Sonja 2.14

()

Vakantie

Toen Sonja en ik een jaar samen woonden boden de zus en zwager van Sonja aan om de kinderen twee weken onder hun hoede te nemen zodat wij tweetjes onbezorgd op vakantie konden gaan. Sonja was dolblij toen ze het mij vertelde en ik denk dat ik degene was die er de meeste moeite mee had eigenlijk. Ik mocht Katja en Miranda heel graag en had ook al plannetjes gemaakt om dingen met hun te ondernemen temeer omdat hun vader al meer dan een half jaar niets meer van zich liet weten. Niet dat zij hem misten want ze zagen mij al helemaal als hun eigen pappa maar dan nog.

Toen ik hun vroeg hoe ze het zouden vinden een tijdje bij Dorien en Frank te logeren juichten ze blij. Ze hebben een groot huis met tuin en zetten daar altijd een klein zwembadje in voor hun nichtjes als we daarheen gaan en dat vinden ze prachtig. Verder doen ze veel spelletjes, knutselen heel wat af en maken ook de nodige uitstapjes met hun zodat ze zich geen moment zouden vervelen. Dus ik hield mijn teleurstelling maar voor me en was blij voor hun. Bovendien genoten Dorien en Frank het ook want zo nu en dan logeerden ze daar een weekend en ik weet niet voor wie het feest dan het grootst was.

Ik haalde wat brochures bij een reisbureau om een vakantie uit te zoeken en stelde Sonja voor om een plekje uit te zoeken rond de Middellandse Zee. Mooi weer, genoeg te zien en vriendelijke mensen bovendien zou het voor Sonja de eerste grote reis worden in meer dan tien jaar. Haar ex wilde nooit ver weg en zat liever met zijn vrienden in de kroeg. Daar bij kwam dan ook nog eens humeurig thuis. Zo had ze eens verteld.

Toen de kinderen ’s avonds in bed lagen liet ik haar de boekjes zien en stelde haar voor naar Malta te gaan. Engels is de tweede taal en dat spreekt zij goed en er zijn tal van mooie plekken om te bezoeken. Excursies naar historische opgravingen en oude steden, prachtig natuurschoon, een dagje met een boot en noem maar op. Vele leuke eetgelegenheden en pubs waar de sfeer heel gezellig is. Ze was al snel overtuigd dat het haar wel enorm zou bevallen en toen ik haar een reisgids gaf die ik bij een eerdere vakantie had gekocht wist ze het zeker, dat was de bestemming.

De dag erop besprak ik meteen een reis en we zouden dan tien dagen in een hotelletje verblijven met halfpension. Iedere dag een verzorgd ontbijt en ’s avonds een warme maaltijd is ideaal. Overdag hadden we een vrij programma en je kunt altijd ergens anders gaan eten als het in het hotel niet bevalt of je pas later terugkomt zodat je nergens aan gebonden bent.

Bij het avondeten vertelde ik wat de reisbestemming was en liet ook aan de kinderen de kaart van Europa zien en wees hun het kleine eilandje aan. Eigenlijk hadden ze er weinig interesse in want ze zagen erg uit naar ‘hun vakantie’.

Toen ze later in bed lagen bedankte Sonja me op haar manier en kroop op mijn schoot met haar benen over de mijne met haar gezicht naar me toe. Nu is het zo dat ik over ons seksleven geen klagen kon hebben want heel wat vrije momenten brachten we neukend door. Niet alleen ’s avonds maar ook overdag als we de kans hadden en dat was niet beperkt tot tussen de lakens. Zo had ze me al eens afgetrokken in het park nadat we boodschappen waren gaan doen. Ik had een krantje bij me en de kinderen ravotten op het gras. Het was prachtig weer en ik droeg een korte broek en samen lazen we in de krant waarbij we de katernen ruilden en artikelen bespraken.

Sonja droeg een jurkje en opeens zag ik dat ze haar hand onder de krant hield en staarde in het niets voor zich heen. Ik zag dat ze opeens sneller begon te ademen en me spontaan een tongzoen gaf voor ik de krant eventjes optilde op een moment dat er geen anderen voorbij liepen. Toen ze even haar rokje omhoog trok zag ik dat ze niet eens een slipje aan had en lachend vertelde ze dat ze al geil was wakker geworden en nu zo’n zin had om even klaar te komen.

“Vind je toch niet erg hè?” Vroeg ze terwijl ze zich rustig verder vingerde. Even moest ik me serieus houden toen een groepje oudere mensen passeerden en wees op een artikel zodat ik haar schoot kon bedekken met de krant.

“Oeps, die had ik niet aan zien komen!” Zei ze lachend terwijl ze zichzelf verder bevredigde.

Ik sloeg mijn arm om haar heen en drukte me zacht tegen haar aan terwijl ik oplette of er geen andere mensen aan kwamen lopen want het was er nogal druk. Even trilde ze met haar hele lichaam toen ze klaar kwam en pas daarna keek ze rond en besefte ze dat we nogal in het zicht zaten.

“Even proeven?” Vroeg ze me toen ze haar natte vingers onder de krant uit haalde en gretig likte ik ze af.

“Ben jij niet geil?” Vroeg ze waarop ik zei dat ik nu wel geil geworden was. Ze keek me lief aan en haar had verdween onder de krant op mijn schoot waar ze aan mijn stijve pik voelde. Terwijl een fietser naderde trok ze mijn broek naar beneden en begon me langzaam af te trekken.

“Heb je dit gelezen?” Vroeg ze toen de man voorbij kwam en kneep nog een keertje harder trekkend in mijn stijve lul. Mijn eikel schuurde tegen het papier en onder de krant door voelde ik de warme zomerlucht stromen terwijl een volgend groepje wandelaars ‘onze’ bank naderden.

Sonja trok zich er niets van aan, sloeg een pagina om en wees op het blad papier waaronder ze me af trok. Ze wreef daarbij over de pagina en slechts een enkele laag papier bedekte me nog. Kussend fluisterde ze me lachend in mijn oor dat ik ook wel klaar mocht komen en draaide met haar vinger snelle rondjes.

Een hond kwam blaffend aangerend en het baasje liep er achteraan die ons in het voorbijgaan vriendelijk groette, juist op het moment dat ik me niet meer in kon houden en haar hand overspoelde met mijn sperma.

Knikkend groette ik terug terwijl de krantenpagina nat werd en donkerder kleurde. Sonja keek om zich heen, tilde de krant op en likte me droog voordat ze mijn broek weer omhoog trok en me kuste.

Katja en Miranda kwamen aangedarteld over het gras toen ik nog bij kwam en vroegen of de krant al uit hadden want ze wilden wel naar huis om een boterhammetje te eten.

“Ja hoor, wij zijn ook klaar” zei Sonja en fluisterde daarna dat ze de rest tegoed hield voor haar kutje of haar kontje, wat ik maar wilde.

Die avond mocht ik haar zoals beloofd nog neuken en spoot ik haar vol in haar aarsgaatje. We waren ons bijna gereed aan het maken om naar bed te gaan toen ze opeens zei zo geil te zijn en haar jurkje omhoog tilde. Ze droeg nog steeds geen slipje en masturbeerde zichzelf op de bank zittend. In het begin van onze relatie schaamde ze zich enorm toen ik haar ‘betrapte’ maar inmiddels weet ze dat ik het geweldig vind om toe te mogen kijken maar dat is wederzijds. De eerste keer dat ik me aftrok naast haar liggend in bed en zij opeens de lamp aanknipte dacht ik dat ze al sliep. Ik voelde me als een klein jongetje dat werd betrapt bij het jatten van een appel en was blij toen ze me vertelde dat ik me er echt niet voor hoefde te schamen. “Ik vind het wel mooi om te zien hoe jij jezelf aftrekt want daar kan ik een hoop van leren” verklaarde ze nuchter. “Tenminste, als ik mezelf ook klaar mag vingeren als jij erbij bent” voegde ze eraan toe.

Dat ik haar die avond neukte in haar kontje zoals ik al meldde kwam ook door Sonja die de hele dag al zin had in seks.

Een half uurtje na haar showtje op de bank wilden we naar bed gaan. Opeens trok ze haar jurkje over haar hoofd, gooide het met een zwier door de kamer en trok haar kutje open om me trots haar gaatje te tonen. Ze liet zich op de grond zakken en trok aan mijn broekspijpen om me uit te kleden en tussen me in geknield begon ze me te pijpen. Blij verrast schokte mijn pik weer vol bloed en over me heen hurkend stopte ze mijn pik in haar kutje. Ze masseerde mijn lul met haar schedespieren zonder over me heen te bewegen met de rest van haar lichaam, een trucje dat ze eerder al had getoond voor ze me ging berijden. Ditmaal strekte ze zich uit op het tapijt en rolde achterover zodat haar benen om haar hoofd lagen en haar kutje open omhoog gestoken lag.

Toen ik haar uitnodiging graag aannam, me over haar heen boog, mijn pik vasthield in mijn hand en tussen haar natte schaamlipjes voerde kreunde ze dat ze ‘het andere gaatje’ bedoelde.

Even streek ik door haar poesje om mijn pik glad te maken om hem daarna tegen haar al wijkende aars te duwen. Ik wilde nog opstaan om wat crème te pakken maar ze klampte zich aan me vast en zei niet te willen wachten. Voorzichtig duwde ik omlaag en mijn eikel passeerde haar kringspier waarbij ze tevreden gromde en rood gekleurd door opwinding spoorde ze me aan haar hard te neuken. Ik masseerde haar tieten en liet me massief over haar heen zakken. Ik voelde hoe mijn lul haar darmwand opzij perste. Strak kneep haar kringspier om mijn paal en hijgend keek ze me recht in mijn ogen toen ik dieper dan ooit in haar binnen drong. Ze haalde gierend adem en perste haar kontje omhoog om me optimaal te voelen waarbij ze haar mond zuigend open sperde.

Ik kuste haar en neukte met lange halen in en uit haar knijpende reetgaatje en hijgend liet ik haar weten hoe lekker het aanvoelde. De tweede keer die dag spoot mijn zaad door mijn pik en het voelde aan alsof mijn lul naar buiten werd geperst door het hete sap dat ik in haar loosde.

Mijn pik verslapte snel nadat ik was klaargekomen en met haar handen om haar billen geklampt toonde ze me haar open gapende aars. Een darmkuchje ontsnapte waarbij een spermabelletje naar buiten sputterde en een straaltje sap via haar bilspleet naar beneden liep. Ik bewoog opzij toe ze haar voeten lenig naar de grond bracht en zich uitstrekte over het tapijt als een kat.

Die dag zeiden we niets meer tegen elkaar, ook niet toen ze de her en der gedropte kleren bij elkaar pakte en me voorliep naar de badkamer. We trokken het dekbed over ons heen nadat we onze tanden hadden gepoetst. De douche zal morgen wel volgen en tegen elkaar aan gekropen vielen we snel als een blok in slaap.

De dagen, de weken vlogen voorbij en voor we het goed en wel wisten stonden Dorien en Frank voor de deur om de kinderen op te halen. Katja bleek het meeste moeite te hebben om afscheid van ons te nemen maar Miranda kroop vrolijk op de achterbank van de wagen toen we ze gedag zwaaiden.

Toen ik met Sonja ons huis in liep leek het wel leeg voor mijn gevoel maar Sonja hielp me meteen van die gedachte af door me eraan te herinneren dat ze voor het eerst van haar leven zou gaan vliegen. Ze leek wel op Katja, of eigenlijk omgekeerd, want in de gang deed ze alsof ze een vliegtuig was en zwalkte met uitgestrekte armen naar de kamer, daarbij geluiden makend alsof de motoren al ronkten.

“Geen werk, geen kinderen, we zijn vrij!” Liet ze weten, viel me om mijn nek en bedankte me voor de reis naar Malta.

“Ja, maar het was jouw idee” sputterde ze tegen toen ik opmerkte dat we er allebei voor hadden gewerkt.

De zon scheen buiten, de terrasdeuren stonden open en de temperatuur was heel lekker. Sonja trapte haar schoenen uit en trok haar spijkerbroek omlaag waarna ze haar benen omhoog stak. Ik begreep de hint en trok de pijpen over haar voeten waarna ze tevreden onderuit zakte. Haar hand verdween onder haar tangaslipje en het dunne lapje katoen bewoog op en neer toen ze geil naar me keek en een stout glimlachje om haar mond verscheen.

“Nou kunnen we ook overdag zonder dat de kinderen het zien!” Merkte ze op.

“Ik heb echt zin je te pijpen Martin, mag dat?” Mijn broek al los knopend zei ik dat het niet mocht omdat ze me alleen maar stijf mocht zuigen en beloofde haar daarna hard te willen neuken in haar lekkere poesje. Lachend en dollend met elkaar trok ze me naar haar toe om mijn lul op te zuigen. Haar taak was al snel vervuld en mijn pik stond hard vooruit waarop ik tussen haar benen hurkte en mijn uiterste best deed haar lekker te likken.

Zuigend proefde ik van haar nectar en spoelde de smaak door mijn mond. Genietend liet ze zich verwennen, zakte zuchtend onderuit en ik trok aan haar slipje om het uit te trekken. Behulpzaam wipte ze even op en sloot haar benen zodat ik even later haar onbedekte naakte kutje zag. Het viel me meteen op dat ze zich stiekem nog even geschoren had van tevoren want haar huid voelde zacht en stoppelvrij aan. Ik liet mijn tong snel over haar spleetje glijden en zorgde daarbij ook haar klitje te raken om tussentijds diep in haar kutje te likken. Ze duwde mijn hoofd in haar schoot en zei dat ik het heerlijk deed.

“O ja Martin, ga door” Kreunde ze en ze klonk veel luider dan anders, wanneer de kinderen het zouden kunnen horen. Toen ik aan haar klitje zoog schreeuwde ze het uit en drukte haar benen impulsief tegen elkaar en zo dempte ze de geluiden door mijn oren af te sluiten.

Toen ik merkte dat ze bijna klaar ging komen klom ze opeens over de bank en steunde met haar handen op de grond. Haar billen lagen over de rugleuning en snel kroop ik op de zitting waar ik hurkte en duwde mijn eikel tegen haar kutlipjes. In een langzame stoot duwde ik mijn pik in haar tot mijn buik tegen haar billen stootte waarna ik haar afwisselend snel en langzaam neukte. Een paar keer ramde ik heel snel op haar in en dan weer bewoog ik heel teder op en neer. Ik liet een druppel speeksel uit mijn mond lopen en raakte haar gapende anus waarop ik met mijn duim over haar sterretje wreef. Luid moedigde ze me aan door te gaan omdat ze bijna klaarkwam waarop ik haar vastgreep bij haar heupen. Ik trok haar van voren naar achteren en stootte ruw in haar knellende kutje. Ze kermde toen ik me over haar heen liet vallen en over haar klitje wreef en duwde zichzelf omhoog met haar armen. Ze was rood gekleurd en hijgde naar lucht. Vanuit haar slanke taille stootte ze haar kontje naar me toe en ik voelde mijn zaad opborrelen vanuit mijn ballen. Ik kondigde mijn orgasme aan toen mijn prostaat samentrok en zo lang mogelijk neukte ik haar tot ik me diep in haar drukte en voelde hoe mijn zaad door mijn pisbuis naar buiten werd geperst. Omsloten door haar poesje haalde ik snikkend adem. Ik voelde hoe het extra vocht om mijn eikel spoelde. Sonja schreeuwde dat ze me voelde spuiten en haar kutje kneep ongecontroleerd samen waarna ze zich langzaam slap ontspande en zich voorover liet zakken tot ze zich ondersteunde op haar handen. Een paar keer bewoog ik nog door haar poesje voor mijn lul uit haar kutje werd geperst en ik me neer liet vallen op de bank.

Even later klauterde Sonja van de bank en liet zich hijgend naast me neerzakken. Uitgeteld zaten we naast elkaar uit te puffen en we lachten toen we ons bewust werden van het zweet dan van ons af droop.

“Als dit nog geen gezonde sport is…” Merkte Sonja op en allebei schoten we in de lach. Toen we waren bijgekomen herinnerde ik haar eraan dat over zestien uur ons vliegtuig zou opstijgen.

“Ja, dan wordt het tijd om de koffers te gaan pakken” zei ze en samen liepen we naar de slaapkamer waar we de spullen uit de kleerkasten haalden die we mee wilden nemen. Nog geen half uurtje later waren we al klaar tot onze eigen verbazing en checkten nog even of we niks vergeten waren. Spijkerbroek, T-shirts, ondergoed, papieren en noem maar op, alles hadden we.

Relaxt maakte ik het avondeten klaar tegen een uur of zeven want we moesten wel op tijd naar bed. Eigenlijk nog in de nacht, om vijf uur, moesten we al op het vliegveld zijn en kusten elkaar al vroeg goedenacht. De wekker liep af voor we wisten dat we geslapen hadden. We keken nog even rond en sloten de deur achter ons. Samen met Sonja dronk ik een glaasje wijn, ons ontbijt, in het café van de luchthaven. We hadden vakantie, de reis was begonnen en Sonja was toch wel een beetje nerveus voor haar luchtdoop.

Een paar uur later stapten we uit in de warme zomerzon, snoven de buitenlandse lucht op en ik zag hoe Sonja glunderend om zich heen keek. Ze vloog me om de hals en we klemden als fris verliefden tegen elkaar. Al snel kwamen onze koffers over de band gerold en in de hal werden we opgewacht door de buschauffeur die ons naar het hotel bracht.

“Wow!” Riep Sonja toen we de hotelkamer in liepen en de balkondeuren opende. Het uitzicht was prachtig, de zee lag aan onze voeten en de warmte was heerlijk. Sonja vond alles even mooi toen ze de badkamer inspecteerde en even probeerde hoe het bed lag. Ik stelde voor dat we even een rondje door het stadje zouden gaan lopen om het te verkennen, maar niet voor ik de spijkerbroek had verruild voor een korte broek. Ook Sonja trok haar Nederlandse kleren uit om ze te verruilen voor een voor een T-shirt en een soepel katoenen jurkje.

Hand in hand liepen we door de straatjes naar de haven en, we waren op vakantie, genoten een paar terrasjes. Ik hield het bij een biertje maar Sonja probeerde een paar lokale drankjes en vond al snel een favoriet smaakje in een drankje dat was gemaakt van cactusvijgen. Na het eten wilde ze naar een pub die we eerder hadden gezien. Het bleef aangenaam warm dus liepen we zo door de straatjes naar het pleintje waaraan de Engelse kroeg gevestigd was. Het bleek daarbinnen een lollige sfeer die gezelliger werd naarmate de tijd verstreek en toen ‘Return to sender’ werd opgezet moesten de ramen even dicht omdat iedereen loeihard meebrulde. Om een uur of één zwalkten we terug naar het hotel waar we ons neer lieten vallen op het bed en beseften dat het een lange dag was geweest.

De dag erop werd ik door Sonja gewekt die me wakker pijpte.

“Sorry, maar je had zo’n lekkere stijve toen je sliep” zei ze toen ze merkte dat ik dromenland was ontsnapt en sloot haar mond weer over mijn pik. Ik draaide me onder haar en trok haar heupen over me heen. Behulpzaam bewoog ze mee en zo begonnen we onze eerste dag op Malta met een heerlijk potje orale seks. Na een bezoek aan de douche dat de we dag ervoor hadden verzaakt liepen we naar beneden waar het ontbijt al klaar stond. We stopten ons lekker vol en overlegden wat we zouden gaan doen. Later op de ochtend kwam de hostess naar het hotel en die wilden we wel even een handje schudden maar ik raadde Sonja af om meteen in te schrijven op dagtripjes. Die worden altijd ook lokaal aangeboden en dat is een stuk goedkoper wist ik uit ervaring zodat we het welkom woordje aanhoorde, ons voorstelden en er toen tussenuit beenden.

“Ben ik niet een beetje vreemd?” Vroeg Sonja me opeens toen we door een smal steegje richting zee liepen. Vragend keek ik haar aan tot ze haar jurkje naar voren hield en me er in liet kijken. Ze lachte ondeugend toen ik zag dat ze helemaal geen ondergoed droeg. Een BH liet ze vaker uit maar die had ze ook niet echt nodig, maar doorgaans droeg ze wel altijd een slipje, hoe klein dan ook. Ik kneedde door de stof heen even in haar billen en wreef toen over haar been omhoog om haar kale kutje te bevoelen.

“Nou ja, jij draagt toch ook geen onderbroek onder je short?” Vroeg ze. Ik haalde mijn schouders op want ik had nog wel een gazen binnenbroek eronder aan dus vond ik dit overbodig.

“Je maakt we wel heel geil, stout meisje!” Antwoordde ik en sloeg mijn arm om haar middel en ongeremd gaf ze als repliek dat ze dat wel op zou lossen.

“Je kunt kiezen hè? Mijn mond, mijn kutje of mijn kont, ze zijn allemaal open gesteld voor u meneer,” en klemde zich blij tegen me aan.

Toen ik tegen een uur of drie honger kreeg stelde ik voor een hapje te eten omdat het nog een paar uur zou duren voor we konden eten in het hotel. Ze stelde voor om even terug te lopen “want net kwamen we langs een eettentje dat er lekker uitzag.” Ik vond het best en liep met haar mee.

Ze nam me mee naar een café waar ze inderdaad ook een kleine kaart hadden en volgde haar over het terras naar binnen. Zelfverzekerd liep ze helemaal naar achteren en ging aan een tafeltje zitten met de rug naar de bar.

“Hier?” Vroeg ze toen we al zaten en ik de menukaart bekeek. Toen ik haar vragend aankeek zag ik haar gniffelen waarop ik zei dat ik alles best vond.

Ze keek vluchtig achter zich en wipte haar kontje omhoog. Ik had zicht op de straatkant en kon zien als de ober naar ons tafeltje toe liep en dat was maar goed ook. Haar jurkje had ze namelijk zedig achter zich op de stoel gelegd maar zodra ze haar benen een beetje spreidde had je een mooi uitzicht op haar geschoren poesje.

Ik bestelde een pilsje, een kaasplankje met brood en een portie kappertjes en Sonja koos voor een kop soep en vroeg ook een glas bier.

“Lekker!” Zuchtte ze toen ze aan de soep proefde. Ze lepelde met haar linkerhand de soep naar binnen en toen ik een beetje opzij boog zag ik dat ze zich uitgebreid zat te vingeren onder de tafel. Het was de eerste keer voor mij dat ik op die manier publiekelijk zat te eten en mijn tafelgenoot zich vrijuit zat te bevredigen maar spannend vond ik het wel. Ik waarschuwde haar een keer toen de ober onze kant op kwam om te vragen of alles naar wens was en sensueel legde ze haar vinger op mijn mond. Snel proefde ik eraan en zei dat het eten prima smaakte, maar we nog wel een tweede biertje wilde bestellen. Hij knikte en kwam even later terug met de bestelling maar nog voor hij weggelopen was voelde Sonja alweer tussen haar benen.

Een snelle blik toonde me dat ze haar wijs- en middelvinger in haar poesje sopte en met haar duim over haar klitje gleed waarbij ze me vriendelijk lachend aankeek. Ze hijgde toen ze de laatste restjes soep uit het kommetje dronk en pakte toen de lepel op om hem onder de tafel te laten verdwijnen. Even keek ze snel achterom en liet me toen zien hoe ze een likje geil uit haar kutje schraapte en hem vervolgens op het bordje legde. Toen ik die pakte om hem af te likken zei ze dat ze heerlijk was klaargekomen onder het eten en dat echt even nodig had gehad.

Voor we gingen slapen heb ik haar kutje volgespoten want dat had ik wel nodig nadat ze me de hele dag had opgegeild.

De dagen erna vulden we met puur genieten. We maakten uitstapjes, bezochten een ‘blue lagoon’ met een klein bootje en wandelden door musea met vondsten uit de historie van het eilandje.

Opeens was het onze laatste dag op Malta want de dag erop vlogen we om twaalf uur ’s middags weer terug naar Nederland. Ik was weer geil wakker geworden omdat Sonja me heel zacht aftrok. Ik zag dat ze een haarelastiekje van haar onder mijn zak had geschoven als een dunne cockring en ze keek me verliefd aan toen ik de slaap uit mijn ogen wreef. Op de kussens leunend liet ik me welgevallig verwennen en probeerde me klaar te neuken in haar hand door mijn bekken op en neer te bewegen. Net voor ik klaar kwam voelde ik hoe ze onder mijn eikel in mijn pik kneep en met haar andere hand kneep ze in mijn ballen. Geschrokken keek ik haar aan maar ze zei glimlachend dat ik die dag pas om elf uur klaar mocht komen en niet eerder. Soms moet je niet teveel aan een vrouw vragen is me eens verteld dus stelde ik me tevreden met haar woorden.

Toen ik onder de douche stond maakte ze opeens de deur open en kwam erbij staan. Niet ongewoon, behalve dat ze me weer begon te plagen en me eraan herinnerde niet klaar te komen. Met warme zeepvingers masseerde ze mijn pik en mijn billen maar met een koude straal water voorkwam ze dat ik klaar kwam. Ze draaide het warme water weer aan en showde me hoe ze zichzelf vingerde. Veel meer geluiden makend dan normaal kondigde ze haar hoogtepunt aan en spreidde haar kutlipjes daarbij ver uit elkaar die ze met de douchekop besproeide. Ze duwde me naar beneden en drukte mijn hoofd tegen haar poesje en op commanderende toon droeg ze me op haar te likken. Ze liet me doorgaan tot ze trillend op haar benen een nieuw orgasme aankondigde en lekte overvloedig geil in mijn mond daarbij. Met een grote handdoek wreef ze me droog waarop ik haar voorbeeld volgde en haar zag kijken naar mijn pik die zich alweer verhief. Ze trok mijn voorhuid terug en tikte toen met twee vingers hard op mijn eikel, herhalend dat ik niet eerder dan om elf uur klaar mocht komen, ‘elf uur vanavond’ zei ze nog een keer.

Even dacht ik krijg maar de kolere want we hadden bijna iedere dag seks gehad, maar gisteren was het nogal laat geworden in de pub en op bed in het hotel waren we allebei als een blok in slaap gevallen. Maar ‘moeders wil is wet’ zeiden ze vroeger dus zonder mokken kleedde ik me aan. Sonja ‘vergat’ haar slipje weer eens aan te trekken zag ik en trok alleen maar haar jurkje over haar hoofd. Aan de ontbijttafel besloten we nog een keer een rondje te lopen als echte toeristen en afscheid te gaan nemen bij een paar pubs en eettentjes die ons goed bevallen waren. Eerst wilde Sonja nog eens over de klif lopen waar zo’n te gek uitzicht is over de Middellandse Zee. Ze nam mijn hand vast en legde die plagerig op haar billen.

“Weet je nog hoe lekker we hier geneukt hebben?” Vroeg ze heel lief, alsof ik dat ooit zou kunnen vergeten. “Krijg je daar een stijve van?” Vervolgde ze toen ze aan mijn pik voelde en dus naar de bekende weg vroeg.

Na twee biertjes, twee ‘pints’, in pubs waar we de eigenaar bedankten voor de gastvrijheid en gezellige avonden krulde ze op een stil pleintje tegen me aan. Ze kirde toen ik mijn hand onder haar rokje over haar naakte billen streelde en met haar buik tegen me aan gedrukt vroeg ze of ik nog steeds zo’n geile jongen was. Het had niet veel gescheeld of ik was spontaan in mijn broek klaar gekomen maar ze pakte me bij mijn hand en ik liet me willoos door haar meevoeren richting restaurant waar we de eerste keer gegeten hadden.

De ober herkende ons en verwelkomde ons familiair als oude bekenden. Sonja vertelde hem dat we morgen vertrokken maar dat we de volgende keer zeker terug zouden komen. Daarop liep ze zelfverzekerd naar het tafeltje waar ze me eerder gek had gemaakt van verlangen en ging op dezelfde stoel zitten.

Even later bracht de ober ons glimlachend de menukaart maar Sonja wist meteen dat ze een kommetje soep wilde hebben en ik deed niet voor haar onder door een kaasplankje met brood te vragen met een portie kappertjes. Lachend vertelde ik Sonja dat ik haar zou verkrachten als ze zo doorging toen ze haar soep op had en me haar lepel aanbood om te proeven.

Laconiek vertelde ze dat ze even wat ging intrekken en liep naar het toilet om even later terug te komen. Na een korte blik achterom sloeg ze haar rokje weer omhoog en draaide op haar stoel voor ze naar me toe boog om een kusje te geven. Het liefst had ik haar over het tafeltje gegooid en haar geneukt toen ze mijn hand vastpakte en die meevoerde onder haar rokje. Daar voelde ik tussen haar billen hoe ze een buttplug in haar kontgaatje had gestopt en me daarbij engelachtig toelachte.

Met haar billen draaiend op de stoel vroeg ze de ober vriendelijk om een cactuslikeurtje waarop ik maar een glaasje ouzo bestelde. Ik had haar ondertussen wel door en wist dat ze me gek wilde maken van geilheid, iets waarin ze wel geslaagd was want ik voelde in mijn broek hoe mijn eikel vochtig was van het nat dat spontaan uit mijn pik opwelde.

In het hotel schoven we aan voor ons ‘laatste avondmaal’ op Malta. De grote klok die in de eetzaal hing wees aan dat het negen uur was. Sonja ’s getreuzel met eten bleek achteraf een perfecte timing want om vijf voor elf vouwde ze haar servet op en vroeg of ik nog een toetje wilde hebben.

“Jazeker lieverd, maar dat zou hier voor enig opzien baren, dus we kunnen beter naar onze kamer gaan” zei ik ongehoord en discreet voor de Nederlandse disgenoten die waren aangeschoven.

“Ja, ik wil ook gaan slapen” reageerde ze hardop en fingeerde daarbij een verdacht echte gaap. Lachend omdat we allebei zagen hoe twee anderen haar gaap hadden overgenomen nam ik haar om klokslag elf uur mee naar boven.

Al in de lift tilde ik haar jurkje omhoog en voelde ik de buttplug nog naar buiten steken. Terwijl trok ze de elastieken band van mij broek omlaag en drukte haar buik tegen mijn harde lul. Toen de lift stopte liepen we naar onze kamer waarbij ik haar meesleurde aan haar hand en stortte ik haar op de matras zodra we binnen waren. Even dacht ik eraan haar jurkje van haar lijf te scheuren maar bedacht net op tijd dat ik haar nog vaker hierin gekleed wilde zien dus trok het snel over haar hoofd. Dat mijn korte broek haar minder beduidde bleek wel toen ze me vertelde nog even eerst naar het toilet te willen gaan. Ik liep haar achterna de badkamer in en snel griste ze nog iets uit haar toilettas waarna ze op gespreide benen haar urine in de pot liet klateren. Ze wenkte me brutaal dichterbij te komen, een uitnodiging die ik graag accepteerde maar was verrast toen ze een nagelschaartje in haar hand bleek te houden. Haar vingers trokken aan mijn broek en tot mijn verbazing knipte ze een rond gat in mijn short en trok mijn lul en scrotum hierdoor naar buiten.

Ze hurkte in de badkamer neer terwijl ze het toilet door spoelde en liet me zien hoe ze de buttplug uit haar kontje trok nadat ze hem een paar keer op en neer had laten glijden. Haar sterretje stond gapend open en ze voelde met twee, drie vingers in haar gaatje.

“Ik wil je graag in mijn kontje voelen” zei ze poeslief en maar wat graag wilde ik aan haar verzoek voldoen. Ik hielp haar overeind en in de slaapkamer maakte ze de lampen uit en nam me mee het balkon op. Daar buiten in de koele avondlucht boog ze voorover over een stoel en daagde me uit haar daar te nemen. We hoorden het geluid van de zee en ook waren er stemmen te horen van andere hotelgasten die op hun balkon nog zaten te keuvelen. Op straat liepen toeristen rond maar die konden ons niet zien door de duisternis. Stil trok ze me aan mijn pik naar haar toe en door geilheid bevangen drukte ik zonder geluid te maken mijn pik tegen haar bilspleet. Even wreef ik door haar kutje om mijn lul te bevochtigen en drukte mijn eikel toen tegen haar anuspoortje.

“Dank je voor de fijne vakantie” fluisterde ze.

Soepel opgerekt kon ik mijn eikel in haar kontje duwen en daarna schoof ik in een beweging in haar door. Ingehouden steunend staarde ze naar de zee en keek naar de voorbijgangers die een paar etages onder ons voorbij flaneerden. Opeens hoorden we de balkondeuren open gaan van de kamer naast ons waar een Duits echtpaar sliep. Flesgerinkel verraadde dat ze aan het bier gingen en heel stil speelde Sonja haar billen tegen mijn broek. Ze had me zo opgegeild de hele dag dat ik wist dat er niet veel voor nodig was me klaar te laten komen en vooral nu ze zich zo liet nemen.

In het begin van onze relatie had ze geschokt gereageerd toen ik met haar reetje had gespeeld waarop ik het snel van het programma had geschrapt. Maar, toen ze zag dat ik een keer een vibrator in mijn kont stopte terwijl ik me aftrok. Hoe ik een andere keer mijn vingers liet verdwijnen in mijn achteringang probeerde ze het zelf ook eens heel voorzichtig uit.

Een ingezonden brief in een damesblad over anale seks had haar zo nieuwsgierig gemaakt dat ze vertelde het zelf ook wel eens uit te willen proberen. Ik kocht een hele smalle vibrator als verrassing die ik pas twee weken na aanschaf durfde te geven toen ze zichzelf op een avond klaar vingerde naast me op de bank. Dat was de eerste keer dat ze me vroeg haar in haar kontje te neuken en sindsdien had ze het me nog maar een paar keer toegestaan, meestal als we nogal aangeschoten waren. Maar nog nooit was het initiatief van haar uit gekomen eigenlijk en al helemaal niet zoals nu.

Als we op het bed hadden gelegen was ik al lang klaargekomen nadat ze me de hele dag al een erectie had bezorgd, maar nu, nu we zo stil moesten zijn, kon ik me beter inhouden. Ik vroeg me ook af hoe ze op zo’n kinky idee met mijn broek was gekomen maar vooralsnog genoot ik van haar kontje. Ik kneep in haar billen met mijn handen en trok ze uit elkaar om ze daarna weer samen te persen rond mijn pik. Ze kreunde heel zacht voor zich uit en hoorden dat onze buren het niet eens waren over wat ze de dag erop wilden doen. Hij wilde een andere plaats bezoeken maar zij wilde een dagje aan de zee doorbrengen kregen we mee.

Sonja was zich bewust dat ik al snel mijn zaad in haar zou plengen en flitsend snel wreef ze met haar hand over haar kutje. Toen ik voelde hoe haar vinger tegen mijn paal aan duwde terwijl ze zichzelf vingerde in haar poesje en kreunend voorover viel zwegen ze opeens op het balkon naast ons.

Ik keek in hun richting en verwachtte eigenlijk een gezicht dat om de betonplaat heen keek maar even later kibbelden ze verder. Nog een laatste keer gleed ik in Sonja ’s kontje en ik voelde dat ik mijn orgasme niet langer meer uit kon stellen. De zeegeluiden, de passanten en de andere bevolkte balkons deden me in stilte klaarkomen en pulserend voelde ik mijn zaad in haar knijpende reetje spuiten.

Stil liet ze zich naar me toe trekken en speelde met haar schaamlipjes, drukte haar vingers in haar kutje en wreef over haar klitje. Ze kneep met haar kringspier om mijn pik die in haar verslapte zodat mijn pik uit haar schoot. Ze liet een wind die blubberig klonk door het sperma dat daarbij opborrelde tussen haar billen en keek beschaamd achterom. Ik kuste haar dankbaar en fluisterde haar een oprecht gemeend dankjewel toe.

Nadat we waren bijgekomen liep ze naar binnen en ontstak een lamp, maar niet voordat ze haar jurkje weer had aangetrokken. Het was onze laatste nacht en we overwogen om het koelkastje te plunderen, maar een blik op de tariefkaart weerhield ons hiervan.

“Zullen we nog even een laatste afscheid gaan nemen bij Henry?” Stelde ze voor. Dat was een pub, een straatje verderop waar we vaker een afzakkertje hadden gepakt. Mezelf bekijkend zei ik dat ik dan wellicht beter een andere broek aan zou kunnen trekken waarop ze zei dat ‘als ik dat nodig vind’ en voegde eraan toe dat zij geen man was en geen broekje nodig had.

We wandelden nog even over de boulevard om afscheid te nemen van ons vakantieparadijsje voordat we de pub betraden waar de sfeer als altijd was. Dronken, uitgelaten en vrolijk waren de bezoekers en weer werden de ramen gesloten om geluidsoverlast te voorkomen, ditmaal bij ‘You’ll never walk alone’ en iedereen, ook wij, zongen luidkeels mee.

Sonja en ik zaten aan een tafeltje en ze fluisterde me opeens toe, nou ja, riep me eigenlijk net verstaanbaar in mijn oor, dat we morgen moesten vertrekken en dat, als ik nog een keer met haar wilde neuken op Malta, we beter terug konden gaan naar het hotel. Een betere motivatie om op te stappen kon ik me niet bedenken wat ik liet blijken door meteen op te staan en haar mee te sleuren aan mijn hand. We zwaaiden nog even naar de barkeeper toen we vertrokken en kreeg een tik op mijn vingers van Sonja toen ik heel even haar jurkje optilde om hem haar billen te laten zien. Buiten kuste ze me en zei dat ze nu snel naar bed wilde ‘met jou’.

Ditmaal deden we het op het zachte matras en zetten de wekkerradio aan om onze geluiden discreet te camoufleren. Het was een stuk minder spannend dan dat het om elf uur geweest was, maar zeker niet minder lekker. Zwetend lagen we naast elkaar toen ze me toefluisterde dat we morgen weer thuis zouden zijn maar dat Katja en Miranda pas een dag later zouden komen.

“Als het vliegtuig op tijd is en ik je thuis mag pijpen heb je me binnen een dag in al mijn gaatjes mogen nemen” zei ze na een nachtkusje.

Dankbaar omarmde ik haar en drukte me kort tegen haar aan voor ik me om rolde en kontje tegen kontje gelegen al snel in slaap viel.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *