SM club

()

Bella kwam ‘s avonds doodmoe en druipend van het geil binnenwandelen. Ze had een fantastische middag met de buurman en zijn vriendin gehad, maar was daar nu volledig door uitgeput. Ze besloot een warme douche te nemen, om de restjes geil van haar lichaam te spoelen. Ze ging naar haar kamer, kleedde zich uit en bewonderde zichzelf nog even in de spiegel. Voor haar achttien jaren zag ze er precies zo uit als de meeste mannen dat willen, een lekker stevig lichaam, jonge volle borsten, een prachtig kontje en een bijna gladgeschoren kutje dat nog glinsterde van het vocht. Ze sloeg een handdoek om haar lange bruine haar en ging naar de badkamer. Ze draaide de warmwaterkraan open en voelde tot het op temperatuur was, waarna ze met de koudwaterkraan de temperatuur regelde. Voor ze onder de douche stapte moest ze nog een plasje doen, dus liep ze naar de WC en ging zitten. Ze keek naast zich en zag een blaadje op de grond liggen. Ze raapte het op en zag dat het een seksblaadje was, en dan in het bijzonder over SM. Dat moest van haar stiefvader zijn. ‘De oude viezerik’, dacht ze nog, voordat ze het boekje opensloeg. Verbaasd keek ze naar de tientallen foto ‘s die erin stonden, allemaal met de meest wrede SM-scénes. Vastgebonden vrouwen die met grote vibrators geneukt werden, mannen die met gewichtjes aan hun lul werden gepijpt, zweepjes, takjes, rietjes… alles kwam er in voor. Op de laatste foto ‘s stond de grote finale. Een vrouw was op een stoel vastgebonden en had een riem om haar mond waardoor die open bleef. Er stonden acht mannen om heen die allemaal aan hun lul stonden te trekken met hun eikel op de mond van de vrouw gericht. Op de laatste foto ‘s zag je hoe ze allemaal klaar kwamen en hun sperma op het gezicht en in de mond van de vrouw spoten. Ze zat volledig onder het sperma en het droop aan alle kanten van haar gezicht en uit haar mond en haar. Bella rilde van opwinding, ze vond het eigenlijk wel een geil gezicht maar ze wist niet of ze het wel zo leuk zou vinden.

Ze bladerde een beetje verder en kwam een advertentie tegen van een SM-club. Er stonden wat foto ‘s bij van de kamers die ze daar hadden. Bella rilde weer, het waren goed uitgeruste kamers, met de modernste martelwerktuigen. Er zaten, net als bij de buurman, diverse haken en ogen aan het plafond, de muur en in de vloer. Verder stonden er bankjes, een groot kruis, kettingen en nog veel meer dingen. Er stond ook een grote plank waar een paar gaten in zaten. Bella keek eens naar het adres en zag toen dat het bij haar in de stad was. De club was elke dag van vier uur ‘s middags tot diep in de nacht open en iedereen was welkom om eens te komen kijken stond er onder. Vrouwen betaalden geen toegang, mannen moesten 25 euro betalen. Bella dacht erover om eens te gaan kijken, maar schrok ineens op; de douche liep al een tijdje. Ze verliet snel de WC en sprong onder de lekker warme douche. ‘s Avonds in bed lag ze weer te denken aan de SM-club, ze zou er toch eens gaan kijken. Ze vond het wel eng, maar bij de buurman had ze zo genoten van de ‘marteling’ dat ze wel eens wou zien hoe dat er bij die club aan toe ging. Ze fantaseerde vrolijk over enorme lullen, kettingen, zweepjes en nog veel meer en sliep voor ze het in de gaten had.

De volgende dag nam haar nieuwsgierigheid alleen maar toe. ‘s Ochtends was ze op de fiets eens langs de club gesloten. Hij was natuurlijk gesloten, maar dan kon ze vast eens kijken. Het zag er van buiten heel gezellig uit. Het was een gewone boerderij, aan de rand van de stad. Het zag er keurig verzorgd uit, netjes geschilderd en goed onderhouden. De ramen waren zwart, dus je kon niet naar binnen kijken. Naast de boerderij lag een parkeerplaats, waar nu geen auto ‘s stonden. Aan niets was te zien wat hier ‘s avonds gebeurde, zelfs geen reclame op de deur. Er hing alleen een keurig koperkleurig bordje, waarop met mooie letters -Night Pleasure, geopend van 16.00 tot 4.00 uur- stond geschreven. Bella was een paar keer langs gereden, maar ze had niemand gezien. ‘s Avonds besloot ze om nog eens te gaan kijken. Ze parkeerde haar fiets tegenover de boerderij en ging op een hekje zitten, net uit het licht zodat ze moeilijk te zien was. Ze zag af en toe mensen de boerderij ingaan. Sommigen waren keurig gekleed, anderen hadden een lange jas aan. Bella zag duidelijk dat een vrouw gekleed was in een leren pakje met netkousen toen ze naar binnen liep. Graag wou ze naar binnen, maar ze durfde nog niet helemaal.

De volgende avond besloot ze de stoute schoenen aan te trekken. Ze nam een lekkere lange douche en kleedde zich toen zo lekker mogelijk aan. Ze trok een klein zwart slipje uit de kast en trok dat aan. Verder droeg ze een zwart topje, dat lekker strak om haar borstjes sloot. Daarover een half-doorzichtige bloes en een kort zwart rokje. Na enige aarzeling trok ze haar jarretelkousen uit de kast en trok die ook aan. Ze bleven gelukkig ook zonder jarretel keurig zitten. Ze bekeek zichzelf eens in de spiegel en vond dat ze er erg geil uitzag. Het rokje kwam net over haar kousen heen, en als ze bukte kon je de rand van haar kousen zien en als ze heel diep bukte kon je haar slipje zien. Hoewel, slipje. Je kon dan haar kontje zien, want haar slipje bedekte niet echt veel! Ze voltooide haar kleding met een paar zwarte pumps, waardoor ze een stukje langer werd. Ze keek nog even naar de advertentie in het seksblaadje en zag toen dat er een legitimatie geëist werd. Ze frommelde haar paspoort en wat geld in een tasje en liep de trap af naar beneden. Ze rilde even terwijl ze naar de schuur toe liep, ze vond het ook zo ontzettend spannend! Gelukkig waren haar ouders bij de nieuwe buurman op visite, dus kon ze zonder problemen weg komen. Ze stapte op haar fiets en trapte naar de boerderij. Onderweg zag ze behoorlijk wat gezichten vreemd opkijken, want iedereen kon zo haar slipje bewonderen, zo kort was het rokje. Maar Bella liet zich door niemand van de wijs brengen, ze kende toch niemand in deze buurt en ze had zich voorgenomen nu echt naar binnen te gaan.

Toen ze bij de boerderij aankwam zag ze dat er een aantal mensen bij de deur stonden, allemaal rond de 30 jaar. Het was duidelijk een groep vrienden die ook eens een blik in de SM-club wilden werpen. Pas toen ze allemaal binnen waren parkeerde ze haar fiets naast de boerderij en liep naar de voordeur. Ze belde aan en kreeg toen eigenlijk al weer spijt. Ze wilde net weglopen toen de deur werd geopend en er een man in een keurig pak in de deuropening verscheen.

“Goedenavond, komt u binnen,” zei hij met een vriendelijk gezicht. Bella keek hem eens goed aan en stapte toen zelfverzekerd naar binnen. Het zag er keurig uit, helemaal niet zoals ze het zich had voorgesteld. Ze hoorde geen geschreeuw, ze zag niemand vastgebonden aan de muur hangen en ze zag ook geen vreemde mensen lopen. De portier hielp haar uit haar jas en vroeg toe of ze al eens eerder hier was geweest.

‘nee, dit is de eerste keer.”

“Goed, dan zal ik een kaart voor je maken en je de huisregels even uitleggen. Heb je een legitimatie bij je?” Bella gaf haar paspoort en de portier liep naar een computer. “Zo sorry dat ik het vraag, maar weet je zeker dat je naar binnen wil?” Bella begreep dat hij haar leeftijd bedoelde en zei dat ze zeker van haar zaak was.

“Oké, dan zal ik een kaart voor je maken. Luister, de regels zijn eenvoudig. We maken een kopie van je paspoort, zodat we je foto hebben. Je krijgt van mij een kaart waarmee je voortaan dan naar binnen kan. Met die kaart kun je ook aan de bar je drankjes betalen. Je betaalt dan bij de barman, en als je weg gaat kun je bij mij afrekenen. We kunnen ook een rekening voor je maken, dan kun je gewoon betalen als het uitkomt. Verder; we hebben hier diverse kamers. Je mag overal in, je mag overal meedoen, maar je hoeft niets tegen je zin te doen. Alleen kijken is ook prima, maar meedoen is altijd leuker, ook voor de anderen. Er is een gouden regel; als je het te ver vindt gaan roep je hard stop en dan moet iedereen ook stoppen. Houd jezelf hier ook aan, als je dat niet doet en toch doorgaat hebben we daar vervelende en harde oplossingen voor, we willen nu eenmaal dat iedereen het hier naar zijn zin heeft.” Bella knikte begrijpend en pakte de kaart van hem aan.

“Waar moet ik nu heen? Vroeg ze.

“Als je door die deur gaat kom je in de bar, van daaruit kun je naar de verschillende kamers. Je kunt ook eerst naar de kamer hiernaast, dat is de kleedkamer. Je kunt je daar eventueel omkleden en je kleding opbergen in een kastje. De sleutel kun je dan meenemen. Vanuit de kleedkamer kun je ook de bar in. Veel plezier.”

Bella rilde over haar hele lichaam toen ze de deur van de bar opende. Binnen was het gezellig druk en het zag er prima uit. Het was een grote bar, gezellig en rijk uitgerust, met in het midden een podium dat ze herkende van de advertentie. Er stond een vrouw op het podium, helemaal vastgesnoerd en met een masker over haar hoofd. Er stond een naakte man naast die met een zweepje over haar borsten wreef en af en toe een tik gaf. Op de bankjes rond het podium zaten diverse mensen, sommigen alleen, sommigen met een paar. Ze zaten te kijken of aan elkaar te voelen. Bella zag hoe een vrouw op een bank twee mannen tegelijk pijpte, terwijl ze met handboeien aan de bank vastgemaakt was. Op een andere bank zat een man met een blinddoek om en een vrouw die boven zijn gezicht gehurkt stond. Hij likte haar kutje zonder te zien wat hij deed.

“Hallo,” hoorde ze ineens naast zich, “ben je hier voor het eerst?” Bella keek opzij en zag een half naakte man staan. Hij droeg een alleen een leren broekje.

“Ja, ik wilde eens kijken.”

“Zal ik je rondleiden of wil je meedoen met een spel in de blauwe kamer?

“Mag ik ook eerst kijken voor ik meedoe?”

“Ja natuurlijk, toeschouwers zijn altijd welkom.” Bella volgde hem door de bar naar een blauwe deur. Toen ze door de deur naar binnen gingen kreeg ze haar eerste schok van de avond. De blauwe kamer zag er uit als een middeleeuwse martelkamer. De muren waren van baksteen, er stonden een aantal houten banken en voor de rest stonden er allemaal metalen werktuigen. Bella zag een grote houten tafel met ringen in alle hoeken, een vierkant metalen raamwerk dat blijkbaar kon draaien, een bankje en allerlei kettingen die van het plafond naar de grond hingen. Aan de muur hing een hele verzameling attributen, zoals zweepjes, stokjes, rietjes, riemen, kettingen en nog veel meer. Er zaten een aantal mensen in de kamer, de meesten bijna naakt, anderen gekleed in leren kleding. Bella zag dat er ongeveer acht mannen en twee vrouwen waren. Er stond een man op, gekleed in een zwart leren masker en een zwart leren broek, en liep naar Bella toe.

“Zo, is dit ons laatste slachtoffer van vanavond?” De man naast Bella kneep haar even in de arm en zei.

“Rustig aan Benny, het is de eerste keer dat ze hier is, dus niet gelijk zo fanatiek hé.” Bella schuifelde wat onrustig heen en weer, ze voelde zich niet erg meer op haar gemak maar wou absoluut niet missen wat er ging gebeuren. De man, Benny, liep een paar keer om haar heen en liet zijn handen over haar lichaam glijden.

“Een lekker poppetje,” zei hij tegen de man die naast Bella stond. “Zij zal ons vast wel lekker kunnen helpen.” Hij stond nu achter Bella en ritste haar rokje open, zodat dat langs haar benen op de grond viel. Toen liet hij zijn handen over haar borsten naar voren glijden en knoopte snel en behendig haar bloesje los. Ze hoorde duidelijk een paar mannen fluiten toen haar jonge stevige borsten naar voren vielen. Benny pakte ze in zijn handen en kneep even hard in haar tepels, waardoor Bella een gilletje slaakte. “Vind je dat niet lekker, teefje? Vroeg hij. Bella durfde niets te zeggen, maar rilde onder zijn voelende handen. Ze stond nu bijna naakt in de kamer, alleen gekleed in haar slipje, kousen en naaldhakjes. Benny pakte haar bij de arm en leidde haar mee naar het midden van de vloer. “Kijk maar eens goed om je heen, dit zijn vanavond de mensen die je moet gehoorzamen.” Bella keek om zich heen en zag dat sommige mannen een enorme erectie hadden gekregen.

“Voel eens of ze maagd is Benny” riep iemand. Benny wreef met zijn handen over het slipje van Bella, voordat hij ineens met een ruk het lapje textiel van haar kont scheurde. Bella gilde weer, maar Benny drukte een hand op haar mond. “Bek dicht, teef je bent hier gekomen om je te laten neuken, dus doe je alleen je bek open als er een lul in moet!” Hij wreef met zijn vinger over haar kutje, en voelde dat ze zo nat als water was. “Tjonge tjonge, een geil kippetje, daar moeten we van profiteren jongens!” Hij pakte Bella bij haar arm en trok haar mee naar de tafel. “Ga op je buik liggen!” Commandeerde hij. Bella deed wat haar gevraagd werd en ging op haar buik op tafel liggen. Er kwam een andere man bij en samen maakten ze haar handen en voeten vast aan riempjes aan de tafel, zodat ze met gespreide armen en benen op haar buik op de tafel lag.

“Shit, wat een lekker kutje,” hoorde Bella achter zich en ze begreep dat ze nu van alle kanten bekeken werd. Ze voelde een heleboel handen die aan haar rug, haar kont en haar kutje zaten. Ze werd nog natter van het feit dat ze hun moest laten begaan, ze kon zich nauwelijks bewegen. Met haar ogen gesloten onderging ze de vernedering. Plotseling voelde ze een lul tegen haar lippen stoten.

“Doe open hoer,” commandeerde een stem die ze nog niet gehoord had. Ze gehoorzaamde en sloot haar warme mond om de lul. De man begon gelijk neukbewegingen te maken en probeerde zo diep mogelijk in haar mondje door te stoten, zodat Bella regelmatig moest kokhalzen. Hij trok zich er niets van aan en stootte vrolijk door. Plotseling voelde ze een striemende pijn op haar kontje. Ze hoorde een suizend geluid en daarna weer die pijn. Ze probeerde achterom te kijken, zodat de lul uit haar mond gleed, net op het moment dat de man klaarkwam. Zijn sperma vloog met grote stralen tegen haar wangen en haar haar, zodat haar gezichtje gelijk helemaal onder het sperma zat. Ze werd in stevig in haar nek gepakt en kreeg een blinddoek over haar ogen, zodat ze nu ook al niets meer zag. Tegelijk werd er weer een lul in haar mond geduwd. Deze was stijf, dus kon niet van de man zijn die net was klaargekomen. Bella rilde van genot, ze werd nu gewoon door al die mannen genomen zonder dat ze iets kon doen. Eigenlijk vond ze het eigenlijk wel eng, maar haar genot won het van haar angst. Vol overgave pijpte ze zo lekker mogelijk de stijve lul in haar mond en onderging ze het slaan op haar kontje. Plotseling voelde ze hoe haar benen nog meer uit elkaar getrokken werden. De tafel leek te bewegen en inderdaad, het achterste stuk van de tafel werd uit elkaar geschoven, zodat haar benen nog meer gespreid werden. Ze kreunde het uit van de pijn en genot.

Toen de tafel niet meer verder kon voelde ze hoe er een lul in haar kutje werd gestoken, terwijl een andere man met een zweepje haar rug bewerkte. Een derde man bleef haar mondje neuken, en Bella kwam al klaar van de gedachte alleen. Ze voelde hoe een andere mond naast haar mond kwam en met haar tong over de lul begon te likken, die in en uit de mond van Bella schoof. Bella begreep dat dit een van de andere vrouwen was, die haar hielp met pijpen. Plotseling voelde ze nog een lul tegen die andere aanstoten en twee tellen later pijpte ze twee lullen om beurten. Ze voelde hoe de man achter haar hard en diep in haar kutje ramde en zijn sperma over haar billen spoot. Haar kutje bleef niet lang leeg, want er schoof direct een nieuwe lul naar binnen. Ze voelde aan de twee lullen voor zich dat het niet meer lang zou duren. Plotseling werd haar gezicht vastgepakt en kreeg ze een monddoek met een koker voor. De koker stak in haar mond zodat die open bleef, of ze wou of niet. Iemand trok haar aan haar haar naar achteren en ze hoorde hoe de mannen aan hun lul stonden te trekken.

“Spuit het maar in dat geile bek,” hoorde ze een vrouwenstem zeggen, voordat ze via de koker de eerste golf sperma naar binnen kreeg. Ze probeerde te slikken, maar er waren nu twee mannen die tegelijk in haar mond klaar kwamen, dus kon ze het niet meer verwerken, het sperma stroomde via de koker haar mond weer uit. Opnieuw voelde ze hoe haar billen ondergespoten werden door een klaarkomende man, en ze vroeg zich af of ze nu allemaal genoeg gehad hadden. De koker werd losgemaakt en Bella likte met haar tong de laatste restjes sperma van haar lippen.

Ze hoorde stemmen fluisteren en kort daarna werd ze losgemaakt. Ze werd door twee sterke mannen naar het midden van de kamer gebracht, waar ze op een verhoging werd neergezet. Er werd een riem om haar handen gedaan en die werd vastgemaakt aan een ketting. Ineens voelde ze hoe die ketting werd aangespannen zodat ze helemaal aan haar armen omhoog getild werd. Met haar tenen kon ze nog net bij de grond, zodat ze nog enige steun had. Ineens voelde ze een stekende pijn over haar borsten. De blinddoek werd van haar gezicht getrokken en ze zag nu hoe iemand opnieuw een lange zweep naar achteren bracht. Met een ferme tik liet hij hem over haar borsten knallen, zodat het einde om haar lichaam sloeg en een rode streep over haar rug trok. Bella gilde het uit van de pijn, maar vroeg niet om te stoppen.

Een van de vrouwen kwam op haar afgelopen en begon aan haar tieten te zuigen. Ze vond het best een geil gevoel, een andere vrouw die aan haar tieten zoog. Ineens voelde ze een enorme druk tegen haar kont. Ze probeerde zich om te draaien maar werd door twee mannen stevig vastgepakt. Ze voelde hoe iemand haar kontgaatje insmeerde met een of ander spul, waarna er een vinger in haar kont verdween. Ze zag hoe de andere vrouw aan kwam lopen met een plastic kunstlul voorgebonden. Ze snapte wat er ging gebeuren en begon te gillen, maar er werd een hand op haar mond gelegd. De vrouw liep achter haar langs en schopte Bella ‘s benen uit elkaar en liet de ketting wat zakken, zodat ze wijdbeens hangend iets naar beneden kwam. Kort daarna voelde Bella hoe ze de kunstlul tegen haar kontgaatje duwde en doordrukte. Bella kermde van de pijn en het genot. Terwijl de vrouw voor haar in haar tieten kneep en beet werd ze door de andere vrouw ruw in haar kont geneukt. Ze zag hoe de mannen van een afstandje stonden te kijken met groter groeiende lullen. Een van de mannen kwam op de vrouw voor Bella aflopen en duwde haar bij haar schouders op haar knieën. De vrouw gehoorzaamde direct en begon vol overgave de man te pijpen.

“Kijk maar goed, geile teef” zei hij tegen Bella, waarna hij zijn lul uit de mond van de vrouw trok en er aan begon te rukken. Bella kon haar ogen bijna niet meer openhouden door de pijn in haar kontje, maar bleef toch naar zijn lul kijken. De man begon te hijgen en spoot zijn sperma in de open mond van de vrouw. “Geef het aan die teef” commandeerde hij. De vrouw stond op en bracht haar mond naar Bella toe. Ze perste haar mond op die van Bella en liet het sperma bij Bella naar binnen glijden. Met haar tong wreef ze het tegen Bella ‘s lippen en tanden, waardoor het snel een plakkerige boel werd. De vrouw achter haar vond het genoeg geweest en trok de kunstlul uit Bella ‘s kontje. Met een plop schoot het ding naar buiten.

“Kijk eens jongens, ons geile teefje heeft een vies kontje!” Er liep iemand achter Bella langs en ineens voelde ze een grote golf ijskoud water over haar kontje stromen. Ze gilde het uit van de pijn, het water was echt koud. Ze zag vanuit haar ooghoeken hoe een van de mannen met een tuinslang water over haar kont en rug liet lopen. “Is je kut ook vies? Hoorde ze hem vragen.

‘nee” gilde ze nog, maar de tuinslang werd al op haar kutje gericht. Ze spartelde en probeerde haar kutje weg te draaien, maar de kettingen werden weer aangetrokken en ze kreeg weer een mep met de zweep. Ze gilde van pijn en plezier. Toen de tuinslang op haar borsten gericht werd voelde ze hoe haar tepels zo hard als beton werden.

Na een tijdje werd de slang uitgezet en ging iedereen op de banken zitten. Bella lieten ze gewoon hangen. Ze keek naar de naakte mensen op de banken, en ze zag dat een van de vrouwen vier mannen tegelijk verwende. Ze werd in haar kutje geneukt terwijl ze een andere lul pijpte, en ondertussen trok ze er ook nog twee af. Bella rilde, ze wilde ook graag wat doen, maar ze hing nog steeds stevig aan het plafond.

“Kijk dat kutje eens,” riep iemand, terwijl hij naar Bella wees, “daar zou je toch helemaal in willen kruipen”. De man die haar had meegenomen naar de blauwe kamer kwam nu op haar af en trok haar hoofd aan haar haar achterover.

“Krijg je nu wat je wil, geile slet? Vroeg hij. Bella kermde en durfde hem niet aan te kijken. “Of wil je nog meer? Het kan hoor, we hebben hier liefhebbers genoeg.” Hij pakte een halsband van een tafel en deed die bij Bella om. Toen maakte hij een ketting eraan vast en maakte toen haar handen los.” Op je knieën hond”, snauwde hij. Bella liet zich op handen en voeten zakken en kroop als een hondje achter hem aan door de kamer. “Kijk eens jongens,” riep hij tegen de anderen, “ik heb een geil teefje gevonden. Volgens mij is ze loops en moet ze hard geneukt worden. Wie wil er?” De mannen keken elkaar eens aan, waarna iemand zei.

“Tja, misschien is er wel een flinke reu in de bar die haar wil dekken.” De man trok haar aan haar ketting achter zich aan en opende de deur naar de bar. In de bar zaten nu een stuk of twintig mensen, waar ze er gelukkig geen een van kende.

“Kijk eens mensen, ik heb hier een loopse teef die hoognodig geneukt moet worden. Ze is voor de hoogste bieder.” Bella schrok van zijn woorden, maar begreep dat ze niet meer terug kon. Ze werd door een paar sterke mannen op tafel gezet, waarna de groep haar kwam keuren. Het leek wel een hondententoonstelling. Ze werd aan alle kanten vastgepakt, ze voelden aan haar kutje, aan haar kontje en aan haar mond.

“Luistert ze goed? Wilde iemand weten.

“Kijk maar,” zei de man die haar nog steeds vast had, “steek eens een vinger in je kut en lik die af.” Bella gehoorzaamde, stak een vinger in haar kutje en toen in haar mond. De mensen om haar heen werden steeds geiler. Er werd nu geschreeuwd over.

“Hard neuken, die geile teef moet me pijpen,” maar de man die haar vast had schreeuwde er over heen.

“Ik heb een nummer van 1 tot 20 opgeschreven, ik zal haar verloten. Ze is voor degene die haar wint, die mag haar een kwartier hebben, daarna is ze weer voor ons. Schrijf maar een nummer op en lever dat maar bij me in.” Iedereen leverde een stukje papier in en er werd een nummer getrokken.

“De gelukkige winnaar van dit brokje geil vlees is nummer 14”, riep hij.

“Ja, dat ben ik,” hoorde Bella vanuit een hoek van de bar. Ze keek half omhoog en zag een grote man haar kant op lopen. Ze rilde van angst, want hij zag er stevig uit. “Zo,” zei hij, terwijl hij zijn enorme lul uit zijn broek haalde, “dus dit teefje moet eens geneukt worden. Dat zal me wel lukken.” Terwijl iedereen vol spanning toekeek nam hij plaats achter haar en trok haar kontje aan haar heupen omhoog. Haar schouders drukte hij naar beneden en greep haar toen stevig in haar nek vast, waardoor Bella gilde. “Bek dicht teef,” schreeuwde hij, “je maakt pas geluid als ik het zeg!” Hij drukte haar knietjes iets van elkaar en perste toen zijn lul in een keer voor de volle lengte naar binnen. Bella snikte het nu uit van de pijn, dit was echt te veel voor haar. De man begon nu hard in haar kutje te rammen, waardoor de tafel begon te kraken. Bella had het idee dat haar kutje scheurde, zo hard en dik was zijn lul. Ze kon nu alleen geen kant meer op, ze werd hard geneukt en die man had haar stevig in haar nek vast. Ze keek rond en zag dat iedereen stond te kijken en te schreeuwen. Ze genoot van deze publieke vernedering, maar schaamde zich ook een beetje omdat ze nooit van zichzelf gedacht had zo snel te veranderen in een geil sletje. Er kwam een neger op haar aflopen met een dikke zwarte lul. Hij keek de man achter haar aan en stapte toen op Bella af.

“Pijp me, geile hoer,” schreeuwde hij en propte zijn dikke lul in haar mond. Bella voelde hoe haar kaken zich om zijn lul spanden, zo groot en dik was hij. Nu werd ze voor het publiek in twee gaten geneukt, de man achter haar trok zijn lul steeds een stukje uit haar kutje en ramde hem er dan weer hard in en de neger voor haar had zijn handen op haar hoofd gelegd en trok haar hoofd om zijn lul heen, zodat zijn eikel elke keer een stukje in haar keel schoot. Bella hoorde heel vaag het gejoel en geschreeuw van de mensen in de bar, ze zag dat er steeds meer mensen lagen te neuken en te pijpen. Plotseling werd ze stevig vastgepakt en op tafel omgedraaid. De man die haar in haar kutje had geneukt klom over haar heen zodat zijn lul precies boven haar tietjes hing. De neger had zijn lul uit haar mondje getrokken en trok zich nu boven haar gezicht af.

“Je mag gaan zwemmen kleintje” zei de man op haar borst en trok nog wat harder aan zijn lul. Ineens voelde ze een natte straal tegen haar wang spuiten. Ze keek opzij, waardoor ze de volgende straal recht in haar gezicht kreeg. Naast haar stonden nog een paar mannen aan hun lul te trekken, die net nog hadden liggen neuken met de vrouwen in de bar. Er stonden nu ongeveer zes mannen om haar heen en eentje op haar borst. Ze stonden allemaal aan hun lul te trekken en Bella vroeg zich af waar ze alles moest laten.

“Bek open teef,” riep er eentje en Bella voelde een enorme straal sperma in haar mond schieten. Toen kwam er nog eentje klaar, en nog eentje, en nog een. Van alle kanten werd ze nu onder het sperma gespoten. Het kwam in haar haar, in haar mond, op haar gezicht, in haar ogen, over haar borstjes, overal droop het sperma vanaf. Toen iedereen klaar was steeg er een licht applausje op vanuit de bar. Er kwam iemand met een washandje en een handdoek die Bella schoonmaakte.

“Zo, nu zie je er weer een beetje verzorgder uit.” Bella keek in de bar om zich heen en zag dat iedereen naar haar lachte.

“Tja,” zei een man naast haar, “dit is zo’n beetje ons inwijdingsritueel voor nieuwe leden geworden.” Bella lachte, waarbij haar tietjes mee schudden. Ze had vanavond wel de belevenis van haar leven gehad, ze had nooit kunnen verwachten dit allemaal te doen. De man die haar in de blauwe kamer had geslagen kwam nu ook aanlopen. Hij sloeg een arm om haar middel en drukte haar tegen zich aan.

“Ik hou van je, teefje” zei hij en zoende haar vol op de mond waarbij hij met zijn tong naar binnen drong. “Welkom in de club,” voegde hij er nog aan toe, voordat hij een glas fris voor Bella neerzette. Iedereen ging op de banken in de bar zitten uithijgen van het grote avontuur. Bella keek eens rond en zag dat er alweer een aantal mensen waren aangekleed, terwijl zij nog steeds met haar naakte lichaam tussen twee mannen inzat. Ze schaamde zich er helemaal niet voor, ze kon nu de hele wereld aan. Ze was voor de ogen van al die mensen zwaar vernederd, maar het kon haar nu allemaal niet meer schelen, ze was nog nooit zo vaak klaargekomen als toen!

Virgilius

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *