Een verrassende avond

()

Een drukke periode is net achter de rug, veel tijd voor iets naast het werk was er niet maar daar komt nu eindelijk wat verandering in. Mijn relatie heeft er niet echt onder geleden maar er was toch wat minder intimiteit dan in een rustige periode. Ik hoop dat ik met mijn vrouw samen naar de sauna kan, meestal is dat een ideaal voorspel voor een mooie erotische avond onder ons twee. Er komt echter iets tussen en ze gunt mij een avondje sauna alleen.

Ik ga naar onze gekende locatie, een openbare sauna waar het op donderdagnamiddag meestal heel rustig is. Een douche staat als eerste op het lijstje. Lang laat ik het water over mijn lichaam stromen. Naast mezelf lijkt er enkel nog een koppel aanwezig te zijn. Dat is goed nieuws, dan kan ik genieten van de verdiende rust.

Na de eerst saunabeurt laat ik mij in het zwembad glijden. Het koppel hang aan de rand en het duurt niet lang voor we een praatje slaan. Een knap slank koppel, blonde vrouw met kort haar en eerder kleine borsten. De man is iets groter dan mezelf en lijkt helemaal niet behaard te zijn. Ikzelf ben ook zeer weinig behaard, en waar er haar staat trim ik dat regelmatig bij.

De vrouw stapt uit het zwembad om iets te halen om te drinken. Onbewust kijk ik haar na, ze heeft een strak lichaam. Onder water lijkt en een klein beetje beweging te komen tussen mijn benen. Dat mag natuurlijk niet maat dat maakt het enkel nog een beetje erger.

Hanne komt terug en komt naast mij staan en geeft mij het drankje aan. Het lijkt alsof ze door de drank een ander karakter heeft gekregen. Ze komt dichter tegen mij aan staan en duwt mij op die manier tot tegen haar man. Ik voel onder water een hand over mijn been strelen en ik kijk haar recht in de ogen. Ze vraagt of ik het erg vind. Ik stamel van nee en het strelen gaat hoger tot aan mijn lid. De hand beweegt zachtjes op en neer en ze kust mij op de lippen.

Ik kus graag terug. De hand gaat heerlijk op en neer. Ze zet haar glas neer en neemt mijn gezicht tussen haar handen om mij intenser te kussen. Nu besef ik pas dat het niet haar hand is die mijn lid aan het masseren is. Ik schrik maar kan niet echt reageren want ik word hevig gekust. Ik had dit nooit verwacht maar ik geniet.

We schuiven op naar de trapjes van het zwembad waardoor ik wat uit het water kan stappen. Zij gaat met haar benen open boven mij staan en ik begrijp dat ze graag gelikt wordt. Op hetzelfde moment voel ik een tong over mijn eikel likken en verdwijnt hij helemaal een in een warme mond.

Hanne komt heel snel klaar, zelfs meerdere keren na elkaar en ze duwt mij nu terug het water in. Haar man, Jan, trekt ze uit het water en ze neemt zijn lid dat een stuk kleiner is dan dat van mij in haar mond.

Ze trekt mij tegen haar aan en voor ik het weet pijp ik voor het eerst in mijn leven een man. We wisselen elkaar af en ik vind het ongelooflijk geil. Ik blijk het goed te doen want ze laat het mij helemaal alleen klaren. Ik voel dat Jan gaat komen en ik trek hem klaar. Hanne neemt mij bij de hand en op de rand van het zwembad vraagt ze mij haar te neuken. Ik schuif mij diep in haar en als ik de hand van Jan tegen mijn kontgaatje voel kom ik heftig klaar, het lukt mij nog net om mij terug te trekken en mijn zaad op haar lichaam te laten vallen.

Wat een verrassende avond en wat mij betreft voor herhaling vatbaar…

Verwenner

Graag uw sterrenwaardering en/of als reactie hier onder. Dank u wel.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Een verrassende avond”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *