Sonja 1.14

()

De eerste keer.

“Goedemorgen!” Sprak ik zoals gewoonlijk toen ik voor het werk de kantine in liep en me naar de koffieautomaat begaf. Een gang die ik iedere werkdag maakte en pas toen ik mijn boterhamtrommel voor me had neergezet viel me op dat er een nieuwe collega aan tafel zat. Een leuke meid van een jaar of dertig met golvend donker haar die me even schuchter aankeek om daarna weer verlegen voor zich uit te kijken. Ze werkte op de afdeling expeditie waar ze zorg droeg voor de administratie en ervoor zorgde dat de producten op tijd klaar stonden hoorde ik even later. Het werkpak dat ze droeg verhulde niet dat ze goed gebouwd was en toen ze opstond toen de arbeidsdag begon bewoog ze schuchter en elegant, niet zeker wetend waar ze moest zijn tot haar baas opstond en ik haar de weg wees.

Collega ’s komen en collega ’s gaan waarbij weinig mensen langer blijven. Uitzendkrachten die niet bleken te kunnen functioneren, een kans op beter betaald werk, de stressende afdeling planners, tal van redenen zorgden ervoor dat de meeste nieuwelingen niet lang bleven. Dat gold ook voor de plek waar zij begon, zij was de zoveelste die er met goede moed begon.

Na een paar weken was ze een vertrouwd gezicht geworden en bleek haar mannetje wel te staan. Accuraat en vriendelijk deed ze haar werk en werd zo al snel opgenomen als ‘nieuwe collega’ en gedurende de pauzes bleek ze snel van tongriem te zijn gesneden. Ze reageerde niet kinderachtig op plagerijtjes maar adequaat en ad rem en al snel kon iedereen het goed met haar vinden.

Toen ik op een zonnige zomerdag naar huis fietste, ietsjes eerder dan anders, kwam ze opeens naast me fietsen en begroette me vriendelijk. We bleken dezelfde kant op te moeten want we woonden maar een paar straten van elkaar waar ze een appartementje had en ik informeerde of het werk haar beviel. Ze vertelde dat ze heel wat uitzendbaantjes had gehad, maar dat dit steeds tijdelijk was voor in te vallen of op projectbasis en blij was geweest te horen dat ze bij ons bedrijf langer zou kunnen blijven en zelfs een contract zou kunnen krijgen als alles goed bleef gaan. Ze had het werk al snel onder de knie gekregen en kon prima met de chauffeurs overweg. Daarnaast was ze pienter genoeg om te zorgen dat alles goed liep en dat was wel eens anders geweest. Veel te vlug zwaaiden we elkaar goedendag, maar niet voordat we hadden afgesproken dat ik haar de volgende dag zou opwachten zodat we samen konden opfietsen.

De morgen erna stond ze me al op te wachten en we babbelden gezellig over collega ‘s, over muziek en over haar sport, volleybal, dat ze al vanaf haar jeugd beoefende en eenmaal per week trainde.

“Vroeger deed ik het twee keer, maar ja, toen was ik nog getrouwd en paste de vader op maar nu ik gescheiden ben komt mijn moeder een avond per week oppassen. Maar ja, zij is ook al ouder en twee keer vond ik wel erg veel verlangd van haar, ik ben blij dat ik tenminste nog een avondje kan trainen.” Zo voor en na wisten we heel wat van elkaar want het was een gezellige praatster en we fietsten iedere morgen en middag samen naar en van het werk.

Op een dag vroeg ze of ik nog zin had in een terrasje want het was weer een warme dag geweest en bovendien was het toch vrijdag en haar kinderen gingen dan meestal nog spelen bij een vriendinnetje van school.

“Ik heb nog twee uur de tijd en we kunnen nog lekker op de Markt gaan zitten, als je zin hebt nodig ik je graag uit!” Ik accepteerde het op voorwaarde dat ik haar dan de komende week uit mocht nodigen en dat vond ze geen probleem.

“Niet zo staren joh, daar wordt ik verlegen van!” zei ze opeens toen we tegenover elkaar aan een tafeltje zaten. Ik bood hiervoor mijn excuses aan maar al fietsend let je op de weg en in het bedrijf liep ze altijd in een werkpak dat niet bepaald sexy van snit was. Nu droeg ze een spijkerbroek en een hemdje dat haar figuur niet verhulde. Ze was sportief gebouwd met haar lange slanke benen, haar bolle gespierde kontje en haar slanke buik. Der haren hingen los rond haar gezicht, ze keek vief en sprankelend uit haar donkere ogen en bleek goed op de hoogte van de politiek. Ook bleek ze graag te lezen en was in staat een genuanceerde mening te hebben en weer te geven over tal van zaken, iets dat slechts weinige collega ’s is voorbehouden.

Ik vertelde haar eerlijk dat ik haar er leuk uit vond zien en nu eindelijk eens de kans had om haar elegant gekleed te zien en gaf haar een complimentje over haar uiterlijk wat ze graag in ontvangst nam.

De drie weken erna was ons “vrijdagmiddagbiertje” een vaste weekafsluiting geworden en deelden we de rekening gewoon. Op de werkvloer gingen de praatjes rond over ons, maar daar trokken we ons niets van aan. We fietsten gewoon samen omdat we bij elkaar in de buurt woonden en daarmee basta. Overdag hadden we bijna geen contact en ach, van alle speculaties en gissingen trokken we ons niks aan want die kwamen altijd van dezelfde personen, dat was wel bekend, ook bij de andere collega ‘s.

“Oh shit,” zei ze toen we weer ons plekje voor het stadhuis ingenomen hadden, “morgen zou ik met de kleintjes naar de speeltuin gaan, belde vanmiddag mijn buurvrouw op dat ze onverwachts weg moest omdat haar moeder opeens ziek is geworden. Een gebroken been of zo en morgen zou zij rijden, dus dadelijk zullen ze niet zo blij zijn als ze te horen krijgen dat het feest niet doorgaat.” Met twee kinderen van zes en zeven jaar durfde ze niet op de fiets te gaan, ook al was de afstand maar een paar kilometer. Ik bood haar spontaan aan te rijden met mijn wagen.

“Ik heb morgen toch niets speciaals te doen, dus het maakt me echt niet uit Sonja. Bovendien kwam ik er als kind ook vaak en ik ben er al jaren niet meer geweest, lijkt me leuk het weer eens terug te zien.” Ze protesteerde omdat ze ‘het daarom niet gezegd had’ en omdat ze geen beslag op mijn vrije tijd wilde leggen maar ik wimpelde haar bezwaren weg.

“Nou ja, als je het zou willen doen zou echt wel fijn zijn, maar dan wil ik je er wel voor betalen.” We besloten dat ik dan als vergoeding ’s avonds gewoon een hapje mee zou eten en daarmee de kous af was want om geld te vragen voor zoiets vond ik echt onnodig. Ze gaf schoorvoetend toe, maar de opluchting in haar ogen sprak boekdelen.

“Hallo!” klonk het vrolijk toen ze ’s zaterdags aanbelde en Katja en Miranda voorstelden, haar twee koters die me netjes een hand gaven. Ik was voorbereid, dus we konden meteen vertrekken en een half uurtje later stonden we al voor de kassa. Ze stond erop ook de entree voor mij voor haar rekening te nemen wat ik goed vond op voorwaarde dat ik het goed mocht maken op het terras. Toen ze mokte dreigde ik met een knipoog anders meteen te vertrekken waarop ze zei dat het goed was. Eenmaal binnen de hekken bleken de kinderen de weg goed te kennen en ze stoven huppelend het speelterrein op. Schommels, glijbanen, een avonturenbos en een maïsdoolhof vormden de voornaamste attracties maar zorgden voor uren speelgenot. Zo nu en dan doken ze op en waren dan blij een glaasje limonade, een ijsje of frites te mogen kopen om dan weer huppelend en goedgemutst te verdwijnen uit ons zicht zodat we de hele dag eigenlijk met elkaar door brachten.

Ze vertelde over haar relatie die was stukgelopen en blij was nu haar eigen leven weer op rit te hebben. Na de scheiding was ze blijven zitten met nogal wat schulden die ze had gesaneerd en ook de klap van de beëindigde relatie was ze nu wel echt te boven. Toen ze daarna vroeg of ik ook vader was kwam van het een het ander en die middag wisten we heel wat meer van elkaar dan voorheen. Om een uur of vijf trommelden we de kinderen op om te laten weten dat we gingen vertrekken. Wat niet in goede aarde viel.

“Oké, een half uurtje dan nog, maar dan gaan we echt naar huis” vertelden we ze toen ze nog een keer op de roetsjbaan wilden, nog een keertje dit en nog een keertje dat.

“Je vindt het toch niet erg dat het zo laat wordt?” vroeg ze bezorgd, maar ik zei ervan te genieten om te zien hoe ze genoten van het spelen en dat ik zelf niet anders was geweest vroeger.

“Je zult vanavond denk ik weinig last meer van ze hebben denk ik, want slapen zullen ze na vandaag wel goed kunnen.”

Drie kwartier later liepen we over het terrein om ze op te zoeken en betrapten ons erop dat we hand in hand liepen wat ons allebei deed glimlachen. Pas toen we de kinderen ontwaarden lieten we onze handen los en stormden ze op ons af. Terug in de stad zette ik ze voor de deur af en reed zelf even door naar huis om de wagen te parkeren.

“Nee hoor, dan ben over een minuut of tien bij je!” verzekerde ik haar. Ik wist dat Sonja en pan soep klaar had staan met brood en kruidenboter voor zichzelf en voor mij en de kinderen kregen daarna nog een pannenkoekje. Snel liep ik nog even bij mij thuis naar binnen om een flesje wijn te pakken die ik ’s morgens al koud had gezet en voor de kinderen had ik een zakje snoep gekocht.

Toen ik aanbelde maakte Katja en Miranda voor me open en hoorde ik Sonja roepen dat ik naar binnen moest komen. Ze woonde op de begane grond en had dus de beschikking over een eigen tuintje dat knus omheind was met een met klimplanten begroeide afscheiding en een terrastafel met twee banken stond op de stoep. Op het grasveld lagen speeltjes van de kinderen en stond er een schommel in een hoekje te midden van een kleine border vrolijk kleurige bloemen. Even informeerde ik snel of ik de snoepjes mocht geven en dat was geen bezwaar op voorwaarde dat ze niet zouden snoepen voor het eten en de fles rosé was ook welkom.

Sonja liep mee naar buiten en bleek de soep al warm te hebben gemaakt zodat we niet te lang daarna de tafel dekte en snel daarna zaten we te eten. Daarna hielp ik mee met het opruimen maar ik mocht niet meehelpen afwassen omdat ze zei dat ze de vaat de dag erop zou doen. We zaten nog even gezellig op het terras en de kinderen vermaakten zich nog voor de televisie bij een kinderprogramma. Al snel daarna was het bedtijd voor hen en toen ik afscheid wilde nemen omdat ik me niet wilde opdringen vroeg ze me nog even te blijven wat ik eigenlijk maar wat fijn vond. Ik had toch geen plannen meer die avond en ik vond het wel gezellig nog even na te babbelen met haar.

Na een half uurtje ging ze even kijken op de kinderkamer en vertelde me dat ze al heerlijk lagen te slapen. Nou ja, na zo’n dag speeltuin waren ze moe en gingen dan ook zonder veel protesten naar bed.

“Het zijn best wel schatjes hoor” vertelde ze toen ze weer terras op liep en pakte de inmiddels lege wijnfles.

“Sorry, ik kan je geen wijn meer aanbieden, maar ik heb nog wel wat fris of een pilsje. Als je wilt kan ik ook nog even wat koffie maken” bood ze me aan. Ik antwoordde dat een pilsje lekker was en even later zette ze twee flesjes op de tafel en vroeg of ze even wat makkelijkere kleren aan mocht trekken omdat het nog steeds broeierig warm was.

Natuurlijk had ik daar geen bezwaar tegen en even later klonk er muziek vanuit de woonkamer en een minuut of vijf later kwam ze terug, gekleed in een soepele zomerjurk. Voor het eerst zag ik haar zonder een broek en eerlijk gezegd moest ik even slikken toen ze naast me kwam zitten. Ik had haar altijd al leuk gevonden, maar nu bleek ze een te gekke vamp met slanke gebruinde benen en het decolleté toonde haar mooie stevige borsten.

“Wow! Bedankt Martin. Ik vond het echt gezellig vandaag. Ik ben blij dat de kinderen zich zo goed hebben vermaakt” zei ze. En ze kwam naast me op de bank zitten. We toostten de flesjes tegen elkaar en spontaan bood ik haar aan dat ik wel vaker met hun mee wilde gaan als ze verlegen zaten om vervoer.

“Vind je dat niet vervelend dan?” vroeg ze waarop ik antwoordde dat ik dat echt meende. “Op stap met drie leuke meiden wil iedereen toch wel?” merkte ik op waarop ik onverwacht een kusje van haar kreeg op mijn wang.

“Ik zal eraan denken en je zeker vragen als het mag” zei ze verlegen.

“Kom op meid, je kent me inmiddels lang genoeg om te weten dat ik het niet zou zeggen als het niet zo was, maar ik wil me gewoon niet opdringen” en even later zaten we weer gezellig naast elkaar in de warme avondlucht.

Toen ik na het biertje mijn vertrek aankondigde herinnerde ze me eraan dat ik had gezegd niets meer van plan te zijn en rustig nog even kon blijven, me daarbij nog een pilsje aanbiedend.

Het werd steeds later en gezelliger en voor ik het wist was het al tegen twaalven en steeds dichter waren we tegen elkaar aan gekropen. Ik geloof dat ik het was die voorzichtig mijn hand op haar arm legde en toen ze daar geen bezwaar tegen maakte legde ik mijn hand na een slokje bier op haar been. Onwillekeurig gingen we dichter tegen elkaar zitten en toen we mekaar aankeken ging de stilte over in een verlegen kus. Voorzichtig legde ze haar lippen tegen mijn mond en onwennig proefde ik met mijn tong over haar huid. Ik zag haar gesloten ogen toen ze mijn kus beantwoordde en trok haar voorzichtig met mijn arm om haar taille tegen me aan.

Alsof ze opschrok veerde ze op en keek me aan waarbij ze me vertelde dat ik er verder niets bij moest denken en me twijfelend aankeek. Woordloos antwoordde ik haar door me tegen haar aan te drukken waarbij ik voor de allereerste keer haar borsten tegen mijn romp aan voelde drukken. Het leek alsof er een dijk was doorgeslagen en we ons opeens tegen elkaar aan wilde voelen en vervuld van lust betastten we elkaar en ik liet mijn hand over haar zachte naakte benen omhoog glijden tot ik haar katoenen ondergoed voelde. Omzichtig voelde ik over de dunne stof van haar slipje terwijl ze naar mijn kruis voelde en me aankeek toen ze frunnikte aan de band van mijn spijkerbroek.

Alsof er een dijk was doorgebroken vergaten we onze verlegenheid en passioneel drukten we onze gezichten tegen elkaar en lieten onze tongen stoeien in onze monden. Gulzig zoog ik haar vocht in mijn mond en proefde haar speeksel in mijn keel en gaf haar even later terug wat ze me had gegeven. Ik liet mijn hand onder haar slipje glijden om haar stevige billenvlees te bevoelen wat ze beantwoordde door mijn broekknoop los te maken en nadat ze de rits open had getrokken voelde ze over mijn slipje naar de contouren van mijn pik.

“Dit is voor mij wat vreemd, want sinds mijn man heb ik niet meer…” en zweeg daarna verlegen. Ik begreep wat ze bedoelde en biechtte haar op dat het ook voor mij al onnatuurlijk lang geleden was.

“Geloof het of niet Sonja, maar voor mij is het al meer dan drie jaar geleden dat ik heb geneukt” gaf ik beschroomd toe.

Ze sloeg haar been over me heen en zette zich op mijn schoot maar omdat de bank aan de tafel vast zat bleek de ruimte toch wel erg krap en schuurde ze met haar rug tegen het tafelblad voelde ik met mijn hand. Ik schoof snel naar achteren en rustte met alleen mijn bovenbenen op de bank hetgeen bepaald geen comfortabele positie was maar ik genoot ons lichaamcontact.

Ze haalde versneld adem toen ik haar borsten bevoelde en haar vlezige tepels voelde groeien onder haar BH die van dunne stof was gemaakt. Ik voelde me net een verlegen schooljongen toen ik op haar rug voelde naar de sluiting en voelde aan de haakjes die hem sloot en trok de bandjes terug om de krammertjes los te maken. Van onder haar jurkje trok ik aan de BH, waarop ze me lachend toefluisterde dat het zo niet ging. Bovendien vervolgde Sonja dat ze het niet durfde, en al zeker niet alleen. Toen ik haar even vragend aankeek vervolgde ze.

“Dan moet jij ook…”

Ze wurmde zich uit haar benarde positie tussen mij en het tafelblad uit en zei in mijn oor dat er helemaal geen inkijk in haar tuintje was en trok me toen overeind tegen haar aan. Ik trok het jurkje over haar hoofd, waarna ik haar BH uittrok terwijl zij mijn T-shirt vastpakte en het daarna op tafel wierp met een soepel gebaar waarbij ze een snelle pirouette draaide. Tegen me aan staand kuste ze me en ik genoot het gevoel van haar huid tegen de mijne waarbij we over elkaars ruggen wreven. Ze steunde op haar tenen en als twee jonge tieners verlekkerden we aan elkaar waarbij ik haar al snel over haar ronde kontje masseerde en stiekem onder het spannende stukje katoen voelde. Synchroon trok zij mijn broek omlaag en kirde verbaasd over het feit dat ik een tangaslipje droeg onder mijn spijkerbroek.

Ik gaf haar toe dat ik die altijd droeg in mijn vrije tijd en ze greep met haar handen over mijn billen, me toestaand dat ik haar slipje omlaag sjorde.

“Wow! Sonja, ben jij ook geschoren?” Vroeg ik haar waarop ze me verbaasd vroeg wat ik met ‘ook’ bedoelde maar checkend voelde ze met haar hand in mijn onderbroek daarbij zodat haar vraag meteen beantwoord was.

“Nou ja, het voelt lekker aan en ik vind het ook wel hygiënisch” gaf ik toe en gniffelend zei ze dat ze het dan ook wilde zien, knielde voor me neer en trok mijn slipje tot op mijn hielen. Een voor een tilde ik mijn voeten op waarna ze mijn pik in haar handen nam en mijn voorhuid voorzichtig naar achteren trok.

“Je bent al nat!” constateerde ze, alsof dat vreemd was nadat ze me zo had opgegeild. Eventjes stak ze haar tong uit en voelde daarmee over mijn eikel om daarna te zeggen dat ik lekker smaakte, zacht smakkende geluidjes producerend want ze was er wel zeker van dat we niet in het zicht stonden, maar gehorig is het wel in een appartementencomplex.

Nu vond ik het mijn beurt haar te bekijken en ging ik door mijn knieën tot mijn gezicht op haar kruishoogte was en keek naar haar mooie kutje dat inderdaad ook ontdaan was van alle begroeiing en mijn tong strelend tussen haar benen tilde ik haar voeten op om haar uit haar slipje te laten stappen. Met mijn handen om haar billen gesloten trok ik haar strak tegen me aan en proefde van het geil dat ik tussen haar kutlipjes oplikte.

“Jammer dat we niet kunnen neuken Martin, want ik heb geen condooms en ik slik de pil niet…” zei ze. Ik opperde dat ik nog een doosje thuis had liggen en ze wel even op kon halen “of anders…”

“Of anders wat?” vroeg ze.

Ik vertelde haar dat ik echt al heel lang geen sekscontact had gehad en zeker wist geen enge ziektes bij me te dragen.

“Bovendien, mijn ex had veel last van de pil en daarom heb ik me laten steriliseren toen, dus kindjes kunnen er niet van komen… Ben jij  zeker van jezelf?”

Ze knikte, me breed lachend aankijkend en fluisterde dat ik niet op en neer hoefde te lopen voor haar omdat ze dan meteen wilde neuken.

Dol van gelukzalige liefdeseuforie knepen we elkaar in de handen waarna we onze lichamen tegen elkaar aan persten, ons kusten en weer een stapje maakten in een rondedans van begerige lust. Ik stapte van het terras af op het gazonnetje om het koele gras aan mijn voeten te voelen en mijn handen zwierven daarbij over haar lichaam. Ik voelde haar heupen, liet mijn benen over de hare wrijven en drukte mijn mond in haar nek om daarna haar oorlelletje te likken. Strelend door haar haren bekeek ik haar gezicht dat me stralend aankeek en bijna dansend bewogen we door de tuin tot ik me bijna verstapte en het bloemperkje vertrapte. Achter me kijkend trok ik haar mee en hield haar handen vast en trok haar mee naar de schommel waar normaal haar kinderen op speelden.

Kussend zakten we naar beneden tot ze op het plankje zat, mezelf achter haar stellend betaste ik haar borsten, draaide met mijn handpalmen over haar tepels en voelde aan haar kutje, dat nog natter was dan voorheen. Over haar heen buigend zochten onze monden elkaar weer en onze lippen zogen zich vast aan elkaar.

Ze spreidde haar benen toen ik haar buik bevoelde en liet zich ver achterover buigen. Ik ondersteunde haar met mijn handen toen ze met haar mond naar mijn pik ging en ze me in het begin onwennig pijpte maar even later schoof ze met haar mond over mijn lid. We moesten onze best doen om het geluidloos te doen want het en der hoorden we de andere bewoners praten en geluiden vanaf de balkons. Toen ze me kort aankeek en mijn pik uit haar mond had laten schieten om even door te ademen knielde ik me snel voor haar neer. Ik boog naar voren, daarbij haar benen spreidend en voorovergebogen likte ik over haar kutje, zoende haar navel en streelde haar dijen, genietend van haar schoonheid en haar warmte. Ik werd me ervan bewust dat ik eigenlijk al heel lang verliefd op haar was maar het haar nooit had durven zeggen. Ze greep zich vast aan de koorden toen ze zich over gaf aan haar lust om niet achterover te vallen en kreunde dat ze ‘dit’ echt had gemist.

Dit motiveerde me extra mijn best te doen en haar liefdevol te schenken wat ze begeerde tot ze mijn hoofd vastpakte en me van haar af duwde. Ze keek me aan met betraande ogen en haar onderlichaam schokte op de schommel. Ik hurkte overeind om haar in mijn armen te nemen en haar te troosten toen ze zei dat ik niet moest schrikken, maar ‘dat het gewoon zo lekker was dat…’ en me toen stevig omhelsde.

Ze sloot me tussen haar dijen en hield me vast tot ik voelde hoe ze mijn pik vastpakte die in erectie klopte. Voorzichtig duwde ze hem omlaag en liet toen de schommel naar voren wippen en wreef mijn eikel tussen haar vochtig hete schaamlippen die doornat waren van mijn speeksel en haar eigen geil. Heet voelde haar vlees in de koele avondlucht van haar tuin.

“Jij bent echt gesteriliseerd?” Vroeg ze me en ik knikte. Voor ze dit bemerkte liet ze de schommel naar voren zakken en liet ze mijn pik haar nauwe knellende schede binnendringen.

Ik haalde schokkend adem van liefde en lust toen mijn eikel werd gestreeld door haar schede. Intuïtief greep ik het plankje vast en ze omklemde me om daarna haar voeten van het gras af te lichten. Ik trok haar naar me toe en drong diep in haar lichaam, ik laafde me aan haar warmte en drukte haar tegen me aan. Toen ik het bankje los liet bewoog ze weg en ze trok zich terug tegen me aan waardoor ik haar poesje weer penetreerde en perste mijn onderlichaam tegen haar buik.

Genietend liet ik me niet toe klaar te komen om dit heerlijke gevoel zolang mogelijk te laten voortduren en ik voelde hoe ze haar enkels om mijn billen vouwde om te participeren in onze lichamelijke versmelting. Ze haalde hikkend adem op het laatst, wat niet te horen was maar ik voelde het aan haar bewegingen, maar toen ze met haar nagels in mijn rug klampte en haar schede ritmisch samentrok kon ik me niet langer inhouden. Mijn sperma borrelde op vanuit mijn ballen en ik rukte haar op me toe aan de schommel en brandend heet spoot mijn sap uit mijn kloppende eikel. Ik drukte mijn mond op die van Sonja en we zogen ons aan elkaar vast om lustgeroep te dempen.

Toen we elkaar na een tijdje aankeken zagen we waterlanders over onze wangen druppelen en ik likte ze op waarna zij hetzelfde bij mij deed. Bijna waren we weer opnieuw in tranen uitgebarsten maar deze tranen waren er geen van verdriet.

Toen ik overeind kwam wreef ik grassprieten uit mijn het vel van knieën en Sonja hield zich vast aan de touwen van de wip omdat ze ook nog onzeker op haar benen stond. Elkaar ondersteunend liepen we omarmd en voldaan naar binnen waar we ons neer lieten zakken op de bank.

“Van nu af aan zal ik wel anders naar de wip kijken” lachte ze zacht “en zal ik hem met echt wippen associëren. Ik was trouwens al bang dat ik het neuken verleerd zou zijn of het niet meer lekker zou vinden, maar je hebt me wel beter laten weten Martin, ik heb echt genoten. We gaan het toch welvaker doen hè? De kennismaking smaakt naar meer en heel vaak!”

Begerig, gretig naar elkaar gunden we ons geen rust en klemden we tegen elkaar aan, beseffend dat het in een zomernacht buiten ook koel kan zijn.

“Wil je vannacht asjeblieft hier blijven?” vroeg Sonja verlegen.

“Ja, heel graag” zei ik en sloot haar meteen weer in mijn armen waarop ze me opgelucht aankeek. Een kwartiertje later stond ik op om onze kleren naar binnen te halen. Ze vroeg of ik het erg vond als ze zich nog even aankleedde want voor al naar bed te gaan was het nog te vroeg en, vooral met het oog op de kinderen…

Ik zei haar voorbeeld graag te willen volgen, ook met het oog op de temperatuur waarop ze reageerde dat ze wel hoopte dat het bed warm genoeg zou zijn, iets waaraan ik geen moment twijfelde. Ze zette wat muziek op en vertelde dat ze nog een fles Ouzo had staan.

“Voor speciale gelegenheden, want normaal drink ik nooit zo”n sterk spul, maar nu lust ik wel een glaasje, als jij er ook zin in hebt tenminste.”

Dat sloeg ik niet af en even later klonken we onze glazen ‘op ons’ waarna ze het in een keer achterover sloeg, een voorbeeld dat ik volgde. Ze nam snel een slokje water, opmerkend dat het lekker spul was, zwaaiend met het borrelglaasje. Even later schonk ze die opnieuw vol maar ditmaal deden we wel wat kalmer aan ermee. We babbelden nog een uurtje waarbij ze ontspannen tegen me aan hing en ik vond het heerlijk haar te strelen en aan te raken.

We sprongen van het ene onderwerp op het andere en dingen als onze eigen jeugd, familie en onze exen passeerden de revue waardoor de tijd voorbij vloog.

Het liep al tegen enen en, hoewel we dag erna nog vrij hadden moesten we toch op tijd eruit want kinderen worden nu eenmaal vroeg wakker.

“Ik neem nog wel even een douche voor ik het bed in stap. Wil jij na me gebruik maken van de badkamer?” Vroeg ze.

“Als je prijs stelt op je privacy vind ik dat oké Sonja, maar anders springen we toch even samen onder de douche?” Opperde ik en ze sloot de terrasdeuren om daarna haar handen naar me uit te steken. Ze toonde de slaapkamer waar we ons uitkleedden en na een knuffel waarbij mijn pik meteen weer groter groeide nam ze me mee naar de badkamer. We hielden onze haren droog en met een washanddoekje met zachte zeep wasten we elkaar schoon, de sproeikop in de hand.

Even later toen ze nog even de kinderkamer in had gegluurd lagen we naast elkaar onder haar dekbed. Een klein nachtlampje brandde op het nachtkastje dat net voldoende licht gaf om de duisternis te verdrijven.

“Ik kan het nog niet geloven wat er is gebeurt Martin, want dit had ik echt niet gepland. Maar ik vind het wel heel fijn dat je vannacht wilt blijven slapen.” Ik vertelde dat ik even verbaasd was hierover omdat het ook niet mijn bedoeling was geweest mij aan haar op te dringen.

“Het is maar goed dat we niet alles van te voren weten maar soms zit het leven vol aangename verrassingen” fluisterde ik in haar oor waarbij ik haar lange lokken opzij streelde om haar van heel dichtbij te kunnen bekijken. Ik draaide me op mijn zij naar haar toe en verlegen vroeg ik of ze meteen wilde gaan slapen. Ze rolde zich tegen me aan en omstrengelde me met haar slanke benen waarbij haar poesje tegen mijn pik aanduwde die zich meteen oprichtte en kussend rolden we als jonge honden over elkaar heen waarbij zij zo nu en dan op me lag en me dan weer over haar mooie lichaam meetrok. Onze handen verkenden elkaar en overal voelde ik haar strelen. Ze drukte haar borsten tegen me aan terwijl ik haar billen omvatte en we onze onderlichamen tegen elkaar pletten in lust, waarbij onze temperatuur toenam en de ademhaling versnelde.

Uiteindelijk lag ze op me met haar benen gespreid langs de mijne. Vereend duwden we het dekbed van ons af en voelde ik de natheid van haar poesje toen ze met haar sneetje over mijn pik bewoog. Even ging ze rechtop zitten en keek hoe mijn stijve penis op en neer werd gemasseerd en nat van haar geil over haar klitje schuurde. Toen ze haar billen omhoog wipte pakte ze mijn lul vast en hield hem omhoog. Met mijn eikel bewoog ze over haar klitje en door haar spleetje waarna ze zich zuchtend er overheen liet zakken. In een langzame beweging zakte ze naar beneden en voelde ik haar schede om mijn pik stulpen. Ik veerde omhoog om haar tepels in mijn mond te kunnen proeven toen ze haar buik tegen de mijne perste.

Wrikkend duwde ik omhoog met mijn billen, om haar knellende greep genietend en trok mijn bilspieren ritmisch samen. Ze voelde de druk van mijn pik in haar lichaam en ik liet me op het kussen zakken toen ze haar mond naar de mijne bracht. Slurpend zogen we onze monden en mengden ons speeksel in een lustvolle kus waarbij ze soepel haar bekken op en neer bewoog en me zo neukte. Als ik al niet eerder zou zijn klaargekomen die avond had ik het niet lang kunnen genieten maar gelukkig kon ik me nu iets beter beheersen en genietend onderging ik onze seksuele versmelting. Knijpend wreef ik over haar billen en streelde van haar stuitje tot aan haar oren, voelde haar bovenbenen en wipte voorzichtig mijn vingertopjes omhoog tegen haar klitje. Gierend haalde Sonja adem en hijgend van lust wisselden we onze versnelde adem uit.

Voordat het me teveel werd trok ik haar plat over me heen en in een soepele beweging klampte ik mijn armen om haar heen en samen rolden we over de matras. Toen ze op haar rug belandde steunde ik op mijn ellebogen en duwde zo mijn bovenlichaam omhoog. Door begeerte vervuld drukte ze met haar voeten op mijn kont en me aan starend met grote ogen duwde ze haar heupen omhoog. Bestiaal wellustig ontworstelde ik me aan haar omarming om mijn pik uit haar te bewegen en weer fel in haar te persen. Ze liet zich gelaten op het matras vallen en stond me toe haar met lange, diepe en harde stoten te neuken. Ik genoot het mijn pik uit haar kutje te laten komen om hem daarna weer diep in haar te stoten waarbij ik ervoor zorgde over haar klitje te wrijven daarbij. Ze moedigde me aan haar hard te nemen met hees uitgesproken aanmoedigingen en kneep me met haar handen vast daarbij in mijn rug, mijn benen en mijn kont.

Toen ze opeens stilhield keek ze me met open mond aan terwijl ik verder op haar in beukte en haar beenspieren begonnen te trillen. Gedempte kreetjes uitstotend stuwde ze haar vinger opeens diep in mijn aars en voelde woelend in mijn darmen. Ik kuste haar snel om het opwellende speeksel in haar mond op te zuigen en onsamenhangend probeerde ik verbaal duidelijk te maken hoe lekker het voor mij was. Euforisch genot voelend was ik nog in staat een paar keer op haar lichaam in te bonken voor mijn ballen samentrokken. Een laatste harde stoot van mijn pik penetreerde haar kutje voor ik mijn pik voelde doorstromen door mijn zaad. Brandend warm vulde ik haar met mijn sap en omspoelde ze mijn eikel met geil in haar vagina.

Ze hikte adem in haar longen voor ze zich loom op de matras liet zakken en langzaam strelend haar vinger uit mijn rectum liet glippen. Op dat moment gulpte een laatst restje sperma uit mijn pik die snel hierna verslapte. Zo lang mogelijk bleef ik in haar warme grotje tot mijn eikel ineengeslonken naar buiten glipte.

Uitgeput en nat van transpiratie liet ik me van haar af rollen en even lagen we voldaan na te hijgen naast elkaar. Ze lag nog steeds wijdbeens en pas toen ze bewoog zag ik de donkere natte plek in de lakens die onder haar kontje lag. Onze longen kwamen tot rust en samen trokken we het dekbed over ons heen toen we voelden hoe koud het verdampende zweet op onze huid was.

Misschien in tijd niet lang daarna maar gevoelsmatig na een weldadige pauze kusten we elkaar een goede nachtrust toe voor de eerste keer maar hoopten allebei dat het zeker niet voor de laatste keer zou zijn. Vermoeidheid sloot mijn ogen toen we omstrengeld tegen elkaar aan lagen en we elkaar kusjes gevend en bevoelend overgaven aan de slaap.

“Hallo Martin!” Zei Katja toen ze me ’s morgens uit Sonja ’s slaapkamer zag komen. “Ben je blijven logeren bij ons?” Ik beaamde het maar wist niet goed wat te antwoorden toen Miranda vroeg ik hun nieuwe papa was. Gelukkig legde Sonja haar uit dat ik een collega van haar was, wat ze al wisten, en gewoon geen zin had gehad om naar huis te gaan om te slapen. Zelf wist ze ook niet, net zomin als ikzelf, dat we een half jaar later zouden gaan samen wonen.

In het bedrijf bleek niemand er van op te kijken toen we vertelden dat we elkaar gevonden hadden en haar dochtertjes mij als nieuwe vader zagen.

“Jullie waren de enigen die dat nog niet wisten” was het commentaar van degene met wie ik het meeste samenwerk en de anderen knikten instemmend.

Ons seksleven is gelukkig goed gebleven en het enige nadeel daarvan is dat we soms wat uurtjes slaap tekort komen maar dat vinden we geen probleem. Ons liefdesleven is toen pas begonnen maar groeit nog steeds naarmate we langer bij elkaar zijn. Het enige dat we nu al betreuren is het moment dat de kinderen de speeltuintijd zijn ontgroeid want daar komen we nog regelmatig. En dan weten we ook dat “onze eigen wip” op die dagen door ons zelf wordt gebruikt als het donker is en iedere keer weer denken we dan terug aan die eerste keer.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *