Als amateurhoer naar een club

()

Lieve lezers

Ik moet jullie schrijven, want ik heb een heerlijke ervaring achter de rug. Ik heb namelijk als amateurhoertje in een besloten club gewerkt! Ik heb veel zaad en wat euro ’s ontvangen. Het was super geil. Ik zal je vertellen hoe ik daar terecht kwam. Arn moest voor zijn werk naar een echtpaar, waar hij alles moest opmeten voor een verbouwing. “Ik kwam op hun slaapkamer,” vertelde hij mij, “en daar hingen me toch een paar geile foto’s! Daar sliepen ze niet alleen, nee, dat vrouwtje werd daar flink gepakt. Haar man, een zekere Henk, stond bij me en zei dat ik er maar niet vreemd van moest opkijken; zijn vrouw was een hete donder en op de foto’s was te zien dat er heel wat vreemde kerels tussen haar benen lagen.”

“0, maar deze situaties herken ik wel.” Repliceerde Arn. “Mijn eigen Veronique heeft ook al heel wat verschillende palen in haar kut en kont gehad. Als je daar allebei geen problemen mee hebt, moet zoiets toch kunnen?”

Arn ging aan het werk. Ineens stond daar die vrouw. Ze stelde zich voor als Mona. Het werd nog gezellig en al gauw zaten ze met zijn drietjes aan de pils. Arn moest maar eens langskomen met mij. En zo zaten we op een zaterdagavond met zijn vieren bij hen thuis. Mona, zag ik wel, was een erg mooie vrouw. Lange benen en een goed figuur. En ze kon ook gezellig kletsen. De mannen konden goed met elkaar overweg. Natuurlijk kwam het gesprek op vrije seks en wij vertelden eerlijk wat wij zoal hadden beleefd.

“Zo, dus jullie zijn ook echte genieters, ik kan me best voorstellen dat Veronique populair is bij de mannen.” Complimenteerde Henk mij. Arn merkte op dat hij Mona erg mooi vond. Hij had haar immers naakt en in volle actie op de foto’s gezien.

“Dat is eigenlijk niet eerlijk,” vond Henk, “ik heb van Veronique nog niets gezien.” De reactie van Arn kwam direct.

“Ik geloof dat Veronique er op gerekend heeft dat ze uit de kleren moet, want ze heeft vanmiddag haar kutje nog helemaal glad geschoren.”

“Dat klinkt fantastisch,” zei Henk enthousiast. “Mona laat altijd een strook haar staan, maar de rest is bij haar ook glad.” Mona lachte ons toe en zei ineens.

“Oké, laat ik jullie dan meteen maar alles vertellen. Ik werk wel eens in een besloten club. Daar laat ik me lekker pakken en daar willen ze gewoon niet veel schaamhaar zien. Vandaar dat ik maar een klein strookje heb laten staan.”

“Wat geil allemaal,” merkte ik op. “Lijkt me spannend, in zo’n club.”

“Jij zou best eens mee kunnen gaan, met je kale kut,” vond Henk.

Ik zei dat ik daar wel oren naar had. “Ik krijg al een nat kutje als ik er alleen maar aan denk.”

“Ben je zo geil?” Vroeg Mona zachtjes aan me. Toen ik zonder verpinken bevestigde deed ze teken aan Henk en die kwam naast me zitten. Brutaal gleed zijn hand onder mijn bloes en hij voelde aan mijn volle borsten en harde tepels.

Natuurlijk werd Mona meteen door Arn aangepakt. Ze zat al bij hem op schoot, haar bloes was al open en hij speelde met haar tieten. Natuurlijk ging alles snel uit en ik werd van top tot teen door Henk bekeken en betast. Hij was verrukt over mijn kale kut en mijn grote schaamlippen. Lieve lezers jullie begrijpen wat er vervolgens gebeurde. We neukten er flink op los en die Henk kon er wat van, zeg. We lagen heerlijk op de bank te wippen en hij spoot heel veel. Voordat wij die avond weg gingen waren onze kutjes en kontjes voorzien van een flinke lading zaad.

“Je moet maar eens mee gaan,” stelde Mona bij het afscheid nemen voor, “er zijn avonden waarop andere vrouwtjes niet kunnen en dan mogen wij een ander meenemen. Met jou kan ik daar wel voor de dag komen.”

Henk zei. “Dan wordt ze plat geneukt, zeker weten. Want oh, jongens, wat een lekkere kut heeft die Veronique!”

Natuurlijk had Mona die avond ook mijn kut goed bekeken en er mee gespeeld. “Jij bent er rijp voor, slet!” Had ze toen gezegd en sloeg tegen mijn kut, het kletste door de kamer!

Vier dagen later belde Mona me al op.

“Hallo, lekker hoertje,” zei ze. “Werk aan de winkel. Ik kom je vanavond ophalen. Maak je kutje maar lekker kaal, schat. Want je weet het, hè, alles moet netjes glad zijn daar tussen je benen. Heb je een korte jurk die een beetje doorschijnend is? Ja? Dan alleen een string er onder. We zullen die kerels eens flink opgeilen met jouw lijf.”

Meteen na het gesprekje belde ik Arn om hem op de hoogte te stellen. Hij vond het geweldig voor me. Ik naar de badkamer. Kutje scheren, een douche nemen en het jurkje uit de kast gehaald. Ik trok het aan en ging voor de spiegel staan.

“Zo, geile slet,” zei ik tegen mezelf, “ga jij lekker geld verdienen met dat kale kutje van je?” Terwijl ik ’t zei, trok ik het jurkje hoog op en plukte aan mijn geschoren schaamlippen. Oh, wat was ik geil! Alleen al het idee van hetgeen allemaal kon gebeuren.

Arn kwam thuis en trof me aan in dat korte jurkje en nog zonder string. Hij was uiteraard ook bloedgeil.

“Ik kan je nu niet neuken, want je kunt moeilijk met een kut vol zaad naar die club. Maar reken er op dat je vannacht nog een enorme beurt van mij krijgt, als je weer thuis bent.”

Ik kneep eens lekker in zijn lul, leunde voorzichtig over de leuning van de bank en trok mijn jurk omhoog. “Kom geile vent, neem maar een voorproevertje, maar niet klaar komen hé! Dat is voor later. En daar reken ik op, want mijn pooier mag natuurlijk altijd.”

Hij drong voorzichtig zijn eikel net in mijn kutje zonder dieper te gaan of verder te bewegen en bleef lekker even zitten. Ik voelde alleen zijn lul zwellen en de temperatuur in mijn kutje toenemen. Heerlijk. Toen ging de bel.

“Oef! Dat moest niet veel langer duren:” Kreunde Arn.

Ik had eigenlijk flink wat binnenpret. Hoe ging die de avond door komen zonder…?

Ik trok mijn string pas aan toen ik bij Mona in de auto zat.

“Je ziet er lekker uit,” zei ze en toen kusten we elkaar vol op de mond voor we vertrokken. Ze wilde weten of ik gespannen was. Ja, natuurlijk. Dat moest ik bekennen. “Maar ook geil,” voegde ik er aan toe.

“Dan is het goed. Er komen vanavond vast weer een heleboel leuke kerels. Het zijn vaak vaste klanten en er zijn er bij die maar al te goed weten hoe ze je moeten verwennen. Er zijn er bij met een grote pik en ze kunnen het nog lang volhouden ook. Ach, je zult het allemaal snel genoeg meemaken. Toen ik Monica opbelde en zei dat ik een vriendin had die wel wilde komen werken, zei ze dat ze wist dat het wel goed zat met jou. Ik heb namelijk al vaker iemand meegenomen die goed in de smaak viel.”

Na een half uurtje draaide Mona een bospad bij Voeren in en stopte even later bij een mooi huis. We gingen naar binnen en Mona stelde me voor aan Monica. “Leuk dat je bent mee gekomen,” zei Monica. “We kunnen er wel een mooie vrouw bij gebruiken en jij ziet er goed uit, zeg.” Ze tikte even tegen mijn borsten. “Lekker stevig,” stelde ze vast. “Daar houden onze vrienden wel van en die zullen ze wel eens flink laten schudden.” Klanten werden in deze club vrienden genoemd, begreep ik al snel. Monica vervolgde: “Ik zal er voor zorgen dat je zo nu en dan ook wat rust krijgt, want nieuwelingen zijn enorm in trek hier. Ze willen allemaal weten hoe zo’n nieuwe ’t doet.”

We gingen naar de bar, waar al enkele mannen zaten en nog drie vrouwtjes. “Vrienden, kijk eens, dit is Veronique,” zei Monica. “Ik regel wie met haar mee mag gaan, begrepen? Jullie mogen best met haar kletsen en naar haar kijken, want ze is de moeite waard. Maar voor de rest loopt alles via mij, maar dat weten jullie wel met nieuwelingen. Met een nieuweling weten ze hier wel raad.”

Ik ging naast Mona aan de bar zitten. Al snel stond er een man naast me aan de andere kant. “Monica heeft niets te veel gezegd,” zei hij, “ik vind je erg mooi.” Hij keek in mij jurkje en bewonderde mijn volle borsten en harde tepels. Ineens was Mona weg. “Ja, je vriendin is met een vriendje weg. Die krijgt haar portie wel. Zullen wij daar in dat hoekje gaan zitten?” Hij wees op een bank. Hij ging naar Monica toe om haar in te lichten en ik hoorde hem vragen. “Mag ik straks met haar naar een kamer?” Ze zei dat het goed was. Mijn eerste klant was dus geregeld. Toen we daar op die bank zaten, trok hij me dicht tegen zich aan en zijn handen vonden mijn borsten.

“Je had al veel eerder moeten komen, Veronique. Wat een zalig lijf heb jij.” Monica kwam een drankje brengen en zei tegen mij. “Straks mag je met hem mee, Veronique.” En tegen hem. “Ze is wel wat gewend, hoor, dus je gaat maar lekker je gang.”

Zijn hand schoof over mijn been en mijn jurkje gleed mee naar boven. Ik deed mijn dijen wat uit elkaar. Iedereen kon in de schemering wel zien waar de hand naar toe ging.

“Je hebt flinke lippen,” stelde hij vast en gleed met zijn vingers achter het kruisje. “Oh, en je bent ook nog eens helemaal kaal.”

Ik knikte hem bemoedigend toe.

“Ik kan niet langer wachten,” zuchtte hij toen. “Kom maar mee.”

Even later waren we samen in een kamer. Daar trok hij me tegen zich aan en hij drukte zijn harde paal tegen mijn buik.

“Je maakt me geil, Veronique,” fluisterde hij en kneep in mijn billen.

“Wat een zalig lijf heb je.” Hij maakte mijn jurkje los en trok het uit. Mijn string volgde. Ik werd achterover op het bed gedrukt en meteen begon hij me te beffen. Dan vlogen zijn kleren in het rond en daar stond hij naakt met een grote paal. Hij ramde hem er lekker diep en hard in, precies zoals ik het graag heb. We neukten heerlijk en hij hield het lang vol. Oh, lieve lezers, wat was ik geil! Ik kwam geweldig klaar!

“Wat een geile slet ben je,” zei hij. “Kun je hem trouwens ook achterin hebben?”

Ik zei dat al mijn gaatjes beschikbaar waren en zo ontving ik zijn grote paal ook diep in mijn kont. Nadat ik ook daar van een flinke lading was voorzien, spoelden we ons af en gingen weer naar beneden. Ik zag dat hij zijn duim opstak naar Monica en dat maakte me trots. Mona kwam naar me toe en vroeg hoe het was gegaan.

“Het was heerlijk, meid,” bekende ik, “en weet je, ik ben nog steeds zo vreselijk geil…”

“Komt goed uit, want je krijgt er straks nog flink van langs, Frank is er en ik hoorde Monica zeggen dat hij jou mag pakken. Kijk, hij staat daar.”

Ik keek even. “Het is een lieverd, maar in bed is het een beest,” lichtte ze me in. “Maar jij kunt hem wel aan.”

Frank kwam naar me toe en stelde zich aan me voor. Ik zat op de kruk en zijn hand gleed tussen mijn benen naar mijn string. Hij haakte er een vinger achter en duwde die tussen mijn schaamlippen.

“Ik voel al dat jij er zin in hebt,” grijnsde hij. “Kom maar gauw met me mee, jij.”

Wij naar boven, nu naar een andere kamer. Aan het voeteneind van het bed stond een enorme spiegel.

“Ik wil je langs achter nemen,” zei Frank, toen wij naakt waren.

“Jij met je gezicht naar de spiegel, dan kunnen we mooi je tieten zien slingeren.” Daar zat ik dan, lieve lezers, en daar duwde hij zijn paal al bij me naar binnen. Toen we zo een poosje bezig waren geweest, draaiden we zo dat ik kon zien hoe zijn lul keer op keer tussen mijn billen verdween. Zijn buik kletste tegen mijn kont. Hij neukte sneller en sneller en dan kwam hij klaar. Hij trok zijn paal uit mijn kut en kneep hem dicht.

“Draai je om!” zei hij. Dat deed ik en daar spoot en spetterde het zaad over mijn tong. Ik slikte flink wat door. Zijn paal bleef hard en even later neukte hij me goed klaar. Ik heb hem ook nog een keer gepijpt en zijn zaad ontvangen, werd zelf heerlijk gebeft en kreeg een verrukkelijk hoogtepunt.

Het was laat, toen ik voldaan en met flink wat geld op zak terug naar huis ging. Mona reed meteen verder, want haar Henk zat naakt op haar te wachten. “Ik moet er nog een keer aan geloven voor ik kan gaan slapen, meid. Maar ik denk dat jou het zelfde wel te wachten zal staan.”

Daar had ze gelijk in. Arn zat in zijn badjas op me te wachten en zijn lul was hard en groot.

“Zo, lekkere hoer van me,” zei hij, “kom hier en laat me eens voelen.”

Ik kwam voor hem staan en hij rukte meteen de string van mijn kut.

“Uit elkaar met die lange poten,” zei hij. Dat deed ik en hij sloeg hard tegen mijn kut. “Wat een sperma!” Zei hij, terwijl hij naar zijn glimmende vingers keek.

“Geile hoer die je bent. Uit met dat jurkje en zak over mijn paal heen!” Hij kneep hard in mijn tieten.

“Ja, ik ben geil, neuk je wijf goed, geile beer!” Dat deed hij. Hij drukte me voorover, trok mijn billen uit elkaar en boorde een vinger in mijn kont.

“Daar ben je dus ook gepakt.” stelde hij vast.

“Ja, ja,”kreunde ik, “en ik heb gepijpt, ik heb alles gedaan wat een hoer moet doen Ik ben jouw hoer. Kom! Kom en spuit je eigen zaad er bij. En straks in bed moet je nog een keer over me heen.”

Zo is het ook gegaan, lieve lezers. Beneden ging ik, zoals hij had gezegd, op zijn lul zitten en neukte hem en mezelf klaar. Boven, op bed, moest ik op mijn rug gaan liggen en leefde hij zich helemaal uit. Heel voldaan vielen we in slaap. Met Mona en Henk zullen we in de toekomst vast nog wel het een en ander beleven.

Veronique

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *