Mieke, Marie, Filip en Willem

()

Willem belde Filip op om hem te vragen of hij zin had om die avond eens iets heel anders te gaan doen. Het was meestal de gewoonte dat ze naar hun stamkroeg gingen en er een pintje gingen pakken en een beetje slap lullen. Maar Willem had nu wel weer eens zin om een stel meiden in zwempak te zien. Daarom stelde hij voor om die avond voor de verandering eens naar het zwembad te gaan. Willem en Filip werkten samen in de bouw en gingen vaak samen op stap. Ze waren pas van school en waren blij dat ze dit werk hadden gekregen. Het was nog vrij koud in dit voorjaar en ze hadden er behoefte aan om eindelijk weer eens iets bloot te zien. Filip vond het dus een goed idee van Willem en ze spraken af dat Willem Filip om kwart voor acht zou afhalen met zijn Opel.

Om precies kwart voor acht stond Willem bij Filip voor de deur en gaf een ram op de claxon. Filip kwam naar buiten met zijn zwemspullen en snel bereikten ze het zwembad. Ze liepen door de ingang naar binnen en kochten elk een kaartje, alleen voor die avond. Ze wisten natuurlijk niet of het hun wel zou bevallen. Als dat wel het zou zijn dan namen ze de volgende keer een abonnement. Ze zochten een badhokje of die nog leeg was, maar ze waren allemaal leeg, want je moest je kleren op een hanger hangen en afgeven bij een balie. Daar kregen ze een nummer die ze goed moesten bewaren, anders zouden ze in zwempak naar huis moeten. Daarna gingen ze onder de douche staan. Ook dat was verplicht, anders kwam je het bad niet in. Na gedoucht te hebben liepen ze met druipende haren het bad in. Ze keken om zich heen of er vrouwelijk schoon aanwezig was. Daar waren ze voor gekomen. Bijna alle mooie meiden die ze zo zagen, hadden wel een paar kerels bij zich in de buurt. Dus daar hoefden ze zich niet bij aan te sluiten. Plotseling kreeg Willem een grietje in de gaten dat net via een trapje uit het water kwam.

“Jezus! Moet je dat eens bekijken!” Lispelde Willem tegen Filip en ze keken beiden met half open monden naar dat prachtige figuurtje dat daar druipend van het water uit het zwembad klom. Ze had al een prachtig gebruind lichaam en dat werd nog beklemtoond door een minuscuul klein bikinietje dat smetteloos wit was en waar het haar bruine huidje bedekte, nog zo veel liet zien wat er allemaal onder zat, dat Willem en Filip het al direct moeilijk kregen om hun lul klein te houden. Ook haar tieten waren van een prachtformaat, niet te groot en niet te klein. Het behaatje was net groot genoeg om haar priemende tepels te bedekken. Aan alle kanten kwamen mooie rondingen, uit haar behaatje priemen. Haar venusheuvel was zeer ‘vooruitstrevend’ en aan beide zijden van haar slipje, zag men haar kut haartjes naar buiten steken.

Je kon door dit zeer dunne broekje haar schaamlippen helemaal zien zitten. Filip kon het niet langer aanzien, zonder voor paal te staan met een enorme eikel, die boven zijn broek uit dreigde te komen. Hij wachtte niet langer en sprong in het water om af te koelen. Willem had zichzelf iets beter in de hand en hij stapte op die schoonheid af en probeerde leuk te zijn.

“Hallo, wat zie jij er heerlijk uit in dat witte bikinietje, mijn gabber kon zich niet meer beheersen bij het zien van zo veel moois en moest te water. Kijk daar zwemt hij met die rode kop!” Hij had verwacht dat het meisje hem zonder maar een blik te gunnen zou door lopen of hem misschien wel een enorme dreun zou gaan verkopen. Maar het tegendeel was waar, ze keek naar Filip en terwijl ze heel dicht tegen Willem aan kwam staan; “Oh ja? Heeft hij een stijve lul gekregen alleen al door naar mijn tietjes en kutje te kijken? En jij?” En ze drukte haar buik op en Willem voelde zijn lul direct reageren! Ze schuurde nog even langs zijn klimmende lul en liet hem ook meteen een flink stuk van haar tieten bewonderen. Willem kon zich niet langer goed houden en hij moest te water om ook niet voor joker te komen staan. Met een plons belandde ook hij in het water, nagelachen door het meisje.

Ze hadden nu verwacht dat het meisje zou weglopen, maar hier kwam voor Willem en Filip een tweede verassing, ze sprong even later in het water en zwom naar de jongens toe. Gedrieën zwommen ze wat rond en spetterden elkaar speels met wat water. Toen gingen ze aan de rand van het bassin hangen met het meisje tussen de twee jongens in. Ze voelde onder water direct bij Willem en Filip of hun piemel nog hard was. Toen dat niet meer het geval bleek te zijn, zei ze glimlachend: “Jullie zijn me ook een stelletje stijve lullen, zeg! Hooi, ik heet Mieke en jullie?”

Willem en Filip waren vanaf dat moment er vrij zeker van dat het abonnement er wel snel zou komen.

“Ik heet Willem en dat is Filip,” zei Willem.

Spontaan gaf ze beiden een zoen. “Jullie zijn beste binken. Hebben jullie straks nog iets te doen of hebben jullie wel zin om met mij te neuken? Ik heb er reuze zin in, en jullie?” Toen de jongens geen antwoord gaven, vervolgde Mieke lachend.” “Ha…ha…ik heb jullie alle twee een stijve lul bezorgd. Daar wil ik iets aan doen, of willen jullie niet?”

“Ja natuurlijk willen wij dat,” antwoordde Willem.

Binnen een kwartier zaten ze gedrieën in de Opel van Willem. Filip zat naast haar en Willem zat een beetje jaloers achter het stuur. “Rijden maar,” zei Mieke en nog voor de auto twee meter had gereden had ze Filip zijn lul al uit zijn broek getoverd. Ze begon hem ook lekker te tongzoenen en Willem zag alles met stijgende spanning in zijn spiegeltje. Als een idioot reed hij naar een stil plekje. Binnen zes minuten waren ze er. Maar in die tijd had Mieke het al gepresteerd om haar truitje uit te trekken en is Filip net bezig haar strakke spijkerbroek over haar billen te trekken.

“Eerst mag Filip me neuken en zal ik Willem lekker afzuigen, goed?” Zei Mieke, terwijl ze direct haar benen wijd spreidde toen haar broek uit was. Ze trok Filip met zijn stijve lul tussen haar benen en gaf Willem te kennen dat hij naast haar op de achterbank moest komen. Filip had zijn lul al enkele malen een klein eindje in haar al aardig nat wordende kutje gestopt toen Willem op de achterbank kwam. Mieke boog zich zijwaarts naar hem toe en had binnen drie tellen zijn springende geval in haar warme mondje. Intussen had Filip zijn lul tot aan zijn ballen in haar kutje gedreven en begon met lange halen te neuken. Mieke ’s tong ging snel over Willem zijn eikel heen en haar

tongpuntje wroette af en toe in zijn pisgaatje. Hij werd er snel doornaar zijn hoogtepunt gedreven. Filip greep nu Mieke bij haar billen beet om haar nog intens er tegen zich aan te drukken. Willem had nu ook haar volle tieten te pakken en masseerde en streelde ze. De twee jongens voelden dat ze door de opwinding van die avond ze het niet lang meer zouden kunnen ophouden. Steunend en kreunend kwamen ze alle twee klaar en gelukkig voor Mieke kon Filip het nog even volhouden tot ook Mieke kronkelend en grommend haar orgasme kreeg.

Maar heel even rustte Mieke uit. Toen duwde ze Filip weg tussen haar benen uit en vroeg aan de nog nahijgende Willem of hij de slaapstoelen wilde laten zakken. Snel liet Willem de stoelen zakken en ze hadden nu veel meer ruimte. Mieke ging in het midden liggen en wenkte Willem om haar van voren te neuken.

“Of kun je nog niet?” Vroeg Mieke met een mond die nog vol sperma zat van zijn eerste keer. Ze likte alles lekker op, en wreef de rest over haar gezicht en hals en zei lachend. “Er is geen betere crème dan sperma voor een gezonde vrouwenhuid.”

Het idee dat Willem haar nu zou mogen neuken deed zijn leuter al weer aardig opstijgen. Hij ging naast haar liggen en ze deed haar benen uit elkaar en legde een been op zijn rug. Hij pakte toen zijn lul en duw de die in haar drijfnatte kut. Die was nu wel goed gesmeerd met het sperma van zijn vriend. Zalig gleed zijn nog steeds groeiende lul in haar hete pruim. Intussen was Filip achter Mieke gaan liggen en ze hield haar billen van elkaar en presenteerde Filip haar anus. Vlug drukt Filip zijn lul in haar poepgaatje en hij slaakt een zucht van genot.

“Geweldig, Mieke ik heb nu je kutje gevoeld, maar je poepertje is nog lekkerder oh… oh wat zalig nauw is het hier binnen!” En hij stoot enkele malen achter elkaar erin en eruit. Mieke en Willem zijn in een lange tongzoen verwikkelden je hoort alleen hun gesnuif. De drie lichamen proberen nu in harmonie te bewegen, iets wat eerst niet lukt. Maar weldra hebben en ze het door en wordt Mieke als een gek geneukt van twee kanten!

“Vlugger… vlugger.. ja! Lekkere kontneuker van me… Oh… ah… ik ga komen… jongens… ik word kapot geneukt door jullie lullen… doorgaan… ja… ik voel het aakomen…”

Met de laatste rammen in Mieke begon die ineens keihard te zuigen. Zelfs hun ballen werden meegezogen. Nu kwamen ook Willem en Filip tot een geweldige explosie terwijl hun gloeiende sperma met een enorme kracht uit hun pikken werd gezogen in haar gloeiende kut en anus.

“Hm… hm…” hijgde Filip en trekt langzaam zijn slap wordende lul uit haar anus. Hij kijkt bewonderend naar het zich weer langzaam sluitende holletje. Maar voor het weer hele maal dicht is, loopt er nog een straaltje sperma uit op zijn handdoek die hij eronder had gelegd. De auto schudde nog na van de enorme krachtinspanning van de drie. Mieke had ze helemaal leeg geneukt en ze lag heerlijk lui tussen de twee jongens in na te genieten van de heerlijke neukpartij. Willem trok nu ook met enige tegenzin terug uit de nog steeds zuigende kut van Mieke. Het was nu tijd dat ze Mieke naar huis brachten. Langzaam begonnen ze zich weer aan te kleden en Willem zei terwijl hij zijn broek dichtmaakte, “Mieke, meid zullen we jou even thuis brengen?”

“Ja, dat is goed, ik woon hier vlak in de buurt.”

Binnen twee minuten stonden ze voor het huis waar Mieke woonde.

“We zijn er Mieke!” Zei Willem en stapte uit en hield het portier voor haar open. Ze stapte uit en vroeg hun spontaan.

“Jullie gaan toch nog wel even mee naar binnen? Mijn moeder wil jullie vast ook wel eens van dichtbij bekijken.”

Snel sloot Willem de auto en rende toen naar de voordeur en zag dat Mieke al met haar moeder stond te praten.

“Dag jongens, komen jullie er maar gauw in!” Zei ze en liep de jongens vooruit naar de kamer. De beide jongens keken naar de vrouw en ze wisten nu waar Mieke die schoonheid vandaan had. Allemachtig, wat een wijf! Ze keken in de kamer om zich heen en zagen verder niemand.

“We wonen hier samen, hoor jongens,” zei Mevrouw toen ze de zoekende blikken van de jongens zag en vervolgde direct, “jullie hebben lekker met Mieke geneukt, hé? Maar ik zou ook wel een graantje van Mieke ‘s veroveringen willen meepikken. Kunnen jullie nog een keertje? Voor mamma? Ja?”

Nu begrepen Willem en Filip waar Mieke die spontaniteit vandaan had. Willem keek verrast van Filip naar Mieke en toen weer naar mevrouw.

“Ik geloof van wel, mevrouw,” begon Filip, die wel viel op oudere rijpere vrouwen. Die had meer ervaring en kon waarschijnlijk nog harder zuigen.

“Ik heet Marie, jongens en hoe heten jullie?” Filip en Willem noemden hun namen. Mieke ’s moeder stond weer op en zei tegen de jongens. “Gaan jullie mee naar de slaapkamer, daar neukt het wel wat lekkerder dan in de auto! Ha…ha… en Mieke zorg jij even voor een lekker drankje, ja?”

Ze liep voor Filip en Willem uit naar de slaapkamer en toen ze er middenin was trok ze haar schouderbandjes opzij en floep, naakt was ze! En hoe! Filip voelde zijn lul als een raket omhoog schieten toen hij de gespierde kut zag en hij trok snel zijn broek opnieuw uit.

“Zo mag ik het zien,” zei Marie en hielp Filip verder met uitkleden. Daarna ging ze op het bed liggen en spreidde haar armen en benen wijd en nodigde Filip uit haar kutje te betreden. Filip aarzelde geen seconde en met een brul sprong hij op de vrouw en wilde hem in haar kut steken. Maar hij raakte die nog niet aan of hij werd met volle kracht naar binnen gezogen. Hij begon haar te berijden alsof hij in tien weken geen vrouw had gehad. De lul van Filip verdween direct helemaal in de drijfnatte kut. Haar benen sloten zich om zijn middel en haar voeten haakte ze in elkaar. Ze had zich stijf aan hem vastgezogen en was niet van plan om hem nog los te laten die avond. Als wilden rolden ze neukend door het bed. Marie sloeg daarbij allerlei vunzige taal uit. Het hele tafereel deed ook bij Willem de seksdrift weer aanwakkeren. Hij trok ook zijn broek maar weer uit en pakte zijn kloppende lul beet.

“Laat mij dat maar doen,” zei Mieke die weer binnenkwam met een blad met volle glazen. Ze zette het op het nachtkastje en keek even lachend naar haar moeder die hevig transpirerend met Filip lag te neuken. Daarna trok ze Willem aan zijn lul mee naar een vloerkleedje voor het bed en ze legde hem op zijn rug in stelling. Mieke gunde zich geen tijd. Ze trok haar minirokje omhoog, waarna er een glanzend zwart gymbroekje zichtbaar werd. In twee seconden zoog ze de lul van Willem met gymbroekje en al naar binnen.

“Oh,” klonk het toen de stijve piemel van Willem in de kut van Mieke gleed. Door het stevige zuigen gleed zijn pik stijf in haar zwarte gymbroekje op en neer. Door het glijden langs de gladde stof stond zijn pik meteen in vuur en vlam. Weldra was het in de slaapkamer een gekreun en gesteun van jewelste en het zou niet lang meer duren of Marie zou klaarkomen. De anderen hadden al wat meer beurten gehad. Met een vreselijke hoge gil kwam Marie klaar en zoog even keihard aan Filip zijn pik, maar nam daarna toch weer snel het ritme over van de rammende Filip die door die gil ook dichtbij zijn climax kwam. En grommend stortte hij het allerlaatste restje wat hij nog in zich had in het nog steeds keihard zuigende kutje van Marie. Ook Willem werd door Mieke toch nog vrij snel daarna tot een orgasme gebracht.

“Dit is te gek,” steunde Filip die met zijn hoofd tussen de romige tieten van Marie lag te rochelen. Ook Willem was evenals Mieke aan het einde van zijn Latijn. Helemaal uitgeneukt waren ze.

“Ik kan niet meer” stamelde Willem en steunde op zijn ellebogen en keek hoe zijn nu wel erg geslonken pikje uit de kut van Mieke gleed.

Tien minuten later zaten ze alle vier op het grote bed en genoten van de koele drank.

Wampi

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *