Verloren onschuld

()

Ik telde zestien prille lentes en voelde mij een hele vrouw. Sinterklaas had zijn geheim prijs gegeven. Ik had geregeld mijn maandstonden. Mijn borsten mochten (niet) gezien worden. Ik wist waar de kindjes vandaan kwamen, en op de schoolbanken had ik zelfs geleerd hoe ze gemaakt werden. Mijn vrije tijd besteedde ik aan bergsport met de familie en verder was ik actief in het plaatselijke jeugdhuis. Het jeugdhuis was mijn venster op de wereld. We deden er alle dingen die we zelf wilden ondernemen. Door regelmatig de koppen bij elkaar te steken leerden we ons handhaven in de grote wereld. We reisden samen, sportten op redelijk niveau, speelden toneel en verder konden we er rustig experimenteren met vriendschappen, jongens, relaties, cafépraat en tooghangen in het algemeen. Jongens interesseerden mij niet. Ik had wel heel wat vrienden maar verder ging dat niet. Een keer ben ik met een jongen mee “naar buiten” gegaan. Ik was toen zestien. “Het” doen kwam gewoon niet bij mij op en was alleen het onderwerp van wilde speculaties met de meiden. Hij dacht daar wel enigszins anders over. Maar laat mij niet op het verhaal vooruit lopen.

Ik had die dag echt zin om mezelf eens lekker op te tutten. Heel de namiddag was ik met mijzelf bezig geweest. Eerst lekker lang in een heet bad met overvloedig gebruik van badparels. Mijn lange blonde haar zorgvuldig gewassen en gedroogd. Dan al mijn nagels bijgevijld. Basislaag, hoofdlaag en afwerking met een vurige rode lak. Heel de tijd had ik in gedachte al mijn kleding uitgehaald, gepast, gecombineerd, terug veranderd, de juiste lingerie er bij… tot ik een idee had hoe ik er wou uitzien die avond.

Om te beginnen besloot ik eens geen panty te dragen. Ik wist van moeder dat ze fijne nylons met een gordeltje had en dat wou ik ook wel eens proberen. Zij had een erg mooi zwart gordeltje. Mm…? Wanneer droeg ze dat eigenlijk? Hihihi…Neen! Dat kan niet. Met papa? Bhaaaa…Hihiii.

De netkousen waren spijtig genoeg te groot voor mij. Ik trok vlug even mijn jeans en een slobbertrui aan om naar de supermarkt een setje te halen dat langs achter een fijn kantstrookje had. De kassier moest eens weten dat ik niets onder mijn bovenkleren droeg hihii. Thuis gekomen stalde ik alles uit op mijn bed en ging terug uit de kleren. Voor de spiegel keurde ik even mijzelf en vond dat ik best tevreden mocht zijn met mijn figuurtje. Ik mocht iets groter zijn maar in verhouding had ik wel mooie lange benen. Mijn meisjesborsten waren in vergelijking met mijn vriendinnen flink te noemen en de tepelhoven waren niet te groot of te bruin. Het vlakke buikje met die kleine navel vroeg gewoon om te strelen. Mijn heuveltje ontharen deed ik toen nog niet. Lange blonde haren omlijstten een ovaal gezicht dat goed geproportioneerd was en waarin alleen de jukbeenderen net iets te stevig gevormd waren. Mijn kontje kon nog omvat worden door een paar grote handen. Mooi zo. En zoiets moois verdiende een mooie verpakking.

Eerst de ragfijne zwarte nylons aan. Dan een minuscule zwarte tangaslipje, en daarover voor de zekerheid dat zwarte gordeltje. Theoretisch was dat gordeltje niet noodzakelijk want de kousen waren zelfophoudend volgens de verpakking, maar het gaf een zeker gevoel en niet alleen dat…hihihi. Dan nog dat kleurig lambadarokje en de onderkant was klaar voor gebruik. Nou ja…zo bedoel ik het niet. Om maar te zeggen dat ik genoeg kleding aan had. Lol…

Zorgvuldig bracht ik een iets te zware make-up aan, zodat ik er net een beetje ouder uit zag voor mijn leeftijd. Een kleine zwarte BH stond beeldig onder die fijne witte bloes die ik met een knoop onder mijn borsten, schijnbaar nonchalant, bij elkaar knoopte en waarvan ik maar een paar knoopjes gebruikte. Zo. Nu nog een laatste keer mijn haar borstelen, de losse haartjes verwijderen en ik kon mijn hoge rode naaldhakjes aandoen. De inhoud van mijn tasje nog even gecontroleerd en ik mocht best tevreden naar mijn spiegelbeeld blikken.

In het jeugdhuis zat de stemming er al goed in toen ik er aan kwam. Langs alle kanten werd er positief gereageerd op mijn inspanningen. De vriendinnen hadden ook allemaal hun beste beetje voorgezet en de jongens fladderden om ons heen. Vooral Sammy had belangstelling voor mijn persoontje. Iedere keer dat er een “trage” werd gedraaid kwam hij me uit de meidengroep halen. Veel zeggen deed hij niet maar bij iedere dans drukte hij me iets steviger tegen zijn borst en wreef dat ding tussen zijn benen steeds nadrukkelijke tegen mijn dijen. Volgzaam en eigenlijk wel een beetje opgewonden liet ik hem begaan. Hij vond het blijkbaar prettig dat ik een beetje in zijn oor kreunde iedere keer dat hij mijn billen steviger vastpakte en zijn ding tegen mijn dij mocht aanwrijven. Eigenlijk had ik liever gehad dat hij zijn bobbel tussen mijn benen tegen mijn heuveltje zou aanwrijven maar in het openbaar durfde hij dat blijkbaar niet, en eerlijk gezegd ik ook niet.

De volgende stap was de eerste zoen. Dat eerste zoentje in mijn nek kon nog “per ongeluk”, maar toen ik hem als repliek nog wat korter tegen mij aan trok durfde hij al wat meer en met een reeks zoentje in mijn nek dwaalden zijn lippen naar mijn mond. Daar had hij ervaring mee want voor ik het goed besefte waren wij driftig aan het tongen midden op de dansvloer. Heerlijk was dat. Door het zoenen was onze houding subtiel veranderd. We stonden nu recht tegenover elkaar. Zijn handen op mijn kontje duwden mijn heuveltje tegen dat harde ding tussen zijn benen. Net op het juiste plekje. We klikten bijna in elkaar. Ons bovenlichaam was door het zoenen iets uit elkaar gegaan en daardoor wreven mijn tepels nu zacht over zijn borst in plaats van geplet te worden. Mm… Dat was heerlijk! Voor het eerst besefte ik waarom mijn tepels zo af en toe opzwollen als een paar bruine knikkers en mijn borsten net iets meer gespannen stonden. En dan het zoenen… Mijn handen lagen in zijn nek en hij drukte zijn mond wild op de mijne. Onze hoofden draaiden wild heen en weer om onze monden, die voor eeuwig verstrengeld waren. Toen hij even naar adem moest happen had ik hem bijna bij de oren gegrepen om dat heerlijke gevoel dat door mijn hele lijf trok toch maar vast te houden. We waren nog net genoeg bij zinnen om uit elkaar te gaan toen de muziek veranderde.

Hoe moest het nu verder? Ik had geen zin meer om terug naar de meiden te gaan en hun giechelend commentaar over wat er gebeurd was te doorstaan. Maar hier blijven staan kon toch ook niet? Wat deden anderen in zo een situatie? Ergens een rustig hoekje gezocht? Maar het was er te vol, alle hoekjes en kantjes waren bezet. Aan de bar gaan staan tussen al die jongens? Voor geen geld ter wereld! En wat wou hij? Mm… Dat was nogal duidelijk. Zijn warme hand bleef op mijn billen rusten en vertoonde zelfs de neiging om onder het rokje op verkenning te gaan. Spijtig dat we hier zo te kijk stonden want anders mocht hij van mij gerust zijn hand verder warmen. Zou hij dat ook graag hebben? Een beetje bedeesd legde ik mijn hand op zijn billen en liet mijn vingers in zijn achterzak rusten. Hola…Blijkbaar was dat een soort sein voor hem om de draad terug op te nemen. Hij drukte mij met mijn rug tegen de muur en terwijl hij zijn bult nu doelbewust over mijn heuveltje wreef vonden onze tongen terug de weg tot elkaar. O… wat was dat toen een lekker gevoel. Zonder nadenken leunde ik voluit tegen de muur en opende gewillig een beetje mijn benen om zijn bult iets meer vrij spel te geven. Mijn vingers streelden zijn nek en door die houding had hij zijn handen vrij om verder op verkenning te gaan. Langs mijn billen omhoog over mijn rug naar mijn schouder om aan de voorkant terug af te zakken naar mijn borsten. Eventjes liet ik blijken dat ik dat wel prettig vond maar toen zijn vingers aan de knoopjes begonnen te prullen vond ik het toch wel genoeg. Wat dacht hij wel? Dat ik hier in een volle zaal uit de kleren zou gaan? Met een kuis zoentje en harde handen duwde ik hem van mij weg. Een berouwvolle blik vol verlangen was zijn reactie. Echt stoppen wou ik niet, maar ik vond dat ik dat nu toch wel duidelijk had gemaakt en dat hij nu maar eens een drankje moest gaan halen. Zo. Ondertussen kon hij eens nadenken over een meer gepaste plaats om verder te gaan.

Terwijl Sammy zich haastte om mij te plezieren kon ik ook een beetje tot mijzelf komen. Wat had ik gedaan? Waarom hitste ik die vage kennis zo op. Waarom deed ik dingen waar ik vroeger zelf niet over gedacht had? Daar stond ik mooi te blinken. Mijn vriendinnen durfde ik niet onder ogen komen. Mijn goede vrienden zeker niet. Eigenlijk vond ik zijn gedoe wel prettig. Maar toch niet hier in een volle zaal. Ik stond versteld van mijzelf. Ik kwam iedere keer terug op het idee om verder te gaan. Maar hoe ver? En waar? In die volle zaal niet, dat was zeker. Oei! En hij kwam er al terug aan met een Cola! Help!

Sammy moet gemerkt hebben dat ik verward, afwezig, hitsig, afwijzend, heet en koud tegelijk was. Resoluut nam hij de leiding en trok mij mee naar buiten. Voor ik het goed besefte stonden wij in een hoekje van een garage elkaar terug te bepotelen. Mm…Lekker! Sammy wist van aanpakken. Ik leunde met mijn rug tegen een muur en zoende hem of mijn leven er mee gemoeid was. Onbeheerst reed ik met mijn heuveltje tegen zijn bult. Zijn handen friemelden steeds meer knoopjes van mijn bloes los en gleden uiteindelijk onder mijn BH over mijn tepels. Dat was voor mij de finale zet. Heftig omhelsde ik hem, opende mijn benen zo ver mogelijk en drukke mijn poesje tegen zijn harde pik. Ik voelde hem over mijn knopje schuren door mijn tanga heen. Mijn knieën werden als was, mijn bloed klotste door mijn aderen, mijn nekharen kwamen recht en wild schokkend kwam ik voor het eerst in mijn leven klaar door het stoten van een vent tegen mijn kut. Als een lappen pop stond ik in zijn armen tegen de muur gedrukt. Dankbaar zoende ik hem over heel zijn gelaat, beet in zijn oor, pletste op zijn kont drukte mezelf nog harder tegen hem aan. Ik vond het zalig hoe hij hunkerend tegen mijn kut bleef aanrijden. Maar bij hem had ik het beest los gemaakt. Terwijl hij wild mijn tepels begon te zoenen en bijten maakte hij zijn rits los, trok zijn broek omlaag, en stopte mijn hand in zijn onderbroek. Daar voelde ik voor het eerst de zachte hardheid van een mannelijk lid, voor het eerst betastte ik een paar hete harige ballen. Voor het eerst voelde ik een pik hunkeren naar mijn poesje. Voor het eerst sinds dit hele gedoe begonnen was kwam ik een klein beetje bij zinnen. Voor het eerst besefte ik dat ik nog niet klaar was voor meer. En voor het eerst werd ik geconfronteerd met een briesende man die slechts een doel voor ogen had. Voor het eerst vroeg ik een man om even op adem te komen. Ik wou zijn hunkeren tegemoet komen maar niet zo ruw. Ik wilde hem overal laten kijken, tasten, voelen, likken, zoenen…. Ik wilde hem met alle plezier leeg melken, ik wou hem zelfs leegzuigen als hij toch maar een beetje bij zinnen wou komen. Ik smeekte hem niet verder te gaan. Hij gromde wat en zijn handen bepotelden mijn billen onder mijn rokje. Ruw gleden ze onder het minuscule stofje voor mijn kut. Wild en hard probeerde hij mij te vingeren. Zijn vingers zochten opdringerig de zachte opening tussen mijn kutlipjes. Lief vroeg ik hem om de tijd te nemen. Vernederd vertelde ik dat het mijn eerste keer was. Zacht vroeg ik Sammy om het een andere keer ergens anders af te maken. Ik zei dat ik niet aan de pil was. Vroeg hem een condoom te gebruiken, smeekte om op te houden. Maar Sammy was voor geen rede vatbaar. Ruw pakte hij mij bij de keel. Mijn hoofd sloeg tegen de muur. Hij draaide mij om en schopte in mijn knieholten zodat ik op mijn knieën met mijn kont omhoog voor hem zat. Hij scheurde mijn tanga van mijn billen en ik kon nog net voorkomen dat hij mijn bloes over mijn armen omlaag trok zodat ik volkomen machteloos zou zijn. Toen knapte er iets in mijn hoofd. Toen kwam er iets in mij los waar ik nu nog van gruw. Wild schopte ik achteruit en trof hem in zijn buik. Dat gaf mij eventjes de ruimte om mij om te draaien en met wild maaiende vuisten trof ik hem in zijn gelaat. Ik sloeg, schopte en krabde wild om mij heen. Hij deed er alles aan om zich tegen mijn furie te beschermen. Maar plots zag ik mijn kans schoon. Ik greep zijn ballen met twee handen vast en neep er zo hard mogelijk in. Ik trok hem aan zijn pik en ballen een paar meter over de grond terwijl hij krijste als een varken.

Ik zou hem zo tot voor de deur van het jeugdhuis gesleept hebben als ik niet plots voor het eerst in mijn leven geconfronteerd werd met een vettig wit papje dat uit zijn gemartelde pik schoot. Gelijk liet ik hem los en probeerde die viezigheid van mijn handen te schudden. Nogmaals probeerde ik hem in zijn gezicht te treffen. Maar daar kreeg ik de kans niet meer voor. Kreunend probeerde hij zijn zaakje terug een beetje in de plooi te krijgen. Met angst in de ogen deinsde hij achteruit voor mijn schoppen. Toen hij dan uiteindelijk strompelend het hazenpad koos zakte ik snikkend in elkaar.

De vettige slierten pap bleven aan mijn armen kleven en iedere keer ik probeerde om mijn kleding een beetje terug op orde te brengen besmeurde ik mijzelf steeds erger. Wild huilend ben ik op blote voeten gaan lopen.

Drie kilometer door de velden was het tot thuis en ik geloof dat ik alle snelheidsrecords gebroken heb. Pas met de voordeur in zicht kwam ik een beetje tot mijzelf en liet mij wild hijgend aan de rand van de weg neervallen.

Zestien lentes, ik droeg ragfijne nylons en een gordeltje.

TaniaB

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *