een paar kilometer van de South Rim ofwel de zuidkant van de Grand Canyon, dan kunnen tegen het eind van de middag naar het hotel rijden, dat is nog een twee uur rijden. Als we overnachten aan Lake Powel, kunnen we daar dan een dag blijven hangen, en dan de lange rit naar de North Rim maken samen met Glenn Canyon. Dat betekent dat we drie dagen in het hotel blijven voor we door rijden. Iedereen er mee eens?”

Na nog een blik op die naakte medevakantiegangers boeken we het hotel, gelukkig weer met een Kingsize bed. Daarna kijken we nog even naar het ochtendjournaal van de Nederlandse televisie via internet, we hebben 9 uur tijdsverschil. Daarna vrijen we ons weer rustig in slaap.

De Grand Canyon, een van de wereldwonderen. We staan ademloos te kijken. Zo groot, zo diep, zo kolossaal. Je kan het niet bevatten. De overkant is wat onduidelijk, net of het wat mistig is, maar je kijkt 20 km ver naar de overkant en naar beneden 2 kilometer diep. Je kan alleen met eerbied voor dit natuurschoon in stilte blijven kijken. En dan draai je jezelf om en kijk met ergernis naar het circus, wat de Amerikanen er omheen hebben gemaakt. Gelukkig kan je ook naar de North Rim, daar sta je een met de natuur en ook nog een stuk hoger, 2500 meter i.p.v. 2000 meter en kijk uit over de Colorado hoogvlakte, waar de rivier zo een diepe kloof in heeft gemaakt. Vol van alle indrukken van dit hoogtepunt van onze reis gaan we naar ons hotel bij Lake Powel. Nog best een lang stuk rijden, Maar gelukkig we zijn met drie chauffeurs en deze keer rijdt Wim.

‘Wat gaan we eten vanavond,” vraagt Nelly terwijl we uit de auto stappen. Wim zegt; “ik zag een stukje terug een pizza restaurant, zullen we daar gaan eten?”

“Ik blijf liever in de kamer vanavond, genoeg warmte voor een dag gehad,” pufte ik, “wil jij daar drie pizza’s voor ons gaan halen?” Wim zucht een keer en loopt dan weer terug naar de auto.

Als ik de hotelkamer binnenkom zie ik dat Nelly al weer naakt is en de airco nog wat harder zet.

“Als we thuis zijn ben ik zeker een paar kilo’s afgevallen van de warmte.” Rustig loop ik naar haar toe en sla mijn armen om haar heen.

“Eindelijk heb ik je even voor mij alleen.”

“Kom we gaan samen onder de douche,” zegt Nelly. Ze glipt uit mijn armen en loopt voor mij uit naar de badkamer. Wat is ze toch een genot voor het oog. Snel ga ik achter haar aan, een rij van kleren achterlatend. Het water is heerlijk verfrissend en ik laat mijn handen over haar lichaam glijden. Ik voel dat zij ook met haar handen over mijn lichaam glijdt. Ik buig me naar haar toe en geef haar een diepe zoen. Onze tongen gaan tekeer alsof ze al lang niet meer samen hebben gespeeld. Heftig drukken we ons nu tegen elkaar aan. Dan laat Nelly zich door haar knieën zakken en neemt mijn piemel in haar mond. Heerlijk begint ze mij te pijpen totdat ik voel dat ik ga komen. Snel trek ik mij terug om dat te voorkomen, ik wil in haar klaar komen. Nu is het mijn beurt om haar te verwennen, ik neem een tepel in mijn mond, bijt er wat speels op, wat een goedkeurend kreuntje oplevert, dan zet ik haar op de rand van het bad en laat me tussen haar benen zakken. Heerlijk knabbel ik aan haar genotsknopje, laat dan mijn tong daar rond cirkelen en penetreer met mijn tong haar lekkere kutje. Zoals gebruikelijk houdt ze dit niet lang vol en zegt dat ik haar moet neuken.

Ik wil me laten zakken tussen haar benen maar ze staat ineens op, draait zich om en gaat met haar handen op de rand van het bad staan.

“Hier neuk me maar in mijn kontje, dat heb je deze vakantie nog niet gedaan.” Om alles te smeren steek ik eerst mijn piemel in haar kutje om alles goed nat te maken, dan trek ik mezelf eruit en druk tegen haar sterretje. Even voel ik weerstand maar dan schiet ik naar binnen. Ze geeft een kreetje, maar dan roept ze al dat ik moet beginnen met neuken. Heerlijk neuk ik haar met grote halen. Ondertussen masseer ik haar klitje en merkt dat het haar al snel teveel wordt. Ze kreunt heftig als ze klaar komt. Daarbij knijpt ze zo fel dat ik mij ook niet meer kan houden en ik spuit haar kontje vol. Hijgend staan we tegen de rand van het bad na te genieten. Met een plop schiet ik uit haar kontje en ze komt zelf ook weer overeind. Heerlijk staan we samen onder verfrissende stralen. Ze kijkt naar mij en weer komen we in een heftige kus terecht.

Nelly stapt uit de douche en zegt.

“Dit was heerlijk intiem, ik voelde echt liefde bij jou, ik heb ervan genoten, nu ben ik weer gewoon jullie lustobject, alhoewel dat ook niet slecht is.” Ze loopt zonder zich af te drogen de kamer weer in, bij deze temperaturen ben je toch zo opgedroogd. Ze ziet Wim binnen komen met de pizza’s en ze gaat tegen de muur staan met haar handen gespreid tegen de muur.

“Wil je al een beloning voor het halen van de pizza’s, neuk me dan maar tegen de muur omhoog,” zegt ze tegen Wim.

Nadat we een paar dagen van de Grand Canyon hebben genoten en een rondvaart over Lake Powel (waarbij Nelly natuurlijk weer stond te poseren op de boot, alleen dan, schaars, aangekleed. Ik denk dat er veel mannen die foto hebben) wordt het tijd om verder te gaan, naar Monument Valley. Voor iedere western liefhebber een begrip met die honderden meters hoge rode rotsformaties die daar oprijzen. John Wayne is daar ereburger, omdat hij zoveel films op die locatie heeft opgenomen. Prachtig en indrukwekkend om daar rond te rijden maar wel heel stoffig. Alles zit onder het rode stof, en als je even uitstapt, zit je zelf ook onder het stof.

Heel stoffig (Roodhuiden?) stappen we weer in de auto en Nelly zegt ineens, “hier, rij dit weggetje eens in, ik wil me eerst afspoelen voordat we verder gaan.”

Nu moet ik even uitleggen dat we tijdens deze rondrit in de USA altijd heel veel water bij ons hadden, meerdere gallons met water om geen risico te lopen. Dus zodra we uit het zicht van de doorgaande weg waren stapte Nelly uit, trekt haar kleren uit en begint die stevig af te kloppen en uit te schudden. Dan pakt ze een gallon water en ze begint het over haar te gieten.

“Jullie ook,” vraagt ze en ook wij trekken onze kleren uit om het stof eruit te kloppen.

En wat gebeurt er als er drie naakte mensen bij elkaar staan in de zon, juist, bij ons begon het alweer te groeien. Nelly kijkt naar ons.

“Oei! Eerst afspoelen.” Ze kijkt naar ons hoe we ons afspoelen, dan zie ik haar blik afdwalen naar een platte steen.

“Die is net hoog genoeg,” zegt ze. Ze is toch zeker 20 cm kleiner dan wij. Ze loopt naar die steen toe en gaat erop staan.

“Kom jullie twee, nu wil ik een echte hotdog, want sandwich kennen ze hier niet.” Ze dirigeert Wim voor haar en mij achter haar. “Zo Wim, neuk me, en jij van achteren in mijn kontje.”

Ze legt haar armen in volledige overgave op haar hoofd en wacht op ons. Wim pakt haar gelijk vast en penetreert haar in haar kutje. Dan blijven ze wachten om mij. Ik nader haar nu van achteren en steek mijn piemel in haar kontje. Voorzichtig schuif ik naar binnen. Even blijven we doodstil staan, zowel Wim als ik tegen Nelly aanleunend om het evenwicht te bewaren. We beginnen haar langzaam te neuken, voorzichtig een houding zoekend dat we in evenwicht blijven. Ik pak achterlangs naar voren haar borsten vast en Wim pakt onder aan haar heupen. Zo komen we langzaam op gang en beginnen nu stevig in en uit haar te glijden. Het zweet loopt met stralen van ons af in de brandende zon als we zo op Nelly inbeuken. Zij heeft haar armen wijds naar opzij gedaan en ondergaat het geweld met veel gekreun. Ze heeft het echt te kwaad, ze roept.

“Ja, jongens zo door gaan… en ik kom… mm….” Door haar heftige klaarkomen, helpt ze Wim gelijk ook en die begint alles in haar kut te spuiten. Door die twee orgasmes raakt het hele ritme ontregeld en ik stop even, gefrustreerd, want ik was er bijna.

“Kom jij ook maar in mijn kut, want je weet, ik wil een goed volgespoten kut hebben.” Wim trekt zich terug en ik trek mijzelf uit haar kontje. Wim loopt nu om Nelly heen en trekt haar rug tegen hem aan, zodat ze half achterover leunt tegen hem. Ik plaats me snel voor haar om mijn werk af te maken.

“Ja, doe maar, we maken er een mooie show van.” En dat zegt ze terwijl ik net heftig in haar klaarkom. Nog nahijgend kijk ik haar met vragende ogen aan.

“Die twee mannen verderop staan al een tijdje te kijken en zijn zo te zien ook net klaar gekomen.”

Ik draai me om en zie twee mannen met hun broek open staan. Nelly wurmt zich tussen ons uit en gaat uitdagend staan, zodat de mannen haar goed kunnen bekijken.

“Hum, heb ik zin, nee toch maar niet, het is te heet voor nog een neukpartij, maar heren, bedankt voor de aandacht.” En met die woorden loopt ze terug naar de auto om haar kleren weer aan te trekken.

En verder trekt de karavaan, via Mesa Verde Colorado, waar in 800 de indianen al huizen bouwden, door naar de parken van Utah: Arches (toneel van Indiana Jones), Canyon Land, (of hoe twee rivieren een prachtig landschap vol canyons kunnen maken), Bryce National Park (toneel van Cowboys and Aliens) En tussendoor iedere avond rustig of heftig neuken. Maar dan staat een nieuwe bestemming voor de deur: de bakermat van alle ontucht Las Vegas.

De stad waar alles kan en mag. What happens in Vegas, stays in Vegas. Een stad vol speeltjes voor volwassenen. Ademloos lopen we over de Strip. Van Venetië, waar de gondels op de eerste verdieping varen, naar Parijs, waar je in Les Halles kunt gokken, dan door naar New York, waar door het hele gebouw binnen en buiten een achtbaan dendert, dan de piramides, de fonteinen in de woestijn van Bellagio en het MGM gebouw, waar de leeuw ligt te slapen, maar je toch zijn gebrul hoort. Iedere keer vlug naar het volgende gebouw, buiten niet te harden van de warmte en binnen overdadig koel, totdat we in Caesars tegenover een aantal bewegende beelden staan die een gevecht op leven en dood voeren met brandende zwaarden en bijna alles ontploft. Je wenkbrauwen branden er bijna van af, maar een kwartier later beginnen die beelden gewoon opnieuw.

Op een terrasje binnen bij de Starbucks zitten we te genieten van een ijskoffie. Lekker koel. Hier geen 41 graden. We bespreken wat we al gezien hebben en wat we vanavond gaan doen. Wim had een folder gevonden van een poker paleis, waar ze vanavond een speciale game houden. De regels zijn heel eenvoudig. In de zaal staan vier tafels met zes spelers. Iedere speler koopt voor 50 dollar fiches. Als hij door zijn fiches heen is kan hij nog voor 40 dollar fiches bijvragen, maar daarvoor moet zijn vrouwelijke partner dan per 10 dollar een kledingstuk uittrekken. Zij mag maar 4 kledingstukken aan hebben. Bij wie dan als eerste alle 90 dollar fiches op zijn, of wel de eerste verliezer, verliest dan zijn vrouwelijke partner voor een tijdje, want die mogen de andere vijf heren aan tafel eerst eens lekker neuken.

“Daar zou ik wel eens aan willen meedoen,” zegt Wim. “Ik wil wel eens een lekker ding neuken. Kijk, hier staat het, de dames moeten eerst gekeurd worden door de organisatie of ze wel de moeite zijn.”

“En wie neem jij dan mee, als jij mocht verliezen?”

“Eh, ik dacht aan jou Nelly, ik verlies toch niet. En jij komt fluitend door de jury.”

Nelly kijkt hem met grote ogen aan, kijkt even naar mij en dan weer terug naar Wim. Quasi ernstig zegt ze tegen Wim; “en waarom denk je dat ik dat zou willen, ik doe toch niet aan seks?”

Voordat Wim maar kan antwoorden zegt ze ineens; “daar heb ik nu al een tijdje van gedroomd, om eens geneukt te worden door iemand, die ik niet ken, waar ik nog niet tegen gesproken heb en die hem zo maar uit zijn broek haalt om hem bij mij erin te steken. Ik ben altijd zo wel Multi monogaam geweest, ik ben nooit vreemd gegaan, ik heb me altijd voorgesteld en wist altijd de naam van diegene die met zijn leuter in mij zat te spuiten. Maar een keer helemaal los gaan… ik doe het, ik ga mee.

“O ja,” zegt Wim, terwijl hij naar mij kijkt, “je mag meekomen, er is ruimte voor publiek voorzien, maar het kost je wel 100 dollar.”

Zoveel geld was ik nu ook weer niet in Las Vegas kwijt geraakt. Ik had een dollar in een machine gestoken en zowaar, er kwam twee dollar uit. Dan heb ik die twee dollar weer in een andere machine gestoken, en daar kwam niets meer uit. En dan ben ik maar gestopt en heb ademloos gekeken naar al die mensen die er maar geld in bleef stoppen. En tegenwoordig doe je dat niet meer met muntjes, maar gewoon hup, je creditcard erin.

Nadat we ons in het hotel hadden opgefrist en de grootste seksuele spanningen hadden laten ontsnappen, eigenlijk was de volgorde andersom, vertrekken we weer terug naar de Strip. We hebben geen hotel op de strip genomen, wel aanlokkelijk, maar niet voor ons reisbudget. Met een paar flessen koud water zoeken we een plekje in de hitte. Het is tenslotte July 4th, nationale feestdag en om negen uur begint het vuurwerk.

Het is aardig druk op straat, maar tegen half 10 gaan de meesten weer weg, geen vuurwerk, het blijkt te warm te zijn en het brandgevaar is te groot. Stevig balen, voor niets zo lang in de hitte gezeten. Dan maar op naar de poker-hal.

De poker-hal zit in een kleine zijstraat van de Strip. Wim en Nelly gaan door een aparte ingang voor deelnemers, waar de kleding van Nelly wordt gecontroleerd, slechts vier kledingstukken zijn toegelaten. Zelf ga ik door de hoofdingang, en dan moet ik nog zelfs betalen om straks Nelly geneukt te zien worden, althans, dat is de verwachting van haar toch. Ik kom in een grote zaal met veel rood aan de wanden, op verschillende plaatsen hangen grote flat screen, waar net een herhaling op loopt van de pokerpartij van een uur geleden, met de heftige afloop. Het meisje stapt in werkelijkheid net helemaal suf-geneukt van de pokertafel, haar benen trillen en ze moet ondersteund worden.

Dan knipperen de schermen ineens en verschijnt het beeld van een lege tafel. Een stem begint met brallend aan te kondigen dat de nieuwe poker ronde op het punt staat om te beginnen en of alle bezoekers plaats willen nemen. Uit een zijdeur komen dan de 6 poker deelnemers samen met hun dames. Als derde deelnemer herken ik gelijk Wim, samen met Nelly. Ze lopen naar mijn kant van de tafel en nemen plaats. De schermen laten alles goed zien, de tafel en de deelnemers.

De spelleider neemt ook plaats aan de tafel en begint de kaarten te delen. Het wordt stil in de zaal en iedereen kijkt gespannen naar het spel, en vol verwachting naar de dames, die er met kleren aan al heerlijk uit zien. Ronde na ronde wordt er gespeeld en de dames beginnen al flink wat kleding te verliezen. Nelly staat al met alleen haar bikini broekje aan en ik heb al prachtige close-ups gezien van haar borsten, die mogen ook gezien worden. Het meisje naast haar verliest als eerste haar broekje en staat nu naakt naast haar speler. Als hij nog een keer verliest is het spel afgelopen. In de volgende ronde verliest Wim en ook Nelly staat nu naakt. Ik zie haar gezicht, vol verwachting, die ogen stralen niets dan geilheid uit.

Het spel wordt nu hevig en ineens een gil, er heeft iemand verloren. De rossige naast de tweede speler had ook alles uit en haar speler heeft verloren. Ik kijk even naar Nelly, de teleurstelling druipt er van af, ze wilde zo graag. De rosse kijkt even naar de spelleider, die haar uitnodigt om op de pokertafel te komen liggen, de andere vijf spelers kunnen zich nu uitleven op haar, in een vooraf bepaalde volgorde. Nelly kijkt even naar het schouwspel en loop dan naar mij.

“Wat een rotstreek van Wim dat hij heeft gewonnen, ik wilde op die tafel, ik ben zo geil en ik wilde nu eens een keer vreemd gaan, door vreemden geneukt worden.” Woedend pakt ze mijn hand en trekt me mee naar de uitgang.

“Zou je niet eerst je kleren even gaan halen voordat je naar buiten gaat?”

“Ga jij ze maar halen, ik wil ze niet, ik ga zo naar buiten, ik laat me aanranden!” Snel loop ik naar de tafel en zoek tussen de kledingstukken naar die van Nelly. Op de tafel is inmiddels de derde persoon met die rosse aan het neuken. Wim staat er met een tevreden gezicht naar te kijken, die was al nummer twee.

“Hoe is het met Nelly, ze was ineens weg?” Vraagt Wim.

“Die wil weg, die wil geneukt worden, die is zo heet, ze staat op ontploffen.”

‘Ik kom gelijk mee,” zegt Wim. Samen lopen we met de kledingstukken weer naar de plek, waar ik haar had achtergelaten. Maar daar vinden we geen Nelly. Na wat rondvragen horen we dat ze al naar buiten gelopen is. “O, ho, problemen” roep ik gelijk terwijl we ons door de mensen naar buiten proberen te wringen, iedereen wil juist naar binnen om naar het gebeuren op de pokertafel te kijken.

Maar we zijn al te laat, we zien net hoe Nelly in een politiewagen verdwijnt en die rijdt gelijk weg. Snel een taxi roepen en achter de politie aan. Na twee bochten stopt de politiewagen ineens en zien we een van de agenten uitstappen, hij doet de achterportier open en laat Nelly eruit, nog steeds zo naakt als maar kan. Ze knikt even tegen de agent en buigt dan voorover tegen de kofferdeksel. De agent gaat achter haar staan en uit de bewegingen die hij maakt blijkt wel dat hij iets uit zijn broek haalt en bij Nelly naar binnen steekt. Die begint nu heen en weer te wippen onder de stoten van de agent.

Wim en ik stappen nu uit de taxi en lopen naar het tafereel toe. De agent kijkt ineens verschrikt op als hij ons ziet aankomen, trekt zich snel terug, springt in de wagen en de politieauto rijdt met gillende banden weg. Nelly valt bijna voorover van het gebeuren, omdat ze nog op de wagen steunde. Dan kijkt ze op naar de personen die het gebeuren hebben verstoord.

“Konden jullie verdomme niet wat later komen, ik had die agent net zover dat hij mij zou neuken en me dan zou vrijlaten, en nu verstoren jullie mijn neukpartij.”

“Trek maar snel je kleren aan, we gaan terug naar het hotel, daar zullen we wel aan je noden voldoen.”

Met frisse tegenzin pakt Nelly haar topje en broekje en trekt die aan. De rest geeft ze terug aan Wim. Samen stappen we de wachtende taxi in en rijden naar het hotel. Daar lopen we over de balustrade naar onze hotel kamer. Terwijl we nog lopen trekt Nelly haar topje al weer uit, glijdt haar broekje langs haar benen naar beneden en gooit die twee kledingstukken naar Wim.

“Verder ga ik niet, ik wil hier en nu geneukt worden,” zegt ze terwijl ze met haar handen de leuning vastpakt en voorover leunt. Uitdagend steekt ze haar kontje achteruit. Dit is zelfs voor mij te veel. Ik trek mijn broek naar beneden, ga achter haar staan en ram hem in een wel heel kletsnatte kut. Die is geil vanavond. Wild stoot ik op haar in en zij stoot met evenveel kracht weer terug. Hijgend en kreunend neuken we elkaar totdat Nelly met een kreet werkelijk klaar komt. Haar kut trekt zo hard samen dat dit mij over de grens helpt en ik spuit met grote stralen haar kut vol.

Hijgend staan we tegen elkaar aan, zij hangend op de leuning en ik hangend op haar. Voorzichtig kom ik weer overeind en trek me uit haar terug.

“Nu hebben we zoveel lawaai gemaakt en komt er nog geen gegadigde om mij te neuken,” zegt Nelly teleurgesteld. Samen strompelen we naar de kamer, waar Wim de deur al open had gemaakt. Zodra ze de kamer binnen loopt geeft Wim haar een duw, zodat ze op haar buik op het bed valt. Wim staat gelijk achter haar, hij rukt zijn broek naar beneden en ramt zijn piemel bij haar naar binnen.

“O, ja, neem me, neem me hard. Doe het, Ja…”

Wild staat Wim op haar in te beuken. Ik sta zelf in de deuropening naar het schouwspel te kijken. Wat is die Nelly oververhit, ik hoop dat ze zo een beetje afkoelt. Wim spuit ondertussen al hijgend zijn zak leeg in haar, trekt zich los en ploft naast haar op de bank. Nelly draait zich om zodat ze naast Wim op het bed ligt.

“Zo, ik denk dat de spanning weer een beetje weg is, maar ik stond ook wel heel heet.”

Las Vegas, stad van de zonde. Rustig gaan we op bed liggen en nemen onze laptop om het laatste deel van de reis uit te stippelen.

Morgen eerst door de Nevada woestijn langs Area 51, de zogenaamde super geheime militaire basis, waar vliegende schotels bewaard zouden worden en de personen die gevonden zouden zijn bij de zogenaamde vliegende schotel crash in Rosswell. Indiana Jones deel 4 gaat daarover. Voorbij de basis links af, kan je niet missen er loopt maar een weg en dan terug naar California, Achter het bordje staat een hele grote billboard: Heat kills. We naderen Death Valley.

En warm is het, zelfs al je kleren uittrekken helpt niet, alleen de airco vol aan in de auto, totdat de motor warm wordt en de airco stopt. Puf puf… 54 graden.

Zelfs het water dat op de bodem van de vallei ligt is te heet om je hand in te steken. Dan maar afkoelen in het toilet van het ranger gebouw, het enige toilet op onze reis met airco. Zeer indrukwekkend, maar heet, heet, heet. Snel door naar het westen.

De volgende dag Sequoia, waar de gigantische bomen staan. Er is over de weg een boom gevallen en daar hebben ze nu een tunnel in gemaakt, waar je met de auto doorheen rijdt. Dan door naar Yosemite, het laatste park, met prachtige natuur. Vooral voor wandelaars. Maar pas op de beren. Dan draaien we af naar Old-Sacramento, terwijl we onze reis cd weer hebben opgezet en meezingen met Middle of the Road en hun lofzang op die stad.

Na een rustige nacht, ja al die neukpartijen eisen je tol, gaan we terug naar waar onze reis begon. De reis CD gaat er weer in en nu beginnen de lofliederen te komen. Samen zingend met Scott McKenzie rijden over de westelijke brug richting de stad. Voor ons de skyline van San Francisco, rechts van ons de baai met daar midden in Alcatraz en in de verte, net zichtbaar in de mist de Golden Gate Bridge.

Nadat we ons hadden ingeschreven in het hotel gaan we naar de zeekant. Gezellig rond lopen op de Fishermans Warf en pier 39. Lekker Chowders eten, soep, geserveerd in een brood-kop, heel speciaal. Rondrit gemaakt met de beroemde kabeltram, China Town bekeken, Chirardelli chocolate bezocht en daar, o, o Amerikanen, chocolade met pindakaas vulling geproefd. Dan eens gaan zoeken naar de plaats waar de boten naar Alcatraz vertrekken. Dat is de enige tour die we op voorhand al hadden geboekt, want die zit bijna altijd vol. Een indrukwekkende tour, je krijgt een walkman, en tot onze verbazing klinken daar bekende Nederlandse stemmen, de correspondenten van de NOS in de USA hadden de tour ingesproken. Zeer aan te bevelen.

Dan breekt de laatste middag aan. Met de auto rijden we naar de voet van De Brug en lopen langs het pad omhoog. Daar kom je langs de plaats waar iedereen een foto heeft gemaakt van de Golden Gate Bridge. We moeten even wachten want er was net een pas getrouwd stel bezig met het nemen van hun statie foto’s. Maar dan hadden we ineens het uitzicht voor onszelf. Terwijl ik wat foto’s van het uitzicht sta te nemen hoor ik Nelly ineens zeggen, terwijl ze langs me loopt; “kom vlug een foto maken.”

Ik kijk langs mijn toestel en ik zie Nelly naakt poseren aan de rand, zodat ze naast de brug staat. Zonder na te denken neem ik een hele reeks foto’s en voor dat ik er erg in heb is ze al weer weg en aangekleed, er komen weer mensen aan. Je bent niet alleen op die brug.

Boven aan gekomen lopen we alle drie te bibberen, wat is het hier koud, maar 25 graden. We vluchten naar de souvenirshop en alle drie kopen we daar een trui, met de brug erop, vanzelfsprekend. En zo wandelen we alle drie hand in hand de hele brug op en af, een beetje melancholisch, we sluiten de vakantie af met een hoogtepunt.

Terug bij het hotel ploffen we op ons bed en liggen even stil.

“Wat gaan we doen met eten, ik heb geen puf meer.” zegt Wim.

“Ik ook niet,” zegt Nelly. “Zullen we dan maar pizza bestellen, ik zie naast de telefoon een kaart liggen van een pizza bedrijf.”

Ik pak de kaart vast en na overleg met de andere twee bestel ik een reuze pizza, groot genoeg voor drie personen.

“Is goed,” zegt Nelly die weer opstaat en langzaam haar kleren begint uit te trekken. Naakt staat ze voor ons zich uit te rekken. Geil beginnen we haar aan te kijken.

“Volgens mij heb je weer zin, je gaat toch die pizza bezorger niet neuken, net als je al eerder gedaan hebt,” vraag ik haar, verwijzend naar haar avontuur in “wedden dat”.

“Nee hoor, ik ben vanavond alleen van jullie, maar ik mag hem mijn lichaam toch laten zien?” Vraagt ze quasi onschuldig. Dan wordt er op de deur geklopt, alleen hard geklopt. Nelly loopt met een grijns naar de deur en ook wij gaan nu wat oplettender zitten om de reactie van de pizzabezorger te zien.

Nelly trekt de deur open en daar staat… zij met de pizza. Ze laat haar blik over het lichaam van Nelly glijden van top tot teen en weer terug. Dan zegt ze; ”jij mag er wel wezen.”

Ze loopt de kamer binnen en dan ziet ze ons op het bed zitten; “Neuk jij met alle twee die kerels, lekker dat zou ik ook wel willen.”

Nelly is nog steeds van slag omdat er geen man voor de deur stond die zich kon verlekkeren aan haar lichaam.

“Als je niet genoeg hebt aan die twee kerels dan bel je mij vanavond maar. Ik ben om negen uur vrij en ik wil met jou ook wel iets lekkers doen.”

Dan geeft ze de pizza aan Nelly, samen met de rekening. Snel geeft ze haar het geld en met een brede glimlach vertrekt de pizza bezorgster weer.

Als we uitgelachen zijn en de pizza opgegeten is gaat Nelly voor ons staan.

“Lieve jongens, het is de laatste avond, ik wil jullie bedanken voor een heerlijke vakantie, we zijn alle drie onze beloftes nagekomen, ik heb er voor gezorgd dat jullie op seksueel gebied niets te kort zouden komen en ik heb twee keer zoveel seks gehad als gedurende een normale vakantie.”

Na deze wijze woorden loopt ze naar ons toe en trekt ons overeind. Ze begint bij Wim zijn polo uit te trekken, dan draait ze zich naar mij en trekt mijn T-shirt uit. Dan schuiven haar handen naar beneden en trekt ze onze shorts in een ruk naar beneden. Ze knielt voor me, pakt met een hand mijn piemel vast en begint er aan te likken. Met de andere hand houdt ze zo Wim vast. Ze draait dan haar gezicht naar Wim en likt ook aan zijn piemel. Weer draait ze nu naar mij en neemt hem nu volledig in haar mond. De hemeldeuren gaan open, dit kan ze zo lekker. En met een klap slaan die ook weer dicht, want nu draait ze weer naar Wim, die nu in de hemel is. Zo gaat bij ons om beurten de hemel open en dicht. Ik kijk opzij naar Wim en zie in zijn ogen hetzelfde als ik.

We bukken ons ineens en pakken Nelly voorzichtig op. We lopen met haar naar het bed en leggen haar daar liefdesvol neer. We gaan aan twee zijden van haar liggen en beginnen haar lichaam te strelen. Ik neem een borst in mijn mond en begin de andere met mijn handen te liefkozen. Wim zakt ondertussen naar beneden en begint haar liefdesgrotje te bewerken. Ze begint te kronkelen en te kreunen, zo lekker vindt ze het. We gaan nog even door, dan merk ik dat Wim zijn hoofd terug trekt en nu op Nelly kruipt.

Ik ga wat anders naast haar liggen zodat ik verder kan spelen met haar borsten. Wim begint haar nu te neuken, heel rustig, liefdevol. Na een paar minuten tikt hij op mijn schouder en gebaart dat we moeten wisselen. Ik schuif vlug naar achteren, Wim gaat naar de andere kant en begint nu aan haar borsten. Ik schuif in haar nu wel druipend natte liefdesholletje en neuk haar rustig. Ze begint steeds feller te kreunen en ze komt klaar. Een teken voor ons om weer van plaats te wisselen. Zo houden we het nog drie orgasmes vol bij Nelly maar dan roept ze uit dat we in haar klaar moeten komen, ze wilt ons voelen spuiten. Ik ga nu over op een hogere versnelling en voel mijn ballen. Met veel lawaai spuit ik mijzelf leeg in haar, maak dan snel plaats voor Wim en ook hij is snel.

Rustig liggen we nu naast elkaar. “Dank je jongens, dat was heel liefdevol van jullie.”

“Graag gedaan,” zei Wim, “jij hebt jezelf deze drie weken volledig gegeven en we hebben van jou genoten.”

De volgende ochtend slepen we onze koffers voor de laatste keer naar de auto. Hij was lichtgrijs toen we vertrokken, maar nu donkerbruin van al het stof. Die moeten hard poetsen vandaag, denk ik stilletjes. Bij de luchthaven geven we de auto weer af, slepen dat hele eind onze koffers weer terug naar de vertrekhal, en dan begint de lange reis terug naar het koude land, waar het maar 23 graden is.

En Wim, die nodigde zich uit bij ons om naar de foto’s en vooral om naar de video te komen kijken. En of hij dan misschien zou mogen blijven slapen.

“Wie weet,” zegt Nelly met een geile glimlach.

© Storyvertaler

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *