Bretagne zomer 2012

()

Het was een bloedhete zomer, prachtig weer om te kamperen.

Weekendbijlage

Hier waren we dan op onze voorlaatste dag vakantie, morgen moeten we spijtig genoeg al inpakken. Gelukkig waren onze drie kinderen vandaag de hele dag mee op uitstap onder begeleiding van de camping. Dit gaf ons vandaag eindelijk eens de kans om als koppel een dag alleen door te brengen, wat gezien het gebrek aan privacy zeker een welgekomen afwisseling was. Na uitgebreid en op ons gemak ontbeten te hebben besloten we een strandwandeling te maken.

Het zou gezien het tijdstip nog niet druk zijn op het strand. Optimistisch over het weer trokken we beide onze zwemkledij aan dwz., mijn vrouw trok haar sexy bikini aan met een bovenstuk dat haar prachtige grote borsten accentueert en een slip waarin haar kontje prachtig afgetekend stond. Het was me al opgevallen dat er een aantal mannelijke kampeerders hun ogen al eens over haar weelderige lichaam hadden laten gaan, zeker wanneer ze deze bikini droeg. Vooral onze twee Franse overbuurjongens: twee atletisch gebouwde jonge twintigers waarvan een van Afrikaanse afkomst. Ook mijn vrouw had zich gedurende de laatste week al wel eens laten ontvallen dat deze jongemannen er wel afgetraind uitzagen.

Nu is mijn vrouw een monogaam iemand en is onze liefde onaantastbaar.

Echter weet ze wel dat het mijn ultieme fantasie is om haar met meerdere mannen bezig te zien waarbij ikzelf dan ook actief deelneem, in deze fantasie laat ze zich gedurende ons seksspel dan ook regelmatig meegaan. Wat dikwijls tot erg lekkere seks leidt. Ondertussen hadden we het strand bereikt en belandden we na verloop van tijd tussen twee duinen in. Gezien seks maar een tweetal keer plaats had gevonden de laatste 10 dagen waren we allebei al snel in de stemming om een potje te vrijen op deze afgelegen plek. Normaal is mijn vrouw eerder schuchter wat betreft buitenseks maar door het vroege uur was het hier wel zeer rustig en men kon ons vanaf het strand niet zien achter deze duinheuvel. Na een tijdje lekker te tongen en te strelen begon ik over haar zachte slip te wrijven en haar kutje te masseren, hierop reageerde ze door een lichte kreun wat me aanmoedigde om uiteindelijk mijn hand in haar slip te laten glijden.

Hier vond ik haar al vochtige klitje waar ik dan ook liefkozend mee begon te spelen. Tezelfdertijd zag ik haar borsten steeds beter afgetekend in haar spannende bovenstuk. Een stel prachtborsten zijn het. Plots voelde ik haar hand op mijn penis die ze zachtjes begon te masseren. Beiden waren we nu wel erg geil aan het worden, ik zette mezelf tussen haar benen, trok haar slipje uit en startte langzaam een bef-beurt op. Ik ben me er wel terdege van bewust dat dit voor haar een opstapje is naar nog meer geiligheid. Haar borsten begonnen sneller op en neer te gaan en uiteindelijk begon ze deze zelf te betasten door de dunne stof heen. Dit was het moment voor mij om haar mijn geile sletje te noemen en haar steeds natter wordende kut steviger te beffen waardoor ze geil met haar kontje begon te draaien. Plots hoorde ik echter:”excuse moi…”en holde de blanke overbuurjongen voorbij achter zijn bal, die zonder dat we het gemerkt hadden iets verder terecht was gekomen. Mijn vrouw schrok zich rot en trok snel haar slip weer aan. De jongen nam de bal en verdween met een glimlach en een keurende blik weer achter de duinheuvel.

Mijn schatje was flink geschrokken en een beetje uit de stemming geraakt. Na enige minuten overwon toch de geiligheid en begonnen we wederom aan ons liefdesspel. Haar kutje was nog steeds lekker sappig en mijn stijve was blijkbaar ook niet aangedaan van het korte intermezzo. Terug aan het likken kwam mijn schatje ook terug op dreef. Ze begon zichzelf te vingeren terwijl ik mijn zwembroek uittrok en mezelf begon te rukken. Ze werd geiler en geiler en keek begerig naar mijn steeds stijver wordende lul. Haar tepels priemend door de zwemkledij vroeg ze me om haar te ‘pakken’. Ik zette me terug tussen haar uitnodigende benen toen ik plots de twee overbuurjongens schoorvoetend zag naderen. Shit! Dit wordt een teleurstelling was de eerste gedachte, ik zei echter niets en begon lustig te likken aan haar natte poes. Toen de beide heren genaderd waren hoorde ik.

“Excuse nous, on ne veut pas vous déranger mais vous êtes une si belle femme, est ce qu’on peut vous regarder…

De eerste reactie van mijn vrouw was wederom haar slip aan te trekken. Maar ik was nog steeds bezig met zacht haar spleetje te likken, ik gaf haar te kennen dat kijken uiteindelijk geen kwaad kon gezien we deze jongens waarschijnlijk nooit meer terug zouden zien. Waarschijnlijk overmand door haar eigen geilheid ging ze langzaam terug liggen en begon ik haar al beffend in de stemming te brengen om een showtje te geven voor ons kersverse publiek. Na een tijdje voelde ik haar vingers door mijn haren gaan en wist ik dat ze er vrede mee had. De jongens zaten naast elkaar op hun knieën en keken geil naar haar geile lichaam. De zwarte jongen had een spierwit slipje aan waarin zijn goed gevormde geslacht goed te zien was, terwijl in de zwarte slip van de blonde kerel ook een heel package te zien was.

Door het gelik werd mijn vrouw steeds meer hitsig en werd haar ademhaling sneller en heftiger waardoor haar borsten sensueel op en neer gingen. Nu gingen de mannen beide aan een zijde van mijn geliefde zitten. Mijn vrouw begon tijdens de bef en vingerbeurt plots verleidelijk op haar vingers te zuigen en keek me hierbij uitdagend aan. De blanke jongen voelde goed aan wat hier aan het gebeuren was en vroeg met schorre stem.

“pouvons nous toucher?”

Mijn vrouwtje reageerde niet maar ik zag haar kijken naar het spannende broekje van de neger. Ik moedigde haar aan om eens te voelen aan die lekkere lul en terwijl haar hand langzaam iets of wat twijfelend richting neger-lul ging knikte ik instemmend naar onze blanke vriend. Hierna ging ik verder met haar vochtige spleetje te likken en met een vochtige vinger haar kontgaatje plagend te beroeren. De twijfelende hand op de witte slip was ondertussen veranderd in een masserende hand en een geile blik in de ogen van mijn schatje. Haar greep verstevigde steeds meer op de bult in de witte slip.

De blanke jongen (blijkbaar Alain genoemd) begon haar borsten zachtjes te kneden terwijl ik terug aan het likken ging. De zwarte lul werd bevrijd uit het broekje en mijn sletje begon hem te rukken terwijl ze met haar andere hand op zoek ging naar Alain zijn slip. Ik moedigde haar aan door te zeggen dat ze zich volledig mocht laten gaan en dat het me opwond. De zwarte lul kwam steeds dichter op zoek naar meer, en ja hoor eerst gaf ze er een bescheiden likje op, ze keek me aan en ik knikte instemmend waarop ze verder ging met de eikel te likken en deze uiteindelijk in haar mond nam. De jongen (Nicolas genaamd) geraakte hierdoor duidelijk opgewonden en kreunde lichtjes.

De andere hand had ondertussen Alain ’s broekje ook gevonden en hier werd ook begeriger in geknepen terwijl deze de beide borsten bleef beroeren. Dit alles wond me enorm op en ik drong voorzichtig met mijn vinger binnen in haar kontgaatje. Telkens wanneer we oogcontact hadden met elkaar zag ik in haar blik dat ze steeds geiler werd en dat ze zich uiteindelijk volledig zou laten gaan. Het pijpen van Nicolas zijn zwarte joekel werd ondertussen steeds steviger en ze nam hem regelmatig iets dieper tussen haar sensuele lippen. Ook Alain had zich intussen van zijn zwembroekje ontdaan en liet regelmatig zijn hand dalen naar haar natte poes waarop ik telkens even stopte met likken om hem de kans te geven haar natte kutje te betasten en haar klitje te strelen.

Nu kreeg ook Alain ’s lul een pijp en lik-beurt en ruilde ik van plaats met Nicolas zodat hij met zijn zwarte goed gevormde lichaam plaats kon nemen tussen mijn sletje haar benen. Hier lag ze dan, te genieten van de aandacht van drie mannen. Haar zo te zien met Nicolas al likkend tussen haar benen, haar mond rond Alain ’s steeds stijver wordende penis en blindelings was haar linkerhand ondertussen op zoek naar mijn erectie, wond me enorm op wat ik haar ook zei en met haar mond vol kreunde ze bevestigend. Zo heet had ik haar nog maar zelden gezien. Ik ontdeed haar van haar bovenstuk en haar prachtborsten kwamen in volle glorie te voorschijn, waarop ik deze begon te masseren en de tepels te likken en te zuigen. In mijn ooghoeken zag ik hoe Nicolas nu zijn stijve pik tussen haar schaamlippen op en neer liet glijden.

Ze stopte even met Alain te pijpen en ik likte haar oorlelletje fluisterend of ze dat niet lekker vond zo’n grote neger-lul die op en neer tussen haar sappige schaamlippen gleed. Ze antwoordde dat ze geil werd van al die lullen en trok ondertussen stevig aan Alain ’s apparaat. Nicolas zette nu zijn pik recht voor haar kut en keek haar vragend aan, waarop zij hem begeleidde om haar voorzichtig te penetreren. Hij voerde het tempo langzaam op en dit werd beantwoord door het draaiende kontje van mijn echtgenote. Aan Alain ’s blik was duidelijk te zien dat ook hij zijn beurt niet zou overslaan als hij de kans kreeg. Het soppende geluid werd steeds heviger en heftiger. Ze gaf aan dat ze het moeilijk kreeg. Ik maande Nicolas aan om even te stoppen en van plek te wisselen met zijn vriend.

Alain bleek iets of wat een gentleman daar hij haar poes eerst zachtjes begon te masseren en haar klitje uitdagend te likken alvorens binnen te dringen in haar geile grotje. Aan de glimmende zwarte lul van Nicolas werd nu gerukt en blijkbaar fascineerde de zwarte balzak mijn hete vrouw enorm, ze betastte de twee enorme teelballen en likte en zoog eraan. Terwijl ook Alain wederom het tempo langzaam opvoerde en steeds steviger begon te pompen in haar natte poes. Ikzelf moedigde mijn sletje aan om zich volledig te laten gaan erop wijzend dat ze deze mannen toch nooit meer onder ogen zou moeten komen en dat dit ons geheimpje zou blijven. Dit gaf haar nog meer vertrouwen en ze maakte aanstalten om zich op haar handen en knieën te zetten.

Alain stopte met neuken en ze bracht haar prachtige kont uitdagend in de lucht, het was terug aan Nicolas om de ‘zeiknatte’ spleet te beginnen likken terwijl ze mij geil aankeek en tevens Alain wenkte om plaats te nemen voor haar. Op dit moment was Nicolas zijn prachtlul alweer binnengedrongen in haar natte kut en begon het ritme weer langzaam omhoog te gaan. Nicolas was blijkbaar van alle markten thuis en liet zijn duim over haar kontgaatje gaan met een lichte druk waardoor deze ook binnendrong in haar anale paradijs. Ik zag mijn sekspoes haar handen steeds steviger in het zand grijpen als gevolg van haar innige geilheid. Zelf ging naast dit trio liggen zodat ze met een hand mijn pik kon voelen terwijl ze Alain ’s pik in haar mond had en Nicolas lul in haar geile natte poes. Ondertussen ging Nicolas zijn duim ritmisch in en uit haar kontje. Uit ervaring weet ik dat dit haar enorm opwindt net zoals de zware teelballen die nu steeds sneller tegen haar klitje kletsen.

Er was een goed gevoel voor tempo, zowel het pijpen als het pompen van Nicolas was volledig op elkaar afgestemd. Het soppende geluid en het toenemende ritme wond zowel haar als mezelf steeds meer op. Ze was volledig van de wereld en liet zich volledig gaan met deze twee jonge binken. Dit beantwoordde volledig aan mijn wildste fantasie mijn echtgenote die zich als een echte geile slet liet verwennen door twee wildvreemde jonge pikken.

Zo te horen werd ze steeds natter en ook haar intens geile blik sprak boekdelen. Dit hield ze niet vol en ze gaf aan om een rustpauze in te lassen. Ook de beide jongens waren aan het einde van hun Latijn en iedereen begon een beetje met zichzelf te spelen.

Ikzelf lag nog steeds op mijn rug en mijn schatje besloot op me te gaan zitten, haar kutje was echt zeiknat waardoor mijn lul onmiddellijk naar binnen gleed. Nu was het haar beurt om het tempo op te voeren en ik gaf hierbij een plagende tik op haar op en neer gaande billen. Op dit moment gaf ze Nicolas te kennen dat ze zijn glimmende zwarte lul wou pijpen. Deze ging dan ook vol enthousiasme in op het voorstel en bood pal boven mijn hoofd zijn pik aan haar geile lippen. Al neukend vroeg ze me of ik het geil vond de vreemde pik in en uit haar mond te zien glijden.

Alain had ondertussen plaats genomen achter haar en opgemerkt dat ik haar kont al aan het vingeren was. Ik deed mijn vinger weg en hij plaatste zijn stijve tussen haar billen en zonder haar kontje te penetreren liet hij zijn pik op en neer glijden. Deze hele scene was voor mijn vrouwtje steeds opwindender en ik werd door haar heviger geneukt, terwijl ook de negerlul steeds verder in haar gretige mond verdween. Alain was de eerste die kwam, hij spoot op mijn schatje haar rug en trok zich terug.

Het neuken werd hierdoor niet onderbroken, er werd enkel heviger gekreund en mijn vinger kon terug aan de slag in haar hete kontje. Wanneer ik mijn ogen opende keek ik regelrecht op de grote op en neer deinende borsten met daarboven haar sensuele mond rond de zwarte pik.

Ik voelde aan haar tempo dat ze elk moment kon komen en ook Nicolas kreeg het moeilijk. Ik bleef zo goed ik kon pompen met mijn stijve in haar lekkere poes terwijl ik mijn vinger steeds dieper en sneller in haar kont liet gaan. Nicolas gaf met een kreun aan dat hij kwam en trok zich terug om zijn sperma in het mulle zand te schieten. Mijn sletje hield het nog enkele seconden vol met mij alleen en kwam dan zeer intens klaar terwijl ik het genot had haar natte poes vol te schieten.

De jongens grepen hun kleren, trokken deze aan en mompelden iets van ‘merci’ en verdwenen terug achter de duinheuvel. Ik zei tegen mijn vrouw dat ik ongelofelijk genoten had en dat er geen schaamte diende te zijn. We spraken af: ”What happens on the beach stays on the beach”.

We hebben er nooit meer veel woorden aan gespendeerd, enkel tijdens ons seksspel op een moment van opwinding wordt er nog wel eens naar gerefereerd.

Tfr35

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *