Eerste keer op film

()

Vanaf de dertigste november, haar verjaardag, was ze eindelijk achttien geworden en dat had ze op haar manier gevierd. Op haar verjaardag had ze gemaild met ‘Seventeen’ en vol trots geschreven dat ze graag wilde meespelen in een film of als fotomodel wilde figureren. Vanaf het moment dat ze haar neefje had doen klaarkomen was seks heel belangrijk voor haar geweest en eigenlijk had ze sindsdien iedere dag minimaal een keer met zichzelf gespeeld tot ze klaarkwam, al dan niet in gezelschap van anderen. Jongens en meisjes, oudere mannen, het maakte haar weinig uit eigenlijk, ze genoot overal van. Dezelfde dag nog had ze een mailtje terug gekregen waarin ze werd uitgenodigd op de redactie van ‘Seventeen’ in Amsterdam. Vol verwachtingen en best wel gespannen had ze aangebeld op het opgegeven adres en even later had een vrolijk uitziend meisje de deur open gemaakt.

“Hoi, ben jij Carolien?” had ze gevraagd. “Ik ben Sandra, loop maar met me mee” en snel liepen ze twee trappen op en toen hield ze een deur open. “Kom binnen!” sprak ze zachtjes. Carolien keek snel rond en zag, behalve de bekende logo ’s ook wat foto ’s in lijstjes hangen met daarop de gezichten van meisjes die ze herkende uit de bladen en van de films die ze had gezien. “Doe je jas maar uit hoor, Peter komt zo” zei Sandra. Ze trok haar spijkerjasje uit en drapeerde die over de rugleuning van de stoel, haar hart klopte in haar keel want ze vond het super spannend allemaal. “Een kopje thee?” vroeg Sandra, waarop ze snel ja knikte. “Hier, asjeblieft” zei ze toen ze haar een kopje thee bracht en er ook een voor zichzelf had meegenomen. “Ben je nieuw?” vroeg ze verder. “Ik heb je hier nog niet eerder gezien.”

“Ja, ik heb vandaag mijn voorstellingsgesprek en daarvoor ben ik best wel zenuwachtig eigenlijk…”

“Dat is helemaal niet nodig hoor” zei Sandra. “Ze hebben mij gevraagd om erbij te zijn. Ik hoop dat je er niks op tegen hebt om met een meisje te zijn tenminste, ik geloof dat ze je dit hebben gevraagd” zei ze.

“Ja, dat klopt, maar ik wist niet precies wat de bedoeling zou zijn of zo weet je…”

“Kom op meid, het is gewoon hartstikke gaaf” vertelde Sandra. “Maar trouwens, iedereen die ik ken was de eerste keer bloednerveus hoor, ik ook! En als je iets niet wilt mag je het gewoon zeggen hoor, dat is geen probleem. Alles mag hier en niks wordt vreemd gevonden wat je ook zegt.” Terwijl ze dit vertelde had ze tot Carolien ’s verbazing haar hemdje uitgetrokken en wreef ze met haar hand onder haar rokje over haar kutje alsof dit de gewoonste zaak van de wereld was.

“Als je ook geil wilt worden mag je je gerust wat vingeren of zo hoor, of je alvast uitkleden. Je vindt het toch niet erg hè, dat ik me alvast een beetje opwarm bij jou? Je ziet er lekker uit!”

Beschroomd was ze opgestaan, had al haar kleren uitgetrokken en was toen snel weer gaan zitten, haar knieën tegen elkaar gedrukt en de warme mok thee in haar handen geperst. Glimlachend was Sandra achter haar gelopen en had zo maar over haar borstjes gewreven en haar hand op haar poesje gelegd. Een zo directe benadering was Carolien niet gewend maar toen de vinger van Sandra haar begon te masturberen verloor ze al snel alle schroom en spreidde haar benen schaamteloos om haar erbij te laten komen. Toen ze achterom keek voelde ze meteen hoe Sandra ‘s lippen over de hare sloten en haar tong tussen haar lippen woelde. Haar vinger streek door haar kutje en bleef liggen op haar klitje die meteen ontwaakte bij de aanraking van deze vreemde vinger en al spoedig werd ze nat en voelde alles nog veel lekkerder.

Ze schrok heel erg op toen de deur opeens open ging en er een volwassen vrouw naar binnen liep.

“Hoi Noortje” zei Sandra alsof het de gewoonste zaak van de wereld was dat ze met elkaar lagen te vrijen en hij zomaar eventjes kwam kijken. “Dit is Carolien, trouwens, je vindt het toch niet erg hè, dat ik haar alvast wat verder heb bekeken? Ze is echt heel lekker geil hoor en ze mag er ook zijn. Kijk eens naar haar tietjes met die lekkere tepeltjes en haar hete poesje!” ratelde ze enthousiast. Carolien zat als gefixeerd en durfde zich niet te bewegen in deze vreemde situatie.

“Nou zeg, Sandra, foei toch! Ik had je nog zo gevraagd je in te houden, en nu dit!” zei zij quasi boos, Carolien knipogend hierbij. “Je weet toch dat je je niet zomaar aan iedere bezoeker mag vergrijpen, hoe mooi ze ook wel zijn! We zijn een echte studio, weet je nog wel, en geen bordeel voor iedere medewerkster. Ben ik duidelijk geweest?”

“Ja meesteres Noortje” zei ze uitdagend. “Maar een beetje voorproeven mag ik toch wel?” Voegde ze er snel aan toe en provocerend stak ze haar vingertje in het sneetje van Carolien en likte met uitgestoken tong haar geil op.

“Kom maar mee” zei Noortje, niet duidelijk bedoelend wie zij meende. Carolien stond op en volgde haar in het kantoortje, gevolgd door een eveneens naakte Sandra die zich heel snel had ontkleed.

“Oké dan” zei Noortje. “Ik wilde gewoon kennis maken met je Carolien, maar ja, Sandra ziet dit schijnbaar anders. Zal ik haar wegsturen?”

Ze knikte snel nee, want eigenlijk vond ze het wel veilig met haar erbij en voelde ze zich zekerder hierdoor.

“Ga zitten, dames” hernam zij hierop het woord. Na wat algemene vragen te hebben gesteld en haar paspoort te hebben bekeken om haar leeftijd te verifiëren vroeg zij waarom ze hun had gemaild. Noortje zat achter zijn bureau en zij en Sandra zaten allebei naakt voor haar op een stoel. Geïnteresseerd en zonder moreel oordeel te vellen vroeg ze naar haar seksuele ervaringen tot nu toe en neutraal kijkend maakte ze wat notities. Haar avontuurtjes met Peter liet ze maar onbesproken, net zoals de afspraak met Ruud, maar verder vertelde ze alles met enigszins gepaste trots over haar seksuele escapades tot nu toe.

“En gewoon, omdat ik het geil vind me te laten zien en seks te hebben en met een camera erbij… Als ik mooi genoeg ben voor jullie…” sloot ze af.

 “Sandra?” Was het enige wat ze hierop antwoordde en meteen stond deze op en van achter haar stoel, nam ze haar tietjes in haar handen en vingerde haar kutje.

“Als er geen vrijwilligers zijn dan heb je mij hoor!” kwebbelde ze enthousiast, zich voorover buigend om haar tong in haar mond te zuigen.

Voordat ze besefte wat er gebeurde ondertekende ze een blad papier dat Noortje voor haar neer had gelegd en belde ze met haar telefoon.

“Ja, je kunt komen” was het enigste wat ze zei. Even later ging de deur open en zei zij “Dit is Peter.”

Een jongen met een grote camera op zijn schouder schudde formeel haar hand maar meteen keek hij door de cameralens en brandde er een rood lampje op. De lens schoof uit toen hij hem richtte op haar poesje en hij zei kortaf. “Vingeren, nu!”

“Kom op, gore flikker die je bent!” Greep Sandra in. “Carolien is hier voor de eerste keer weet je wel, en ik wil heel graag plezier met haar hebben, dus nou moet je niet zo lullig gaan doen” zei ze duidelijk.

“Ja ja, sorry hoor” klonk het murmelend en hij verborg zich achter de cameralens. Sandra nam haar teder in haar armen toen ze over haar boog en voorzichtig drukte ze haar tepels tegen die van Carolien. “Hiernaast staat een bed, ga je met me mee?” lispelde ze in haar oor. Zonder een antwoord af te wachten nam ze haar handen vast en trok haar omhoog, meevoerend naar het zachte matras in de kamer ernaast. Carolien ’s hart had een paar slagen gemist toen ze de kamer zag. Van het tijdschrift en uit de films herkende ze de kamer en vanzelfsprekend strekte ze zichzelf uit op het bed met in spagaat gespreide benen. Loom legde Sandra haar lichaam over het hare in de negenenzestig standje en duwde haar tong diep in het kutje dat onder haar lag. Als vanzelfsprekend beantwoordde Carolien haar liefkozingen door haar tong over Sandra ’s kutje en klitje te laten glijden. Peter wrong zich tussen de al hijgende lichamen en duwde zijn cameralens bijna in het spontaan klampende kutje van Carolien. Ze kreeg weliswaar mee dat ze werd gefilmd toen ze lag te geilen met Sandra maar het was zo lekker dat ze daaraan geen aandacht besteedde.

“Kom mee, even kijken” had Sandra gefluisterd toen ze in elkaars armen verstrengeld lagen. In het nachtkastje lagen wel vijf dildo ‘s, allemaal nog in het cellofaan verpakt. “Deze wil ik graag” zei Sandra toen ze een brede dildo in haar hand nam met batterijvoeding. “Welke wil jij in je voelen?” vroeg ze, Carolien geil aankijkend. Ze hoorde hoe de camera een zoemend geluid gaf en verlegen wees ze op een anaal- plugje. Ze had gemerkt hoe gevoelig haar kontje was voor erotische prikkelingen en vooral nu voelde ze zich nog wat onzeker. Met een meisje en dan gelijk op de film, een vibrator in haar poesje leek haar nu toch een beetje vreemd.

“Yes!” Riep Peter enthousiast.

“K.K.!” Vragend keek Carolien naar Sandra die koel opmerkte “och, die lieve geiler, hij bedoelt gewoon kut en kont” en onverdroten likte ze haar bilspleetje, iedere keer haar kontgaatje penetrerend met haar spitse tongetje.

Zelf ging ze opeens op haar rug liggen en Peter aankijkend duwde ze een hele dikke vibrator tegen haar spleetje aan. Toen trok ze aan de verpakking en vastbesloten duwde ze de plastic staaf diep in haar lichaam.

“Oh” kreunde ze hierbij en obsceen spreidde ze haar benen toen de camera steeds dichter bij haar kwam tussen haar benen. Enthousiast wreef ze over haar klitje en na een paar minuten begon ze te kreunen en hijgen, een orgasme simulerend.

Nadat ze de cameraman had tevredengesteld door een lange wazige blik in de lens te hebben geworpen richtte ze haar aandacht weer volledig op Carolien. Haar middelvinger liet ze zo snel mogelijk over het verhitte kittelaartje van Carolien glijden die de liefkozing graag ontving. Ze bewoog zich krols woelend over haar masserende hand en kreunde bij iedere beweging.

Sandra duwde de smalle plug tussen haar billen en ging door haar spleetje heen en weer totdat Carolien zei. “Nu”.

In een sterke beweging voelde ze hoe haar kontje werd opgevuld door Sandra ’s handbeweging en onverwacht diep penetreerde de plug haar reetgaatje. Van dichtbij bekeken door zowel Sandra, maar ook door de camera voelde ze zich geil als nooit tevoren. Dit gevoel werd alleen maar sterker toen de deur openging en Noortje binnenliep. Haar kutje klampte samen en haar geilsap droop over de zuigende mond van Sandra die fanatiek haar klitje opzoog tussen haar lippen.

“Laat je maar gaan…” wist ze nog te zeggen voordat ze weer begon te likken over haar geil lekkende poesje wat ze fanatiek afzoog. Haar heupbewegingen niet meer beheersend schokte ze over het matras heen en weer, genietend van haar gevulde poepgaatje en de snel likkende tong van Sandra die haar geil weg likte dat uit haar kutje stroomde.

Peter trok zijn riem los en trok zijn broek viel op de grond samen met zijn ondergoed en naakt stond hij met een stijve pik voor Carolien die geen moment aarzelde en hem opzoog in haar mond. Via de lens van zijn camera had hij gezien hoe geil en opgewonden zij zich gedroeg bij de sessie met Sandra en hij had zich niet vergist in haar, ze was een brok seksenergie en al heel snel had hij met een stijve pik toegezien hoe ze lag te krampen van genot.

Het plugje nog in haar kontje begraven deed hem alleen maar meer wellustig worden en onbeheerst duwde hij zijn stijve pik in haar kutje. Kreunend en geil lekkend van deze onverwachte penetratie liet ze zich helemaal gaan en al na een paar stoten voelde hij haar kutje samentrekken rond zijn lul. Nog net op tijd kon hij zijn pik terugtrekken en zijn zaad over haar buik laten stromen, anders vinden de televisiekijkers het niet leuk. Carolien was zich hiervan niet bewust, ze was zich nergens meer van bewust behalve van haar orgasme dat haar overviel en hijgend liet ze haar hoofd op het kussen rusten. Sandra pakte zijn lul vast en nam zijn eikel in haar mond en met hol gezogen wangen trok ze de laatste restjes zaad uit zijn ballen.

Toen trok ze langzaam de plug uit haar kontje en terwijl ze dit deed flitste haar tong over haar klitje wat haar weer tot een vernieuwd orgasme bracht. Ze klemde haar benen onwillekeurig samen rond haar hoofd en met trillende lendenen voelde ze haar poesje samentrekken en haar geil liep over haar dijen naar beneden.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *