Scheerbeurt

()

In de koude en natte juni maand van dit jaar was het, behalve op een paar spaarzame mooie dagen, op het water nog erg rustig. Mijn vrouw Ilse en ik hielden een soort van pre vakantie. We trokken een week rond op een grotendeels verlaten IJsselmeer en een wat pleziervaart betrof lege Waddenzee. Na twee dagen met gereefde zeilen en tegen de regen in zeilpakken gehuld hardzeilen, besloten we een dag verwaaid in de haven van H. te blijven liggen. Lekker uit de regen in de warme kajuit met een boek luieren.

Halverwege de middag werd het droog en besloot Ilse boodschappen te gaan doen. Bijna alle activiteiten kunnen we heel goed samen, er is één grote uitzonderingen en dat is boodschappen doen. Ilse ’s brede interesse in het gebodene in winkels en mijn ongeduld gaan dan niet goed samen. Ilse ging met paraplu alleen op pad en ik maakte van de gelegenheid gebruik om toen het even droog werd naar de douches te lopen voor een warme douche. Bij de sanitaire ruimten gekomen bleken de heren douches buiten gebruik. Deur op slot en bordje -Niet gebruiken-. Dan maar bij de dames. Zo midden op de dag leek het bij de dames stil en verlaten. Omdat douchecabines vaak krap en nat zijn kleedde ik me gewoontegetrouw in de voorruimte tot op mijn onderbroek uit. Ik legde mijn kleren op een stapeltje op het aanrecht bij de wasbakken en stapte in mijn onderbroek met handdoek en toilettas een op het oog vrije douchecabine in. Geen rood tekentje, niet op slot, deur open en… schrikmoment. In de doucheruimte stond een vrouw zich te scheren.

Eerste snelle indruk: Verbaasde blik; mager knokig type; weinig tiet; in de veertig; rossig haar; hand met scheermesje op de onderbuik.

“Neem me niet kwalijk” zei ik.

“Pardon?” Zei ze, zonder haar naaktheid angstig achter haar handen te verbergen.

‘Oh Engels’, dacht ik. ‘Beg your pardon, the door was’nt locked’. Direct er achteraan vanuit een opwelling ‘Can I be of any assistance?’

Ze keek me aan en nam me langzaam van voeten tot kruin op en haar blik bleef even hangen op de bobbel die zich in mijn onderbroek vormde. ‘Sure you can, did you bring shaving cream with you?’

Als nat scheerder heb ik altijd scheerzeep in mijn toilettas, dat kwam dus goed uit.

(Voor de lezers geef ik ons verdere gesprek hierna vertaald weer).

“Ja die heb ik bij me’, zei ik, de spuitbus met scheerzeep uit mijn toilettas halend. “Mag ik?”

“Alsjeblieft, ga je gang.”

Voorzichtig spoot ik wat scheerschuim op het stoppelveldje op haar onderbuik en smeerde het uit. “Zal ik?” Zei ik mijn hand uitstekend naar haar scheermes.

“Liever niet, je mag me als je wilt straks helpen met mijn benen.”

Zo werd ik gedwongen tot toekijken, wat ik overigens wel een heel geile ervaring vond en het gaf me de gelegenheid haar goed te bekijken. Lang; mager; bleek lijf met sproeten; kleine wat hangende tietjes; grote roze tepels; grote tanden met een overbeet en toen ze zich wat draaide zag ik een magere kont. Ik begreep waarom ze haar onderbuik zelf wilde scheren, haar grote roze naar buiten krullende schaamlippen vereisten precisie en dat vertrouw je niet aan zo maar de eerste de beste goed willende amateur toe.

Helemaal niet mijn type, wat overigens niet verhinderde dat ik een enorme stijve lul kreeg. Omdat ik een slip droeg kwam, na wat herschikken tegen de verdrukking, mijn eikel boven de rand uit. De opmerking die dat opleverde vertaal ik maar niet ‘curious little guy’.

Ze was klaar met het scheren van haar poes.

“Zal ik controleren of het helemaal glad is?”

“Ja, alsjeblieft, ga je gang.”

Dat deed ik dus, door zachtjes met mijn vinger over haar venusheuvel en omgeving te strijken. Ik voelde een gladde huid en vochtige schaamlippen en dat vroeg om een verdere verkenning. Met mijn wijsvinger ging ik tussen die grote schaamlippen door haar poes in, ze was lekker nat en soepel gleed mijn vinger in haar kut. Ze reageerde echter teleurstellend, door te zeggen “nu eerst mijn benen.”

Wie ben ik om een vrouw zoiets te weigeren. Ik spoot scheerzeep op haar benen, smeerde het uit en na ‘ga je gang’ kreeg ik het scheermes in mijn hand gedrukt.

Tsja…, hoe pak je zoiets aan? Ze was iets langer dan ik en ik probeerde het eerst vanuit een gebukte houding. Dat kost me mijn rug, dacht ik, dan maar op mijn knieën. De gedachte schoot door me heen dat het al lang geleden was dat ik voor Ilse op mijn knieën gezeten had.

Ik scheerde haar bleke sproetige staken glad, door ze te ontdoen van rossige stoppels en ondertussen hadden we een soort van kappers gesprek. Ze bleek Ashley te heten en ze was met haar man George op zeilvakantie richting Denemarken. En ja, het weer was “lousy and very disappointing.”

Heel even streelde ze tijdens het scheren mijn bovenlichaam met als commentaar “nice fit body.” Geen alledaagse opmerking tegen de kapper.

Het werd afwijkend van een normale kappersroutine toen ik me concentrerend op mijn werk ‘per ongeluk’ met het puntje van mijn neus bijna tegen haar onderlichaam drukte. Ashley reageerde en zeker niet per ongeluk door haar bekken naar voren te drukken. Haar kale poes raakte mijn neus. Ik rook de geur van zilte vochtigheid en scheerzeep. Ik overdreef een beetje door te zeggen: “Hm… I love the smell of female pussy” en ik drukte daarna het puntje van mijn neus tussen haar schaamlippen. Dit werd gewaardeerd met gegiechel, een drukkende sturende hand op mijn achterhoofd en een instructie om door te gaan. Ik deed net of ik dat niet begreep, want een vreemde vrouw de eerste keer beffen was niet wat ik in gedachten had.

In plaats daarvan haalde ik mijn wijsvinger tussen haar schaamlippen door. Dit leverde een aanmoedigende zucht op, die veranderde in zacht gekreun toen ik haar kittelaar begon te strelen.

Maar ja, ik wilde ook mijn werk afmaken, te meer daar mijn pik nog steeds grotendeels knel zat in mijn slip en alleen mijn eikel boven de band van mijn onderbroek van de vrijheid genoot. Ik trok mijn vinger terug en scheerde haar snel verder. ‘Klaar!’ riep ik triomfantelijk. Ze keurde mijn werk. “Good job, now it’s my turn,” zei ze, eindelijk mijn slip naar beneden trekkend. Mijn pik sprong letterlijk de vrijheid tegemoet en de vrouwenhand die hem beet pakte om er zachtjes in te knijpen voelde heerlijk.

Echter het idee van een scheerbeurt trok me niet aan en hoe zou ik een kale snikkel aan Ilse kunnen uiteggen? Ik ben een ‘ouderwetse’ man met alle lichaamsbeharing in tact en vrij van tattoos en piercings en dat wil ik graag zo houden.

“Ken je het verhaal van Samson en Delila?”

“Of course, but in your case there is nothing to worry about,” zei ze, ondertussen mijn steigerende jongeheer strelend.

“Ik heb een beter idee”, zei ik terwijl ik twee vingers in haar drijfnatte kut stak en het verwennen van haar kittelaar hervatte. Terwijl ik met mijn vingers in haar soppende kut in de weer was trok ze heerlijk mijn pik af. Op haar slappe tietjes priemden haar grote roze en nu harde tepels recht naar voren. Die grote priemende tepels dat vond ik een geil gezicht en een voor een verwende ik haar tepels even in mijn mond. Ze zei dat ze dit lekker vond en dat stimuleerde me om te proberen of ik een van haar kleine tietjes helemaal met mijn mond kon omsluiten om vervolgens het tietje er langzaam uit te laten ontsnappen totdat ik alleen nog die harde tepel zachtjes tussen mijn tanden hield. Dat lukte prima, eigenlijk te goed want ze liet mijn pik los om mijn hoofd op haar borstjes gedrukt te houden. Ik herhaalde het tiet sabbelen een paar keer, tot ze mijn hoofd optilde en me aan keek met zo’n ‘nu zoenen blik.’ Om haar, met die grote Engelse konijnentanden, te gaan tongen trok me niet aan en ik wilde ook wel eens in een Engelse flamoes klaar komen. Kortom, wat mij betreft voldoende voorspel en tijd om te neuken.

Het krappe douchehokje gaf wel wat beperkingen. Om haar staand van voren te nemen was ze te lang en om haar opgetild met haar benen om me heen te neuken leek me ook geen optie. Dat maakte dat ik haar omkeerde “please turn around”.

Dat voorstel viel in goede aarde, ze draaide zich om en leunde met haar handen tegen de douchewand. Ik pakte haar bij haar schonkige heupen en helaas ik kwam niet hoog genoeg. Na wat corrigerend stuurwerk van mijn handen zakte ze iets door haar knieën en toen paste het perfect. Mijn leuter gleed onder haar magere witte billen door en zonder hulp of druk tussen de grote schaamlippen door haar drijfnatte kut in. Toen iets druk en hup ik zat tot aan mijn ballen in die Engelse flamoes. Eerst wat rustige stoten en naar mate ze ‘gelukkig zachtjes’ begon te kreunen harder en sneller. Nog een gelukje dat Ilse en ik op deze rustdag na het wakker worden nog in onze kooi bleven en heerlijk gevreeën hadden, dat maakte dat ik het lekker kon rekken. Een relatieve meevaller was haar magere kont. Bij een paar sappige ronde billen en volle dijen kom ik door het geklets van mijn kloten tegen vrouwenvlees snel klaar. Door de magere kont van Ashley kon ik het langer dan normaal volhouden in dit standje. Met mijn armen om haar heen haar tietjes vasthoudend, voerde ik haar al stotend en genietend van de wrijving van mijn pik in haar kut naar een orgasme. Er is niets zo geil als de geluiden die een vrouw maakt als ze gaat klaar komen. Dat geluid en toen ze klaar kwam haar krampende mijn pik masserende bekken spiertjes, maakten dat ik toch bijna kwam. Ik moest even naar de douchetegels kijken en aan harde wind en regen enken om de druk er af te halen. Na even nagenieten kwam Ashley overeind waardoor mijn nog niet bevredigde pik uit haar kut floepte. Ze keek naar mijn voorvocht lekkende, natte kleverige jongeheer en zei “klaar voor meer?”

Retorische vraag die geen antwoord behoefde.

Ze drukte me op het douchebankje en liet zich met haar rug naar me toe over mijn pik zakken. God, ze mocht dan mager zijn en niet knap, ze wist wel hoe ze een man moest berijden. Haar kontje ging omhoog en omlaag over mijn pik en ondertussen werd mijn pik door haar vaginawand gekneed. Ze werkte zich zelf naar een nieuw orgasme toe en ik… ik ging mee. Toen ik voelde dat ik ging klaarkomen pakte ik haar vast en hield haar op mijn schoot gedrukt zodat ik mijn lading diep in haar kon spuiten. Ze gilde zachtjes zodat ik een hand over haar mond moest doen en ze beet zonder dat het pijn deed in mijn hand. Ik vermoed dat ze ‘spuitend’ klaar kwam, want ik voelde mijn kruis erg nat worden. Samen nahijgend bleef ze op mijn schoot zitten met mijn slap wordende jongeheer nog steeds in haar. Ze deelde ook nog wat mijn ego strelende complimenten uit.

Zo zaten we na te genieten tot ik voorstelde om te douchen. Een wel verdiende en hoog nodige wasbeurt. Elkaar inzepend, waarbij ik haar al vingerend een derde orgasme bezorgde, namen we een douche.

Net toen we de douche uitzetten om ons te gaan afdrogen, hoorden we geluid in de voorruimte. Ik keek naar de deur en dacht ‘tering, die zit nog steeds niet op slot’. Terwijl ik naar de deur stapte om die op slot te doen hoorden we deur van een cabine naast ons open en dicht gaan, gevolgd door geneurie en ritssluiting geluid. We maakten giechelend een ‘sssstt’ gebaar naar elkaar en droogden elkaar stilletjes af.

“Jij eerst” fluisterde ze in mijn oor en snel kleedde ik me aan om weg te gaan. Eenmaal aangekleed, met mijn hand op de deurknop keek ik wat onwennig naar Ashley, hoe neem je in zo’n geval afscheid? Ashley loste het prima op door een kus op mijn lippen te drukken en in mijn oor te fluisteren. “Dank je wel lekkere vent.”

Het was intussen weer gaan regenen en naar de boot hollend dacht ik na over mijn merkwaardige avontuur. De eerste keer in mijn leven dat ik seks had met een vrouw zonder haar gekust te hebben. Geen condoom gebruikt en waar had ik die in godsnaam zo snel vandaan moeten halen. Voor platjes hoefde ik met haar geschoren poes in ieder geval niet te vrezen.

Terug op de boot was ik net aan het koffie zetten toen mijn vrouw terug kwam van het boodschappen doen.

“Nog wat beleefd” vroeg ze.

“Ik heb gedoucht” antwoordde ik naar waarheid. “Verder een dooie boel hier in de haven” en dat was een leugen.

De volgende morgen bij vertrek draaide een wit klassiek zeiljacht met Engelse vlag voor ons de haven uit. Hardop las ik de naam op de boeg -White Bear-.

“Jammer dat het geen gele boot is,” zei ik tegen mijn vrouw.

“Waarom?”

“Dan hadden ze de boot -Geile Beer- kunnen noemen.”

“Gadverdamme wat flauw” was haar reactie.

Ik gaf wat gas om de boot in de havenmonding in te halen en te zwaaien naar Ashley.

“Wat doe jij overdreven?”

“Ach, Engelsen ver van huis en rotweer.”

De rest van de dag mijmerde ik over hunkerende Engelse vrouwen van middelbare leeftijd met uitgezakte en uitgebluste echtgenoten. Een nieuwe roeping?

Tinus Boot

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *