Maaike of Maai of Maria

()

Maaike heeft zoeven met boswachter Gorki geneukt (nadat ze eerder al seks had met Peter, een 18 jarige student) en zij liggen even uit te blazen…

Plots grijpt Gorki Maaike, tilt haar op, en zet haar op zijn buik. Maaike voelt zijn slappe tegen haar kontje drukken. Hij kijkt diep in haar lachende ogen, geeft haar een kusje en met zijn grote handen op haar schouders vraagt hij ernstig maar aarzelend.  “Maaike, straks met die snotneus zag ik je genieten maar ben je echt niet klaargekomen?”

‘Leuk’, denk zij, ‘de neukstier wordt jaloers’. Maar, het streelt haar ego. “Wil je het echt weten, heel echt?” Ze kamt door zijn borsthaar, zacht. “Ja zeker mijn lekker ding, vertel op.”

“Vooruit dan maar” stamelt ze terwijl ze zich een beetje verzet met haar foef over zijn half stijve. “De eerste keer… heb ik mij goed kunnen inhouden met mijn gedachte bij jou… maar dan bleef hij in mij, werd terug stijf en begon zo hard en onstuimig te rijden dat ik mij heb moeten laten gaan…” Ze voelt Gorki terug stijf worden en onder het vertellen schuift ze op en af over de dikke stam. “Ja, toen ben ik echt klaargekomen tijdens zijn spuiten, ik kon er niet aan doen… vergeef mij schat”.

“Vergeven, vergeven!” Roept hij nu en wordt terug de boswachter. “Jij ben een hoer, een smerige hoer! En! Deed het deugd? Hoer!”

“En of! Zo een jonge bliksem met veel schietsel” repliceert ze onbeschoft. Hij neemt haar brutaal bij de schouders en schudt haar door mekaar. Zijn ogen schieten bliksems. “Ha! Maar, genietende hoeren moeten niet enkel geneukt worden maar ook gestraft!” En zonder pardon geeft hij haar een harde mep op haar kont. “Au!” en onmiddellijk aan de andere kant minstens even hard. “Auw!”. Haar billen gloeien pijnlijk. Maar ondanks de pijn voelt ze dat hij verschrikkelijk stijf wordt.

“Dat zal die hete kont leren” sist hij en duwt haar met de schouders iets rechter. Haar borsten bengelen prachtig voor hem met de tepels hard. “En de hoerentetten ook…” en hij ranselt ze met bruut geweld van links naar rechts en terug. Maaike begint te snikken maar dat hitst hem alleen maar op. “Ik zal het goed maken,” snikt ze. Gorki kalmeert. Streelt nu zacht haar pijnlijke billen, droogt haar tranen, aait haar met rode striemen overladen tieten en likt zalvend haar getormenteerde tepels.

“Hoe ga je dat goedmaken, Maaike?” Maaike antwoordt niet, heft haar kont, neemt zijn stijve, steekt hem in haar foef, laat zich er wat over zakken, buigt naar voor, neemt met twee handen Gorki ‘s hoofd, geeft hem een natte tongzoen en begint zacht en traag op hem te rijden. Alles doet pijn, enkel haar kut niet, die geniet van het trage in en uitschuiven… Gorki maakt zich los uit haar omarming en fluistert. “Als je het wil goedmaken, lekker stuk, doe dan met mij hetgeen waarvan jij denkt dat je een man het meest mee kan verwennen…”

Maaike twijfelt geen ogenblik, draait honderdtachtig graden en installeert zich met haren derrière voor zijn neus en zijn geslacht prachtig geëxposeerd voor haar snoet. Zij kijkt gulzig naar de stokstijve neukpaal. De pijn ebt weg zeker nu Gorki haar billen zacht masseert.

“Ik ga je ontzaglijk verwennen, Gorki, opdat je mij alles vergeeft.” Fluistert ze terwijl haar handen heel frivool zijn staf en ballen aaien. Dit is voor haar geen straf, integendeel, dit is feest. Eerst alles mooi zetten. Ondanks de ruige beharing begint ze de stam van onder naar boven te likken terwijl haar vrije hand met de zak bezig is en zachtkens zijn ballen aait. Eerst met het puntje van haar tong en dan voluit met nat speeksel. Oh wat is hij groot, vooral dik. Ze kan hem niet omvatten met haar handje. Ze trekt de voorhuid diep en ontfermt zich over de ei-dikke kop. Wat is die uitdagend, glanzend grijzig roze, uitdijend naar purper op de randen, en in het midden een zo schattig mondje, precies een piepklein kutje dat haar toelacht, het sleutelgaatje van een klein meisje, aan de bovenkant de lipjes iets gezwollen uitpuilend en naar beneden toe meer een heerlijk spleetje.

Bij de geraffineerde neerwaartse bewegingen spant en glanst die joekel nog meer en lacht dat spleetje haar wijd opengesperd toe en geeft haar inkijk in zijn donkerrode intimiteit om zich dan weer te sluiten. Zij vindt dit machtig… Zij doet ‘t goed want hij wipt van plezier. Ze likt de onderste rand en heel intens de gespannen naad. Nu verschijnt er bij het naar beneden wrijven van zijn getaande voorhuid aan het gapend mondje een immense heldere druppel, glinsterend in het zonlicht. Oh… hoe prachtig… Ze voelt hoe haar seksduiveltje een feestje begint te bouwen in haar buikje… Zij zuigt het glanzende vocht op en steekt haar tongpuntje kietelend in zijn mondje. Nu neemt ze met wijd opengesperde mond de eikel binnen en masseert met haar tong de paarse gigant zonder haar tanden te laten voelen. Met haar hand beweegt ze traag op en af en voelt hem kloppen.

Gorki laat zich niet onbetuigd. Voor hem ligt een van de mooiste strakke kontjes die hij ooit gehad heeft. Prachtig uitgehouwen rondingen met daartussen haar malse kutlippen schilferig en vettig van het liefdespel, haar interieurtje rozig glanzend vol vers kutsap. Met zijn grote pollen op haar billen duwt hij met zijn duimen haar spleetje open en heeft een prachtige inkijk. Onder haar poepgatje de brede dikke spleet openstaand van het neuken. Hij gaat met zijn duimen naar beneden, ziet het pis-gat en iets lager in de nok de uitpuilende clitoris. Wat een zicht. Hij kan het niet laten en beroert met een duim het genotsknobbeltje. Een siddering door haar kut. Een zucht. ‘Dat wijfje pijpt ongelooflijk’, denkt ie, ‘seffens kom ik nog klaar in haar strot’. Ook hij begint te likken. Oh, wat is haar kutsap lekker. Hij zuigt, drinkt en smakt zodanig dat Maaike begint te pulsen van genot. Even maakt hij een pauze, trekt haar iets dichter en likt voorzichtig haar poepje. Ze knijpt het dicht. “Zet open je kont”

Ze druk voorzichtig, hij kijkt. Een prachtige rozenknop. ‘Dit wil ik nog ooit neuken’ denkt hij en drukt zijn tongpunt naar binnen. Maaike kreunt maar perst gewillig. Zalig die strelende tong aan de zo gevoelige entree van haar kont die ze spontaan open drukt als hij met een duim haar clit begint te masseren. Zij begint sneller met haar trekkende hand te bewegen terwijl haar andere hand tussen zak en kont masseert. Ze kan ook niet nalaten even zijn kontgat op te zoeken dat hij graag presenteert. Maaike aait het en hij drukt gewillig. Zijn neukstaaf begint heviger en heviger te kloppen. Ze laat de eikel uit haar mond glijden en vraagt heet. “Mag ik je zien spuiten Gorki, want ik denk dat het groots wordt?”

“Oh ja,” murmelt hij gesmoord in haar poepje likkend, dat ze daardoor nog verder opent voor zijn strelingen. Ze drukt haar lippen nog tegen de eikel alsof ze zijn sperma wil opzuigen. Ze trekt nu ritmisch en met vaste hand. Ze voelt aan gans zijn spanning dat hij gaat komen. “Geef je pap maar Gorki, geef al je kindjes aan dit stout meisje… ik wil ze allemaal zien” smeekt ze en op het ogenblik dat ook zij de spasmen bij haar voelt aanrollen zwelt zijn staf en als hij roept!

“Oh… ja! Het komt…” Zij ziet hoe die joekel plots nog groeit, nog meer glanst, zich stevig opricht en dan verschijnt er een grote witte druppel aan de deur, die zich naar buiten wringt – wel drie maal dikker dan de opening – naar beneden drijft, even blijft hangen lijk een immense oorbel in wit paarlemoer aan een grijs doorschijnende draad vanuit t natte maar gesloten speetje. Een seconde niets en dan met trompetgeschal wordt een eerste vette lading krachtig uitgespoten (wat moet dat deugd doen!). Een dikke langwerpige wolk sperma van hoge densiteit pletst in haar gezicht, tegen haar mond en wang en drijft langs haar kin naar beneden. Kleine pauze. Nat gesloten mondje. Vettig. Maaike likt haar lippen en eet het met haar ogen. Haar seksduiveltje speelt muziek. Oh wat maakt dit schouwspel haar heet… haar hand traag en dwingend terug naar beneden.

De eikel strekt zich opnieuw en daar komt een tweede grote golf pap, even wit, even intens en krachtig, door de lucht, druipend over haar begeleidend handje in zijn donkere pubis. Dat herhaalt zich nog drie vier maal, de fiere eikel braakt krachtig het vers aangemaakte nectar naar buiten door zijn lachend spleetje. Zij volgt perfect zijn spasmen door trekken en nijpen. Nu drijft het heerlijke vocht ook langs de dikke kop naar beneden over haar hand om bij het vorige te landen. De aanblik doet Maai haar kut gloeien en vloeien…

”Oh Gorki wat ben je machtig en je heb zoveel lekkere pap voor Maaike” moedigt ze hem nog aan. Daar de volgende gulp zilverwit schietsel over de vorige en nog en nog, eerst nog spuwen en dan stroomt het zalige sap er uit en al dat lekkers lijkt wel een plas vol dikke witte schapenwolken. Wat moet die Gorki genieten! Maaike melkt gretig verder, hoe meer pap, hoe geiler. Na een tiental flinke kwakken verminderd de hevigheid en met perverse gulzigheid drinkt ze zijn heerlijke nectar telkens zijn spleetje braakt onder impuls van haar dwingend handje. Wat een festijn voor oog en mond terwijl zij nu zelf stormachtig gaat klaarkomen.

Gorki geniet immens van deze onwaarschijnlijk heerlijke trekbeurt. ‘Zo heerlijk kan ik mezelf niet klaarmaken, dit wijf is super!’ bedenkt hij en voelt tijdens zijn groots spuitfestijn hoe Maaike zich geeft en haar clit onder zijn duim danst en springt terwijl ze overvloedig kutsap maakt dat hij liefdevol opdrinkt. Maar haar seksduiveltje is nog niet tevreden. Hij roert in haar heet potje geil en warmt het naar het kookpunt… Maaike denkt niet meer, Maaike is de perverse geilheid zelf, ze is alleen nog de hete kut die georkestreerd wordt door haar seksduiveltje…

Ze verandert van positie. Ze draait zich om, kijk Gorki smachtend aan, haar gezicht rozerood van opwinding, de blonde haren warrig, haar blik wild en hitsig lijf van een loops wijfjesdier dat smeekt om gedekt te worden. Oh! Wat is ze mooi. Haar bezwete tetten wiebelen glanzend strak voor zijn neus, de harde spenen vragend om gezogen te worden. Het seksduiveltje leidt haar daden en schreeuwt het uit.

“Ik wil nog, ik wil een lekker stuk vlees in mijn brandende scheur…” En of ze de duivel gehoorzaamt! Ze steekt zijn nog stijve lul in haar gloeiende en zeiknatte spleet met maar een doel. Haar ongebreidelde lusten botvieren. Ze kust Gorki gulzig en lang. Ze zuigt zijn tong diep bij haar binnen, knabbelt en likt, duwt haar tong zo ver mogelijk bij hem er in. Sperma en kutsap vermengen zich in dit heerlijk tongfeest dat de passie nog meer doet oplaaien. Intussen, diep over hem, beweegt ze enkel haar heupen, naar voor… naar achter… Even heft zij haar hoofd, de natte mond een beetje geopend, rode gezwollen lippen, witte tanden die hem toelachen, haar tong met veel speeksel naar buiten, ze laat het lopen in een helder glinsterende sliert die hij gulzig opvangt met geopende mond. Zij verdrinken in mekaars ogen. oh wat is dit vulgair lekker. Haar stijve tepels priemen op zijn borst. Zijn grote handen drukken haar billen vast over zijn stijve en zij woelt al likkend en kussend door zijn haardos.

“Oh Gorki wat heb je me heet gemaakt…” zucht ze zalig en begint ongegeneerd hevig op zijn neukpaal te rijden. Zij gaat iets rechter zitten, zijn handen strelen nu haar wippende heupen en de dansende tetten. Oh wat een zicht! Hij kan er niet genoeg van krijgen. Nu gaat ze terug voorover op hem liggen. Lekker. “Mijn kontje Gorki, streel mijn kontje, je was zo’n lekker spuitend beest, jij mag alles met me.” Hij steekt zijn vinger in haar mondje, laat hem likken met haar vettig speeksel en masseert dan intens haar holletje dat ze nu graag openduwt. Haar kut klemt daardoor hevig over zijn genietende lul. Ongeremd jubelt en danst het seksduiveltje.

”Oh Gorki, vergeef mij alles, ik ben volledig van jou, ik ben jouw seksslavin, lekker neukbeest, ik lever mij volledig over aan jouw verlangens, hoe pervers ook, ik wil je oneindig bevredigen, mijn neukstier”. Gorki laat zijn middenvinger langs zijn stijve glijden om hem met zoveel mogelijk kutsap te zalven. “Ik heb sap nodig Maaike, veel sap voor jouw poepenholletje…” Ze helpt hem door de dikkerd bijna gans uit haar te laten glijden zodat hij een overvloed aan liefdessap kan meenemen. Dan zakt ze terug diep. “Oh wat een hengsten-lul Gorki, ik eet je op”. Gulzig kussen terwijl hij haar sterretje masseert. Ook Gorki geraakt buiten zichzelf van bronstigheid. Zij houdt even op met tongen.

“Nu!” Hijgt ze, drumt haar poepgat wijd open en slaakt een kreetje op het moment dat Gorki zijn middenvinger dwingend en diep voorbij haar sluitspier schuift. Vettig in en uit gaat ie. Oh wat doet Gorki dat geraffineerd pervers. Ze wordt er zot van en hoe harder ze duwt hoe meer deugd het doet en de aandrang tot kakken maakt het alleen nog heerlijker. Het seksduiveltje maakt salto ‘s van vreugde. Gorki doet het zo lief en fluistert. “Kom Maaike laat je maar gaan, jij bent het liefste en geilste wijfje dat ik ken, ik vergeef je… alles”. Maaike rukt zich los en hijgt. “Oh Gorki, hou me vast, ik ga verschrikkelijk klaarkomen op jouw paardenlul…” Zij drukt haar nagels in zijn schouders. Hij voelt haar kut verkrampen en haar kont drukken en knijpen, terwijl haar tetten meedansen.

“Geef Gorki alles, mijn geile teef, mijn pervers hoerenwijf…” kan hij nog uitbrengen met een dwingende hand op haar billen en zijn vinger diep in haar hol. Het seksduiveltje springt een gat in de lucht en schreeuwt haar toe dat alles mag en kan en ja, dan gooit ze alle remmen los en begint ze te janken van genot, vloeit voluit in zijn pubis en over zijn ballen, perst met vol geweld haar anus open en komt huilend en schokkend nog eens klaar… Gorki beleeft het intense van haar pervers orgasme en hij kan niet genoeg krijgen. Zijn vinger diep in haar kont en het zilte kutsap met de verkrampte klaarkomende kut drijven hem naar een waanzinnig hoogtepunt dat nog versterkt wordt door het gevoel van macht over deze geile slet die hij met zijn grote stijve vriend zo heet kan krijgen dat hij ze kan laten pissen en kakken op verzoek. Onder het slaken van oerkreten schiet hij nog een lading diep in haar sompige scheur. Wat een wijf!

“Oh Gorki wat was jij geweldig” fluistert Maaike en vleit zich op hem. “En jij dan Maaike, je was haast bovennatuurlijk lief…” en hij overlaad haar met kusjes en strelingen. Minuten liggen ze zo op elkaar na te genieten om dan languit, hand in hand, naast mekaar in slaap te vallen in de warmte van deze uitzonderlijke zomernamiddag.

Hij met een lege zak, zij met een vol kutje…

(Wordt vervolgd)   

Vic Hardman

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *