Noaberschap

()

Noaberschop (Twents) zijn de gezamenlijke noabers (buren) in een kleine sociale, overwegend agrarische gemeenschap. Binnen de noaberschap geldt de noaberplicht. Dit houdt in een verplichting, de noabers (in een ruime zin des woords) bij te staan in raad en daad indien dat nodig is.

Na mijn onbezonnen uitspraak tegen nieuwsgierige Erna over het gratis helpen van buren met ICT problemen, zat ik er aan vast. Om zo snel mogelijk van Erna af te zijn, ben ik die zelfde week op een avond langs gegaan om het probleempje op te lossen. Nee, niks gebeurd en dat wilde ik ook ten koste van alles voorkomen. Bij een type als Erna wil ik maximaal afstand houden. Boven de hoofden van de Erna’s van deze wereld zie ik een denkbeeldig rood flitslicht met ‘Pas op gevaar.’

Het voorjaar ging voorbij, het werd zomer en we gingen 4 weken naar Zuid Amerika. Het avontuurtje met Wilma bleef een aangename en stimulerende herinnering, die langzaam op de achtergrond raakte.

Terug van vakantie had ik een resterende vrije dag bestemd om het achterstallig onderhoud in de tuin te doen. Op een warme zonnige zomerdag de jungle te lijf. Ilse was naar haar werk en ik ging genieten van een dag lichamelijke inspanning in de tuin.

Ik begon vroeg in de morgen in een oude werkbroek en een sweater en toen de temperatuur steeg werd die kleding omgewisseld voor een korte broek en T-shirt. Tegen de middag met de zon hoog en geen beschermende wolken trok ik het bezwete T-shirt uit om met ontbloot bovenlijf verder te sappelen. Een leven lang sporten en een erfenis van goede genen zorgen er voor dat ik een slank, pezig postuur heb en geen moderne ‘dad bod’ of erger nog een uitgezakte bierbuik.

Nat van het zweet in de weer met een spa, voelde ik dat er naar me gekeken werd. Ik keek op, draaide me om en zag op de straat voor het huis een vrouw over de heg heen naar me kijken. Ik riep “goedemorgen” en ik zag dat ze bloosde.

Oeps, die voelt zich betrapt, dacht ik.

Ze leek even naar woorden te zoeken. “…heu… goedemorgen, mag ik u wat vragen?”

“Natuurlijk”, zei ik naar de heg toelopend.

Ik herkende haar als een vrouw die ik vaker in de buurt had gezien. Iets jonger dan ik denk ik. Een jaar of 50, zomerjurk, kort blond grijzend haar, open vriendelijk gezicht, ongeveer 1 meter 70, wat mollig postuur.

“Ik vind het wel wat brutaal, maar ik hoorde van Erna dat u buurtgenoten helpt met pc problemen, wilt u mij ook helpen?”

Ik stak een groezelige hand uit en zei “ik heet Tinus.”

“Paula” zei ze, me zonder aarzeling, de vuile hand drukkend.

Ondertussen werkten mijn hersens op volle kracht, tering dit loopt uit de hand met de buren ICT ondersteuning. “Wat is het probleem?” vroeg ik hopende op een antwoord waardoor ik naar eer en geweten nee tegen haar vraag kon zeggen. Helaas, het probleem dat ze omschreef klonk als simpel op te lossen en dus zei ik ja, met alle gevolgen die dat zou hebben.

Het werk in de tuin was goed opgeschoten en dat maakte dat ik met haar afsprak om vier uur ’s middags even langs te komen.

Fris gedoucht wandelde ik ’s middags naar haar woning. Hemelsbreed bleek ze maar drie honderd meter bij ons vandaan te wonen. Vrijstaande semi bungalow aan een woonhofje. Twee bordjes op het hek ‘Diekstra financiële dienstverlening’ en ‘Atelier Paula’. Ik belde aan en er werd direct open gedaan.

“Hallo, Tinus fijn dat je er bent.” Ik volgde haar naar een uitbouw aan de achterzijde. Het was me al opgevallen dat ze een andere jurk aanhad dan vanmorgen. Strakker, wat korter en meer decolleté. De aanzet van haar borsten en de boeiende kloof er tussen probeerde mijn ogen vast houden en uit beleefdheid wilde ik daar niet aan toegeven. Snelle indruk: Grote borsten of plat gezegd ‘een flinke bos hout voor de deur’. Achter haar aanlopend kon ik haar ongegeneerd bekijken. Ik zag een slanke taille, vrouwelijke heupen, een flinke derriere en goed gevormde benen met gespierde kuiten. Mijn eerste indruk van vanmorgen verdiende bijstelling, met ‘mollig’ deed ik haar te kort. ‘Vrouwelijk figuur met voluptueuze rondingen’ was mijn nieuwe conclusie.

Ze voerde me naar een grote lichte ruimte met twee werktafels, naaimachines en kledingrekken. Op een van de werktafel stond haar laptop opgestart al klaar. Na nog een keer het probleem met haar besproken te hebben ging ik aan de slag. Haar email programma werkte niet meer en dat leek me geen groot probleem om op te lossen. Ik achter de laptop en Paula ging achter een naaimachine met een kledingstuk in de weer. Uit zichzelf begon Paula te vertellen dat ze naailes gaf en voor wat kledingwinkels uit de nabije stad kleding aanpaste. Tijdens mijn herstelwerkzaamheden merkte ik dat haar laptop vreselijk traag was, misschien straks ook maar oplossen, dacht ik.

Na een kwartier had ik haar e-mailprogramma weer aan de gang. Het programma startte weer keurig op en op het scherm werd haar ‘inbox’ zichtbaar. Zo ontkwam ik er niet aan om het overzicht van berichten in haar inbox te zien. Ze bleek 2 accounts te hebben: Een voor alle dag, paula.diekstra@kpnplanet.nl en een niet alledaagse madelief1962@gmail.comVooral de lijst van het laatste adres bevatte een lange lijst met deels nog ongeopende berichten. Haar email programma stond zo ingesteld dat het laatste bericht in een ‘window’ op het scherm opende. Het bleek een reactie van een manspersoon, Peerdeschuimer1, die reageerde op haar profiel op ‘Secret Flirt’. Nieuwsgierig geworden klikte ik nog wat berichten aan en wat ik al vermoedde: veel boodschappen van geïnteresseerde geilaards met allerlei fantasierijke schuilnamen. Zo, zo, dacht ik en nu heel nieuwsgierig opende ik haar webbrowser en haar zoekgeschiedenis. Paula bleek een frequent bezoekster van ‘Lottelust.nl’. De naam deed me al wat vermoeden. Snel klikte ik op de link. Ha, ha, porna, vrouwvriendelijke porno. Mevrouw Paula houdt van rode oortjes.

Impulsief zei ik “Paula, het is misschien hondsbrutaal van me, ik wil je wat vragen en als je het brutaal vindt zeg dat dan en geef verder geen antwoord.”

Ze keek op van achter haar naaimachine en het leek er op dat bij haar iets begon te dagen, ze werd rood en zei “eh, vraag maar.”

“Toen ik je email programma opstartte zag ik per ongeluk wat voor berichten je op het Madelief adres krijgt. En ik moet bekennen dat ik daardoor nieuwsgierig werd en ook in je Internet zoekgeschiedenis heb gekeken.”

Ze keek minder ontstelt dan ik verwachtte.

“Zijn er anderen die je pc gebruiken, bij voorbeeld je man? Die kan dan ook zien met wie je contact hebt en welke websites je bezoekt.”

“Eh, eh, mijn man heeft zijn eigen laptop, maar hij gebruikt de mijne heel af en toe, als de mijne toch al aanstaat en hij snel iets wil opzoeken.”

“Als je wilt kan ik je leren hoe je beter je privacy op de pc beschermen.”

Daarna was het of er een dam brak, ze begon ontzettend te huilen. Ik voelde me schuldig, lul, waar bemoei jij je mee, had gewoon het probleem opgelost en verder je snater gehouden. Met haar hoofd op haar armen bleef ze door-snikken. Omgaan met huilende vrouwen dat was nooit mijn sterkste punt, toch probeerde ik het.

“Paula, het spijt ontzettend dat ik je email gezien heb en in je geschiedenis heb gekeken.”

Snikkend: “Dat is het niet, snik, ik ben blij dat je me waarschuwt”. Snik “Ik voel me de laatste jaren soms zo verwaarloosd.”

Hierop was ik opgestaan en naar haar toe gelopen om mijn armen om haar heen te slaan. Ze begroef haar gezicht in mijn T-shirt om nog wat door te snotteren. Na een nieuwe sukkelige poging om haar te troosten, herpakte ze zich gelukkig een beetje.

“Ik wil graag dat je me leert hoe ik mijn pc beter kan beveiligen.” Zonder dat ik er om vroeg begon ze vervolgens te vertellen waarom ze contact zocht via Internet.

In het kort samengevat: zij en haar man waren al ruim 20 jaar getrouwd en helaas was hun huwelijk kinderloos gebleven. Haar man wilde ook geen kinderen adopteren. Na het opgeven van de kinderdroom was haar man steeds minder geïnteresseerd in seks geweest. ‘Seksueel uitgeblust’, noemde ze het. Haar man, 6 jaar ouder, had na zijn vijftigste de liefde niet meer met haar bedreven. Ze had zonder succes nog geprobeerd om hem op te winden door samen naar erotische films te kijken. Ze deelden nog wel het huwelijks bed maar dan zonder de huwelijkse geneugten.

Zijn libido was afgenomen in de tijd dat hij het moeilijk had op zijn werk. Een burn-out en aan de antidepressiva. De moeilijkheden op zijn werk eindigden in een gouden handdruk van de bank waarvoor hij werkte. Nadat hij langzaam uit zijn burn-out kwam was hij voor zich zelf begonnen. Gelukkig draaide zijn eigen bureau voor financiële adviezen nu redelijk. Echter met hun seksleven kwam het niet meer goed. Ze hield nog wel van hem en ze deelden zo veel samen dat ze niet wilde scheiden en ook wilde ze haar man niet kwetsen. Ze besloot haar verhaal met: “Toen heb ik me 4 maanden terug ingeschreven op Secretflirt.”

Ik ben niet zo’n bikkel die na een vrouw in tranen te hebben aangehoord, nee zegt tegen haar verzoek. Meer het eeuwige watje, dus ik zei “ja.”

“Natuurlijk wil ik je leren om je zoekgeschiedenis verborgen te houden en dan keer ik je ook hoe je vertrouwelijke e mails beter kan ontvangen en bewaren.”

Inmiddels was het bijna vijf uur geworden en ik had Ilse beloofd om boodschappen te doen en te koken. Ik sprak met Paula af dat ik anderhalve week later op een thuis-werkdag zou terugkomen. Haar man was dan naar een seminar en ze had die dag geen cursisten.

Tijdens het eten vertelde ik Ilse over de ontmoeting met Paula over de heg heen en dat ik haar even geholpen had om het probleempje te verhelpen. Ilse vertelde Paula wel eens ontmoet te hebben. “Leuke vrouw” en daarachter aan “gelukkig niet jouw type, jij houdt meer van dun.”

“Ach, als je zoals jij getrouwd ben met de meest monogame man van het dorp dan heb je niets te vrezen.”

Ik vertelde niet over wat ik op de laptop van Paula had aangetroffen en als ‘biechtvader’ bewaarde ik Paula’s biechtgeheim.

“Stop je nu met de gratis burenhulp voor het uit de hand loopt?”

“Noaberschap is goed, maar dit gaat te ver!”

Ik verzekerde Ilse dat ik mijn best zou doen om verdere ICT hulpverlening af te houden en zeker voor buurtgenoten die ik niet of nauwelijks ken. Dat maakte dat ik maar niets vertelde over het afgesproken nazorg bezoekje dat volgens mij maar een half uurtje ging vergen.

Anderhalve week later belde ik in zomers thuiswerktenue bij Paula aan.

“Hallo Tinus, ik ben blij dat je gekomen bent”, zei ze en vervolgens kuste ze me op mijn wang. “Ik ben zo blij dat je me wilt helpen. Kom alsjeblieft binnen.”

Ze liep voor me uit naar haar werkruimte en ik dacht, lief zo’n spontane zoen. Bij binnenkomst had ik opgemerkt dat ze een rokje droeg en een shirt met V hals met veel zichtbare boezem. Achter haar lopend viel me op dat haar rokje ruim boven de knie eindigde met daaronder een paar stevige maar fraai gevormde benen. In haar werkruimte stond de laptop weer klaar.

“De vorige keer ben ik helemaal vergeten je iets te drinken aan te bieden, wil je iets drinken?”

Terwijl Paula een sapje ging halen begon ik haar laptop op te schonen, om zo het opstarten en openen van programma’s sneller te laten verlopen. Paula kwam terug met twee glazen vruchtensap en trok een stoel bij om naast me te komen zitten. Al werkende legde ik haar uit wat ik aan het doen was.

Na een kwartiertje kon ik beginnen met het hoofddoel van mijn bezoek, haar privacy bescherming. Ik installeerde: ‘Firefox’ als webbrowser en legde uit met welke instellingen ze haar zoekgeschiedenis kon verbergen. Vervolgens demonstreerde ik hoe dat ging, door wat op Internet te surfen, af te sluiten en te laten zien dat bij opnieuw openen haar zoekgeschiedenis leeg was.

Er ontstond een broeierig sfeertje. Mogelijk door de uitleg over hoe ‘stiekem’ te websurfen, of omdat ze dicht bij me zat en ik het niet kon voorkomen om als ik haar tijdens mijn uitleg aankeek ook even naar die reuze kloof in haar V-hals te kijken. Paula vroeg om een nadere uitleg en legde daarbij even een hand op mijn blote arm. De broeierigheid groeide daarom niet langer alleen in mijn hoofd maar ook elders.

Onze sapjes waren op en Paula ging voor zichzelf een glaasje witte wijn en voor mij een pilsje halen. Toen ze terug kwam en weer ging zitten had ik de indruk dat haar stoel dichter naast de mijne was gekomen.

Ik maakte een account aan op ‘Mega’ voor gratis opslag in de ‘Cloud’ en ik leerde haar hoe ze het account kon gaan gebruiken om bestanden veilig en verborgen voor nieuwsgierige oogjes op te slaan. Ze bleek een snelle leerling en ik kreeg een compliment. “Goh, jij legt het goed uit, ik begrijp het direct.” En weer legde ze een hand op mijn arm

Het madelief1962@gmail.com account verwijderde ik uit haar email programma en leerde ik haar om dit account alleen nog maar als web mail via Firefox te openen. Gezien haar beperkte computervaardigheden was ik nieuwsgierig wie madelief1962 in haar email programma had toegevoegd, dat bleek een in vertrouwen genomen vriendin gedaan te hebben. Een vriendin die ver weg woonde en af en toe kwam logeren.

Haar nabijheid, de ontstane broeierigheid en het inmiddels geleegde flesje bier maakten dat ik wat vrijer werd en ook impertinente vragen dorst te stellen. “Hoe is het gebruik van Secretflirt je bevallen?”

Paula voelde zich niet geremd om haar ervaring met me te delen. “Ik kreeg veel meer reacties dan ik verwachtte. Leuke, soms lieve en heel vaak ranzige reacties. Vooral veel reacties van vreemde types die direct met expliciete seks voorstellen kwamen. Er was er zelfs een die begon dat hij alleen contact wilde als ik bereid was tot anale seks.”

He, dat wordt interessant, dacht ik.

“Wat voor expliciete voorstellen kreeg je nog meer?”

“Oh, zoals van een man die direct in een hotel wilde afspreken of een die bij het tweede bericht al vroeg of ik goed kan pijpen. Plus vragen om naaktfoto’s of een voorstel om samen te masturberen voor de webcam.”

Mijn nieuwsgierigheid was nu heel erg geprikkeld en ik voelde dat ik rode oortjes kreeg. “Heeft het tot iets geleid?”

Smalend lachje “Nou nee. Twee maal heb ik een afspraak gemaakt met mannen die leuke e mails stuurden.”

Ik keek haar vragend aan.

“De eerste keer had ik in een restaurant in Utrecht aan de Oudegracht afgesproken. Toen hij een foto stuurde leek het een leuke vlotte man en hij schreef leuk. In Utrecht bleek hij een rare hoge piepstem te hebben en hij rook niet lekker.”

Ik begon te lachen “en de tweede?”

“De tweede keer had ik in Utrecht bij La Place op Hoog Catharijne afgesproken, daar kon ik vanuit de VD observeren wie er zaten.”

“En?”

“Ik zag hem zitten en dacht, dat nooit.”

“Wat was er dan mis met die man?”

“Volgens zijn profiel was hij 55 en ook op de foto leek hij zo oud. Toen ik hem zag dacht ik die is misschien wel 65.”

We lachten samen om haar avonturen.

“Zoek je nog verder?”

Dat weet ik nog niet, bij de verdere reacties zit er tot nu toe niet een bij waar ik warm van wordt.”

Paula had het over warm worden en ik had met rode oortjes geluisterd en begon het warm te krijgen.

“Wat zoek je voor man?”

“Gewoon een leuke lieve man. Hij hoeft niet knap te zijn, maar moet wel een goed lichaam hebben, geestig zijn en bovenal lief voor me zijn.”

Hier had ik geen reactie op en ik keek haar alleen maar vragend aan.

“Weet je”, zei ze en ze legde een hand op mijn bovenbeen, “wat ik het meest mis is het contact, de intimiteit van het vrijen.”

Intimiteit? Ja, dacht ik want het leek of die hand op mijn been een rechtstreeks contact had met mijn pik die vol gepompt werd met bloed.

Met een blos vervolgde ze “orgasmes lukken ook met een speeltje.” Hierop liet ze een stilte vallen en ik wist zo snel geen gepaste reactie, te meer omdat ik afgeleid werd door een knellend gevoel in mijn broek. Ik ging wat verzitten in de hoop dat het ruimte zou geven.

Vanuit mijn geprikkelde nieuwsgierigheid, de gedeelde intimiteit en om de zwelling in mijn broek in stand te houden, stelde ik voor; “als je wilt kunnen we samen kijken naar de nog niet geopende reacties?”

“Vind je dat niet vervelend?”

“Nee, eerder boeiend om te lezen hoe andere mannen op de versiertoer zijn.”

Van de berichten die we samen lazen had ik geen hoge dunk. Veel slecht Nederlands en doorzichtige smoezen. Bij twee reacties zat een foto: één van een sukkel die gelijk maar een foto stuurde van hem op een motor, een Honda Goldwing, zo’n rijdend bankstel en een geilaard die een foto stuurde van een opgezwollen geslacht.

Tijdens het samen becommentariëren van de reacties had Paula helaas haar hand van mijn been gehaald. Overigens maakte dat voor mijn stijve niet uit, het was al lang hartstikke duidelijk waar dit op uit ging draaien. Ik wilde nog wel weten, waarom ik en waarom zo?

“Hoe kwam je er vorige week echt toe om mij te vragen je te helpen?”

Van deze vraag moest de lieverd toch weer een beetje van blozen.

“Eh, ik had van Erna gehoord dat je haar geholpen had, maar omdat ik je alleen maar van gezicht kende dorst ik je niet te vragen. Ik wilde eigenlijk zo’n student aan huis service bellen.”

Ze viel even stil en ik spoorde haar aan “waarom heb je me dan toch gevraagd?”

“Je dwong me er toe”, zei ze met een lach.

“He?”

‘”Ja, Ik kwam terug van de ‘Plus’ en zag je met ontbloot bovenlijf in de tuin werken en dat vond ik zo’n mooi gezicht, dat ik bleef staan om te kijken. Je draaide je om en ik voelde me betrapt, ik wist toen niets beters te verzinnen dan te beginnen over mijn computer probleem.”

Ik schoot in de lach en gelukkig lachte Paula met me mee.

“Ik kende je hiervoor alleen omdat je wel eens in de buurt had zien wandelen, waar ken jij me van?”

“Oh, ik zie je al jaren hardlopend of op de racefiets langs komen. Vorig weekend nog haalde je me op het fietspad langs de provinciale weg in.”

“Hoe wist je dat ik het was? Er zijn zoveel van de MIMALs.”

“He, wat zijn dat?”

“Middle Aged Men in Lycra.”

“Ha, ha, die uitdrukking kende ik nog niet. Ik herkende je aan de rode helm die je op de fiets altijd draagt.” Ze stopte even en toen er achter aan “en aan je lekkere kontje.”

Toen was ik even sprakeloos. Paula niet, want ze vervolgde met; “ik vind MIMALs met een strak lijf best sexy.”

“Jammer”, zei ik “dat ik vandaag niet voor andere kleren gekozen heb.”

“Nee hoor”, zei ze, “zo is het ook goed.” En direct er achteraan: Mag ik je een kus geven om je te bedanken voor je hulp?”

Ze wachtte niet op antwoord maar drukte een kus op mijn wang.

Ik dacht, dat is mager en boog me naar toe om haar op haar mond te zoenen. Kennelijk had Paula dezelfde bedoeling, want toen ik me naar haar toe boog kwam haar mond me tegemoet en de kus werd direct een heerlijke lange tongzoen. Ik weet niet of Paula en haar man nog kusten, zo niet dan miste hij veel.

Toen we de kus wat buiten adem beëindigden zei Paula, “hm…, zo had ik het verwacht.”

Haat opmerking over mijn kont intrigeerde me. “Dus jij vindt dat ik een lekker kontje heb. Dat geldt ook voor jou. Ik liep net achter je aan naar binnen en ik dacht toen, wat een heerlijke billen. Kom eens?”

Ik stond op en Paula volgde mijn voorbeeld. Ik ging tegenover haar staan en haar aankijkend sloeg ik mijn armen om haar heen en legde mijn handen op haar billen. Eerst kneep ik er zachtjes in en toen harder en zo ontdekte ik dat haar grote billen van lekker stevig vlees waren en veel houvast boden.

Ze keek me lachend aan en zei: “En?”

“Je hebt een heerlijke kont.”

We kusten weer. Tijdens de kus legde Paula haar handen op mijn billen, kneep er op haar beurt in en trok me strakker tegen zich aan. Mijn erectie drukte tegen haar buik en werd opgemerkt want Paula begon haar onderlichaam er tegen aan te schuren.

Toen ik buiten adem de kus afbrak zei ik; “het afgelopen half uur werd ik enorm afgeleid.”

“Oh ja, waardoor?”

“Draai je eens om.”

Met een ondeugend lachje draaide Paula zich om. Ik ging achter haar staan en drukte me tegen haar billen aan. Paula bewoog haar billen wat heen en weer zodat mijn erectie in haar bilspleet tot ‘rust’ kon komen. Ik reikte om haar heen en pakte haar borsten vast. Ook hier stevig vrouwenvlees en mijn handen bleken te klein voor deze overdaad.

Heerlijk gevoel was dat, mijn pik ‘rustend’ in haar bilspleet en mijn handen rijkelijk gevuld. Ik toonde mijn dankbaarheid voor dit ‘rijke’ gevoel door Paula in haar nek te kussen. Paula waardeerde dit, want ze begon zachtjes te ‘hummen’, bijna als een spinnende kat. Met één van mijn handen ging ik de V-hals in op weg naar bloot vlees. Het lukte niet goed om mijn vingers onder de rand van haar rijkelijk gevulde bh te krijgen en daarom begon ik haar shirtje omhoog te doen.

“Wacht even,” Paula maakte zich los en maakte een rondje door de werkruimte om de luxaflex voor de ramen te sluiten. Ik hielp haar en met de inkijk verhinderd kwam ze terug in mijn armen. Met een vrolijke grijns: “Waar waren we gebleven?”

“Hier” zei ik en gaf haar een kus om vervolgens langzaam haar shirt omhoog te trekken. Over de hindernis van haar hoge heuvels en over haar hoofd.

Haar borsten werden nu nog slechts verborgen door een zwarte bh met kanten randjes. Ik boog mijn hoofd naar haar borsten en kuste het romige uit de bh puilende vlees. Daarna maakte ik haar bh los. Ik ben niet religieus, maar hier paste de uitroep ‘Mijn God’, wat een geweldig stel tieten. Niet groot maar de overtreffende trap, geweldig. Mooie grote volle ronde borsten. De potloodtest zouden ze niet doorkomen maar een viltstift zouden ze nog vasthouden, ondanks het geweldige formaat had de zwaartekracht er nog niet veel grip op gekregen. Op die borsten prijkten een paar geile harde tepels. Gretig viel ik met mijn mond op die tepels aan, door ze een voor een in mijn mond, tussen mijn lippen te koesteren en er liefkozend teder in te bijten. Op een tepel zuigend hoorde ik haar zeggen. “Bevallen ze?”

Bevallen ze? Wat een vraag, ik genoot van al dat weldadige vrouwenvlees en de gedachte kwam al in me op hoe het zou voelen om mijn jongeheer in de vallei tussen die bergen te laten klemmen.

Ik liet haar tepel uit mijn mond ontsnappen en drukte een kus op haar lippen. “Je hebt een paar geweldig fraaie vriendinnen.”

Met mijn handen probeerde ik zo veel mogelijk van een borst te omvatten en te liefkozen.

Paula’s hand ging omlaag en ze streek eerst, haast, aarzelend een paar keer lichtjes over de voorkant van mijn broek om vervolgens door de stof van mijn korte broek heen mijn paal vast te pakken. Als het een test was om te zien of ik op haar geilde, dan ben ik glansrijk geslaagd. Het bloed klopte in mijn op oorlogssterkte gezwollen pik en ik voelde dat ik vocht lekte toen Paula voorzichtig begon te knijpen. Voordat ik het initiatief kon nemen om Paula van haar rokje te ontdoen verbrak ze de kus om zich te bukken. Ze stak haar vingers in de band van zowel mijn korte broek als mijn onderbroek en stroopte de broekjes naar beneden. Om de bovenband van mijn slip over mijn snikkel te krijgen moest ze het elastiek flink uitrekken.

Zonder iets te zeggen ging Paula op haar knieën zitten en ik voelde haar tong over mijn natte eikel gaan. Begerig naar meer drukte ik mijn bekken naar voren maar Paula had een ander plan. Ze kwam overeind kuste me met haar tong in mijn mond en zei “zo smaakt opwinding.”

Mijn opwinding stond fier overeind, met de voorhuid teruggetrokken en mijn gezwollen paarse eikel in volle glorie onthuld. Gelukkig was mijn erectie bestand tegen wat daarna gebeurde. Paula deed een stapje terug en begon haar rokje los te maken, ze keek naar mij en schoot in de lach.

“Wat een prachtig gezicht Tinus. Op sportschoenen met je afgezakte broek om je enkels en dan je piemel die de lucht in wijst.”

Ik keek omlaag en moest beamen dat ze gelijk had en ik er wat potsierlijk uitzag.

Terwijl zij haar rokje uitdeed, trok ik mijn schoenen uit en ik schopte met een zwaai mijn broekjes er achteraan. “En nu Paula?”

“Ik zie een lekkere geile vent, die”, wijzend op mijn haar kant uitwijzende piemel, “van wanten weet.”

Paula stond in een zwarte slip met kant voor me en wilde verder gaan met uitkleden.

“Trrringgg, tringgg”,de telefoon op Paula’s werktafel begon te rinkelen. Ze pakte de telefoon en mimede ‘mijn man.’

“Hallo schat.”

……

“Nee hoor, ik verveel me niet.”

………

“Ik heb werk genoeg liggen en ja goed idee vanavond gezellig samen uit eten.”

……

“Waar wil je naartoe?”

……

“Ja, leuk, waar we ons feestje gevierd hebben.”

………

“Ja, ook”

Ze legde de telefoon weg en zei: “We hebben nog twee uur.”

“Mag ik je broekje uittrekken?”

Paula trok even verrast haar wenkbrauwen op en zei, “ja graag.”

Na opnieuw een liefkozing van haar tepels met mijn lippen knielde ik voor haar. Ik haakte mijn vingers in de bovenband van haar broekje om het vervolgens voorzichtig omlaag te trekken. Haar ronde vrouwelijke buikje werd verder zichtbaar en toen een met kort getrimde haren begroeide venusheuvel die de naam heuvel eer aan deed. Verder omlaag werd een met kort geknipte met glinsterende natte haren omgeven… pruim zichtbaar. Van alle vagina’s die ik in mijn leven gezien heb, verdient die van Paula het meest de naam pruim. Een heerlijke grote rijpe pruim. Door het vocht leek het net op een echte pruim, vers uit de koeling, bedekt met condens en je uitnodigend om er zo in te bijten.

Ik trok haar broekje verder uit en voor ik opstond drukte ik mijn lippen op haar natte pruim, ik maakte mijn lippen goed nat en stond toen op om haar op de mond te kussen: “Zo smaakt een lieve vrouw die er zin in heeft.”

Tongend begon ik haar te vingeren met twee vingers in haar schede en Paula pakte mijn pik om die te masseren. Even later moest ik Paula die steunde en kronkelde op mijn vingers ondersteunen om overeind te blijven. Ik voelde hoe ze nog natter werd en hoe haar geilheid langs mijn vingers in mijn hand droop.

“Ik houd het niet meer, ik moet gaan liggen.”

Ik liet haar los en ze liep naar een van de werktafels om er een stapeltje gordijnen af te pakken. Ze legde de gordijnen als een bedje op de laminaatvloer, wenkte en zei “kom.”

Naast elkaar liggend met het gezicht naar elkaar toe vreeën en voosden we verder op de vloer. Met de gedachte dat Paula al lang geen seks meer had gehad deed ik het rustig aan. Misschien voor Paula te rustig, want ze nam het initiatief door op haar rug te gaan liggen met de woorden “nu wil ik je in me voelen.”

Daar kon ik het alleen maar van harte mee eens zijn. Ze spreidde haar benen, ik knielde er tussen en bij het richten keek ik nog even naar haar gastvrij geopende natte kut. Lekker geil gezicht dacht ik en ik drukte mijn pik tussen haar schaamlippen. Misschien was ‘t verbeelding, het voelde of ik daarna niet hoefde te drukken maar naar binnen gezogen werd. Er is een oud gezegde: ‘Het ging er in als een slappe lul in een weduwvrouw’, zo was het niet. Het gezegde kan wat de vrijpartij van Paula en mij betreft veranderd worden in: ‘Het ging er in als een dikke lul in een hunkerende vrouw’.

Ik begon voorzichtig te stoten, knabbelde daarbij op een gezwollen tepel en wisselde dat af met een tongzoen. De jaren dat Paula niet meer geneukt had in gedachten bouwde ik het rustig op. Al veel sneller dan ik verwachtte begon Paula te zuchten. Dat zuchten veranderde in zachtjes kreunen en toen riep ze “toe, nu harde stoten.”

Die kreeg ze, met steeds mijn pik er zo diep mogelijk in en dan weer terug getrokken tot mijn eikel er bijna uitfloepte en weer diep er in.

Na een paar van die stoten begon ze zachtjes te gillen “Ih… ha… hi… hie…” en ik voelde haar kut samentrekken om mijn pik. Ik kon me gelukkig nog beheersen en keek hoe ze haar orgasme beleefde. Het verhoogt mijn genot als ik het gezicht ziet van een vrouw in extase. We bleven even stil liggen, ik leunend op mijn ellebogen en knieën. Na een minuutje of zo pakte Paula mijn hoofd vast en trok dat naar zich toe. Ze kuste me op de lippen en zei, “dank je wel lieve man.”

Ik rolde van haar af en ging naast haar op het gordijn liggen om haar vast te houden en te knuffelen. Na een tijdje pakte Paula mijn kleverige pik vast en vroeg, “hoe wil je verder?”

“Mag ik van achteren?”

Paula glimlachte en zei, “zolang je hem maar in het goede gaatje stopt en als het weer zo lekker wordt als net.”

Ze ging op haar knieën zitten, leunend op haar ellebogen, haar hoofd op het gordijn en haar billen omhoog. Alleen al die aanblik! Ik ging op mijn knieën tussen haar benen zitten, leunde over haar heen en stuurde mijn pik naar haar heerlijke kut. Helaas bleek ik iets te klein om zo lekker met iedere stoot haar hele kut te kunnen vullen. Op de stoelen voor haar naailes cursisten lagen kussens en met die kussens onder mijn knieën ging het fantastisch. Grote lange stoten en mijn handen hield ik losjes onder haar borsten om ze zo heen en weer te voelen zwaaien, waarbij haar tepels over mijn handen schuurden. Daarbij kwam nog het getik van mijn ballen tegen haar billen. Ik zat al snel op het randje en toen Paula begon te kreunen en tussen het kreunen aanmoedigingen gaf “toe stoten, oh…ho…”, kon ik het niet meer houden. Paula gilde zachtjes, haar bekken begon te trillen en ik liet me gaan. Met mijn pik zo diep mogelijk in haar. Door haar krampende bekkenspieren leek het alsof mijn pik extra uitgewrongen werd.

Paula liet zich op haar buik zakken, ging liggen en ik bleef, met mijn handen om haar borsten en mijn pik in haar, op haar liggen. Wel nam ik, om Paula te ontzien, de druk van haar weg door op mijn ellebogen te gaan steunen. Zo bleven we liggen tot ik voelde dat mijn pik begon te verslappen en uit haar dreigde te glippen.

Ik trok me terug en zag hoe er nog een druppel vanuit mijn pik op haar billen droop. Ik doopte mijn vinger in de druppel en smeerde mijn zaad uit over haar bolle kont.

Toen ik opstond en Paula overeind hielp zag ik dat er een natte plek op het gordijn achterbleef. Paula veegde met haar hand over haar poes, keek naar haar hand en zei: “Ga je mee douchen?”

Ik wilde haar volgen toen ik op een van de werktafels een meetlint zag liggen. Ik raapte het op stak het omhoog, “mag ik Paula?”

“Wat ben je van plan?”

“Je bent zo’n prachtvrouw, met een geweldige boezem en een heerlijke kont. Mag ik je maten opmeten?”

“Idioot!” En na even nadenken met een glimlach, “ach waarom ook niet.”

Ik mat en het meten deed me iets, want ik voelde weer roering in mijn jongeheer. Als onervaren damesfiguur meter kwam ik op 95-72-94.

Onze weg naar de douche was spannend. Om in de badkamer te komen moesten we door de gang en de trap op. Door het glas in de voordeur en de glas-pui er naast waren we zichtbaar voor eventuele nieuwsgierige ogen op straat.

Paula keek eerst voorzichtig door de op een kier geopende deur van de werkruimte.

“Veilig”, riep ze en met haar opgeraapte kleren voor haar edele delen rende ze met mij achter zich aan door de gang en de trap op. Zo kwamen we lachend in de badkamer.

We stapten samen onder de douche en op mijn vraag of ik Paula mocht inzepen reageerde ze giechelend positief. Ik kneep een royale hoeveelheid zeep in mijn hand, veel meer dan ik voor me zelf gebruik, immers de royale heuvels van Paula zorgden voor een groot te wassen oppervlak. Geen enkel plekje overslaand, zeepte ik haar met mijn handen in. Met extra aandacht voor haar borsten, de vallei er tussen, haar billen en haar poes. Natuurlijk plaagde ik haar even door met mijn vingers tussen haar schaamlippen te gaan en haar kittelaar te beroeren. Paula kronkelde en zei, “rotzak, dit is lekker.”

Het werd haar beurt om mij te zepen. Dat deed ze grondig, van boven naar beneden. Waarbij ik wel moet vertellen dat eenmaal bij het midden gedeelte aangeland, dat deel extra aandacht kreeg. Eerst werden mijn billen ingezeept, waarbij ik mijn rug naar haar toe moest draaien en mijn ‘zitvlees’ door strelende handen gemasseerd werd.

“Lekker hard gespierd kontje.”

“Draai je eens om” en toen kwam mijn voorkant aan de beurt. Met een hand pakte ze mijn weer ontwakende jongeheer vast en met de andere hand werden mijn ballen uitgebreid ingezeept. Toen ze daar tevreden over was draaide ze het om door mijn ballen vast te pakken en met de andere hand mijn jongeheer in te zepen. Zo grondig, dat hij weer helemaal bij de les was.

“Ik dacht dat wielrenners allemaal hun benen schoren, waarom jij niet?”

“Ik hou van haar” en ik streek even over haar kort geknipte baardje.

“Gekke vent.”

Conform het oude raadsel ‘Wat groeit sneller dan een kool op het land? Een lul in een vrouwenhand’ was mijn jongeheer weer helemaal klaar voor actie. Dat gaf Paula de gelegenheid om mijn eikel een extra poetsbeurt te geven.

Mijn ballen vasthoudend pakte ze de douchekop om het sop van mijn jongeheer te spuiten en na de douchekop aan mij gegeven te hebben bukte ze zich om mijn eikel in haar mond te nemen. Potverdorie, wat lekker was dat. Ik hing de douchekop op en probeerde Paula’s hoofd verder over mijn lul te drukken. Ik wilde zo ver mogelijk haar mond in. Paula werkte mee en begon me te pijpen. Heerlijk! Maar omdat ik meer van samen genieten ben maakte ik me na een tijdje voorzichtig los.

Paula reageerde teleurgesteld, “deed ik het niet goed?”

“Te! Je deed het geweldig, maar ik wil nog niet komen. Ik wil jou verwennen.”

We droogden elkaar af en bij het afdrogen van mijn pik en ballen zei ik tegen Paula: “Je bent de beste ‘zakkenwasser’ die ik ken.”

“Hé?” Twee seconden stilte en toen viel het kwartje. “Ha, ha, zijn daar ook oorkondes voor?” Gevolgd door een liefkozend kneepje in mijn pik.

Om Paula van onderen goed af te drogen ging ik op mijn knieën voor haar zitten. Na haar helemaal afgedroogd te hebben, legde ik nog maar eens mijn handen op die heerlijke billen. Ik trok haar poes naar me toe en toonde mijn waardering voor het pijpen door met mijn tong haar fris gewassen poesje te verwennen. Ik likte haar klitje tot ze zachtjes begon te kreunen en op mijn hoofd te drukken om te zorgen dat ik vooral door zou gaan. Helaas, voor dat moment, ik had nog een ander plan. Ik stopte met likken en ging staan.

“Paula kunnen we ergens liggen?”

Ze keek even teleurgesteld tot een lachje doorbrak. Ze pakte mijn hand en trok me mee naar, wat gezien het eenpersoons bed, waarschijnlijk een logeerkamer was.

“Lieve Paula, al vanaf dat ik je mooie tieten zag wil ik er mijn pik tussen leggen, mag dat?”

“Als je me maar niet klaar komt, ik wil je nog een keer in me voelen.”

Dat beloofde ik en Paula wilde op haar rug op het smalle bed gaan liggen. Toen ze met haar rug naar me toe stond stopte ik haar door haar van achteren vast te pakken, zodat ik met mijn pik tegen haar billen kon kloppen. Daarna pakte ik haar borsten weer vast en ik drukte mijn stijve tussen haar billen. Ik was het niet van plan, ik wilde haar alleen verder opgeilen en van die lekkere kont genieten en dan met mijn pik tussen haar grote prammen, Paula was echter al weer zo nat, dat ik zo maar een stukje haar kut in gleed. Toen toch maar even een paar stoten er in en er uit. Paula protesteerde niet ook niet toen ik me terugtrok.

Ze ging op haar rug op bed liggen en ik ging op mijn knieën over haar heen zitten en drukte mijn door haar vagina nat gemaakte jongeheer in de kloof tussen haar borsten. Paula drukte met haar handen haar borsten tegen mijn kleverige pik en ik begon heen en weer te bewegen. Ik keek hoe mijn paarse gezwollen eikel bij iedere stotende beweging uit de spleet te voorschijn kwam, naar haar mond wees en dan weer verstoppertje speelde tussen haar borsten. Ik zag hoe Paula haar blik strak op mijn bewegende pik hield en haar omhoog priemende tepels verrieden dat zij het haar opwond.

Ik denk dat het Paula op een idee bracht, want toen ik mijn pik tussen haar borsten uit haalde om samen in missionaris-standje verder te gaan, zei ze: “Ik wil zien hoe je pik in mijn kut gaat, wacht even.” Ze liep naar een andere kamer en kwam terug met een handspiegel.

Ze ging voorover geleund tegen de muur staan met de spiegel in een hand en opnieuw die grote geile ronde billen naar me toe. Ze hield de handspiegel zo dat ze kon zien wat er tussen haar benen ging gebeuren. Met de spiegel in positie zei ze: “Ja, nu er in.”

Ik richtte mijn pik, drukte en gleed opnieuw in haar strelende en knedende kut. Zodra ik in haar zat en bewoog wist ik, dit hou ik niet lang vol.

Gelukkig was Paula al net zo ver heen als ik. Na een paar stoten begon ze al zachtjes te kermen. “Kreun, oh wat is dit geil. Haal hem er eens uit. Ja, nu weer er in. Toe beweeg die pik, oh… oh… toe stoten.” Ik hield het niet meer en stootte zo ver mogelijk in haar en begon te spuiten. Gelukkig ging Paula mee. Ze produceerde een soort van grom geluid, diep achter uit haar keel en door haar krampende orgasme werd mijn pik extra leeg gemolken.

Het was een paar weken later dat mijn vrouw en ik op visite gingen bij een bevriend stel in het dorp. Ze waren net verhuisd en gingen ons hun nieuwe trots tonen. We zaten aan de koffie in de woonkamer en ik zou net de gastheer volgen om zijn grotere garage te bewonderen, toen ik mijn oren spitste. Ik hoorde onze gastvrouw tegen Ilse zeggen “onze oude woonkamer gordijnen heeft Paula Stienstra vermaakt voor de bovenverdieping, wil je zien hoe leuk het geworden is?”

Mijn vrouw volgde de gastvrouw naar boven en ik liep er nieuwsgierig achter aan. De gordijnen kwamen me heel bekend voor en oogden vlekvrij, zou Paula ze gewassen hebben?

Op weg naar huis zei Ilse: “Wat deed jij raar? Je zou met Peter naar de garage gaan en toen liep je mee naar boven om naar gordijnen te kijken. Sinds wanneer interesseer jij je voor gordijnen?”

“Ach, ik wilde zien hoe het er boven uit zag.”

En Paula? We treffen elkaar nog steeds. We houden contact via madelief1962@gmail.com en zo gemiddeld eens per maand ‘spreken’ we elkaar.

Tinus Boot

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *