Bontgenoten

()

Hallo allemaal, mijn naam is Lore, ik ben veertig jaar en werk bij een bedrijf met zo’n negenhonderd andere mensen. Een paar maanden geleden zat ik in de kantine toevallig bij een nieuwe collega die er pas twee weken werkte. Hij was behoorlijk groot en stevig en hoewel zo’n jaar of vijftien jonger, mijn fantasie ging vrij snel haar eigen gang. Ik fantaseerde steeds vaker over hoe het met hem zou zijn zonder dit uiteraard tegen mijn man te vertellen. Deze merkte echter tot zijn genoegen dat ik de laatste maanden toch wat vaker in ‘the mood’ was. Iedere keer als ik seks had met mijn man moest ik echter aan hem denken en bij alles wat we deden deed ik net of ik het met hem deed. Ondertussen probeerde ik op het werk mijn collega te ontlopen omdat ik mij toch wel schaamde dat hij me zo opwond. Gelukkig was het een groot bedrijf en zagen we elkaar niet al te vaak, meestal alleen als we elkaar toevallig op de gang tegen kwamen. Ik had blijkbaar ook op hem indruk gemaakt want hij probeerde altijd in mijn ogen te kijken en te lachen als ik hem tegenkwam. Op deze manier werd de seksuele spanning die er al vanaf het eerste moment was steeds hoger opgevoerd. Ik had alleen nooit gedacht dat het echt tot een ontlading zou komen, maar dat gebeurde dus toch.

De woensdag voor Hemelvaart hadden we namelijk een bedrijfsfeestje. Daar mijn man geen tijd had om te komen was ik er dus in mijn eentje. Bovendien was ik een van de eerste en was het dus nog erg leeg. Ik ging bij een paar mensen in de buurt van een tafel staan en nam wat te drinken. Het begon langzaam drukker te worden en opeens zag ik ook hem in de deuropening staan. Hij zag er fantastisch uit in zijn eigen outfit in plaats van die suffe bedrijfskleding. Dit had wel gevolgen voor mijn hormoonhuishouding want ik voelde dat ik natter werd tussen mijn benen. Ik besloot hem maar een beetje te ontwijken, maar kon niet helpen af en toe zijn kant op te kijken. Hij had dit duidelijk door en na een tijdje kwam hij naar me toe lopen. Ik wist niet wat ik moest doen maar de spanning groeide met iedere meter die hij dichterbij kwam.

Hij begroette me vriendelijk en ik groette terug. Ik was ontzettend zenuwachtig en ook hij leek te beseffen wat er vroeg of laat toch zou gebeuren. Het gesprek stelde dan ook weinig voor. Na een tijdje trok hij echter de stoute schoenen aan en zei dat hij mij heel erg aantrekkelijk vond en sinds onze eerste ontmoeting vaak aan me had moeten denken. Voor ik er erg in had zei ik dat ik dezelfde gevoelens had over hem. Ik schrok ervan maar toen hij voorstelde om een rustigere plek op te zoeken om wat stoom af te blazen won mijn geilheid het van mijn verstand. We gingen naar een van de kantoren ruim buiten het feestgewoel. Eenmaal binnen begonnen we gelijk te zoenen.

Ik genoot van zijn stevige handen over mijn lichaam en protesteerde dan ook niet toen hij mijn jurkje omhoog begon te schuiven en met zijn hand over mijn kruis begon te wrijven. Met zijn andere hand bevrijdde hij mijn borsten en zijn mond bewoog nu naar mijn tepels. Deze stonden al stijf en hij begon ze langzaam te likken en te kneden. Na allebei mijn tepels te hebben gelikt tilde hij me op en legde me op het bureau. Hij zakte door zijn knieën, schoof mijn slipje opzij en begon me tergend langzaam te likken. Bij iedere aanraking ging een siddering door me heen en hij merkte dit ook duidelijk. Na even zo gelikt te zijn trok hij mijn slipje uit en begon nu echt te beffen. Of hij nou zou goed was of dat ik zo verschrikkelijk geil was weet ik niet maar ik was nog nooit zo lekker gelikt ik kwam dan ook vrij snel klaar, maar hij likte gewoon door. Ik had het niet verwacht maar het was te lekker om er tegen in te gaan. Ik werd al heel snel weer bloedgeil. Hij voelde dit perfect aan en stond op. Hij liet zien broek zakken zodat ik zijn stijve pik kon zien. Hij was niet bijzonder groot, gewoon normaal maar dat maakte mij niks uit. Hij tilde me op en liet me over zijn pik zakken. Zijn handen onder mijn kontje en voor de rest hing ik op zijn pik die daardoor heerlijk diep in mijn kutje zat.

Hij is behoorlijk stevig en ik ben nogal klein van stuk en dat is waarschijnlijk de reden dat hij dit gewoon volhield. Ik genoot van iedere stoot die hij gaf. Hij begon steeds meer te schokken wat zijn bewegingen wat ongecontroleerd maakte maar die via zijn pik mij een heerlijk gevoel gaven. Toen voelde ik hem verstijven en zijn warme zaad mijn kut in spuiten. Dit gevoel bracht mij weer tot een orgasme. Nagenietend zat ik op zijn slapper wordende pik en tongden we heftig.

We fatsoeneerden ons en spraken af dat we geen verplichtingen hadden ten opzichte van elkaar en geen relatie wilde en wel zouden zien hoe het ging lopen. Gisteren kwam ik hem onverwacht weer tegen. We keken elkaar aan en lachten naar elkaar en ik weet zeker dat we allebei het lot een handje zullen gaan helpen. Zonder woorden weten we dat we de spanning lekker laten oplopen om dan spontaan en onverwacht elkaar kunnen laten genieten. Heerlijk om te weten dat je een leuk betrouwbare seksuele bondgenoot hebt zonder verplichtingen.

Veronique

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *