Naakt en neuken

()

Hier zit ik nu naast mijn vriend. We zijn net weggereden op vakantie naar… Ik weet het niet. Een paar weken geleden had ik tegen hem gezegd dat ik dit jaar met hem op vakantie wilde en een wilde tijd wilde beleven. Hij vroeg of dat uit verrassingen moest bestaan of dat ik alles van te voren wilde weten. Natuurlijk heb ik gelijk geroepen dat alles uit verrassingen moest bestaan. Maar had hij gezegd “dan moet je onvoorwaardelijk naar mij luisteren en alles doen wat ik zeg, je zult het niet berouwen.”

En weer had ik ja gezegd. En zo zit ik dan hier in onze kampeerauto naast hem gekleed in een jurkje, want dat mocht nog. Bij het inpakken kreeg ik al mijn eerste verrassing. “Je mag alleen een jurkje, een jas en een bikinislipje meenemen, verder blijft alles thuis, geen ondergoed geen extra kleren, niets, en je mag maar een kledingstuk per keer aan.” Dus nu ben ik naakt op een jurkje na wat al niet veel verhult, maar het maakt me wel geil.

“We gaan eerst nog even langs het gasstation,” zegt mijn vriend, “want ik heb nog volle gasflessen nodig anders komen we niet ver met koken en zo.” Na een kwartiertje stoppen we bij een kleine loods waar met grote letters gas op stond.

“Kom maar even mee,” zegt mijn vriend, en we lopen samen de loods in. Daar staat een niet onaardige kerel met gasflessen te sjouwen.

“Hoi Piet,” zegt mijn vriend, “heb jij twee volle flessen voor mij, ik zal de lege even uit mijn auto halen.”

“Zeker,” zegt hij en hij loopt naar het rek vol met flessen. Hij wist zeker welke het waren. Terwijl mijn vriend de lege flessen is gaan halen komt Piet naar mij toe en zet de flessen naast mij neer. Aan zijn ogen kan ik zien dat hij probeert bij mij er al het moois af te kijken. Achter mijn rug hoor ik ineens mijn vriend zeggen.

“Bevalt het je wat je ziet?” En Piet knikt. Ik hoor dat mijn vriend achter mijn rug de flessen op de grond zet. Ineens voel ik zijn handen aan mijn jurk en met een grote zwaai is die over mijn hoofd uitgetrokken. Daar sta ik naakt voor Piet met een gevoel van schaamte en geilheid.

“Neuk haar,” zegt mijn vriend tegen Piet. Die kijkt eerst met verbazing en dan met veel lust naar mij, pakt me op en zet me zonder veel moeite op de werkbank. In een ruk heeft hij zijn broek naar beneden getrokken en staat een stijve neukstok recht vooruit. Hij pakt met een hand me vast en met de andere hand duwt hij zonder plichtplegingen zijn neukstok in mijn kutje. Driftig begint hij op en neer te bewegen en langzaam komt bij mij een heerlijk geil gevoel naar boven. Ik begin te hijgen en niet snel erna ben ik al klaar, net voordat Piet zijn hele lading in mij schiet.

“Hm… een lekker begin van de vakantie.”

“Zo,” zegt mijn vriend, “dat is dan afgerekend, op de terugweg komen we de flessen weer omruilen,” en ik zie al de grijns op het gezicht van Piet.

“Kom we gaan terug naar de wagen,” maar omdat mijn vriend mijn jurk nog vast had moet ik naakt achter hem aan, over straat lopen, terwijl het geil nog uit mijn kut loopt. Zo stap ik naast hem weer in de wagen.

“En,” vraagt hij, “bevalt de slogan van de vakantie je.”

“Heerlijk,” zeg ik, “ik wil die magische woorden nog heel veel horen.”

Na een paar uur rijden stoppen we langs de kust. Een mooi plekje, langs een klein paadje kan je zo naar de zee lopen en zo kom ik op een leeg strand terecht. Ik ben nog steeds naakt, mijn jukje ligt nog in de auto. Snel een handdoek op de grond, en ik lig heerlijk te zonnen. Zodra de bovenkant en de onderkant na mijn mening goed genoeg gebraden zijn kom ik overeind en zeg tegen Willem dat ik even ga wandelen langs het water. Ik kijk naar links en naar rechts en zie niemand dus besluit ik maar zo te gaan lopen, dan word je egaal bruin. Na een half uurtje lopen is het mooi geweest voor mij en draai ik weer in de richting waar mijn handdoek nog ligt.

In de verte zie ik ineens een jeep staan bij de plaats waar Willem nog op het strand zit. Er zal toch niets gebeurd zijn. Snel loop ik weer terug maar zodra ik dichterbij kom zie ik dat ze zitten te praten. Ik loop naar het gezelschap toe en denk er even niet aan hoe ik erbij loop, helemaal naakt, maar daaraan word ik snel herinnerd als ik de blik in hun ogen zie. En blijkbaar heeft Willem ze ook al iets over mij verteld want hij maakt met zijn armen een uitnodigend gebaar.

Direct staan de heren op, het zijn drie bruingebrande binken van rond de veertig vijftig en ze komen gelijk naar me toe, gaan om mij heen staan en ik voel gelijk handen op mijn borsten, tussen mijn benen en op mijn billen. En ik hoor de magische woorden van Willem.

“Neuk haar,” dus weet ik wat ik moest doen. Ik loop tussen hen door en leun achterover tegen de jeep. Een van de binken pakt mijn handdoek en legt die op de motorkap van de jeep om te voorkomen dat ik me aan het hete staal zou branden en legt me daarna op die handdoek. Om mij in evenwicht te houden zet ik mijn voeten op de bumper van de jeep en daardoor gaan mijn benen uitnodigend uit elkaar. Dat is de ultieme uitnodiging. Gelijk komt de eerste tussen mijn benen staan en stopte zijn dikke piemel bij mij naar binnen. Ai, dat is lekker en ik voel hem met lange halen in en uit mijn kutje komen. Ik word steeds wilder en begin al een lekker gevoel te krijgen maar hij heeft blijkbaar haast want ineens spuit hij alles in me.

Gelukkig zijn er meer en de tweede had een beter uithoudingsvermogen, terwijl de derde met mijn borsten begint te spelen. Nu komt er een lekker orgasme aangerold. Terwijl de auto schudt van de stoten van mijn berijder, schud ik van mijn eerste orgasme. En ook de tweede spuit alles in mij zodat ik al aardig vol begin te raken. Ineens word ik door vele handen opgetild en terwijl ik op handen word gedragen en aan mij word gevoeld merk ik dat de derde kerel mij begint te neuken. Zo zweef ik al neukend boven het strand en voel de golven door mij heen lopen. Wat een heerlijke ervaring om zo geneukt te worden, op handen gedragen. De derde lading wordt in mij gespoten en ik voel mij helemaal opgevuld met sperma, zalig. Voorzichtig word ik op het zand gelegd en ik lig daar na te hijgen en te genieten van deze wonderlijke neukbeurt. De mannen komen alle drie nog even bij mij langs voor een heerlijke zoen en dan hoor ik de wagen wegrijden. Willem komt naast me staan en zei; “lekker gewandeld?”

“Vanavond” zegt Willem, “gaan we naar een wedstrijd. En jij mag meedoen. En het kledingbudget is beperkt, je mag naakt mee.” Ondanks het feit dat ik net stevig geneukt ben, begin ik al weer redelijk te druppen bij het vooruitzicht dat het wel weer een wilde avond gaat worden.

Tegen achten rijden we naar een landgoed in de buurt waar de wedstrijd zal worden gehouden. Willem rijdt de auto tot dicht bij de deur, er komt iemand naar de auto, verzoekt ons uit te stappen en rijdt daarna de auto weg. Ik voel me wel wat vreemd, hier naakt voor de deur, maar die gaat open en we worden binnengelaten. We komen in een grote zaal waar alle heren netjes zijn aangekleed en tussen die heren lopen een stuk of 10 dames die allemaal naakt zijn. Maar iedereen doet of het de gewoonste zaak van de wereld is, dus ben ik snel op mijn gemak. Ineens gaan de lichten wat zachter branden en gaat er iemand op het podium staan die allen van harte welkom heet, vooral de dames, die blijkbaar de deelnemers zijn, worden van harte welkom geheten.

Dan kondigt hij het eerste deel van de wedstrijd aan. Het is de bedoeling dat alle heren punten geven aan de dames, die aanwezig zijn en de beste drie kunnen dan aan de finale meedoen. De winnares krijgt de eerste prijs, waarna iedereen minzaam begint te mompelen.

“Wat is die prijs,” vraag ik, maar ik krijg alleen maar minzame glimlachjes te zien, niemand zegt iets, Willem zegt dan maar; “dat is het speciale van deze wedstrijd, de prijs is een verrassing.”

De dames worden verzocht door de zaal te gaan lopen zodat iedereen ze goed kan bekijken, en terwijl ik zo door de zaal loop kan ik de heren ook goed bekijken. Het zijn allemaal verschillende pluimages, grote dikke dunne, oude en jonge, en allemaal zijn ze ons aan het bekijken en met een ernstig gezicht worden de briefjes ingevuld en ingeleverd bij de spelleiding’.

Zodra die alle briefjes zijn verzameld is het tijd voor de uitslag en je raad het al, ik ben tweede geworden en ik word onder applaus naar het podium gevraagd voor het finalespel. Ik moet op het podium naast de twee andere dames gaan staan met het gezicht naar het publiek. Voor ons plaatsen ze een stang, die net boven ons hoofd hangt, die we moeten vastpakken. Zo staan we dus naakt en uitgerekt voor al die heren, die het er toch maar knap lastig mee hebben, gezien al die bobbels. Ineens voel ik dat er iemand achter me staat en inderdaad, achter ieder van ons is een naakte man verschenen. De spelleiding komt nu op het podium en begint uit te leggen wat er nu staat te gebeuren. “Het is de bedoeling dat ze alle drie tegelijk van achteren geneukt gaan worden, en diegene die het eerst klaar komt heeft de hoofdprijs.”

Dat moet een geil gezicht zijn voor de toeschouwers, dacht ik gelijk, zes wiebelende borsten onder het geweld van de heren. Gelijk voel ik twee handen die mij van achteren vast pakken mijn lichaam strelen, met mijn tepels beginnen te spelen en dan glijdt er eentje naar beneden en begint met mijn knopje te spelen. Die handelingen, samen met al dat geile publiek voor mij maakt me zo geil als boter.

“Iedereen geil?” Roept de spelleider, “neuken maar.”

Ik voel hoe een heerlijke staaf bij mij van achteren in mijn kutje wordt geduwd en ik word direct stevig geneukt. O, wat is dat lekker, ik voel het genot door mij heen schieten, en al die geile blikken van die mannen daar beneden het podium maakt me nog wilder, zo openlijk ben ik nog nooit geneukt, ik kreun en kreun en dan gebeurt het, een siddering gaat door mij heen, ik kom klaar, o wat lekker. Ik moet me goed vasthouden aan die stang om niet in te zakken.

Plotseling voel ik een hand op mijn schouder en hoor de uitroep van de spelleider.

“De winnares is; Natasja.”

Ik ben gelijk weer terug op de wereld en kijk om me heen, de andere twee dames worden nog stevig geneukt en kreunen flink maar ze zijn nog niet zo ver, achter mij staat een kerel met zijn paal nog in mij die nog wat kwijt wil en ik zeg tegen hem dat hij zijn klus moet afmaken en mij moet volspuiten. Dat is niet voor dovemans oren en in twee tellen zit alles bij mij binnen.

“Natasja,” zei de spelleider, “je hebt gewonnen en je mag nu je prijs in ontvangst nemen.” Ik kijk een beetje verbaasd naar de man naast me en ik vraag, “wat is de prijs?”

“Nu, heel eenvoudig, je mag het sein geven dat alle mannen zich moeten uitkleden en je mag je laten neuken door zoveel mannen als je wilt. Pas als jij stopt mogen je twee eredames het verder zetten, en als die genoeg hebben mogen de overige dames het van je overnemen. Een maar, je moet zo op het podium blijven staan, zodat iedereen kan zien hoe de winnares wordt geneukt. Wil je het startsein geven?”

Nu dat wil ik wel, wat een prijs, net zolang geneukt worden totdat ik er genoeg van heb. Ik recht me nog verder zodat iedereen mij in mijn totaliteit kon bewonderen, inclusief alles, wat al uit mijn kutje drupt en roep, “allemaal uitkleden en in de rij voor mij!”

Dat was niet voor dovemansoren en omdat de spelleider het dichts bij staat begint die mij als eerste te neuken. Wat een heerlijk gezicht al die naakte palen, gereed om in mij gestoken te worden. Door al dat in en uitschuiven in mijn kutje begin ik langzaam in een roes te raken en kom ik in een soort permanent orgasme. En dat kost mij zoveel kracht dat ik na ongeveer vijf man het opgeef en de fakkel overdraag aan mijn eredames. Tjonge, wat was dat lekker geweest, ik ga van het podium af om met een glaasje aan de kant staan bij te komen en het neuktafereel te bekijken op het podium. Wat ziet dat er geil uit, en de gedachten dat ik daar net zo publiekelijk op dat podium door een aantal mannen ben geneukt. Maar dat was buiten de heren gerekend. Ze komen naar mij toe met complimenten en de vraag of ik ook op hun feest wil komen. En daar zitten leuke voorstellen bij. Maar ik moet alles met Willem bespreken tenslotte is hij degene die mij vertelt met wie en wanneer te neuken. Wat zal het volgende zijn, dit was wel heel lekker.

De volgende ochtend word ik wakker, mijn kutje plakt nog. Snel naar de douche om alle bewijzen van een liederlijke dag van mij af te spoelen.

Jammer, het is alweer de laatste dag, ik hoop dat hij vandaag nog iets leuk voor me heeft verzonnen. Als ik terug kom van het douche staat de koffie al lekker te geuren en zegt Willem.

“Ik heb nog een opdracht voor je voor de laatste vakantiedag. Ik ben vanmorgen naar de haven gelopen, toen jij nog lekker lag te slapen. Daar raakte ik in gesprek met een eigenaar van een jacht en die vertelde mij dat hij een keer per week met zijn drie vrienden een boottocht gaan maken en dat ze dan altijd een lekker mokkeltje meenemen. En hij vroeg of ik er nog wel een wist. Ik heb natuurlijk gelijk jou aangeboden, maar er zit wel een restrictie aan, ik mag niet mee. Dus durf jij een hele dag met hen mee, zonder bewaking?”

Ik denk er even over na en zeg dan, “dat lijkt me wel een fijne uitdaging voor de laatste dag.”

“Dan moeten we opschieten, want ze varen uit om 10 uur.”

Snel lopen we dus naar de haven. Daar ligt een werkelijk prachtig schip, met op de achtersteven ligstoelen in passende kleuren, waar al in ook al passende kleuren ligmatrassen op liggen met al weer bijpassende handdoeken. En daar tussen staan twee mannen met kleren in dezelfde kleuren, die mij aankijken met een grote glimlach. Plotseling komt er een man uit de kajuit, loopt naar Willem toe en zegt, “zo je komt je vrachtje afgeven.” Daarna draait hij zich naar mij en zegt.

“U bent nog veel mooier dan hij heeft verteld. Hij is een leugenaar, want anders had hij wel gezegd hoe mooi U bent.” Ik voel me helemaal gevleid en begin van binnen al warm te worden. Dat belooft wat voor vandaag. Ik zeg Willen goede dag, we zouden rond 7 uur weer terug zijn en ik ga aan boord.

Alsof ze erop gewacht hadden gooien de twee matrozen de trossen los en varen we rustig de haven uit. Ik sta naast het stuurwiel te kijken en ineens hoor ik ook stemmen achter mij.

“O ja” zegt de kapitein, “dit zijn John, Derrek en Carl. Mijn vrienden, die iedere week een tochtje maken. Noem mij maar gewoon kapitein.”

Ondertussen zijn we de haven uit en we varen recht de volle zee op.

“Als je wilt zonnen, dan kun je rustig op een van de bedden gaan liggen. O ja de afspraak is, dat je vanaf nu je kleren bij mij inlevert, die heb je niet meer nodig.”

Ik kijk hem aan en trek in een zwaai mijn jurk uit. Zoals afgesproken aan het begin van de vakantie heb ik daar niets onder aan en geheel naakt laat ik me bekijken door de heren.

“Je bent veel mooier zonder jurk dan met,” zegt hij en met een zwaai gaat mijn jurk overboord.

“He,” zeg ik, “ik moet nog naar huis vanavond.”

“Daar is voor gezorgd,” zegt de kapitein met een glimlach. Hij draait zich weer om en gaat zich weer bezig houden met het varen. En de andere heren, die gaan gewoon bij hem staan en niemand kijkt zelfs nog naar mij. Dan ga ik maar echt zonnen, zeg ik tegen mijzelf en ga op een van de bedden liggen. Zo lig ik daar heerlijk een paar uur te dommelen, het monotone geronk van de motoren en het schommelen van de boot soest mij heerlijk weg. Ik verbaas mij wel, dat niemand maar een poging doet bij mij. Zou ik niet aantrekkelijk genoeg zijn. Om dat te peilen doe ik mijn benen wat van elkaar, maar alweer geen reactie. Plotseling staat er een matroos naast mij en vraagt netjes of mevrouw een glaasje champagne lust. Nu, dorst krijg je altijd als je in de zon ligt en zo een dorstlesser krijg ik vrijwel nooit, dus graag. Ik ga recht zitten en zie dat er op het dek een grotere tafel is gezet en dat er voor vier was gedekt. Maar ik ben toch nummer vijf? Begrijpen doe ik het niet. Ineens stoppen de motoren en ik ga eens staan om te zien waar we zijn. We liggen in een of andere baai rustig te dobberen, met geraas valt het anker in het water en de kapitein, samen met zijn vrienden komen naar achteren en gaan aan tafel zitten. Omdat het heerlijk weer is, hebben ze alleen nog maar een korte broek aan zodat ik ze rustig kan bestuderen. Nu die zijn de zonde waard.

“Kom je ook,” vraagt de kapitein. Ik loop naar de tafel en blijf daar hulpeloos staan.

“Er is geen stoel voor mij,” zeg ik beteuterd.

“Geen probleem,” zegt de kapitein, “kom jij maar bij mij op schoot zitten.”

Dan begint er bij mij al iets te dagen. Ik ga dwars op zijn schoot zitten, maar nee ik moet met een been aan iedere kant met mijn rug naar hem gaan zitten. Ik sta weer op en schuif een been over zijn benen heen. Nu laat ik mij voorzichtig op zijn schoot zakken en ineens, als ik bijna zit, voel ik iets tussen mijn benen en voor dat ik erg in heb zit ik bij de kapitein op schoot, maar wel met zijn stijve piemel in mij. Ik slaak een gilletje, maar dat word snel gesmoord door een lekkere kreun, want het is wel een lekkere verrassing. “Neem een slokje,” zegt de kapitein, terwijl hij zijn piemel laat pulseren in mij. O, dat was heerlijk. Ik pak het glas voor mij en terwijl ik een slok neem voel ik hoe de kapitein mijn borsten vastpakt en zachtjes in mijn tepels knijpt. Ik kijk over tafel en zie drie paar ogen geil naar mij kijken en in mij voel ik een golf van geilheid opkomen. Zachtjes kreunend zet ik het glas weer neer en probeer met mijn kutspieren de piemel van de kapitein te masseren. Dat werkt, want hij wordt onrustiger. Dan zet ik mijn handen op de leuning van de stoel en begin zachtjes op zijn schoot heen en weer te bewegen. Zo vinden we samen een balans en terwijl de anderen zitten te eten, kijken ze naar het geile schouwspel, dat ik zit te wippen op de schoot van de kapitein. Dat is zo lekker, dat ik niet meer stil kan blijven Ik begin steeds harder te kreunen, totdat ineens hele golven naar boven komen en ik schokkend en gillend klaar kom. Dat is het sein voor de kapitein om zijn lading in mij te schieten. Ik laat mij achterovervallen tegen de kapitein en voel hoe ik helemaal word gevuld door hem.

Na een minuut ga ik weer rechtzitten en neem een slokje champagne. De kapitein pakt mij bij de heupen als een teken dat ik van zijn schoot af moet gaan.

“Je bent goedgekeurd voor deze boottrip,” zegt hij lachend en gebaart mij dat ik een plaats moet opschuiven.

Ik zie gelijk waarom want daar staat een nieuwe pik in vol ornaat. Ik ga naar hem toe en hij pakt mij zonder problemen op en zet mij op zijn bord voor hem.

“Zo jij wordt de volgende hap van mijn lunch,” zegt hij. Direct schuift hij al staande zijn pik in mij en begint me heftig te neuken. Dit standje en die heerlijke pik zorgt ervoor, dat ik gelijk klaar komt. Kreunend krijg ik twee of drie orgasmen voor dat ook hij mij helemaal volspuit.

Zalig, ik laat me achterover zakken en lig bovenop al het eten. Maar ook precies zover over tafel, dat nummer drie zijn piemel in mijn mond schuift. Lekker begin ik er aan te likken en te zuigen en alles wat ik doe is blijkbaar zo lekker, dat hij vrij snel mijn mond volpompt met zijn zaad. Vol van geil en etensresten blijf ik uitgeput op tafel liggen. Na een paar minuten ben ik al weer zover dat ik recht kan komen en laat me van de tafel glijden. Ik neem snel een slok, maar honger heb ik niet, ik had genoeg gekregen. Het feest is echter nog niet over.

“Wil jij nog even naar voren lopen,” vraagt de kapitein, ‘want daar wachten nog mensen op jou.” Ik loop al plakkend en soppend naar de voorplecht en inderdaad, daar staan de twee matrozen naakt op me te wachten. Ik laat me gelijk door de knieën zakken begin de eerste te pijpen. De tweede laat zich niet onbetuigd en ik voel dat hij zijn piemel gelijk van achteren bij mij naar binnen schuift. Zo zit ik vast tussen twee pikken en word ik heerlijk van twee kanten tegelijk genomen. Dat is te veel voor me en ik laat me voorover op mijn buik zakken en blijf zo liggen, zeker een kwartier.

Voorzichtig sta ik op en spring overboord om alles van mij af te spoelen en me lekker op te frissen. De matrozen springen gelijk mee en als galante heren helpen ze mij opfrissen en brengen mij weer aan boord. Daar krijg ik heerlijke zachte handdoeken om mij af te drogen. Ik ga dan liggen op een van die luxe stoelen om bij te komen en om mij weer op te warmen aan de zon. En wat denk je, ik val in slaap. Maar mijn lichaam kan zich ook vermaken zonder mijn geest, want ineens word ik wakker, voel mijzelf heftig kreunen, en het is lekker. Er ligt er eentje aan mijn kutje te likken en er steken twee vingers in mijn kutje.

“O” roep ik gelijk, “ga vooral door,” en sidderend voel ik mijn orgasme al weer opkomen. “En wil je me nu alsjeblieft neuken,” vraag ik hem. Dat is niet aan dovemans oren gezegd en als een sneltrein gaat hij over me heen. Het duurt zeker 15 minuten voordat hij mij volspuit, en ik had een aantal heerlijke momenten.

Hij kruipt van mij af nadat ik hem beloond heb met een lange kus. De kapitein wenkt me om naar hem toe te komen.

“Ik moet de boot blijven besturen, maar wil jij mij nog een keer besturen?”

Ik begrijp het meteen en begin gelijk aan zijn piemel te likken. Ook hier moet ik wat meer moeite doen om er voor te zorgen dat ik de hele lading krijg maar uiteindelijk spuit ook hij alles in mijn mond. Geil kijk ik hem aan terwijl de sporen langs de punten van mijn mond weer naar buiten lopen. Dat is buiten de laatste gerekend, want die zet mij gelijk op de kapiteinsstoel en geeft mij nog een wilde beurt. Nu voel ik mij langzamerhand wel stevig doorgeneukt. Maar het einde, en dus ook de haven komt in zicht.

Ineens dringt het tot mij door, dat ik nog helemaal naakt ben en dat mijn kledingstuk op de bodem van de zee ligt. Maar de kapitein komt naar mij toe met een pakje en zegt, “dit is een blijk van onze dank voor een heerlijke dag met jou.”

Ik maak het snel open, er zit een ragfijn, zijden kimono in, prachtige kleuren en het past mij als gegoten. Ik vlieg de kapitein om zijn nek om hem te bedanken.

Weldra meren we weer af in de haven en daar staat Willem al op mij te wachten om me mee te nemen en natuurlijk om alles te horen wat ik heb gedaan. Eerst neem ik uitgebreid afscheid van de drie heren en de matrozen, laat ze allemaal mij nog eens goed betasten want door die hele dunne kimono is dat niet moeilijk. Daarna ga ik van boord.

“Hoe was het, wat heb je gedaan, o ik kan niet wachten om je eens een stevige beurt te geven.”

“O een momentje,” zeg ik tegen hem, “ik heb vandaag nog geen tijd gehad om te eten, dus gaan we eerst hier in de haven wat eten?”

Tijdens het eten probeer ik hem zo smeuïg mogelijk te vertellen, wat ik allemaal heb gedaan vandaag en ik zie dat hij het steeds moeilijker heeft om me niet zo over tafel te trekken. Om hem nog wat meer op te geilen laat ik mijn kimono ver openvallen, zodat wel heel duidelijk wordt, dat ik daar niets onder aan heb.

Dan begint het donker te worden en besluiten we terug te gaan naar de camping. Onderweg zit hij de hele tijd al aan me te friemelen en ik merk dat hij al op springen staat.

Morgen is het weer over, terug naar huis en dan aan het werk. Weer zedige kleren aan. Of zou ik de eerste dag…? En hoe zou ik reageren als ineens een stem zou roepen, ‘neuk ze…’?

Ik moet er niet aan denken, of eigenlijk, toch wel een beetje.

© Storyvertaler

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *