en man, meertje, motor en Corsica

()

Ik geniet een heerlijke vakantie op Corsica, het is nog buiten de toeristenperiode, en dus lekker rustig. Ik ben er al een weekje en al heerlijk ontspannen. Vandaag wil ik een motor gaan huren, om eens lekker over het eiland te toeren, heerlijk, zonder helm met de wind door de haren. Een erg fleurig luchtig gebloemd kleedje dat lekker opwaait als ik snelheid maak. Tussen de te huren motoren staat ook een oude Harly, zo’n ouderwetse met van die zweefzadels, als je daarop rijd voel je de motor door je hele lichaam trillen, en dat geeft de ultieme kick. Ik heb al aardig wat kilometers gereden, en vind het tijd voor een terrasje. Als ik daar zit te genieten van een heerlijke ijskoffie wordt mijn blik getrokken door een prachtige man.

Je komt op het terras toelopen met de zon in je rug, en door je lichte witte shirt zie ik de heerlijke contouren van jou lichaam je ziet er lekker gespierd uit, mijn hart slaat over, wat een heerlijke man, je lijkt wel een droom, en ik wil je beminnen. Jou blik valt op de Harly, je kijkt er vol interesse naar, en ik zeg je dat je wel een stukje achterop mag, je kijkt me aan, lacht en knikt, het lijkt je heerlijk. Eerst drinken en babbelen we nog wat jij heet Arnulf en ik vind jou een erg erotische man., en dan stap je achterop. Hm… Je ruikt lekker, en je pakt me stevig vast, ik voel jouw stevige armen om mijn heen. We toeren door de binnenlanden, en ik zorg er voor dat de motor hoog in de toeren draait, ik voel de motor flink trillen in mijn kruis en kont, hm…, en ik weet dat dat bij jou niet anders is. De wind streelt mijn dijen en mijn kruis. Je pakt me nog steviger vast, en ik voel je harde borst tegen mijn rug. Je begint me over mijn borsten te aaien, aan mijn oorlel te knabbelen, en zegt dat je zo geil wordt van die trillingen in je kruis.

Als antwoord geef ik een paar keer stevig gas. Hm…, je kreunt in mijn oor en je handen gaan op onderzoek uit, en vinden, in mijn string een paar natte lipjes. Dan zeg je dat je een rustig plekje wil zoeken, om even samen lekker te spelen. Ik ga met mijn hand naar achteren, en voel door je strakke spijkerbroek aan je kruis, je bent al heerlijk hard, ik knoop je broek los en haal die heerlijke harde pik van je er uit, hm…, jij bent er helemaal klaar voor. We stoppen op een beschut plekje bij een klein meertje. Als ik in jouw broeierige ogen kijk wil ik je zoenen, onze tongen spelen een opwindend spel, en ik wordt altijd erg geil van lekker tongen, onze sappen vermengen zich, en ook jij kreunt van genot. Je duw jouw stijve tegen mijn kruis, en voel de hitte, en begin je heerlijke stevige billen te masseren, hm… wat hou ik daar van. Ik leun nu tegen de motor en jij begint mijn jurk los te knopen, hm… mijn borsten met harde tepels ontbloten zich. Ik zie je verlekkerd kijken en ik wordt daar nog natter van, je neemt mijn harde tepels in je mond, hm… heerlijk, dit zou ik uren kunnen volhouden zo lekker, maar je vingers knopen door, en je laat mijn jurk nu op de grond glijden.

Ik sta nu alleen nog in mijn string, en omdat dat zeiknat is laat ik die ook van mijn billen glijden, je kijkt bewonderend naar mijn prachtige poesje. Hm… je wilt mijn poesje likken en mijn sappen proeven, maar je zal geduld moeten hebben. Ik wil nog even genieten. Ik doe jouw shirt uit en er komt een heerlijke gespierde borst partij te voorschijn, ik kus je borst en zak langzaam naar beneden, je tepels worden al hard en ik zuig er heerlijk aan, oh… wat ben jij lekker zeg. Ik daal verder naar beneden, mijn tong langs je navel tot het randje van je broek, ik kijk even naar boven om te zien hoe jij geniet, dan knoop ik je broek open. Er komt een zwarte strakke boxer tevoorschijn heel geil met al die contouren zo, ik laat je spijkerbroek langzaam over je billen naar beneden glijden. Ik kus die harde bobbel in je boxer en lik er speels aan, je zegt.

“Je maak me gek mm…” Met mijn tong langs het randje van je boxer kom ik steeds dieper ik voel nu met mijn tong je eikel, een heerlijk gevoel en ik verlang er naar om hem in mijn mondje te nemen. Met mijn tanden trek ik je boxer uit en moet oppassen dat ik geen draai om mijn oren krijg van je pik, zo hard is hij. Mm… je ziet er heerlijk uit lekker glad. Ik begin je ballen te likken en kom zo zachtjes omhoog langs jouw staaf, tot ik bij je eikel beland en neem deze heel langzaam dieper en dieper in mijn mondje. Ik kreun er bij, wauw wat vind ik dat lekker zeg ik sabbel en zuig er aan. Je trekt me langzaam omhoog, en begint mijn schaamstreek, dijen, zachtjes te kussen, en je geeft kleine likjes. Jou handen masseren mijn billen, en slaan daarbij geen plekje over. Ik geniet hier erg van, en je ziet mijn poesje steeds natter worden. Een druppelt glijdt langs mijn dijen naar beneden. Je proeft er aan en likt haast alles op, hm… heerlijk. Je kom nu steeds dichter bij mijn poesje, en je lik nu mijn heerlijke lipjes. Hm…, ik voel de wellust trillen door mijn billen, hm… wat ben je toch een lekkerding. Je hebt mijn klitje gevonden en je begint er heerlijk op te zuigen, ik geniet met volle teugen, en als jij ook nog twee vingers tussen mijn hete lipjes laat glijden kreun ik luid, en zeg dat ik je harde pik wil voelen.

Ik ga op handen en knieën zitten, en vraag je mij te nemen, om jouw pik in mijn hete kut te rammen en met jouw ballen tegen mijn billen te stoten, hard stevig en snel, ik hunker naar een orgasme en ik wil je zaad in mijn kut ontvangen. Je voldoet graag aan mijn verzoek, je kniel nu achter mij en bewonder mijn prachtige achterwerk, je richt jouw harde pik en wrijf met je eikel over mijn lipjes en klitje. Ik duw mijn kont naar achteren, en kreun dat je me nu eindelijk moet neuken. Je stoot hem in een keer tot aan jouw ballen in mijn hete kut, en begin me stevig te neuken. Je neemt mijn billen in jou handen en verhoogt het tempo. Ik kreun dat ik het niet meer houd en ga komen. Ook jij voelt je ballen koken, en sta op spuiten, ah… ha… ah, hm… mm… wat heerlijk. Je spuit mijn hete kut vol met jouw zaad en blijft nog even genietend nastoten. Dan rollen we om en beginnen lekker nagenietend te tongen.

Hm…, dat was heerlijk. Voor het verfrissen, besluiten we een duik in het meertje te nemen… En daarna… hm…, we blijven vast nog even bij het meertje, en we hebben beide ook nog twee weken tegoed op het hete Corsica.

Veronique

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *