Uitkijken met de inkijk

()

Op een goede middag zat Arnulf dromerig door zijn raam naar buiten te kijken, toen er ineens een hele aantrekkelijke jonge vrouw voor zijn raam kwam staan. Het raam was van het spiegelende type en ze kon dan ook niet naar binnen kijken, maar probeerde dat toch. Arnulf slikte even, toen hij haar voorover zag buigen naar het raam om naar binnen te kijken (wat natuurlijk niet ging). Hij kon echter wel bij haar ‘naar binnen’ kijken. Hij keek zo in haar openstaande bloesje en zag haar fraaie borsten hangen, ze had duidelijk geen bh aan. Toen ze weer ging staan zag hij dat ze behalve het witte bloesje ook een kort, strak rokje droeg en een paar hoge hakken. Ze had bovendien een fraai gezicht en een mooie kop met blond haar. Hij voelde zijn pik zwellen in zijn plots te krappe broek en zag dat ze aanstalten maakte de bank binnen te komen. Vlug zette hij zijn mooiste lach, borg het mindere exemplaar vlug op in de schuif van een collega op, en ging achter de balie staan. Gelukkig waren er geen collega”s in de buurt. Daar kwam ze binnen. Enigszins wiegend met haar heupen en met een stralende glimlach. Arnulf zag haar naderbij komen en slikte even. Wat een brok!

Ze lachte eens lief naar hem en vroeg toen informatie over een hypotheek. Arnulf begreep dat dit een godsgeschenk was en vertelde dat hij haar in het kantoortje alles rustig kon uitleggen. Zonder problemen liep ze achter hem aan naar binnen, het luxe kantoor in. Dit kantoor was bedoeld voor rustig, ongestoord overleg en was dan ook afgeschermd van de rest van de bank. Arnulf deed de deur op slot en gebaarde haar plaats te nemen. Ze vertelde hem dat ze Veronique heette en dat ze een huis wilde gaan kopen. Arnulf gedroeg zich zo normaal mogelijk, maar voelde dat zijn penis het moeilijk had. Hij kon het ook niet laten nu en dan een blik over haar grote borsten in het bloesje te laten glijden. Na haar enkele wetenswaardigheden over de hypotheken te hebben verteld vroeg hij haar langs zijn neus weg of ze zin had eens met hem uit te gaan. Ze moest lachen om zijn vraag en keek hem diep in de ogen.

“Ik kan veel voor je doen, mannetje, maar dan moet jij iets voor mij doen!” Zei ze schalks.

Arnulf slikte en keek met waterige ogen hoe ze haar handen over haar borsten liet glijden tot op de prettig gevormde heupen. Ze ging staan en hij keek hoe haar handen over het zeer korte rokje gleden en op haar dijen terecht kwamen. Even maakte ze een gebaar alsof ze het omhoog wilde schuiven en likte geil langs haar rode lippen, maar toen ging ze weer zitten. Arnulf slikte hoorbaar en vroeg haar fluisterend wat ze wilde. Even later had hij een bijzonder gunstige hypotheek voor haar geregeld en ging achterover in zijn stoel zitten.

Veronique stond weer op en legde opnieuw de handen op haar borsten. Nu gleden ze echter niet alleen naar beneden, maar ze knoopte tevens met haar slanke handen de knoopjes los. Onderaan gekomen, trok ze het hemd uit haar rokje en liet het hemdje van haar schouders glijden.

Arnulf voelde zijn pik zwellen bij de aanblik van haar naakte borsten. Ze waren groot, maar niet te groot, perfect gevormd en getooid met elk een grote, bruine tepel. Ze had nu in elk van haar handen een exemplaar en kneedde ze.

“Zo, mannetje, en nu wil je me zeker lekker neuken, hé?” Zei ze en keek hem schalks aan. Arnulf wilde niets liever en knikte. Ze lachte even en zei toen.

“OK, leef je maar eens lekker uit, want het blijft bij deze ene keer. Maar voor wat hoort wat, dus mag je me neuken!”

Ze knielde voor hem neer en maakte zijn veel te strakke broek open. Met een geroutineerd gebaar schoof ze zijn broeken op zijn voeten, zodat zijn harde paal in vol ornaat in de open lucht stond. Veronique lachte om zijn geilheid en streelde de penis met haar hand. Toen bracht ze haar rode mond naar het keiharde stuk vlees en zoende hem. Arnulf slikte en legde zijn hand op haar blonde haar. Ze opende haar mond en hapte de penis op. De eikel en helft van de schacht verdwenen in haar geopende mond en even later was ze geconcentreerd bezig met pijpen. Arnulf genoot van haar pijpkunst, maar besefte dat hij het heft uit handen had gegeven. Hij vermande zich en stond op, ervoor zorgend dat ze zijn pik niet losliet. Ze maakte een verbaasd gebaar, maar hij hield zijn lul in haar mond. Hij greep haar hoofd stevig vast en begon haar langzaam in haar mond te neuken. Ze reageerde heftig toen hij zijn apparaat doordrukte in haar keel en rukte zich los.

“Zeg ben je nou helemaal!” Riep ze, maar Arnulf luisterde niet. Hij trok haar overeind, waarbij haar grote bollen wild heen en weer zwaaiden. Hij draaide haar om en posteerde het wijfje met haar handen op het bureau, de benen licht gespreid en haar kontje naar achteren. Veronique liet hem begaan, toen hij haar korte rokje omhoog schoof en haar kleine, roze slipje onthulde. Even later lag dat slipje op de grond en was Arnulf kreunend de magnifieke billen aan het betasten. Ze had een paar bijzonder mooie, gladde billen, en liet gewillig toe hoe hij die uitvoerig bevoelde. Hij trok ze iets van elkaar en liet zijn hand door haar bilspleet naar beneden dwalen, tot hij haar warme kutje voelde. Hij ging met zijn harde stang tegen haar aanstaan en stak een vinger in haar natte kut. Ze kreunde en begon tegen zijn hand aan te duwen, waardoor hij wist dat ook zij erg geil was geworden. Hij trok zijn hand terug en legde die weer op haar billen en manoeuvreerde zijn paal voor de poort.

Toen stak hij toe en de harde penis gleed gemakkelijk in de kut van Veronique. Ze kreunde en duwde haar kont nog wat naar achteren, waardoor hij zijn pik er nog verder in kreeg. Met flinke halen begon hij de kut te neuken, terwijl zijn handen haar billen kneedden. Veronique begon luid te steunen en ineens kwam ze onbeheerst klaar. Arnulf was verbaasd dat de net nog zo onderkoeld reagerende griet nu zo lekker klaar stond te komen en hij vervolgde zijn neukwerk. Zijn knedende handen spreidden nu haar billen nog meer en hij bevoelde haar gesloten anus met zijn vingertop. Ineens stak hij het topje naar binnen, en even later de rest. Hij begon nu het kronkelende vrouwtjesdiertjes met zijn vinger anaal te bewerken, wat haar een nog grotere reactie ontlokte.

“Je pik!” Hijgde ze en keek om. Arnulf keek verbaasd terug, waarop ze onbeheerst. “Steek je pik in mijn anus, lul!” riep.

Arnulf werd nog geiler dan hij al was en trok zijn lul uit haar spleet. Veronique ging nu op handen en voeten in de hondjesstand en Arnulf ging over haar heen hangen. Hij manoeuvreerde zijn eikel tussen haar billen en stak toe. Vrij gemakkelijk gleed zijn keiharde leuter in het strakke kontgat van Veronique, die een gesmoorde uitroep liet horen. Arnulf gleed nu helemaal naar binnen en kletste met zijn buik tegen haar billen. Onbeheerst begon hij haar in haar anus te naaien, terwijl hij intussen haar zwaaiende borsten in zijn handen nam. Ze schreeuwde en kronkelde onder zijn stoten en begon ineens, “stop, stop, je doet me pijn!” Te roepen toen hij haar keihard in hoog tempo zijn pik in haar reet liet voelen. Hij gaf haar een duw, zodat ze voorover viel op haar buik en trok zijn stang uit haar reet. Met een snelle beweging draaide hij haar om en meteen spoot het zaad uit zijn pulserende pik en kwakte in haar gezicht en tussen haar borsten. Schreeuwend spoot hij zich leeg en Veronique liep hem zijn gang gaan.

Toen het meisje zich even later weer opgeknapt had en beiden weer waren aangekleed glimlachte ze hem toe.

“Je kunt je pik goed gebruiken, Arnulf”, zei ze en lachte. “Ik wil voor jou nog wel eens een uitzondering maken, bel me op dit telefoonnummer “, zei ze, intussen een nummer neerkriebelend, “bel me, wanneer je weer eens zin hebt.”

Arnulf lachte terug en nam het kaartje in ontvangst. “Dat zal ik zeker doen”, zei hij terug, “ik heb maar zelden een wijf zo lekker in haar reet kunnen naaien als jou,” en gaf haar de polis. Hij keek naar de strakke reet toen ze wegging en voelde zijn pik alweer steigeren.

Dat belletje kon ze snel verwachten.

En dat belletje kwam er ook erg snel gevolgd door nog vele belletjes en neukpartijtjes in het huis waar ik de hypotheek voor had genomen, waar we nu samen wonen en waarvan hij de hypotheek aflost. Om maar te zeggen; altijd goed ‘uitkijken met de inkijk’.

Veronique

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *