Wat gebeurt in Bredene, blijft in Bredene

()

“He jij, ik wil je neuken!” Haar hele lichaam reageert. Hier had ze op gewacht. De zon had haar buitenkant al helemaal opgewarmd en van binnen was ze al urenlang kledder nat, in afwachting van die woorden. Nu zou haar droom in vervulling gaan.

***************************

Twee dagen eerder.

Met ongeloof zit Marijke naar haar computerscherm te kijken. Daar staat op dat de computer aan het uitloggen is en plotseling wordt deze helemaal zwart. Ze heeft het gedaan. Wat begonnen is als een grapje, een erotisch grapje is nu werkelijkheid geworden. Zij, een MILF van 35 jaar, met toch wel nog een prachtig lichaam, heeft een afspraak gemaakt met een jongen van 18 jaar. Hij zit nog op school.

Een aantal weken geleden had iemand gereageerd op haar verhaal. Het verhaal ging over een vrouw die een verkrachtingsfantasie had, zoals vele vrouwen. Ze wilde het waarheid laten worden, maar ze wilde wel in controle blijven. Dus de verkrachting zou moeten gebeuren door een man die ze zelf uit had gezocht en op een plaats en tijd die ze zelf zou bepalen.

Ze kreeg op dat verhaal verschillende reacties, en uitnodigingen om het eens zelf te proberen. Een van die reacties leek haar wel leuk en ze vertelde hem dat haar droom was om op een naaktstrand te liggen. Ineens komt er een man naar haar toe die haar gebiedt om haar benen uit elkaar te doen en dan wordt ze zonder voorspel ineens genomen. De man vond het een geweldige droom en vroeg aan haar of ze dit ook in werkelijkheid wilde beleven.

Eerst was ze wat terughoudend, maar het klonk wel lekker en omdat ze er steeds verder op doorging en hij met lekkere details kwam begon ze eraan te denken of het niet in het echt kon. Ineens kwam de aap uit de mouw. Toen ze hem vertelde dat ze 35 jaar was, kwam na een lichte aarzeling op de chat, dat hij 18 jaar was. En hij had het maar een keer gedaan met een meisje. Daarom wilde hij het graag doen met een vrouw met meer ervaring.

Marijke moest even slikken. Jongens van 18 jaar zijn wel echte neukmachines, maar verder likken, beffen etc…, daar hebben ze nog geen kaas van gegeten. Dus als ze het zou doen, dan werd het alleen neuken.

“Ik wil wel met je neuken,” schreef ze om het af te schrikken.

“Je wilt het toch op het naaktstrand doen, nu ik woon in Bredene. Ik weet een duinpan bij het naaktstrand waar we het wel kunnen doen. Ik zal je daar helemaal suf neuken.”

Even kijkt Marijke naar het scherm. Ze heeft zich al aardig in de nesten gewerkt.

“Maar hoe spreken we af, ik weet niet wie je bent en hoe je eruit ziet? En misschien regent het wel”

Even blijft het stil en dat piept de computer weer, er is weer een bericht, deze keer met een foto.

“Omdat we elkaar toch op het naaktstrand ontmoeten, hier een foto die je kan helpen om mij te herkennen.” Ze klikt op de foto en daar verschijnt een mooie pik. Even kijkt ze verveelt, maar dan weet ze het, ze pakt haar camera, trekt haar broek uit en maakt een foto van haar kutje. Die glimt al aardig van het vocht door die hitsige correspondentie.

“Hier heb je dan mijn foto” en hup daar gaat haar kutje naar Bredene.

Weer blijft het even rustig, dan komt er weer een bericht.

“Overmorgen is het prachtig weer, gelukkig is het dan donderdag en is het rustig op het strand. Kan je dan komen? Ik heb tot 12 uur les dus ik kan om 13 uur op het strand zijn.”

Donderdag, denkt Marijke, dan moet ik wel vrij nemen, maar ineens kriebelt het teveel daar beneden.

“Ik zal er zijn.”

“Hier heb ik een beschrijving waar je de duinpan kunt vinden. Ga daar maar naakt liggen wachten op mij. Ik zal je aanspreken met: He jij, doe je benen open, ik wil je neuken, dan weet je dat ik het ben.”

“Ik wil geen voorspel, geen likken, geen kussen, alleen neuken, en omdat je 18 jaar bent verwacht ik dat je snel achter elkaar mij neukt.”

“Dat is geen probleem, tot donderdag.”

En weg is de verbinding. Ze drukt op start, afsluiten en zit ademloos naar haar nu lege computerscherm te kijken. Ze heeft het werkelijk gedaan. Een afspraak om alleen te neuken, en dan nog wel met een schooljongen. Kletsnat staat ze op en loopt naar de bank, waar haar vriend zit te kijken. Ze rukt de kleren van haar lijf en bespringt hem. “Ho! Wat is er aan de hand, was je zo heet bezig?” “Ik wil dat je me nu neukt, hard en lang. Ik heb net een afspraak gemaakt om donderdag op het strand van Bredene te neuken met een jochie van 18 jaar. Ik ben nu zo heet, ik kan niet wachten tot donderdag.”

Stevig drukt hij haar omhoog zodat hij zijn broek kan losmaken. Zodra ze haar doelwit ziet laat ze zich zakken en begint hem wild te rijden. Snel komt ze klaar, en voordat haar vriend ook maar de kans heeft komt ze een tweede keer. Dan begint ze hem aan te moedigen, “kom op spuit die ontrouwe kut maar lekker vol, je krijgt donderdag avond alle sappige details.”

Met een volgespoten kut leunt ze tegen hem aan.

“Wat ben jij een oververhit ding.”

Donderdag

Alles is uitgezocht, hoe laat de trein, de kusttram en dan… Ze heeft alles ingepakt, al is het niet veel, een grote handdoek, zeg maar badlaken, proviand en drinken, veel papieren zakdoekjes, zonnebrand en haar zonnebril. Wat zal ik aantrekken, o ik voel me zo geil. Gewoon een zomerjurkje, en verder, eh… gewoon niets. Lekker uitdagend. Ze gaat voor de spiegel staat en kijkt naar zichzelf. Je ziet dat ze er niets onder aan heeft, dat vindt ze zelf. Even voelt ze onder haar jurk en daar zit al iets heel nats. Wat heeft ze een zin.

In de trein merkt ze dat ze wordt bekeken. Zou het zo duidelijk op mijn gezicht te lezen staan dat ik onderweg ben om geneukt te worden, vraagt ze zichzelf af. Ze gaat wat verzitten zodat het jurkje wat strakker om haar heen zit en haar borsten beter uitkomen. Laat ze maar kijken, misschien worden ze wel even geil als ik.

Uit de trein naar de tram, haar rokje wordt een beetje omhoog geblazen door de kustwind. Zouden ze wat gezien hebben, laat ze maar kijken, dadelijk zien ze alles.

Halte Bredene strand. Uitstappen en op naar het avontuur. Ze kijkt even op de borden waar het naaktstrand is en dan begint de wandeling. Ze is lekker vroeg, kan ze eerst nog een paar uur zonnen voordat haar afspraak verschijnt. Die zit nu waarschijnlijk net te doen of hij oplet in de klas met een stijve in zijn broek, denkt ze met een glimlach.

Daar is het bordje. Net voordat ze er is trekt ze haar jurk uit en naakt loopt ze het strand op. Ze haalt de beschrijving uit haar tas en ze gaat op zoek naar de bewuste duinpan. Die ligt inderdaad wat afgezonderd en gelukkig, er is niemand. Om hem te claimen loopt ze naar het midden en legt daar haar badlaken neer. Dan pakt ze het flesje met de zonnebrand en ze begint zich heerlijk in te smeren. Het is lekker glibberig spul, dan glijdt het straks beter. Wat een fantastisch weer vandaag, niet te warm, de zon voelt aangenaam aan, echt weer om eens languit in te gaan liggen, vooral als je helemaal naakt bent.

Nog een uurtje voordat ze wordt besprongen, ze denkt eraan en ze weet dat ze al kletsnat is, dat zal het komende uurtje nog wel erger worden.

***************************

“Ja liesje, ik weet dat je dat wilt, en ja Liesje ik vind het niet erg, ik vind het zelfs heel opwindend, maar ik kan je toch niet zomaar aanbieden aan mijn vrienden. Je wilt een avond met drie mannen, en je wilt dat ik er voor zorg, dat Geert en Koen jou nemen met mij erbij. En nu moet ik dat regelen.”

“Zeker Wim, anders ga je een hele week op de bon, geen seks. Je verzint maar een list.”

***************************

“Ha die mannen, hoe gaat het, zullen we weer eens over het strand bij Bredene gaan lopen, mooie naakte dames gaan bekijken.” Nu, daar zijn de heren wel voor in.

“Ik wil met jullie een weddenschap afsluiten, als ik naar een dame toeloop, haar zeg dat ik ze wil neuken en ze doet het, dan mag ik een hete avond met jullie vriendinnen.”

“Ja, dat is een lekkere afspraak, en als het niet lukt?”

“Dan mogen jullie samen mijn vriendin een heel weekeinde neuken. Dan komen jullie maar een weekeinde bij ons logeren en mag je haar zo veel nemen als je maar wilt.”

“En doet jouw Liesje dat dan?”

“Die heeft gewoon te doen wat ik zeg” (En ik vind toch geen vrouw die op mijn vraag wil ingaan, dus is mijn list geslaagd, Liesje krijgt wat ze wilt).

“Dan is het in orde, als ik verlies mag je mijn vriendin een beurt geven.”

“En de mijne ook.”

“Kom, we gaan.”

***************************

Marijke ligt heerlijk in de zon, ze droomt al van wat er gaat komen. Straks wordt ze ineens genomen, en ze hoopt dat hij inderdaad wel een paar keer kan, want ze heeft meer zin dan voor een keer.

***************************

“Daar ligt een lekkere zeg, in die duinpan, probeer daar je charmes maar eens op uit.”

“Dat is goed, maar jullie blijven uit het zicht, anders schrikt ze veel te veel, ik zal toch al moeten maken dat ik weg kom, vrees ik.”

“Succes!”

***************************

De zon is zo lekker, ze ligt met haar ogen dicht te soezen in de zon. Dan hoort ze voetstappen, veel te vroeg, hij zou pas over een uur komen, zou hij eerder van school weggegaan zijn, kan het me wel voorstellen. Er valt een schaduw over haar heen, er staat iemand naar haar te kijken, ze wordt steeds natter, die schuift er dadelijk zo in, zonder hulp.

“He jij, ik wil je neuken.”

Haar hele lichaam reageert. Hier had ze op gewacht. De zon had haar buitenkant al helemaal opgewarmd en van binnen was ze al urenlang kledder nat, in afwachting van die woorden. Nu zou haar droom in vervulling gaan. Haar afgesproken verkrachter staat aan haar voeten. Wim kijkt met open mond naar wat er voor hem gebeurt. In plaats van dat hij een reeks scheldwoorden naar zijn hoofd krijgt, gaan haar benen uitnodigend open. Even staat hij verstijfd, maar dan laat hij die kans niet voorbij gaan. Een mooie griet hier in de duinen en straks die twee chicks van zijn vrienden, die mag hij ook onder handen nemen. En Liesje, Liesje krijgen ze er gratis bij, een heel weekeinde.

Naakt kruipt hij tussen haar benen en schuift zijn stijve zo bij haar naar binnen. Alsjeblieft, die is nat, waar lag die aan te denken.

Marijke voelt dat hij naar binnen schuift, op de foto leek die toch groter, maar nu niet klagen. Ze voelt hem toch goed binnen, een beetje knijpen en het is lekker. Hij begint rustig maar dan gaat het tempo omhoog. Ja, dat is lekker, ze voelt dat er al snel een orgasme in haar begint op te bouwen. Ze hoort aan het gehijg van haar sekspartner, dat hij al aardig op weg is. Jammer, dat worden nu geen twee orgasmes, dan maar even wachten totdat hij weer omhoog gaat. Dan schieten de vonken door haar heen en ze komt klaar in een wel heerlijk orgasme, eindelijk komt haar droom uit, zomaar genomen te worden door een volslagen onbekende, nou ja, wel uitgezocht dan. Ze voelt dat haar onbekende partner ook klaar komt in haar. Haar kut wordt stevig volgespoten. Hopelijk kan hij vlug weer, want ze heeft niet genoeg.

“Allemachtig, dat is een heet ding,” hoort ze ineens. Ze doet haar ogen open en ziet nog twee jongens staan. En aan de bobbels in hun broek te zien hadden ze echt iets heets gezien. De jongen rolt van haar af en zo ligt ze met haar benen wijd helemaal naakt voor de twee andere, terwijl het zaad uit haar kutje stroomt. Marijke ligt even naar de jongens te kijken en dan neemt ze een beslissing.

“Wie zijn kleren uit heeft mag mij ook neuken.” Geert reageert gelijk, die heeft alleen zijn broek nog aan en die is heel snel uit. Hij klimt op Marijke, maar helaas voor haar is hij geen goede minnaar. Hij staat zo heet dat hij na vijf tellen zich al leeg spuit in Marijke. Teleurgesteld duwt ze hem van haar af en wijst naar de derde.

“Dan jij maar,” zegt ze.

Koen kruipt op haar en doet het al niet veel beter, ook hij spuit al snel alles in haar, zonder dat Marijke klaar komt. Wim kijkt met verbazing naar de resultaten van zijn vrienden, moeten die Liesje neuken? Maar van alle opwinding staat bij hem de vlag weer in top. Hij geeft Koen een duw zodat hij eraf rolt en gelijk schuift hij weer bij Marijke naar binnen. Het is daar nu wel heel nat geworden, het sopt en er lopen allerlei sappen langs zijn zak naar beneden. Wild begint hij Marijke weer te nemen en die ligt eindelijk weer te genieten, de ‘aanranders’ doen nu eindelijk hun werk. Na Wim weer Koen, die het langer volhoudt en tenslotte Geert, die weer te snel is voor Marijke, maar die voelt zich al aardig voldaan.

“Bedankt jongens, ik ga nog wat zonnen,” zegt Marijke en de jongens pakken snel hun spullen bij elkaar en vertrekken. Marijke voelt hoe ze leegloopt en denkt met een ondeugende glimlach aan wat ze net heeft gedaan. Toch wel speciaal, zoveel sperma in me, het voelt wel lekker. Langzaam doezelt ze weg in de warmte van de zon.

***************************

“He jij, doe je benen open, ik wil je neuken.” Verschrikt doet ze haar ogen open, hij is toch al geweest, of toch niet, want nu zegt hij de hele zin, die was afgesproken. Ze kijkt naar de naakte man, of liever jongen, die voor haar staat. Ze bekijkt het enige gedeelte wat ze al op de foto gezien heeft en inderdaad, die lijkt erop. Beschaamd doet ze haar benen open en daar lopen in stromen de sappen uit haar kutje. De jongen kijkt bevreemd.

“Wat ben jij al heet en nat zeg, dat heb ik nog nooit gezien.”

“Kom maar vlug, neem me, je ziet ik ben al heel heet.” De jongen laat zich dat niet zeggen en schuift glibberend bij haar naar binnen. En ook hij is jong, onervaren en heel gespannen, ook hier komt de verlossing sneller dan verwacht. Marijke zucht maar eens, dit is het toch niet vandaag. Maar de jongen blijft in haar en hij wordt niet slapper. Zijn ritme gaat weer omhoog en nu wordt ze stevig genomen. Ze kreunt en zucht dat het een lieve lust is. Door alle stoten schuift ze bijna van haar handdoek af. Dit is wat ze gehoopt had, nu gaat het echt, na zoveel geklungel. Het wordt haar zwart voor de ogen en ze haalt de toppen van haar orgasme. Dan komt de jongen ook klaar en laat zich tevreden van haar afrollen.

“Was het een beetje naar wens, hier in de duinen.” Marijke kan alleen nog maar knikken. “Wil je dadelijk nog een keer, ik wil ook wel een paar vrienden vragen of ze komen als je meer pikken wil?”

Marijke kijkt verschrikt, “nee dat hoeft niet, het is goed zo voor mij, ik denk dat ik maar naar huis ga.”

Later in de trein zit ze te denken hoe ze die stroom uit haar kutje nu moet stoppen want al haar papieren zakdoekjes zijn al op. Ze is wel lekker geneukt, was dat nu een verkrachting zoals ik die wilde of gewoon een neukpartij met een vreemde, eh… vreemden?

© Storyvertaler

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *