Palen laden III

()

(Eindelijk)

Weer sta ik iets voor het afgesproken tijdstip in B. te wachten tot Gerda er zwaaiend aan komt fietsen. Ik heb er over nagedacht en durf haar te begroeten zoals we afscheid namen, met een snelle kus op de mond. Ze glimlacht er om. Ze draagt een klein rugzakje. Ik wijs er naar en vraag “wat ben je van plan?”

“Verrassing” zegt ze, zonder verdere uitleg. “Zullen we gaan?”

“Waarheen?” Vraag ik.

“Ik heb een idee, laat je maar verrassen.”

“Vanmiddag heb ik meer tijd, ik hoef kleine Mirjam niet uit school te halen, we gaan voor een lange rustige tocht.”

Naast elkaar fietsen we B. uit. Opzij kijkend monster ik haar uitrusting. Roze wielershirt, haar borsten zullen wel niet meer groeien, dan is dit shirt een stuk strakker dan het vorige. Wit/ zwarte koersbroek en roze sokken. Het wit in de koersbroek schijnt iets door. Kennelijk kijk ik te lang want ze vraagt “bevalt het?”

“Ja” antwoord ik “een aantrekkelijk vrouw strak in het lycra is een lust voor het oog.”

Ze lacht en zegt “dank je voor dit compliment, nog altijd de charmeur.”

Ze leidt me opnieuw richting rivierdijk en op de dijk aangekomen gaan we in een andere richting dan de vorige keer. We blijven naast elkaar fietsen en we kletsen. Eerst probeert ze me aan de praat te krijgen over mijn huwelijk, daar wil ik niet veel meer over kwijt dan het goed is en ik een lieve vrouw heb die ik koester. Na even stilte begint ze te praten over haar huwelijk. Haar man David is 7 jaar ouder en is de laatste jaren erg veranderd. Toen ze hem leerde kennen was hij, uit een christelijk gezin komende, weliswaar kerkelijk maar niet fanatiek en sportte hij op zondag. Ze komt zelf uit een Nederlands Hervormd gezin waarin ze vrijer waren dan in het gezin van haar schoonfamilie. De laatste vijftien jaar is haar man steeds kerkelijker geworden en de laatste jaren vindt hij dat op zondag fietsen niet mag. Mede hierdoor is het fietsen met de tourclub in het slop geraakt. Vroeger speelde het niet, maar de laatste jaren staat hij er op dat ze zich behoudend kleed.

“Gelukkig kiezen de kinderen hun eigen weg. Eigenlijk” zegt ze “hebben we al een jaar of zes geen echt huwelijk meer, we leven samen en doen verder ons eigen ding. Ze kijkt me van opzij aan en het gesprek is zo vertrouwelijk geworden dat ik het durf te vragen.

“En seksueel?” Ze denkt even na voordat ze antwoord.

“Al heel lang niet meer, na zijn 55ste werd het steeds minder en de laatste keer is wel vijf jaar geleden.” We zwijgen even en haar vertrouwelijkheid maakt dat ik haar vertel dat mijn vrouw de laatste jaren steeds minder zin in seks heeft.

Al pratende en rustig doorfietsend heeft ze me na een stuk over de Waaldijk landinwaarts geleid en we fietsen nu over de Lingedijk in de buurt van Asperen. Ze gaat langzamer rijden en kijkt wat zoekend rond.

Ze stopt “ja, hier is het” ze stapt af en zegt “ kom op.” Met de fiets in de hand volg ik haar een paadje van de dijk af naar de Linge toe. We komen bij een met struiken en bomen omgroeid grasveldje met een schuurtje er op en een aanlegsteigertje. Verbaasd kijk ik rond.

“Dit is van kennissen, ze zijn nu met hun boot op vakantie en het is hier heerlijk rustig.” Dat laatste klopt. Ze loopt naar een met coniferen ook van de Linge afgeschermd hoekje en doet haar rugzakje af om er een plaid uit te halen. De plaid wordt uitgespreid op het gras en ze gaat zitten.

“Kom Tinus” zegt ze terwijl ze naast zich op de plaid klopt. Blij verrast ga ik naast haar zitten en leg mijn arm over haar schouders.

“Dit is een hele leuke verrassing.” Ik buig mijn hoofd naar haar toe om haar te kussen, een kus die gretig beantwoord wordt. “Mag ik je strelen” vraag ik voorzichtig.

“Ja graag” zegt ze “vanmiddag wil ik genieten.” We kussen opnieuw terwijl mijn handen door haar wielershirt en sport bh haar borsten zachtjes kneden. Ik voel hoe haar tepels reageren en ik voel in mijn broek dat er iets heel erg wakker begint te worden. Zachtjes duw ik haar achterover op haar rug en ga tegen haar aan liggen. Met de door mijn pik veroorzaakte bobbel in mijn koersbroek druk ik tegen haar kruis.

“Mag ik je shirtje uittrekken?”

Ze antwoord door het shirt zelf uit te trekken en vervolgens mijn shirt vast te pakken om het over mijn hoofd te trekken. We kussen en opnieuw pak ik haar borsten vast en werk ik een hand onder haar bh om een blote borst vast te pakken en om haar tepel tussen mijn vingers te nemen en om er zachtjes met duim en wijsvinger over te rollen. Ze zucht zachtjes in mijn mond. Ik maak haar bh los en een paar verrassend stevige borsten met kleine rozige knopjes komen te voorschijn. Ik wil die borsten tegen me aan voelen en steek mijn hand uit om haar overeind te helpen. Verbaasd kijkend reageert ze. Ik sla mijn armen om haar heen, kus haar en trek haar met die lekkere tieten tegen mijn borst aan. Al kussend wrijft ze zachtjes tegen me aan. Ze draagt een koersbroek met galgjes en dat laat ruimte om in haar broek mijn handen af te laten glijden naar haar billen en die vast te pakken om haar onderlichaam zo strak mogelijk tegen het mijne aan te trekken. Even staan we zo tot ze me van zich afduwt, niet omdat ze het zat is, maar om de koordjes van mijn broek los te maken. Ze zakt door haar knieën en stroopt mijn broek naar beneden tot op mijn enkels. Mijn wakkere vriend laat zich op oorlogssterkte zien. Ze pakt hem vast en zegt; “dus zo ziet hij er uit als hij hard is, een beste jongen.”

Ze begint mijn pik zachtjes af te trekken. Ik kijk en geniet van haar hand over mijn pik en het geile uitzicht; Gerda met haar ontblote borsten in een wielerbroek nog met haar schoenen aan, mijn afgestroopte broek om mijn enkels en een hand die mijn pik verwent. Ik wil haar ook laten genieten en ik wil het lang laten duren. Ik leg mijn hand op de hare en maak haar hand van mijn pik los.

“Vind je het niet lekker?” Vraagt ze.

“Te!” Antwoord ik naar de galgjes van haar broek reikend “ik wil samen met jou en lang genieten.” Ze pakt mijn handen vast en zegt; “Ik ben niet zo strak meer als vroeger, ik schaam me een beetje voor mijn lichaam.”

Ik smoor haar protest met een kus en ze helpt mee door haar armen uit de lussen te halen.

“Niet strak meer? Tsjonge, wat een lekker lijf.” Haar buik met striae vertelt dat ze kinderen heeft gebaard en verder is haar lichaam is zo strak dat veel twintig jaar jongere vrouwen er jaloers op kunnen zijn.

“Je bent een prachtvrouw” zeg ik terwijl ik voor haar kniel om haar fietsschoenen uit te trekken. Ik zie dat ze haar schaamhaar heel kort geknipt heeft. Naar haar schoenen buigend strijk ik met mijn lippen langs haar poes. Ze reageert hierop door haar bekken naar voren te kantelen.

“Later” zeg ik. Ze ruikt lichtjes naar zweet van het fietsen en naar… vrouw.

Snel trek ik mijn broek verder uit en ik doe mijn schoenen en sokken uit. Als ik overeind kom strekt Gerda haar armen naar me uit. We omhelzen elkaar, kussen en onze handen gaan op ontdekkingstocht. Ze heeft mijn pik weer in haar hand en ik verken voorzichtig, eerst met een vinger en later net twee vingers, haar kutje om vervolgens haar klitje te masseren. Ze kreunt zachtjes en kronkelt in mijn armen. Ik haal mijn vingers uit haar kutje en leg mijn beide handen op haar billen om haar zo strak tegen me aan te trekken terwijl ik haar billen masseer.

“Hm… mm… laten we gaan liggen” zegt ze zich losmakend. Ze gaat op de plaid liggen en ik ga naast haar liggen om verder te gaan met kussen en de verkenning. Op een opgericht tepeltje sabbel ik terwijl ik weer met twee vingers in haar kletsnatte kut zit. Gerda kreunt zachtjes en gaat op haar rug liggen. Ze trekt me boven op zich en spreidt haar benen. Ik kniel tussen haar benen en zie het vocht van haar natte kut in haar schaamhaarstoppels. Langzaam laat ik me zakken en stoot naar voren. Mijn pik heeft geen sturende hand nodig en glijdt soepel tussen haar natte schaamlippen. Gerda kreunt zachtjes, even hou ik in en dan met zachte druk glij ik helemaal in haar. Gerda slaakt een diepe zucht. In een rustig ritme begin ik te bewegen.

“God wat is dit lekker.” Door mijn hoofd te buigen kan ik beurtelings op haar harde tepelknopjes sabbelen. Gerda begint zachtjes te steunen en mee te bewegen, haar bekken komt me in de stoten tegemoet. Haar steunen en bewegen windt me zo op dat ik bijna klaar kom. Ik wil het rekken en ga langzamer bewegen.

“Toe Tinus, harde stoten” kreunt Gerda.

“Als ik dat doe kom ik nu al en ik wil eerst jou laten komen” stamel ik.

“Laat mij maar, ga jij op je rug liggen.” Zonder dat mijn pik haar warme kut verlaat lukt het ons om te draaien. Gerda beweegt op mijn pik heen en weer, eerst door over mijn dijen heen en weer te schuiven en later al kreunend door op en neer over mijn pik te bewegen.

“Oh.. wat is dit lekker” hierbij pak ik haar schommelende borsten vast. Ze begint heftiger te bewegen, ik doe er alles aan om nog niet te komen en dan… Het lijkt wel of ze explodeert, ze schreeuwt zachtjes en haar kut lijkt om mijn pik samen te trekken. Ik kan het niet meer stoppen en spuit mijn lading sperma in haar. Gerda laat zich voorover zakken en legt haar hoofd naast het mijne in mijn hals. Zo blijven we een minuut of twee liggen. Voorzichtig til ik haar hoofd op om haar een kus te geven. Ik zie tranen op haar wang. Ik veeg de tranen weg, kus haar en vraag “ben je verdrietig?.”

“Nee” zegt ze” ik voel me gelukkig, ik voel me… vrouw.”

“Het was heerlijk” zegt ze me daarna kussend.

“Geen spijt?” Vraag ik.

“Nee, ik miste de laatste jaren intimiteit en vooral de intimiteit van het vrijen. Wat ik je nog niet vertelt heb is dat mijn man een jaar of vijftien terug een verhouding heeft gehad met zo’n schijnheilige christelijke trut uit zijn kerkkoor en als hij straks uit het ziekenhuis naar huis komt dan ben ik degene die voor hem gaat zorgen.”

We knuffelen nog wat en dan komt ze langzaam overeind. Ze stapt van me af en kijkt omlaag naar de vochtige sporen van onze vrijpartij in haar kruis.

“Hier heb ik niet aan gedacht” zegt ze. Ik kom ook overeind en pak de bandana die ik onder mijn helm draag “gebruik deze maar.” Ze veegt zich af met mijn bandana, kijkt er naar en zegt “wat nu?”

“Geef maar” zeg ik en ik knoop de bandana om mijn hoofd. “Viezerik” zegt ze lachend en lachend kleden we ons aan. We duwen de fietsen de dijk weer op en trappen naast elkaar terug naar B.

Onderweg vertelt ze dat er een paar weken weinig gelegenheid zal zijn om elkaar te ontmoeten en al helemaal niet om te fietsen. Ze hebben naast de appels ook een kersenboomgaard en de komende week begint de pluk en de verkoop. Ze ziet waarschijnlijk mijn teleurgestelde blik, want even later vervolgt ze met: “Ik heb een idee. De eerste week is er nog niet zoveel te doen en ben ik alleen in de boomgaard met een ingehuurde Roemeen als plukker. Ik kom die week nog handen te kort. Als je wilt kan je me ‘s morgens in de boomgaard komen helpen. Alleen de eerste week, daarna wordt het drukker dan zijn ook mijn zoon, dochter en schoondochter er.”

Ik vind het een geweldig voorstel en zeg toe om te komen ‘helpen’. Deze keer stopt ze buiten B. voor het afscheid. Ik krijg een snelle kus en ze fluistert nog in mijn oor “als 60plus seks altijd zo lekker is dan wil ik meer.”

Ik zie dat het nu haar beurt is om te blozen. Ze steekt haar hand op en rijdt weg.

Thuis vraagt mijn vrouw “lekker gefietst?”

“Ja” antwoord ik “ik kwam een oude bekende van de fietsclub uit G. tegen hij zocht nog hulp voor volgende week in de kersenboomgaard. Ik heb ja gezegd.”

“Wat verdien je er mee?” Vraagt ze.

“Weet niet, vergeten te vragen” antwoord ik. “En natuurlijk krijg ik loon in natura!” “Lekker” antwoord mijn vrouw, aan kersen denkend.

Tinus Boot

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail.

Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *