Met Lucia in het park

()

Ik ben een Belgische jongen van 19 jaar. Ik ga elke week zaterdags uit naar een fuif bij ons in de buurt. Elke week is er wel ergens iets te beleven. Zo was er ook nu een fuif niet ver van bij me thuis. Met mijn vrienden reed ik er naartoe met de fiets. Het was een warme dag en ik droeg een T-shirt en een jeans. Er was veel volk en de muziek was goed. Ik dronk een paar biertjes en maakte plezier met mijn vrienden, tot opeens Lucia, een vriendin van vroeger op de korfbal naar me toe kwam. Ze draaiden net een trage en ze vroeg of ik met haar wou. Natuurlijk wou ik, ik was haar nog steeds niet vergeten. Ze heeft een lekker kontje en heerlijke ronde borsten. Niet te klein en niet te groot, net perfect. Ze stond dicht tegen me aan en ik rook haar heerlijke geur. Ik voelde haar borsten tegen mijn lijf gedrukt. We draaiden op het ritme van “everything í do” van Bryan Adams. Het was verschrikkelijk heet in de zaal en Lucia nam met mee naar buiten.

We gingen naar het parkje niet ver van de zaal. Daar kwam s’ avonds niemand, omdat het er niet verlicht was, je moest er goed uitkijken waar je liep. Ik ging op een bank zitten en Lucia kwam op mijn schoot zitten. Ze gaf me een heerlijke tongzoen, en toen we heerlijk aan het tongen waren voelde ik mijn paal groeien. Ze zat er immers met haar heerlijke kontje recht op. Ze voelde dit en zei dat ze daar wel iets aan kon doen. Ze deed mijn T-shirt uit en ook mijn jeans. Ik stond daar in mijn boxershort en zei tegen haar dat misschien iemand ons zou kunnen zien, maar zij antwoordde dat hier niemand kwam s’ nachts, en daar had ze wel gelijk in. Ze deed mijn boxershort uit en mijn lul was eindelijk bevrijd uit z’n nauwe positie. Ze nam hem in haar mond en maakte met haar tong kringetjes. Daarna nam ze hem in haar mond en begon heerlijk te zuigen. Steeds dieper nam ze hem in haar mond en ze ging steeds harder en harder zuigen. Ik liet haar stoppen, want ik wou in haar kutje klaarkomen.

Ik ging achter haar staan en deed haar topje uit. Ik deed ook haar slipje naar beneden en haar bh uit. Ik deed wat speeksel op mijn vingers en bracht hen naar haar lekkere kutje dat al lekker nat was. Ik masseerde haar klitje en likte in haar nek, ik rook haar heerlijke geur, die me bijna deed duizelen. Ik legde haar op de bank en gaf haar een tongzoen. Ik likte verder naar beneden en zoog aan haar tepeltjes die al lekker hard waren. Dit leek haar te bevallen, want ze kreunde. Ik ging nog verder naar beneden en likte aan haar naveltje, ik rook de geur van haar heerlijke kutje. Ik stak mijn tong in haar kutje en likte aan haar klitje. Ik masseerde haar heerlijke borsten terwijl ik aan haar klitje likte. Haar kutje was al lekker nat. Ik gaf haar een tongzoen en liet mijn lul in haar kutje glijden.

Oh, wat voelde haar kutje lekker. Het was lekker nauw en nat. Ik ging in en uit haar lekkere kutje, eerst langzaam, maar steeds sneller en sneller. Ik stootte mijn lul steeds dieper en dieper in haar heerlijke kutje. Het was heerlijk om haar te horen kreunen. Ik draaide haar om en liet mijn lul in haar kontje glijden. Even kreunde ze van de pijn, maar ze begon dadelijk weer te hijgen van genot. Ik ging in en uit haar lekkere kontje. Eerst langzaam, maar steeds sneller en sneller. Dieper en dieper ging ik in haar lekkere kontje. Ik draaide haar om en ramde mijn lul in haar lekkere kutje. Ik spoot mijn geil in dat heerlijke kutje van haar.

Ik likte haar kutje schoon en ze proefde mijn geil vermengd met haar kut-sappen. Lucia zei me dat ze het koud kreeg, dus moest ik haar gaan verwarmen. Ik ging naar haar kutje en stak mijn tong zo diep als ik kon in haar heerlijke poesje. Ik likte aan haar klitje alsof mijn leven ervan af hing. We deden een standje 69 en terwijl ik aan haar heerlijk befte, was Lucia heerlijk aan mijn paal aan het zuigen. Wat kon ze lekker zuigen. Ze nam hem met haar mondje diep in haar keel.

Ik ging op de bank zitten en ze liet haar kontje over mijn lul zakken. Ze reed op en neer over mijn stijve paal. Eerst langzaam maar steeds sneller en sneller ging ze op en neer over mijn harde paal. Haar borsten ging op en neer en ik stootte mijn stijve lul steeds dieper in haar lekkere kutje. Ze was al lekker nat, waardoor hij gemakkelijk in en uit haar poesje schoof. Ik draaide haar om en legde haar terug op haar rug op de bank.

Ik ramde mijn lul tussen haar lekkere borsten. Ik bewoog van achter naar voor tussen haar heerlijke bollen. Wat was dit lekker geil. Ik voelde dat ik ging klaarkomen, ik probeerde het haar nog te zeggen, maar het was al te laat, mijn geil spoot in haar gezichtje. De eerste straal kwam in haar gezicht terecht, maar de volgende kon ze opvangen met haar mondje.

Ze zei me dat het lekker smaakte. We kleedden ons aan en ging terug naar de zaal. Ik was die avond alleen thuis (eigenlijk de hele week zelfs, want mijn ouders waren op vakantie) en vroeg of ze niet bij me thuis bleef. Ze zei dat het goed was. Haar ouders zouden s’ morgens toch vroeg moeten gaan werken, dus die zouden het niet merken. Want zij zou dan nog gewoon in bed liggen. We fietsen naar bij me thuis. Ik voelde dat er meer op til was, want ze was alweer botergeil, en ik had ook nog wel zin in iets. Ze fietste met haar benen wijd open, zodat ik de natte plek tussen haar benen kon zien. Ja, ze had er zeker nog zin in.

Thuis aangekomen besloten we te gaan douchen. We gingen er allebei tegelijk in. Ik stond vlak tegen haar en rook haar heerlijke geur weer. Toen ik naar haar heerlijke naakte lichaam keek, begon mijn lul weer te groeien. Ze zag dit en ging op haar knieën voor met zitten. Ze nam hem in haar mond en zoog er zachtjes aan. Steeds sneller begon ze aan mijn stijve paal te zuigen. Ze trok me ook af, terwijl ze lekker zoog. Ik zou nu niet zo snel klaarkomen, want ik was die dag al twee keer klaargekomen.

Ze liet mijn lul los en ging in de hoek van de douche zitten, met haar rug tegen de muur. Ze spreidde haar benen, zodat ik een goed zicht had op haar kutje, waar alweer vocht uit stroomde. Ik ging op mijn knieën voor haar zitten en boog voorover, ik likte aan haar been en ging verder naar boven. Ze wilde dat het sneller gebeurde, want ze duwde mijn hoofd naar haar kutje. Ik likte plagend aan de rand van haar lipjes, waarna ik mijn tong weer naar binnen duwde. Ik begon te lekken aan haar klitje en ze kromde haar rug. Ik likte met trage bewegingen aan haar klitje, niet wild, maar heel rustig en intens. Ze kreunde en haar tepeltjes waren weer keihard en stonden recht vooruit. Ze ging op haar knieën voor me zitten en ik had meteen begrepen wat ze wilde. Ik kwam achter haar en liet mijn lul in haar kontje gaan. Dit ging al beter als daarstraks, het was al ruimer geworden, maar het was toch nog steeds lekker nauw. Met rustige stoten ging ik in en uit haar kontje. Ze riep “Sneller!” en ik ging sneller in en uit haar kontje.

In en uit, steeds sneller. Ze draaide zich om en zei “Neuk me, kom in me!”

Ik ramde mijn lul in haar kutje dat ongelooflijk nat was. Terwijl ik aan haar tepeltjes zoog ging ik in en uit haar kutje. Het water van de douche stroomde over onze hete lichamen. Ik naaide haar diep in haar lekkere kutje. Ze sloeg haar benen over mijn kont en duwde haar kut nog dichter naar me, zodat ik nog dieper in haar kutje stootte. Ze begon ongelooflijk te kreunen en toen ik haar kutspieren voelde samentrekken kon ik het niet meer houden. Ik spoot mijn geil tegen haar baarmoeder. Ze kreunde hard van genot, zo hard, dat ik dacht dat de buren het konden horen.

Ze was totaal uitgeput van ons lekker neuken en ik ook. Ik droeg haar naar mijn bed en we zijn boven op elkaar in slaap gevallen.

Wampi

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *