De garagebox…

()

Ik ben een getrouwde man van eind 40 met bi gevoelens en reis een paar keer per jaar naar de andere kant van de plas. Tijdens een van mijn zakenreizen ben ik in contact gekomen met Glen. Hij is homo een echte bottom tevens is hij een vriend van een vast zakenrelatie. Ik ken haar nu al een jaar of 3. We zijn heel erg openhartig naar elkaar toe. Ook over een seksleven. Zij is gay en ze was de eerste aan wie ik bekende bi gevoelens te hebben. Ze wakkerde die gevoelens meer bij me op. Tijdens een bezoek vorig jaar ben ik gaan drinken met haar en een paar vriendinnen en Glen kwam daarbij ook. Het was zeer gezellig en na verloop ging het over seks en wat we lekker vonden.

Na die avond ontmoete ik Glen tijdens die reis regelmatig. En hebben we nog via de whatsapp contact gehouden waarbij we elkaar regelmatig geil maakten. Tijdens deze reis had ik al een paar dagen alleen in bed gelegen en was het zat. Glen wist nog niet dat ik er weer was. Aangezien ik deze reis niet alleen was maar met collega’s was het niet mogelijk om hem bij me te ontvangen. Daarom wachtte ik zo lang om met hem contact op te nemen. Ik weet namelijk dat jij daarna moeilijk te stoppen is. ’s Middag werd ik al steeds geiler en begon steeds meer zin te krijgen. Dus in de loop van de dag heb ik Glen een berichtje gestuurd. Hij werd helemaal gek en wilde gelijk komen alleen dat kon niet. Later op de avond hebben we weer contact. Ik stuurde hem een berichtje dat ik gedoucht en geschoren had en nu lekker glad was. Hij werd geil in schreef dat hij dat nu ook ging doen.

Ik stuur hem een berichtje waarin staat dat ik zin in seks heb en of hij een vrouw voor me kan regelen. Ik probeerde hem uit z’n tent te lokken want ik wist ook wel dat jij dat niet wilde maar met mij naar bed wilde.

Tien minuten later stond hij in de buurt van het hotel waar ik logeerde en stapte ik bij hem in de auto. Hij wist wel een plekje want bij mij kon het niet door mijn collega. We reden richting zijn huis ik dacht dat we daar zouden gaan stoppen maar hij reed echter door. Op mijn vraag waar we heen gaan kreeg ik geen antwoord. Ondertussen aaide ik de binnenkant van zijn been. Ik had zin om in zijn kruis te voelen maar deed dat juist bewust niet. Voor ons rijdt nog een auto. Ik hoor de opmerking die gaat naar ons plekje. Ik kijk en denk? Buiten seksplaats? Als we iets doorrijden zie ik een aantal garagedeuren met daarboven een paar groen brandende lichtjes. Bij de meeste deuren waren de lichtjes gedoofd. Een van de garagedeuren gaat open als de auto voor ons er voor staat. Met verbazing kijk ik. Zodra die auto binnen is sluit de deur zich en wij rijden naar de deur ernaast waarboven ook een groen lampje brand. De deur gaat ook voor onze auto open. Langzaam rijdt Glenn naar binnen. Er hangen hier rode doeken die de afscheiding vormen tussen de auto’s en voor de auto. Gaan we het in de auto doen? Gaat er door me heen. De auto wordt uitgezet en wij stappen uit. Ik loop achter Glen aan en komen in een soort gang achter het rode doek. Hier zie ik een deur met het zelfde nr. als de garagedeur. We gaan die deur binnen en komen in een kamer.

Ik stap de kamer binnen en kijk rond. Er staat een groot tweepersoonsbed met een spiegel erboven aan het plafond een spiegel naast het bed aan het hoofdeinde een en later ontdek ik er nog een.Verder is er nog een badkamer met toilet. En in de kamer hangt nog een tv. Het ziet er allemaal netjes uit. Dan wordt er een keer op de deur geklopt. Glen gaat er naar toe en betaald. Eindelijk kunnen we los.Ik loop naar Glen tot en streel hem over zijn rug ondertussen vinden onze lippen elkaar. Zacht en teder gaan de lippen open en ontmoeten onze tongen elkaar. Zijn handen glijden over mijn lichaam en zoeken een opening onder mijn shirt. Dan voel ik zijn handen op mijn buik en zijn ze opzoek naar mijn inmiddels hard geworden tepels. Terwijl de tongen elkaar steeds verder verkennen leg ik mijn hand op zijn billen en duw hem tegen me aan. De passie neemt toe…

Dan begint Glen met het uittrekken van mijn shirt en voel ik zijn lippen op mijn tepels. Mm… ik wil meer en besluit zijn shirt ook uit te trekken. Daar staan we dan, twee mannen met een ontbloot bovenlijf. Glen duwt me op het bed, daar lig ik dan op mijn rug. Ik voel mijn paal steeds harder worden.

Glen kruip op me en we beginnen weer te zoenen. Onze tongen vinden elkaar ook. Af en toe bijt ik in zijn lippen. Ik aai zijn rug en ga met mijn vingertoppen langs de boven rand van zijn broek. Dan neemt Glen het heft in handen en begint langzaam af te zakken. Ik krijg overal kleine kusjes. Aan mijn tepel begint hij te zuigen en te bijten. Ik doe niets meer en laat me lekker verwennen. Al en toe kijk ik in een van de spiegels. Na mijn tepels is mijn navel aan de beurt. Mijn riem wordt losgemaakt daarna de knoop en de rits… Ik til mijn billen iets op en daar gaat mijn broek van mijn billen. De string die ik had aangetrokken gaat gelijk mee. Daar lig ik dan helemaal naakt en geniet als Glen me begint te likken. Ik voel zijn tong langs mijn paal gaan. Zijn handen aan de binnenkant van mijn benen gaan nu richting mijn ballen. Zachtjes worden ze gestreeld. Ook voel ik zijn vingertoppen tussen mijn billen of verbeeld ik me dat? Glen houdt niet op met likken en dan neemt hij mijn grote paal tussen zijn lippen en begint me te pijpen. Ik doe niets geef me helemaal aan hem over. Wat lekker… Af en toe kijk ik in de spiegel naarst me… Mijn paal staat en aan mijn ballen voel ik dat ik wil spuiten, maar nu nog niet.

Als ik de lippen van Glen op die van mij voel besluit ik de rollen om te keren. Ik draai hem op mijn rug en ga boven op hem zitten. Ik knijp in zijn tepels en trek er zachtjes aan. Mijn tong maakt zijn tepels nog harder. Dan trek ik zijn broek uit maar laat z’n boxer zitten. Mijn vingers gaan langs zijn boxer en soms een klein beetje bij zijn pijpjes in. Zijn lichaam reageert, de bobbel in zijn boxer wordt groter. Ik blijf doorgaan met mijn vingers langs zijn boxer en ga nu met mijn mond naar die bobbel in zijn boxer. Dan gaat zijn boxer uit, krijgt zijn paal de vrijheid. Mijn tong laat ik door zijn lies glijden naar die lekkere paal. Langs zijn stam kom ik bij zijn eikel. Die lik ik rondom. Daarna sluiten mijn lippen om zijn eikel en ik zuig hem naar binnen. Zijn paal is duidelijk kleiner dan die van mij. Eigenlijk vind ik dat wel fijner aangezien ik nog niet zoveel ervaring heb. Ik begin nu te pijpen en ondertussen masseer ik zijn ballen. Nu ligt Glen te genieten Ik proef zijn geil en zuig een bal in mijn mond. Mijn hand begint hem af te trekken. Ik zie hoe hij ligt te genieten.

Ik stop en draai hem op zijn buik en ga boven op hem liggen. Mijn tong likt zijn oor terwijl mijn paal tussen zijn billen ligt. Glen duwt zijn billen omhoog ik weet dat hij mijn paal graag in z’n kutje wilt hebben maar zover is het nog niet. Dan zak ik af richting zijn billen. Mijn vingertoppen strelen zijn billen en vinden zijn bilspleet. Langzaam volgen mijn toppen de spleet. Ik weet hoe ik hem gek kan krijgen. Ik pak een kussen en stop die onder zijn buik zodat de billen omhoog komen. Dan ga ik verder met mijn vingers. Maar nu komt mijn tong erbij. Die glijd nu tussen zijn billen en gaan richting z’n kut. Ik draai rondjes met mijn tong rond zijn kut terwijl ik een vinger een klein beetje in zijn kutje steek. Glen wordt helemaal geil en duwt zijn kont naar me toe. Hij wil mijn paal in zijn kut voelen.

Nu wil ik weer verwend worden en kruip naast hem. We liggen weer te tongen en onze handen voelen elkaars paal en liggen te genieten. Het is duidelijk dat Glen meer wil, hij wil boven op mijn paal zitten. Zijn kutje staat helemaal open. Als hij wil gaan zitten pakt hij mijn paal en begeleid die naar zijn openstaande kut. Langzaam voel ik mijn paal in z’n hete strakker kut glijden. 20 cm verdwijnt in hem. In de spiegel zie ik een geile porno film waarin ik de hoofdrol speel… Glen gaat nu op en neer op mijn hete paal. Ondertussen trek hij aan zijn paal. Ik voel de spanning stijgen in mijn ballen. Hij verhoogt het tempo beide kreunen van genot. Wat een geile film, waarin ik zit. Steeds harder zakt hij op me. Hij is niet meer te stoppen… en ik ook niet meer. Ik grijp de lakens vast en spuit diep in zijn kut. Op dat moment spuit hij op mijn buik.

Dan valt hij boven op me. Uitgeteld liggen we nu op bed…

We strelen elkaar en kijken een beetje tv. Het duurt dan ook niet meer lang of we zijn weer met elkaars palen aan het spelen. Die van mij staat dan bijna weer gelijk om hoog en die van Glen volgt snel. Hij begint me weer af te likken en zuigt aan mijn paal. Ik duw mijn billen omhoog en voel zijn vingertoppen tussen mijn billen. Mm… ze zoeken mijn kutje. Dan maakt Glen zijn vingers nat en doet wat spuug op mijn ster. Ik voel nu ook zijn tong rondjes draaien om mijn kut. Mijn paal wordt harder en harder. Glen begint met een hand mij af te trekken en met zijn ander hand steekt hij een vinger in mijn kut. En nog een vinger… Ik lig te kronkelen op bed. Op de achtgrond hoor ik een meisje heftig kreunen en klaarkomen. Ik begin ook tegen mijn hoogte punt aan te komen. Ik wordt door zijn vingers geneukt…

Dan stopt hij, ik mag nog niet klaarkomen. Ik ga naar hem toe en we beginnen weer te tongen. Onze handen pakken elkaars lichamen en drukken die tegen elkaar aan. Ik knijp in z’n billen en duw en vinger in zijn ster. Lekker nat is het daar nu. Ik merk dat Glen meer wil. Ik stap van het bed af en zeg tegen hem dat hij op zijn knieën moet. Naar achter jij… Glen komt naar achterkant van het bed met zijn billen naar hem toe. Ik pak hem beet en laat mijn paal door zijn bilspleet glijden. En met mijn andere hand trek ik hem af. Glen geniet zichtbaar. Naast me is een spiegel die speciaal voor dit standje is geplaatst. Ik kan het niet laten om er steeds in te kijken. Dan pak ik mijn paal en duw die tegen zijn ster aan. Deze opent zich en langzaam duw ik mijn paal dieper in zijn kut. Met mijn beide handen trek ik hem naar me toe. Ik laat mijn paal nu in en uit hem glijden. Dan begin ik hem flink te neuken. Mijn ballen ketsen tegen zijn billen. Wat een geil gezicht in die spiegel…

Terwijl ik hem aan het neuken ben trek ik hem af. Ik ga zijn darmen vol spuiten… Het is Glen die het eerst klaarkomt en in volg snel daarna. Wat is dat toch lekker. Weer storten we samen op bed. Moe maar voldaan. Het liefst zou ik nu gaan slapen en straks weer verder maar helaas. We tongen nog wat en gaan dan douchen. Glen wast me van top tot teen en kan natuurlijk niet van mijn alweer stijve paal afblijven. Daarna was ik hem. We kleden ons aan en melden ons af. We lopen naar de auto en wachten tot de deur opengaat

Even later zet Glen me bij het hotel af. Ik kruip alleen mijn bed in en geniet nog na en kan het laten om mezelf…

Vincent

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *