Met dank aan TNT

()

Het volgende avontuurtje overkwam me een aantal jaren terug. Door een overdreven rigide interpretatie van Brusselse regels was het oude staatsbedrijf PTT net als andere nutsbedrijven op het kerkhof van het neoliberalisme beland. Het saaie maar super betrouwbare postbedrijf was veranderd in TNT. Nieuwe managers aan de macht met opgeklopte salarissen en bonussen voor wanprestaties; de oude postbodes werden het bedrijf uitgewerkt; de postbezorging was overgenomen door onderbetaalde goedwillenden en er ontstond een nieuwe zekerheid, te weten de onzekerheid of post wel bezorgd werd en of het op het goede adres bezorgd werd.

In die tijd had ik in het voorjaar een thuiswerkdag. Helaas een administratieve klus, iets waar ik een rothekel aan heb. De al veel te lang uitgestelde administratieve afhandeling van een voltooid project. Mijn vrouw was naar haar werk vertrokken, het huis was aan kant, de ontbijttafel was afgeruimd en mijn uitstelsmoezen waren op. In thuiswerk tenue, oude slobberige joggingbroek en versleten sweater zette ik mijn laptop aan. ‘Gelukkig’ diende zich al snel een afleiding aan, een postbesteller kwam de oprit op. Even later haalde ik uit de brievenbus een grote dikke A-4 formaat envelop. Terug naar binnen lopend scheurde ik de envelop open en volgde grote verbazing.

In de envelop zat een ‘glossy’ catalogus van erotische kleding en speeltjes. Hoe komt die bij ons terecht? Ik keek op de gescheurde envelop. Als afzender alleen een postcode verder helemaal blanco, geen bedrijfsnaam en een adressticker: ‘W. Boom. Julianaplein 8 4190 JK’. Oh, dacht ik, dat is voor dat stel om de hoek.

Een paar jaar eerder was er in de buurt een stel met de naam Boom op het Julianaplein 8 komen wonen en wij wonen in de Julianastraat op nummer 18. Een stel van een jaar of 10 jonger dan mijn vrouw en ik. Zij, wat ze noemen, een ‘spetter’. Indonesisch bloed, lang zwart haar, slank, zo’n type dat omschreven wordt als ‘petite’. Hij een wat vadsige vent, zij samen een zoon en dochter in tiener leeftijd en een hondje. Zo’n kleine keffer die ook wel kuttenlikkertje genoemd wordt.

Met de hij van het stel had ik wel eens een praatje gemaakt over zijn motor. Hij stelde zich toen voor als Arie. Doordeweeks zo’n lid van de blauw/grijs pak, bruine schoenen brigade en in het weekend in een leren jack met Amerikaans vlaggetje een ‘would be motor hero’ op zijn Honda imitatie Harley. Als voormalig snelheidsduivel niet mijn ding zo’n chopperachtig geval.

Onder een motorhelm kan je overigens wel hoorntjes verbergen. Volgens een door mijn vrouw in de dorps tamtam opgevangen en aan mij doorgebriefd bericht kwartette het stel met Jan de schilder (eigenaar van een plaatselijk schildersbedrijf) en zijn vrouw.

Arie zag ik soms langsrijden in zijn leasebak of op zijn motor, haar kwam ik af en toe tegen als ze haar hondje uit liet. De gedachte ‘de zonde waard’ had me daarbij meer dan eens door het hoofd gespeeld. Echter de gedachte om daarmee ‘kutzwager’ van Arie en Jan de schilder te worden sprak me niet echt aan.

Daar stond ik dan met in de ene hand de opengescheurde envelop en in de andere hand de catalogus. Nieuwsgierigheid is me niet vreemd dus in plaats van achter mijn laptop, mijn nauwelijks begonnen werk, te hervatten bladerde ik de catalogus door. In een woord… leerzaam. Mijn Ilse is van het degelijke ondergoed en speeltjes, anders dan onze edele delen, vingers en tongen hadden we nog nooit geprobeerd. Wat een keuze in sexy lingerie en wat een verscheidenheid in speeltjes. Ik kwam ook voorwerpen tegen waarvan de bedoeling me niet duidelijk was.

Terug aan het werk? Ik wist dat mijn vrouw al vaker verkeerd bezorgde post naar het Julianaplein gebracht had en ook dat het stel wel eens voor ons bestemde post hierheen gebracht had. Er kwam een geweldig idee in me op om het saaie werk nog even uit te stellen. De catalogus wegbrengen en dan niet laf terug in de gescheurde envelop doen en die in de brievenbus laten glijden. Nee, aanbellen en uitleggen dat ik, in de veronderstelling dat het onze post was, de envelop geopend had en dan zien hoe er gereageerd werd.

Helemaal ingenomen met mijn plan stapte ik de deur uit op mijn missie van 200 meter. Op de hoek van de straat kwam ik het ‘buurt nieuwsgierig Aagje’ Erna met haar hond tegen. “Hoi Erna”.

“Goeiemorgen Tinus”.

Bij de familie Boom op de stoep draaide ik me om en zag dat Erna gevolgd had wat ik ging doen. Ik zwaaide om te laten zien dat ik haar nieuwsgierigheid door had.

“Trrringgg” De spetter deed open.

“Dag Tinus”. Oh ze kent mijn voornaam. “Wat kan ik..” Ze stokte toen ze de envelop en de catalogus in mijn hand zag.

“Alweer verkeert bezorgde post?”

“Ja”, zei ik, “ik dacht het voor ons was en ik heb de envelop open gescheurd”.

Ze keek me glimlachend aan “vond je het interessant?”

“Ja, en leerzaam”, antwoorde ik naar waarheid”. “Ik heb nooit geweten dat er zo’n verscheidenheid aan pikante kleding en speeltjes bestaat”. Ik wilde niet te veel als het domme boertje overkomen, en zweeg dus over de attributen waarvan ik het doel of gebruik niet begreep.

Ze gaf me een hand en zei. “Ik heet Wilma. Ik wilde net koffie gaan zetten, wil je ook koffie? We hebben nooit echt kennis gemaakt en dit lijkt me een goede gelegenheid”.

Dat vond ik ook, nog steeds iedere gelegenheid aangrijpend om mijn administratie uit te stellen. Ik volgde haar naar binnen. We dronken koffie, op zijn Hollands met een koekje er bij en we spraken over hoe het haar in het dorp en de buurt beviel. Haar werk als grafisch ontwerpster, mijn werk, kinderen. Net toen ik op wilde staan om eindelijk aan het werk te gaan vroeg ze heel direct; “wat vond je het interessants in de catalogus?”

Na even nadenken kon ik naar eer en geweten antwoorden. “Niet de speeltjes maar een deel van de kleding, ook niet de afgezaagde jarretels met kousen, maar de weinig verhullende sexy slipjes en behaatjes”.

Wilma begon zachtjes te lachen. “Heb je nog even? Dan schenk ik nog een kop koffie in en dan laat ik je mijn laatste aankoop zien”.

Ik was even sprakeloos, niet goed wetende wat me te wachten stond knikte ik maar. Wilma schonk mijn kopje nog eens vol en zei.

“Je moet me beloven dat je in je stoel blijft zitten als ik straks terug kom”. Intussen heel nieuwsgierig naar wat me te wachten stond beloofde ik dat.

Wilma ging de kamer uit en ik hoorde haar de trap oplopen. Met door mijn hoofd malende gedachten en een opkomende erectie bleef ik achter om mijn koffie op te drinken.

Na een minuut of vijf kwam Wilma op hoge hakken de kamer weer in, gehuld in minuscuul rood kanten slipje, bijna geheel doorzichtig, met alleen een stukje verhullende stof ter hoogte van haar poes. Door het kant heen zag ik een glad onbehaard buikje met een geil toefje zwart haar, als een Hitler snorretje. Een licht gewelfd buikje dat menig vrouw van haar leeftijd haar zal benijden. Een bijpassende push up bh met alleen de onderste helft stof en daarboven doorzichtig kant waardoor ook de bruine knopjes van haar tepels zichtbaar waren.

“Wow! Geweldig”, zei ik en ik kwam al half overeind om op te staan.

“Nee, zitten blijven Tinus”.

Ik zakte terug in mijn stoel en vroeg “draai je eens om?”

Wilma kwam vlak voor me staan en draaide langzaam rond om me haar grotendeels blote ronde billetjes te laten zien. Naar waarheid zei ik “meid, wat heb jij een lekker kontje” en ik stak mijn hand uit om haar aan te raken.

“Nee Tinus, alleen maar kijken”. Daarbij wierp ze met een grijns een blik op mijn kruis “ik zie dat je het mooi vind”.

Na nog een pirouetje, waarbij ze iets doorzakkend haar billen mijn kant uitstak, kwam de domper.

“Zo”, zei ze naar de kamerdeur lopend “einde van de show”. Dit was je beloning voor de postbezorging. Werk ze zo meteen”.

Wilma ging naar boven om zich aan te kleden en ik ging de deur uit op weg naar huis. Het eerste dat ik zag, toen ik de straat op liep, was opnieuw nieuwsgierige Erna. Vooral niet schichtig doen Tinus, nam ik me voor.

“Ha! Die Erna, ik heb net gezellig koffie gedronken bij Wilma. Goede koffie, zuivere koffie” en in me zelf grinnikend liep ik zonder haar reactie af te wachten naar huis.

Thuis gekomen, direct aan het werk? Dat ging niet. Ik verdween naar de slaapkamer om, met het beeld van Wilma voor ogen, de hand aan me zelf te slaan, of te wel me ouderwets af te trekken. Er was overigens weinig handwerk nodig om klaar te komen.

Er gingen twee weken voorbij waarin ik regelmatig aan Wilma en haar lingerieshow dacht. Een maal zag ik haar vanuit de auto haar tuinpad op lopen. Met moeite beheerste ik de neiging om te toeteren.

Mijn achterstallige administratie was met wat avonden doorwerken bijgewerkt. Op een nieuwe thuiswerkdag vierde ik dat door niet gelijk aan de slag te gaan, maar eerst een rondje te gaan rennen. Met een bezweet lijf het laatste stuk vlak bij huis rustig uitlopend kwam ik Wilma tegen die haar hondje uitliet.

“Hoi Tinus, ik heb weer iets nieuws gekocht. Kom je zo koffie drinken?” En na een blik op mijn bezwete lijf, “na het douchen?”

Na een snelle douche en omdat het mooi weer was in korte broek met T-shirt, stond ik even later bij Wilma op de stoep.

Met een neutrale blik opende ze de deur. “Hallo Tinus, kom er in de koffie is bijna klaar”.

Ik ging op de zelfde plek als de vorige keer zitten. Wilma zette zich tegenover me op de bank en begon een ‘over koetjes en kalfjes’ gesprek. Waarschijnlijk was mijn verbazing en ongeduld op mijn gezicht te zien want in eens flapte ze er een confronterende directe vraag uit “Hoe vond je het vorige keer?”

Die vraag verdiende een direct onverbloemd antwoord. “Dubbel”, zei ik. “Enerzijds heb ik genoten van ons gesprek en je lingerieshow en anderzijds heb je me daarmee zo opgegeild dat ik me direct na thuiskomst heb afgetrokken”.

Wilma begon te lachen en vroeg “aan wie dacht je toen?”

“Aan een knappe kittige zwart harige dame met een geweldig lichaam”.

Met een lachje “dat is stout, je dacht dus niet aan je vrouw? (Mijn Inge is grijs blond).

“Nee, je had me goed gek gemaakt met je show. Ik vraag me wel af waarom je de show gegeven hebt”

“Ik ben gek op avontuur Tinus en het is wel een beetje saai hier in het dorp. Vooral overdag omdat ik thuis werk en als ik jou de afgelopen jaren tegenkwam, dan keek je weliswaar heel neutraal, maar ik voelde gewoon dat je in me geïnteresseerd was”. Ze liet even een stilte vallen en vervolgde met “Ik vind je een leuke vent om te zien en toen je hier voor de deur stond met je catalogus smoes en een onschuldige smoel, dacht ik, ‘die ga ik eens lekker plagen’.

“Wat deed het met jou om me zo op te geilen?”

Hierop lachte ze en zei “ha, ha dat is mijn geheimpje. Ben je klaar voor een vervolg?”

Ik knikte want ik was er helemaal klaar voor.

Wilma stond op en wenkte me om haar te volgen. “Kom maar mee”.

Twee trappen op naar een als werkkamer ingerichte zolder. In een hoek stond een met een quilt afgedekt eenpersoons bed. Logeerbed? De werkkamer met Apple, kleurenprinter, scanner en talloze voorbeelden van ontwerpen was duidelijk ingericht voor haar grafisch werk.

“Ga daar maar zitten” zei ze, op een bureaustoel wijzend “ik ben zo terug”.

Ze ging de trap af en ik? Ik bleef niet zitten, nieuwsgierig keek ik even rond. Bladerend in een stapeltje afdrukken vond ik uitgeprinte foto’s van Wilma in allerhande sexy lingerie. Dat maakte dat toen ze terug de trap op kwam, ik net bezig was mijn klem zittende jongeheer te herschikken in mijn broek. Zo betrapte ze met haar foto’s in de ene hand en de andere hand in mijn broek.

“Ongeduldig Tinus?”

Ze kwam verder de trap op en ik floot zachtjes tussen mijn tanden. Geweldig!

Langzaam was ze verder de trap op gekomen en was er meer van haar zichtbaar geworden. Haar lange zwarte haar had ze opgestoken in een knotje; een roze kanten push-up bh met halve cups en weer haar donkere knopjes in het zicht; haar vrouwelijke buikje; een roze kanten slipje dat meer leek te bedekken dan de vorige keer; haar slanke benen en tot slot heel hoge hakken.

“Ga weer eens op de stoel zitten Tinus”. Het klonk wat gebiedend en normaal werkt dat bij mij averechts, maar in dit geval…

Ik zat en zij paradeerde haar werkkamer rond. Ik vond het prachtig en door mijn hoofd spookte de gedachte, waar gaat dit heen?

Na twee rondjes werkkamer bleef ze een meter of twee voor me staan, keek me aan en vervolgens ging ze wat wijdbeens staan en zakte in een squats- houding wat door haar knieën en toen… Sukkel en onbekend als ik was met pikante lingerie viel eindelijk het kwartje, ze droeg een slipje zonder kruis. Ik keek zo tegen haar kale poesje aan. Niet zo’n grote flamoes met uitpuilende schaamlippen, maar een fraai strak kutje. Ze zag mijn verbazing en ze lachte naar me.

“Zitten blijven Tinus, je mag alleen maar kijken!”

Ze liep naar het smalle eenpersoons bed in de hoek en ging er op zitten met haar benen strak tegen elkaar. “Tinus, je mag je stoel zo draaien dat je me aankijkt”. Weer gehoorzaamde brave Tinus.

Mijn blik vasthoudend spreidde ze haar benen iets en mijn blik ging weer naar haar poesje. Ze bleef naar me kijken en haalde eerst een vinger langs haar poes om vervolgens met een vingertopje zachtjes tussen haar schaamlippen heen en weer te gaan. Mijn erectie begon door het opgestuwde bloed in mijn broek te kloppen en zat vreselijk klem.

“Wordt je hier geil van Tinus?”

Jezus! Wat een vraag dacht ik, ‘geil worden?’ De naden van mijn broek barsten zo wat. “Natuurlijk word ik hier geil van”.

Langzamerhand viel ook het tweede kwartje en kreeg ik het door, nieuwe ervaring. Wilma is een exhibitionist. Het volgende bevestigde dat, plus dat ze ook graag naar anderen keek.

“Dat wil ik zien, haal je pik eens uit je broek.”

Daar hoefde ik niet lang over na te denken, mijn jongeheer smachtte naar meer ruimte. Ik wipte omhoog van de stoel en stroopte mijn korte broek en onderbroek naar beneden en deed ze uit. Mijn pik genoot van de vrijheid door fier schuin omhoog te wijzen. Inspelend op haar kennelijke behoefte om te kijken raapte ik mijn broekjes op en hing ze aan mijn pik. “Zo hangen ze netjes aan de kapstok”. Dat werd beloond met een glimlachje.

Ze stak haar wijsvinger nu verder in haar kutje en zei.

“Dus jij was zo geil na de vorige keer dat je moest aftrekken terwijl je aan mij dacht, dan wil ik nu zien hoe jij je voor mij aftrekt”.

Ik begon mijn pik te strelen terwijl zij haar poesje vingerde. Het deed me denken aan een gebeurtenis heel lang geleden met een van mijn eerste vriendinnetjes.

Ik dacht, heel gezellig zo, samen masturberen, maar ik wil iets anders, ik wil meer.

Tijd voor een list om haar van een peepshow over te halen tot ‘serieus’ werk.

“Wilma, heb je ook van die speeltjes zoals in de catalogus?” Even keek ze verrast toen brak een grote glimlach door.

“Wil je ze zien?”

“Ja graag, want op het gebied van speeltjes ben ik een absolute leek”.

Wilma stond op en liep naar beneden. Zo, dacht ik, dat voorstel ging er in als Gods woord in een ouderling.

In blijde afwachting van haar terugkomst bleef mijn pik fier overeind staan en gelukkig ook toen ik zag waar ze mee terug kwam. In de catalogus had ik dildo’s gezien met monsterlijke afmetingen en daarvan had mijn trots misschien een minderwaardigheidscomplex gekregen. Ze kwam terug met een glazen dildo met ballen en een vibrator, beiden met de afmetingen van een normale penis.

“Welke wil je dat ik gebruik?”

“Welke is je favoriet?”

Deze zei ze en ze ging aan de slag met het glazen geval. Tenzij ze een goede Meg Ryan imitatie gaf, zag ik aan haar gezicht en bewegingen plus haar versnelde ademhaling dat ze zich naar een orgasme toe werkte en ik begon te vermoeden dat als het zo door zou gaan er van neuken niets terecht zou komen.

Ik werd letterlijk gered door de bel. De telefoon op haar werkblad. Even negeerde ze het geluid en toen werd de dildo neergelegd.

“Sorry” zei ze, “ik zit op een belangrijk telefoontje van een opdrachtgever te wachten” en ze nam de telefoon uit de houder.

Complimenten voor haar, knap hoe ze omschakelde van een hijgende exhibitionist met een dildo in haar poes, naar haar rol als zelfstandig onderneemster. Het werd een lang gesprek, zolang dat ik zag en voelde dat mijn pik zijn prettige sterkte begon te verliezen. Om dat op te lossen stond ik op en ging ik achter haar staan om met mijn pik op haar in kant gehulde billetjes te kloppen. Ze draaide haar hoofd naar me toe om me aan te kijken en een ssssttt gebaar te maken. Geen protest, dat sterkte me om door te gaan. Ik drukte mijn pik tegen haar billen en sloeg mijn armen om haar heen. Ze beantwoorde dit door al doorpratend met haar billetjes tegen me aan te wiebelen. Dat gaat goed dacht ik en ik trok de achterkant van haar slipje omlaag om mijn pik in de bilspleet tussen die twee bolle billetjes te stoppen. Haar vrije hand kwam naar achteren om mijn pik vast te pakken en zachtjes te kneden, waarbij ze mijn eikel tussen haar billen tegen haar kontje duwde.

Mooi, tijd voor de volgende stap, een hand naar haar kruis en voorzichtig met een vinger haar poesje verkennen. Zo’n slipje zonder kruisje is dan een handig kledingstuk. Tussen die gladde natte schaamlipjes met mijn vinger naar binnen haar clitje zoeken en strelen.

Ze zette haar gesprek nog steeds voort en dat kostte af en toe moeite. Ik hoorde dat ze wat meer naar woorden moest zoeken, haar ademhaling versnelde en haar bekken begon mee te bewegen. Weer een stapje verder, ik haalde mijn vinger uit haar poes en begon haar slipje uit te trekken. Ze werkte mee door een voor een haar voeten op te tillen. Nu haar bh-tje dacht ik, toen ze in de gaten had wat ik van plan was stopte haar vrije hand me en al luisterend naar haar opdrachtgever, schudde ze nee tegen me.

Dan maar niet. Ik trok mijn schoenen en T-shirt uit en deed dat in een (ongetwijfeld slechte) Chippen Dale imitatie. Wel bracht het een lach op haar gezicht. Terwijl zij, naar ik begreep, onderhandelde over de prijs trok ik haar mee naar het bed. Ik ging zitten en trok haar met haar rug naar me toe op schoot. Ze begreep de bedoeling, want ze maakte zich los om naar een kastje onder haar werkblad te lopen. Ze trok een la open, rommelde wat en wierp me vervolgens een condoom toe. ‘Stsjesus’, dacht ik ‘dat is lang geleden’. Snel scheurde ik de verpakking open en rolde een blauw naar bloemen geurend kapotje over mijn snikkel. Nog steeds telefonerend kwam ze weer op mijn schoot zittend en met haar vrije hand stuurde ze mijn pik terwijl ze zich er langzaam overheen liet zakken.

Tegen mijn verwachting in bleef ze met mijn pik in haar stil zitten. Geen op en neer beweging. In plaats daarvan gebruikte ze haar bekken spiertjes om heel rustig mijn pik zachtjes te kneden. ‘Slow seks’ en het was lekker.

Het telefoongesprek kwam tot een eind en na: “Dan hebben we een afspraak, ik bevestig het nog per email. Tot ziens”, gooide ze de telefoon op het bed. Zo kwam er ook een einde aan de ‘slow seks’. Ze begon op mijn pik op en neer te bewegen. Haar actie met de dildo en het voorspel tijdens het telefoongesprek maakten dat haar eerste orgasme snel kwam. Bovendien een heerlijk geil orgasme, geen stilletjes klaarkomen maar een orgasme waarbij het mij moeite koste om mijn orgasme nog even uit te stellen. Een compleet orgasme met bekken bewegingen, pik knedende krampen en een geluid dat als er in de buurt een moskee was geweest alle gelovigen waren toegestroomd. Terwijl ze zat na te genieten streelden mijn vingers haar tepeltjes.

Ze kwam langzaam overeind zodat mijn natte dikke pik geleidelijk uit haar kutje floepte. “Ah, mijnheertje heeft er nog zin”, zei ze mijn jongeheer even vastpakkend.

“Zin in”, was ‘de understatement’ van het jaar. De geiligheid droop letterlijk van mijn glimmende pik af.

Ze drukte me achterover op het bed. Voordat ze op me kwam zitten zag ik hoe vochtig haar poes was. Ze kwam schrijlings op me zitten en zonder hulp van onze handen vond ze met haar natte kut mijn pik. Ze liet ze zich er langzaam weer op zakken. Heerlijk gevoel, mijn snikkel terug in die warme vochtige holte. Ik voelde mijn kruis nat worden van haar vocht. Met mijn pik in haar herhaalde ze het trucje van tijdens het telefoneren. Geen op en neer beweging maar zachtjes kneden. Ik kwam een stukje overeind en trok haar bh-tje omlaag om zo haar borstjes te bevrijden. Dat maakte dat ze stopte en boos naar me keek. “Niet doen Tinus”.

“Waarom wil je dit niet?”

“Ik schaam me voor mijn tieten”. Ik had nu door waarom ze push up bh’s gebruikte, haar tietjes waren klein en definitief in de greep van de zwaartekracht, maar dat ging ik niet zeggen. Ik kwam verder overeind zodat ze op mijn schoot kwam te zitten en ik met mijn mond haar borstjes kon verwennen.

“Onzin Wilma, je hebt een paar heerlijke borsten” en omdat te tonen begon ik ze te verwennen. Een voor een zocht ik met mijn mond haar borstjes op om er zo veel mogelijk van in mijn mond te nemen en op de tepels te zuigen. Daarna liet ze toe dat ik haar bh-tje helemaal afdeed. Verrassing, aan de onderzijde van haar rechterborst stond een kleine tattoo, een hartje met Arie. De foute opmerking dat Arie wat uitgezakt was hield ik voor me. Ik liet me weer achterover op het bed zakken. Wilma bereed me en ik hield haar tietjes vast. Ze begon rustig en voerde langzaam het tempo op. Als zij omlaag kwam begon ik met mijn bekken omhoog te stoten. Haar borstjes had ‘k los gelaten en ik genoot van het geile op en neer zwaaien van haar tietjes. Als ik Arie in het hartje was dan was ik zeeziek geworden.

Ze werkte zich naar een tweede orgasme, en ik… ik deed er alles aan om het genot te rekken door nog niet te komen. Daarvoor moest ik mijn hele assortiment aan afleidende trucks gebruiken. Toen haar orgasme wegebde tilde ik haar van me af en vroeg haar om op haar buik te gaan liggen. Ze werkte mee en stak haar lekkere geile kontje wat omhoog. ‘Hm… ja, zo wil ik komen’ dacht ik, naar die ronde billetjes kijkend. Ik knielde tussen haar benen, richtte en schoof mijn natte en vocht lekkende pik in haar soppende kut. Zo ver mogelijk er in, even stil houden en genieten van het gevoel. Een paar rustige verkennende stoten, bijna er uit met alleen nog mijn eikel tussen haar schaamlippen, dan diep er in, weer bijna er uit en toen harde stoten.

“Ja, ja, ja, ha, ah, ja!” En ze bleef komen. En ik… ik spoot me diep in haar helemaal leeg… in het condoom.

We lagen na te hijgen en na te praten en nieuwsgierig als ik ben stelde ik toch maar de brandende vragen.

“Waarom zo en waarom ik?” Ze vertelde dat ze een ‘bucket list’ had met mannen die ze wilde tot het randje wilde uitdagen en opgeilen, zonder met ze naar bed te gaan. Op haar bucket list stond ook een buurman en ik had me min of meer op een presenteerblaadje aangeboden en leek daarnaast wel een interessante uitdaging. Nee, het was zeker niet haar bedoeling geweest om met me te neuken, ze had me net als de vorige keer willen opgeilen om me dan weer te vragen weg te gaan. Op haar bucket list stonden nog een onderwijzer van de kinderen, een politieagent, een geestelijke en vele anderen.

Bij het aankleden viel mijn blik op de quilt, die zal wel in de was gaan, dacht ik. Wilma ging douchen en ik werd bedankt en mocht naar huis.

Ik dacht slim te zijn en nam deze keer de achterdeur om in de brandgang achter de huizen uit te komen. Liep daar potverdomme die troel van een Erna met haar hond weer. Het mens heeft zeker niets beter te doen dan met die hond door de buurt te lopen. Ik zag haar nieuwsgierige blik en verzon een snelle smoes.

“Ha die Erna, ik heb Wilma geholpen met een computer probleempje, voor buurtgenoten doe ik dat als vriendendienst”.

Een paar dagen later begon mijn vrouw tijdens het eten.

“Ik kwam nieuwsgierige Erna vandaag tegen”.

“Die heeft niets beters te doen dan mensen tegen te komen”.

“Hou je mond nu eens en luister wat ik wil vertellen”.

Ik dacht shit, ze zal toch niet…

“Wat ben jij een sukkel!”

Verdomme, dus toch. Hoe red ik me hieruit…?

“Ben je gek geworden, je hebt Erna verteld dat je ICT problemen gratis op lost en nu vraagt dat mens aan mij om je langs te sturen voor iets met haar pc, alsof je het al niet druk genoeg hebt”.

Hoe dat afliep is een ander verhaal.

Tinus Boot

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *