Afspraak met Conny

()

Mijn collega Eric is een vrolijke jongen, altijd in voor een geintje met die heerlijke Amsterdamse humor. Hij is achter in de twintig en ziet er goed uit, heeft een vriendin, maar ook oog voor ander vrouwelijk schoon, zij het dat hij er volgens mij nooit wat mee heeft. Zo’n jongen die af en toe wat van die grappige erotische plaatjes van het Internet de bedrijfscomputers rond stuurt. Op zijn afdeling werkte ongeveer een jaar geleden een tijdje een freelance medewerkster, die iedereen zich nog herinnert. Conny.

Een meisje van een jaar of 19, groot in alle opzichten. Qua lengte, maar vooral qua borstomvang. Die meid had tieten! Zo enorm dat het onmogelijk was er niet naar te kijken, minimaal cup F. Verder zag ze er niet zo indrukwekkend uit. Een bol gezicht met half lang rossig sluik haar, een beetje bolle buik en forse dijen. Natuurlijk maakt Eric vooral over haar veel grapjes. Ze werkte maar een paar maanden bij ons en in die periode was er niemand die ooit aan haar had gezeten. Er werd wel veel met haar gesproken, want ze was spontaan en kletste altijd voluit overal over mee.

Toen ze eenmaal weg was, waren de grapjes ook snel over, maar af en toe kwam ze nog eens langs en werd iedereen weer naar die enorme tieten getrokken. Zelf vond ze dat niet altijd leuk. Ik was alles al vergeten tot de systeembeheerder een keer naar mij toe kwam. Hij heeft ondermeer tot taak het in en uitgaande e-mail verkeer te controleren op niet al te perverse zaken. Hij moet aan mij rapporteren, maar in het verleden was het hooguit 1 of 2 keer voorgekomen, dat er iets bijzonders was. Nu wilde hij mij in vertrouwen nemen over iets dat eigenlijk niet schokkend was, maar dat hij wel kwijt wilde.

Het was hem opgevallen dat er nogal wat ellenlange mails binnen kwam bij Eric steeds van hetzelfde adres. Om te checken of dat kwaad kon, was hij er achter gekomen dat die mails van Conny waren. Als Eric terug mailde, waren dat echter vrij korte berichtjes. Het bleek dat Conny al een hele tijd smoorverliefd op Eric was, alles voor hem wilde doen, hem van zijn vriendin af probeerde te praten en soms zelfs dreigde rare dingen te gaan doen. Eric had zich steeds koel opgesteld en geschreven dat hij haar wel aardig vond, maar geen relatie met haar wilde.

De systeembeheerder vroeg mij dit stil te houden, want hij was eigenlijk iets buiten zijn boekje gegaan. Ik zegde toe er met niemand over te praten, alleen dat ik Eric wel even uit zijn tent wilde lokken om te kijken of die correspondentie niet schadelijk voor het bureau zou zijn. Op een dag vroeg ik een keer langs mijn neus weg aan Eric of hij die dikke tieten nog wel eens sprak. Heel af en toe, zei hij, maar hij voegde er aan toe, dat hij blij was dat ze weg was. Toen ik vroeg waarom, vertelde hij eerlijk dat ze nogal achter hem aan had gezeten en hij dat als lastig had ondervonden.

Ach, zei ik toen, dat gaat wel over. Bovendien zou ik wel eens één keertje aan die enorme memmen willen zitten. Dat is waar zei hij lachend, wat zijn die dingen groot zeg, toen ze nog op de afdeling zat, kon hij zich soms maar heel moeilijk concentreren. Kan ik me voorstellen, lachte ik naar hem. Weer een tijdje later bedacht ik een plannetje om Eric te helpen en hem van het stalken van Conny te verlossen. Ik belde Conny en maakte met een smoesje een afspraak met haar om nog eens over het werk te praten. We spraken af (het was hartje zomer) op een vrijdagmiddag op het terras van het stadsstrand.

Ik vroeg Eric of hij zin had die vrijdag even mee te gaan naar een leuke afspraak, die ook gedeeltelijk zijn werk betrof. Tegen Conny zei ik dat ik nog een andere afspraak daar had, dat ik die eerst zou nakomen en dan naar haar toe zou komen, dat ze dus niet gelijk bij mij moest gaan zitten. We gaan bewust wat later die dag, zodat zij er waarschijnlijk al zal zijn. Dat blijkt ook, want als we het terras op lopen, zie ik Conny aan een tafeltje aan de rand zitten. Eric ziet het niet en loopt door naar de andere kant van het terras. Hij gaat met zijn rug naar haar toe zitten, zodat ik tegenover hem wel uitzicht op Conny heb.

Die heeft ons ook nog niet gezien, ze zit naar het strand te staren. Ze ziet er wel sexy uit met een hele korte rok en een strak topje dat die enorme tieten goed doet uit komen. Het hele mannelijke gedeelte van het terras zit naar haar te loeren. Dan gaat mijn telefoon (ik had een vriend gevraagd mij op dit tijdstip met een fake- telefoontje te bellen) en zeg ik shit, dan maar een andere keer, bel me volgende week maar even. Tegen Eric zeg ik dat de afspraak nog in de file staat en nooit meer op tijd hier kan zijn. Nou, zegt Eric, dat vind ik eigenlijk niet zo erg, we zitten hier prima en hij bestelt meteen twee biertjes. We praten wat over het werk, als ik ineens zeg.

“Hé! Kijk nou, daar zit Conny!”

Eric schrikt en kijkt om, hij bloost en zegt.

“Niet opvallen, anders komt ze nog hier naar toe”

Ik zeg lachend dat ik dat niet zo erg zou vinden, want het is een zwoele zomermiddag.

“Ik dacht dat ik er vanaf was,” zegt Eric, maar ik zie dat hij toch nieuwsgierig is. “Wat is er dan,” vraag ik en zowaar vertelt hij het verhaal dat ik al wist, dat ze hem achterna zit. Daar weet ik wel wat op, lach ik geheimzinnig naar hem en ik probeer de aandacht van Conny te trekken, die nu rond zit te kijken of ik er al ben. Ze ziet me snel en ik wuif haar dat ze moet komen. Ze struikelt bijna om zo snel mogelijk onze richting uit te komen, maar dan ziet ze Eric en ze houdt even in, daarna loopt ze wat langzamer door. Om haar voor te zijn, zeg ik dat onze afspraak niet door ging en dat we daarom maar hier zijn gaan zitten. Eric zegt dat hij even naar het toilet moet en loopt weg zonder haar aan te kijken. Ik leg haar uit dat het de bedoeling was dat Eric die afspraak zou doen, zodat ik met haar zou kunnen praten.

Ze pikt de smoes en bekent dat ze het wel leuk vindt dat Eric erbij is. Dan vraagt ze waarover ik wilde praten, maar Eric komt terug en ik zeg dat het later wel komt. We praten nog wat, drinken en eten iets en dan vraag ik of we naar mijn appartement zullen gaan, kunnen we daar nog wat drinken en verder kletsen. Conny vindt het prima, maar Eric aarzelt. Op dat moment sta ik op en loop snel naar de uitgang, ze volgen allebei. Ik laat Conny de flat zien en ze vindt het allemaal gaaf.

Eric heeft wat ingeschonken en we gaan met zijn tweeën schuin tegenover haar zitten. De korte rok is wat opgeschoven en haar forse dijen zijn goed zichtbaar. Volgens mij draagt ze geen beha, want haar enorme tieten met de grote tepels zijn volop zichtbaar onder haar topje. Ik word er best geil van en zeg tegen Eric dat ze er wel erg goed uitziet. Conny begint te glimmen, ze zit al een tijdje tijd likkebaardend naar Eric te kijken.

“Dat je daar een half jaar tegenover hebt kunnen zitten,” zeg ik uitdagend tegen Eric, die me nu weer boos aankijkt.

Eric schenkt de glazen nog een keer vol en ik merk dat Conny een beetje aangeschoten raakt. Dit lijkt me hét moment en ik vraag haar of ze het erg vindt dat ze zulke grote borsten heeft. Ze antwoordt dat het soms wel eens vervelend is dat iedereen er naar zit kijken, maar ze is het gewend. Ik sta op en ga naast haar zitten, sla mijn arm om haar heen en zeg dat Eric het vast wel lekker vindt om die ze eens bloot te zien. Conny bloost, maar zegt dat het geen probleem is. Dan trek ik haar topje omhoog en er komen twee gigantische tieten tevoorschijn met hele grote stijve tepels erop.

Ik krijg een erectie als ik het zie en merk dat bij Eric hetzelfde gebeurt. De tieten zijn niet alleen heel groot, ze zijn ook nog stevig en hangen nauwelijks ondanks het gewicht. Ik heb twee handen nodig om een van de tieten vast te pakken, maar dat geeft wel een sensatie, mijn pik begint er nog harder van te kloppen. Neem jij die andere zeg ik tegen Eric, die van zijn plaats komt en voor haar gaat staan.

Hij neemt de andere tiet in zijn handen en begint aan de tepel te zuigen. Conny slaakt een kreet en pakt zijn hoofd beet en drukt dat tegen haar borst aan. Ik sta op en ga achter haar staan en masseer haar nek en haar hals, terwijl Eric nu beide tieten een het kneden en zuigen is. Ik trek haar hoofd een omhoog, buig over haar heen en zoen vol op haar mond. Ze beantwoordt het meteen, trekt het T-shirt van Eric omhoog en begint zijn rug te strelen. Je merkt aan alles dat ze er bloedgeil van wordt.

Eric pakt nu haar dijen beet en streelt die tot aan haar slip. Dat geeft mij de gelegenheid haar tieten weer beet te pakken en die hard te kneden en aan de tepels te draaien. Conny begint te schokken als Eric ook nog haar rokje omhoog schuift en met zijn mond op haar slipje begint de blazen. Dan trekt hij haar slip uit en doet haar benen uit elkaar. Hij begint aan haar klitje te likken en stopt ineens heel hard een vinger in haar kut, die drijfnat geworden is. Ze slaakt weer een kreet en begint dan heel hard te trillen. Eric beweegt zijn vinger heel snel in haar heen en weer en binnen een paar seconden komt Conny gillend klaar.

Ik blijf haar enorme tieten kneden en knijpen, ik kan er geen genoeg van krijgen en voel dat het niet lang meer duurt voor ik klaar zal komen, zo geil word ik daarvan. Conny ligt half bewusteloos achterover en ik loop om de bank heen, leg haar languit neer en ga boven op haar zitten. Dan stop ik mijn harde pik tussen die enorme tieten en druk die tegen elkaar. Mijn pik verdwijnt helemaal tussen twee grote bergen. Ik neuk haar heel hard tussen haar tieten, hetgeen aanvoelt als ik in een nauwe kut zit. Ook ik heb weinig tijd nodig om klaar te komen en spuit mijn zaad tussen haar tieten door tegen haar gezicht aan.

Daarvan komt ze een beetje bij, maar ze krijgt nauwelijks tijd, want als ik van haar af kruip, trekt Eric haar benen uit elkaar, duikt er bovenop en stopt zijn stijve pik direct in haar nog drijfnatte grote kut. Hij begint haar als een bezetene te neuken. Dat is wat Conny altijd gewild heeft, want ze neukt als een tijger mee, haar grote lichaam schudt hard op en neer en ze begint weer kreetjes te slaken. Als ze gillend klaar komt, knijpt ze haar dijen tegen elkaar, zodat Eric bijna geplet wordt. Maar voor hem is dat een teken nog harder te stoten en dan komt ook hij kreunend klaar. Hij blijft maar spuiten totdat zij zak helemaal leeg is en dan stort hij zich na-hijgend op haar enorme tieten.

Als we alle drie weer rechtop zitten kijk ik naar Conny die glunderend op de bank zit met haar rokje om haar middel. Eric zit met zijn T-shirt nog aan naast me en ikzelf heb mijn broek op mijn voeten hangen. Dan moet ik lachen om de komische situatie waarin we daar zitten en zeg tegen Conny.

“Dat wilde je toch?” Ze knikt, “maar had het niet op zo’n manier verwacht.”

“Nou dan kan je hem vanaf nu met rust laten, je hebt je portie wel gehad”

Wampy

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *