Engel 1.4

()

ENGEL – PETER

Dirty Little Angel, letterlijk vertaalt een kleine vieze engel, maar dat slaat echt helemaal nergens op. Het is een hartstikke leuk en spontaan meisje dat gewoon van het leven geniet, grenzen verkent en het leven viert. Het kwam door Sylvia dat ze zichzelf soms zo noemt omdat zij haar spottende Engel noemde, maar daarover later. Sinds haar zeventiende had ze al wat met jongens, klasgenoten die met een puberale stijve pik om haar heen zwermden. Ja, natuurlijk, die jongens kon je het niet kwalijk nemen want met haar onbevangen oogopslag waarmee ze de wereld in keek  was ze in hun ogen een vamp wiens ontluikende tietjes en groeiende heupen een begerenswaardige prooi vormde. Heel wat jongens uit haar klas dachten aan haar als ze zichzelf ‘s avonds aftrokken en ook de buurman, die haar wel eens had geholpen met het plakken van haar fietsband zag haar schoonheid.

Zelf vond ze het wel leuk, dat die jongens haar aandacht vroegen en de geile blikken van die ouwe zak daar had ze eigenlijk ook geen moeite mee zolang ze hun handen maar thuis hielden. Daar zorgde ze gelukkig zelf wel voor want op haar mondje gevallen was ze bepaald niet. In discussies op school wist ze haar mening wel te geven en als het er op aan kwam dan kon ze ook nog eens een keer goed schelden hoewel ze dat niet vaak deed.

Haar groeiende tieten vond ze helemaal niet fijn in het begin, een beetje vreemd, en toen haar moeder een BH voor haar had gekocht en aan haar gaf vond ze dat ook niet echt leuk. Net zoiets als toen ze de eerste keer om maandverband moest vragen. Ze was wel goed voorgelicht en schrok er dus niet van, vooral omdat ze al twee dagen een vreemde buikpijn had gevoeld kwam het niet als een verrassing, maar dan nog… Dat was toen ze twaalf was en had ze met haar moeder nog een ijsje gaan eten ‘om van de schrik te bekomen’, zo had ze haar verteld. Natuurlijk, het stond wel stoer toen ze de eerste keer zo’n bh mocht dragen maar was toch ook maar een raar ding dat niet zo lekker zat in het begin. Dat was toen ze vijftien was, maar ze had er echt een hekel aan en nodig vond ze het ook niet. Gelukkig was ze niet de enige, want haar vriendinnen begonnen er ook een te dragen, waardoor het niet meer zo vreemd was.

“Het hoort gewoon bij het volwassen worden meid” had haar moeder haar verteld.

Het liefste had ze net als vroeger niet zo moeilijk willen doen. Toen mocht ze nog lekker in haar blootje rondlopen door de tuin en in het opblaaszwembad spelen. Daarna moest ze opeens een zwembroekje dragen van haar ouders, dat wist ze nog wel. In het begin alleen als er bezoek was, maar daarna ook als er helemaal niemand bij was.

Een felgroen broekje, ze zag het nog voor zich, maar dat ding knelde en bleef bovendien maar nat waardoor het niet lekker zat. Ze had het een keertje uitgetrokken op een warme dag omdat ze liever naakt liep, maar toen had ze wel een beetje op haar kop gehad want dat hoorde eigenlijk niet omdat ze daar te oud voor was geworden, zo zeiden haar ouders. Toen deed ze het maar, hoewel ze eigenlijk nog steeds liever in haar blootje rondliep en snapte niet echt waarom dat niet mocht.

Toen ze wat ouder was en naar het zwembad ging droeg ze een bikini. En ze vond het wel spannend dat ze opeens veel aandacht kreeg van jongens die daar ook waren. Dat was wel nieuw voor haar maar zolang het maar bij blikken bleef kon ze er niet mee zitten.

‘s Avonds in bed masturbeerde ze zichzelf heel vaak klaar voor ze ging slapen, en soms zelfs ‘s morgens als ze heel vroeg wakker werd, maar dat mocht niemand weten.

Van een vriendin had ze een keer een vibrator gekregen, die ze verborgen had achter haar schoolboeken zodat niemand die zou kunnen vinden. Ze dacht dat haar ouders het maar vreemd zouden vinden als ze wisten hoe geil ze toen al was. Als ze alleen thuis was en zich had gedoucht was dat het fijnste. Dan kon ze de batterijen ook aan zetten want dan kon niemand het gebrom horen. Meestal zette ze hem niet helemaal aan, want als ze over haar klitje wreef was het veel lekkerder als die juist heel langzaam trilde. Jeetje, ze wist nog wel hoe ze dan urenlang kon wegdromen en zichzelf wel eens drie of vier keer klaar kon laten komen. Soms dan sloot ze tussendoor nog eventjes haar ogen, vooral als ze de avond ervoor nog een feestje had gevierd. Dan dronk ze ook wel eens stiekem, hoewel ze verdomde goed wist dat haar ouders dat eigenlijk niet goed vonden. Maar ja, thuis kreeg ze ook wel eens wat te drinken als er een feest was. Haar vrienden en vriendinnen dronken ook een flesje Breezer op feestjes en dat vond ze wel lekker en stoer. Ze had helemaal niet getwijfeld toen ze haar ook vroegen of ze een flesje lustte en had het meteen al erg lekker gevonden.

Een keer was ze bij een vriendin geweest en had ze voor het eerst Duvel gedronken. Gewone pils had ze al eens eerder gedronken, maar dat smaakte toch wel anders.

Sylvia, haar vriendin, was jarig geweest, ze was zestien geworden en haar broer Peter kwam er opeens mee aangezet. Hij deed er wel geheimzinnig over en zorgde ervoor dat de rest het niet meekreeg. Eigenlijk had ze het niet eens zo lekker gevonden, maar was stoer genoeg om het toch op te drinken. Peter was echt een stoere jongen die ze eigenlijk wel leuk vond. Hij was niet zo raar tegen haar als die andere jongens die ze kende en al een paar jaar ouder dan zijzelf was. Hij studeerde al in Gent en ze vond het wel te gek dat hij juist voor haar interesse had.

Toen ze naar de WC moest stond hij haar opeens op te wachten en vroeg of ze geen zin had om eventjes mee de tuin in te lopen.

“Hé, kleine engel,” had hij haar uitgedaagd. “Zullen wij samen even in de tuin gaan zitten? We kennen elkaar al zo lang maar hebben nog nooit echt met elkaar gebabbeld. Van al die vriendinnen van mijn zus vind ik jou de leukste en binnen zit ik me maar te vervelen.”

Een beetje wankelend was ze met hem meegelopen want de rest zou hun toch wel niet zo snel missen en een beetje frisse lucht was ook wel fijn. En bovendien voelde ze zich ook gevleid door de woorden van Peter en vond ze hem ook wel een leuke jongen. Een hele leuke jongen, alleen had ze gedacht dat hij haar niet zou opmerken. Normaal dronk ze altijd cola en de alcohol was ze niet gewend. Toen ze struikelde en bijna viel ving Peter haar op en voor ze het wist kuste hij haar op haar mond. Ze wist wel hoe dat moest, want met Sylvia had ze dat ook wel eens gedaan op haar kamer om uit te proberen. Maar ditmaal was het een jongen die het deed en dat was wel super geil. Ze drukte zich tegen hem aan voor ze het wist en vond het ook niet erg toen hij haar tieten begon te voelen. Hij streelde over haar T-shirt en dat vond ze wel erg geil. Ze bleven zo een paar minuten staan voor hij haar verder met zich mee leidde naar de bank die achter in de tuin stond.

Daar aangekomen ging ze snel zitten want ze voelde zich wel een beetje misselijk en draaierig. Die Duvel had ze beter niet gedronken dacht ze bij zichzelf, maar toch vond ze het wel fijn met Peter te zijn. Zijn handen waren warm, vooral toen die weer over haar tepeltjes gleden en hij zei dat ze zo’n lekkere tieten had. Dat had nog nooit iemand tegen haar gezegd en maakte haar eigenlijk wel trots. Ze voelde wel dat haar wangen kleurden van verlegenheid en was blij dat het donker was, zodat hij dat niet kon zien. Ze protesteerde ook niet toen hij daarna ook over haar buik streelde en over haar spijkerbroek voelde. Ze had zichzelf wel willen vingeren van lome geilheid, maar ja, dat ging natuurlijk niet omdat hij naast haar zat. Ze kuste hem opnieuw en voelde over zijn rug. Zijn handen daalden af tot ze voelde dat hij opeens tussen haar benen streelde. Nu durfde ze zelf ook wat meer en voelde ook over zijn broek, maar dan wel aan de achterkant. Ze schrok er zelf van toen ze besefte dat ze haar benen voor hem uit elkaar hield toen ze zijn vingers stevig over haar kutje voelde wrijven. Maar het voelde wel heel lekker aan voor haar en maakte haar brutaal genoeg om ook over de heupen van Peter te voelen.

Hij leidde haar hand opeens naar zijn kruis, waar ze zijn penis voelde onder de stof. Ze wist natuurlijk wel hoe een jongen er uit zag. Dat had ze al geleerd uit de voorlichtingsboekjes en op school, maar er aan voelen was toch wel wat anders.

Peter was haar opnieuw gaan kussen en dat vond ze wel heel fijn. Daardoor schrok ze er ook niet zo van toen ze voelde dat hij zijn spijkerbroek los knoopte en zijn rits naar beneden trok. Eigenlijk dacht ze dat hij moest plassen en dat zomaar in de tuin wilde doen, maar in plaats van op te staan had hij haar hand vastgepakt en zomaar op zijn onderbroek gelegd.

“Je bent een prachtige geile meid” fluisterde hij in haar oor. “Niet zoals die andere geitjes die bij mijn zusje komen, jij bent echt heel anders dan die anderen”. Toen vertelde hij haar dat hij een ‘stijve’ had gekregen van haar en het heel fijn zou vinden als ze hem daar ook weer van af zou helpen en had hij opeens zijn onderbroek naar beneden geduwd.

Opeens voelde ze zomaar zijn piemel en ze trok ze snel haar hand weg. Peter kuste haar opnieuw en al gauw zaten ze weer te tongen, want dat vond ze wel heel fijn.

Voorzichtig pakte hij toen haar hand en liet haar toen opnieuw aan zijn plasser voelen. Toen ze die aanraakte kreunde hij heel zacht in haar mond en door zijn neusgaten voelde ze hoe zijn adem versnelde. Ze durfde haar hand niet weg te halen en hield dat rare ding maar gewoon vast. Ze wist ook niet wat ze ermee moest doen, maar bang was ze er nu niet meer voor. Pas toen Peter aan haar eigen broek begon te frummelen schrok ze weer, maar durfde er ook niets van te zeggen. Wel hield ze eventjes haar adem in, vooral toen hij haar gulp open trok en het aanvoelde of ze ieder ritsje kon voelen. Al die kleine schokjes deden haar trillen en ze wist dat ze nu liever alleen zou zijn, dan kon ze zichzelf lekker voelen. Ze wachtte af, gespannen en benieuwd maar met een kloppend hart in haar keel omdat ze niet wist wat er zou gaan gebeuren. ‘Zal ik maar snel weer terug naar binnen gaan?’ Dacht ze. Maar Peter bleef haar maar zoenen en ze voelde hoe zijn vingers over haar slipje gleden. Dat voelde heel warm aan, net alsof ze zichzelf bevredigde, maar dan door iemand anders. Ze voelde toen opeens hoe hij haar slipje naar beneden duwde.

Zonder het te beseffen begon ze ook te hijgen en kreunende geluidjes te maken.

Ze wist wel dat ze echt niet met hem wilde neuken, maar dat hij haar voelde vond ze alleen maar lekker toen. Haar ouders hadden haar wel geleerd dat een meisje nooit zomaar met een man aan seks moest doen. Je kon dan zwanger raken of allerlei ziektes oplopen, behalve als je een condoom gebruikte. Die had ze niet, dus echt neuken wilde ze echt niet bedacht ze in een flits met een kloppend hart. Aan de andere kant was het wel zo lekker, dat ze dit ook niet wilde stoppen, dus hield ze haar mond tegen de zijne gedrukt en hoopte dat Peter geen rare dingen wilde doen.

Ze wist niet dat hij dat ook niet van plan was, want hij wilde ook geen problemen. Dat zijn zusje hem had gevraagd om mee te helpen bij haar feest had hij geen probleem gevonden. Maar, toen hij zag dat zij er ook was had hij genoten. ‘De kleine engel’ had hij altijd al gedacht als ze bij zijn zusje kwam spelen. De laatste keer dat hij haar gezien had was al bijna een jaar geleden maar hij vond haar nog altijd even lief en schattig als toen. Alleen nu was hij al op kot en had al een paar keer een vriendin gehad, meisjes met wie hij had geneukt. Maar die waren wel van zijn eigen leeftijd, en hij had niet gedacht zijn engeltje weer terug te zien en al helemaal niet zo mooi als dat ze geworden was.

Hij perste zijn lichaam tegen haar aan om haar tepeltjes te kunnen voelen en streelde heel voorzichtig over haar kutje. Hij had al gevoeld dat er alleen nog maar een paar donshaartjes groeiden, maar ook gemerkt dat ze hem niet zomaar afwees. Ze hield haar benen uit elkaar en al snel had hij gevoeld hoe haar kutje vochtig glad was geworden.

Nu hij toch al zover was gegaan voelde hij zich al minder bezwaard, maar wist ook zijn verantwoordelijkheid. Die sprak tegen zijn lust in en, hoe vreemd het klinkt, hij schaamde zich tegelijkertijd omdat het allemaal in een opwelling was gebeurd. En hij wist ook wel dat dit niet zonder consequenties zou blijven als ze werden betrapt, dus dat maakte het ook nog eens extra spannend.

Heel voorzichtig liet hij zijn vinger over het spleetje glijden want hij merkte wel dat ze dat heel lekker vond en bleef haar zo masseren. Met zijn andere hand wreef hij over haar rug om haar gerust te stellen op de een of andere manier, maar ook omdat haar het liefste overal tegelijk had gevoeld. Op zijn kot had hij kunnen gaan neuken, maar dat ging nu echt niet wist hij. Vriendinnetje van zusje, te jong voor zijn leeftijd, haar ouders, noem maar op. Zijn overwegingen werden bruusk onderbroken toen hij haar vingers om zijn lul voelde knijpen. Even wilde hij opstaan om zichzelf snel af te trekken op de WC, maar besefte dat dit geen optie was maar alleen maar belachelijk. De eerste stap was gezet en hij wilde alleen maar meer genieten.

Zijn ‘vrije hand’ trok haar half over hem heen zodat hij ook aan haar tietjes kon voelen. Eerst heel voorzichtig, met zijn vlakke hand, maar daarna begon hij zachtjes te knijpen om de contouren van het vlees te kunnen voelen. Hij had er heel wat voor over gehad als ze alleen in Gent hadden kunnen zijn bedacht hij zich in een mum van een seconde, maar ja, nu zat hij in de tuin van zijn ouders op het feestje van zijn kleine zusje. Hij durfde niet vragen of ze al eens eerder seks had gehad of zo omdat hij haar niet wilde laten schrikken. Dat hij meer ervaring had als zij was hem al snel duidelijk geworden, maar ja, in een paar jaar veranderd er veel. De laatste keer was ze maar nog een pieper geweest en nu zat hij waanzinnig met haar te geilen. Hij liet zijn hand van haar borsten glijden en streelde over haar buik naar beneden tot zijn vingers haar arm bereikten. Haar jonge en zachte huid voelde heerlijk aan zo in de zomeravondlucht met de feestgeluiden op de achtergrond. Heel voorzichtig liet hij zijn vingers tot over haar hand glijden en legde zijn handpalm over haar vingers.

Ze onderbrak de kus en keek hem geschrokken aan toen hij dat deed. Peter keek vriendelijk en bleef doorgaan met het strelen in haar broek, wat wel heel lekker aanvoelde. Wel heel lekker maar ook super vreemd omdat dit de eerste keer was dat ze dit niet zelf deed. Ze was gewend aan het weinige licht dat in de tuin scheen en zag dus wel dat Peter haar heel vriendelijk aankeek, wat wel een veilig gevoel gaf.

Ze voelde opeens dat, als hij zo door zou gaan, ze dan klaar zou gaan komen. Voor de eerste keer in haar leven dat iemand anders dat zou doen en dat vond ze helemaal super geil en opwindend. Toen ze haar ogen wilde sluiten voelde ze zijn hand weer die haar vingers samen drukte om zijn penis en toen langzaam op en neer begon te gaan. Ze ging eerst een stukje naar beneden en dan weer een stukje terug omhoog en Peter begon meteen harder te hijgen en fluisterde in haar oor dat dat zo lekker was. Hij stuurde haar ritme door zelf over haar poesje te wrijven in dezelfde cadans en varieerde de druk hierbij tegelijk met de kracht waarmee hij haar vingers samen kneep. Toen hij haar hand losliet om weer aan haar borsten te voelen ging ze gewoon door met haar beweging, aangemoedigd door zijn instemmend gekreun. Steeds natter werden hun lippen als ze elkaar zoenden, maar dat vonden ze allebei niet vies. Raar, want die middag nog had engeltje er niet aan moeten denken dat iemands spuug ook aangenaam zou kunnen smaken. Nu vond ze het opeens helemaal niet vies en ze vond het een heel leuk spelletje.

Voor haar duurde het een eeuwigheid, maar voor iemand met een stopwatch in de hand misschien maar een paar minuten. Peter begon steeds harder te hijgen en opeens liet hij haar tietjes los en trok snel zijn T-shirt omhoog. Hij hield die omhoog met zijn kin op zijn borst en begon zichzelf af te trekken met zijn vingers om haar hand geklemd. Ze voelde hoe zijn plasser opeens hard begon te kloppen en schrok ervan toen hij fel in haar hand kneep. Ze keek hem aan en zag hoe hij zijn ogen dichtkneep en hard begon te kreunen. ‘Als ze het binnen maar niet horen’ dacht ze nog maar ze schrok toen er opeens spetters uit zijn piemel kwamen. Het leek wel alsof hij aan het plassen was, maar toen wist ze wel dat hij klaar was gekomen. Dat wist ze uit de boekjes en uit de voorlichting, maar ze had het nog nooit eerder gezien.

De eerste straaltjes spoten tot bijna aan zijn kin, zodat het maar goed was dat hij zijn kleren zo hoog had opgetrokken maar daarna ging het niet meer zo hard. Ze schrok wel toen er daarna een paar druppeltjes over haar vingers naar beneden liepen. Het voelde heel raar aan, het leek wel een soort zeep of zo maar dan wel heel warm.

Peter begon steeds sneller te ademen en maakte vreemde geluidjes tot hij haar hand tegen hield.

Zelf had ze amper gemerkt dat hij haar niet meer streelde toen hij klaar aan het komen was. Heel snel nadat zij hem los had moeten laten ging hij door haar te vingeren. Hij wist wel wat een meisje fijn vond, hij had niet voor niks al met drie andere meisjes gevreeën. Juist nu wist hij hoe haar het beste kon verwennen en deed hij extra zijn best om het voor zijn kleine engel ook fijn te maken. Toen hij haar hand van zijn piemel af had gehaald had ze onwillekeurig gedaan wat hij bij haar had gedaan. Ze wreef over haar poesje alsof zijn hand er niet tussen zat, zodat Peter precies wist hoe zij zichzelf wilde bevredigen. Hij deed echt zijn best om haar te laten genieten en benaderde haar zo teder mogelijk. Ze was zo geil dat ze haar broek nog verder naar beneden trok. Toen ze haar benen spreidde ging die weer omhoog, maar Peter was sterk genoeg om haar toch lekker te kunnen blijven vingeren. Hij kuste haar toen ze voor het eerst in haar leven voelde hoe ze klaar ging komen door iemand anders. Maar goed ook, want anders had ze echt heel hard gekreund en hadden anderen het wel kunnen horen.

Achteraf gezien stelde het allemaal niet dramatisch veel voor. Hij had zijn ‘kleine engeltje’, zoals hij haar bleef noemen die hele avond, wel zover gekregen dat ze hem had afgetrokken. Sturend met zijn eigen hand had hij haar geleerd hoe je iemand met de hand klaar kon laten komen, iets wat ze had laten gebeuren. Ze had nog nooit alcohol gedronken, want anders had ze dat nooit gedaan hoewel ze wel al lang had gedroomd over een stijve piemel.

Gelukkig vond Peter dit genoeg, want toen zij klaar was gekomen zei hij opeens dat ze dan maar beter terug konden lopen naar de rest, voordat het zou opvallen dat ze weg waren. Ze keek hem verbaasd aan en vond het wel vreemd dat ze bloot naast elkaar zaten. Peter had papieren zakdoekjes bij zich. Hij gaf er ook een aan haar voor hij zijn eigen buik droog wreef en keek aandachtig toe hoe zij ook over haar kutje depte met een tissue.

“Zullen we teruggaan naar de anderen?” Vroeg Peter droog. Zij vond dit wel een vreemde vraag op dat moment. Het liefst had ze een lekker dekbed gehad en was ze gaan slapen. En ze kon niet zeggen tegen haar vriendinnen hoe lekker ze seks had gehad, voor de eerste keer, met de broer van Sylvia. Gelukkig had niemand in de gaten had gehad dat ze weg waren geweest, want toen ze binnenkwamen stonden de anderen gewoon lekker te swingen.

Een uurtje later ging ze naar huis want het was al heel laat en ze was al een van de laatste. Ze had graag nog willen kussen met Peter, maar hij had van tevoren al afscheid genomen en was opeens verdwenen.

De dag erna kreeg ze wel op haar kop van haar ouders omdat ze gedronken had en ze haar kater niet kon verbergen. Ze beloofde nooit meer zo veel te drinken en kreeg haar straf door haar drinken, maar die seks, dat herinnerde ze zich nog maar al te goed. Ze vond het helemaal te gek dat Peter interesse voor haar had gehad, maar wilde meer. Ze had er spijt van dat Peter weer vertrokken was naar Gent, want ze had hem wel willen vragen of hij een keertje echt met haar wilde vrijen, maar dan met zijn piemel in haar kutje. Hij was een echte man en anders dan de jongens op school. En, nou ja, Sylvia kon ze ook niet vragen of ze het aan haar broer wilde vragen natuurlijk, stel je voor! Het was wel zo dat ze zichzelf heel wat keren klaar vingerde en ze vond het steeds lekkerder worden. Ze had de lust geproefd en was op zoek naar meer, met iemand anders…

Taboe

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *