Latend Masochisme

()

Ik geloof, dat veel vrouwen een latente masochistische aanleg hebben. Ondanks al ons gepraat over emancipatie, gelijke rechten en plichten en onafhankelijkheid, willen we af en toe verdomd graag onderdanig zijn aan een man, en dan vooral in bed. Veel geëmancipeerde vrouwen zullen dat gevoel onderdrukken, en dat is jammer, want je kunt er zoveel seksueel plezier door beleven. Ik was negentien en Arnulf was zelfs niet aan de verre horizon te bekennen, toen ik Dirck ontmoette. Hij was een stuk ouder dan ik, ik meen dat hij toen vijfentwintig was, en had al veel van de wereld gezien. Ik ontmoette hem in een kroeg op het Astridplein in Antwerpen, waar ik toen vaak kwam. Ik was bepaald geen groen blad, in die tijd; ik wist al voldoende van seks af, om mannen gek te maken. Zodra mijn oog op hem gevallen was, wist ik dat ik met hem wilde neuken. Ik kreeg onmiddellijk de kriebels in mijn onderlijf en mijn kutje begon te jeuken; kortom, ik kreeg alle erotische gevoelens, die sommige mannen al op het eerste gezicht bij mij op kunnen wekken.

Gelukkig is die erotische aantrekkingskracht vaak wederzijds, en ook in dit geval. Dirck zat op een barkruk, en ik liep naar de bar toe, om een drankje te halen. Ik ging naast Dirck staan, en aangezien het die avond nogal druk was in het café, leek het niet opzettelijk, toen ik, bij het aanpakken van het glas, met mijn borst tegen hem aandrukte. Op dat moment was hij in een druk gesprek verwikkeld met iemand, die aan de andere kant naast hem stond, maar toen hij mijn zachte borst tegen zijn dij aangedrukt voelde, keek hij naar mij, en ik zei.

“Sorry, maar het is hier ook zo druk.” En ik vervolgde terwijl ik hem recht in zijn – mooie blauwe – ogen keek; “ik zal het nooit meer doen.” Hij lachte naar me, en pakte mijn arm beet, toen ik wou weglopen. Hij trok me naar zich toe, en fluisterde in mijn oor.

“Ik zou het verdomd jammer vinden, als je dat nooit meer deed”, en op luidere toon.

“waarom loop je nou weer weg, net nu ik je gevonden heb. Blijf toch even gezellig hier staan schoonheid.”

“Wat je gezellig noemt,” antwoordde ik, “als ik hier blijf staan, word ik platgedrukt. Ik ga liever naar een wat rustiger plekje.” Hij antwoordde dubbelzinnig.

“’t Lijkt me sterk, dat jij platgedrukt wordt. Maar als je het goedvindt, ga ik met je mee.” “We leven in een vrij land, doe maar wat je niet laten kunt, en laat wat je niet doen kunt”, antwoordde ik quasi onverschillig. Maar wat ik hoopte, gebeurde; hij stond op van zijn kruk en liep achter me aan. Ik schudde meer met mijn kont dan noodzakelijk was, toen ik naar een tafeltje achter in de kroeg liep, waar nog een paar plaatsen vrij waren. We dronken en praatten en rookten en ik werd steeds geiler van die vent. Waar we over gepraat hebben, kan ik me absoluut niet meer herinneren, maar ik weet nog heel goed, dat hij zijn stoel steeds dichter naar de mijne toeschoof, en ik kan het nog bijna voelen, hoe zijn hand eerst op mijn rok lag, en er later onder kroop. Hij streelde mijn dijen, waardoor mijn foef nog meer begon te branden. Nu deed ik ook mijn hand onder de tafel en ik voelde zijn stijve lul, die in zijn broek geklemd zat. Op een gegeven moment werd ik zo heet, dat ik het niet meer kon uithouden. Ik moest mezelf bevredigen. Ons gesprek was ook steeds geiler geworden, en het voelen van zijn heerlijke paal, weliswaar door de stof heen, maakte dat ik het niet meer uithield. Ik zei tegen Dirck, dat ik naar de WC moest, en stond op.

Om bij het toilet te komen, moest ik een klein gangetje door. Toen ik de deur opendeed, stond Dirck opeens achter me; ik had het niet gehoord, dat hij me volgde. Vlug duwde hij me het hokje binnen en sloot de deur achter ons. Zonder een woord te zeggen lieten we allebei onze geilheid de vrije loop. We zoenden elkaar en betastten elkaars lichaam. Hij trok mijn trui omhoog en speelde met mijn tieten en ik had al vlug zijn broek los en had zijn heerlijke, warm kloppende snikkel in mijn handen. Ik liet me op mijn knieën zakken, en begon zijn stang te pijpen. Ik voelde mijn flamoes krampen van geilheid. Toen trok hij me overeind, en duwde me tegen de muur. Hij trok mijn rok omhoog en ik deed mijn benen zo wijd mogelijk open. Hij zakte iets door zijn knieën en drong hij zijn paal zonder enige consideratie in mijn druipende mossel.

Ik moest op mijn hand bijten om het niet uit te gillen, toen ik voor de eerste keer klaarkwam; ik was zo geil geweest, dat het inbrengen van zijn pik me al een orgasme bezorgde. Snel herstelde ik me, want als ik mijn evenwicht wilde bewaren, dan moest ik me goed aan hem vasthouden. Ik wipte op mijn voeten op en neer, me aanpassend aan zijn stoten. Hij was een heerlijke neuker, en zelfs in deze moeilijke houding kwam ik nog twee keer klaar, voordat hij opeens zijn lul uit me terugtrok en grote klodders sperma op mijn buik spoot. We stonden nog een beetje na te hijgen en ik maakte me zo goed en zo kwaad als het ging schoon met WC papier.

Dirck zijn lul was natuurlijk kleiner geworden, en ik kreeg ontzettende trek om hem weer lekker stijf te maken. Ik sloeg mijn armen om hem heen en duwde mijn tong in zijn mond naar binnen, terwijl ik met mijn onderlijf tegen hem aan begon te rijden. Ik voelde zijn lul weer groter worden. Hij duwde me van zich af en zei zachtjes.

“He, heet nummer, hou eens op. Er kan geen mens meer op de plee, straks breken ze de deur open, als we hem nog langer bezet houden.”

“Maar ik heb nog zo’n zin in je”, zei ik klagend, “ik heb nog lang niet genoeg gehad”, en weer drukte ik me tegen hem aan, en pakte zijn hand, die ik naar mijn kut toebracht. “Voel dan, vrouwtje wil nog meer lul in zich hebben. Je mag alles met me doen, als ik die lekkere pik van je maar in mijn preut krijg.”

“Wil je echt alles voor me doen, Veronique? Meen je dat?”

“Ja, natuurlijk meen ik dat”, hijgde ik, “ik ben helemaal voor jou, neem me dan, neuk me met die heerlijke paal van je.”

“Ga dan met me mee naar mijn huis, Veronique”, antwoordde Dirck, en hij tilde mijn hoofd op, zodat ik hem aan moest kijken. “Dan krijg je de complete behandeling, wil je dat?” Ik schrok, en vroeg.

“Hoe bedoel je, de complete behandeling, wat is dat?”

“Dat ik alles doe, wat zo’n lekker geil wijfje als jij, nodig hebt om volledig bevredigd te worden. Maar je hoeft niet te schrikken, ik doe niets wat jij niet wilt. Nou, wil je?” Tijdens het praten kneep hij zachtjes in mijn tieten en tepels, en ik voelde me weer zo geil worden, dat ik ja knikte. Vlug brachten we enige orde in onze kleren en toen fluisterde Dirck aan de deur.

“Ik geloof dat de kust veilig is.” Hij deed de deur open en gluurde de gang in. “Ja, kom maar.”

“Ik moet opeens piesen”, zei ik, “ga jij maar vast, ik kom zo wel.” Dirck liep de kroeg weer binnen, en ik deed de deur weer op het haakje, en liet mijn plas in de pot bruisen. Dirck stond bij de uitgang van de kroeg op mij te wachten. Toen we naar zijn auto liepen, sloeg hij zijn arm om me heen, en zei.

“Veronique, je bent een fantastische meid.” Ik gaf hem een zoen op zijn wang, en antwoordde.

“Ik ben ook blij, dat ik jou ontmoet heb. Ik vind je een geweldige stoot.” Dirck moest lachen om die uitdrukking, en trok me nog dichter tegen zich aan, zodat ik haast geen adem meer kon krijgen. Na en kwartiertje rijden kwamen we bij Dircks woning aan. Hij had me beloofd, dat hij me ook weer thuis zou brengen. Toen we binnenkwamen trok Dirck onmiddellijk alle gordijnen dicht. Het was een gezellig huis, te gezellig, bedacht ik opeens, en ik vroeg hem.

“He, ben jij soms getrouwd?” Hij keek me verbaasd aan en zei toen.

“Ik dacht, dat je dat wist. Heb je mijn ring dan niet gezien?” Toen ik ontkennend mijn hoofd schudde, keek hij opeens zo bedremmeld, dat ik in lachen uitbarstte, en zei.

“Ach man, dat kan me eigenlijk geen donder schelen. Ik geloof dat wij van hetzelfde soort zijn; seks is voor ons net zo belangrijk als eten en drinken.” Zijn gezicht klaarde weer op, en hij schonk twee drankjes in, en trok me bij zich op een stoel. Al gauw lagen onze sigaretten in de asbak op te branden; we waren allebei weer zo geil als de pest. Onder het vrijen trokken we ons kleren uit en even later lagen we met elkaar te kroelen in die stoel. Zachtjes trok hij mijn schaamlippen uit elkaar en zijn vinger gleed door mijn spleet, waarbij hij zorgvuldig mijn pruimpje ontweek. Dat maakte me gek, en ik begon met mijn druipgrot te draaien, om zijn vingers maar op dat heerlijke plekje te laten komen. Ik hield het niet meer uit, en kreunde.

“Maak me nou klaar, schoft laat me niet zo lang wachten, dat hou ik niet uit.” En eindelijk, ging zijn vinger naar mijn klit, die hij ervaren begon te masseren. Ik deed mijn benen wijd open, en sidderde onder zijn strelingen. Ik liet me achterover vallen, en gaf me helemaal aan zijn handen over. Ik geloof, dat ik al na tien seconden klaar kwam. Maar al was het heerlijk, voor mij was het alleen een opwarmertje.

Ik kroop weer tegen Dirck aan en begon aan zijn stang te trekken. Steeds maar een paar rukjes, dan liet ik hem weer los en ik streelde zijn kloten. Of ik wurmde mijn hand onder zijn lichaam, en duwde zo goed en zo kwaad als dat ging in die stoel, een vinger in zijn anus. Onze lichamen waren nu erg bezweet, en dat prikkelde ons nog meer. Dirck tilde me op, en droeg me naar de slaapkamer. Toen legde hij me op het bed neer, ik keek naar hem op, en stak mijn hand naar zijn grote pik uit.

“Wil je helemaal van mij zijn, Veronique, wil je jezelf aan mij onderwerpen? Wil je alles voor me doen? Je bent zo mooi, weet je dat, en je bent zo’n lekker geil wijf. Ben je van mij?”

“Ja, ik ben van jou”, antwoordde ik, terwijl ik weer een greep deed naar die verleidelijke kwispel, die hij net buiten mijn bereik hield. Hij deed een kast open en haalde er iets zwarts uit, dat hij me toegooide.

“Trek aan”, zei hij hees. Ik kwam half overeind, en zag dat het een soort babydoll was van een zachte, doorzichtige zwarte stof. Ik trok het kleine broekje aan en toen het hesje, waar mijn borsten uitpuilden. Het was een verschrikkelijk sexy geval, en ik zag Dirck opgewonden naar me kijken. Toen kwam hij op me af, en duwde me ruw op mijn buik. Hij schoof een kussen onder mijn buik, zodat mijn reet omhoog stak. Weer liep hij naar de kast, en kwam terug met een rubberen staaf. Hij trok mijn slipje een stukje naar beneden, zodat het precies onder mijn billen kwam te zitten, en duwde het rubberen geval tussen mijn benen. Het bleek een vibrator te zijn; hij zette hem zachtjes aan, en heerlijke trillingen golfden door mijn kut. Ik begon als vanzelf met mijn reet te draaien. Dirck trok mijn armen omhoog, en bond mijn polsen aan elkaar. Toen bond hij mijn benen onder mijn knieën eveneens aan elkaar. Mijn dijen werden hierdoor tegen elkaar aangeperst, en ik voelde de zalige vibraties nog beter in mijn kutje. Het kon me niets schelen, dat Dirck me vastbond; ik was nu zo geil als boter, en het vastbinden drong nauwelijks tot me door. Opeens kreeg ik een klap op mijn kont, en ik gaf een kreet van schrik. Weer kreeg ik een pets, en weer gaf ik een gilletje.

“Onderwerp je, slet”, hoorde ik Dirck zeggen. Hij zette de vibrator in een snellere stand, en ik werd helemaal gek van die stimulatie. Ik kreunde.

“Ja, ik onderwerp me, ik ben van jou. Doe maar wat je wilt.” Een regen klappen was het gevolg. Hij sloeg me op mijn kont, waar hij me maar raken kon. De vibrator trilde tegen mijn kittelaar aan, en de combinatie van pijn en die enorme seksuele opwinding, begon ik steeds lekkerder te vinden. Toen ik klaarkwam, heb ik waarschijnlijk de hele buurt wakker gemaakt met mijn gekrijs. Dirck merkte uiteraard dat ik klaarkwam, en hij hield op me mij op mijn kont te slaan. Hij zette ook de vibrator af, en liet me even bijkomen.

Mijn reet gloeide en mijn doos brandde. Ik voelde me in de zevende hemel. Maar Dirck liet me niet veel rust, en draaide me korte tijd later op mijn rug. Ik hield mijn ogen gesloten, geheel opgaand in dat nieuwe heerlijke gevoel, dat me overspoelde.

Hij maakte het touw om mijn benen los, maar mijn polsen bleven vastgebonden. Toen trok hij mijn slipje helemaal uit, en duwde het hesje naar boven, zodat mijn borsten bloot kwamen. Hij duwde zijn hand tussen mijn hete spleet, en zijn vingers sopten in mijn vagina. Toen duwde hij een vochtige vinger in mijn poepgaatje. Opnieuw werd ik geil; die vent wist van wanten. Ik spreidde mijn benen, en begon neukbewegingen te maken.

Onder het uitslaan van gore taal begon Dirck nu mijn borsten en tepels te bewerken. Hij kneep hard in mijn tieten, en het leek wel alsof hij mijn tepels eraf wilde rukken, zo ging hij tekeer. En weer onderging ik die heerlijke combinatie van seksueel genot en pijn, en ervaring, die ik voor die avond nog nooit gehad had. Dirck ging net zolang door, tot de pijn te erg voor me werd en ik gilde.

“Nee, niet doen.” Meteen hield hij op en dook bovenop me. Hij ramde zijn lul bij me naar binnen, en we neukten als bezetenen; onze lichamen beukten steeds harder tegen elkaar aan. Ik kreeg een orgasme zoals ik nog nooit tevoren had gehad, ‘t leek wel alsof mijn lebberdoos niet meer ophield met klaarkomen. Ik was zo ver weggeweest, dat ik niet eens gemerkt had, dat Dirck zich in me leeggespoten had.

Een enorme loomheid trok door onze lichamen, en ik geloof dat we wel een kwartier op elkaar bleven liggen. Toen was zijn lul helemaal verslapt, en begon het sperma uit mijn kut terug te lopen, zodat we wel op moesten staan. Nadat we ons gewassen hadden, dronken we nog wat en rookten een sigaret. Toen bracht Dirck me naar huis, zoals hij beloofd had. Ik heb hem daarna nooit meer gezien, maar ik zal de man, die mij mijn eerste SM- ervaring liet beleven, beslist nooit vergeten. Het mag zeker geen afgedwongen gedoe zijn, maar af en toe eens echt bot en ruw gepakt worden door een vreemde vent die mijn doos nat maakt, mm…

Veronique

Graag uw sterrenwaardering of reactie onderaan. Dank u wel.

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *