Auto en… delen

()

Het was vroeg in de ochtend. Veronique kwam uit de douche en liep naar de slaapkamer om zich aan te kleden. Arnulf sliep nog, dus ze moest niet teveel lawaai maken. Ze trok haar zwarte setje aan en zocht in de kast naar een paar kousen. Nadat ze die had aangetrokken pakte ze haar lange witte rok met het hemdje en zwarte jasje en trok deze kleren in de badkamer aan. Voordat ze naar beneden ging borstelde ze haar haar nog even en keek in de spiegel of ze er goed uit zag. Ze was tevreden. Inmiddels stond Johan al voor het huis, Veronique liep snel met haar jas in de hand naar buiten. Ze lag haar jas achter in de auto en stapte zelf voor in.

“Goedemorgen,” zei Veronique en ging zitten. Terwijl Johan wegreed dacht Veronique aan de belangrijke bespreking die ze vandaag had. Ze praatten over de gebruikelijke dingen van het werk en het nieuws en belandden zo weer eens in de file op de E19. Al pratende vielen Johan z’n ogen op de borsten van Veronique. Veronique voelde dat Johan naar haar borsten keek en kreeg het erg warm. Door het hemdje en haar push-up bh had ze best een leuke decolleté. Haar wangen begonnen te kleuren en ze voelde zich erg opgelaten. Snel praatte ze weer over wat andere dingen om de aandacht af te leiden. Langzaam kwam ze weer een beetje bij en ze reden verder naar Brussel. Voor de Craibeckstunnel was het weer raak en gleden de ogen van Johan naar het hemd van Veronique, die naar buiten zat te kijken. Toen Veronique weer merkte dat Johan naar haar zat te kijken werd ze weer bloedheet en ze was blij dat ze bijna bij het werk waren. Veronique had een drukke dag, maar moest toch steeds aan de autorit van die ochtend denken. ‘Hij bleef maar kijken, hij kon z’n ogen niet van me afhouden. Hij zal toch niet? Nee, niet zo raar denken.’ Veronique haalde allerlei vreemde dingen in haar hoofd en kon er nauwelijks van werken.

Toen de dag erop zat en Johan en Veronique weer in de auto zaten was er toch een vreemd spanningsveld gedurende de hele rit. Johan durfde Veronique nauwelijks aan te kijken en Veronique was opvallend stil. Het enige dat ze nog zei was ‘tot morgen’ toen ze uitstapte en Johan reed weg naar huis. De volgende ochtend schrok Veronique om kwart voor zeven wakker. Ze had de hele nacht van de autorit van gister gedroomd en had heel onrustig geslapen. Nu moest ze zich flink haasten, want Johan kon over enkele ogenblikken al voor de deur staan. Snel sprong Veronique onder de douche. Nadat ze zich had afgedroogd trok ze een schoon setje ondergoed aan en daarna haar nieuwe roze broek met het gehaakte hemd en witte blouse. Toen ze voor de spiegel ging staan was ze best tevreden. Ze zag er goed. Het had haar gevleid dat Johan gister zo naar haar bleef kijken en vandaag wilde ze er minstens zo goed uitzien.

Ondertussen was Johan gearriveerd. Veronique stapte in de auto en ze reden weg. Door het gehaast had Veronique het al behoorlijk warm gekregen. Na enkele minuten zag ze dat Johan weer naar haar borsten zat te kijken. Veronique deed net of ze niets door had, maar kreeg het daardoor nog warmer. Het betekende dat ze er weer goed uitzag. Toen ze zag dat Johan maar bleef kijken merkte ze dat ze het eigenlijk wel leuk begon te vinden en ze wilde wel iets verder gaan. Voorzichtig en ongemerkt deed ze het knoopje van haar blouse los zodat haar boezem beter te zien was. Johan had dat snel in de gaten en Veronique zag dat hij het er warm van kreeg. Ineens voelde Veronique dat dit eigenlijk geen spelletje was. Ze was gewoon bezig om Johan te verleiden! Ze schrok van de gedachte. ‘Waar ben je mee bezig?’ Vroeg ze aan zichzelf, maar door haar warme, opgewonden gevoel had ze geen antwoord op die vraag. Dit was zo spannend, zoiets had ze nog nooit meegemaakt.

Het werd een lange dag, want Veronique kon zich geen seconde op haar werk concentreren. De gebeurtenissen van die ochtend bleven maar door haar hoofd spelen. Het ene moment maakten die gedachten haar kwaad, maar het andere moment kreeg ze het weer warm van de spanning. Dan begon ze te fantaseren wat er zou kunnen gebeuren en die momenten duurden steeds langer. Het liep tegen vijven en de spanning begon te stijgen. Nog even en dan zou ze weer naast hem zitten. Dan zou Johan zijn ogen weer niet van haar af kunnen houden. Hoe moest ze hier mee omgaan? Wat moest ze tegen hem zeggen? Ze ging nog even naar het toilet en voor de spiegel keek ze hoe ze eruit zag. Toen liep ze naar buiten en stapte in de auto.

In de auto zag ze dat Johan ook z’n maatregelen getroffen had om er goed uit te zien. Hij had z’n overhemd uitgetrokken en zat in z’n T-shirt achter het stuur. Veronique was er een beetje door overdonderd. Hij had nog nooit zonder overhemd in de auto gezeten. Nu was het Veronique die af en toe naar Johan keek. ‘Hij ziet er best goed uit in dat strakke shirt,’ dacht ze en haar temperatuur begon weer te stijgen. Steeds vaker wierp ze een blik op Johan, die nu ook door had dat hij werd bekeken. Veronique besloot naar buiten te gaan kijken, maar kon de verleiding toch niet weerstaan. Het was niet zo dat ze verliefd werd, maar de spanning van dit spel maakte dat ze toch wel een licht gevoel in haar hoofd kreeg. Even wist ze niet hoe ze het had.

“Heb jij het ook zo warm Johan?” Vroeg Veronique.

“Ja, ik heb tenminste m’n overhemd maar uitgetrokken,” antwoordde Johan.

“Ik trek m’n blouse uit hoor! Ik heb het bloedheet.” Toen ze weer eens stilstonden trok Veronique haar blouse uit en legde het op de achterbank. Ze merkte dat Johan meteen weer naar haar zat te kijken toen ze haar blouse neerlegde.

“Zit er iets op m’n hemd?” Vroeg Veronique met een stalen gezicht. Johan schrok zich wild.

“Eh, nee, eh, sorry hoor, eh, sorry, het ging per ongeluk.”

“Geeft niks, joh. Van mij mag je kijken hoor. Er mankeert toch niks aan, hoop ik?”

“Eh nee, nee, het staat je heel goed.”

“Jij ziet er anders ook lekker uit hoor, zo in dat strakke shirt,” reageerde Veronique en ze legde haar hand op zijn been en begon te wrijven. “Zet de auto maar op de volgende parkeerplaats, dan kunnen we even afkoelen,” zei Veronique terwijl ze bleef doorwrijven. Bij Kontich zette Johan de auto aan de kant. Veronique begon weer over Johan zijn dij te wrijven. Johan wist niet wat hij meemaakte. De vrouw die al enkele jaren met hem meereed, waar hij zo vaak over gedroomd had. Die vrouw was hem nu aan het verleiden! Johan pakte nu ook de dij van Veronique vast en boog langzaam naar haar toe. Voorzichtig duwde hij zijn mond op die van Veronique en begon haar zachtjes te kussen. Veronique beantwoordde deze daad door Johan stevig vast te pakken en haar tong tegen de zijne te drukken. Hevig zoenend en elkaar betastend zaten ze nu op klaarlichte dag in de auto. Iedereen zou het kunnen zien! Vreemd genoeg kon haar dat nu niks schelen. Het opgekropte verlangen van de hele dag kwam er nu in één keer uit en alles moest daar voor wijken. Na een tijdje voelde Veronique zich nu toch wel wat opgelaten en stelde voor om weg te gaan.

“Laten we naar ons huis gaan, Johan”, zei Veronique.

“En Arnulf dan?”

“Hij komt vannacht pas thuis.” Tijdens de rit naar huis was Veronique helemaal duizelig van de spanning. Voor het eerst had ze een andere man gekust en nu waren ze op weg naar huis. Even twijfelde ze, maar al gauw kwam het verlangen weer boven om met Johan door te gaan. Het begin was er nu toch al. Toen ze eindelijk thuiskwamen gingen ze meteen naar boven. In de slaapkamer pakte Veronique Johan vast en begon hem weer te zoenen. Al zoenend trok ze zijn shirt uit en wreef met twee handen over zijn behaarde borst. Wat genoot ze van dit moment! Terwijl ze elkaar zo heerlijk aan het zoenen waren gleden de handen van Johan onder het hemd van Veronique. Met zijn rechterhand wreef Johan over haar borst, zijn linkerhand zocht de sluiting van haar bh. Snel maakte hij deze los en pakte met beide handen haar nu blote borsten vast. Voorzichtig begon Johan de borsten van Veronique te betasten terwijl ze gepassioneerd bleven doorzoenen.

Veronique zinderde van genot en kon eigenlijk niet goed bevatten wat ze op dit moment meemaakte. Ze kende Johan al zo lang en nu ineens was ze met hem in zo’n intieme situatie beland. Haar verlangen naar meer werd steeds groter. Nog nooit was ze met een ander geweest, maar het heerlijke gevoel dat Johan nu bij haar losmaakte wilde ze niet stoppen. De combinatie van spanning die dit met zich meebracht en het verlangen naar seks met Johan zorgde ervoor dat ze nog heftiger begon te zoenen. Haar tong bewoog zich als een kronkelende slang door Johan zijn mond en Johan begon haar borsten steeds steviger te kneden. Na enkele ogenblikken voelde Veronique dat Johan zijn handen naar beneden liet zakken. Langzaam gleden ze over haar billen naar beneden en even later greep hij haar stevig bij haar kont vast. Johan had inmiddels haar broek losgemaakt en liet hem naar beneden op de grond glijden. Ook haar hemdje moest eraan geloven en deze ook deze werd – samen met haar bh – op de grond gegooid.

“Wat een kanjer,” dacht Johan toen hij Veronique nu zo voor zich zag. Ze droeg nu alleen nog haar string en haar kousen. Snel pakte hij haar weer beet en begon haar nu in haar nek te zoenen. Terwijl hij dat deed trok hij langzaam haar string naar beneden. Veronique was nu in alle staten. Heerlijk vond ze dit. Zeker toen ze voelde dat Johan zijn hand over haar kortgeschoren poesje liet gaan. Heel voorzichtig liet Johan een vinger tussen de schaamlippen glijden. Ze was al behoorlijk vochtig, dus hij gleed gemakkelijk een stukje naar binnen.

“Wat een heerlijk gevoel,” dacht Veronique, maar ze wilde nu wel wat meer van Johan zien. Terwijl Johan aan haar tepels begon te zuigen liet Veronique haar hand over Johan zijn buik naar beneden zakken. Toen ze bij zijn broek was wreef ze voorzichtig over zijn kruis. Ze voelde er een keiharde paal en begon meteen zijn broek los te maken. Nadat Johan z’n broek op de grond gegleden was trok ze langzaam zijn slip naar beneden. Voor het eerst van haar leven zag ze nu de penis van een ander in het echt en ze werd gek van de spanning. ‘Wat een lekker ding!’ Dacht ze en heel voorzichtig pakte ze hem met haar rechterhand vast. Langzaam begon ze de huid van Johan z’n penis heen en weer te halen. Was dit nu illusie of voelde hij nu anders dan die van Arnulf? Hij was wel groter. Het was een knots van een ding. Ze kon niet langer wachten en zakte op haar knieën. Dit was het moment waar ze naar verlangd had.

Voorzichtig begon ze aan Johan z’n eikel likken en al snel nam ze de penis helemaal in haar mond. Hevig genietend zoog ze aan de harde staaf en hij verdween dieper en dieper in haar mond. ‘Wat smaakt dit lekker!’ Dacht Veronique. Terwijl Veronique flink bleef door zuigen begon Johan hem al te knijpen. Ze zoog zo gigantisch lekker dat hij al het gevoel kreeg of hij elk moment klaar zou kunnen komen.

“Veronique, wat lekker, oeh, wat lekker, stop even, stop maar.” Kreunde Johan. Onmiddellijk stopte Veronique met zuigen en haalde de penis uit haar mond.

“Deed ik het niet goed of zo?” Vroeg Veronique. “Ik wilde nog wel even doorgaan.”

“Het was juist heerlijk, maar anders was ik al gekomen,” antwoordde Johan. Hij pakte Veronique nu vast en legde haar voorzichtig op het bed. Minutenlang zoenden en likten ze elkaar weer. Wederom zoog Johan lekker aan Veronique haar tepels en langzaam zakte hij af via haar buik naar beneden. Toen hij bij haar poesje kwam kon hij zich niet langer inhouden en begon meteen aan haar clitoris te likken. Het drijfnatte poesje smaakte hem voortreffelijk en steeds harder zoog hij nu aan lekkere knopje. Al snel begon Veronique kleine kreuntjes te slaken van ongekend genot.

“Oh Johan, wat lekker, wat doe je dat lekker,” zei ze zacht, waarna ze Johan bij zijn benen nam en ze zo manoeuvreerde dat hij omgekeerd op haar kwam te liggen in standje “69”. Terwijl Johan haar lekker bleef likken nam Veronique zijn harde penis weer in haar mond. Beiden waren ze elkaar nu heerlijk met hun mond aan het verwennen. Steeds sneller zoog Johan aan haar clitoris, waardoor zij ook steeds sneller begon te zuigen. Kronkelend van genot zoog Veronique nu of haar leven er vanaf hing.

“Oh Johan, wat lekker, wat is dit lekker,” stamelde ze. Wederom stopte Johan omdat hij voelde dat hij bijna klaarkwam. “Niet stoppen! Niet stoppen,” smeekte Veronique, maar Johan trok zich er niets van aan.

“Ik wil nog niet komen, lieverd. Ik wil deze heerlijke momenten zo lang mogelijk rekken.” “Maar ik houd het niet meer, Johan, het is zo verschrikkelijk lekker. Ik heb in tijden niet zulke seks gehad. Kom in me, kom in me Johan. Ik wil dat je me neukt.” Veronique snakte zo naar de penis van Johan, dat ze alvast een condoom uit het nachtkastje haalde. “Hier, doe deze om,” beval ze Johan en gaf het pakje aan hem. Johan scheurde het open en haalde het condoom eruit. Behendig rolde hij hem om zijn nog altijd keiharde penis en Veronique schouwde het met groot genot aan. “Kom in me, kom maar.” Veronique ging op haar rug liggen met haar benen wijd.

Johan kroop bovenop haar en pakte zijn penis vast. Voorzichtig duwde hij zijn gevaarte tegen haar poesje aan en binnen enkele tellen gleed hij langzaam naar binnen. Een zinderende gloed ging door Veronique heen terwijl ze voor het eerst van haar leven door een andere man werd geneukt. Doordat de penis van Johan toch wat groter was dan die van Arnulf deed het in het begin een klein beetje pijn, maar al gauw maakte deze pijn plaats voor een genot dat zijn weerga niet kende. Steeds sneller en dieper neukte Johan, die zelf ook voor het eerst een andere vrouw nam. ‘Wat een vrouw,’ dacht hij terwijl hij stevig doorging.

“Dieper Johan, neem me dieper,” kreunde Veronique en Johan duwde zijn penis nu zo diep mogelijk bij Veronique naar binnen. “Oh, ja, lekker, lekker, oh… Johan wat heerlijk, oh, oh, oh.” Veronique was nu in alle staten en voelde dat nu zij aan de beurt was om bijna te komen. Ook Veronique wilde het uitstellen en haalde de penis uit haar vagina. “Wat doe je nu?” Vroeg Johan hevig teleurgesteld.

“Ik wil dat je me van achteren neemt,” zei Veronique ondeugend en gaf Johan een heerlijke tongzoen. Ze ging op haar knieën zitten en Johan kwam nu achter haar. Hij pakte haar bij haar billen vast, die nog altijd bedekt werden door haar kousen en schoof zijn penis weer naar binnen. Nu begon hij meteen als een dolle te pompen, terwijl hij haar clitoris hevig betastte. Deze hield het niet lang meer en voelde dat ze verschrikkelijk ging klaarkomen.

“Oh Johan ik kom, ik kom, ja, ja, eh, he, ja, ja, ja, ja, ja…, ja… ah… ha…” Kermend en kreunend kwam Veronique klaar en wist niet in wat voor wereld ze leefde. Wat een gevoel! Ze kon zich niet herinneren ooit zo te zijn gekomen. Johan was echter nog niet zo ver en bleef doorneuken. Veronique vond het heerlijk. Ze was vandaag niet te bevredigen, maar toen ze merkte dat Johan klaar ging komen stopte ze er abrupt mee. “Geef hier,” beval ze en ze pakte de paal weer stevig vast. Johan had het niet meer en werd helemaal gek toen Veronique het condoom eraf haalde en hem weer begon te pijpen. “Geef alles, ik wil je leegzuigen,” zei Veronique en zoog of haar leven er van afhing. Het duurde niet lang of Johan kwam tot uitbarsting. Met volle kracht spoot hij een grote lading sperma in haar mond. Johan spoot en spoot. Er kwam geen eind aan. Het zaad droop van Veronique d’r gezicht en ook haar borsten zaten er onder. Gulzig probeerde ze zoveel mogelijk op te likken. Toen Johan Veronique even later begonnen te zoenen zaten ze er beiden onder en besloten ze maar snel te gaan douchen. Tegen achten ging Johan naar huis en liet Veronique nagenietend achter.

Veronique

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *