Tinus Boot vrank en vrij

()

Beste vrienden van het geile woord

MyLust heeft 52% Nederlandse lezers en 41% Vlaamse. Wat niet onlogisch is gezien het aantal inwoners. Bovendien verloopt de samenwerking met Tinus vlot en worden zijn verhalen door de standaard lezers die ik persoonlijk ken hoog gewaardeerd.

In aanloop naar het interview nodigde Tinus mij als een echte heer uit in de brasserie van het Park Plaza Victoria. Aangezien ik toch geregeld Amsterdam bezoek voor het werk, was het mooi meegenomen om in plaats van op het spitsuur als een sardientje met “den Amsterdammer” op en neer te gaan en zou ik nu voor de gelegenheid met de laatste Thalys terug kunnen.

Ik zorg er voor dat het werk in de middag goed opschiet zodat ik samen met Tinus in de brasserie iets lekker achter de kiezen kan steken. Even standaard zorg ik er voor om tien minuten te vroeg te zijn. Maar, dat is buiten de galanterie van Tinus gerekend. Als ik de brasserie binnenkom staat er dadelijk een rijzige gentlemen recht die mij discreet wenkt. Fijn. Een man die zijn wereld kent.

Zeker t.o.v. mij (1.58m) is hij een grote man met zachte blauwe ogen en gedistingeerd grijzend haar bij de slapen. Ik zie nergens een tattoo of piercing en vermoed dat ook de rest van het lichaam conservatief behaard is. Vermoedelijk een lieve man maar, die zo nodig imponerend kan overkomen denk ik. Iemand die leiding kan geven zonder te lijden. Hij wil geen exacte leeftijd verklappen maar vertelt dat hij binnen 5 jaar meer tijd gaat hebben. Tijdens de voorbereiding vertelde hij dat hij niet rookte en liefst een lekker biertje drinkt. Hij heeft drie broers en een zuster en is gelukkig getrouwd met een lieve vrouw.

Even de plichtmatige gewoonten doornemen en achter een tulp champagne kunnen we van start gaan. Bij het eerste verhaal gaf hij al de indruk dat hij wel eens meer had geschreven. Vandaar mijn eerste vraag.

– Hebt u nog andere verhalen in een ander genre geschreven en gepubliceerd?

In alle discretie om zeker zijn omgeving niet te kwetsen schreef hij nog maar een jaar erotische verhalen maar had wel al voor studieboeken geschreven en kinderverhalen.

– Wat zou je binnen het genre als uw specialiteit zien?

Man- vrouw. Ik ben hetero en heb persoonlijk niets met al te kinky en BDSM, gewoon mijn ding niet. Helaas beperkt mijn trio ervaring zich tot een eenmalig avontuur met twee dames, als ik daar meer ervaring mee had dan zou ik er zeker over schrijven.

De volgende vraag was bij de voorbereiding bij me opgekomen en had ik nog nooit aan een andere auteur gesteld, maar bij Tinus vond ik ze normaal.

– Heeft één van je verhalen een prijs gewonnen?

Helaas nooit iets over vernomen, maar mogelijk wel. Stel je voor dat een van mijn verhalen voor anderen bijzonder inspirerend is geweest en dat die inspiratie tot iets moois heeft geleid. Dan beschouw ik dat als een prijs.

– Hoeveel verhalen hebt u ondertussen gepubliceerd?

Ik heb ze niet geteld, maar ik schat ongeveer twintig. Overigens zijn er ook een aantal die, doordat het ware belevenissen betrof, onder een andere naam verschenen. Welke? Ha, ha, ik ben zo blij dat niemand weet dat ik Repelsteeltje heet. Mijn inschatting dat hij al eens meer met het bijltje had gehakt bleek dus te kloppen.

– Welk van uw verhalen zou je in het echte leven willen beleven?

Ze zijn voor een groot deel op waar gebeurde belevenissen gebaseerd. De vraag is dus meer ‘welk avontuur nog eens?’ Antwoord: Doina

Wat trekt u aan bij een vrouw en speelt al dan niet sexy kleding een rol?

Karakter en corresponderende rondingen zijn voor mij bepalend. En wat betreft kleding hou ik van gewoon een beetje sportief, makkelijk zittende kleding. Het gedoe met lingerie, jarretelles en kousen spreekt mij niet aan. Bloot zijn vrouwen op hun mooist.

– Wat is uw ultieme fantasie?

Ik heb veel rondgezworven en tal van vrouwen lief gehad. Europese, Zuid Amerikaanse, Afrikaanse en Aziatische. Maar nog nooit heb ik met een roodharige de liefde beleefd.

– Wat onderscheid jou van andere auteurs in het genre? Waaraan herkennen we een “Tinus Boot” verhaal.

De context waarin mijn avonturen zich afspelen.

– Hebt u bepaalde maatstaven waaraan u een goed erotisch verhaal herkend?

Opbouw, sfeer en geloofwaardigheid.

– Wat is het leukste commentaar dat u ooit kreeg?

Dat een verhaal levensecht leek. Het leuke aan dit commentaar was dat het betreffende verhaal echt gebeurd was. Mijn overige verhalen zijn slechts deels gebaseerd op ware gebeurtenissen.

– Welke complimentjes krijg je het meest?

Over mijn verhalen? Niet zo veel. De terugkoppeling d.m.v. reacties van lezers is uitgesproken mager.

– Wat is de gekste reactie die je ooit kreeg op een verhaal?

Langdradig en het was een van mijn kortste verhalen.

– Met welk verhaal had je tot nog toe het meeste succes?

Helaas niet meetbaar door weinig terugkoppeling.

– Welk verhaal vind jij persoonlijk je beste verhaal?

Dat oordeel wil ik graag aan de lezers laten.

Hier wou ik toch nog maar eens een oproep doen aan de lezers om een beetje gemotiveerde reacties te geven op een verhaal en een lans breken voor de auteurs die snakken naar reacties.

– Welk verhaal wilt u absoluut nog schrijven? Of geschreven zien.

Als ik het wist zou ik het nu beginnen schrijven.

– Wat zijn je ambities als schrijver van ero-verhalen?

Er plezier aan beleven en anderen er ‘plezier’ mee bezorgen.

– Wat zijn verder uw hobby’s?

Dat komt dan meteen erg dichtbij. Zie mijn verhalen, daarin ontkom ik er niet aan om iets over hobby’s te vertellen. Voor zover ik zijn verhalen voor de geest kan halen zijn zeilen en schaatsen dus zeker aan hem besteed.

– Wat doe je graag naast het leven als schrijver?

Avonturen beleven waarover ik kan schrijven en met blijde verwondering naar de wereld om me heen kijken.

– Aan welk genre verhalen heb je een hekel?

Ik lees alleen wat ik prettig vind. Als een verhaal me in de eerste alinea’s niet bevalt stop ik met lezen. Verhalen over BDSM, seks met dieren en incest sla ik altijd over. Wat betreft dieren en incest zit hij bij ons echt op zijn plaats.

– Welk genre ero-verhalen lees je het liefste?

Man-vrouw en een beetje romantiek. Oh ja dat vergat ik nog te vermelden: ik ben een onverbeterlijke romanticus. Ja, dat zou ik volmondig willen beamen, en er een bijzonder gevoel voor humor aan toe voegen.

– Met welke auteur zou je wel eens willen samenwerken?

Een Vlaamse vrouw van middelbare leeftijd om samen een verhaal te schrijven over een avontuur. Het verhaal vertelt enerzijds door vrouwelijke Vlaamse ogen en het nodige dialect en anderzijds door mijn mannelijke Nederlandse ogen en mijn dialect. De cultuurverschillen lekker vet aanzetten. Dames! Dit is dus klaar en duidelijk. Onder elk verhaal staat zijn mailadres

– Heb je een favoriet standje?

Hangt van mijn partner af. Ik hou wel van variatie en een beetje seksuele acrobatiek. Standje Chinese wasmand is een van mijn favorieten.

– Wie zou je graag eens ontmoeten?

De Paus

– Origineelste plek om iemand ten huwelijk te vragen?

Dat heb ik eenmaal in mijn leven gedaan en ik weet niet meer waar.

– Gekste plek waar je “het” ooit gedaan hebt?

Boven in een vuurtoren met riant uitzicht.

Onvermijdelijk moet ik hem nu de Vlaamse saga van de ‘torenpoepers’ uit de doeken doen. Een onbekend koppel dat niet bepaald discreet boven op een Vlaamse toren hun ding deden en door omstaander op video vereeuwigd werden. Grapjassen hebben er zelfs een burgemeester mee in diskrediet gebracht. Blijkbaar is zijn opreden dus niet onopgemerkt geweest. Maar eerlijk gaat het langst; het ging toen niet om een vuurtoren.

– Plek waar je het nog wel eens zou willen doen?

In een luchtballon

Ik geef het toe; als vrouw hengel ik wel eens, ook al is het onbewust, naar een complimentje. Vandaar mijn laatste vraag. En antwoord…

– Wat was je eerste gedacht toen je vanmorgen opstond?

Dat voelt goed, hoe krijg ik hem naar de pot gebogen.

Over dat laatste antwoord hebben we dan nog een flirterig steekspelletje gehouden tot de sla van Cesar en de koffie op waren en het tijd werd om de Thalys tegemoet te gaan. Onderweg bij het uitschrijven van mijn aantekeningen werd ik zelfs een beetje weemoedig. Ik kon mij best voorstellen dat de ontmoeting in de brasserie een vervolg zou krijgen in een van de hotelkamers. Ik was in mijn geheugen op zoek naar een romantische film die bij die dagdroom aansloot toen dat onderzoek werd verstoord door de rauwe stem van de treinbegeleider die Antwerpen Centraal aankondigde.

Het was een fijn interview, dat hopelijk jullie lezer laat inzien dat ieder mens bij MyLust.be vrij en vrank kan schrijven en publiceren.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *