Holiday in Griekenland 2.2

()

Na de reis en de tweede, toch wel in meerdere opzichten vermoeiende, dag hadden Noortje en Veronique een lekkere macaronischotel bereid met fetakaas en een salade. Daarbij hadden ze vers Grieks brood op tafel staan, dus niemand hoefde iets tekort te komen. Peter had gepraat met de kruidenier en die had de dag erop een paar kratten mineraalwater en bier gebracht. Door de hitte, die niet alleen aan de zon te wijten viel, begonnen ze pas laat te eten. Veronique droeg alleen maar een grote T-shirt en niks daaronder. Toen ze spontaan had aangeboden te helpen in de keuken en prei en paprika aan het snijden was keek ze naar Noortje. Ze stond met haar rug naar haar toe en marineerde vleeslapjes voor de anderen want zij en Peter aten vegetarisch.

Ze vond het niet vreemd toen Veronique achter haar was komen staan en haar broekje naar beneden had geduwd om haar kale spleetje te vingeren. Ze kende haar al langer en ze wist dat haar seksuele voorkeur niet alleen naar jongens uitging en dat gold ook voor haar en al met al was het een geile kookbeurt geworden.

Peter had hun verrast met zijn camera toen ze op haar rug op tafel lag en Veronique haar schaamteloos uitgebreid lag te likken.

“Dit is een Griekse pollepel” had ze gezegd toen ze een grote lepel in het keukenkastje gevonden had. “Kijk, echt Grieks” zei ze toen ze er olijfolie overheen liet lopen en toen had ze die zo in haar kontje gestoken als een kleine dildo terwijl ze haar poesje heerlijk had gelikt en haar klitje met haar tong had verwend.

Toen had ze een hoop elastiekjes gevonden in een la en eentje had ze rond haar sowieso al grote tepel gebonden tot die helemaal strak zat. Binnen een paar minuten zwol haar puntje hard op en kleurde helemaal rood. Daarmee porde ze wellustig in het kutje van Noortje en wreef over haar schaamlipjes die al uitdagend gezwollen nat openstonden.

Op het terras lagen Carolien en Frank naast elkaar in de zon, ze hadden heel die dag nog geen moeite gedaan om hun kleren aan te trekken. Toen Carolien, die droop van het zweet, zei dat het haar echt te heet werd en ze even ging douchen liep hij gelijk met haar mee. Hij was super geil geworden door de geluiden uit de keuken want vanaf de eerste keer dat hij Noortje had ontmoet had hij haar ook helemaal te gek gevonden. Samen met Carolien spoelde hij zich af onder de douche waarbij vooral de plek tussen en hun benen en haar borstjes de nodige aandacht kregen. Een beetje afgedroogd liepen ze de woonkamer in en al heel snel daarna kreunden en steunden ze elkaar naar een heel heet hoogtepunt, voor hem extra opwindend omdat hij wist dat Noortje alles mee zou krijgen. Carolien was zelf geil geweest, de hele dag al had ze had nog niet geneukt en had vanaf het wakker worden gehoopt op een spontane vrijpartij met Bram, maar die had vooralsnog vooral oog gehad voor Wilma en had haar alle aandacht geschonken. ‘Mijn tijd komt nog wel, de vakantie is pas net begonnen’ dacht ze onbezorgd, maar wel wilde ze lekker neuken en ze vond het niet zo belangrijk met wie. Ze wist dat ze toch wel met alle jongens zou gaan vrijen voor ze weer terug gingen naar Nederland en bovendien, met Frank was het altijd even lekker. Ze had geen zin meer gehad om nog langer te wachten en ze had haar voet tussen zijn benen gewrikt. Ze wist dat hij daar altijd geil van werd en ook nu zag ze al snel zijn pik groeien tot haar genoegen, want ze wist dat als hij geil was, altijd graag een nummertje wilde maken. Even had ze hem nog geplaagd door met haar tenen door zijn reetje te strelen en spontaan was zijn voorhuid al een stukje teruggekropen. Zijn glanzende eikel verscheen, fris gewassen maar al weer vochtig van lekkend voorgeil.

Dat kwam door zoveel dingen tegelijk; de geile vakantievooruitzichten, de goede sfeer en de warme zon, de erotische spanning die in de lucht hing en nu vooral ook doordat hij met gespitste oren luisterde naar de geluiden uit de keuken waar hij Veronique hoorde, maar vooral werd hij opgewonden door de stem en de kreetjes van Noortje. Eigenlijk was hij graag nieuwsgierig gaan kijken, maar dat durfde hij nog niet, het ging trouwens ook niet omdat Carolien hem begerig over zich heen had getrokken en met zijn pik in haar kutje speelde. Ze maakte hem nat met haar geil toen ze zijn eikel haar poortje induwde en sloeg  toen haar benen om hem heen. Met haar voeten trok ze hem dieper in zich en genoot kirrend toen zijn stijve pik tegen haar kutje aanwreef.

De stemmen van Veronique en Noortje lieten onverbloemd horen waarmee ze bezig waren daar aan het aanrecht en overal hing de spanning van seks in de lucht. Ze duwde Frank even van zich af en draaide zich met haar knieën op de vloer over de bank. Daarna trok ze haar billen uit elkaar zodat haar gaatjes gastvrij openden, ze wist dat Frank hier altijd heel geil van werd en ze deed het welbewust om hem zo opgewonden mogelijk te maken. Dat lukte, want al snel beukte hij haar ruw tegen haar opwindend ronde kontje en keek naar beneden naar zijn neukende paal in haar kutje en haar opwindende aarssterretje daarboven. Hij was zich ervan bewust dat ze allebei gewoon zin hadden om te neuken en dat was wat hij deed. Tegen de tijd dat hij haar volspoot liep het zweet weer van hun af en hij drukte zijn lul zo diep mogelijk in haar kutje toen zij voelde dat zijn zaad tegen haar baarmoedermondje aanspoot. Tevreden zuchtend zakte hij even over haar heen, maar voelde al snel dat het daarvoor veel te warm was.

Toen ze daarop hand in hand naar buiten liepen zagen ze dat Wilma op een stoel zat en zich schaamteloos zat te vingeren. Haar benen in spagaat gelegd had ze haar kutje ver open getrokken, zodat de Griekse zon haar klitje verwarmde. Bram zat op zijn knieën toe te kijken hoe ze haar klitje verwende en kirrend genoot ze van de seksuele spanning die ze voelde. Carolien werd meteen weer heet toen ze dit zag want ze vond haar een heel leuk meisje en ook heel aantrekkelijk met haar bruine jongensachtige lichaam. Frank legde zijn nog van geil natte pik over haar van opwinding gezwollen tepel en zag hoe Carolien haar kutje verwende met haar tong. Ze hield haar eigen reetje omhoog en haar knieën gespreid zodat Bram een mooi zicht had op haar net geneukte kutje dat ze obsceen aan hem toonde. Ze voelde de rillingen door haar heen gaan toen ze voelde hoe er een druppel sperma traag uit haar poesje droop. Bram ’s pik stond stram vooruit door het showtje van Wilma, die hij wel erg aantrekkelijk vond, maar nu vond hij het ook heel geil om Carolien zo te zien en hij staarde opgewonden naar het sappige poesje tussen de opgezwollen schaamlipjes die hem zo uitdagend toestaken. Van jaloezie was geen sprake, want ook met Frank had hij al een paar keer een heel tof gesprek gevoerd en ze waren het er over eens dat neuken heel lekker was en ze waren op seksvakantie, ze hadden dit zelf gewild, en niemand werd iets afgenomen dus…

De kleine borstjes van Wilma trilden van genot toen haar tepels werden verwend met de pik van Frank tot ze hard en stijf opgezwollen op haar tietjes staken. Haar klitje stak helemaal naar buiten als een klein pikje boven haar heel smalle kutlipjes die nog donkerder kleurden door het speeksel uit Carolien haar mond en het geil dat ze zelf lekte. Carolien vond het heerlijk dat ze zo’n leuk meisje mocht bevredigen en alles wat ze zelf zo heerlijk vond uit te proberen op een ander meisje. En dan was ze zich ook nog bewust van de aanwezigheid van Bram, die best wel verlegen was en veel minder vrijpostig dan Veronique maar wel heel tof en ook heel potent, dat had ze van Veronique gehoord. Zo’n jongen die nooit zelf het initiatief zou nemen omdat hij zo verlegen was, maar hij was wel een lekker stuk en zijn pik stond heel vaak hard, keihard op zijn buik.

Hem heel bewust uitdagend en verleidend draaide ze uitdagend met haar kontje en begon zichzelf, duidelijk zichtbaar voor hem, te wrijven over haar sappige kutje. Tegelijk likte ze heel teder over het poesje van Wilma die al lag te kronkelen van genot op haar ligstoel. Carolien wrikte haar handen onder haar kontje en trok aan haar bilhelften om aan haar sterretje te voelen. Ze likte nog een keer door het kutje en drukte haar tong, duidelijk voor een nu wel heel geil geworden Bram, in het kontje van Wilma die onrustig met haar heupen schokte toen ze dit voelde. Carolien genoot ervan hem op te geilen met het ververwennen van Wilma, die op haar beurt haar hoofd boog naar de alweer stijver kloppende pik van Frank die ze gulzig in haar zuigende mondje verwende.

Hoewel Frank pas was klaargekomen, voelde hij dat hij al heel snel een tweede keer zou kunnen spuiten, vooral toen ze haar hand om zijn ballen voelde kneden.

Hijgend keek ze Frank aan die zag hoe zijn pik tussen haar natte lippen werd verwend en vond het heerlijk om ondertussen zo lekker gelikt te worden door Carolien.

De pik van Bram stond nu kloppend heet vooruit en verlegen keek hij naar het neukgrage kutje van haar, maar durfde nog niet zo maar het initiatief te nemen. Carolien hielp hem over zijn schroom heen en zei zachtjes “doe maar hoor” tegen hem. Hij pakte zijn pik vast en voorzichtig vulde hij het uitdagende hete poesje en begon snel te neuken waardoor hij Carolien een extra beweging gaf over Wilma ‘s poesje.

Ze waren alle vier zo heet dat het niet lang duurde voor de jongens hun geil alweer verspoten en zagen hoe Carolien en Wilma elkaar uitgebreid kusten, de smaken van geil uitwisselend en hun speeksel hierbij delend.

Ze zaten net rustig uit te hijgen toen Noortje hun op het terras kwam vergezellen.

“Veronique? O nee, die komt zo wel als we gaan eten, over een half uurtje of zo. Hans was even een middagdutje gaan doen en verraste ons in de keuken en nu wilde Veronique haar siësta met hem nog even inhalen, maar ik denk niet dat er van rusten veel komt denk ik…” zei ze. “Luister maar!”

Vanuit de slaapkamerdeur die naar het terras leidde kwamen heel bekende en herkenbare geluiden. Ze zouden zo meteen allemaal bevredigd kunnen eten in ieder geval, dat was wel duidelijk en er heerste een opperbeste stemming. Frank zei dat hij veel honger had, vooral in het toetje.

“Het toetje?” vroeg Noortje.

“Nou ja, ik had begrepen dat er voor iedereen dan heel veel vers vlees is! En ik wil dan wel eens aan Wilma proeven of anders aan Veronique of Carolien, ik zie wel!” Zei hij, zich al verheugend op een volgende neukronde.

Noortje vond het fijn dat het tussen iedereen zo goed klikte en schonk voor iedereen een glaasje gekoelde wijn in en grappend en grollend vloog de tijd.  Veronique en Hans kwamen erbij zitten, nog duidelijk met een hete blos op hun wangen. Er werden nog wat dubbelzinnige grapjes gemaakt zoals “zo’n gezonde kleur wil ik na het eten ook hebben” en “dat lijkt me ook een lekker toetje”.

“Kom op dames en heren, we gaan eerst aan tafel kondigde Noortje aan na nog een glaasje wijn.

“Veronique en ik hebben het eten klaar gemaakt.”

“En elkaar ook” vulde Carolien haar knipogend aan en zo liepen ze lachend naar de eettafel waar Peter al de borden en schalen eten had klaargezet.

“Seks maakt hongerig en eten maakt je geil, dus smakelijk iedereen!” Merkte Bram nog op voor ze het hun goed lieten smaken.

Na de maaltijd hielp iedereen mee de tafel af te ruimen en terwijl de een in de keuken bezig was met afwassen hielp de ander mee de kamer op te ruimen en het bestek weer op te ruimen. Voor het eten had Noortje gezegd dat iedereen gekleed aan tafel moest zitten, wat maar goed was. Anders was er van eten misschien niet veel terecht gekomen, want iedereen wilde iedereen eigenlijk wel eens naakt zien, voelen en dat voelen begon nu al en heel vaak als er iemand een ander voorbij liep werd er aan een kontje gevoeld en in borstjes geknepen. Er werd een grote kan koffie gemaakt en toen iedereen aan de grote tafel zat was het Wilma die het ijs brak door haar ‘probleem’ op tafel te gooien.

“Hans heeft zijn schaamhaar alleen maar geknipt, maar ik vind het kaal veel mooier, vooral voor zijn ballen. Maar meneer is bang dat hij zich snijdt en mij laat hij er ook niet aan en dat terwijl hij het wel heel erg op prijs stelt als ik mijn kutje kaalscheer. Noortje, jullie hadden toch ook scheermesjes meegenomen en scheerschuim?” Noortje knikte.

“Ik zou het heel tof vinden om hem zo te scheren en ik weet zeker dat hij niet bang is als een andere jongen het ook doet en ik heb al gezien dat Frank en Bram wel mooi glad zijn. Kunnen we niet een scheerfeestje organiseren? Dan kunnen wij ons ook even mooi bijwerken en ik weet zeker dat Hans er achteraf helemaal geen spijt van heeft!”

Iedereen keek elkaar benieuwd aan en de meningen werden gepolst maar al snel bleek er geen meningsverschil te bestaan. Hans, wel nieuwsgierig om de anderen dan eens rustig bloot te kunnen bekijken, vooral naar Carolien ging zijn stille belangstelling uit, maar ook naar ‘de heren’ was hij wel benieuwd, zei wel verlegen dat hij nu nog niets beloofde, maar het wel graag wilde zien.

Noortje keek Peter aan en die liep naar hun kamer en kwam terug met een hele zak vol scheermesjes en een paar spuitbussen scheerschuim die hij pontificaal op tafel zette.

“Ik vind het ook een leuk idee” zei hij en kondigde aan het scheerfeestje te willen filmen en iedereen zag het zitten. Wilma liep de keuken in en kwam terug de kamer in het natte handen en helemaal uitgekleed en liep op Hans af . Ze trok zijn broek naar beneden en nu het al door haar verteld was viel het iedereen op dat hij hier en daar nogal wat haartjes had groeien, anders dan de anderen. Ze wreef zijn ballen nat en pakte een spuitbus en spoot een toefje gel op haar vingers en toen masseerde ze zijn scrotum dat meteen wit werd van het schuim. Het voelde lekker en zacht aan, wat bleek uit het feit dat zijn pik meteen opzwol onder haar spelende vingertjes. Peter had zijn camera erbij genomen en begon meteen met filmen, ook toen ze hem lief begon te kussen en ze zelf haar kale kutje ontblootte voor hem.

“Jij vindt dit toch ook mooi?” vroeg ze hem geil, hetgeen hij knikkend beaamde.

Noortje kwam terug de kamer in gelopen, nog niemand had opgemerkt dat ze er tussenuit gepiept was.

“De badkamer is voorbereid hoor” kondigde ze aan en tot hun verbazing stond ze uitnodigend bij de terrasdeur toen ze dit zei. Wilma stond als eerste op en sleurde Hans mee en de anderen volgen hun benieuwd. Toen bleek dat ‘de badkamer’ bij de hoek was ingericht waar ook de barbecue stond. Op een tafeltje lagen de mesjes en daar stonden ook de spuitbussen. Ook had ze allemaal grote pannen met heel warm water neergezet en lagen er stapeltjes schone handdoeken klaar.

“Is dit zo naar jullie zin?” vroeg ze, waarop Frank antwoordde, “Ja, maar een flesje bier zou erbij wel lekker zijn!” Ook dat bleek geen probleem en de koelkast werd geplunderd.

Iedereen was blij zich weer uit te kunnen kleden, het was nog warm en om de tuin stonden hoge heggen en ook tuinschotten zodat er geen inzicht was. Bovendien vonden ze het allemaal best wel geil om zich bloot te laten zien en vooral ook om de anderen te bekijken en ze waren allemaal al best wel bezig met seks in hun hoofden, want ze wisten al dat ze het ‘niet droog’ zouden kunnen houden met z’n allen.

Bram nam tot hun verrassing het voortouw en trok meteen zijn kleren uit. “Wilma” zei hij een voelde daarbij over haar rug. “Jij hebt me al vaak bewerkt met een mesje, jij hebt de ervaring van een ervaren lerares en je bent een te gekke kapster want ik vind het helemaal te gek om seks met je te hebben, zo net geschoren. Doe Hans maar eens voor hoe veilig je het kunt.”

Wilma kleedde zich ook uit, de rest volgde haar voorbeeld, en ze liep toen rustig op hem af met een mesje in haar hand. Ze maakte haar handen nat en wreef zijn ballen en buik nat voordat ze hem in schuimde en zien buik en ballen waren al heel snel bedekt door het witte schuim. Ze keek kritisch en streelde ook zijn benen nog een stukje in. Rustig trok ze een harkje uit de verpakking en schudde deze nat in het hete water waarbij de rest gespannen toekeek. Heel rustig legde ze haar frêle hand op zijn buik en duwde zijn huid naar boven. Omzichtig wreef ze het schuim op zijn buik weg en de lichtbruine stoppeltjes die er eerst nog zaten verdwenen met de zeep. Iedere keer weer spoelde ze het mesje in de emmer af en kalm ontdeed ze zijn lichaam ook voor de rest van het schuim. Zijn scrotum genoot haar speciale aandacht en stukje voor stukje trok ze zijn huid strak voor ze het mesje er overheen liet glijden en heel zeker keek hij toe hoe ze stukje bij beetje verder werkte en ook zijn benen aan de bovenkant nog even meenam. Daarop duwde ze zijn benen omhoog en ook in zijn bilnaad verdeelde ze nog wat schuim en schoor ook daar zijn huid vrij van beharing.

Na een kwartiertje keek ze tevreden naar haar werk en pakte een flesje met lotion waarmee ze haar handen insmeerde. Daarna wreef ze het uit over zijn geschoren huid en plagend trok ze daarbij aan zijn lul en speelde zelfs met zijn kontgaatje waarop zijn pik snel groeide waarop hij zijn benen liet zakken. Tot slot pakte ze een handspiegel die ook op tafel lag en liet hem het resultaat zien, met hem meekijkend toen ze achter hem stond. Tevreden knikte hij en ook de anderen zagen hoe glad zijn huid geworden was.

“Nu jij” zei ze en hij stond op toen zij plaatsnam op een stoel en haar benen uitdagend spreidde. “En ik wil het nu trouwens wel weer eens helemaal kaal” zei ze, wijzend op het streepje schaamhaar boven haar spleetje.

Blij verrast keek hij haar aan, want dat vond hij ook heel opwindend geil, maar het laatste halve jaar had ze zo’n streepje heel mooi gevonden en had ze het laten staan. Snel dook hij voor haar op zijn knieën en met een handdoekpuntje begon hij zijn scheurbeurt met te verspreiden over haar huid. Hij nam er alle tijd voor en was wel een kwartier bezig voor hij tevreden voelde over de gladde huid en legde het mesje op tafel. Op haar gemak bekeek ze zijn werk en trok haar kutje hierbij ver open. Alle ogen voelde ze nu gericht op haar mooie lichtbruine huid en de roze glanzende binnenkant van haar poesje.

Carolien liet zich kaalharken door de ervaren handen van Frank en wachtte genietend af tot hij zijn klusje had geklaard. Geroutineerd schoor hij haar, hij genoot er altijd van dit te doen. Hij kende iedere huidplooi in haar lies en wist precies waar hij haar huid moest strak houden om geen wondjes toe te brengen en een perfect resultaat te bereiken in een keer. Hij liet niet na haar lekkere plekjes extra aan dacht te geven. Zo wist hij dat ze het heerlijk vond als hij zijn hand plat over haar buik legde, en dat deed hij onopgemerkt door de anderen dan ook. Onnodig spreidde hij ook aan kutlipjes uit elkaar en wreef over haar witgeile kutgaatje onderaan haar spleetje en wreef haar sap over haar uit zijn schuilplaats verheven klitje. Veel aandacht schonk hij ook aan haar kontgaatje en bestudeerde verliefd de rimpeltjes van het donker gekleurde sterretje rond haar aarsje.

Toen ze klaar was nam hij snel na haar plaats op de stoel om zich te laten scheren, iets waarvan hij altijd erg genoot als zij het deed. Carolien toonde haar kunde aan de steeds opgewondener toeschouwers. Heel langzaam verdeelde ze aandachtig het schuim over zijn huid. Onder zijn schaambeen drukte ze haar vingertopjes in zijn huid en zoals gewoonlijk gaf zijn pik aan hoe lekker hij dit vond. Met een verliefde blik keek ze hem even aan toen ze dit deed en ze zag hem dromend wegkijken. Tevreden ging ze door en vooral zijn aarsspleetje scheren vonden ze allebei heel spannend, dus dat bewaarde ze tot het laatst. Toen ze met haar handpalmen de verzachtende scheerlotion verspreidde masseerde ze ook even heel zacht en lief zijn lul en zijn eikel en hierop reageerde hij lieve woordjes naar haar steunend.

Hans vingerde Wilma heel discreet en zij kneedde subtiel in zijn ballen, dicht tegen elkaar aan zittend, haar tepels stonden opgewonden opgezwollen op haar kleine stevige borsten.

Daarna vroeg Veronique aan Wilma of zij haar ook wilde scheren, want normaal deed ze het altijd zelf, maar nu zou ze wel eens willen voelen als iemand anders dit deed. Wilma keek trots naar de anderen en voelde zich vereerd door haar selectie. Ze  zei trots dat ze nog nooit een ander meisje had geschoren en ze het zelf ook heel spannend vond dit te mogen doen, ze nam er dan ook alle tijd voor. Zo te zien was ze ook benieuwd naar wat anders, want toen ze klaar was en Veronique netjes had afgewassen en drooggedept likte ze over het onthaarde vel. Guitig keek ze op en zei dat haar tong het gevoeligste orgaan was om te checken of de huid al glad was. Meteen dook haar hoofd weer terug en zich in het geheel niet voor haar lust schamend duwde ze haar tong woelend in het kutje van Veronique en sloot haar mond zuigend over haar klitje. Veronique sloot haar ogen en liet haar hoofd ontspannen achterover hangen, luidkeels genietend van de onverwachte verwenbeurt.

Hans zat inmiddels ongemakkelijk te kijken, want hij wist dat hij de volgende was. Nerveus voelde hij aan zijn ballen en voelde daar inderdaad nog heel wat haartjes zitten. Ze hadden een lichte kleur en hij had ze wel bijgeknipt met een schaar waardoor ze niet zo opvielen, maar toch… Hij wist alle ogen op hem gericht en zei resoluut.

 “Oké, dus dan ben ik nu aan de beurt” toen Veronique uiteindelijk was opgestaan. Hij leek wel een verlegen jongetje dat betrapt is bij het jatten van een appel toen hij bijna fluisterend vroeg “Wil jij het dan doen, Carolien?”

Ze voelde zich vereerd en kon zo zijn pik ook eens goed bestuderen, dus daar had ze helemaal geen bezwaar tegen. Omdat ze zich realiseerde dat het voor hem zijn allereerste keer was deed ze het extra voorzichtig om hem niet nog zenuwachtiger te maken, want ze voelde wel aan dat hij het heel spannend vond en het nog steeds niet helemaal vertrouwde hoewel er geen druppel bloed was gevloeid.

“Als je een beetje een stijve hebt staat je huid wat strakker en kan er niks gebeuren” jokte ze tegen hem toen ze zijn ballen insmeerde met scheerschuim, wat erg glad en lekker voor hem aanvoelde. Om haar woorden meer kracht bij te zetten trok ze langzaam zijn voorhuid van zijn eikel en zoog die op in haar mond. Dat leidde hem wel af van de spanning, want al snel voelde ze hoe hij warm opzwol tussen haar lippen. Om hem nog een beetje verder op te winden wreef ze ook alvast wat schuim tussen zijn benen waarbij ze, ongezien door de rest, ook nog even in zijn kontgaatje duwde en gaf hem een ongezien knipoogje. Dat was alleen voor Hans bedoeld, al wist ze wel dat dit ook voor de camera van Peter zichtbaar was.

Rustig nam ze een harkje in haar hand en spoelde dit ervaren en zelfverzekerd. Ze ging zo voorzichtig en snel mogelijk te werk om hem niet onnodig nerveus te laten zijn. Heel snel al bekeek ze tevreden het resultaat en ze had inderdaad al zijn haartjes in een keer weg weten te scheren zonder hem pijn te doen. Het enigste wat hij er aan had overgehouden was een babygladde huid en een staande erectie.

Trots keek hij naar zijn lul en inspecteerde toen voorzichtig voelend zijn ballen. “Wow! Dat voelt lekker glad aan hé” zei hij verbaasd, wat tot gelach van de anderen leidde.

Peter liet zijn camera zakken hierna en aan hem was te zien hoe warm het nog was, zijn T-shirt plakte tegen zijn lijf en zweetdruppeltjes parelden op zijn voorhoofd. Discreet als altijd hield hij zich op de achtergrond als registrerende toeschouwer.

“En nou Noortje nog!” Bracht Frank naar voren, die nu zijn kans schoon zag. Hij wilde haar erg lang al eens bloot zien omdat hij haar erg opwindend vond, maar had dit haar nooit durven te vertellen. ‘s Middags had hij gewild dat hij een meisje was toen hij haar met Veronique aan de gang was en dacht dat het dan makkelijker voor hem zou zijn. De anderen keken Noortje benieuwd aan.

“Nee, sorry Frank” zei ze vriendelijk. “Peter en ik hebben de vakantie voor jullie georganiseerd en jullie mogen met elkaar spelen wanneer en hoe en met wie jullie willen, dat was de afspraak. Peter mag dat filmen als jullie er geen bezwaar tegen hebben, want dat kunnen jullie altijd zeggen en dan is hij gelijk weg zoals we jullie beloofd hebben, maar het is niet zo dat wij zomaar met jullie meedoen Frank. Je weet dat Peter en ik ook wel eens iets met een van jullie gehad hebben maar dat komt alleen omdat wij ook gewoon mensen zijn van vlees en bloed en we zijn ook wel eens geil, maar dat is toch wat anders, snap je?” Vroeg ze heel vriendelijk zonder een verwijtende toon, maar hij zich toch een beetje teleurgesteld voelde.

“Wat denken jullie van een verfrissend drankje?” Vroeg ze ontspannen waarop een enthousiast instemmend geknik volgde en even later kwam ze samen met Peter teruggelopen met flesjes bier, kannen water en een fles Ouzo, maar ook met schaaltjes olijven en lekkere hapjes. Dat alles vond gretig aftrek en voor ze het wisten was het al heel laat maar nog steeds was het niet echt koud. Wel had Noortje gezorgd voor een stapel badlakens die ze hadden omgeslagen, maar die hingen vooral om hun schouders, pronkend met hun eigen en glurend naar elkaars geschoren geslachtsdelen.

Ze zaten gezellig met elkaar te praten maar ondertussen waren ze best wel gespannen naar hoe het verder zou gaan.

Peter en Noortje hadden al afscheid genomen en zeiden dat ze alvast gingen slapen na ze hun een fijne nacht te hebben toegewenst. Ze vertelde dat ze nog wel een drankje mochten pakken als ze daar zin in hadden maar waarschuwde “maar niet meer dan eentje hoor, want morgen willen we ook weer een leuke dag hebben.” Snel namen ze allemaal nog een flesje bier voor Peter de rest van de drankvoorraad meedroeg naar de keuken en hij samen met Noortje de rest van de spullen die nog buiten lagen naar binnen haalden.

“Frank?” Begon Carolien op haar eigen onbevangen manier. “Wij hebben al heel vaak met elkaar geslapen en voor we hier naar toe kwamen heb ik met Bram geslapen, vind je het goed als ik nu met Hans slaap? Ik heb hem ook geschoren en dan wil ik hem ook wel laten voelen hoe lekker dat neukt, tenminste als jij daar geen bezwaar tegen hebt Wilma? We gaan toch nog een heleboel neuken in de vakantie, ik tenminste wel, en dan is het wel tof als we elkaar alvast goed leren kennen, niet dan?”

“Ik vind het best maar alleen als ik van Veronique haar vriendje mag lenen!” Antwoordde ze lachend en trok Bram nog even tegen zich aan en daarbij sloegen ze de badlakens om hun heen en lieten hun handen zichtbaar over elkaar rondzwerven.

“Hij heeft ook lekker fris geschoren ballen en zijn pik staat al hard tussen mijn vingers, kijk maar.” Ze zwaaide nog even hun lichamen bloot om te laten zien dat ze niet jokte.

Veronique op haar beurt keek naar Frank en die sloeg meteen haar arm om haar heen en trok onbeschaamd zijn handdoek opzij.

“Mijn kleine jongen wil je heel graag van binnen bekijken” zei hij lachend en toonde dat zijn pik ontspannen op zijn dij lag. Veronique zei dat die jongen wel zou groeien en strekte zich naakt tegen hem aan en masseerde demonstratief zijn borsten met haar tepels. Ze duwde naar hand tussen zijn benen en kuste hem op zijn mond. Zijn vingers voelde over haar kale geile kutlipjes die hij geschoren had zien worden, zij voelden echt betoverend aan. Ze verbrak hun kus om zijn eikel in haar mond te zuigen en demonstreerde haar geraffineerde pijptechniek op zijn lul onder toeziend oog van een aan elkaar frommelend publiek.

Ze waren blij dat ze samen op vakantie waren bevestigden ze tegenover elkaar en vermaakten zich opperbest met samen, want het gesprek veranderde al snel in onderling gekeuvel waarbij de nodige lachjes en kreuntjes te horen waren.

Noortje had stiekem toch nog even meegeluisterd en voelde zich blij en gerustgesteld toen ze dit hoorde en gluurde nog even naar de vrijende stelletjes voor ze Peter volgde in de badkamer.

“Moet ik vannacht nog filmen?” Vroeg hij haar.

“Nee joh, geen denken aan. Laat ze elkaar maar rustig leren kennen vannacht, het zijn hartstikke leuke jongens en meiden. Filmen kun je nog genoeg hoor, daar twijfel ik niet aan en bovendien ben ik ook hartstikke geil naar jouw dikke pik. Ik heb de hele dag al in die broeierige sfeer gezeten en met Veronique heb ik ook al een lekker avontuurtje gehad in de keuken, maar daarom wil ik des te liever met jou de koffer induiken. Niks meer filmen, maar lekker neuken Peter! Wij hebben ook vakantie en de seks is niet helemaal alleen voor onze gasten gereserveerd” besloot ze steeds zachter pratend en achter hem staand sloot ze haar armen om zijn buik.

Op het terras hing een uitgelaten sfeer en omdat ze onder een afdak zaten uit de wind waaide er een fris briesje zo nu en dan, maar de temperatuur was nog aangenaam.

Frank kreeg het zelfs al danig warm toen Veronique hem zo lekker pijpte. Maar wilde nog niet klaarkomen. Lui hing hij achterover terwijl zij hem publiekelijk verwende. Trots voelde hij hoe ze zijn naakte ballen streelde en nam relaxt een slokje bier.

“Wow Frank, wat heb je een grote harde pik” proestte Veronique toen ze hem in haar enthousiasme te ver in haar keel had gestoken waarop iedereen in lachten uitbarstte. Frank begeleidde haar overeind en ze ruilden van plaats, waarbij haar grote borsten eerst zijn aandacht opeisten. Vol genot zoog hij op haar tepels en zoog haar hele hofje daarbij in zijn mond. Nadat hij ze uitgebreid had gemasseerd en daarbij aan haar tepels omhoog had getrokken, wat ze schijnbaar erg lekker vond duwde ze zijn hoofd tussen haar benen. Hij rook haar hete kutje en gulzig zoog hij aan haar kutje.

Carolien vond het prachtig en toonde haar lichaam aan Hans en de anderen door zich naakt omhoog te drukken, rustend op haar voeten en haar hoofd en duwde geil haar natte kutje in de lucht en begon zich ongegeneerd te vingeren om Hans ook verder op te geilen, wat haar heel goed lukte.

“Niet doen” zei ze opeens tegen hem en iedereen keek wat er aan de hand was. Een zacht gelach weerklonk toen ze zijn handdoek open trok en hij zich stiekem aftrok.

“Dat mag de rest toch ook zien? Maar denk eraan dat je het zaad nog even voor me opspaart!” Klonk ze gemaakt streng.

Wilma vond het allemaal prachtig en genoot van alles wat ze al had meegemaakt, maar bleef toch het meest verlegen van hun allemaal. Ze vleide zich dicht tegen Bram aan die haar teder streelde.

“Zullen wij dadelijk eens onze tanden gaan poetsen?” vroeg ze hem zacht.

“Ja hoor, maar eerst even onze biertjes opdrinken, want we hebben heel wat zweet verloren vandaag en ik denk dat we nog wel wat vocht verliezen voor we slapen” zei hij, haar een knipoogje gevend.

Verlangend streelde haar kleine hand over het badlaken over Bram ’s schoot en om niet onder te doen voor de rest gooide de handdoek open en pronkte trots met zijn lange harde pik.

“Nog even kijken hoe mooi je kale kutje in het maanlicht is” en trok ook haar handdoek weg en streelde heel lief haar kleine borstjes met de donkere tepels. “Zullen we?” Hij stond op en stak haar uitnodigend zijn handen toe. Haar ogen twinkelden toen ze opstond en ze sloegen hun armen om elkaar heen en tegen elkaar aangetrokken namen ze afscheid van de rest.

In de badkamer stonden ze samen hun tanden te poetsen en ze konden niet meer van elkaar afblijven en wreven hun heupen tegen elkaar. In de spiegel zagen ze elkaars ogen en maakten toen nog snel even gebruik van het toilet.

De anderen volgden heel snel, zo snel dat Carolien en Hans hun toevlucht in de keuken zochten en bijna gelijktijdig sloten de slaapkamerdeuren.

Peter en Noortje wilden net gaan slapen nadat ze heerlijk hadden geneukt. Peter had zich al de hele dag in moeten houden en zelfs in de keuken gelaten moeten toezien hoe zij zich in haar kontje liet verwennen. Om hem te belonen had ze hem in zijn oor gefluisterd dat ze hem wilde voelen waar het hoorde, hier in Griekenland. Van te voren had ze haar kontje al gevingerd en ingevet zonder dat hij het merkte en ze had op het bed geknield en haar billen voor hem gespreid. Ze wist dat hij hier een enorme kick van kreeg, om haar in haar kontje te neuken en wilde dit graag toestaan want zelf vond ze het ook heel lekker. Al snel was hij diep in haar darmen klaargekomen en waren allebei te moe na deze dag om nog aan een tweede ronde te beginnen. Links en rechts hoorden ze hun gasten zich vermaken met elkaar, want de muren bleken nogal dun. Een heerlijk geluid om bij in te slapen vonden ze en kusten elkaar goede nacht.

In de andere kamers bleef het nog lang rumoerig, want de jongens en de meiden waren geil en uitgelaten en heel nieuwsgierig naar elkaar. Eén enkele seksronde bleek dan ook niet genoeg want terwijl de een nog bezig was waren anderen al klaargekomen, maar werden weer geil door de geluiden van de anderen.

Pas tegen een uur of vier werd het stil in het huis maar ze vonden het geen bezwaar dat de nacht daardoor wat korter zou zijn.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *