Het geheimzinnige weekend

()

Na ons avontuurtje aan de oever van de Maas was Monica nooit ver uit mijn gedachte, maar, ze had mijn gegevens en ik liet haar het initiatief. En ja, ik was een beetje verbaast maar ook opgelucht en gevleid dat ze belde, we hebben oeverloos gekwebbeld over de meest intieme wensen en verlangens een gelijk heeft zij een geheimzinnig weekend afspraak gemaakt. Wat en hoe wou ze als verassing houden.

Een paar minuten over tien ging de deurbel en door het glas zag ik Monica staan. Ik deed deur open en wat ik toen zag maakte mijn kut al een beetje nat. Monica droeg een lange witte zeer doorschijnende broek met daaronder een wit slipje. Ook haar topje was wit en haar mooie borsten stonden stevig naar voren. Ik kon goed haar mooie donkerbruine knoppen zien met daarop haar mooie tepels. Voor deze gelegenheid had Monica geen BH aangetrokken en dat maakte mij meteen botergeil. Ik had zin om Monica naar binnen te trekken en haar flink te nemen. Maar aangezien er een heel weekend voor me stond deed ik dat wijselijk niet.

Samen liepen we naar haar auto en onderweg naar onze bestemming (ik wist toen nog niet waar we heen gingen) praatten we wat met elkaar. Natuurlijk kwam ook het weekend ter sprake maar helaas voor mij hield Monica daar haar mond over. We hadden ongeveer een uurtje gereden toen Monica bij een benzine station stopte om even te tanken. Ze vroeg of ik iets wilde drinken of eten. Ik zei haar dat ik wel een colaatje zou lusten. Ze tankte de auto vol en liep naar binnen om af te rekenen. Ze was net binnen toen er naast de auto een bestelbusje stopte.

Er stapten 3 vrouwen uit en die liepen op Monica’s auto af. Zonder iets te zeggen trokken ze mijn deur open en trokken mij uit de auto. Ik stribbelde tegen maar met z’n drieën waren ze mij heel snel de baas en werd ik het busje in gesleurd. Ik werd ontvoerd! Schreeuwend en krijsend werd ik in het busje afgevoerd. In het busje werd mij een soort blinddoek omgedaan en mijn handen en benen werden vastgebonden. Ik lag totaal hulpeloos ergens in een busje en was overgeleverd aan de vrouwen die mij hadden ontvoerd. Nog steeds bleef het busje doorrijden en na een aardig tijdje gereden te hebben stopten we eindelijk. Iemand hielp mij uit het busje en door twee mensen werd ik ergens naar toe gedragen. Een deur ging open en ik werd nar binnen gedragen. Langzaam werd ik op een zachte ondergrond gelegd (dat bleek later een matras te zijn) en de touwen om mijn armen en benen werden losgemaakt.

Ook mijn blinddoek ging af en nog een beetje last hebbend van het licht in de ruimte keek ik in het rond. Wat ik zag maakte mij een beetje bang en toch vond ik het wel opwindend. Er stonden zo’n 10 à 15 vrouwen om mij heen die allemaal naar mij keken. Eentje stapte er naar voren en begon aan mijn kleren te zitten en maakte mijn blouse los. Ze trok mijn blouse helemaal uit en begon toen mijn broek los te knopen. Natuurlijk probeerde ik tegen te stribbelen maar aangezien ik niet tegen 15 vrouwen op kan had ik dat ook al snel gezien. Nadat ze mijn knoopjes had los gemaakt trok ze mijn broek en slipje tegelijk uit zodat ik alleen in mijn BH op een matras lag en bekeken werd door een groep vrouwen. Ergens in de groep zei iemand dat mijn BH ook wel uit kon want dan waren tenminste mijn grote borsten zien. Dezelfde vrouw die mij al had ontdaan van de rest van mijn kleren deed nu ook mijn Bh uit en mijn borsten sprongen naar voren.

Met allebei haar handen pakte ze mijn borsten beet en begon ze te kneden. Dat deed ze verschrikkelijk lekker want mijn kutje werd al een beetje nat. Aangezien ik helemaal naakt voor deze vrouwen lag zagen zij dat natuurlijk ook. Mijn benen werden wijd gespreid zodat mijn kut goed zichtbaar was voor alle vrouwen die om mij heen stonden. Mijn lipjes werden opengetrokken en ze konden allemaal een blik in mijn binnenste werpen. Aan hun ogen kon ik wel zien dat ze er stuk voor stuk geil van werden en het duurde dan ook niet zo lang voordat de vrouwen zich allemaal bukten en mijn lichaam betastten. Over mijn hele lichaam voelde ik de handen van de vrouwen. Een paar handen masseerden mijn borsten en in mijn kut verdwenen gelijk een paar vingers die heerlijk sopten. Omdat ik op mijn zij lag werd ook mijn kontje onderzocht. Ook in dit gaatje verdwenen een paar vingers. Op een gegeven moment riep één van de dames iets en allemaal gingen ze weer staan in een cirkel om mij heen.

Door twee vrouwen werd ik opgepakt en meegenomen naar een andere kamer. Daar werd ik in een soort hangmat gelegd en werden mijn armen achter mijn hoofd vastgebonden. Mijn benen werden helemaal gespreid en apart vastgebonden. Daar lag ik dus vastgebonden in een ‘hangmat’ totaal overgeleverd aan mijn ontvoerders. Binnenin mijn lichaam begon iets te gloeien van geilheid. Ik liep dan wel een geil weekend met Monica mis maar dit wond mij toch ook wel op. Die gedachte ging door mijn hoofd. Terwijl ik aan mijn geile Monica lag te denken zag ik dat alle vrouwen een dildo hadden voorgebonden en zichzelf ‘aan het aftrekken waren’. Hoewel ik hulpeloos in de lucht hing werd ik eigenlijk alsmaar geiler en op de één of andere manier merkten de vrouwen dit ook. Eén stapte naar voren en ramde haar voorbind-dildo met één stoot helemaal in mijn kletsnatte kut. Ik hapte even naar adem en ik begon te kreunen terwijl ze mij met harde diepe lange halen begon te neuken.

Mijn poes is echter niet mijn enige gaatje dat geneukt wilde worden en al snel werd aan mijn gedachte gehoor gegeven en ook mijn kontje werd door een dildo heerlijk gevuld. Met een beetje vaseline op de dildo en wat in mijn kontgaatje werd ook mijn geile kont heerlijk geneukt. Deze vrouw deed het rustig aan want volgens mij wilde ze er zelf ook van genieten. Het maakte mij allemaal niets meer uit want ik werd dubbel geneukt en dat vond ik heerlijk! De volgende dildo’s dienden zich aan en er werd gewisseld zodat er weer ‘vers vlees’ in mijn lichaam kwam. Er waren inmiddels een aantal vrouwen geweest die hun dildo hadden afgedaan en die kwamen dan ook bij mijn gezicht staan. Opeens zag ik 4 kale kutten voor mijn gezicht dat achterover lag staan. Dat beviel mij eigenlijk wel! Voordat ik het wist, had één van die mosselen zich op mijn gezicht geplaatst.

Ze beval mij om haar te likken en te zuigen. Ik kon moeilijk ergens anders heen dus ik stak mijn tong uit en begon te likken aan die kut. Ze smaakte heerlijk en ik proefde van haar lekkere sappen die uit haar kutje vloeiden. Ondertussen werden er weer andere dildo’s in mijn kutje en kontje geduwd zodat mijn lichaam goed gevuld bleef en ik werd dus constant geneukt door twee vrouwen. Ook boven mijn gezicht werd regelmatig gewisseld zodat ik meerdere kutjes moest likken. Op een gegeven moment stak mijn tong diep in een grotje en deze vrouw begon heftig te schokken. Ze stond op het punt om klaar te komen! Ik bleef met mijn tong haar kut bewerken en niet lang daarna kwam er een golf van sap op mijn mond af. Ik hield mijn mond wagenwijd open om maar zoveel mogelijk van haar sappen binnen te krijgen. Met mijn mond vol met sappen lag ik daar terwijl ik nog altijd geneukt werd door twee dildo’s.

Nadat de vrouw al haar sappen had laten lopen was het mijn beurt om klaar te komen. De smaak van haar sappen bleef in mijn mond hangen en de gedachte aan Monica maakte mij zo verschrikkelijk geil dat ik gewoon ontplofte. Ik gilde het werkelijk uit van puur genot en ik kwam echt gigantisch klaar. Een geweldig orgasme nam bezit van mijn hele lichaam en het leek wel alsof mijn orgasme uren duurde. De sappen bleven werkelijk uit mijn super natte geile kut vloeien en ik voelde dat er een tong over mijn kut en clitje heen ging. Een siddering ging door mijn lichaam. Opnieuw maakte een geweldig gevoel zich meester van mijn lichaam en er volgde een nieuwe ontploffing. Het leek wel alsof mijn hele lichaam leegbloedde van geilheid. Om de beurt kwam er nu een tong diep in mijn kut want ze wilden allemaal wel van mijn sappen proeven en aan mijn kut likken.

In mijn gedachten zag ik dat Monica aan mijn tepels aan het zuigen was. Dat wond mij zo enorm op dat ik mijn tong uitstak en een kut wilde proeven. Al snel voelde ik dat er een kut op mijn gezicht kwam zitten en gelijk stak ik mijn tong diep naar binnen. Ik raakte heel even haar clitoris aan en dat was schijnbaar genoeg om deze geile vrouw klaar te laten komen. Een hele mond vol met kut en dan nog haar sappen er bij ook! Nadat ik deze natte gleuf helemaal had gelikt lag ik eigenlijk een beetje uitgeput in de hangmat naar adem te happen. Gelukkig zagen de anderen dat ook en mijn handen en benen werden losgemaakt en ze hielpen mij overeind.

Met z’n allen begeleidden ze mij naar de douche. Daar stond een ligbad in en ik moest in het bad liggen. Het was een leeg bad en ik vroeg me af wat ze gingen doen. Dat werd me al gauw duidelijk want één voor één gingen ze op de rand van het bad staan en allemaal piesten ze over mijn lichaam heen. Nu had ik nog nooit aan plasseks gedaan want het idee vond ik niet echt opwindend maar in deze situatie werd ik er bloedgeil van. Nadat ze allemaal over mij heen hadden gepiest werd ik weer uit het ligbad gehaald en nu werd ik onder de douche gezet. Natuurlijk kwamen de dames er allemaal bij staan en ze begonnen mij hele lichaam in te zepen. Vooral mijn borsten, mijn kutje en mijn kontje werden heel erg goed ingezeept. Uit mijn ooghoeken zag ik dat er een aantal vrouwen met elkaar bezig waren. Eén zat er geknield en likte één van de anderen.

Terwijl ze die andere aan het likken was werd ze zelf gevingerd door een derde vrouw. Opeens hoorde ik luide kreten en dat was het moment dat de vrouwen klaarkwamen. De hele groep keek nu naar de drie vrouwen die met elkaar bezig waren en heerlijk door de douche lagen te likken en te vingeren. Met z’n allen tegelijk gingen we onder de douche vandaan en wederom werd mijn lichaam betast door allerlei handen en vingers maar nu om mij af te drogen. Toen ik helemaal droog was en de anderen ook gingen zij zich aankleden. Ze kleedden zich allemaal heel erg sexy en bijzonder geil. Korte rokjes, doorschijnende topjes en bovenal geen Bh’s en geen slipjes. Het enige dat ik om mijn lichaam kreeg was een halve BH en een slipje met een heel erg open kruis. Helemaal klaar voor wat er komen ging stond ik te wachten.

We stapten met z’n allen in een kleine touringcar en de chauffeuse zette de bus in beweging. Op weg waar naar toe wist ik natuurlijk niet maar ik had een beetje een vreemd gevoel van binnen. We kwamen aan in het centrum van een stad en we stopten. Een voor een stapten de dames uit en stonden toen op mij te wachten. Ik kon toch niet naar buiten zoals ik op dit moment ‘gekleed’ was? Ze gebaarden mij echter om naar buiten te komen en gingen in een kring staan. Ze omcirkelden mij als het ware zodat het niet opviel dat ik bijna helemaal naakt over straat liep. We hadden eventjes gelopen en toen bleven we staan. Ik keek een beetje omhoog en toen zag ik waar we heen gingen. We stonden pal voor een lesbische club! Als groep gingen we naar binnen en toen we eenmaal binnen waren liepen de dames allemaal tegelijk van mij vandaan. Daar stond ik dan in mijn slipje en mijn BH! Midden in de ontvangstruimte stond ik te kijk voor elke vrouw die mijn lichaam maar wilde bekijken. Dat waren er zo’n stuk of 25. Daar hoorden de vrouwen die mij hadden gekidnapt ook bij. Eén van de vrouwen pakte een microfoon en vroeg ieders aandacht. Terwijl het helemaal stil werd zei ze dat ik vanavond hun seksslavin was en voor een ieder die het wilde te gebruiken was. Helemaal gratis.

De hele nacht werd ik van alle mogelijke kanten geneukt, gelikt, gezogen en werden er allerlei voorwerpen in mijn gaten gestoken. Op een gegeven moment lag in het midden op de vloer en zat er een natte kut op mijn gezicht terwijl ik een vuist in mijn kut had die mij neukte en een komkommer in mijn kont. Die komkommer zat natuurlijk niet helemaal in mijn kont want zo ruim ben ik nu ook weer niet geschapen. Hij zat er wel een heel eind in want ik werd zeer behoorlijk gevuld.

Die nacht ben ik ontelbare keren klaargekomen al leek het wel alsof er op het laatste geen sappen meer in mijn lichaam zaten. Ik heb het aantal orgasmes dat ik die nacht gehad heb niet precies bijgehouden maar het zijn er wel heel veel geweest. Zelf heb ik ook meerdere (lees heel veel) orgasmes veroorzaakt en verschillende smaken sappen geproefd!

Helaas was de nacht voorbij en gingen wij weer op huis aan. De bus stond al weer voor geparkeerd en met z’n allen stapten we in. Terwijl we naar het huis reden zat ik een beetje onderuit gezakt en dacht eraan hoe mijn Monica zich zou voelen. Mijn gedachten waren echt bij haar en ik voelde een siddering door mijn lichaam gaan. Ik voelde iets tussen mijn benen.

Ik keek omlaag en zag dat er een tong in mijn kutje werd gestoken. Na een paar flinke likken over mijn inmiddels super-gevoelige clitje vond ik toch nog wat sap in mijn lichaam want ik kwam onder luid applaus van de andere vrouwen wederom klaar. Ik keek wat vreemd om me heen en vroeg me af waarom ze stonden te klappen. Het gezicht van de mij nog steeds likkende vrouw ging even omhoog en ik zag dat het de chauffeuse was! Later vertelde een van de andere vrouwen dat ik de eerste vrouw was die ze een orgasme had bezorgd. Ik had haar dus eigenlijk een beetje ontmaagd! Ze zag er inderdaad nog vrij jong uit maar ze moest tenminste 18 zijn want ze bestuurde tenslotte de bus.

Inmiddels waren we weer op de plaats van bestemming aangekomen en met z’n allen gingen we weer naar binnen. Het was al 6 uur in de morgen en de meeste vrouwen gingen naar bed voor een beetje rust. Ik werd echter niet met rust gelaten en wederom werd ik in de ‘hangmat’ gelegd en mijn benen en armen werden losjes vastgebonden. Eén van de dames kwam aanlopen met een vibrator die zachtjes trilde. Deze werd in zijn geheel in mijn natte kut geduwd en aangezet. Daarover heen werd een soort broekje gedaan zodat die vibrator niet uit mijn poes zou kunnen glijden. Toen het allemaal op zijn plaats zat (de vibrator diep in mij en het broekje er over heen) verlieten de dames de kamer en lieten mij en de zoemende pik achter in de hangmat. Hij stond wel heel zachtjes afgesteld maar toch had ik het een beetje benauwd. Het enige dat ik kon doen was wachten wat er gebeuren ging. Natuurlijk wist ik dat ik ging klaarkomen maar hoe lang zou ik het volhouden? Steeds geiler en geiler werd ik van die trillende vibrator diep in mijn natte kut en het duurde dan ook niet lang voordat ik een orgasme beleefde. Ik gilde best wel luid maar de vrouwen schenen het niet te horen want ze kwamen niet kijken. De trillende banaan deed zijn werk heel erg goed want een kwartier na mijn eerste orgasme kwam ik al weer klaar. Nu gilde en schreeuwde ik zo hard als ik kon terwijl ik klaar kwam. Ik lag zwaar te hijgen in mijn matje en voorzichtig zag ik een hoofd om de hoek van de kamer verschijnen.

Met een grote smile op haar gezicht zag ik dat de chauffeuse de kamer binnen kwam lopen en ze had nog iets bij zich ook! Ze trok het broekje van mijn kont en kut af en pakte de vibrator beet. Ik dacht dat ze die uit mijn lichaam zou halen maar ze begon mij er keihard mee te neuken! Nadat ik nog een keer gillend was klaargekomen haalde ze de lul uit mij en begon mij te likken. Ze vond mij zeker lekker smaken want ze likte alsof haar leven er vanaf hing. Ze had mijn clitoris tussen haar lippen en kneep met haar lippen op mijn clitje. Ik begon heftig te schokken en ze liet mijn clitje los.

Ze ging staan en deed een grote voorbinddildo om. Zachtjes zette ze deze tegen mijn rauwe kut aan een met één keiharde stoot stootte ze hem helemaal diep in mijn kletsnatte kut. Gelijk begon ik te gillen en te kreunen want ik wilde nog een keer klaarkomen! Gelikt en geneukt worden door een chauffeuse overkomt mij niet iedere dag en zeker niet door zo’n lekkere jonge geile meid!

Terwijl ze mij neukte steunde ze met haar handen op mijn tieten wat mij een geil gevoel bezorgde. Na een paar minuten in mijn kut tekeer gegaan te zijn haalde ze haar dildo uit mijn kut en zette hem tegen mijn kontje aan. Zachtjes duwde ze ‘m centimeter voor centimeter naar binnen. Toen hij helemaal in mijn kont zat begon ze mij langzaam te neuken. Al snel werd het heftiger en heftiger en nu ging ze als een wilde tekeer in mijn kontje met haar voorbinddildo. Ze neukte me met zeer veel gevoel en terwijl ze mij in mijn kontje neukte kwam ik ontzettend klaar. Ze hield haar handen op mijn natte mossel en mijn sappen konden er niet uit! Ze bracht mond boven mijn wijd openstaande mossel en haalde toen haar hand weg. Mijn kutsappen spoten zo recht haar mond in en ze moest alles doorslikken anders zou ze gestikt zijn. Dit deed ze echter zeer goed want er ging bijna geen druppel verloren.

Mijn ogen vielen nu echt langzaam dicht want ik was totaal uitgeput. Met mijn laatste orgasme was ook met laatste restje energie uit mijn lichaam verdwenen en ik viel in slaap. Luid gekreun en gegil maakten mij wakker. Ik keek om me heen maar ik zag niks wat het gegil en geschreeuw kon hebben veroorzaakt. Het kwam uit een andere kamer. Na een tijdje kwam er iemand de kamer binnen waarin ik mij bevond. Mijn lichaam werd losgemaakt van de hangmat en langzaam werd ik er uit getild. Ik kon bijna niet op mijn benen staan van al dat geneuk en gelik en al die ontelbare orgasmes en met z’n vieren moesten ze mij helpen om te lopen naar een kamer waar een tafel stond met eten erop. Ik vroeg aan een van de dames hoe lang ik geslapen had en tot mijn verbazing antwoordde ze dat ik bijna 9 uur geslapen had. Nu wist ik niet precies hoe laat het was maar met een beetje rekenwerk kwam ik toch een heel eind. Het zou ongeveer ergens tussen 18:00 en 19:00 moeten zijn. Ik werd naar de tafel met eten geleid en ging zitten op een bankje. Ze hadden niet de moeite genomen om mij voor het eten aan te kleden dus ik verwachte dat er wel iets zou gaan gebeuren. Terwijl ik een boterham naar binnen werkte kroop er iemand onder de tafel door en stopte ter hoogte van mijn benen. Ik voelde dat één van de vrouwen mijn benen uit elkaar trok en dat er iets in mijn kut werd geduwd. Zachtjes begon ze mij met het voorwerp te neuken. Ik keek omlaag en zag dat het een gepelde banaan was die in mijn poesje geschoven werd.

Ik ging zo op in de bananen act dat ik niet in de gaten had dat er een vrouw achter mij was komen staan en ondertussen mijn borsten was gaan masseren. Pas toen ze hard in mijn tepels kneep had ik het in de gaten. De banaan zat inmiddels helemaal in mijn kut en die lieten ze daar zitten. Mijn benen werden weer naast elkaar gezet en ik moest ze langs elkaar bewegen zodat de banaan een beetje fijn-geprakt zou worden. Na een minuutje ongeveer vonden ze het blijkbaar genoeg want ik werd van de bank gehaald en midden in de kamer neer gezet met mijn benen zeer wijd gespreid. Natuurlijk wist ik wel wat er ging gebeuren en voordat er iemand tussen mijn benen zat begon ik al te kreunen. Gelijk kroop er een mooie vrouw van ongeveer 40 jaar tussen mijn benen en begon aan mijn kut te likken. Ze hapte naar mijn clit en de banaan. Met mijn lipjes tussen haar lippen probeerde ze om mijn kut uit te rekken. Dat gaf mij zo een ongelooflijk geil gevoel in mijn kut dat het sap er langzaam uit begon te druipen. Dat wilde de vrouw wel eens even proeven en ze bracht haar mond naar mijn natte gleuf toe.

Opnieuw hapte ze naar mijn mossel om die banaan op te eten en mijn kut helemaal uit te likken. Ze likte en slikte en kauwde net zo lang tot ze die banaan helemaal uit mijn kut gegeten had en toen ze hem helemaal op had duwde ze 4 vingers tegelijk in mijn geile rauw geneukte kut. Ze begon mij heerlijk te neuken met haar vingers en ze stopte ook haar duim in mijn poes en begon me nu heel langzaam te vuist-neuken. Haar hele vuist zat nu tot aan haar pols diep in mijn geile kut en het voelde heerlijk om haat vuist diep in me te hebben. Ze voelde met haar vingers de binnenkant van mijn kut en dat gaf me een tintelend gevoel in mijn buik. Met haar andere hand pakte ze mijn clitje beet en daar kneep ze zachtjes in. Een siddering ging door mijn lichaam heen. Achter deze vrouw was weer een andere vrouw gaan staan met een dildo in haar hand en zonder iets te zeggen stootte ze die dildo in zijn geheel in de kut van de vrouw die mij aan het vuist-neuken was. Deze was hierdoor zeer aangenaam verrast en pompte met haar vuist nog harder in mijn lichaam.

Ik voelde dat er achter mij nu ook iemand was komen staan en ik voelde iets tegen mijn kontje drukken. Plotseling voelde ik dat er iets in mijn kontje geschoven werd en aan de ribbeltjes voelde ik dat het een lekkere dildo was. Terwijl de vuist nog in mijn kut zat te soppen werd ik nu ook in mijn geile kont geneukt. Allebei gingen ze nu hard te keer in mijn lichaam en ik begon hevig te schokken met mijn benen en ik beleefde mijn zoveelste orgasme van het weekend. De sappen kwamen uit mijn natte kut gestroomd langs de arm die in mijn poesje zat. Een aantal vrouwen begonnen die sappen op te likken. Mijn ‘vuist-neuk vriendin’ werd ook nog steeds geneukt in haar kut en ze stond op het punt om gigantisch klaar te komen. Met de dildo nog in mijn kont duwde ik haar achterover op de grond en deed haar benen uit elkaar. Mijn tong stak naar voren en ik plantte hem diep in haar kut en begon als een wilde te likken en te slikken. Ik wilde al haar sappen oplikken en proeven. Ik likte haar kut naar hartenlust en terwijl ik haar heerlijke kut likte kwam ze nog een keer klaar en nu midden in mijn gezicht. Al haar sappen liepen rechtstreeks mijn mond in en ik hoefde alleen maar te slikken. Wat ik dan ook heel graag deed.

De dildo in mijn kont zat er nog steeds en bij iedere stoot die ze gaf schoof ik nu een stukje op waardoor mijn schrale kut over de grond schuurde. Mijn super-gevoelige clitje schuurde ook over de grond en bij de volgende stoot bezorgde mij dat een geweldig heftig geil orgasme. Mijn sappen liepen nu over de vloer en vormden een grote vlek. Ik trok mijn benen bij elkaar om mijn orgasme nog heftiger te laten worden. Het leek wel of er geen einde aan kwam! Tenslotte bleef ik super vermoeid op de grond liggen en voor de eerste keer lieten de overige vrouwen mij met rust. Het was inmiddels laat op de avond en op de een of andere manier kwamen mijn gedachten bij Monica terecht. Zou ze naar mij op zoek zijn? Zou ze mij missen? Een aantal van deze vragen spookten door mijn hoofd. Ik had een zeer geil super hoerig weekend gehad zoals me beloofd was maar Monica was er niet bij geweest! Dat vond ik wel heel erg jammer. Ik zou haar natuurlijk alles vertellen als ik haar weer zou zien en zeggen dat ze de volgende keer maar mee moest gaan. Dan allebei maar ontvoerd worden! Het werd weer tijd om van een welverdiende nachtrust te gaan genieten en dus deden we dat met z’n allen op 1 kamer met veel te weinig bedden voor 15 vrouwen.

Er zal ongetwijfeld een hoop gebeurd zijn maar ik heb er helemaal niets van gemerkt die nacht. Ik heb geslapen als een roos en dat beviel me best eigenlijk. Een beetje versuft werd ik de volgende ochtend wakker en tot mijn verbazing zag ik verder niemand meer in de kamer. Nog niet helemaal wakker liep ik een beetje door het huis heen en ook in het huis zag ik verder niemand. Ik wist nog steeds niet waar ik was en probeerde dat uit te gaan zoeken. Plotseling hoorde ik een deur van een kamer open gaan en er kwamen voetstappen mijn richting op. Ik riep een paar keer hallo maar er kwam geen antwoord. Een schaduw werd steeds duidelijker en tot mijn grote verbazing zag ik daar Monica staan! Ze had echt zo’n grote smile op haar gezicht en ik vloog haar in de armen. Ik zoende haar en ze fluisterde in mijn oor: “Hoe was je weekend Veronique? Hebben ze je flink onderhanden genomen lekkere geile slet van me?”

Toen had ik pas door dat Monica het allemaal georganiseerd had. Het werd ook ineens een stuk duidelijker wat ze een tijdje terug bedoelde met de vraag of ik er wel eens van gedroomd had om ontvoerd te worden. Ik had toen tegen haar gezegd dat ik er wel eens over had gefantaseerd had dat ik geneukt werd door een groep vrouwen die ik niet kon. Dat had Monica dus voor mij geregeld. Monica is echt een schat van een vrouw. We hebben nog wat gepraat en zijn toen onderweg gegaan. Monica had nog een verrassing voor mij zei ze. Het was ongeveer een uur of 2 in de middag en we reden met z’n tweeën naar een massage salon. De rest van de dag zijn we allebei heerlijk gemasseerd en verwend en nadien voelde ik mij weer als herboren.

Veronique

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *