Zwart op wit

()

Ik ben een vrouw, en ik hou van iemand meer dan van mijn leven. Ook een vrouw. Eigenlijk doet dat er weinig toe. Net als iedereen moet ik mijn kost verdienen. Af en toe reis ik daarvoor een paar weken naar het buitenland. Meestal hectische dagen, soms weken. Ook nu weer. Het congres is afgelopen. De afscheidsreceptie loopt op zijn einde. Kenia. Nairobi. De lobby van het Intercontinentaal. De lady’s room. Zij, een plaatselijk ingehuurde secretaresse. Zwart als ebbenhout. Een smaakvol geklede en gedistingeerde assistente die mij al twee weken begeleid.

Ze trekt mij tegen zich aan en kust mij op de mond.

“Nu gaan we samen naar je kamer”.

Eigenlijk weet ik het vanaf de eerste dag. Maar de stress is groot. De taak moet af. Geen tijd voor persoonlijke zaken. Toch. Ik weet onmiddellijk dat zij lesbisch is en zij heeft van mij geen woorden nodig. Ik voel de kramp die naar mijn maag omhoog kruipt. Mijn oren suizen. Mijn knieën knikken. Ik beef een beetje. Verman je Tania!

Zij loopt met mij naar de lift. Dit kan niet. Haar greep op mijn bovenarm is stevig. Ze dwingt mij in haar pas te lopen. Haar aanwezigheid dominerend. In de lift zijn we niet alleen. Als ik wil ontsnap ik door mij met anderen te mengen. Ze streelt ongemerkt voor de andere over mijn dij. Ik smelt.

We stappen in de verlaten gang naar mijn kamer. Weer de bijna militaire pas. Het lijkt wel of wij aan elkaar geboeid zijn. Ze houdt het niet langer. Ze trekt mij in een hoek, drukt zich tegen mij aan. Borsten tegen borsten. Heuvel tegen heuvel. Handen op mijn kont, onder mijn rok. De hitte van haar lijf. En dan voel ik het. Een golfje afscheiding. Ik kreun zacht, smeek bijna.

Een kamerdeur gaat open. Zonder verpinken laat ze mij los en raapt iets imaginair van het kraaknette tapijt. Ze hoeft mij alleen maar aan te kijken en ik volg gedwee. Ik voel onder het lopen mijn plakkerige panty tegen mijn schaamlippen en vervolgens het geil langs de nylons aan de binnenkant van mijn dijen. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ik open mijn kamerdeur. Ze stapt binnen. Ik sluit de deur. Ze stapt tot voor de badkamerdeur, draait zich om.

“Hang het bordje niet storen buiten” is al wat ze zegt. Ik doe het gedwee.

Als ik mij omdraai trekt haar hand mijn panty en slipje tegelijk omlaag. Heftige tongzoenen en twee vingers in mij ontlokken een jammerlijke kreet, heel kort, overrompelend genot. Zij laat merken dat ze aangenaam verrast is de plaats al kletsnat aan te treffen. Ze likt haar vingers. Ze is gul met strelingen en kussen. Ik blijf languit en bewegingloos op mijn rug liggen terwijl haar handpalm in lange halen over mij heen streelt. Heen en weer als de zachte zomerbries die het rijpe korenveld bespeelt.

Ik verken haar uiterst zorgvuldig. De achterkant van de oren, haar lies, de oksels en haar bilspleet. Gedurende het hele voorspel bedenk ik hoe heerlijk het straks zal zijn als onze vulva’s tegen elkaar op gaan rijden. Als ze haar vingers met ruwe heftige bewegingen in mijn vagina gaat boren. Als ze schoksgewijs haar klit tegen mijn tong laat klaar komen.

Bijna onopgemerkt verlaat de dominante dwingeland haar lijf onder mijn strelingen. Ze likt mij eindeloos, haar tong beweegt smachtend heen en weer, duwt zorgvuldig de plooien van mijn vulva opzij. Ze cirkelt rond mijn klitje afgewisseld met lange likken als van een jonge hond. Ze laat mij komen en gaan, eindeloze golven heen en weer als de moederzee waaruit ik ben ontstaan. Als ik dan eindelijk, haar met mijn tong teder en wroetend naar haar genot breng, is het besluit net zo sterk en dwingend als het begin.

Twee vrouwen hebben seks om de seks. Om de spanning te verdrijven. Puur geil genot.

Zwart op wit.

TaniaB

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *