Eerste vriendin

()

Eerste vriendin

Wild klopte het hart van Carolien toen ze bezweet wakker werd want ze had weer eens een geile hete droom gehad. De avond ervoor had ze een buttplug in haar kontje geperst voor ze ging slapen. Ze had een paar glazen wijn gedronken “s avonds zodat ze goed zou kunnen slapen, maar dat had haar tegelijk weer super geil gemaakt. Nu ze thuis was uitgetrokken en op kamers woonde in Utrecht waren zo nu en dan al haar stoppen doorgeslagen, dat besefte ze zelf ook, maar ze kon er niets aan doen wist ze. Op sommige (?) dagen dacht ze alleen maar aan seks, en dan had ze niet de nette gewone seks in haar gedachten, maar de kinky vormen ervan.

Sinds haar nachtje met ene Hugo had ze gehunkerd naar meer en steeds nieuwere dingen die ze nog niet kende, maar wel van had gehoord. Anale seks, bondage, dominantie… allemaal woorden uit haar nieuwe vocabulaire waar haar omgeving geen weet van had.

Net nadat ze onder de douche vandaan gestapt was ging de bel. Monique stond voor de deur toen ze opende.

“Sorry hoor, dat ik wat vroeger ben dan afgesproken” begon ze. “Ik was net nog in de stad en ik heb geluk gehad joh, de eerste de beste winkel die ik binnenstapte had alles wat ik zocht, en nog betaalbaar ook, opruiming weet je wel. Ik dacht, laat ik het gelijk maar meenemen want vorig jaar had ik ook wat leuke dingetjes gezien. Daarna was ik in een andere winkel, maar die hadden drie keer niks, weet je wel. Dus ik terug naar die andere zaak en ja hoor, alles wat ik had zien liggen was al weg. Dat overkomt me dit jaar niet dacht ik, dus ik heb gelijk maar toegeslagen.”

Ze had inderdaad drie volle draagtassen bij zich die ze met een diepe zucht op de grond naast de bank zette toen ze ging zitten. Toen pas vielen haar de natte haren van Carolien op die (alleen) maar een wijd T-shirt droeg die ze snel van de waslijn had gegrist.

“Hé, zeg nou niet dat je tot nu toe hebt liggen pitten, heb je het gisteravond weer uit de hand laten lopen? Wie was er bij je?” Kwetterde ze nieuwsgierig. “Nee hoor, het is helemaal niet zoals je denkt, ik heb netjes en alleen geslapen, nou ja, netjes… Ik heb wel heel geil gedroomd geloof ik, want vanmorgen voelde ik me hartstikke krols en ben ik even een koele douche gaan pakken en toen stond jij al voor de deur dus ik moet je teleurstellen als je hoopt dat er een lekkere stuk in mijn bed ligt die jij ook nog eventjes mag uitproberen!”

“Da’s jammer” repliceerde Monique, “ik had daar anders graag gebruik van gemaakt, maar daar ken je me goed genoeg voor.”

Het was onvermijdelijk dat hun gesprek al snel over seks ging, de laatste avontuurtjes en hun wensen die ze hadden. Maar niet alles, want het ging alleen over vriendjes die goed gebouwd waren, een ruime auto hadden en goed in de slappe was zaten. De andere fantasieën die ze hadden verzwegen ze liever voor elkaar. Maar ondanks dat wilde Carolien toch wat uitproberen.

“Laatst heb ik toch zo’n grote fles wijn gekregen? Gisteren heb ik die geproefd en slecht was die helemaal niet! Heb je zin in een glaasje? Het is wel vroeg, maar het weekend is net begonnen en als ontbijt lust ik best wel een crackertje met een glaasje wijn, doe je mee?”

Het bleek niet tegen dovemansoren gezegd want Monique knikte geestdriftig instemmend. Een uurtje later zaten ze giechelend naast elkaar op de banken de glazen moesten regelmatig worden bijgevuld.

“Laat eens zien wat je hebt gekocht” zei Carolien tegen haar vriendin.

“Oké, maar dat blijft wel tussen ons hè?”

“Maak me nou niet zo nieuwsgierig en pak uit die tassen zeg!”

Toch nog een beetje twijfelend nam ze een draagtas en haar schroom overwinnend toonde ze wat pikante lingerie die ze uitstalde op het tafeltje. “Jeetje, Monique toch! Weet je moeder dat je zo’n dingen draagt?” Vroeg ze voor de grap op quasi strenge toon.

“Nee, natuurlijk niet! Maar dat is niet zo gek hoor, jij wist het toch ook niet?” Kreeg ze als antwoord.

Niet lang daarna lagen alle inkopen te pronken in de kamer en Carolien was weer helemaal geil geworden bij het zien van de pikante dingen die lagen uitgestald. Kleine tangaslipjes, zelfs twee slipjes met een open kruis, heel sexy laag uitgesneden Bh’s en zelfs een jarretelgordeltje werden bekeken en betast.

“Doe deze eens aan!” Zei Carolien toen ze een gazen slipje in haar handen had.

“Ja, doei zeg, vergeet het maar. Als je wilt zien hoe ze staan trek je ze zelf toch even aan? Ik ga me hier niet helemaal uitkleden om voor jou de catwalk te doen hoor.” Door de glaasjes wijn die ze genuttigd hadden vond Carolien dit wel een uitdagend aanbod. Waarom ook niet trouwens, zij was al bijna bloot en dus nam ze het aanbod graag aan.

Verbaasd zag Monique dat ze helemaal geen kleren aan had onder haar T-shirt en verbaasd keek ze naar het onthaarde kutje van haar vriendin. “Scheer jij je?” Vroeg ze overbodig. “Ja hoor, dat is lekker fris. Eerst was ik trots op mijn eerste schaamhaartjes, maar al gauw werden het er meer en meer. Er groeide voor ik het wist een half oerwoud en toen ben ik ze kort gaan knippen. En toen… Weet je? Met seks is het gewoon veel lekkerder en met wassen veel makkelijker. Een paar maanden geleden heb ik het eens uitgeprobeerd in een verveelde bui en ik zou nou niet meer anders willen” zei ze koel. Schaamteloos trok ze het slipje langzaam omhoog en rangschikte het zorgvuldig over haar Venus- heuveltje waarna ze aan de touwtjes om haar heupen trok. Ze voelde het katoenen strookje stof tussen haar billen trekken.

“Wow zeg, dat zit niet slecht! Ik had dit trouwens niet achter jou gezocht mejuffrouw Monique. Draag je altijd zo’n niemendalletjes? Ik zag je eerder aan voor zo’n nette HEMA- slipjes of zo. Je groeit in achting madame!” Zei ze gekscherend.

Nadat ze elkaar verder hadden zitten uit te dagen duurde het niet lang voor ze allebei het nieuwe ondergoed pasten en na nog een paar glaasjes wijn merkte Monique opeens op.

“Hé, jij Carolien, ben je soms geil aan het worden of zo? Het slipje dat je net droeg is verdorie helemaal nat tussen mijn benen!” Toen ze het paste en met haar vingers over haar poesje wreef.

“Ja hoor, ik geef het toe, geen probleem. Kijk maar” zei ze en trok haar slipje opzij en spreidde daarbij haar benen. “Zie je? Mijn kutje lekt geil bij het leven en zie je, mijn klitje steekt opgewonden zijn kopje omhoog!”

Perplex keek Monique toe hoe ze zich openlijk vingerde en daarop obsceen haar vingers aflikte. “Mm… heerlijk…” zei ze.

Zou Carolien weten dat ik ook op meisjes geil dacht Monique. Daar wilde ze wel achter komen, en wel nu want normaal zou ze het toch niet durven vragen, maar hoe? Opeens wist ze het.

“Carolien?” Begon ze voorzichtig. “Ik heb er al vaak aan gedacht om mijn poesje te scheren, net zoals jij nu hebt maar ik ben bang om me te snijden. Kun jij het voor mij doen? Jij weet hoe het moet.” Haar hart klopte in haar keel toen ze het vroeg en snel nam ze een slokje wijn waar ze zich terstond in verslikte. Proestend boog ze voorover en snakkend naar adem voelde ze opeens een warme hand over haar rug strelen.

“Natuurlijk wil ik dat voor je doen, graag zelfs” lispelde Carolien. Haar hand kroop onder het slipje dat ze droeg en draaide krulletjes in de haartjes en trok provocerend eraan waardoor er rillingen door haar lijf gierden.

“Oké, laten we het dan nu maar snel doen, voor ik me bedenk” zei Monique vastbesloten en liet zich lijdzaam meevoeren naar de badkamer en kleedde zich zonder tegenspraak uit toen haar dit werd gevraagd. Verlegen zag ze hoe haar schaamharen eerst werden afgeknipt en ook toen haar werd gevraagd haar benen uit elkaar te doen deed ze dit willoos. Ook daar werden de haartjes afgeknipt en ze voelde zich nu al bloter dan ooit tevoren. De blonde krulletjes vielen op de grond en al snel lag er een laagje als bij de kapper op het linoleum. Op de rand van het bad zittend stond ze gelaten toe dat Carolien haar benen spreidde en toen haar vingers scheerschuim masseerden over haar onderlichaam stond ze dit gewillig toe, gretig genietend van deze onbekende ervaring. Welig schuim bedekte haar schaamstreek en tussen haar benen werd de witte foam ook tussen haar billen verspreid.

“Kalm maar hoor, het doet echt geen pijn en ik ben heel voorzichtig” hoorde ze zeggen. Gespannen keek ze toe hoe een nieuw scheermesje werd afgespoeld onder de hete kraan voordat die het scheerschuim weg krabde. Haar huid kwam blank tevoorschijn, ontdaan van haarbegroeiing. Steeds groter werd het haarloze huidoppervlak boven haar spleetje dat al spontaan nat was geworden van haar geil. Een kreun ontsnapte haar toen Carolien een vinger op haar spleetje legde om de strakgetrokken huid verder af te schrapen. Haar kutje was al helemaal kaal toen ze opnieuw werd ingezeept tussen haar billen. Ondeugend stak Carolien haar vinger in haar kontgaatje toen ze met het harkje haar bilspleetje afschraapte.

“Ik ben klaar hoor!” Hoorde Monique opeens zeggen terwijl ze geil zat weg te dromen en dacht aan de reacties die haar fris geschoren poesje zouden oproepen bij haar vriendjes. Toen pas besefte ze dat het haar vriendin was die haar lieflijk zat te vingeren.

“Oh wow! Te gek, dit is helemaal te gek! Ik voel me weer een klein meisje” zei ze aandachtig kijkend naar haar eigen poesje zoals ze het al sinds het begin van haar puberteit niet meer had gezien. Wazig keek ze haar vriendin aan en zonder het te beseffen had ze haar mond geopend en naar een kus gezocht, een kus die ze vond en ze genoot ervan toen Carolien haar tong over haar lippen liet glijden. Zuchtend nam ze haar hand vast en bracht die naar haar onderbuik, leidde hem richting haar kutje en stak zelf haar wijsvinger voorzichtig in haar kontgaatje, zich verbazend over de wellust die haar overviel.

Als opgesloten in een tijdscapsule liepen ze naar de kamer, dronken nog een glas wijn en verlustigden zichzelf aan elkaar totdat Carolien zei dat ze moe was.

“Ga je mee naar bed? Even lekker liggen en geilen met elkaar… Of mag ik je dat niet vragen?” Klonk het opeens timide. Woordloos nam ze enthousiast het voortouw door op te staan en Monique’s hand vast te houden, meevoerend naar haar slaapkamer waar ze elkaars kruis uitlikten en schokkend van genot hun lekkende hoogtepunt loosden in hun zuigende monden. Pas uren later werden ze wakker en voelden zich veilig geborgen in een intieme omhelzing. Carolien als eerste opende haar ogen en proefde de adem van haar pas geschoren vriendin die nog vredig lag te dromen. Voorzichtig wurmde ze zich los en draaide zich zover naar beneden dat ze met haar tong over haar klitje kon glijden. Loom ontwaakte Monique door de geilheid die ontsprong in haar opgericht klitje dat verwend werd door de flitsende tong van Carolien die genoot van de warme smaak van haar geile sappen. Impulsief draaide zij zich onder haar om zodat zij ook in staat was haar kutsappen te laten wellen. Nooit eerder laafde zij zich aan de smaak van een vrouwelijk geslachtorgaan en dit was wat ze nu inhaalde, en het bevreemde haar dat ze het niet vreemd vond.

Ze voelde haar hoe ze werd leeggezogen en werd gevingerd terwijl ze hetzelfde bij haar vriendin deed. Onbevangen en vrij liet ze haar gevoelens in zich los en deed bij Carolien wat ze zelf zou willen voelen als ze masturbeerde. Al heel snel, sneller dan ze had verwacht, resulteerde dat in een overweldigend genot voor zowel zichzelf alsook voor degene die ze liefkoosde, zo maakte ze op uit de geluiden die ze hoorde en de hoeveelheid slijm die ze in haar mond voelde stromen.

Losbandig schokten de lichamen in een tegelijk losbrandend orgastische ervaring. Ze likte, zoog, beet in opwinding op de opgezwollen clitoris van Carolien die zich boven haar omrolde en draaide. Ze liet het over zich heen gaan en lag al snel badend in transpiratievocht te komen tot een nieuw hoogtepunt, zich constant bewust van de haarloosheid van haar erogene zone. Toen Carolien haar vingers de opening van haar kontgaatje verkenden en ze haar klitje bleef stimuleren door lange bewegingen met haar tong verlengde dit haar climax tot een compleet nieuwe ervaring. Nog nooit was ze zo lekker klaargekomen met een jongen, en ervaring had ze al genoeg, niemand had zo haar gevoelige snaar kunnen raken als nu haar vriendin.

Carolien genoot niet minder dan haar, ook zij beleefde dit samenzijn als iets unieks maar beleefde dit door zichzelf naar een ongelofelijk hoogtepunt te vingeren.

Ze waren nog opgestaan toen hun harten rustiger begonnen te kloppen, wat wel even duurde, en zonder zich verder aan te kleden waren ze terug gelopen naar de woonkamer waar hun fles wijn nog stond te wachten. Ze draaiden muziek, een CD van Eels waarbij ze zich naakt tegen elkaar aandrukten, Monique liggend op de schoot van Carolien, zich lavend aan haar stijf opgewonden tepels die ze afwisselend likte en uitzoog alsof ze verwachte of wenste dat er melk uit zou komen. Carolien op haar beurt had haar hand begraven in de schoot van Monique en masturbeerde haar lui alsof het haar eigen kutje was om op een hoog geil level te blijven.

Carolien stond op en liep naar de keuken met een snel omgeslagen badjas. Ze kwam snel terug de kamer opgelopen met in haar hand een dienblad met twee koppen verste tomatensoep en een schaal broodjes die ze al had gesmeerd. Hongerig vielen ze aan, want het was inmiddels al middag geworden zonder dat ze het hadden gemerkt.

Toen ze daarna om zich heen hadden gekeken zag de kamer er uit als een slagveld. De tassen waren leeg en overal lagen er losse kledingstukken door de kamer heen.

Carolien had zich schaamteloos uitgerekt waarbij haar losjes zittende jas was losgeschoten en ze haar naakte borsten en kale kutje uitdagend naar voren liet steken.

“Ga je mee even slapen?” Was de vraag die de stilte doorbrak nadat de muziek alweer was afgelopen.

“Ja, graag” was het oprechte antwoord van Monique en verlangend was ze naar haar vriendin gelopen en had haar teder in haar armen gesloten, alweer geil knijpend in haar borsten en zacht strelend over haar nog vochtig hete poesje.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Eerste vriendin”

  1. Taboe is een meester verteller. Zijn verhalen zijn niet alleen heftig geil, maar de personages zijn echte ‘mensen’. Geen neukgaten voor Viagra-lullen, of siliconen tieten. Bravo Taboe

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *