Vergaderseks

()

Hoe lang zou dit al aan de gang zijn? Ik heb het zelf pas drie weken door maar waarschijnlijk doet hij dit al veel langer. Het is dinsdag avond, Rob is sporten en ik zit zoals meestal op zijn sportavond achter de computer om aan een erotische verhalen te werken. Het is bijna 20 uur en ik kijk gespannen naar buiten of hij er weer zal zijn vanavond. Ja hoor, klokslag 20 uur gaat het felle licht in de kamer aan de overkant weer aan. Hoe oud zou hij zijn? Vast niet ouder dan 20, hij ziet er best goed uit. Vanavond heb ik besloten om ook, net als hij zelf een kijker te gebruiken zodat ik hem beter kan zien. Rob heeft z’n oude veldkijker op het statief van ons fotoapparaat gemonteerd en die staat nu klaar voor gebruik naast m’n PC.

De jongen heeft de gordijnen zo ver mogelijk open geschoven en staat zich nu uit te kleden. Voor z’n bed staat de grote sterrenkijker gericht op de huizen aan de overkant. In z’n raamkozijn staat al sinds we hem ontdekt hebben dat stuk karton met dat telefoonnummer, maar dat had ik vorige week al overgeschreven. Ik stel mijn kijker af en begluur hem nu. Op z’n slipje na is hij nu helemaal uitgekleed, hij ligt op z’n bed te wachten. Ja, nu pakt hij de telefoon en begint geanimeerd te praten. Hij buigt zich voorover, kijkt door z’n grote kijker in stelt hem wat bij. Hij zwaait vluchtig naar de overkant, is het naar mij? Ik heb de lamp in m’n kamer uit gedaan en alleen de computer geeft nu nog een flauw licht, ik denk niet dat hij me zo kan zien. Hij loopt naar z’n telefoon toestel, schakelt iets over en legt de hoorn er naast. Ik vermoed dat de telefoon nu op luidspreker staat want ik zie hem vanaf nu de ruimte in praten. Hij doet nu ook z’n slipje nog uit en ik zie dat hij een behoorlijk stijve lul heeft. Hij blijft af en toe door de kijker gluren, soms praat hij en soms ook zwaait hij even kort naar buiten.

Nu is hij op de rand van het bed gaan zitten en hij begint zich af te trekken terwijl hij veel praat af en toe gluurt. Het duurt allemaal behoorlijk, soms stopt hij even maar dan geeft hij weer even wat rukjes aan z’n staaf om die mooi stijf te houden. Ik vermoed dat hij bijna gaat komen want hij heeft zich met z’n rug op bed laten vallen, en rukt nu waanzinnig hard aan z’n stijve staaf. Hij komt…

Ik zie het geil er uit spuiten en op z’n buik terecht komen; ik zelf word van onderen ook nat van geiligheid. Hij grijpt naar een doos tissues en veegt het af. Hij komt weer omhoog, gluurt door z’n kijker en zwaait even naar de overkant. Ik ben weer helemaal opgewonden en ontzettend nieuwsgierig wie z’n telefoon seks partner in ons woonblok is. Mijn buren zijn over het algemeen degelijke stellen van middelbare leeftijd of hier en daar een oude vrijgezel ik zou niet weten wie er met hem dit soort geile spelletjes speelt. Ik neem me voor om het de volgende week te proberen hem te bellen en er zo achter te komen.

We zijn een week later, ik sta om kwart voor acht al klaar achter m’n raam, telefoon in de aanslag. Ik wil de onbekende buurvrouw voor zijn en zodra het licht aan de overkant aan gaat toets ik snel z’n nummer in. “Hallo, met mij” zegt hij. “Hoi, ben je er weer” zeg ik. “Euh… je stem klinkt anders.”

“Vind je?”

“Ja, en je hebt het licht ook nog niet aan.”

“Ik zal eens met m’n licht knipperen.” En ik doe m’n licht een paar keer aan uit. “Zie je wel, je bent een ander.”

“Vind je het erg?”

“Weet ik niet, ik ken je niet goed genoeg.”

“Wat weet je wel van mij?”

“Nou, ik zie je vaak achter de computer zitten.”

“En wat nog meer?”

“Ik heb je wel eens zien masturberen achter de computer.” Jeetje, heeft hij dat gezien? “Nou ik jou anders ook zeg ik gevat.”

“Ja, lekker toch?

“Wie had je eigenlijk aan de telefoon verwacht?”

“Zeg ik niet.”

“Doe niet zo flauw joh, is ze mooi?”

“Ik vind van wel.”

“Mooier dan ik?”

“Weet ik niet ik heb nog niet zo veel van je gezien.”

“Wat wil je zien?”

“Alles!”

“Nou zeg, dat is wel erg veel!”

“Goed, dan alleen je borsten.” Ik moet er even over nadenken maar dan in een opwelling doe ik het gewoon. Ik leg de telefoon naast me neer en doe eerst m’n truitje en daarna m’n BH uit. Dan schuif ik de gordijnen goed open, steek het licht aan en ga midden in de kamer staan. “En, bevalt het je?”

“Nou, best mooie prammen.”

“Mooier dan de buurvrouw?”

“Ik zeg lekker niks!” Door m’n kijker kan ik duidelijk zien dat z’n pik behoorlijk gegroeid is. Hij heeft hem in z’n hand en begint een beetje te rukken. terwijl hij door z’n grote kijker tuurt. “Heb jij geen zin?”

“Mm… hm… euh…” mompel ik. “Pak je toch die grote geile rode vibrator van je?” Jeetje denk ik bij mezelf, heeft ‘ie dat ook al gezien? “Weet je,” zegt hij “eigenlijk stuur je het een beetje in de war.”

“Hoezo?”

“Nou, ik heb eigenlijk met iemand anders afgesproken om te bellen.”

“Ja, dacht ik al, maar wie is dat dan?”

“Zeg ik niet joh…”

“Doe niet zo flauw.”

“Nee doe ik echt niet, als je het wilt weten kom je maar kijken.” Daar moet ik even over na denken want zo maar bij een vreemde naar binnen stappen in deze situatie lijkt me nogal wat. “Ben je alleen?” Vraag ik. “Ja, m’n moeder is niet thuis.” M’n nieuwsgierigheid wint het van m’n angst en ik zeg dat ik de volgende week er zal zijn. Ik sta een week later om kwart voor acht bij hem voor de deur. Hij doet open en hij ziet er van dichtbij veel leuker uit dan ik gedacht had. “Ben je echt alleen thuis?” Vraag ik. “Ja, m’n moeder is op deze avond altijd aan het kaarten met haar vriendinnen.” Hij brengt me naar de donkere slaapkamer van z’n moeder in en schuift de gordijnen open. “Nou” zegt hij, “als je naar buiten kijkt zal je het wel zien, ik ga maar weer eens naar m’n eigen kamer.”

“Veel plezier, ruk ze,” en hij grijnst. Ik haal m’n verrekijker tevoorschijn en installeer me op de rand van het bed. Even voor achten gaat de telefoon over en aan de overkant gaat achter één van de ramen het licht aan. Ik zie dat het bij m’n rechter buurvrouw is, niet te geloven, ze begint zich midden in de kamer uit te kleden en zwaait eventjes naar de overkant. Dit had ik echt niet verwacht, zij is heel degelijk getrouwd. Waarschijnlijk is haar man op deze avond ook niet thuis. Ineens herinner ik me dat Rob hem dinsdags ook wel eens op de sportschool ziet, vandaar! Ze is met haar benen gespreid op een stoel gaan zitten en zit zichzelf met één hand heerlijk te vingeren terwijl ze met haar andere hand telefoneert. Maar ineens zie ik dat schuin beneden ook een lamp aangegaan is. Daar woont die saaie vrijgezelle tut met dat kleine hondje. Zij doet altijd zo vreselijk arrogant.

Ja hoor, zij is het echt en ook zij is zich ook aan het uitkleden. Ik kan door m’n kijker zien dat ze een vreselijk geil setje draagt van zwart rubber of zo iets. Grote ronde gaten in de BH waar het grootste gedeelte van haar zware tieten uitsteekt. En slipje met een groot rond gat in het kruis waar haar zwart behaarde kut duidelijk in te zien is, en geile net kousen. Wie had dat van haar gedacht! Maar ineens zie ik dat ook schuin boven een naakte vrouw in de kamer staan met een telefoon aan het oor. Het is dat leuke mollige Surinaamse meisje, waar ik zelf ook een oogje op heb. Dit is echt niet te geloven, zou hij het met drie vrouwen tegelijk doen?

Naast mij staat op het nachtkastje een telefoontoestel; ik vraag me af of het doorgeschakeld is met dat van de jongen. Ik neem de telefoon voorzichtig van de haak en luister mee. Ja hoor, het is hem en ik hoor ook de drie vrouwen. “Zijn jullie al nat?” Hoor ik hem vragen. “Het geil loopt er uit” hoor ik van één, de ander roept ik sop en de derde meldt dat het bij haar ook erg glibberig is. Hij roept dat z’n pik heel stijf is en dat hij hem er graag bij hun wil in steken. Dan beginnen de drie te zeuren wie het eerst aan de beurt is. M’n rechter buurvrouw klaagt dat ze altijd de laatste is en dan zegt de jongen dat hij dan deze keer maar bij haar zal beginnen.

“Doe je benen goed wijd, dan kan ik je beter zien, oh… wat heb je toch een lekkere kut” slijmt hij. Ik kan goed zien dat ze met haar vingers bezig is en ze roept “jouw pik is zo groot, ik heb hem nog nooit zo lekker gezien.”

“Dat komt omdat je zo’n heerlijk kutje heb, neem die grote tieten is in je handen? Wat heb je toch een heerlijke prammen! Zuig eens op je tepels?”

“En jij hebt een prachtige pik, ik wou dat in m’n kut zat!”

“Fantaseer eerst maar dat ik heel diep in je geile mondje zit en dat jij me pijpt.”

En zo gaat het maar door met geile praatjes, ik hoor haar heftig hijgen en kreunen. De andere vrouwen moedigen haar ook aan: kom op geile teef, neuken. De jongen vraagt of ze al bijna komt, ik zie door m’n kijker dat ze nu met een grote vleeskleurige dildo in haar zwaar behaarde kut ramt. De andere vrouwen zijn ook al bezig maar minder heftig. Ze wachten hun beurt af. De eerste komt kreunend klaar, de tweede buurvrouw in het sexy zwart rubberen setje ramt nu een grote zwarte neger vibrator in haar spleet, het is een heel geil gezicht, het sap loopt er bij mij nu ook uit. De jongen moedigt ook haar aan met geile woordjes.

“Wat ben je toch een geil beest” zegt hij, “en wat heb je toch een lekker strak kutje.” Door m’n kijker zie ik dat ze van z’n woorden geniet. Ze kreunt en even later komt zij ook schokkend tot een orgasme. Het Surinaamse meisje waar ik een oogje op heb vraagt de jongen of hij al klaar is maar hij antwoordt dat hij het allemaal voor haar bewaard heeft. Ze vindt het heerlijk dat ze er voor uitverkoren is en roept; “steek hem diep naar binnen en spuit me vol.”

Ik hoor ze beide zwaar hijgen en kan duidelijk zien hoe de Surinaamse zichzelf wijdbeens vingert. Het gehijg gaat duidelijk naar een climax. “Neuk me, neuk me… neuk me…” gilt ze. Ik loop stilletjes de gang op en gluur bij de jongen naar binnen. Hij ligt als een gek te rukken aan z’n glibberige staaf en ik hoor door de luidspreker van de telefoon het meisje kreunen. Dan komen ze, zo te horen, heerlijk samen klaar en ik zie hem z’n zaad op z’n buik spuiten. En dan ineens is het weer afgelopen, ze zeggen allemaal dat ze genoten hebben en spreken af voor de volgende week.

Ik lig weer in het donker op bed van z’n moeder met m’n benen wijdbeens op de grond na te genieten van het spektakel. M’n rokje is omhoog gestroopt, m’n slipje ligt op de grond en m’n twee handen zitten in m’n kut. Ik denk aan Rob die zo dadelijk doodmoe van sportschool komt; hij zal wel lang niet zo veel zin in seks hebben als ik. Ik hoor dat de jongen er aan komt maar ik vind het spannend om m’n ogen stijf dicht te houden. Hij knielt voor het bed met z’n hoofd tussen mijn benen. Z’n mond zoekt mijn love-spleet maar daar zitten m’n handen op, ik geef me nog niet. Hij kust m’n handen langdurig maar ik doe de poort niet open. Dan gaat hij naar de binnenkant van m’n dijen. Hij kust ze en trekt een nat spoor met z’n tong over de huid van m’n dijen, en dan weer naar beneden naar m’n voeten. Eén voor één zuigt hij op m’n tenen. Het is zo geil, ik geef me er helemaal aan over en dan hij gaat weer terug helemaal omhoog met z’n tong naar m’n gloeiend hete kut. Hij ontdekt dat m’n handen weg zijn en dat ik zijn tong de toegang niet langer weigeren kan. Ik kan niet anders, het moet gewoon gebeuren. Ik ben zo geil. Hij likt m’n drijfnatte kut en ik kreun van genot, hij drinkt gulzig m’n sappen. Hij heeft m’n opgezwollen klitje gevonden en eigenlijk is er maar heel weinig voor nodig om mij gillend van genot klaar te laten komen.

Maar hij laat het niet bij één keer, hij heeft zelf zo van mijn orgasme genoten dat hij zelf weer wil. Z’n pik is trouwens weer hersteld van de eerste beurt en tot oude sterkte terug gekeerd. Hij beklimt me en steekt z’n mooie jongens paal diep in me. Ik sidder weer van genot als hij me gaat berijden en kom snel daarna tot mijn tweede orgasme. Hij niet, hij moet nog even door stampen in m’n gloeiend hete gat, maar het duurt niet lang en dan komt hij ook. Hij haalt vliegensvlug z’n pik er uit, rijdt nog eventjes op m’n buik en spuit alles er dan uit. We blijven nog even op elkaar liggen met het plakkerige goedje op m’n buik We liggen nog even na te genieten en ik vraag hem hoe het allemaal zo gekomen is. Hij verteld hoe hij het eerst een tijdje met één gedaan heeft maar dat er al snel een tweede mee wilde doen. En hoe hij uitvond hoe je via telefoon kunt vergaderen met meerdere mensen tegelijk. Nu doet hij het op die manier alweer een tijdje met drie. Hij vraagt of ik soms mee wil doen iedere dinsdag, hoe meer zielen hoe meer vreugd.

“Nee, dat niet. Maar ik zal af en toe nog wel eens naar je kijken En misschien schrijf ik in de toekomst nog eens een verhaal over je.”

Nou, en dat is hierbij dan weer gebeurd, ik hoop dat jullie het allemaal net zo leuk vinden als ik en ik bedank m’n buurjongen voor het thema.

Vera Versmissen

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder dit verhaal. Dank U.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *