De inbreker

()

De nichten Anja en Dinie hadden hun Baarnse villa van hun grootouders geërfd. De erfenis kwam net op het hoogtepunt van de crisis in de woningmarkt. Na een mislukte verkooppoging hadden de nichten besloten om samen in de villa te gaan wonen. Dinie zegde haar vrijgezellen flatje op en voor de in scheiding liggende Anja was het een gouden kans.

Vooraf om zes uur ‘s avonds

Anja en Dinie zaten samen in de keuken aan het avondmaal.

“Zeg Dien, die student van vanmiddag.”

“Ja lekker toetje he? Het is dat hij 20 jaar jonger is, maar anders.”

“Ja Dien, lekker toetje met die blonde krullen. Maar ik vertrouw hem voor geen cent.”

“Hoezo?”

“Had je dan niet in de gaten hoe hij rondkeek en alles opnam? Toen ik Pluk uitliet, keek ik vanuit de tuin naar binnen en ik zag hem de kamer rondlopen en bij de ramen en deuren kijken.”

“Nu je het zegt. Ik ging koffie voor hem zetten en toen ik terug kwam stond hij bij de kast met de ivoren beeldjes van oma te kijken.”

“Jammer dat opa nooit een inbraakalarm heeft laten aanleggen. We hebben nu genoeg geld in ons onderhoud-potje om een alarminstallatie te laten installeren. Zullen we dat doen?”

“Ja, aan Pluk als waakhond hebben we helemaal niets.” Gelukkig heb jij nog die, hoe heet zo’n ding ook al weer?”

“Taser. Dat herinnert me er aan dat ik de batterij op moet laden. Dat stomme ding heb ik nog overgehouden uit de scheiding met ‘Joop de zakkenwasser’. Hij bracht het mee van een van zijn zogenaamde dienstreizen. Niet dat hij een Taser nodig had, hij verzoop en vergokte toch alles. Het diende alleen maar om te kunnen opscheppen bij zijn foute vrienden en later vroeg ik me af of hij het onbewust gekocht had zodat ik me kon beschermen als hij weer eens te veel gezopen had.

“Ik heb nog het spuitbusje met traangas dat ik meeneem als ik ‘s avonds in het donker ga trimmen.”

“Dat is waar ook, ik vergat nog te vertellen dat toen ik terugkwam van het uitlaten van Pluk, ik de kamer inliep en toen hoorde ik jouw lekkere toetje zeggen; “zo kleine smerige kutten-likker, kom eens hier. Jij bent vast geen goede waakhond hé.”

“Kan ik morgen onze deelauto meenemen naar school?”

“Ha ha, deelauto, mooi gevonden. We delen wel meer hé?”

Dinie kreeg een rood hoofd en zei, “ik schaam me nog steeds.”

“Waarom dan? Ik herinner me een luide genotskreet.”

Dinie nog roder. “Ja, het was best lekker. Jij bent altijd veel vrijer dan ik geweest, ik moet nog leren om me voor lekkere seks niet te schamen.”

“Ach lieverd, ik heb er van genoten dat je mee ging doen en ik vond het niet erg om mijn model met je te delen. Bovendien was het mijn fout, ik had hem mee naar mijn kamer moeten nemen. Ik had je nog lang niet thuis verwacht en het pakte leuk uit. Heb ik je wel eens verteld dat we vroeger op de academie een docent hadden die te pas en te onpas met de uitspraak kwam, -Gij zult uw modellen niet neuken-“?

Later die avond

Op de fiets onderweg naar Baarn met wat gereedschap van zijn vader in zijn rugzak dacht Kevin nog eens na over de aanpak en hoe hij hiertoe gekomen was. Als Paulien die stomme trut hem er niet had uitgegooid, dan was er niks aan de hand geweest. “Lamlendige lapzwans”, had ze hem in hun laatste ruzie genoemd. Dat was onzin, hij had best wel wat dingen in huis gedaan, zoals af en toe opruimen en soms koken, hij moest toch ook studeren. Dat zijn studie langer duurde was gewoon pech. Hij had eerst de lerarenopleiding Aardrijkskunde en Geschiedenis gedaan. Vijf jaar was toch niet lang? Hij had daarna echt zijn best gedaan om een baan te vinden, het was niet zijn fout dat ze hem maar bleven afwijzen. Toen was hij zijn huidige studie maar gaan volgen, Culturele Antropologie. Ja, die duurde wel een beetje lang, maar de begeleiding was dan ook zwaar kloten en het ontbrak hem nu even aan inspiratie voor zijn scriptie. Dat kwam vast wel weer goed, volgende week na zijn verjaardag ging hij beginnen. Hij werd per slot van rekening pas negenentwintig. Tijd zat om nog een baan te vinden.

Drie jaar lang was het goed gegaan met Paulien. Hij was bij haar ingetrokken, zij werkte, hij studeerde. De seks was in het begin goed, ze leken wel konijnen. En niet onbelangrijk, ze verdiende leuk als verpleegkundige en zeker met al die nachtdiensten. Paulien had alleen niet zo moeten zeuren over een baantje zoeken en bijdragen. En dan die laatste ruzie; welke man kijkt er nu geen porno en zeker als je ‘s nachts alleen gelaten wordt.

Weer terug bij zijn ouders in Soest voelde hij zich niet welkom. Een hoop gezeik, net als vroeger. Vooral over geld en dat Paulien zo geweldig was. Ze moesten eens weten. Hij had zich aangemeld bij ‘Studentaanhuis”, digibeten helpen met hun ICT problemen. Om van het gezeik vanaf te zijn. Eerlijk toegegeven, veel wist hij er ook niet van, maar in het land der blinden is eenoog koning.

Stomme klote fiets van Pa met een achterlijk rot zadel, dacht hij, terwijl hij zijn ballen herschikte in zijn onderbroek. Verdomme, ik wil weer eens lekker neuken. Even tellen, dat is al vijf weken geleden. Niet dat de seks met Paulien het laatste halfjaar zo goed was. Ze had er vaak geen zin meer in, omdat ze zogenaamd moe was. Onzin natuurlijk. Sinds hij weer thuis was hoorde hij, net als vroeger, weer geluiden uit de slaapkamer van zijn ouders en die zijn toch al een eind in de vijftig. Trouwens knap asociaal om het te doen als je zoon alleen in zijn bed ligt.

Eigenlijk was de laatste lekkere seks met Paulien drie maanden terug geweest. Toen ze weer eens aan het zeiken was had hij haar per ongeluk een duw gegeven. Hij had haar gebrul gesust met verontschuldigingen en beloftes, terwijl het eigenlijk haar schuld was, en daarna hadden ze geweldige verzoeningsseks.

Nadat hij bij Paulien weg was en weer in dat achterlijke klote Soest woonde had hij nog maar een keer geneukt. Nou ja geneukt, het kolere wijf had hem genaaid. Dat was met Klaartje. Hij kende Klaartje uit de tijd voor Paulien, toen hij nog een actief studentenleven had. Klaartje was groot en in haar studententijd een roeister. Hij had haar naam gegoogeld en op LinkedIn stond ze. Klaartje was Klara geworden, ‘Adviseur bij Twijnstra en Gudde’. Hij had contact gezocht en met ja ‘leuk om je weer te ontmoeten’ was ze ingegaan op zijn uitnodiging om samen te gaan stappen. Ze hadden in Amersfoort, waar ze nu woonde, afgesproken. Van zijn laatste centen had hij haar op een etentje getrakteerd. Gelukkig betaalde zij daarna de pilsjes in het café. Zij zat wel even vervelend door te zagen over zijn nog niet afgeronde studie. Gelukkig kon hij nog steeds goed liegen en trapte ze in het verhaal over een jaar vrijwilligerswerk in Nicaragua. Hij had het nog steeds, want ze nodigde hem uit om mee te gaan naar haar appartement. Samen op haar bank en na een dure whisky vertelde ze dat ze vroeger verliefd op hem was geweest. Dat vermoedde hij al, maar ja ze was een halve kop groter. Na een lulverhaal, dat hij haar ook altijd heel leuk had gevonden vreeën ze wat op de bank en ze liet zich door hem uitkleden. Daarna wilde ze niet verder op de bank vrijen, ze nam hem mee naar haar slaapkamer. ‘Zo, dat wordt een lekkere lange nacht, had hij nog gedacht’. Dat hij vervolgens zelf een condoom om zijn pik moest rollen was wel een spelbederver. Ze was wat passief bij het vrijen. Hij had zijn best gedaan, zich ingehouden en haar rustig in missionarissen-stand, naar een orgasme geneukt. Toen ze klaar kwam was het eventjes leuk toen ze “Ikkk kommmmm klaarrr… riep. ‘Klaartje komt klaar’, dat klinkt mooi dacht hij. Met zijn nog steeds onbevredigde jongeheer had hij haar gevraagd om zich om te draaien, zodat hij haar in zijn favoriete standje op zijn hondjes kon neuken. ‘Voor anker achter Kaap Kont’, zo hadden ze dat als instructeurs op de zeilschool genoemd. En wat een lekkere kont, had ze. Hij had haar aarzeling gezien en gezegd, “toe maar, ik wil je graag nog eens laten klaar komen.” Eenmaal tussen haar benen en kijkend naar haar kont en naar haar kontgaatje was de gedachte in hem op gekomen om haar echt in haar kont te neuken. Ik heb toch een condoom om, had hij gedacht, een condoom dat al lekker nat is van haar kut, dus dat glijdt wel. Hij had zijn pik op haar kontgaatje gericht en er tegen aan gedrukt.

“Au!, wat doe je? Je zit verkeerd!” Had ze geroepen.

Nee, dacht hij, ik zit er prima voor. Hij pakte Klaartje bij haar heupen om meer druk te kunnen zetten. Met een beetje medewerking was het best gelukt, maar het stomme wijf werd kwaad en begon te spartelen. “Klootzak. Kevin schei uit,” riep ze en ze liet zich voorover op bed vallen en worstelde zich onder hem vandaan.

“Toe nou, dan doen we het gewoon”, zei hij nog. Dat hysterische wijf ging helemaal op tilt. Ze stapte uit bed en ze begon te blèren.

“Er uit klootzak, mijn huis uit.”

“Rustig nou Klaartje, het was een ongelukje.” Het hielp niet, de trut bleef maar tieren. Ze trok hem, godverdomme nog aan toe, aan zijn haar van het bed naar de woonkamer en maar roepen “oprotten, opsodemieteren.” Toen hij zich bukte om zijn kleren te pakken duwde ze hem naar de voordeur. Hij dacht nog even om haar een tik te geven en haar zo te kalmeren. Toch maar niet gedaan, dan was ze misschien nog meer door het lint gegaan en ze zag er ook wel sterk uit. Ze duwde hem in zijn blote kont de voordeur uit, de hal in. En verdomme van zijn stijve pik was niks meer over, alleen dat klote kapotje plakte er nog aan. Ze gooide de deur achter hem dicht en hij moest toen wel op de deur bonken om zijn kleren terug te krijgen. Hij stond klaar met het kapotje in zijn hand om, als ze de deur open zou doen, het kapotje naar binnen te gooien, helaas opende het chagrijnige kreng de deur maar op een kier om zijn kleren en schoenen de hal in te smijten en het condoom landde op de sluitende deur. Even was het nog lol toen hij zijn onderbroek omhoog hees en een oudere vrouw nieuwsgierig om een hoekje van een deur aan de overkant van de hal keek. Hij grijnsde naar het nieuwsgierige mens en maakte het universele neukgebaar en riep “wil jij ook een beurt?” Daarop sloot ze snel de deur. Hij nam nog wraak met een paar harde trappen tegen de deur van Kenau Klaar.

Op de fiets terug naar Soest werd door de gedachte aan haar lekkere kont zijn pik weer hard. Stom wijf, op Internet laat iedereen zich toch in de kont naaien. Hij nam een zijweg van de Provinciale weg om zich een bosje bij een tennisbaan lekker af te rukken.

Dat hij nu ‘s nachts op weg was naar Baarn kwam door zijn ‘Studentaanhuis” klusjes. Hij had ontdekt dat bij ouwe knarren pc problemen oplossen kansen bood. Bij een van zijn eerste klusjes had hij een bestand gevonden met de titel ‘wachtwoorden’. Hij had het snel doorgestuurd naar zijn email-adres en toen de verzendgegevens gewist. Helaas bleken het alleen maar wachtwoorden van stomme sites als Marktplaats, Plus, clubs en zo.

Maar vandaag dat stel in Baarn, waar hij nu naar toe fietste. Dikke villa aan de Adelheidlaan. Vreemd stel, twee vrouwen, rond de vijftig schatte hij, nog net niet zo oud als zijn ouders. Geen zusters, want ze leken niet op elkaar, twee lesbo’s of zo, vermoedde hij. Een dunne lange met een grijsblonde paardenstaart en een mollig Indisch type met grote tieten. De lange had zijn hulp ingeroepen. Ze had zich voorgesteld als Dinie en toen de kleinere later binnenkwam zei ze “dit is mijn huisgenote Anja.” De kleinere liep binnen om te vertellen dat ze de hond ging uitlaten.

Hij was begonnen met de Windows 10 update en toen lange Dinie hem alleen liet, was hij wat rond gaan kijken. Hij had er geen verstand van, maar hij vermoedde dat de prulletjes in een paar grote vitrinekasten een hoop geld waard waren. Gemakkelijk mee te nemen, had hij gedacht. Gewoon een grote boodschappentas volladen en dan wegwezen. Hij had ook geen alarminstallatie gezien en dat stomme kutten-likkertje, als die al niet bij die kleine mollige indo in bed sliep, was geen probleem.

Zo de hoek om en de Adelheidlaan in. Eerst maar eens langs het huis fietsen. Verdorie er brand nog licht boven. Doorfietsen. “Goedenavond,” tegen een late honden-uit-later. Bijna overal is het licht al uit. Het wordt tijd dat die twee gaan slapen, of zijn ze met elkaar aan het spelen?

Na middernacht. Mooi het licht is uit. Nu de fiets in de bosjes verstoppen, om de hoek en door de heg de tuin in.

Woelend in bed, dacht Anja er over om toch een slaaptablet te nemen. Ze had van die perioden dat ze moeilijk in slaap kon komen en dit was er zo een. Ze had een tijd liggen lezen en nu lag ze te woelen en te denken.

Ze dacht na over haar leven dat eindelijk goed op orde was, wonen in een mooi huis, goed gezelschap met die lieve Dinie en haar werk dat redelijk verkocht. Alleen haar seksleven, ze leek wel een non. Als ze niet af en toe, meer af dan toe, dacht ze, een wop-je met, wippen, ontbijten, pleitte had, of zoals laatst het seksfeestje met een model, dan stond ze helemaal droog. Nou ja, het seksleven van Dinie was nog slechter. Dien was niet van het flirten en de ‘one night stands’. Ze ging voor serieuze relaties en dan trof ze steeds van die sukkels. Wat dat betreft was het wel bijzonder wat laatst gebeurde toen Dinie binnenkwam. Haar model lag op de bank en zij reed op zijn pik, toen ze Dinie in de deuropening zag staan. Impulsief wenkte ze Dinie en tot haar verrassing kwam Dinie toen bij hen staan. Toch een ‘diepe grond onder een stil water’, of hoe zeg je dat ook al weer. Dinie is best een mooi wijf, maar zo hetero als maar kan. Zelf had ze een paar keer met een vrouw gevreeën en er van genoten. Jammer dat Dinie daar niet voor in is. Dat laatste model maar weer eens uitnodigen? Pech dat zo’n leuke vent al getrouwd is. Mooi lijf, karakteristieke kop en een goede minnaar. Terwijl ze veel te lang bij sukkel Joop bleef, raakten de interessante mannen bezet.

Al mijmerend raakte Anja in een soort van half slaap, tot ze schrok van een krakend geluid. Het klonk als iets dat brak. Een deur of raam dat opengebroken werd, een inbreker?

Ineens was ze klaar wakker. Voorzichtig stapte ze uit bed en vreemd genoeg kwam het niet in haar op om de politie te bellen, terwijl de telefoon naast haar bed lag. Ze opende zachtjes de slaapkamerdeur om Dinie te gaan waarschuwen. ‘Nee wacht,’ dacht ze, ‘eerst de Taser pakken.’ Toen zo stil mogelijk naar de kamer van Dinie. Gelukkig hadden ze de oude zachte vloerbedekking op de overloop en de trap nog laten liggen. Dinie sliep heel vast, om haar wakker te maken tikte Anja op haar schouder.

“Dinie, Dinie wakker worden.”

“Eh, euh…”

“ssssttt,” zei ze zachtjes. “Ik denk dat er een inbreker in huis is. Ga je mee?”

“Ben je gek joh, laten we de politie bellen.”

“Nee, voordat die hier zijn, is de inbreker al lang weg en zijn wij onze spullen kwijt.”

“Pak je spuitbusje en ik heb de Taser. Kom op dan jagen we hem weg.”

Achteraf begreep ze niet waar ze de moed vandaan haalden. Zachtjes gingen ze de trap af. Anja, de kleinste en met een half jaar de oudste, voorop. De gang door naar de deur van de woonkamer. Met een ruk gooide Anja de deur open. In de donkere kamer, met alleen het maanlicht van buiten, zagen ze een man met zijn rug naar hen toe voor een van de kasten staan. Hij schrok en draaide zich om. Zonder er verder bij na te denken richtte Anja de Taser en raakte ze de trekker aan. De inbreker zakte in elkaar en viel op de grond. Even wisten ze toen niet hoe verder, maar gelukkig reageerde Dinie door op hem af te rennen en met het spuitbusje in zijn gezicht te spuiten. De man lag stil en terwijl Anja nadacht over de politie bellen of vastbinden reageerde Dinie.

“Ga op hem zitten dan haal ik iets om hem vast te binden.”

“Tie-wrap ‘s,” riep Anja, “op de werkbank in mijn atelier liggen ze.”

De inbreker lag op zijn zij en Anja ging op hem zitten. Verdorie! Dacht ze, toen haar ogen begonnen te tranen van het traangas. Net toen de inbreker weer begon te bewegen kwam Dinie terug. Ze rolden hem samen op zijn rug en Anja ging op zijn borst zitten terwijl Dinie zijn benen met tie-wrap aan elkaar bond. Handig zo’n handvaardigheid juf in huis dacht Anja, ze schoof wat naar boven en ging op zijn gezicht zitten zodat Dinie zijn handen kon boeien. Anja bleef zitten om de inbreker op de grond te houden terwijl Dinie het licht aan deed. Daarna ging ze nieuwsgierig van hem af en…. het bleek de ‘Studentaanhuis’ te zijn

“He?” Zei Dinie. En toen, “je had gelijk.”

“Vuile tering wijven”, klonk het, “maak me los.”

“Mond houden Kevin,” zei Dinie, die zich zijn naam herinnerde. Dat hielp niet, de scheldpartij ging door en Anja die het getier zat was ging weer op zijn gezicht zitten om het geluid te smoren. Dat gaf ze de gelegenheid om rustig te overleggen. Ze verkenden de mogelijkheden. De eenvoudigste oplossing was de politie bellen, maar dan… Hoe verklaarden ze hun overmeestering? Anja voelde er niets voor om de Taser, die zo nuttig gebleken was, in beslag te laten nemen en ook nog eens een bekeuring te krijgen. Ze had wel eens gelezen over inbrekers die hardhandig betrapt waren en dat de slachtoffers van de inbraak zich voor de rechter moesten verantwoorden. Zo maar loslaten was ook geen optie, hij had straf verdiend. Dinie worstelde duidelijk ook met het probleem.

“Kom eens,” zei ze wenkend naar Anja. Anja stond op en volgde Dinie de kamer uit, Kevin de gelegenheid gevend om zijn scheldpartij te hervatten.

Toen Kevin op de grond bijkwam was het laatste dat hij zich herinnerde, dat hij door het open gebroken raam naar binnen klom. Hij voelde zich verlamd, zijn ogen traanden en hij moest vechten om niet te gaan kotsen. Toen het hem begon te dagen waar hij was en wat hem overkomen was, probeerde hij op te staan. Hij merkte hij dat hij geboeid was, wat een vuile lesbische kolere sletten. Ik heb ze zeker gestoord bij het beffen. Hij schold ze uit, totdat de kleinere met haar vette reet op zijn gezicht ging zitten. Dat maakte hem nog kwader. Hij hoorde ze smoezen over politie en verzekering en daarna gingen ze even weg.

In de gang begon Dinie ineens te proesten. Zenuwen?

“An, moet je ons zien, ha, ha.” Anja keek naar Dinie en ze keek omlaag naar zich zelf. Dinie vanwege de warme nazomernacht in alleen een slipje en Anja in een kort nachthemdje. Dinie nog steeds met haar spuitbusje in de hand en Anja met haar Taser. Samen giechelend poseerden ze voor de spiegel in de gang. ‘Bonny and Clyde,’ lachten ze. Aan de keukentafel overwogen ze hun opties en kwamen ze tot een creatieve oplossing. Terug in de kamer inspecteerden ze eerst de schade aan het opengebroken raam.

“Zo”, zei Anja, “het hout van het raam en het kozijn zijn flink beschadigt.” Daarna porde Dinie de ongenode gast met haar teen in zijn zij. “He etterbaal, luister eens.” Gelukkig hield hij eindelijk zijn mond.

Hij probeerde los te komen en toen dat niet lukte probeerde hij om te gaan staan. Hij was net bezig om op zijn zij gedraaid overeind te komen, toen ze terugkwamen en het lange rotwijf hem gemeen in zijn zij schopte.

Anja nam het initiatief. “Je hebt twee opties Kevin.” De sukkel keek ze bang aan. “Optie een. We bellen nu de politie. Waarschijnlijk kom je er dan met een taakstraf vanaf. Tenzij je al een strafblad heb, dan ben je nu dubbel de pineut.” Ze zagen hem verschrikt kijken.

“Ha ha”, zei Anja, “je gezicht verraad je. We hoeven je optie twee niet meer te vertellen. Dat wordt dus de politie bellen.”

Wat een lulverhaal over opties, nee natuurlijk wilde hij er geen politie bij. Sinds hij vijf jaar terug met twee maten bij een demonstratie was opgepakt voor stenen gooien naar de ME had hij een strafblad. Gelukkig was zijn steen raak geweest, dan hadden die klojo’s maar niet met een wapenstok moeten dreigen.

“Ho stop, ik…”

“Stil jij,” zei Dinie, “en vooral geen ‘ho’ zeggen. Dat zeg je tegen een paard. Als je iets wilt zeggen dan vraag je ons eerst beleefd om toestemming. Bijvoorbeeld met, “mevrouw, mag ik iets zeggen?”

“Vuil takken-wijf.”

“Anja, wil je me de telefoon aangeven?”

“Eh, euh… heu… mevrouw. Wilt u me de andere optie vertellen?”

“Goed zo Kevin. De andere optie is dat jij een paar weken klusjes voor ons gaat doen. Wij geven je een taakstraf. Je begint deze week met het herstel van de schade aan het opengebroken raam en als dat klaar is doe je de komende weken 80 uur klusjes voor ons.” We zagen hem verheugd grijnzen.

“Nee sukkeltje,” zei Anja, “ik zie aan je smoel dat je nu denkt, als ze me los maken dan ga ik er vandoor en dan zie ik ze nooit meer. Daar hebben we iets op bedacht.”

Anja bleef bij Kevin terwijl Dinie de benodigde attributen ging halen. Met Dinie terug in de kamer, voorzien van smartphone en viltstiften, gingen ze aan de slag. Anja maakte zijn broek los en ritste zijn gulp open.

“He, stop. Wat zijn jullie…?”

Nu was het Dinie, die een eind aan zijn gezeur maakte door op het gezicht van Kevin te gaan zitten. Anja keek even kritisch, ze hoopte dat het zou werken, want hoewel een stuk groter, had Dinie een aanmerkelijk kleiner kontje dan Anja. Het smoorde in ieder geval het geluid. Anja trok zijn broek en zijn slip omlaag, zo een slappe penis onthullend. “Wat denk jij Dien?”

“Hm…, op een schaal van 0 tot 10? Een drie” Anja trok zijn T-shirt omhoog en ging aan het werk.

“Zo Dien als je nu even opschuift en zijn hoofd vast houdt.”

“Kom Dien,” zei ze even later, haar hand uitstekend om Dinie overeind te helpen. We gaan ons werk op afstand bewonderen.” Ze liepen een stukje bij Kevin vandaan en gaven elkaar een ‘high five’. Het stond er geslaagd op: ‘Dief’ met rode letters op zijn voorhoofd en ‘sukkel’ op zijn buik.

Terwijl Kevin zich probeerde op te richten om te lezen wat er op zijn buik geschreven was, maakte Anja foto’s.

Toen de lange met haar gat op Kevin zijn gezicht ging zitten, dacht hij. Gadverdamme, ze ruikt naar kut en die gore slet heeft of in haar broek gepist of ze is nat van geiligheid.

Godverdomme! Wat een kankerstreek, met een viltstift op me te tekenen. Wat zouden die rotwijven gedaan hebben?

‘En dan ik met mijn spuitbusje,’ dacht Dinie. Ooit gehad van een zorgzame vriend, die het maar niks vond dat ik ‘s avonds in het donker ging hardlopen. Nooit gedacht dat ik het zou gebruiken. Ze was nog steeds over zich zelf verbaasd, dat ze zo maar zonder er verder bij na te denken in zijn knappe smoeltje gespoten had. Dan Anja, dacht ze. Anja is veel minder geremd dan ik. Dat was vroeger al zo, als ze tijdens onze logeerpartijen doktertje wilde spelen en later ook met vriendjes. Toen ze Anja met haar derriere op het gezicht van Kevin zag ploffen moest ze denken aan een paar weken terug. Ze kwam ‘s avonds onverwacht vroeger thuis en ze liep de kamer in en daar zat An boven op een van haar modellen. De man lag op de bank en Anja schoof heen en weer op zijn piemel, waarbij haar grote borsten op en neer dansten. Ze wilde zich omdraaien en zachtjes weggaan en merkte dat ze aarzelde door de gedachte dat ze die grote schommelende borsten zou willen vasthouden. Toen zag Anja haar, ze wenkte en zij, die nog nooit zo iets gedaan had, liep naar de bank. Ze was bang hun vriendschap te bederven door de borsten van Anja vast te pakken. Wel was ze naast de bank gaan staan om toe te kijken. Ze voelde zich ontzettend geil worden en toen stak die minnaar van Anja zijn hand uit. Onder haar rok, langs de rand van haar slipje en zo met twee van zijn vingers in haar vagina. Zo vingerde hij haar. Anja kwam stilletjes schokkend klaar en de man ging door met vingeren tot ze moest gillen. Wat ze nog nooit eerder mee gemaakt had was, dat hij daarna zijn vingers aflikte. Rare man!

Anja leek van de situatie te genieten. Dinie had gezien hoe Anja glimlachend met haar billen over het gezicht van Kevin schoof. Ik ben ook wel een beetje beroeps gedeformeerd, dacht Dinie, want ondanks dat ze medelijden met die geboeide sukkel begon te krijgen, kwam de strenge juffrouw boven.

Dinie verraste zichzelf, door toen het nodig leek ook met haar billen op Kevin zijn gezicht te gaan zitten. Nog meer verraste het haar dat zijn gepruttel maakte dat ze zijn lippen tegen haar slipje voelde bewegen en dat het haar opwond. Ze voelde dat ze nat was. Het was dat Anja haar hand uitstak om haar overeind te helpen, anders was ze blijven zitten.

De dames keken naar het kalligrafisch meesterwerk van Anja. Met sierlijke, grote en vooral duidelijke letters had ze Kevin ‘versierd’. Anja liet de foto’s aan Kevin zien en Dinie vertelde hem wat ze met de foto’s zouden doen als hij hun opdrachten zou saboteren. Het winkelcentrum in zijn buurt zou het startpunt zijn, gevolgd door de cafés in Soest en niet te vergeten de ‘Studentaanhuis’ organisatie. Anja ging de foto’s veilig stellen, ‘in de cloud’ zoals zij het noemde, terwijl Dinie Kevin bewaakte.

Van de stoere inbreker was weinig over. Dinie zag tranen in zijn ogen en hij begon te wauwelen over een vergissing. Niks vergissing, dacht ze. Je snapt het nog steeds niet lulletje. Ze had geen zin om zijn zielige gedoe aan te horen, dus ging ze maar weer op zijn snuit zitten.

Kevin dacht na over zijn kansen. Hij probeerde om op het gemoed van de lange te werken. In plaats daarvan ging ze weer met die natte gore stink-kut van haar op zijn hoofd zitten. Het gedraai van haar natte kont over zijn gezicht verhinderde dat hij kon praten.

De lekkere kieteling van zijn bewegende lippen kwam terug, plus dat Pluk binnen kwam. Oude Pluk, die in zijn mand in de keuken sliep, was tot dan toe rustig in zijn mandje gebleven. Doordat Anja de kamerdeur had open gelaten kwam Pluk nieuwsgierig naar binnen, hij snuffelde even in het kruis van Kevin. Hap! Dacht Dinie. Kennelijk kon het hem niet bekoren want hij sukkelde wat verder en likte de hand van Dinie. Het gekietel tegen haar slipje en het likje van Pluk maakte dat de fantasie van Dinie op hol sloeg. Ze herinnerde zich hoe Anja vertelde dat Kevin die lieve Pluk voor kutten-likker had uitgescholden. Er kwam een idee in haar op. Ze ging van Kevin af.

Toen ze opstond bekeek Kevin haar eens goed. Voor zo’n oude tang eigenlijk best een lekker wijf. Slank en kleine stevige tieten. He, dacht hij, wat flikt ze nu? Ze deed haar slipje uit en ze liet zich over hem heen zakken met haar blote kont op zijn gezicht en haar behaarde pruim boven zijn mond. Haar natte kutharen prikten op zijn lippen en hij proefde hoe geil ze was.

“Zo”, zei Dinie, “je noemde onze hond toch een kutten-likker. Nu mag jij voor straf kut likken. Even gebeurde er niets, tot ze hem in zijn neus kneep en met haar juffrouw-stem zei “vooruit likken kreng.” Het begon als waardeloos gelebber maar gaandeweg werd het beter en beroerde hij met zijn tong haar kittelaar.

‘s Nachts naar de filmpjes kijkend, die Paulien hem misgunde, had Kevin ontdekt dat hij harige kutten veel geiler vond dan die van Janet met haar eeuwige stoppelveld en dan zeiken als hij zijn kop een paar dagen niet schoor. Nu zat er zo’n behaarde kut boven zijn mond en hij merkte tot zijn verrassing dat het hem opwond. Zijn pik werd wakker en hij voelde hem overeind komen. IJverig begon hij te likken, in de hoop dat zijn stijve opgemerkt zou worden en ook aan de beurt zou komen.

Terwijl Dinie genoot hoorde ze achter zich Anja weer binnenkomen.

“Dien, jij lekkere slet, wat ben jij aan het doen?” en even later. “Draai je eens om. Kijk eens, het heeft wel effect, zijn wormpje is een worm geworden.”

Kevin hoorde dat de kleinere terug gekomen was en hij hoorde ze smoezen. Door de tegen zijn oren geklemde dijen verstond hij niet alles. Hij begreep dat het over mijn pik ging. Dat werd bevestigd toen zijn jongeheer even werd vastgepakt en ‘shit’ ook weer losgelaten.

‘Wat gebeurd hier’? Dacht Anja. Was er een nieuwe verbinding gelegd in de hersenen van nicht Dinie? Lieve betrouwbare, voorspelbare, saaie Dien had haar broekje uit en liet zich beffen. En dat niet alleen, de geile slet zat te genieten. Kevin de Kaper had zich ontpopt tot Kevin de Kutten-likker. Ze zag dat de gore smiecht, ondanks zijn benarde situatie, opgewonden was. Zijn pikkie stond overeind. Nou ja pikkie, als ervaringsdeskundige beoordeelde Anja het geval als gemiddeld. Het ding haalde het bij lange na niet bij haar grootste speeltje. Maar ja speeltjes kunnen niet op tegen warm kloppend vlees.

Het was niet het ding van Kevin maar het zien van haar lieve blote nicht die zich liet beffen, dat maakte dat ze zich enorm geil voelde. Haar voorkeur voor blanke sabels, dorst ze met Kevin niet aan. Na een kneepje in de omhoogstekende pik om de stevigheid te testen ging ze naar boven naar haar nachtkastje en haar voorraadje condooms. Het zien van haar speeltjes in het nachtkastje, deed haar nog even twijfelen, maar het idee om een pik te berijden terwijl Dinie gebeft werd was zo opwindend dat ze zich met de condooms naar beneden haastte.

Kevin hoorde de kleine weer weggaan en even later terugkomen. Zijn pik werd opnieuw vastgepakt en hij voelde hoe er een condoom overheen gerold werd. Kevin had een hekel aan kapotjes, maar begreep dat protesten niet gehoord zouden worden.

Anja was niet lang weg gebleven en toch leek het koppie al wat te hangen. Het koppie van Dinie hing niet. Ze zat fier rechtop met een rood aangelopen hoofd, haar mond hing een beetje open en ze kreunde zachtjes. Met een klein tikje bracht Anja de pik weer bij de les. Anja rolde, terwijl Dinie over haar schouder kijkend probeerde te zien wat ze aan het doen was, het condoom over de pik van Kevin. Rood, aardbeiensmaak.

Anja vroeg, “Dien lieverd, wil je andersom gaan zitten?” Dinie aarzelde even, ze genoot zo dat ze het niet wilde onderbreken. “Ik heb een verrassing voor je.” Dinie pakte de uitgestoken hand van Anja en ze liet zich overeind helpen. Toen ze zag dat Kevin zijn hoofd optilde liet ze zich snel weer omgekeerd op zijn natte bef-bekkie zakken. Sjezus, dacht ze nog naar het gezicht van Kevin kijkend terwijl ze zich liet zakken, kwijlt hij of verlies ik zoveel vocht?

Anja pakte de handen van Dinie en Dinie aankijkend liet ze zich op de pik van Kevin zakken. Door het schouwspel was Anja zo nat geworden dat het ding soepel naar binnen gleed. Anja begon te bewegen en toen werd Anja voor de tweede maal door Dinie verrast. Ze keek wel losgeslagen! Dinie pakte de grote zwiepende borsten van Anja vast.

Anja de ‘wip-kip’, dacht Dinie en ze begon te giechelen. Haar giechelen ging over in zachtjes kreunen. Dinie voelde dat ze ging komen. Ze opende haar mond om te schreeuwen waarop Anja haar handen in haar nek legde om het hoofd van Dinie naar zich toe te trekken. Terwijl Dinie kwam drukte Anja haar lippen op die van Dinie, die zachtjes schreeuwend in Anja’s mond klaar kwam. Kevin stopte met likken en schokte met zijn onderlichaam.

“Verdorie!” Zei Anja, “de eikel is al gekomen.” Ze kwam overeind.

“Kom maar” zei Dinie en met Anja naast haar staande stopte ze twee vingers in Anja’s soppende kut. Anja keek eerst verbaasd, toen blij en na een paar strelingen over haar clit kwam ze klaar.

Kevin had zich lekker leeggespoten en eindelijk verdween die zeiknatte kut van zijn gezicht en kon hij gemakkelijker adem halen. Jammer, dacht hij, dat ik in een kapotje moest komen. Hij had wel lekker in die ouwe flamoes willen spuiten en dan kijken of later zijn sperma uit haar kut droop. Toen het nog goed was met Paulien speelde ze wel eens met zijn sperma als dat naar buiten glibberde.

De kleinste kuste de grootste op haar mond en zei “Hm… mm…, dat was lekker schat, dank je wel.”

Zie je wel toch lesbo’s, dacht hij. Ze liepen zonder naar hem om te kijken de kamer uit. “He, en ik dan?” riep hij nog.

Toen ze de kamer uitliepen voelde Anja zich nog ontzettend geil. Dat verraste haar, want normaal was ze na een orgasme heerlijk lomig en tevreden. Het zal wel door de bizarre situatie en het gedrag van Dinie komen, dacht ze. Dinie wilde ook een vervolg maar nu omgekeerd.

“Als hij nog maar kan,” zei Dinie bezorgd.

“Wacht maar af, wedden om een fles wijn?” Zei Anja.

Daar lag hij dan met een plakkerige bek en een gore snaak in zijn mond en toen kwam dat kuthondje ook weer te voorschijn. Het kreng liep snuffelend om hem heen en wilde aan zijn zak gaan likken. Hij liet een harde schreeuw en riep “pleur op gore kuttenlikker!” Net op dat moment kwamen die twee wijven weer terug. De kleinste, de Indo met haar dikke reet en grote tieten voorop. Tsjonge wat een joekels heeft dat mens, dacht hij nog.

Terug in de kamer stond ouwe Pluk, die het allemaal niet zo goed kon plaatsen, aan Kevin te snuffen. Het leek er op dat Kevin bang was dat Pluk aan zijn zakie zou zitten en hij was die arme Pluk aan het uitschelden. Dinie zag aan Pluk zijn lichaamstaal dat hij van plan was zijn pootje op te tillen om een plasje tegen Kevin te doen.

“Foei Pluk, mand,” riep Dinie. Anja besloot Kevin een beetje te plagen. Na wat jennende opmerkingen pakte ze zijn slappe gevalletje vast.

“Hm…mm, hier zit niet veel leven meer in.” Ze haalde het condoom er af en tilde het plakkerige gevalletje bij de losse voorhuid op, rekte het wat uit en liet het weer op zijn buikje vallen. “Ik denk dat je gelijk heb Dien, hij kan niet meer.” Dat was gemeen, want ze zag er al wat leven inkomen. Ze kneep er zachtjes in en schoof de voorhuid wat op en neer. “Goh, Dien, kijk eens, er geschiedt een wonder. Loof den Heer,” en zachtjes er achteraan “en geen goedkope fles alsjeblieft.” Na nog wat handwerk kon er weer een condoom om.

“Je mag weer Befkees”, zei Anja en ze ging op zijn borst zitten met haar gezicht naar het zijne gekeerd. Langzaam schoof ze met haar kale poes naar zijn mond en zonder verdere aansporing ging Kevin aan de slag. Hij likte wat aarzelend over de schaamlippen van Anja. Teleurstellend, vond Anja en net toen ze hem wilde aansporen ging zijn tong haar natte spleet in en begon hij met het puntje van zijn tong haar kittelaar te strelen. Eerlijk is eerlijk, dacht Anja, voor een Klojo deed hij het best goed.

Ondertussen had Dinie hem een nieuw condoom om gedaan en was ze op zijn pik geklommen. Ze zat met haar gezicht naar Anja’s rug schrijlings op Kevin. Anja voelde de harde tepels van Dinie over haar rug gaan en toen sloeg Dinie haar armen om Anja heen om haar borsten vast te houden. Later dacht Anja, god wat was dat geil er aan terug denkend word ik weer nat. De hele situatie, de handen van nicht Dinie op Anja’s borsten, het gelik, de pik van Kevin in Dinie ’s kut, het duurde maar kort tot de nichten samen een orgasme beleefden. Dinie met haar hoofd in de nek van Anja toeterde in haar oor “Oo… oh… oh… ho…” en ze klampte zich aan de grote borsten vast. Ze bleven nog even op Kevin zitten en hielpen elkaar daarna overeind. De in een condoom gehulde piemel van Kevin stak nog overeind.

“Moeten we die arme jongen niet even helpen?” Vroeg Dinie.

“Nee,” zei Anja. “Het is en blijft een gore inbreker. Weet je wat, als we nu zijn handen los maken dan kan hij zich zelf helpen.”

Dinie vond het een goed idee en met de in veiligheid gebrachte compromitterende foto’s van Kevin in hun achterhoofd durfden ze het aan.

Dinie haalde een mes en pakte haar smartphone en Anja sneed de T-wrap ‘s om de polsen van Kevin door.

“Kom op Kevin,” spoorden ze hem aan. Kevin kwam half overeind om het condoom van zijn pik te trekken. Daarna aarzelde hij.

“Kom op Kevin, laat zien dat je een man bent en twee keer achter elkaar kunt komen”, zei Dinie, terwijl ze met haar voet langs zijn lid streek. Het werkte, Kevin ging aan de slag en rukte zich klaar. Hij spoot gelukkig voor hem zijn lading op zijn eigen buik, anders hadden ze het hem moeten laten opruimen. Dinie, maakte nog een serie foto’s van de spuitende Kevin.

Terugkijkend was Dinie Kevin wel een beetje dankbaar, zonder zijn inbraak en het vervolg, had ze het nooit aangedurfd om Anja zo intiem aan te raken. Nadat ze hem hadden laten aankleden, drukten ze hem op zijn hart dat hij donderdagmorgen om 09.00 stipt, werd verwacht om de schade te herstellen.

Met Kevin de deur uit haalde Anja een fles wijn en twee glazen. Daar zaten ze dan, nog steeds in hun nakie. Ze proosten op de goede afloop en Anja zei: “Lekker zo’n jong ding, he Dien?”

“Ja,” zei ze “zeg, die leuke donkere jongen die je afgelopen voorjaar als model had, heb je…?”

“Oh, Jean, bedoel je. Ha, ha, ja die heb ik, nee ik moet het anders zeggen, die heeft mij.”

“Zeg An, ik denk dat ik je voortaan Patricia ga noemen.”

“Zal ik hem nog eens uitnodigen?”

“Ja, en wil je me dan voorstellen?”

“Graag gedaan, mevrouw Paaij.”

Tinus Boot

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *