Levi’s 502

()

Dit is een verhaal dat ik niemand wil laten ontgaan. Het gaat over de eerste trio ervaring van mij en m’n vriend en wat er daarna nog allemaal gebeurde. Mijn vriend heeft al eerder verhalen geschreven en ingestuurd. Daarom waren we het er ook snel over eens dat we jullie dit verhaal niet wilden laten ontgaan. Onze relatie is goed, het duurt al drie jaar zonder noemenswaardige problemen. Tot voor deze gebeurtenis hadden we enkel seks met elkaar en dat was en is zeker niet verkeerd. Wel fantaseerde we al een tijdje over seks met nog een persoon er bij of groepsseks. Ik had er al wel eens over gelezen in de een mannenbladen die m’n vriend leest en zo kwam het onderwerp ook ter sprake. We kwamen er achter dat we er beiden niet negatief tegenaan keken. Een maand of twee geleden ging ik samen met m’n vriend Arnulf naar een concert van AC/DC in Vorst Nationaal. Ondanks dat we allebei geen rasechte Hardrockers zijn, we houden ook van Goede pop en Jazz, gaan we toch geregeld naar Hardrock concerten. Omdat we allebei erg van de shows houden en het publiek er lekker relaxed is. Daarbij heeft de muziek natuurlijk veel meer te bieden dan die R&B en House shit van tegenwoordig. Om nog maar niet te spreken van de Boy en Girlbands en Britney Spears en consorten!

Maar goed. Het was een super vet concert en zoals ik al zei, de show en de muziek zweept me op. Aangezien het een snoeihard concert was wilden we na afloop nog wat drinken in een rustig kroegje in het centrum van Vorst Nationaal om even bij te komen. We kwamen terecht in een soort van studentencafé waar niet veel te doen was en gingen aan de bar zitten. Achter de bar stond een mooi meisje. Ik schat haar een paar jaar jonger dan ikzelf (24). Ze had niet veel te doen dus raakten we met haar aan de praat. Ze heette Laura en studeerde sinds twee jaar rechten en woonde hier op kamers. Het bar-werk deed ze als aanvulling op haar studie beurs. Arnulf vond haar erg aantrekkelijk en ook ik kan zeggen dat ik haar erg aantrekkelijk vond. Ze droeg een strakke Levi’s 501 en die maken een kont vaak nog mooier dan dat die al is. Zo ook bij haar dus. Daarboven droeg ze een zwart topje zodat haar strakke blote buik te zien was. Erg grote borsten had ze niet. Ik denk niet groter dan een B cup. Maar dat vind ik wel mooi. Mijn eigen borsten zijn weliswaar een C cup, maar ze staan nog mooi strak en dat vind ik prima zo. Laura had haar lange donker blonde haren in een staartje bij elkaar gebonden, wat vlot uitzag.

Terwijl ze de andere twee gasten hielp die nog in het café waren, bekeken we haar van boven tot onder. Terwijl hij me over m’n been streelde vroeg Arnulf me of ik haar niet een geschikt type vond om een trio mee te proberen. Ik zei dat ik daar ook al aan had zitten denken en we besloten om te proberen haar te versieren. Toen ze weer bij ons kwam staan bestelden we nog wat te drinken en boden haar ook wat aan. Ze nam het aanbod aan en we vatten het gesprek weer op. Terwijl wij een poging deden het gesprek een wat meer erotische tint te geven probeerden we allebei met haar te flirten en oogcontact te krijgen.

Ondertussen bleef Arnulf me maar strelen waar hij maar kon. Dat wond me nog meer op. Mijn vriend kan zijn handen gebruiken als geen ander en weet me zo altijd warm te krijgen voor een goede partij seks. Voor dat we daar toe over gaan weet hij me in precies de goede stemming te brengen door zijn heerlijke massages. Vooral de body to body massages doen het erg goed. Hij is niet al te groot maar heeft een breed, gespierd lichaam met de juiste hoeveelheid vet. Ik vind dat de perfecte man geen wasbordbuik moet hebben maar wat meer zacht vlees. Heerlijk om in te bijten en aan te likken.

Laura vertelde dat ze het erg fijn vond om op kamers te wonen. Ze had door de vele huisgenoten wel nog niet alle vrijheid, maar wel meer dan bij haar ouders. Ze kon nu gewoon iemand mee naar huis nemen als ze daar behoefte aan had. Thuis deed ze dat niet en haar huisgenoten dachten daar hetzelfde over en namen het haar dan ook niet kwalijk. Ze kon nu ook eens met wat dingen experimenteren die ze thuis niet zou doen. Laura merkte hoe Arnulf mij aan het strelen was en vroeg of het lekker was. Ik zei dat het heerlijk was en dat ze het ook eens moest proberen.

“Lijkt me wel wat” zei ze met een vette knipoog naar mij. Ze begon ook in te gaan op ons oogcontact. Om 01.00 uur kwam haar baas om te sluiten en mocht ze gaan. Ze kwam nog even bij ons zitten en we kletsten nog even verder. Een half uur later liet haar baas ons weten dat hij de tent nu echt wilde sluiten en vroeg ons of we wilden gaan. Laura vroeg ons of we nog zin hadden om bij haar nog wat te komen drinken. We vonden het een goed idee en liepen met haar naar het studenten huis dat zich een paar straten verder bevond. We volgden haar naar boven naar haar kamer en terwijl we achter haar aanliepen de trap op, bewonderden we haar strakke kont.

Haar kamer was leuk trendy ingericht en ze stak een paar kaarsen aan en maakte de gordijnen dicht. Daarna liet ze er geen gras meer over groeien. Ze kleedde zich uit en ging in haar slipje op haar bed liggen.

“Zo,” zei ze, “nu wil ik wel eens zo’n lekkere massage waar jullie het over hadden.” Arnulf keek me aan en lachte even. Ik gaf hem een knipoog ten tekenen dat ik het goed vond en hij stond op en liep naar het bed. Ik draaide mijn stoel zo dat ik hen kon bekijken en ik ging in een comfortabele positie zitten. Arnulf wreef z’n handen warm en begon eerst haar rug en hals te strelen en ging zo over haar lichaam naar beneden en weer terug naar boven. Daarna begon hij het strakke lichaam van het meisje zacht te kneden. Ze had inmiddels haar ogen gesloten en begon heel zacht te kreunen. Nadat Arnulf haar zo een kwartier had behandeld deed hij z’n shirt uit en begon haar hals en rug te zoenen.

Ik was inmiddels behoorlijk geil geworden van het schouwspel en zakte wat meer onderuit. Met m’n handen streelde ik mezelf en een hand gleed als vanzelf naar m’n kruis. Ik voelde dat het daar al wat warm en vochtig begon te worden en wreef rustig verder. Genietende van het schouwspel dat zich voor mij voltrok. Ik wist precies hoe het voelde om zo behandeld te worden dus ik wist vrijwel zeker dat Laura d’r poesje nu drijfnat moest zijn van geiligheid. Arnulf was inmiddels op haar gaan liggen en masseerde haar rug nu met zijn borst. Hij vroeg aan Laura of ze het lekker vond en die kreunde instemmend.

“Goed” zei hij, “dan is nu de voorkant aan de beurt, draai je maar om.” Ze ging op haar rug liggen en Arnulf gaf haar om te beginnen een lekkere tongzoen. Ze keken elkaar geil in de ogen en Arnulf vervolgde zijn behandeling. Ik vond het helemaal niet erg om mijn vriend zo bezig te zien met een ander. Ik beschouw het ook niet als vreemdgaan want ik ben er tenslotte bij. Sterker nog. Ik word er super geil van. Mijn ietwat versleten kruis van mijn jeans kleurt al wat donkerder van het vocht. Ik blijf door wrijven.

Met zijn mond zoent Arnulf weer de hals van het meisje en zakt zo al zoenend tergend langzaam naar beneden. Bij haar kruis aangekomen, blijft hij er een beetje omheen draaien. Ik word helemaal gek van geilheid door te zien hoe het puntje van zijn tong over haar zachte huid heen gaat. Vervolgens begint hij haar slipje te zoenen en te likken waarna hij haar op haar hot spot kust. Een langgerekte kreet komt uit haar mond, “o ga door” roept ze hees.

Arnulf trekt haar witte slip naar beneden en ze blijkt net als ik een kaalgeschoren flamoesje te hebben. Ook iets wat ze waarschijnlijk niet zou hebben gedaan als ze nog bij haar ouders had gewoond. Ze spreidde haar benen en gaf Arnulf zo de ruimte om haar oraal te verwennen. Ik zag hoe zijn tong verdween in haar schede en kon me nu niet meer beheersen. Ik maakte mijn jeans los en deed deze naar beneden, waarna ik me uitgebreid begon te vingeren. Arnulf had inmiddels twee vingers in haar poesje gestoken en bleef, terwijl hij deze op en neer pompte, haar knopje likken. Na een minuut of twee kwam ze zuchtend, steunend en schuddend klaar. Ook ik stond nu bijna op springen.

Arnulf riep me naar het bed en zei dat het nu mijn beurt was. “Ze is voor je opgewarmd.” Ik kleedde me uit en begroef m’n hoofd in haar schoot. Ik rook het geurige zilte parfum van haar nectar en zoog me vast op haar zachte schaamlippen. Dit was voor mij de eerst keer dat ik een meisje zo bevredigde. Tenminste, op de ontdekkingstochten na die ik op de lagere school had als er vriendinnetjes kwamen logeren. Maar dat was al weer lang geleden. Ook Arnulf kleedde zich nu verder uit en ging naast haar liggen en begon haar te zoenen. Vanuit mijn ooghoek zag ik dat zijn 19 cm (Ik heb ‘m een keer mogen meten) mannelijkheid ook al op volle oorlogssterkte was. Terwijl ik verder likte pakte ik met mijn linkerhand Arnulf z’n paal vast en begon die zacht te masseren. Na enkele minuten kwam Laura tot haar tweede orgasme. Ik kreeg een flinke slok van haar geil binnen, wat betekende dat ze spuitend klaarkwam. Ik had hier wel al eens over gehoord maar nog niet zelf meegemaakt. Het kon dus echt.

Ik kroop naar boven en wreef mijn kruis tegen die van haar. Ik zoende haar op haar mond, die als vanzelf open ging en waar onze tongen elkaar vonden. Ook dit was voor mij de eerste keer. Zoenen met een meid. Het voelde heel zacht aan, heel teder. Ik geloof dat we zo wel een kwartier hebben liggen zoenen. Ik raakte er helemaal van in extase. Ondertussen was Arnulf achter me op zijn knieën komen zitten en gaf aan dat hij mij wilde penetreren. Ik spreidde mijn benen iets en draaide mijn kontje iets naar boven zodat hij er makkelijker bij kon. Ik voelde hoe zijn lange staaf zich in mijn natte vlees boorde en hoe hij op en neer begon te pompen.

Ik lag nog steeds boven op Laura die me diep in m’n ogen aankeek en met ons mee bewoog. Nu kwam ik vlug tot een orgasme en het schoot door heel m’n lijf. Ik vond dat het tijd werd dat Arnulf nu eens beloond werd voor zijn daden en fluisterde Laura in haar oor wat ik wilde.

We kwamen van elkaar af en gingen in omgekeerde richting links en rechts van hem liggen. Ik nam zijn harde pik in mij mond en begon hem uitgebreid te pijpen. Na dit even gedaan te hebben nam Laura het van me over. Arnulf legde een kussen onder zijn hoofd zodat hij beter kon zien wat we met hem uitspookte. Nadat we hem beurtelings een tijdje gepijpt hadden merkte ik dat zijn orgasme er aan zat te komen. Ik liet het nu over aan Laura. Deze schrok een beetje van de eerste schot sperma in haar mond en trok haar hoofd terug. Ik was wel wat gewend en hapte snel toe om de rest op te vangen. Ik slikte het warme goedje door en pakte Laura op haar mond en slurpte die leeg, wat weer resulteerde in een lange tongzoen.

Ondertussen werden onze poesjes weer door Arnulf onderhanden genomen en ik kreeg langzaam maar zeker wel weer zin in het volgende orgasme. Ik ging met Laura in een standje 69 positie liggen met haar boven op me, zodat we elkaar nu heerlijk konden likken. Ik had dit wel vaker gezien in pornofilms en ook al over gefantaseerd, maar nu mocht ik dan zelf. Alleen het idee wond me alweer enorm op.

Arnulf nam achter Laura plaats en ik kon zien hoe hij z’n pik in haar grotje boorde. Hij begon langzaam te neuken maar voerde het tempo al snel op. Hij ragde stevig op en neer zoals hij dat bij mij ook altijd zo heerlijk doet. Laura werd weer goed geil want het vocht uit haar vrucht dreef in m’n mond. Nadat Laura en ik beurtelings klaar waren gekomen, zei Laura dat Arnulf haar ook in haar kont mocht nemen als hij dat wilde.

Dat was niet tegen dovemans oren gezegd, want ik weet dat hij hier al langer van droomt maar ik had het tot op dat moment nog nooit aangedurfd. Nu zag ik van dichtbij hoe haar zachte anus op rekte en de pik van Arnulf ontving. Ook nu weer begon hij eerst rustig te neuken, maar Laura gaf aan dat ze wel wat gewend was en hij best harder mocht.

Ik likte verder en merkte hoe er ook aan mijn anus gefriemeld werd. Ik gaf haar de ruimte en tot mijn verbazing zakte haar tong wat meer naar beneden en voelde ik hoe er aan mijn aarsje gelikt werd. Dit wond me enorm op. Zeker omdat ze gewoon door bleef gaan met het vingeren van m’n natte pruim. Niet veel later kwam ik weer tot een orgasme. Niet te geloven. Dat dit mogelijk was. Ook Arnulf spoot nu zijn zaad bij haar naar binnen. Ik was zo geil geworden van alles dat alle remmingen weg waren en ik likte nu ook haar aars. Die stond nog een beetje open er liep wat van het sperma van Arnulf uit.

Moe maar voldaan vielen we met z’n drieën in slaap. De volgende ochtend besloot Laura niet naar school te gaan en toen iedereen uit huis weg was hebben we heerlijk samen gedoucht. Hierna ben ook ik anaal ontmaagd en hebben we nog de hele dag met z’n drieën gevreeën. Pas aan het begin van de avond gingen Arnulf en ik weer huiswaarts. Na deze avond gaan we vaker naar parenclubs en ook Laura gaat dan wel eens mee. Verder hebben we een contact advertentie gezet op internet. Hierop hebben we een boel reacties gekregen en zijn aan het swingen gegaan. We vinden het heerlijk en bijna elk weekend zijn er wel een of twee avonden dat we weer avonturen mee maken.

Veronique

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *