Nu ‘weten’ we

()

Ik keek naar haar warrige blonde haar. Haar hoofd rustte knus tegen mijn hals en ik besloot niet direct op te staan. Er was geen dwingende noodzaak meer om snel verder te trekken. Ik voelde mij een beetje verward, het was een vreemde gewaarwording nu er geen reden tot ongerustheid meer was. Ik moest mijzelf er steeds weer aan herinneren dat we het gehaald hadden. Een heel jaar voorbereidingen had zich samengebald in de laatste twee weken en we hadden het op het nippertje gehaald. We konden de hele dag in onze slaapzak blijven liggen als we dat wilden. De gletsjer lag achter ons en ze was veilig. Ik huiverde bij de gedachte dat het op het nippertje was geweest en legde mijn arm stevig om haar heen. Anja richtte zich op haar elleboog op en keek naar mij. Ze vond het heerlijk om naar mij te kijken. Het flauwe licht in de tent verzachtte het heldere blauw van haar ogen en haar voorhoofd dat dikwijls fronste bij concentratie of ongerustheid was ontspannen. Ze glimlachte naar mij, opgelucht, voldaan, trots. Ik begreep haar zonder woorden. We hadden gedaan wat iedereen voor onmogelijk hield. Alle gidsen hadden het ons afgeraden. Deze tocht was nog nooit gedaan door twee vrouwen alleen. Maar het was ons gelukt. Onze namen zouden steeds genoemd worden in de annalen van deze tocht als de eerste twee vrouwen die het gehaald hadden. Ja, we hadden reden om te glimlachen en ook ik glimlachte nu naar de pretlichtjes in haar blauwe kijkers.

Ze grinnikte even en zoende mij kort en heftig op de mond als een liefdevolle felicitatie. En dat had zij ook verdiend vond ik. Daar moest natuurlijk terug een wederzoen op volgen, en weer, en terug en het grinniken ging over in lachen, het lachen werd schateren en al vlug schalde onze bevrijdende lach door het tentzeil over de omringende bergen. Ik hield elkaar omstrengeld tot we waren uitgelachen. Ik voelde haar warme zachte borsten, greep er een en duwde haar achterover om haar te kunnen kussen. Ik liet mijn tong tussen haar lippen glijden en werd er mij van bewust hoe gretig ik naar haar verlangde. Het was al een tijdje geleden bedacht ik. Al die tijd van de tocht waren we te gespannen en uitgeput om in stemming te komen. Ik voelde haar bereidheid en gaf toe aan mijn felle begeerte. Ik rolde haar op haar rug terwijl we elkaar zoende en schoof de slaapzakken opzij. Ik kuste haar gezicht en nek en zocht tot ik bij haar warme borst kwam. Ik voelde de harde tepel priemen door haar dikke trui heen. Ze kreunde luid en haar hand schoof onder mijn trui en T shirt naar mijn tepel. Een plotse rilling van genot schoot zo hevig door mij heen dat mijn adem stokte en ik werd overweldigd door mijn eigen reactie. Ze had mij nauwelijks aangeraakt en ik was er al klaar voor, en zij voelde even begerig aan. Mijn hand maakte de broeksknop en rits open en ik greep tussen haar dijen naar haar genotknobbeltje. Na enkele strelingen begon ze luid te kreunen en drukte mijn hand nog harder tussen haar benen. Ze hief haar bekken op, zette haar voeten uit elkaar en dwong mijn vingers in haar vochtige grotje. Mijn vingers streelden de vochtige binnenkant, mijn duim bleef haar knopje verder stimuleren en mijn tong speelde een heftig spel met de hare.

Ze trok mij naar zich toe en mijn vingers stootte dieper. Ik voelde hoe haar kutje mijn vingers omvatte en ze naar binnen zoog. Haar armen trokken mijn gezicht tussen haar borsten, haar ademhaling gierde door de stilte, ze bracht haar knieën bij elkaar, ze trok haar benen op zodat haar schoot mijn hele voorarm omknelde. Haar bekken kwam omhoog haar ademhaling versnelde. Doordat ze mijn hoofd tussen haar borsten knelde voelde ik vanuit haar middenrif de zuivere berglucht een uitweg zoeken en een luide kreet schalde door de stilte van de woestheid om ons heen. Een kreet waarmee alle spanning van de laatste weken meekwam. Een kreet die haar bevrijdde van alle zorgen. Een kreet die alle liefde omvatte die ze in zich had. Een kreet die haar uitgeput achter liet in mijn armen.

Ze lag nu uitgeteld in foetushouding in mijn armen uit te hijgen terwijl ze mijn hand tussen haar benen gekneld hield. Nu kon ik mij niet meer inhouden, ik maakte mijn eigen broek open en plofte twee vingers onder mijn slipje in mijn hunkerende natte spleet. Maar verder kwam ik niet. Als een bezetene kwam ze recht drukte mijn benen open en knielde met haar gezicht in mijn schoot. Korte heftige likjes in mijn lies, even zuigen aan mijn lipjes, haar tong flitsend over mijn knopje. Mijn rug kromde, mijn handen trokken haar gezicht in mijn schoot, mijn hielen roffelden op haar rug. Haar tong verharde en kwam tussen mijn gezwollen lippen en het volgende dat ik mij kan herinneren waren haar likjes rond mijn kutje die liefdevol de sappen oplikten.

Volkomen ontspannen lag ik daar met naakt onderlichaam, de benen gespreid, haar tongetje genietend over mijn dijen. Met de pretlichtjes in haar ogen keek ze mij aan van over mijn bosje schaamhaar. Haar handen streelden mijn buik en schoven terug onder mijn trui naar mijn tepels toe en ik voelde terug de begeerte opkomen. Maar nu wou ik het toch wat rustiger aan doen en toen ik haar handen tegen hield begreep ze mij weer onmiddellijk. Ze werkte zich uit haar broek en slipje en heel eventjes beroerde ze haar lipjes terwijl ze me een geile blik gunde. Ik had ondertussen mijn trui en T shirt uit gedaan en wachtte eventjes op haar tot zij net als ik alleen nog haar bh tussen haar naaktheid en mijn blikken had. We keken elkaar in de ogen en gelijktijdig maakten we de sluiting op onze rug los. Synchroon hielden we de cup nog even tegen onze borsten en als volleerde strippers onthulden wij onze gespannen borsten met verstijfde tepels aan elkaar. We zaten nu volledig naakt in kleermakerszit tegenover elkaar en genoten van de aanblik van elkaar. Anja heeft net als ikzelf halflang blond haar. Ze heeft een rond gezicht met hoge jukbeenderen en een paar stralende blauwe ogen. Haar lippen zijn net iets te smal maar haar schitterende glimlach met hagelwitte tanden maakt dat allemaal goed.

Als ik in de spiegel kijk zie ik een ovaal gezicht haast zonder jukbeenderen, een wipneusje met licht bruine sproetjes en een paar glinsterende bruine kijkers. Anja is net iets kleiner dan mijn eigen één meter zeventig. Onze bh kunnen we bijna wisselen zonder dat we het zouden merken. Maar haar tepelhoven zijn groot en erg bruin terwijl die van mij klein en slechts lichtbruin afsteken tegen mijn van nature gebruinde huid. Haar huid is bleek en verbrand snel wat zij erg vervelend vindt. Wat wij beleefd hadden de laatste twee weken had ons blijkbaar helemaal gezuiverd van ons verleden. Het was net alsof wij herboren waren, alsof wij elkaar voor het eerst zagen. Voor het eerst na al die tijd dat we elkaar kenden voelden wij ons één. Twee mensen in één. Twee identiteiten die elkaar aanvullen, voller, rijker dan we als eenling ooit zouden kunnen zijn. Nu wisten we het, nu waren we zeker, dit is liefde. Dat onbeschrijfelijke gevoel waar duizenden dichters tevergeefs hun pen op hebben versleten.

We zaten nog steeds in kleermakerszit en staarden elkaar aan als was het de eerste keer. Onze handen gleden als vanzelf naar elkaar toe. De vingers verstrengelden zich buiten ons bewustzijn. Onze ogen lieten elkaar niet los en als voor de eerste keer zochten onze lippen elkaar op. We proefden onze tongen met kleine likjes en begroeven onze hoofden in de nek om onze geur op te snuiven. Gelijktijdig gingen onze handen op verkenning over de knieën, dijen, langs de schoot naar de buik en zochten de tepels om daar stil te houden en de borsten te omvatten met zachte strelende bewegingen. Onze tepels werden nog harder, de borsten leken nog meer op te spannen. Onze vingers dwaalden af naar de lipjes van onze kutjes en zochten hun weg naar het respectievelijk knopje. Dit konden we niet lang volhouden. We gleden beiden op onze zij en begroeven ons hoofd in de aangeboden schoot. Haar lipjes waren gezwollen en stonden wijd open, klaar voor elke liefkozing die zich aanbood. Synchroon begonnen we elkaar te liefkozen met onze tongen, vingers. We begroeven onze tongen in het kutje voor ons en snoven de geile dampen uit het grotje op. Samen bereikten we het punt waar geen terugkeer meer mogelijk is. Samen lieten we onze haast dierlijke kreet door de omringende bergen schallen.

Met onze hoofden op de dij van onze liefste vielen we samen in een heerlijke sluimering.

Wij weten het. Dit is meer dan geile lust.

TaniaB

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *