Palen laden 4.4

()

(Flipje)

Maandagmorgen 6 uur, de wekker gaat af. Ik ontwaak uit een verwarde droom, ‘de wekker’? Langzaam begint het te dagen. ‘Vandaag kersen plukken’. Naast me roert mijn vrouw zich. Ik geef haar een kus en zeg.

“Blijf maar lekker liggen, ik red me wel. Tot vanmiddag.”

“Werk ze,” mompelt ze zich omdraaiend.

Aankleden in werkkleren: Oude joggingbroek, oud T-shirt en oude sweater tegen de ochtend frisheid. Voor als het warm wordt ook maar een korte broek meenemen. Koffie zetten, snel ontbijt, vier boterhammen om mee te nemen, de thermosfles vullen. De routine van vroeger zit er nog in. Fiets uit de schuur en op weg. Iets voor zevenen arriveer ik bij de boomgaard. Het hek staat open, De verkoopstal staat er al, nu nog met de luiken dicht. Tegen de stal staat een damesfiets. Ik loop om het stalletje en open de deur aan de achterzijde.

“Moge,” zegt Gerda. We kussen elkaar. Ik hou haar bij haar schouders vast om haar op te nemen. Stralende glimlach, shirt, groene tuinbroek en rode laarzen en… ze heeft haar krullen achter haar oren gestreken en over haar oren takjes met tweelingkersen gehangen. Ik moet lachen en zeg “mag ik happen?”

“Straks” zegt ze “eerst heb ik nog een plan.” Op schragen is met wat planken een verkoopbalie gemaakt. Op de balie staan al een paar kistjes met kersen, verpakkingsmateriaal en een weegschaal. Ze maakt wat ruimte vrij op de balie en vraagt “wil je daar gaan zitten.”

Gezien de lach waarmee ze het vraagt moet het wel een aangenaam plan zijn dat ze in haar hoofd heeft. Ik ga zitten. Gerda komt voor me staan, en begint een heftige tongzoen. Ik spreid mijn benen en trek haar met mijn handen op haar billen, strak tegen me aan. Ik laat haar voelen dat ik zin in haar heb. Net als ik overweeg met haar tuinbroek aan de slag te gaan verbreekt ze de kus, en gaat iets van me afstaan.

“Vorige week, was zo heerlijk dat ik vind dat je een verrassing verdient hebt.” Haar handen gaan naar de koordjes van mijn joggingbroek. Ze maakt de koortjes los en stroopt de voorkant van mijn broek omlaag, daarna pakt ze rand van mijn boxer en trekt die voorzichtig over mijn pik, die nu de vrijheid heeft om naar voren te priemen.

“Blijf zo zitten” beveelt ze me. Ze loopt naar een kistje met kersen en haalt er twee takjes met tweelingen uit. Vervolgens hangt ze de tweelingkersen over mijn pik. Ze kijkt me lachend aan en zegt “nu ben je Flipje. Even een foto maken.” Van onder de balie haalt ze haar tas te voorschijn, pakt haar smartphone en maakt een foto van mijn met kersen versierde snikkel.

“En nu kersen eten” ze knielt tussen mijn benen en pakt met haar lippen een takje met kersen van mijn pik. Vervolgens neemt ze het takje in haar hand en met een suggestief O vormige mond bijt ze een kers van het takje om de andere bij mij in mijn mond te stoppen. We eten onze kers op en spugen de pitten op de grond. Daarna wil ze de operatie herhalen. Ik, al goed gek geworden, stoot met mijn pik naar haar mond.

“Rustig Tinus, jouw beurt komt nog.” Ze pakt weer met haar mond het tweede takje en we eten nog een kers. Ik snel en Gerda tergend langzaam. Na me zo geplaagd te hebben komt ze met haar mond die nu kersenrood is langzaam naar mijn pik toe en neemt ze mijn eikel in haar mond. Eerst likt ze heel zachtjes aan mijn eikel, maar al snel worden haar bewegingen wilder en pijpt ze me met af en toe mijn pik voor meer dan de helft in haar mond. Zittend op de balie zie ik onder me Gerda’s mond over mijn pik schuiven, haar krullen en de kersen oorbellen dansen op en neer. Ze pijpt ongelofelijk lekker, dat en het geile uitzicht maken dat ik voel dat ik ga klaarkomen. Nog even rek ik het terwijl ik met mijn handen op haar hoofd het pijpritme help. Als ik voel dat ik bijna over het randje ga trek ik snel mijn pik uit haar mond.

“Je mag komen hoor,” zegt ze. Nu is het mijn beurt om “straks” te zeggen. Ik kus haar en we delen de smaak van mijn pik en wat er al aan vocht is losgekomen. Ik maak de bandjes van haar tuinbroek los, die spontaan om haar enkels zakt. Ik help haar uit haar laarzen en de tuinbroek. Ze draagt een paarse slip met ruches. “Vast geen dagelijkse fruitteelster kleding” denk ik. Voor ik de slip help uittrekken kussen we elkaar weer en verken ik met mijn vingers in de slip haar poes. Verrassing.

“He, je hebt je geschoren” zeg ik.

“Ja” zegt ze “het voelt wel vreemd en als ik voor de spiegel sta vind ik het er vreemd uitzien, anderzijds voelt het nieuw en… euh geil.” Ik doe haar slip omlaag en zak op mijn knieën om haar voeten uit de slip te helpen. Vervolgens verken ik met mijn tong haar buik, van haar navel omlaag, over de gladde schaamheuvel, over haar schaamlippen en dan heel zachtjes met het puntje van mijn tong ertussen op zoek naar haar klitje. Ze kreunt van genot.

“Oh Tinus, lik me klaar” Dat was ik al van plan, dus ga ik rustig verder. Na een tijdje begint ze harder te kreunen en haalt ze de hand die ze inmiddels op mijn achterhoofd gelegd had weg. Ze wipt op de balie, op de plaats waar ik net zat, spreid haar benen en trekt mijn hoofd naar haar kut. Met haar beide handen op mijn achterhoofd stuurt ze mijn actie. Ik blijf haar likken totdat ze klaar komt, hetgeen met gillen gepaard gaat. Gelukkig ligt de boomgaard afgelegen en mogelijk verschrikt het de spreeuwen. Ze duwt wat lege en ook een volle kist van de balie en gaat op haar rug liggen. Ik klim ook op de balie en tussen haar benen. Ik schuif haar shirt omhoog.

“He, bijpassende paarse bh, fraai sexy setje.” Ik heb haast en trek alleen nog haar bh omhoog zodat ik haar tieten kan zien en vasthouden. Gerda heeft duidelijk ook haast, ik voel haar hand mijn pik pakken en die op haar kut richten. Ik stoot en glij diep in haar. We beginnen samen te bewegen. De verende planken van de balie geven een vreemd maar lekker effect. We kussen en onze smaken vermengen. Ze kreunt, ze gilt… We komen samen en ik spuit me helemaal leeg in haar.

Het ligt niet echt makkelijk voor Gerda tussen de kratjes, naast de weegschaal met mij half op zich. Al veel te snel, naar mijn gevoel, komt ze overeind en dwingt me zo om ook op te staan. Gelukkig heeft ze een goed idee, in een hoek van het stalletje staan een paar nog opgestapelde tuinstoelen. We pakken er een. Ik ga er in zitten en Gerda komt heerlijk met haar blote gat bij me op schoot zitten. We knuffelen en Gerda vertelt dat ze voor het laatst orale seks had beleefd voordat ze haar man leerde kennen.

“David zegt altijd dat hij het vies vind. Misschien heeft hij het met zijn christelijke tutje uit het kerkkoor wel gedaan.”

“Heb ik hard gegild?”

“Ja, heerlijk en ik hoor geen vogels meer in de boomgaard.” Als mijn pik zich weer gaat roeren, door haar gedraai op mijn schoot en het spelen met haar borsten, komt ze overeind. Ze geeft een liefkozend kneepje in mijn pik en zegt.

“Kom Tinus aankleden, straks staat de Roemeense plukker voor de deur.” Voordat ze zich aankleed loopt ze naar haar tas om een pakje tissues te pakken, “overal aan gedacht” zegt ze met een grijns.

Na ruim een halve dag plukken zit de eerste werkdag erop. Bij het afscheid nemen verrast ze me met een papiertje met een e-mailadres gertinus@outlook.com Wachtwoord GerTinus06.

“Dit adres heb ik aangemaakt voor ons contact. Veiliger voor mij en waarschijnlijk ook voor jou. We kunnen op dit adres samen inloggen en boodschappen voor elkaar achterlaten.”

Met een grote zak kersen in de rugzak kom ik thuis om de zelf geplukte kersen met ‘gepaste’ trots aan mijn vrouw te tonen.

“Jij mag vaker uit werken voor loon in natura.”

“s Avonds log ik in op gertinus06 en tref daar tot mijn verrassing een email met foto bijlage aan, onderwerp: Flipje. Ik open de bijlage en het blijkt een stilleven van een stijf lichaamsdeel met kersen.

Tinus Boot

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *