Maaike in het bos met jan

()

In de morgen bleef ze, pas ontwaakt, nog even nasoezen en onwillekeurig gingen haar gedachten steeds naar de jongste deelnemer van gisteren. Hij was ook absoluut de tengerste van het gezelschap maar was zo lief dat ze hem nog wel eens wilde ontmoeten al was het om hem te bedanken… Buiten scheen het zonnetje en het beloofde weer een aangename dag te worden. Ja, die jongen, zijn naam kende ze niet ze wist enkel dat hij op de camping verbleef met zijn ouders…

De gedachte aan hem speelde voortdurend door haar hoofd bijna automatisch stapte ze in haar kleine cabrio richting nudistencamping. Zwichtte ze nu echt voor jonge jongens? Iets in die jongelingen trok haar aan, was het hun nog bijna maagdelijkheid? Hun verlegenheid? Hun tederheid? Ze kon er geen antwoord op vinden, in ieder geval vond ze hun leuk.

Daar wandelde ze opnieuw tussen al die bloteriken. Mannen keken weer met brutaal gulzige blikken. Maaike was zich bewust van haar pronte verschijning en genoot van die aandacht. Misschien had ze ook een exhibitionistisch trekje want ze draaide elegant met haar kontje en stak de borsten fier vooruit. Daar ligt die struise van gisteren weer. Zijn madam ligt nu op haar rug, haar dikke tieten hangen naar opzij met grote platte tepels, haar vette behaarde pruim goed in het zicht. Wat een contrast met haar man, die als hij Maaike ziet haar fluks achterna beent met zijn piemel weer bijna in ‘geef acht’.

Hij komt terug van een kale kermis want als hij Maaike vraagt of ze nog eens goed wil neuken tikt zij hem tegen zijn intussen stijve en lacht.

“Bedankt man ga jij je madam nu maar afrijden” en hij druipt af. Maaike kijkt rond en zoekt maar naar één persoon ‘de jongen’. Na een tijdje ziet ze hem liggen achter een grasheuveltje in de duinen, gans alleen. Even houdt ze stil. Hij ligt half op zijn zij, een been opgetrokken en zijn hoofd rustend op een arm. Met zijn vrije hand speelt hij en beetje met zijn piemeltje. Zou hij aan haar denken? Hij heeft haar nog niet opgemerkt en Maaike laat haar ogen over zijn jonge tengere lijf wandelen. Licht egaal gebruind, slank, zeker niet groot maar alles mooi in verhouding en een stevig poepje. Ze ziet zijn hand traag de voorhuid van zijn half stijf piemeltje over en weer schuiven. Zij moet glimlachen en voelt haar seksduiveltje ontwaken.

In stilte maakt ze een grote omtrekkende beweging en nu ziet hij haar. Geschrokken laat hij zijn piemeltje en rood aangelopen gaat hij rechtzitten.

“Oh, jij” stamelt hij verlegen en kijkt in haar lachende ogen die hem op zijn gemak stellen.

“Ja ik” repliceert Maaike “speciaal voor jou, mag ik?” En zij hurkt voor hem in het zand. Hij ziet een glimp van haar pruim en voelt zich stijf worden. Maaike ziet het en spreidt even haar knieën alsof ze haar evenwicht wil bewaren, waardoor haar zwellende clit even komt piepen. Het effect blijft niet achterwege, stokstijf staat ie al. Nu gaat ze naast hem in het zand zitten.

“Ja ik ben je komen zoeken omdat je gisteren zo lief voor mij was, maar ik ken niet eens jouw naam, en ik wilde je bedanken” speels streelt ze zijn borst.

“Ik heet  Jan en vind jou een heel mooie vrouw” lacht hij terug.

“Kom hier jij vleier” ze drukt hem in het zand en geeft hem een kusje op de mond, even lippen op lippen en dan opent  Jan zijn mond en Maaike laat haar tong naar binnen glippen die met jeugdige gulzigheid ontvangen wordt. Haar hand glijdt naar beneden en streelt zijn stijve, haar duim beroert het natte spleetje. Ook  Jan laat zich niet onbetuigd, trekt haar stevig tegen zich en laat zijn hand haar kontje masseren. Haar clit staat stijf. Zo blijven ze even bezig…

“Hoe oud ben je Jan?’ Vraagt ze nieuwsgierig.

“Net 18 geworden” antwoordt hij verlegen “en ik ben hier met mijn ouders maar die zijn vandaag op daguitstap, dus dacht ik eens alleen in de duinen te gaan nagenieten van wat ik gisteren meegemaakt heb; toen je mij betrapte was ik net aan jou aan het denken.” “Aan wat van mij Jan?”

“Aan alles, jouw mooie lijf, het wilde neuken met al die mannen en aan ons twee, het aftrekken voor en tegen je volgespoten kut… en de zoen om mij te bedanken… terwijl… ik je niet eens geneukt had, maar ja, wat doet het er toe jij neukt toch met  Jan en alleman hè?

“Jaloers? Ik neuk helemaal niet met om het even wie,  Jan lief, maar ik heb wel een goede appetijt en die gangbang van gisteren was de eerste in mijn leven, het was een probeersel, ik vond het eens leuk om mij door die bronstige mannen te laten ‘dekken’; dat kwam onverwacht want ik had eigenlijk alleen de eerste verleid, die  Jan met zijn groot gerief… die ik vandaag trouwens wandelen gestuurd heb. Ik heb zo mijn voorkeuren, mijn geprefereerde, en jij lieve  Jan bent er zo eentje. Voor jou en alleen voor jou ben ik helemaal naar hier terug gekomen omdat ik je zo lief vond en heel erg naar je verlangde.”

Nu gaat ze schrijlings op hem zitten met haar foef op zijn stijve, steunend op haar armen, haar tieten wiebelend voor zijn neus. “En jij Jan, hoe zit het met jou, doe jij het veel? Heb je en liefje?” Ze streelt door zijn haren en lacht uitnodigend.

“Ik heb geen liefje en heb nog nooit geneukt, gisteren was ik zo zenuwachtig dat ik hem na een paar stoten slap voelde worden, vandaar dat ik begon af te trekken Maaike.” Zegt hij verlegen.

“Oh wat ben jij een schatje  Jan en wil jij met Maaike neuken?” Ze zoent hem en haar tepels beroeren zijn borst.

“Heel graag’ en hij trekt haar vast tegen zich, tongt haar gulzig en voelt hoe ze met haar foef over zijn stijve op en af schuift. Weer toeschouwers en dat vind Maaike in dit geval maar niets en stelt voor elders te gaan. In haar autootje vraagt ze “ben je zenuwachtig?” “Oh ja ik hoop dat ie niet terug slap wordt.”

“Hier neem dit, dat zal je kalmeren” lacht ze en geeft hem een blauw pilletje en aait zijn wang. Haar seksduiveltje is weer ‘in goeden doen’. Een les in de liefde aan een groentje is lijk een lekker gerecht met truffels. Haar tepels staan hard afgetekend in haar flinterdun kleedje waarvan de decolleté haast tot haar navel leidt. Haar foef is nat en haar clit verlangend.  Jan zijn wangen gloeien en als hij naar Maaike haar tieten kijkt heeft hij al een kei-stijve. Hij zucht en legt zijn hand op haar dij en zijn hoofd op haar schouder.

“Oh Maaike, ik voel mij zo heet en zo stijf, ik denk dat het deze keer wel zal lukken.” Zij spreidt een beetje haar benen. “Voel al maar eens jongen” en ja zijn hand schuift naar boven en beroert haar natte foef. Het seksduiveltje kraait.  Jan beweegt zenuwachtig met zijn heupen. Maai ziet de dikke bult in zijn short met een donkere natte plek.

“Oh! Jan laat zien” smeekt ze haast en hij haalt hem uit.

Ze zijn er in het rijk van Gorki, die op veilige afstand is. Maai gaat staan voor Jan, knoopt haar kleed verder open en laat het van haar schouders glijden, daar staat ze in al haar pracht, gloeiend van verlangen om deze lieve jongen te ontvangen. Nu is ze gans alleen voor Jan die zich vlug uitkleedt en naar haar toe treedt. Met open armen kijkt ze naar hem en stoeft over zijn dikke stijve die hij meteen tegen haar drukt. Ze kussen intiem, heet en verlangend. Zij voelt en streelt zijn piemel en ballen en dan vleit ze zich op de rug met geopende benen. Hij knielt ertussen zij neemt zijn piemel.

“Kom nu” fluistert ze en schuift hem naar binnen. Jan laat zich zacht op haar zakken, en tongt haar terwijl hij diep in haar stoot. Hij blijft stijf, heel stijf en Jan rijdt fantastisch. Hij is niet groot geschapen maar doet het geraffineerd trachtend haar clit te beroeren op geregelde tijdstippen. Maai geniet en voelt het al vlug komen. “Oh… Jan wat ben je lekker, je doet het zo goed en zo lief, kom geef mij al je kindjes.” Haar seksduiveltje begint de rondedans. Met haar handen op zijn poep dwingt haar knijpende kut hem tot spuiten.

“Oh hier komt het Maai” roep hij nog uit en daar begint zijn spuitfestijn, jong, hevig, krachtig stort hij zijn zaad in haar schokkend onderbuikje… hoe heerlijk.  Jan blijft minuten op haar liggen. Zacht na-stotend overlaat hij Maaike met kusjes en lieve woordjes. Zijn stijfheid wijkt geen ogenblik. Nooit had hij kunnen dromen dat neuken zo fijn zou zijn. In de nudistencamping had hij al veel gezien en daardoor tijdens zijn bijna dagelijkse masturbatie sessies onnoemelijk gefantaseerd hoe het in het echt zou voelen. Maar dit hier met Maaike, deze mooie vrouw, overtrof zijn fantasieën. Ook zij heeft genoten en is niet van plan het hier bij te laten want zoals meestal is haar honger niet gestild met één boterham.

Als Jan zich terug trekt en met grote ogen naar haar gapend kutje kijkt laat Maai zich niet onbetuigd en spreidt met twee handen haar heiligdom. Haar gezwollen clit spannend purper naar hem wijzend met het roze knipogende plas-gat uitpuilend en daaronder het heilige der heilige, haar tabernakel waarin hij zoeven heeft mogen spuiten. Alles vet glinsterend in de najaarszon vol van kutsap en sperma. Even heft ze haar kontje en toont haar poepgaatje, haar rozenknopje. “Nu heb je al mijn gaatjes gezien Jan, en?”

“Wat mooi’ stamelt hij. Inderdaad. Hij heeft bij die bloteriken al veel gezien maar zo mooi, neen.

Maai geeft hem een kusje, duwt hem op zijn rug, gaat schrijlings op hem zitten en vraagt “Mag Maaike jouw lieve piemel een kusje geven?” Zonder antwoord af te wachten begint ze hem te likken, heel zacht en liefdevol met haar volle foef boven zijn neus. Ze gebruikt haar handen en haar mond. Zo jong gerief smaakt zo lekker. Hij is niet dik of lang, Jan zijn piemel, maar kaarsrecht en kei hard. Jan heeft zijn handen op haar billen gelegd, zacht strelend en geeft zijn ogen de kost. Even drukt Maai met haar kontje en voelt Jan zijn piemel wippen.

“Mag mijn poesje ook een kusje? Lispelt ze, en Jan geeft haar een zoen daar waar zijn eigen sperma nu naar beneden begint te vloeien. Hij kent de smaak. Die geile vrouw maakt hem zot en hij begint met volle tong te likken en te sabbelen. Maai pijpt hem nu ritmisch, de eikel tot in haar strot, kokhalzend, de voorhuid ver naar achter en met haar vrije hand de balzak en zijn kontje aaiend. Jan neemt nu haar stijve clit tussen zijn lippen en masseert hem met zijn tongpuntje. Maai pulst mee en als ze voelt dat Jan ook nog haar poepgaatje begint te beroeren kan ze het niet langer houden.

“Nog Jan” smeekt ze gesmoord. Hij likt bijna ongecontroleerd haar stijve genotsknobbel en steekt pardoes zijn duim in haar opengesperde sterretje.

“Oh Maaike…” is het enige dat hij nog kan uitbrengen en dan voelt hij ‘t komen. Maai haar stijve clit begint hevig te stuiptrekken en Jan loost zijn zaad in haar strot. Maai maakt gorgelende geluiden en slikt zoveel mogelijk… haar kont schudt nog een tijdje na.

Dan is het tijd voor wat rust. Ze vleien zicht dicht tegen mekaar en fluisteren lieve woordjes.  Jan blijft stijf ( wat wil je zo jong met Viagra!) en Maaike kan niet genoeg van zijn piemel krijgen en blijf er mee spelen.

“Hoe dikwijls heb je het al gedaan op één dag Jan?” Vraagt ze.

“Gemasturbeerd? Toch wel een keer of zeven denk ik, maar vandaag, met zo een lekker vrouwtje, misschien nog eens extra” lacht hij fier. Maaike haar seksduiveltje jubelt. “En jij Maaike?”

“Klaargekomen? Wel tien keer minstens, neuken en vingeren tezamen” lacht ze plagerig. Door dat heet gepraat worden ze beiden weer vlug verlangend en Maai trekt Jan boven op zich. Hij zit schrijlings op haar met zijn zak tussen haar tieten, zijn kei-stijve wijzend in de lucht, fier.

“Kijk Maai, hij blijft stijf voor jou” en hij streelt haar borsten terwijl zij weer naar zijn speelgoed reikt. Haar tepels staan even hard en gezwollen als haar clitoris.

“Wat ben jij een schat Jan” en weer trekt ze zijn voorhuid diep naar achter en terug. “Kom Jan, kom boven mijn snoet zitten, ik wil weer lief voor je zijn”. Schrijlings zit hij nu met zijn gespannen zakje boven haar neus. Met een hand blijft Maai hem masseren terwijl ze gulzig zijn ballen kust, likt en gans binnen zuigt. Jan zucht van genot. Even laat ze hem los en legt beide handen op zijn billen, trekt hem iets dichter, likt tussen zak en kont, duwt zijn billen van mekaar, bewondert zijn maagdelijk poepgatje, oh wat mooi strak. Ze likt hevig en tracht haar tongpuntje naar binnen te duwen. De muskussmaak van zijn holletje maakt haar zot en doet haar clit nog extra zwellen.

“Laat je gaan Jan, denk aan niets, geniet en laat je verwennen, god weet hoe lekker het wordt.” Hijgt ze zacht. Jan gaat een beetje verzitten en gehoorzaamt. Ook hij geraakt buiten zich zelf en heeft zijn verstand op nul gezet. Nu puilt zijn poepgat uit boven Maai haar neus. “Oh hoe mooi” fluistert ze nog als ze de roze binnenkant van zijn sterretje ziet dat zich voor haar opent. Haar seksduiveltje danst van pervers genot. “Nog” dwingt ze,  Jan luistert en drukt uit alle geweld en dat is het sein voor Maai om hem diep te tongen, gulzig en nat. Jan geniet en werkt goed mee, hoe heerlijk.

Maai pakt weer zijn stijve en begint geraffineerd te melken. Hij lekt weer voorvocht en drukt zich spontaan op haar gezicht om haar tong zo diep mogelijk te ontvangen. Hij denkt niet meer. Het seksduiveltje roept haar toe “daar zou je wel kak van lusten hé schatje.” Even trekt ze terug en zucht.

“Lieve Jan pak mij clitje tussen duim en wijsvinger en masseer op en af” hij doet het. Maai staat op ontploffen gaat nog een keer diep met haar natte tong en duwt dan pardoes een vinger diep in Jan zijn holletje. Terwijl ze zijn billen blijft kussen gaat ze in en uit zijn persend kontje op het ritme van haar trekbewegingen.

“Oh, Jan je doet zo goed” zucht ze en dan voelt ze dat zijn piemel begint te schokken. “Kom maar jongen geef alles maar aan Maaike, ik laat mij ook gaan… oh… ja daar komt het…” terwijl haar clit danst heft ze krampachtig haar gat en ontsnappen er twee, drie stevige stralen pis uit haar kut.

“Oh Maaike, wat mooi, hier al mijn zaadjes.” Zij voelt het warmte zaad op haar buikje spuiten en lekken terwijl hevige genotskrampen haar vinger uit zijn stront-gat dwingen.

Jan zit naast haar en tongt Maai dankbaar. Wat was dat fijn. Maai bewondert zijn schietsel. “Wat lekker veel lieve Jan” en zij roert er met een vinger in veegt het aan haar tepels, lacht. Jan is fier en vindt het fijn dat ze met zijn sperma speelt. Nu met twee vingers over haar borsten en buik, laat ze Jan ook likken, laat niets verloren gaan, likt haar vingers en vraagt. “Vond je het een beetje tof mijn orgasme Jan?”

“Oh Maaike, ik werd zot van die prachtige stralen pis.” En hij tongt haar heel intens. Het seksduiveltje leunt achterover en vindt dat het hier de goede kant uitgaat. Uitrusten, nagenieten, dicht tegen mekaar, zacht fluisteren. Jan en zijn piemeltje slapen even. Maai streelt Jan zijn tepeltjes. Hij heeft het graag ze worden hard. Hij aait haar buikje. Plots richt Maaike zich een beetje op, en leunend op een elleboog kijkt ze vertederend diep in zijn ogen.

“Jantje, jij bent zo verschrikkelijk lief en attent voor mij dat ik je iets wil vragen dat ik nog nooit aan een man gevraagd heb en niet heb willen vragen.” Haar seksduiveltje neemt nu alles over en dicteert de wet.

“Ik doe alles waarmee ik je gelukkig kan maken, vraag maar.” Ze kijkt heel indringend, zou ze durven? Het duiveltje zegt ja, doen.

“Lieve Jan, wil je mij in mijn kontje neuken?” Het is er uit. Jan jubelt vanbinnen bij die onverwachte vraag. Een maagdelijk kontje neuken dat moet toch geweldig deugd doen. Hij kent het enkel van de porno, maar dit overrompelt hem zodanig dat hij compleet zou beginnen spuiten bij de gedachte.

“Oh Maai wat ben je lief, ik zal het heel voorzichtig doen, wat verlang ik er naar.”

“Maar we zullen toch even mijn holletje moeten masseren.” En dat doen ze met hun vingers vol glijmiddel (maai heeft het steeds binnen handbereik). Ze rekken haar kontje met duim en wijsvinger, diep en wijd.

“Kom Maai, nu, ik kan het niet langer houden” fluistert  Jan met een sliert voorvocht aan zijn eikel.

“Bij mij is het ook erg”. Maai spreidt haar benen en toont Jan de stroom geile sappen die uit haar kut vloeit. Nu gaat ze op haar knieën voor hem zitten. Ze trekt zijn voorhuid ver naar achter en plaatst zijn kloppende eikel tegen haar sterretje dat ze verlangend openduwt. Jan legt zijn handen op haar billen en duwt voorzichtig naar voor.

“Oh wat is hij dik en stijf” murmelt Maai “maar ik moet hem in mijn kont hebben”. Jan verlegt zijn handen, pakt Maai bij haar heupen en hijgt dwingend.

“Zet open dat lekker poepje, schat, hier komt hij” op het moment dat Maai uit alle macht perst, trekt hij haar bij, ziet hoe zijn eikel de sluitspier doet wijken en in haar kont verdwijnt onder het slaken van een pijnkreet. Maar hij zit binnen en voelt hoe haar kontje achter zijn eikel knelt. Wat een lekker spannertje. “Gaat het Maai” vraagt hij lief en drukt iets dieper.

“Ja… ja, nu wel doe maar Jan.” Maai laat zich nu voorover zakken op een elleboog en voelt met haar vrije hand aan  Jan zijn stijve en zijn zak en beseft dat hij nog helemaal niet diep zit.

“Ontspan je Maai, zet je kontje maar gewoon open het zal seffens veel deugd doen. Pak je clit en verwen hem”. Ze luistert en Jan drukt dieper, een beetje terug, nog dieper en weer terug zonder er uit te floepen. Maai begint zalig te kreunen. Nu gaat hij zo diep hij kan en terug. “Doet het goed nu?” Vraagt hij.

“Zalig” fluistert ze terug “en mijn clit staat op springen”.

“Oh! Maai, laat je gaan, druk lekker tegen ik ga je kont volschieten”. Ze beantwoordt zijn diepe stoten met hevig tegenduwen.

“Oh… Jan ik kom klaar!” Roept ze nu. Jan wordt zot en hijgt buiten zichzelf, op het moment dat niet enkel haar kont, maar haar ganse lijf, hevig begint te schudden.

“Hier smerige teef, hier vuile hoer, ik schiet je stront-gat vol” en hij spuit uit alle macht zijn zaad. Als hij zich terug trekt blijft haar kontgat gapend achter. Ze vallen in mekaars armen en beamen dat het heerlijk was. De namiddag kan niet lang genoeg duren want Jan zijn hunkering naar seks lijkt niet af te nemen.

Terwijl ze uitblazen kunnen ze mekaar niet met rust laten.  Jan streelt haar voortdurend van kop tot kont, speelt met haar tepels, aait zacht haar buikje, haar navel, haar gezwollen pruim, gaat door haar bilspleet en overlaad haar met kusjes. Hij kan bijna niet weerstaan aan de hevige drang om haar weer intiem te likken, om zijn tong weer in haar kut en kont te steken, om op haar clitoris te sabbelen, om haar weer zot te maken en haar dan opnieuw wild te poepen. De vraag  – mag ik nog eens Maaike? – Herhaalt Jan nog onbeschaamd verschillende keren, voegt telkens de daad bij het woord en neemt haar hevig en ruw, gepaard met schuttingtaal en zelfs kletsen op haar billen. Voor Maai ik dit ook een feestdag, haar seksduiveltje jubelt en swingt en als Jan na de zoveelste beurt in haar oor fluistert.

“Oh lieve Maaike nu denk ik echt dat mijn zakje leeg is.” Antwoordt ze.

“Kom op Jan dat geloof ik niet, vooruit trek je nog één keer af voor Maaike, ik vind het zo heerlijk een man te zien masturberen en zeker zo een potente kerel als jij.” Dit laatste haalt hem over de streep en hij gaat schrijlings over Maaike zitten die hem op de kortste keren terug stijf maakt en hem dan laat overnemen.

“Ik weet niet of het nog zal lukken” stamelt hij hevig sjorrend.

“En ik weet zeker dat je voor Maaike nog een beetje over hebt” moedigt ze hem aan, streelt zijn wippende ballen en masseert hem tussen zak en kont, vertelt hem hoe stijf haar clit weer is die ze met haar vrije hand bewerkt en wat een mooie rukker hij is. Jan spant zijn bilspieren uit alle macht trekt snel en hard, voelt het van heel erg ver komen met verschrikkelijk intense genotskrampen en hijgend.

“Hier voor dat hete hoerenwijf, voor mijn geile slet.” Loost hij schokkend zijn laatste druppels op haar tieten. Uitgeput, haast buiten adem, vleit hij zich op Maaike die nog uitbrengt “oh… hoe flink en mooi…’

De zon staat al laag als ze afscheid nemen en afspreken dat zo’n namiddag zeker voor herhaling vatbaar is.

EINDE.

Vic Hardman

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *