De enige keer

()

Ik ben maar één keer met een jongen in bed beland. Met Tony, na een fuif waar hij me min of meer voor had uitgenodigd. Mijn vaste vriendinnen waren er die avond niet en zo was ik vooral rond Tony blijven rondhangen. Om wie weet welke reden hadden we wel behoorlijk wat gedronken, tegen elkaar aan geschuurd bij het dansen, het voelde allemaal behoorlijk oké. Ik vond Tony trouwens wel aantrekkelijk, hij had lang blond haar, en zag er een beetje een artistiek type uit. Best knap, al wist ik niet of hij al veel ervaring had met meisjes, hij was eerder verlegen. Het zal wel geweest zijn omdat ik gedronken had, of omdat ik me die periode niet zo goed in mijn vel voelde als gewoonlijk, maar ik liet het allemaal wat gebeuren: dicht op elkaar staan dansen, tegen mijn buik voelen dat hij opgewonden was, een beetje zoenen, nog wat meer zoenen, wat buiten gaan staan en nog wat zoenen. Een beetje strelen. Om eerlijk te zijn; we stonden elkaar gewoon op te geilen. Drijvend op onze driften.

“Mijn ouders zijn er niet dit weekend, heb je zin om even mee te komen?” Vroeg Jelle. “Het is toch jouw kant uit.” Ik had verschrikkelijk zin om met hem mee te gaan en vond het vreselijk toen we zo los van elkaar het korte stukje naar het huis van zijn ouders fietsten. Het was lang geleden dat ik daar nog was geweest. Als kind kwamen wel eens bij elkaar thuis over de vloer want we woonden in elkaars buurt en waren even oud, maar daarna waren we mekaar eigenlijk uit het oog verloren, ook al zaten we op dezelfde school. Tot we het laatste jaar weer zo half en half bevriend geworden waren, maar ik was niet meer bij hem thuis geweest al die tijd.

Binnen in het huis, en na de fuif en de rit door het donker, deed het licht in de woonkamer pijn aan mijn ogen. De frisse nacht had me ondertussen een beetje ontnuchterd. Niet meer zo voortvarend nu, ik had helemaal geen zin om me zonder kleren te tonen in al dat licht maar snakte tegelijk naar zijn lichaam.

“Ik heb een idee”, zei ik. “Ik wil je overal goed kunnen voelen.” Ik keek hem in zijn ogen. “Zullen we samen douchen?” Tony keek wat verward, verrast door wat ik vroeg, maar zei, “ja, ja, goed.”

“Maar dat is veel geiler in het donker,” fluisterde ik. “We doen het zonder licht, oké?”

Tony knikte, ik had helemaal geen idee wat hij er eigenlijk van vond of wat hij dacht. Maar we gingen naar de badkamer, mijn hand in de zijn, en sloten de deur. Er kwam een zwak schijnsel door het matte badkamerraam, misschien van de maan of van een licht uit een ander huis. Maar het was echt heel donker en pas na een paar minuten zouden we mekaar toch een beetje zien. We deden onze kleren uit, trillend op onze benen van de opwinding en de kilte. Tony zette de douche aan, had wat moeite met het regelen van de kraan en vroeg me toen om bij hem te komen. Het was koud in de badkamer en dus zalig om onder de warme straal te gaan staan. We zagen nauwelijks iets, maar onze armen en onze lippen vonden elkaar moeiteloos. Tegen mijn buik voelde ik zijn kompasnaald, die bijna helemaal naar het Noorden wees.

Ik keek even naar beneden maar zag in het donker vooral mijn borsten en mijn tepels, hard geworden, misschien door de opwinding, misschien door de koude lucht. Ik draaide me om en hij deed precies wat ik wilde, zijn handen op mijn borsten leggen. Ik werd helemaal geil van zijn handen die me verkenden en kreunde boven het geklater van de douche uit. Zijn totempaal reed zich tegen mijn bilspleet aan. Zijn ene hand gleed naar beneden en vond mijn navel waar zijn duim in bleef haken terwijl zijn vingers verder naar benden streelden, tot in mijn schaamhaar. Hij drukte zich nog steviger tegen me aan en nu volgde ook zijn andere hand de weg naar mijn poesje. Eerst wat krabbelend door mijn schaamhaartjes, dan nog meer naar beneden om mijn schaamlippen te bereiken. Daarvoor moest hij zich wat bukken zodat hij niet helemaal tegen me aan kon staan. Ik had nog geen zin in een vingersessie en maakte van zijn beweging gebruik om me half om te draaien en door mijn knieën te zakken. Het was alleen maar omdat het donker was dat ik het zomaar durfde.

Ik raakte met mijn mond zijn penis aan. Voor het eerst in mijn leven ging ik een jongen pijpen. Ik gaf er wat kusjes op, likte helemaal langs zijn geaderde levenslust en kwam uiteindelijk aan het topje. Hij had niet echt een smaak. Alleen zijn eikel smaakte wat zoetig. Hij blonk in het weinige licht dat door het badkamerraam kwam. Het was best een nieuwe, opwindende ervaring om er wat aan te sabbelen. Ik hoorde, geloof ik, Tony hijgen. Maar ik had weer zin om hem dicht bij me te voelen en veel lichaamscontact bood deze pijpsessie anders niet.

Ik stond recht, ging achter hem staan en nam zijn lul vast terwijl ik met mijn andere hand zijn borst streelde, met zijn tepels speelde. Ik had nog nooit een jongen afgetrokken maar het ging behoorlijk vanzelf, al weet ik eigenlijk niet wat Tony er zelf van vond. Hij probeerde met zijn hand achter zijn rug te vingeren wat maar matig lukte. We genoten van het warme water, kronkelde strelend rond elkaar en begonnen elkaars lichaam steeds meer te zien nu onze ogen aan het donker wenden. Ik zag zo niet direct ergens doucheschuim waarmee we elkaar nog hadden kunnen wassen of zo, en besloot dat het tijd was voor iets anders. Ik ging weer achter Tony staan, legde mijn hoofd in zijn nek bespeelde zijn lul in mijn hand en fluisterde, “gaan we op je bed liggen?”

Tony reageerde door de kranen dicht te draaien zich om te draaien en mijn mond te zoeken. We zoenden en stapten uit de douche. Hij stak het licht aan, wat ik niet prettig vond omdat de sfeer plots helemaal verbroken was, en hij me nu gewoon zonder kleren zag terwijl ik me stond af te drogen. Ik keek maar zijdelings naar hem, zijn grote wijzer stond nu loodrecht naar voor en ik vond het maar een vreemd zicht. Zijn schaamhaar was ook blond, dat vond ik dan wel weer leuk om weten. Er liep een streepje haartjes naar boven tot aan zijn navel. Borsthaar leek hij niet te hebben, en ook dat vond ik wel fijn. We droogden ons snel wat af en liepen naar zijn kamer aan de overkant van de gang. Ook hier ging de lamp aan. Maar, het was mooie sfeerverlichting en ik vond het wel goed zo. Toch kroop ik snel onder zijn donsdeken. Zijn bed was zo een twijfelaar, tussen enkel en dubbel in. Tony kwam bij me liggen en kuste me in mijn hals. Hij liep met zijn vingers naar beneden en zo liet ik hem het laken steeds een beetje meer daar beneden duwen en mijn borsten ontdekken.

“Zo mooi,” zei hij, kuste ze en zoog op mijn tepels. Dat wond me erg op, en hem blijkbaar ook want toen hij weer wat rechter ging zitten zag ik dat zijn slagwapen weer stijf omhoog stond, bijna tegen zijn buik aan. Ik haalde zelf het laken van mijn onderlichaam weg en Tony keek in vervoering naar mijn poesje. Hij streelde door mijn schaamhaar en begon meteen de binnenkant van mijn benen te kussen. Ik wilde hem voelen en opende mijn benen wat, iets wat hij direct opmerkte en hij ging tussen mijn benen zitten. Van mijn buik zakte zijn mond naar mijn venusheuvel en lager. Ik zag zijn hoofd tussen mijn benen verdwijnen en Tony begon me verwoed te beffen. Zijn haar was nog nat, wat een erg fijn gevoel gaf aan de binnenkant van mijn benen. Jammer dat beffen niet Tony zijn specialiteit was, hij deed maar wat. Ik kreunde maar en had zin om mezelf te vingeren. Nu en dan raakte Tony toch een gevoelige snaar en ik voelde me steeds natter worden. Ik voelde dat hij het na een tijdje wat lastiger kreeg, hij stopte zo af en toe een paar seconden.

“Nu jouw beurt,” kreunde ik en ik trok zijn schouders naar boven.

Ik zag dat zijn staaf tijdens het beffen een pak kleiner was geworden en weer naar beneden wees. Ik bedacht me, trok zijn gezicht naar beneden en begon hem te zoenen. We rolden wat heen en weer en ik kwam op hem te liggen. Zijn lul kwam ergens tussen mijn benen terecht en ik voelde hem zo groeien. We wreven onze intiemste delen tegen elkaar, zodat zijn lul in het gootje van mijn vagina lag en heen en weer schoof. Het gleed geweldig omdat ik door de opwinding kliedernat was geworden. Ik kon zelf het tempo bepalen en het leek wel alsof we op een zachte manier aan het neuken waren. Zo verschrikkelijk geil, het leek me het fijnste wat je met een jongen kan doen. Tony hijgde steeds sneller, en ik was bang dat hij zou komen.

“Beetje wachten,” kreunde hij en wat geschrokken ging ik van hem af. Verdomme, het was nu juist zo fijn. Ik ging wat hoger zitten, dacht even om met mijn poesje boven zijn gezicht te gaan zitten, maar bedacht me. Het verlangen nam het gewoon over, en ik begon me zo een beetje boven hem uittorenend, te strelen. Mijn clitoris was super gevoelig en ik streelde er omheen met mijn vingers. Met mijn andere hand kwam ik langs achter door mijn benen en streelde ik langs mijn schaamlippen. Tony had er een mooi uitzicht op en genoot ervan. Toen ik mezelf tot een voorlopig hoogtepunt had gestreeld ging ik naast hem zitten. Ik zakte met mijn gezicht naar zijn speelknaap af. Het was de eerste keer dat ik een penis van zo dichtbij zag. Een dubbel gevoel, zo groot, een beetje angstaanjagend zelfs, en ook zo sterk. Ik verbaasde me erover dat er dikke blauwige aders onder zijn huid lagen. Dat moet natuurlijk wel met zoveel bloed bijeen. Maar ik had er nooit zo over gedacht.

Zo hard, zo stevig, en toch bovenaan zo zacht. Ik begon met zijn boompje te spelen, maakte kringetjes rond zijn eikel, die half bedekt was door zijn voorhuid. Dat was fijn, want ik kon met mijn vinger tussen zijn natte eikel en zijn voorhuid en hem zo ronddraaien. Ik bracht het topje van zijn penis naar mijn tepel en trachtte die met zijn voorhuid te bedekken, wat maar half lukte, maar ik vond het een geil idee. Tony bleek er vooral verbaasd over maar liet het evengoed gebeuren. Het aftrekken van Zijne Hoogheid ging me deze keer niet af, ik vond het goede ritme niet. Misschien omdat ik vorige keer achter hem stond, dat leek natuurlijker. Het leek me fijner om hem nog eens met mijn lippen te voelen.

Ik kuste hem onderaan op zijn penis, zijn ballen vond ik maar rare dingen die liet ik links liggen en streelde met mijn lippen over de lengte van zijn lieverd, langs het dunne lijntje dat van tussen zijn ballen tot bij zijn eikel liep. Ik herkende mijn eigen smaak. Ik besteedde veel aandacht aan het stukje vlak onder zijn eikel, want dat schijnt erg gevoelig te zijn en dat bleek ook, aan Tony ‘s gekreun en zijn aanmoedigingen te horen. Ik likte voorzichtig aan zijn eikel. Lekker zoet. Het voorvocht druppelde er beetje bij beetje uit, een doorzichtig draadje verbond mijn lippen en zijn eikel toen ik er even van los kwam. Ik nam hem even in mijn mond. Tony kreunde en deed zijn bekken wat naar boven om me nog meer aan te moedigen. Heel diep liet ik hem niet komen, maar ik ging met mijn lippen op en neer, nu eens wat zachter, dan weer meer opgespannen. Aan Tony ‘s gekreun hoorde ik dat hij snel maar niet al te stevig op en neer gaan het fijnste vond. Het duurde niet zo lang voor hij aangaf te zullen komen en ik trok me snel weg. Hij nam gauw zijn penis vast, trok nog een paar keer en kwam klaar. In kleine straaltjes, vier of vijf na elkaar, spoot zijn sperma op zijn borst en zijn buik.

Het was de eerste keer dat ik een jongen zag klaarkomen. Ergens wel opwindend, maar ik leek het vooral op een soort wetenschappelijke manier interessant te vinden; ha, zo gaat dat dus. Tony hijgde ondertussen luid en combineerde dat met iets wat op een vreemde manier op een soort slappe lach leek. Hij verschoof een beetje om een straaltje sperma te stoppen dat naar zijn zij afliep en dat hij verder wegveegde met zijn hand. Terwijl hij even niet keek haalde ik haalde een vinger door zijn sperma, bracht het naar mijn mond en proefde er even van. Een smaak die ik helemaal niet kende, niet echt kon vergelijken. Maar alleszins niet aangenaam, het leek te bijten op mijn tong en achteraf duurde het nog lang voor de smaak weg was. Dan was voorvocht heel wat lekkerder. Nadat hij zich wat had schoongeveegd met een papieren zakdoekje, er stond een hele doos op zijn nachtkastje, herinner ik me nu, lag hij wat uitgeteld passief te zijn.

“Ik ga even naar het toilet,” zei ik. In de badkamer keek ik in de spiegel, zoals ik altijd doe als me iets speciaals overkomt, goed of slecht. Ik trok een weifelende blik, knipoogde naar mezelf en nam mijn kleren. Meer moest dat niet zijn voor vanavond. Tony lag schattig van onder het laken te kijken hoe ik binnenkwam met mijn kleren in mijn armen.

“Ga je al weg?”

“Ik moet op tijd thuis zijn hé, Tony. Maar ik doe nog een omgekeerde striptease voor je, goed?”

En zo liet ik hem mij bekijken en hem zeggen dat ik mooi was, terwijl ik ronddraaiend en waarschijnlijk weinig elegant kleine dansjes doend één voor één mijn kleren aantrok. Ze roken naar de fuif, en zodra ik thuis was en op mijn kamer trok ik ze weer allemaal uit. Weer zonder kleren heb ik mezelf nog gevingerd die nacht. Maar, die warmte van Tony, glijdend tussen mijn lipjes, miste ik toch.

Ik heb dat sinds die keer niet meer teruggevonden.

VeerleG

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *