Er wordt gebeld

()

“Doe jij even open,” roept Arn vanuit de douche. Ik ben ook net onder de douche geweest en doe nog in mijn badjas de deur open. Er staat een keurig meisje op de stoep met een schrijfmap in haar hand. Ze is mooi, heel mooi zelfs, ik denk dat ze uit Turkije of Marokko komt en ze spreekt met een ligt accent. Ik schat haar op 20 jaar. “Sorry, dat ik U stoor maar ik kom namens bureau ‘Marketing Strategy’ dat in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid een onderzoek doet, zou ik wat mogen vragen?”

Ik frons mijn wenkbrauwen want ik heb een bloedhekel aan enquêtes. Het is kennelijk van mijn gezicht af te lezen want ik zie de teleurstelling al op haar gezicht verschijnen.

“Ik wil U vragen of U mee wilt werken aan een enquête, het duurt normaal maar een half uurtje.” Mijn eerste reactie is om haar af te poeieren met een smoesje want ik ben echt allergisch voor dat soort onderzoeken maar ze ziet er zo lief uit dat ik het moeilijk vind om haar te kwetsen. Ik doe één flauwe poging om er onderuit te komen en zeg, “zoals je ziet ben ik eigenlijk niet gekleed.”

“Geeft niets hoor, ik loop er zelf ook heel vaak zo bij, ik vind het trouwens een heel mooie badjas.”

“Doe je altijd dit soort werk?”

“O, nee. Ik werk freelance want ik ben eigenlijk studente en ik doe dit alleen om wat bij te verdienen, het is mijn eerste dag.” Ik smelt al een beetje.

“En, bevalt het?” Vraag ik.

“Och, niet echt, een hoop mensen hebben helemaal geen zin om mee te werken.”

Nu ga ik om, ik denk, ‘dat arme kind, probeert wat bij te verdienen maar komt bijna niet aan de bak’.

“Wel, kom dan maar even binnen” en ik ga haar voor naar de woonkamer. “Mijn vriend komt er zo aan, want die is nog niet helemaal klaar.”

Ze gaat op de bank zitten en ik loop nog even snel naar de badkamer om Arn te vertellen dat we bezoek hebben. Anders zie ik hem er nog voor aan om dadelijk naakt de kamer binnen te komen struinen. Als ik terug kom zie ik dat ze zit te wachten met een dikke stapel formulieren op haar schoot en ik denk bij mezelf, ‘nou, als we dat allemaal moeten doornemen zijn we wel even bezig’.

“Waar gaat het onderzoek eigenlijk over?” Vraag ik.

“Het onderzoek gaat over seksueel gedrag binnen de Multiculturele Belgische samenleving,” zegt ze.

“Oh, jee, dat zal een hele klus worden!”

“U vindt het toch niet erg om daar wat vragen over te beantwoorden?” Vraagt ze weer met dat allerliefste lachje.

“Helemaal niet, maar je moet alleen geen ‘U’ meer tegen me zeggen hoor, want ik denk dat we bijna niets in leeftijd verschillen”

“OK,” zegt ze, zullen we dan maar beginnen?”

Ze begint met het eerste blad waar allemaal algemene vragen op staan over leeftijd, opleiding, geboorteplaats en dergelijke. Mijn naam wordt niet gevraagd want het is wel allemaal anoniem. Ik ben benieuwd of ze gewoon alle deuren langs gaat of dat ze met een lijst met adressen werkt en ze vertelt dat het een representatief onderzoek is en dat met de computer eerst een representatieve selectie gemaakt is. Nu komen de vragen over de gezinssamenstelling, en daar zijn we snel mee klaar. Dan de vragen hoe vaak je ‘het’ doet en hoe. Dat is interessanter want ze heeft er een tekening bij met silhouet afbeeldingen van allerlei standjes. Ik wijs onbevangen aan wat Arn en ik al zo meer hebben uitgeprobeerd de laatste tijd. Ze kijkt me bewonderend aan. Het volgende vragenlijstje gaat over sekshulpstukken en ik vertel dat wij in onze slaapkamer wel het één en ander op dat gebied hebben liggen. Weer die speciale blik naar mij, zo van nou, nou! Ik zie het wel en zeg.

“Ja, schat, ik weet niet hoe dat bij jou zit maar Arn en ik zijn gewoon dol op seks en we willen zo veel mogelijk uitproberen.” Dan komen de vragen over buitenechtelijke relaties.

“Oh, vreemd gaan bedoel je” zeg ik en ik beantwoord het allemaal zo eerlijk mogelijk. We zijn nu bij het laatste blaadje aangekomen. Maar, omdat ik ook nieuwsgierig ben naar haar seks ervaringen vraag ik.

“Heb jij ook een leuke vriend?” Ik zie haar gezicht betrekken, ze kijkt een hele tijd triest voor zich uit zonder iets te zeggen en te zien. Ik word er ook een beetje bedrukt van, kennelijk heb ik een heel gevoelige snaar geraakt. “Wil je er niet over praten?” Vraag ik. Weer een lange stilte. “Wat is er dan toch, schat?” Ze pinkt een traan weg. “Sorry, daar moet ik jou niet mee belasten.” Nadat ze met een papieren zakdoekje, wat ik voor haar opgezocht heb, haar ogen gedept heeft zegt ze. “Niet erg professioneel van mij om me zo te laten gaan.”

Ik weet nog steeds niet waarom ze zo overgevoelig op mijn vraag reageerde en ik durf het ook niet meer te vragen. Ze komt er zelf wel mee als ze het kwijt wil denk ik bij mezelf. Na een hele lange stilte komt het er dan eindelijk uit, met natte ogen en doorgelopen mascara vertelt ze dat ze eigenlijk op meisjes valt en dat dit in haar omgeving totaal niet geaccepteerd word. Ik ben naast haar op de bank gaan zitten en heb mijn armen om haar heen geslagen. Ze vertelt dat door haar familie eigenlijk al een bruidegom voor haar was uitgezocht maar dat het een oudere man is die ze helemaal niet ziet zitten. Ik vraag of ze nu een andere relatie heeft en ze antwoordt dat ze een paar jaar een vaste relatie heeft gehad met een meisje maar dat die onder druk van de familie stuk is gegaan.

“Heb je het nog nooit met een man gedaan?” Vraag ik.

“Nee, ik ben 21 jaar en ben wat dat betreft nog steeds maagd” antwoordt ze.

Ze snikt nog steeds een beetje en ik kus haar tranen weg. Ze laat het toe en vindt het zo te zien zelfs fijn. Ik omhels haar daarom steviger en kus haar vol op de mond. Ze smaakt heerlijk en ze ruikt ook aangenaam, eigenlijk vind ik alles aan haar goed; alleen is er dat grote verdriet. Ik heb een onstuitbare behoefte om haar te troosten, om heel lief voor haar te zijn. Ze ziet er zo kwetsbaar uit. Ik ga met mijn hand onder haar truitje en maak haar BH los. Ze laat het allemaal toe en ik zie zelfs iets van een glimlach om haar mond. Voorzichtig masseer ik haar borsten en we praten fluisterend verder. Ze verteld dat ze nu door haar familie verstoten is en dat ze het nu zelf allemaal moet uitzoeken binnen de Nederlandse gemeenschap. Ik denk bij mezelf. ‘die klote religies, altijd en eeuwig onderdrukking en vooral van de vrouw’.

Gelukkig heeft ze haar studie want die brengt haar in contact mat andere jongelui maar ze moet er hard bij werken anders komt ze financieel niet rond. Ik heb haar truitje nu omhoog en kus haar prachtige tepels en ze geniet zichtbaar. Ik heb Arn ’s hoofd al één keer door een kier van de deur zien kijken, hij trok zich met een grijns weer terug en het meisje heeft er verder niets van gemerkt. Ik heb mijn hand nu onder haar korte rokje gewurmd op zoek naar haar kut. Ik leg mijn hand er op en vraag.

“Had je lekkere seks met je vriendin?”

“Ja, dat mis ik nu ook heel erg.”

“Gingen jullie ook likken en zo?” Vraag ik nieuwsgierig.

“Ja, en vingeren en zo, we waren echt heel gelukkig.” Ik voel dat ze er rijp voor is om door mij verwend te worden en ik stel haar voor om naar de slaapkamer te gaan. We staan voor de grote spiegel en ze laat zich gewillig door mij uitkleden en we kussen elkaar teder. Ze is wondermooi zoals zij daar zo in haar naaktheid voor me staat met een heel licht getinte huid, prachtige borsten en mooie vrouwelijke brede heupen.

“Wat ben je mooi” stamel ik, dat brengt haar zichtbaar in verwarring en ze slaat haar ogen neer. In al haar eenvoud staat ze daar mooi te zijn, niets, geen moderniteiten als tatoeage, piercing en dergelijke. Gewoon nog haar op haar kut zoals iedereen vroeger had, ook onder haar oksels, allemaal in dezelfde kleur als dat prachtig halflange haar wat tot de schouders hangt. Ik denk bij mezelf. ‘Hier staat de oervrouw of oermoeder’ en ik voel mezelf ineens een opgefokte trut die zo nodig aan alle modes moet meedoen.

Ik krijg een verschrikkelijke zin om bij haar weg te kruipen op haar moederlijke schoot. Nu helpt zij mij op haar beurt om me uit te kleden en ze kijkt verbaast naar mijn geile ondergoed wat in niets lijkt op het degelijke setje wat zij zonet nog aan had. We liggen op bed, strelen elkaar en fluisteren elkaar lieve woordjes toe. Ik heb het gevoel of ik haar al jaren ken maar het is waarschijnlijk mijn moeder die ik in haar zie en die me zo’n vertrouwelijkheid geeft. We liggen heerlijk te knuffelen en te zoenen. Arn is ook aangeschoven, hij kon het waarschijnlijk niet meer houden. Hij ligt achter haar op bed en ze ligt nu dus in de sandwich. Ik fluister zachtjes tegen haar.

“Schrik maar niet schat, dit is de liefste jongen die er op deze wereld bestaat.”

Ze kijkt om en lacht naar hem. Arn en ik klemmen haar vast tussen ons in alsof we al haar verdriet uit haar wil knuffelen. We strelen haar. Arn begint haar achterlangs te vingeren en ik zuig op haar harde tepels. Ze kreunt zachtjes en ik voel dat we gewonnen hebben; haar gevoel van verdriet heeft plaatsgemaakt voor wellust. Pure geilheid maken we in haar los. We gaan door, vingeren, likken, strelen kussen, alle verleidingstechnieken worden door ons uit de kast gehaald. Ik fluister in haar oor. “Als je wilt kan je hier door de liefste jongen van de wereld ontmaagdt worden.”

Ze kijkt vragend achterom naar Arn en die wil volgens mij niets liever. Ze fluistert naar mij.

“Gek hè, met jou er bij is dit de eerste keer van mijn leven dat ik me bij een jongen toch veilig voel.”

Ik zeg dat ze ook nergens bang voor hoeft te zijn. Wij zouden nooit iets doen wat ze niet wil. Ik zeg haar ook dat Arn de beste minnaar van de wereld is en dat ze deze eerste keer waarschijnlijk nooit van haar leven meer zal vergeten. Dan vraagt ze me of ik dan helemaal niet jaloers ben en ik antwoord.

“Natuurlijk niet liefje, ik heb hem iedere dag voor mezelf, ik vind het helemaal niet erg om te delen, ik gun het je zo.”

Ze ligt op haar rug, ik streel haar borsten, Arn is op haar geklommen en heeft zijn grote pik in de aanslag voor haar poort. Hij heeft een ultra dun condoom om met een goed glijmiddel omgedaan. Ik krijg een soort van religieus gevoel over me, alsof we een heilig ritueel aan het voltrekken zijn. Mijn eigen ontmaagding is al weer zo lang geleden dat ik het me bijna niet meer kan herinneren. Wel weet ik dat het lang niet in zo’n goeie sfeer was als hier. Ik werd gewoon ruwweg gepakt, en later voelde ik me dan ook goed genomen door die klootzak.

Arn neukt haar voorzichtig uitwendig, zoekt met zijn eikel haar klitje en masseert dat in uiterste concentratie. Ik kijk naar hem en ben trots op ‘mijn’ lover boy.

Het meisje wordt extatisch opgewonden, ze is echt in de zevende hemel en ze dreigt te komen. Maar mijn schat voelt dat feilloos aan en stoot net voor haar explosie door naar haar liefdestunnel. Ze heeft geen pijn gevoeld, ik zie op haar gezicht alleen een gelukzalige glimlach. Eerst neukt hij alleen aan de ingang van haar schede en probeert haar klitje weer mee te stimuleren bij dit liefdesspel. Dan plotsklaps gaat hij zo diep mogelijk alsof hij het eind van haar tunnel wil bereiken. Ze is nu niet passief meer maar deint ritmisch mee op de stoten van deze heipaal, haar benen hoog opgetrokken om hem zo diep mogelijk toe te laten. Ze kreunen, zweten en neuken elkaar naar een fenomenaal slot. Ik weet nu al dat Arn er weer in zal slagen om tot een gezamenlijk orgasme te komen. Hij kan het, ik weet het. Arn voelt als geen ander aan hoever zijn partner is, dat maakt hem tot mijn ‘all time champion’.

Ik voel me ineens alleen en duik in mijn nachtkastje voor een troost lul. Ik ben van onderen drijfnat en kan de dikke dildo moeiteloos naar binnen brengen. Ik lig naast het neukende stel mezelf te masturberen en verbeeld me dat het Arn zijn pik is die snel en diep in me beweegt. Arn heeft het in de gaten wat ik doe. Maar, het meisje ligt alleen maar met die extatische blik in Arn ’s ogen te kijken. Ik probeer hun neuk ritme te volgen en heb het beeld voor ogen dat mijn schat twee pikken heeft en dat hij zo ons tweeën tegelijk kan bedienen Ze gaan harder! Harder! Ik volg! Dan nog harder! En nog harder, en dan, ineens dat extatische langzaam klaarkomen. Jezus, wat komen die lekker! Ze gillen het uit van genot, en ik, ik ben er bijna.

Arn ziet het en hij komt, terwijl hij in het meisje blijft met zijn hand naar mijn gloeiende kut. Ik blijf fanatiek de dildo in me rammen en Arn vingert mijn klitje. Ik kijk in de gelukzalige blik van het meisje haar ogen, peilloos diep en dan kom ik ook zalig klaar. We blijven nog een hele tijd intiem liggen en dan zeg ik trots tegen haar, “heb ik te veel gezegd?”

“Dit vergeet ik noot meer, jullie zijn een onwijs lief stel!”

De enquête zijn we allemaal vergeten.

Veronique

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *