Passionele lust

()

Het zou vandaag een behoorlijk warme zomerdag worden. Gisteren was ik samen met een vriendin alvast wezen shoppen voor nieuwe zomerkleding, dus ik wist dat ik er vandaag helemaal klaar voor was. Ik had onder andere een nieuwe bikini gekocht, een leuke bandeaubikini met bijpassend broekje, en twee schattige jurkjes. Vandaag zou ik samen met dezelfde vriendin als met wie ik gisteren in de stad was geweest gaan zwemmen in een meertje in de buurt. Ik had er erg veel zin in, dus ik was al vroeg opgestaan om me klaar te maken voor die dag. Nadat ik had gedoucht, mijn haren had gewassen, gedroogd gekamd, had ik meteen mijn bikini aangetrokken met daarboven een van de luchtige strandjurkjes. Mijn bh en slipje had ik in mijn tas gedaan samen met een handdoek en ander spullen, om mee te nemen. Nu nog even snel een ontbijtje maken en wat eten maken om mee te nemen en dan was het wachten op Emma.

Het duurde niet lang tot Emma arriveerde en we samen op weg konden naar het strandje bij het meer. Emma en ik verschillen niet zoveel van elkaar. We zijn beiden ongeveer even lang en hebben niet zulke grote borsten, ongeveer cup b. Ik ben wel altijd heel erg jaloers op Emma d’r rode haren. Een voordeel voor mij is echter dat ik niet zo snel verbrand. Emma had gisteren een leuk lichtblauw badpak gekocht met bloemetjes, en had deze nu aan samen met een bijpassend rokje en een stel teenslippers. Haar badpak deed dienst als topje.

Onderweg was het erg gezellig. Emma vertelde over een jongen die ze leuk vond onderweg, maar hij had helaas een vriendin. Victor was zijn naam en hij had volgens Emma een heerlijk lichaam. Hij voetbalde vaak en ging wel eens naar de sportschool, dus hij was redelijk gespierd. Terwijl ze over hem vertelde merkte ik dat ze aardig opgewonden raakte van de gedachte aan het lichaam van Victor. Ik was zelf niet zo geïnteresseerd in zijn lichaam, maar zag wel de lust ontstaan in Emma d’r ogen en voelde me daardoor aangetrokken. Wat dansten haar losse haren mooi in de wind en wat zagen d’r benen er mooi uit onder dat rokje. In gedachte had ik haar al snel uitgekleed op de fiets. Ik voelde dat ik zelf ook een beetje opgewonden raakte. Ik voelde dat mijn tepels harder werden en ik ging expres iets verzitten op mijn zadel. Enigszins in gedachten verzonken reed ik verder. “Nou heb je dat weleens gedaan?” Hoorde ik ineens naast me.

“Wat sorry, ik zat even niet op te letten”. “Heb je het weleens met meerdere mensen tegelijkertijd gedaan vroeg ik,” zei Emma. Ik was enigszins verbijsterd dat het onderwerp nu zo was veranderd en wist daarom even niets te zeggen. “Je mag het best zeggen hoor, ik zie wel wat je doet op dit moment”. Ik liep rood aan, omdat ik niet verwacht had dat ze me door zou hebben en stamelend zei ik dat ik dat nog nooit gedaan had.

“Zou je het weleens willen proberen? Vroeg Emma. Ik had al wel eens vaker nagedacht. Hoewel ik op vrouwen val, is het niet al te moeilijk om als meisje een man aan de haak te slaan die weleens met je naar bed wil. Ik ben dus al wel met jongens en meisjes naar bed geweest, maar ik had nooit geprobeerd met meerderen tegelijkertijd naar bed te gaan. Toch heb ik me ook weleens afgevraagd, hoe dat voor mij zou zijn. Als het iemand is die ik een beetje leuk en aardig vind zou ik het nog weleens willen proberen dacht ik. Dit vertelde ik ook tegen Emma. Emma zei dat ze hier ook wel zo over dacht.

De rest van de weg fietsten we zonder iets te zeggen naar het strand van het meertje. Onderweg bleef er een soort van spanning in de lucht zitten, maar wel een gezonde. Bij het meertje aangekomen legden we snel de handdoeken neer, trokken we onze kleren uit en renden we naar het water. Het water voelde redelijk koud, omdat het al erg warm was geworden. Ik zag dat Emma dat ook vond, want haar tepeltjes drukten als kleine puntjes door de badpakstof. Blijkbaar merkte Emma dat ik er gebiologeerd naar keek, want ze zei ineens.

“Ook met een meisje zou ik het nog weleens willen doen als ik haar goed kende, hoor”. En ze keek me nu met een wel heel zwoele blik aan.

“Zou ik dat dan kunnen zijn?” Vroeg ik.

“Wie weet”.

Op dat moment kwam ze naar me toe greep mijn billen stevig vast en zoende me zachtjes op mijn mond. Plotseling ging er een rilling door mijn lichaam. Wow! Een van mijn beste vriendinnen wilde met me zoenen en misschien wel meer. Voor de tweede keer voelde ik haar zachte lippen tegen de mijne komen. Ik deed mijn mond ietsjes open en merkte dat Emma hetzelfde deed. Onze tongen gleden nu langs elkaar in elkaars mond. Wat voelde dat lekker! Krioelend in elkaars haar en met de monden op elkaar bleven we zo een tijdje staan. Ondertussen wreven onze tepeltjes soms ook langs elkaar met de badstof daartussen. Ik kon zo wel de hele dag blijven staan.

Na een tijdje besloten we toch nog een rondje te zwemmen. Ik vroeg me af wat voor verrassends de dag nog meer zou brengen. Bij de handdoeken aangekomen besloten we te gaan zonnen. Ik kon mijn gedachten echter niet meer van Emma afhouden. Een tijdje lag ik naar d’r te kijken. Ze lag op haar rug en je zag daardoor de prachtige golvende vorm van haar lichaam. D’r schouders die wat hoger liggen, de wat dieper liggende onderrug en het mooie ronde heuveltje bij haar billen, allemaal netjes ingepakt in de strakke badpakstof, tot haar benen en schattige voetjes. Nadat ik een tijdje had gelegen voelde ik plots iets heel kouds op mijn buik vallen. Ik schrok en keek op. Daar zat Emma boven me met een tube zonnebrandcrème, die ze net over mijn buik had gespoten.

“Je mag dan misschien wel bruiner zijn dan ik, maar ook jij moet je goed insmeren hoor,” zei ze, en ze begon zonder het te vragen mijn buik in te smeren. Mijn borstjes schreeuwden nu werkelijk om ook meegenomen te worden in de heerlijke wrijfbewegingen van Emma. Heel voorzichtig deed ik daarom mijn bikinitopje los. Zoals ik daar lag leken mijn borstjes wel bijna plat, maar ontbloot riepen ze nog harder om gevoeld te worden. Emma begreep dit meteen en begon met wat extra zonnebrand over mijn borstjes te wrijven, daarbij maakte ze heerlijke rondjes rondom mijn tepels.

“Ook ik moet ingesmeerd worden,” zei ze toen ze klaar was, ze ging op haar eigen handdoek liggen en deed de bovenkant van haar badpak naar beneden. Omdat ze rechtop zat staken haar borstjes mooi recht vooruit. Ik ging tegenover haar zitten en pakte de zonnebrandcrème. Ik spoot een klein beetje net boven haar borstjes en begon dit daarna over haar twee heuveltjes te verspreiden. Ik kon merken dat ze ervan genoot. Na een tijdje wrijven was de zonnebrandcrème wel verspreid, maar ik bleef doorgaan en boog tegelijkertijd mijn hoof naar haar hoofd. Zo zaten we tegenover elkaar met de handen op elkaars borstjes en tongend.

Gelukkig hadden we een wat verderop gelegen gedeelte van het strand opgezocht en was het rustig vandaag, omdat het een doordeweekse dag was, want ik wilde meer. Rustig bewoog ik mijn handen langs het lichaam van Emma naar beneden, totdat ik bij haar dijen aangekomen was. Daar bewoog ik met een hand iets naar binnen en ik ging met deze hand onder de badpakstof. Emma had een heerlijk gladgeschoren poesje, voelde ik, en deze was ook al heel aardig vochtig.

Emma deed hetzelfde bij mij, ze ging op dit moment met haar hand over het fijne streepje haar dat ik nog had zitten. Niet lang daarna maakte haar vingers lichte rondjes rond mijn klitje. Ik kon even niets anders doen dan deze bewegingen van Emma ondergaan.

“Ik heb nog nooit een meisje gevingerd,” zei Emma.

“Je hebt jezelf toch weleens gevingerd?” Zei ik, “dan weet je ook hoe dat bij mij moet”.

Deze woorden zetten Emma duidelijk over de streep, want al snel had ze een vinger in mijn natte kutje gestopt en begon deze op en neer te bewegen. Niet snel daarna bewoog ze ook haar hoofd naar beneden en stak haar tong uit om me heerlijk te beffen. Met rustige halen van haar vingers en heerlijke draaiingen van haar tong wist ze me steeds verder naar mijn hoogtepunt te brengen. Ik lag nu al te krioelen op het strand, maar dit werd steeds erger. Emma wist wel hoe je iemand moest bevredigen. Ik voelde al snel de extase oplopen, over niet al te lange tijd zou ik wel komen. Totdat ik voelde dat ik echt kwam.

Plotseling was daar een uitbarsting. Vanuit mijn poesje trok een tintelend gevoel mijn lichaam binnen en mijn poesje begon om de zoveel tijd samen te trekken. Mijn hele lichaam trilde tegelijkertijd van dit gelukkige moment. Dit ging voor mijn gevoel aardig lang door, temeer omdat Emma gewoon doorging met waar ze mee bezig was. Na een tijdje stopte ze er toch mee, maar mijn orgasme bleef nog even doorgaan. Mijn kutje bleef zich samen trekken en ik had mijn lichaam niet in bedwang.

Na een tijdje ebde dit gevoel toch verder weg en begon Emma te omhelzen. Nog natrillend hing ik om Emma heen in een innige zoensessie… en… Mm… ‘passionele lust’ zijn precies de goede woorden en maak er niet nodeloos meer van dan het is. Hoewel…

Vera Versmissen

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder dit verhaal. Dank U.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *