Bernadette

()

“Hallo, met Bernadette” zei een zachte stem die de telefoon opnam. Ik had een advertentie gelezen in een seksshop. Een klein kaartje waarop stond dat zij een bijstandsmoeder was die wat extra geld wilde verdienen en dat ze voor alles in was. Verder stond er op dat ze klein en slank was, met lang haar en geduldig.

“Hoi, je spreekt met Martin. Ik heb je kaartje gezien en wilde even bellen voor wat meer informatie, als je dat niet erg vindt.” Nou, dat bleek geen probleem want ze bleek een vlotte vertelster. Ze zei dat ze 19 jaar was, waarvan ik wel wat schrok, dat ze twee kinderen had en aan het sparen was voor een vakantie. Op mijn vraag of ze iets meer over haar uiterlijk kon vertellen sloeg ze opeens dicht.

“Nou ja, gewoon. Een beetje mager zeggen ze en ik heb ook geen C- cup of zo…” Haar stem had me meteen al bevallen en dit al helemaal niet minder want ik ben niet het type dat valt op dikke tieten of Rubens- vrouwen. Ieder zijn meug en de een houdt van de moeder, de ander van de dochter denk ik altijd maar. Zelf prefereer ik een handjevol borst en een strak kontje boven een berg lillend vet maar dat durfde ik haar niet meteen zo te zeggen. Ik zat al een minuut of tien met haar te praten voor ze verlegen vroeg of ik een afspraak met haar wilde maken.

“Ja graag” zei ik zonder er verder over na te denken maar vroeg haar wel meteen of ze zich ook kon verplaatsen. Ik zag het niet zo zitten in een of ander flatje binnen te lopen waar kleine kinderen toekeken hoe ik samen met hun moeder in de slaapkamer verdween, hoewel ik weet dat dit nogal hypocriet is. Dat bleek geen punt te zijn, maar dan zou het vandaag niet meer lukken zei ze, want dan moest ze haar zus vragen om op te passen en die was er even tussenuit. “Maar anders vraag ik Hannie wel, mijn buurvrouw, alleen weet ik niet of ze thuis is.” Ze stelde zelf voor dat ik over een kwartiertje zou terug bellen. Maar vroeg toen of ze mijn telefoonnummer zou kunnen krijgen en me dan zelf zou bellen. Ik vond het prima, dus gaf haar mijn nummer door in de hoop dat ze dat inderdaad zou doen want ze klonk reuze gezellig en ik wilde haar best wel eens ontmoeten, geil als ik was.

Het duurde wel twintig minuten voor ze terug belde met de mededeling dat ze een vriendin had gebeld, maar dat die pas over een uurtje bij haar zou kunnen zijn. “Normaal pakte ik eventjes mijn wagen, maar die is kapot en een nieuwe kan ik niet kopen dus dan moet je wel naar mij komen” vertelde ze. Ik vroeg haar naar het adres en dat bleek op loopafstand te zijn hoewel ik dat maar voor me hield en vroeg haar of ik dan een uurtje later bij haar aan mocht bellen.

“Natuurlijk” was haar antwoord, “dat is prima Martin, dan verwacht ik je. “Wil je dat ik me van tevoren al douche of doen we dat eventjes samen?” Ik vertelde dat ik dat prima vond en zo hing ik al snel daarna op om me voor te bereiden op onze afspraak. Nou ja, de voorbereiding bestond vooral uit kijken naar de klok hoewel ik ook nog even checkte of mijn ondergoed er nog proper uit zag. Al veel te vroeg liep ik in de Bachstraat waar ze woonde en besloot maar nog een rondje te lopen voor ik bij haar aan zou bellen. Een rondje werden er twee en eindelijk zag ik op de klok dat het drie uur was en duwde op de deurbel. De intercom kraakte maar ik herkende haar stem meteen en maakte mezelf bekend. De deurzoemer bromde en snel spoedde ik me naar binnen. De galerij lag gelukkig discreet verscholen achter een rij bomen merkte ik op en er wapperden geen gordijntjes op en neer die verraden dat ik werd bespied door medebewoners van de flat.

Nog kijkend naar de nummers vloog er even verderop een deur open en stapte een jong en beeldschoon meisje naar buiten.

“Hallo, ben jij Martin?” vroeg ze me en mijn hart sloeg een slag over toen ik haar zag. Ik vroeg me meteen al af hoe een man van haar zou kunnen scheiden want ze was prachtig mooi. Ze verwelkomde me spontaan met een kusje op mijn wang toen ik voor haar deur stond en liet me voor haar naar binnen lopen.

“Jij bent inderdaad op tijd” zei ze met haar zachte stem die een beetje hees klonk. “Ik heb niet eens de tijd genomen om me om te kleden” en wees met haar handen naar haar kleding, gewoon een T-shirtje en een spijkerbroek die ruim rond haar lichaam zat maar wat ik prachtig vond staan. Ze keek verlegen naar de grond toen ik haar dat vertelde alsof ze me niet geloofde. Achter een deur die naar de woonkamer leidde hoorde ik geluiden van kleine kinderen maar gelukkig wees ze me direct waar de badkamer was en nam zelf het initiatief wat betreft ontkleding. Ze trok haar shirtje over haar hoofd waarbij haar haren mooi uitwapperden en knoopte toen haar spijkerbroek los. Toen ze me aankeek realiseerde ik me dat ik me aan haar vergaapte en begon snel ook aan mijn kleren te frommelen wat haar deed glimlachen en ze vertelde dat ik me niet zo verlegen hoefde te gedragen. Makkelijk gezegd door haar, maar de realiteit was wel dat ik oog in oog stond met een bloedmooi meisje dat minimaal mijn dochter had kunnen zijn, en dat zo onverwachts voor mij. Ik trok mijn gulp open en nam mijn ondergoed in een beweging mee waardoor mijn half volgelopen pik een stukje omhoog wipte. Ik zag hoe ze naar mijn pik staarde en ze keek niet teleurgesteld toen ze mijn geschoren klokkenspel zag.

Ze duwde haar eigen broekband naar beneden met wiegende heupen en haar zonnebank gebruinde huid verscheen onder het witte slipje dat ze droeg. Ze drapeerde haar kleren op een krukje en wees me vriendelijk lachend op een haakje waaraan ik mijn kleren kon hangen. Er stond een kleine douchecabine dat afgesloten werd door een plastic gordijntje en ze draaide aan de kraan en boog hierbij voorover om aan de waterstraal te voelen. Even draaide ze aan de koudwaterkraan, probeerde het nog een keer en gaf me toen aan dat het water de juiste temperatuur had. Toen ik haar passeerde kon ik het niet nalaten om haar even te omhelzen en liet niet na om even haar kontje en haar tietjes te bevoelen en liet haar weten hoe mooi ik haar vond.

“Echt waar?” vroeg ze me verbaasd, “vind je ze niet te klein dan?” Ik trok al mijn superlatieven uit de kast om haar van het tegendeel te verzekeren, wat haar deed blozen maar juist daar genoot ik van. Maar zelden eerder had ik zo”n schoonheid mogen zien, laat staan dat ik me daarmee mocht vermaken. “Ik had tussendoor nog net de tijd om me te scheren” zei ze toen ik haar complimenteerde om haar gladde haarloze kutje en ook haar bilspleetje was ze daarbij niet vergeten voelde ik met mijn vinger toen ze me tegen me aan drukte in de kleine cabine. We wasten elkaar af, waarbij onze aandacht beperkt bleef tot onze erogene zones en onze oksels hoewel ik ook haar benen en haar buik mocht voorzien van zeep die ik erna afspoelde met de brusher.

Haar borstjes waren klein, ik denk dat ze dit een A- cup noemen, maar haar tepeltjes stonden stevig en rechtop vooruit gepriemd toen ik ze in mijn handen nam.

“Sorry, dat ik nog een beetje lek” biechtte ze verlegen op, “maar dat komt nog van de kleinste”. Het was pas toen dat ik inderdaad merkte dat er een beetje melk uit haar tepel liep als ik deze masseerde en dat maakte me euforisch. Ook haar andere borst bleek nog ‘te lekken’ toen ik deze samen kneep en haar tepel daarna voorzichtig plette tussen mijn vingers en er een zacht wit vocht uit liep. Ze leidde me af door mijn pik in haar handen te nemen en mijn voorhuid op en neer te trekken. Ze trok mijn eikel bloot en liet de sproeier over mijn voorhuid gaan waardoor ik trilde op mijn benen van genot en me stevig tegen haar aan drukte om mijn evenwicht te bewaren. “We hadden nog niet afgesproken hoe lang je wilde blijven” zei ze opeens en inderdaad, daar hadden we het nog helemaal niet over gehad. Beschroomd vertelde wat de prijs was en verlegen vertelde ze haar tarief. Voor een half uurtje 75 euro, maar voor 100 euro mocht ik een uur blijven. Ik vroeg haar of ze een uurtje de tijd had waarop ze antwoordde dat dit geen probleem was. Ze bleef mij maar aan mijn pik aan het trekken die kloppend stijf omhoog gericht stond en wreef mijn eikel tegen haar buik. Met de douchekop richtte ze tussen ons in waardoor ik regelmatig het warme water over me heen voelde stromen vroeg ze of ik ‘een tweede ronde’ aan kon. Ik snapte meteen wat ze bedoelde en knikte meteen van ja omdat ik niets liever wilde dan meteen klaar te komen tegen haar aan. Ze dook op haar knieën en nam mijn pik tussen haar lippen terwijl ze mij buik bleef besproeien met de douchekop. Het warme water voelde heerlijk aan maar dat vergat ik door de manier waarop ze haar zuigende mond om mijn lid sloot.

Ik steunde op haar schouders om te kunnen blijven staan want het was een werkelijk hemels gevoel dat ze me bezorgde op deze manier. Toen ze ook nog eens een keer mijn scrotum masseerde met haar ranke vingers bleef me niets anders over dan haar te waarschuwen dat ik klaar ging komen. Ik besefte me terdege dat ik haar in haar mondje neukte en wist ook dat ik haar al heel snel vol zou spuiten hoewel ik niet wist of ze dat wel goed zou vinden. Ze bleek hier niets op tegen te hebben want ze trok me aan mijn balzak tegen haar gezicht aan en al snel voelde ik mijn zaad naar buiten spuiten. Mijn pik klopte fel op voordat de zaadlozing volgde, maar ze hield haar lippen strak om mijn pik gesloten en keek me met opgeslagen ogen aan. Op het laatste moment duwde ze haar vinger tegen de huid tussen mijn balzak en anus waardoor mijn lul ongewild nog een keer steigerde in haar mond en ik drie of vier stralen zaad in haar zuigende mond loosde. Ik zag hoe ze haar wangen naar binnen zoog toen ze nog een paar keer op en neer bewoog en voelde hoe ze al mijn zaad in haar mond ontving en pas toen ik haar een beetje achteruit duwde omdat het genot teveel werd liet ze me los. Met haar mond nog vol zei ze dat ik dit wel nodig had gehad en daarna slikte ze twee keer waarna ze me trots haar tong toonde waarop geen restje sperma meer te zien was.

Na een laatste likje over mijn eikel liet ze zich overeind helpen en klemde me vast tegen haar jonge slanke lijf aan en kuste me op mijn wang, me tegen haar aan klemmend. Ze vroeg me of ik nog langer wilde douchen of dat we even zouden gaan liggen. Ik koos natuurlijk voor het tweede waarop ze de kraan uitdraaide. Met een grote handdoek depte ze me droog nam me mee aan haar hand door de gang. Mijn kleren liet ik maar achter want zij deed ook geen moeite zich aan te kleden. Het waren maar een paar stappen door de gang voor ze een kamerdeur opende en me galant voor liet lopen.

Het viel me meteen op dat ze echt wel een ‘hobbyist’ moest zijn toen ik rondkeek. Haar bed was nog opengeslagen en twee of drie broeken lagen ernaast op de grond, die ze snel onder het bed schoof met haar voet toen ze dit zelf zag. “Sorry” zei ze terwijl ze dit deed maar ik vond dat helemaal niet erg omdat het wel een beetje aan mijn thuissituatie deed denken. Het bed zag er proper uit en rook ook zo en dat vond ik veel belangrijker toen ik me erin nestelde. Ze kroop lekker tegen me aan en trok het dunne dekbed over ons heen wat ze pas na een paar minuten terugsloeg toen we allebei lekker warm waren geworden.

Toen ik haar op de wang kuste deed ik dit vooral om haar reactie uit te testen want ik wist al dat niet iedere vrouw het even lekker vond om met een vreemde vent te tongen. Zij had hier geen moeite mee, want ze draaide spontaan haar mond richting mijn gezicht en hield haar lippen daarbij ver open gespreid. Ze zoog mijn tong haar mond in en binnen de kortste keren woelden we in elkaar in het rond alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. Ik streelde haar rug en ze kwam over me heen liggen waarna ik het dekbed opzij schoof, want koud was het echt niet meer. Ik kneedde haar ronde billetjes, liet mijn handen over haar romp naar boven glijden en genoot het gevoel van haar priemende tietpuntjes op mijn bovenlichaam. Ze spreidde haar benen uit elkaar en lag in spagaat over mijn pik heen te rijden die al heel snel groeistuipen kreeg, iets wat ze kirrend van genot constateerde. Ik vroeg haar verlegen of ze zich om wilde draaien. Ze keek me vreemd aan toen ze zich inderdaad om liet rollen en trok aan haar billen om mijn pik daar tussen te laten rusten. Het voelde heerlijk aan maar toch verduidelijkte ik me na een korte tijd en vroeg ik of ik haar ook mocht likken aan haar poesje.

“Ja, natuurlijk” zei ze en ze drapeerde haar benen rond mijn hoofd.

Hoe geil ze zelf was hoefde ze me niet meer te vertellen want mijn tong schoot zo haar drijfnatte kutje in. Met haar schedespieren kneep ze nog wat extra vocht naar buiten dat zo mijn mond in liep en ik zoog het gulzig in me op. Het kostte me niet veel moeite om haar te doen kronkelen van genot en het orgasme wat ze kort daarna liet horen was echt niet gefaket. Een nieuwe lading van haar sappen loosde ze in mijn zuigende mond en ze kirde van genot toen ik haar klitje naar binnen zoog. Even had ze mijn pik in haar mond genomen maar vergat dit nu ze luidruchtig een hoogtepunt beleefde en zachtjes in mijn dijen beet, wat heerlijk aanvoelde. Ze schokte omhoog en draaide zich weer om waarna ze me bedankte en zei dat ze heerlijk was klaargekomen en ze voelde weer aan mijn pik die nog steeds ontvankelijk was voor iedere stimulatie. Toen ze vroeg of ze op me mocht komen liggen of dat ik liever een ander standje wilde spreidde ik mijn armen om aan te geven dat ik het prima vond.

Mijn pik klopte van verlangen naar een warm grotje maar net op tijd bedacht ze dat er dan wel een condoom bij moest komen kijken, iets waaraan ik zelf ook niet meer zou hebben gedacht. Onder het bed vond ze inderdaad een doosje condooms en onwennig, alsof het haar eerste keer was, pakte ze er een uit de verpakking en rolde deze omzichtig over mijn eikel omlaag. Haar frêle vingers streelden nog een paar keer op en neer wat mij alleen maar nog geiler maakte.

Ze stond me toe dat ik haar nog even vingerde maar ditmaal hurkte ze over me heen voordat ze klaarkwam en hield mijn pik omhoog gericht om hem in haar spleetje te kunnen duwen. Voorovergebogen likte ik snel even aan haar tepel en zoog het vleespuntje naar binnen en proefde hoe ze haar moedermelk in mijn mond plengde. Ze zuchtte alsof ze dit zelf ook heel lekker vond en bevestigde dit later voor me toen ze opbiechtte dat ze zichzelf altijd vingerde als Louise, haar dochtertje, aan haar borsten zoog.

“Maar nu mag je niet meer drinken hoor, anders heeft zij dadelijk honger” corrigeerde ze me bezorgd. Ik hield meteen op toen ze dat had gezegd, maar een laatste druppeltje moedermelk veegde ik nog op met mijn vinger en zoog ik nog snel naar binnen om het niet verloren te laten gaan.

Ze richtte zich hierna omhoog en wipte haar kontje op een neer. Haar schaamlipjes werden naar buiten getrokken als ze omhoog bewoog en haar schede masseerde de volledige lengte van mijn pik. Mijn eikel gloeide door de hitte van haar kutje en keer op keer duwde ze haar onderlichaam naar beneden tot haar buik de mijne raakte. Al snel verloor ik al mijn schroom en ik beukte met mijn heupen omhoog om haar nog dieper te kunnen penetreren wat ze zo maar over zich heen liet komen. Ik voelde aan haar reetje toen ik haar virtueel optilde want zij was het die zelf op en neer bewoog en voelde dat ze zich ook daar had onthaard aan haar gladde velletje.

Ze dook opeens hijgend over me heen en hield haar kontje in de lucht zodat ik alle ruimte had me in haar klaar te pompen, hetgeen ik ook met veel genoegen deed. Ik hield haar bij haar heupen vast en krikte mijn lul omhoog om me daarna weer in de matras te laten wegzakken. Hemels lekker stond ze me toe mijn gang te gaan en kreunde dat ik haar nog harder moest pakken in haar hete spleetje. Dat ze niet veel woog merkte ik toen ik haar van me af tilde en haar op haar rug legde. Alsof in een reflex richtte ze mijn pik zodat die meteen weer in haar kutje gleed toen ik over haar bukte. Ik besefte me dat ik niet op haar mocht liggen om haar fragiele lichaam niet te beschadigen en bleef dus opgericht op mijn ellebogen terwijl ik haar neukte. Wel boog ik voorover toen ik zag hoe ze spontaan haar melk verloor en zoog aan haar tietjes om dit zoete vocht op te zuigen terwijl ik op haar in bleef beuken. Ik wist dat het niet meer lang zou duren voordat ik haar zou voorzien van een tweede portie sperma en wilde niets liever dan dit diep in haar te spuiten. Vlak voor ik klaarkwam perste ik mijn buik tegen de hare aan en hoefde zelf niets meer te doen. Ze karnde met haar schedespieren om mijn paal en het leek wel of ze me aftrok terwijl ik in haar zat. Ze trommelde met haar voeten tegen mijn kont toen ik het condoompje vol voelde lopen en schreeuwde het uit van genot. Ineengeklemd bleven we liggen op haar bed tot ik me van haar af tilde en voorzichtig het kapotje vasthield zodat bleef zitten om mijn slinkende lul. Het topje was zwaar en volgelopen zag ik voor ik het eraf trok en er een knoopje in legde. Vanachter het hoofdeinde van het bed toverde ze opeens een prullenbak waarin ik het rubbertje kon dumpen. Ze kroop nog even lekker tegen me aan zonder ook maar een enkele blik te werpen op de wekker die aangaf dat ik al ruim een uur bij haar was.

Het “Jij bent een lekkere vrijer” van haar vond ik een groter compliment uit haar mond dan ik had verdiend maar vond het wel fijn om te horen. Ik, op mijn beurt, gaf haar alle credit en zei haar eerlijk dat ik ontzettend lekker was verwend door haar en ik heel graag nog een keertje terug zou komen. De zoen die ze me toen gaf maakte me gelukkig en blij en een laatste keer die dag trok ik haar tegen me aan.

“Bernadette, reken er maar op dat ik jou nooit, maar dan ook echt nooit zal vergeten” liet ik haar nog weten.

Nog voor haar stond ik op en liep richting badkamer waar mijn kleren lagen. Ik gaf haar het geld dat we hadden afgesproken en gaf nog een extraatje voor Louise, wat ze erg op prijs stelde en ze beloofde me dat ze dit zou besteden aan een leuk speeltje. We knuffelden nog even wat voor de deur en ik beloofde haar snel weer te bellen waarop ze zei me daaraan te houden. Twee weken later belde ik haar op, maar haar telefoon bleek afgesloten te zijn zodat ik naar de flat liep om dan zo maar aan te bellen in de hoop dat ik niet ongelegen kwam. Maar vanaf de straat zag ik dat haar appartementje leeg stond tot mijn spijt en ze dus moest zijn verhuisd.

Even twijfelde ik nog of ik aan zou bellen bij haar buurtje, maar dat besloot ik toch maar niet te doen uit schaamte en onzekerheid. Zo bleef het bij een eenmalige ontmoeting, maar wel eentje die ik nooit of te nimmer zal vergeten.

Bernadette, ik hoop oprecht je nog eens te zullen ontmoeten en mocht dit niet het geval zijn, dat het je goed gaat in je leven en in de liefde.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *