Ongevaarlijke relatie

()

Het was alweer een tijdje geleden dat ik Adriaan in me had, maar ik moest vaststellen dat hij er van onder door was gemuisd. Ik trof hem aan in mijn slaapkamer, op mijn bed, een sigaretje rokend. “Even op krachten komen,” legde hij verontschuldigend uit. Zijn lul was in rusttoestand. Ik vond het wel een vertederend gezicht. Die zachte piemel languit op zijn dijbeen, meedeinend op het ritme van zijn baasjes ademhaling. “Ik zie dat je bengel ingedommeld is,” grapte ik. “Hij heeft zich helemaal teruggetrokken in zijn slaapzak. Heb je er iets op tegen dat ik hem wakker maak,” vroeg ik. “Och, ik denk wel dat hij uitgerust is,” antwoordde Adriaan.

Ik ging op de rand van het bed zitten en drukte een vlinderlicht kusje op zijn pik. Meteen kwam de rakker zijn kopje te voorschijn. Eerst wat slaperig rekte hij zich langzaam uit, tot hij klaarwakker tegen Adriaans buikwand aanstond, als een gigantisch uitroepteken.

“Zonde, zo een fraai exemplaar verloren te laten gaan,” zei ik en ging prompt schrijlings over hem heen zitten, zijn pik veilig opgeborgen in mijn… inderdaad. “Hier hoor jij thuis,” mompelde ik tevreden, toen hij helemaal in me verdwenen was.

“Mm…, hij maakt het zich lekker naar zijn zin”, zuchtte ik.

Spoedig waren we zalig aan het wippen. Je moet vreugde scheppen in de eenvoudige dingen des levens. Ik kreeg rijles. Maar toch wilde ik meer.

“Heb je zin in wat avontuur,” vroeg ik Adriaan met schokkende stem.

“Ik sta open voor suggesties,” gaf hij te kennen.

“Wat zou je ervan denken… ja wat zou je er van denken als we…” dacht ik luidop.

“Kom op! Vooruit met geit,” onderbrak hij me.

“Ja, wat zou je ervan denken als we… als we Marijke op ons seksfeestje zouden uitnodigen.”

“Dat meen je niet,” klonk het ongelovig uit Adriaans mond, terwijl ik het nummer al intoetste op mijn draagtelefoon en hem die overhandigde.

“Je bent op je hoofd gevallen Veerle,” schudde hij zijn hoofd.

Je moet namelijk weten dat Marijke de aller braafste meid was uit de klas. Echt mooi was ze niet, maar net het vooruitzicht dat lelijke eendje haar onschuld te doen verliezen, wond me radeloos op.

“Ik word er kletsnat van. Toe! Kom op Adriaan, speel toch mee. Jij bent de enige die dat voor elkaar kan krijgen. Je weet toch immers dat ze smoor is op je. Ze heeft het me gisteren nog bekend. Toe? Toe! Ik zal het je de moeite doen lonen,” zei ik, terwijl ik me een extra harde dreun op zijn ballen liet neerkomen. Zijn bekken schokte wild omhoog. Net op dat moment nam Marijke de telefoon op en werd het initiatief hem uit handen genomen. Ik moet zeggen dat hij zich prima uit de slag trok, een volleerd improvisator. Hij maakte het nietsvermoedende meisje wijs dat hij en ik met een probleem in onze wiskunde-taak zaten. Of ze alsjeblieft niet langs wou komen om ons te helpen. Kreng dat ik ben, maakte ik het hem natuurlijk niet gemakkelijk om zijn aandacht erbij te houden. Ik wiebelde mijn borsten wellustig vlak voor zijn gezicht en trok daarbij de geilste smoelen.

“Jij feeks,” bromde hij, toen hij het telefoongesprekje niet zonder enige moeite tot een goed einde had gebracht. “Je had het spelletje haast verbrod.”

“Het was sterker dan mezelf. Jou te neuken hetzelfde ogenblik dat je haar aan de lijn had”, hijgde ik. “Haar hartje harder te horen kloppen terwijl die zalige boor van jou aan het kloppen was in mijn… juist. Mm… Ik moet er niet aan denken dat zij, oh ja, ga zo door! Dat zij straks op die zalige pik van jou zit. Ach, oh God! Wat is dat lekker! En jij je leeg schiet in haar!” bracht ik moeizaam uit door mijn naderend orgasme.

“Ben je zeker dat het ons lukt?” kreunde Adriaan.

“Vast wel. Maar houd je nu verdomme met mij bezig.”

Een beetje in zijn wiek geschoten, duwde hij meteen een vinger keihard in mijn kont, met een andere mijn gezwollen klit bespelend. Ik hees me tot het topje van zijn mast, met mijn bekken draaiende bewegingen makend rond zijn eikel en liet me vervolgens aan een razende snelheid langs zijn paal naar beneden suizen, zijn ballen verpletterend onder het gewicht van mijn billen.

“Aai,” kermde hij in een mengeling van pijn en genot.

“Ja, ja, o ja! Ja, ja, ik kom klaar!” Huilde ik onbedwingbaar, toen de hete stromen sperma in mij kolkten.

“Wow!” Hijgden we gelijktijdig.

We schoten vlug wat spulletjes aan en stoven achter elkaar de trap af. Daar kwam Marijke al aangefietst.

“Zet je beste beentje voor,” knipoogde ik en gaf hem veelbetekenend nog snel een kneep in zijn kruis. Ik had me geen zorgen hoeven maken. Meteen nadat hij de deur had opengedaan en haar “Hoi Marijke” had toegelachen, legde hij zijn armen om haar schouders en gaf haar teder een zoen op de mond.

“Adriaan!” Zei ze, blij verrast door zoveel onverwachte aandacht vanwege haar droomprins, die haar vroeger haast niet zag staan en nu onmiddellijk haar rok begon los te maken.

“Wat doe je nou toch.” Strubbelde ze tegen, zijlings naar mij kijkend. Haar protest totaal negerend, ging hij echter verder haar uit te kleden.

“Lieve Marijke,” sprak hij, terwijl haar rok al naar beneden gleed en hij haar verzet verder ondermijnde door haar te bedelven onder steeds onstuimiger kussen. “Ik wil je. Ik ben totaal weg van je. Ik dacht jij ook van mij?”

“Ja…, maar toch niet hier… waar zij bij is.”

“Schatje. Je zou Veerle dankbaar moeten zijn dat ze ons haar huis ter beschikking wou stellen. Het was Veerle die met die smoes van het huiswerk te voorschijn kwam om je naar hier te lokken, toen ik haar vanavond toegaf hoe dol ik op je ben,” jokte hij onvervaard. Ondertussen haar bloes knoopje per knoopje openend.

“Ik moest en ik moet je hebben. Vanavond, nu meteen. Dat wil je toch immers ook,” trok hij haar bloes over haar schouders, terwijl zijn armen al achter haar rug gingen om haar bh los te maken.

“Ja… maar…” bracht ze moeizaam uit, van opwinding nog nauwelijks uit de woorden komend.

Meteen begon hij haar blote borsten te strelen en brak daarmee haar laatste weerstand. Stilzwijgend stond ze toe dat hij haar slipje naar omlaag stroopte. Toen stond ze poedelnaakt voor hem, trillend op haar benen. Een mooi lichaam had ze niet. Daarvoor was ze te mager en haar tieten te klein. Toch deed het me wat, dat meisje dat op het punt stond zich voor het eerst te geven aan een man. Ook Adriaan was ontroerd.

“Wat ben je mooi, lieve Marijke,” bracht hij haast ondanks zichzelf uit.

Gewillig liet ze zich door hem optillen. Haar armen rond zijn nek, droeg hij haar naar de sofa en strekte haar op haar rug daarin uit. Mijn aanwezigheid leek ze helemaal vergeten. Ze had enkel nog ogen voor hem, die zich tergend traag voor haar uitkleedde en haar alle tijd gaf zijn gespierde lijf te bewonderen. Zijn slipje trok het hij laatst uit. Toen zij zijn fiere pik te zien kreeg, viel haar mond open in een nauwelijks hoorbare, “oh!” van verbazing. Ze spinde weldadig toen hij op haar ging liggen en zijn piemel teder bij haar naar binnenbracht. Ze ging totaal in hem op. Zodanig zelfs dat ze niet eens merkte dat ik me ondertussen eveneens had uitgekleed en mezelf begon te strelen. Adriaan ging met lange halen heen en weer in haar. Aan haar verkrampt smoeltje en de manier waarop ze op haar onderlip beet, kon ik merken dat ze een en ander allesbehalve onplezierig vond. Lang duurde het niet of haar onderlichaam begon oncontroleerbaar te schokken. Haar rug kromde zich en ze slaakte een lang aangehouden zucht. Ze bleef voor dood liggen toen Adriaan zich uit haar terugtrok, zijn pik nog steeds stijf en glinsterend van haar sappen.

“Kom schatje,” zoende hij haar vederlicht op de lippen, “in bed zal je er nog meer van genieten.”

Gewillig liet ze zich de trap opleiden, terwijl ik achter hen aan sloop. Adriaan loodste haar natuurlijk niet mijn, maar mijn ouders slaapkamer binnen. “Mevrouw Verboven! Mijnheer!” Schrok het lieve kind, toen ze mijn moeder te zien kreeg, die zich langs achteren liet nemen door paps.

“Ronny! Alexander! Ronaldo! Apolonia! Maaike!” Viel Marijke van de ene verbazing in de andere naargelang ze de rest van het gezelschap herkende. Ze maakte onmiddellijk aanstalten de kamer opnieuw te verlaten. Ik kwam echter vlak achter haar aan. Voor ze de gelegenheid had zich om te draaien, legde ik mijn handen knedend over die kleine borsten van haar. De mijne wreef ik stevig tegen haar blote rug. Onwillekeurig ging er een siddering door haar heen. Haar tepels zwollen onmiddellijk tegen mijn handpalmen aan. Ik liet haar niet de kans aan het woord te komen maar stak mijn tong speels in haar oor.

“Laat je toch gaan,” trachtte ik haar met mijn zwoelste stem te overtuigen, “ik heb immers toch gezien hoe je daarnet genoten hebt beneden. Blijf alsjeblief, we willen je toch alleen maar laten genieten.” Sabbelde ik verleidelijk op haar oorlelletje. Moeder kwam ondertussen met haar loodzware uiers naderbij geschommeld en knielde voor haar. Ze legde haar handen op Marijke ‘s heupen en drukte gulzige lippen tegen het malse pruimpje.

“Oh,” zuchtte het lieve kind hulpeloos, “ik geef me over, jullie kunnen alles met me doen wat jullie willen.”

“Wees niet bezorgd,” lachte ik haar toe, “dat zullen we ook.” Ik hield haar stevig beet en hielp haar met mijn liefste kooswoordjes over haar laatste remmingen heen. Ik rolde haar tepels tussen wijs en ringvinger, trok zachtjes aan die spenen, haar borsten stevig masserend met het vlak van mijn handen. Moeders tongkunsten deden de rest. Spoedig verstrakte Marijke in mijn liefdevolle armen en loosde ze een hese kreun. Moeder kwam overeind, haar gezicht drijfnat met liefdes-sappen.

“Wel, wel, meisje. Jij bent me een ware liefdesfontein,” plaagde ze haar. Met de rug van haar hand veegde ze de overduidelijke bewijzen van Marijke ‘s orgasme van wangen en kin. Het meisje bloosde tot in haar haarwortels, als leek ze zich te verontschuldigen.

“Dat is toch niets om je over te schamen,” troostte moeder haar. “Ik vind het een fijn compliment voor mij dat ik je zo heb laten genieten.”

“Heb je zin in wat meer, Marijke?” Onderbrak ik vragend.

Nog steeds te verlegen om te dat luidop toe te geven, vond de schat er niks beters op dan bedremmeld ja te knikken. Ik nam me voor haar wat mondiger te maken. Het was haast niet te geloven dat wij dezelfde leeftijd hadden – in feite was ze zelfs enige maanden ouder dan ik – en dat ik haar steeds moest vragen mij te helpen bij mijn taken. Wat seks aanging, dat bleek nu, was het net omgekeerd. Op dit terrein was ik haar lerares. Ze bleek volledig bereid zich aan mijn gezag te onderwerpen en mijn geringste aanwijzingen op te volgen. Nadat ik het bed had laten ontruimen door de andere spelers, gaf ik mijn gastvedette een zachte klap op haar billen. Ik vroeg haar zich lekker languit te installeren. Ik ging schrijlings over haar zitten, naar het voeteneind gekeerd en gaf haar een uitgebreide tongmassage. Te beginnen met haar tenen, die ik een voor een in mijn mond zoog, wat haar een gekieteld lachje ontlokte. Maar het lachen verging haar spoedig. Ik werkte mij langzaam langs haar eindeloze benen naar boven. Toen ik bij haar bekken was aanbeland bevond mijn poesje zich ter hoogte van haar hoofd, er een tiental centimeters boven zwevend, wat haar een goede inkijk gaf. Ze was nog te bescheiden om zomaar mijn spleetje beginnen te zoenen. Ik liet haar dan zelf maar zien waartoe tong en lippen dienen. Ik drukte een vederlicht kusje op haar sneetje wat haar onwillekeurig haar benen deed spreiden. Over mijn schouder riep ik Alexander om assistentie. Hij legde zijn handen op mijn achterste en schoof bij me naar binnen zodat Marijke van op de eretribune goed kon toekijken hoe zijn gigantische pik tussen mijn gezwollen lippen heen en weer schoof. Dat was pas aanschouwelijk onderwijs. Het arme kind wist ongetwijfeld niet meer waar ze het had. Ze steunde zachtjes.

“Toe,” bedelde ze, haar pruimpje ongeduldig tegen mijn lippen aanwrijvend.

Ik gebaarde echter of ik niets gehoord had. Ik negeerde het mij zo gretig aangeboden poesje en schonk al mijn aandacht aan de satijnzachte binnenkant van haar dijen die ik zacht zoende en likte. Tegelijkertijd frunnikte ik met een vinger plagerig aan haar kont-rozet. Om haar nog verder op te jutten kwam ik zelf opzettelijk heel luidruchtig klaar, vlak daarop gevolgd door Alexander. Ik wentelde mij van Marijke af. Haar gezicht was kletsnat van mijn geil en Alexander zijn stroperig sperma. Ze staarde mij smekend aan.

“Alsjeblief,” jankte ze, haar hand tussen haar dijen drukkend. Ik bleef er echter nog steeds het zwijgen toe doen en stapte zelfs het bed af. Ik gebaarde Apolonia en Maaike aan weerszijden van haar te gaan liggen, op hun rug. Dan dirigeerde ik vader en Alexander om de dames te bestijgen. Marijke wist zich geen raad meer, met die neukende koppeltjes vlak naast haar terwijl zij er zo eenzaam bijlag.

“Wil er mij in godsnaam iemand komen neuken,” bracht ze uiteindelijk uit haar laatste trots opzij zettend.

“Ik dacht dat je het nooit zou vragen,” zei ik. Ondertussen schortte ik mijn neukharnas, met naar binnen en naar buiten gedraaide lul, aan. Ik stapte op het bed om over haar heen plaats te nemen. Ze was zo opgewonden dat ze nog voor ik mijn dildo volledig in die nauwe schacht had geperst, begon klaar te komen

“Oh! Eindelijk. Ik kan me niet meer inhouden!” kreunde ze met achterover gekanteld hoofd. Haar bekken schokte wild tegen het mijn aan. Ik bleef door haar climax heen doorstoten, zodat ze wel twee drie orgasmen op een rij kreeg. Ze was helemaal door het wilde heen en zette het op een gillen als een brandweersirene.

“Ah, je komt zo lekker klaar,” moedigde ik haar volop aan. “Had ik maar een echte lul. Ik wil je hele lijf volspuiten.”

“Oh, ja! Neuk me te pletter met die lat van jou! Ram me! Beuk me!” Schreeuwde Marijke losgeslagen.

Ik voelde nu zelf de dijk van mijn orgasme breken, terwijl ook de twee paartjes langszij begonnen klaar te komen.

“Marijke! Ik kom!” Gilde ik.

Ik liet me bovenop haar vallen, haar kreten smorend door mijn hete mond tegen de haar lippen te pletten. Ik wreef mijn tieten wild tegen de hare terwijl ik nog steeds in haar bleef doorstoten. Toen we eindelijk waren uitgeraasd en naast elkaar lagen, ik nog steeds in haar, overstelpte ze me dankbaar met kussen en zoentjes.

“Oh Veerle het was zo heerlijk. Ik kon me echt niet meer inhouden, zo heet had je me gemaakt. Wat heb je in hemelsnaam met me uitgericht? Het kan me verdomme ook niet schelen. Ik wil alleen nog maar neuken.”

Meteen draaide ze me op mijn rug, ging schrijlings over me heen zitten en prikte zich vast op mijn kunstpik.

“Zalig,” lachte ze als een kind dat net een nieuw speelgoed heeft gekregen.

“Wat is dat toch mooi,” hijgde ze, zichzelf in de spiegel aan het bedeinde bewonderend terwijl ze me bereed.

“Buig je,” beval ik, “ik heb zo een vreselijke zin om op je tieten te zuigen.”

Ze voldeed maar al te graag aan mijn verlangens en leunde onmiddellijk voorover.

“Mm…” zuchtte ze verzaligd toen ik op haar tepels begon te sabbelen. Ze had er geen flauw vermoeden van dat ik met mijn wens een tweede bedoeling had. Haar seksuele opvoeding was immers ver van voleindigd. Haar opgeheven billen waren voor vader een onuitgesproken uitnodiging. Hij kroop op zijn knieën achter haar en legde zijn handen stevig om haar middel zodat ze geen kant meer op kon. Dan begon hij zijn pik in haar reet te duwen. Daar had ze zich totaal niet aan verwacht. Haar ogen ging wijd open van verbazing. Een grimas van pijn verspreidde zich over haar gezicht. Geleidelijk ging die echter over in een van genot, eens vader helemaal in haar was. Langzaam begon hij in haar te bewegen…

“Wow, wow, ho ja!” Gromde ze. “Ik voel dat ik hiervan zal houden! Ik dacht dat niets lekkerder kon zijn dan een pik diep in me. Maar, ik moest beter weten. Twee is verdraaid nog leuker.”

Ze liet het initiatief een tijd aan vader. Toen ze het ritme eenmaal goed te pakken had, was zij het, die zich met achterwaarts stotende bewegingen van haar bekken over zijn en mijn lat over en weer schoof.

“Het is zo goed in mijn spleet en mijn kont genaaid te worden. God, ik voel jullie twee pikken tegen elkaar schuiven in mijn buik. Kon er nog maar eentje bij! Kwam er maar nooit een eind aan”, jankte ze. “Neen, nee! Nog even langer! Ik wil nog niet! Nee! Ja! Toe dan maar! Ah, ja! Ik kom zo lekker klaar!”

Het woord schaamte kende Marijke ondertussen niet meer. Het Marijke dat zich vroeger nauwelijks samen met andere meisjes van de klas had durven uit en aankleden voor en na de zwemles, lag weldra open en bloot voor ons, de benen wijd open, zich voor ieders ogen aan het masturberen.

“Ik wou dat heel de wereld me kon zien terwijl ik me lig te vingeren”, zei ze brutaal. “Ah, vinden jullie mijn kutje niet mooi?” Koerde ze. “Kijk dan toch hoe ik me vinger. Het voelt zo lekker. Een vinger naar binnen, twee, toe maar drie. Zalig. Eentje in mijn kont. Kijk dan toch in mijn grot”, richtte ze zich nu tot Adriaan, paps, Alexander, Ronny en Ronaldo, die zich met zijn vijven aan weerszijden van haar hadden opgesteld.

“Daar worden jullie heet van hé, van die natte pruim van me,” kreunde ze hen toe.

En inderdaad, ze kon zich onmiskenbaar in de stijgende aandacht van de aanwezig pikken verheugen.

“Aftrekken die stijve lullen!” Beval ze. De heren gehoorzaamden haar graag en vijf paar handen begonnen bedrijvig op en neer te gaan.

“Mm… mooi,” kreunde ze, terwijl ze hongerig naar dat kwintet piemels staarde en haar vingers tegelijkertijd alsmaar sneller over haar vulva, kont en stijve klit gingen.

“Wat maken jullie mij heet. Ah! Ik sta in brand. Wie wil er mij komen blussen,” hijgde ze in de aanloop naar haar orgasme. De kerels begonnen zich dadelijk op haar leeg te schieten.

“O, ja! Verdomme, ik ben er,” brulde ze buiten zichzelf toen het zaad haar tegen benen, dijen, buiken, tieten en gezicht begon te kletsen. Haar lichaam schokte oncontroleerbaar. Ze bleef maar klaarkomen, ondertussen het sperma over heel haar lijf uitsmerend en van duimen en vingers likkend, tot de weeën van haar orgasme uiteindelijk wegstierven.

“Oh, dat was zo goed, zo verdraaid goed,” hijgde Marijke na. “Daar kunnen jullie je geen idee van vormen. Een paar uur geleden wist ik nauwelijks dat ik een spleet had en nu… Dat heb ik allemaal aan jou te danken, lieve Veerle. Hoe kan ik je daarvoor ooit bedanken?” Sprak ze.

“Ach liefje. Ik weet nog wel wat hoor.”

Jullie toch ook?

VeerleG

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *