Bij storm en wind 4.4

()

6 -Bij wind

Door de aanhoudende zuidwestenwind hadden ze voor Lowestoft gekozen en het was zeilen als in een droom. Een rustige windkracht drie van schuin achter deed het schip zalig de golven afrijden en onder grootzeil en gennaker zou het een trip van minder dan twee dagen worden. En een gedenkwaardige trip werd het. In de warme middagzon na een glaasje wijn konden ze niet meer van elkaar afblijven. Kledingstuk na kledingstuk verdween de kajuit in tot ze beide naakt waren. Ze gooiden elkaar nat met putsen zeewater, likten en kusten elkaar daarna weer het zout van het lijf en sloegen geen plekje over. Karin nam de helmstok over en ze hoefde alleen maar de foto te noemen of Jaap vouwde zich onder in de kuip op en zette zijn tong aan het werk. Onnodig te zeggen dat het zog een niet helemaal koersvaste stuurvrouw aangaf. Jaap likte, kuste, streelde en masseerde zich suf. Zijn hele ziel was gefocust op het plezier van zijn Karin en dat voelde ze. Er waren geen aanwijzingen nodig, ze hoefde alleen een reactie te geven op zijn handelingen en die kwamen vanzelf. De loei tijdens haar orgasme was luid en ongeremd. Jaap keek daarna op en zag zijn vrouw zoals hij haar altijd had willen zien.

“Wat een hoorn, jammer dat er geen mist is” zei hij.

Kordaat wisselden ze van plek en met Jaap aan het roer was de koers weer strak maar dat duurde niet heel lang. Haar handen kon hij nog wel enigszins negeren maar toen eenmaal haar mond zich over zijn verhardende eikel sloot was zijn aandacht weg. Hij gaf de gennaker wat meer ruimte en trimde de boot zo af dat hij de helmstok los kon laten en zich aan Karin wijden. Met een klein zetje draaide hij haar staand om en vroeg haar tegen de kajuit te leunen en een been op de bank te zetten. Haar kut kwam zo vrij en moeiteloos drukte hij zijn harde pik in haar warme en natte grot. Zo staand in de volle zon met de hele zee als decor voelde hij zich weer leven, de macho die gewoon deed wat hij wilde en zich niet te veel van regels aantrok. Met een hand aan de handgreep op de kajuit en een hand op haar billen neukte hij Karin zonder voorbehoud. Met grote slagen ramde hij zijn keiharde pik in en uit en merkte hoe Karin in het spel meeging, hem aanmoedigde en zich ook helemaal overgaf. “Fuck die thermometer”, riep Jaap uit. “Ik neuk je hier en nu omdat we het willen en we merken wel wat ervan komt.” Karin kon geen woord meer uitbrengen maar haar kreunen lieten geen niets te raden over. Ze kwamen tegelijkertijd en voor die paar seconden was de wereld even vergeten en bleef alleen de rush van het orgasme over.

Karin voelde haar huid prikkelen van het zout maar ze was warm van de seks en kroop gewoon naakt tegen Jaap aan die de helmstok weer pakte en een strakke koers vasthield. Haar soms onmogelijke oermens, die ongeciviliseerde idioot met het soms wat te korte lontje, wat hield ze toch van hem. Ze kreeg een arm om zich heen met daaraan een hand die zonder toeval op een borst bleef rusten. Zalig, dacht ze en bleef zitten.

7-Epiloog

Nog voor ze het ziekenhuis uit waren hadden Karin en Jaap elkaar weer een hand gegeven en zo liepen ze richting hun auto.

“Een jongetje, het wordt een jongetje!” Jaap’ s stem was opgewonden. “Weet jij een jongensnaam?”

Karin streelde zacht over de kleine bolling in haar buik en sprak vastbesloten. “Ja, ik vind Pietertje wel een mooie naam.”

Tinus Boot & Co

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *