Dromen zijn …

()

Op een vrije namiddag verlaat ik mijn werk en wandel ik naar het afnamecentrum van het Rode Kruis. Het is er heel rustig en ik herken er niemand. De enkele verpleegsters die er zijn, zien er heel jong uit. Ik check in en een verpleegster leidt mij naar een vuurrode zetel. Ik krijg zicht op de straat, maar ik merk alleen maar dat het meisje een mooi gevormd lichaam heeft. Ze vraagt of het mijn eerste keer is en ik knipoog en zeg. “Neen, neen, ik weet van wanten…”. De verpleegster snoert mijn arm met een kleurrijke band en maakt mij vast aan de armleuning. Nu knipoogt zij naar mij en zegt. “Ik ook…”

Ineens verlaten alle verpleegsters de zaal en draaien de tv-schermen die in de lucht hangen in mijn richting… Ik schrik een beetje en ineens wordt een heel mooi erotisch filmpje getoond. Mijn piemel wordt meteen stijf. Op dat moment kom jij, een collega waar ik al een tijdje een relatie heb, het centrum binnen. Ik begrijp er niets van en ik vraag wat jij hier komt doen. Je lacht een beetje mysterieus en je bindt mij nu ook vast met mijn andere arm. Je doet de schuifdeur dicht die de ontvangstruimte scheidt van het bloedcentrum.

Je zegt dat ik mij nergens zorgen hoef over te maken, de lichten dimmen en we kijken even naar het filmpje. Ik lig nog altijd met mijn armen vastgebonden, zodat jij jouw gangetje kan gaan. Je kleedt je uit zoals de vrouw in het filmpje. Je wrijft over jouw tepels, je hebt er duidelijk veel zin in. Jouw andere hand glijdt naar beneden en je streelt jouw naakte poesje. Je ziet dat ik wat ongemakkelijk zit in mijn zetel en je laat de zetel zakken. Je maakt mijn broeksriem los en mijn lid steekt zijn kopje boven mijn slip. Je likt met het puntje van jouw tong aan mijn eikel en je houdt mijn lid vast terwijl je zo naar beneden likt en terwijl je met jouw vingers mijn eikel lichtjes masseert. Ik blijk heerlijk te smaken en je likt verder tussen mijn benen en stopt mijn zachte ballen in jouw mond. Je ziet dat ik geniet en je trekt mij broek nu helemaal uit.

Je herneemt en je brengt jouw vinger in mijn anus en duwt en masseer lichtjes. Ondertussen lik en zuig je mijn kleine broer. Soms met je tong schrapend over mijn eikel. Ineens heb ik er genoeg van en ik wil losgemaakt worden. Je plaagt mij en zegt dat ik nu maar verder mijn plan moet trekken…

Er ligt een kleine vibrator onder in het kastje en je begint jezelf weer wat te bevredigen. Na een tijdje maak je mij toch los en ik ben hitsig. Ik duw jou op de zetel, ik trek jouw lipjes open en ik lik jou als een hondje. Ook ik duw nu een vinger in jouw achterste gaatje en dat had je duidelijk niet verwacht. Je begint te kreunen. Ik spring van de zetel, ik houd jou met jouw rug tegen mij aan en ik streel jouw klitje. Je buigt voorover omdat je het bijna niet meer kan houden, ik duw jou op het bed en breng mijn lid langs achteren naar binnen. Ik houd met mijn handen jouw borsten vast en knijp er zachtjes in. Je kreunt harder en ik kom stotend klaar, jij volgt onmiddellijk.

We moeten lachen omdat ik nu in een bloedcentrum mijn zaad aan het geven ben. En je zegt al lachend dat het ook voor het goede doel is. We kleden ons aan en ik ga terug op de zetel liggen. Je verlaat de ruimte, de lichten gaan aan, de verpleegsters komen binnen.

Verwenner

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onderaan. Dank u wel.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *