Spel met drie ballen

()

Vanmiddag tijdens het winkelen liep ik tegen een heerlijk geil setje aan maar toen ik de prijs zag was het wel duidelijk dat dit er deze maand niet meer in zat. Omdat ik bang was dat het volgende maand al weg zou zijn besloot ik aan Arn te vragen om me het geld voor te schieten. Vanavond dus extra lekker gekookt om hem in de goede stemming te brengen maar toen ik het hem uiteindelijk vroeg wilde hij het niet doen. Hij vindt over het algemeen toch al dat ik een beetje te gemakkelijk met geld om ga. Toen hij een beetje door zeurde zei hij uiteindelijk. “Dan neem je er toch een baantje bij.”

“Wel lieverd. Zie je mij soms een krantenwijk er bij nemen?”

“Och, dat bedoelde ik ook niet, maar je zou toch de baan op kunnen, met dat lichaam van jou heb je dat zo bij elkaar verdiend.”

Ik kijk hem verbijsterd aan en hoop dat het een grapje is. “Je zou raar staan te kijken jongetje als ik het echt deed.”

“Tja, als ik je enige klant was zou ik het heus niet erg vinden hoor,” zegt hij lachend, “het lijkt me wel spannend om je van de baan op te pikken.”

Ik laat het onderwerp even rusten maar het blijft wel achter in m’n hoofd zitten. Eigenlijk is het ook wel een heel geil idee om het een keertje voor geld te doen.

“Okay,” zeg ik ineens tegen hem, “als jij er zin in heb om vanavond een hoertje op te pikken bij het parkeerterrein zal ik er staan.”

Ik loop naar de slaapkamer om m’n hoerigste outfit op te zoeken. Hoge laklaarzen met naaldhakken, een super kort rokje en een heel strak topje. Ik maak me heel heftig en geil op met vuurrode lippen en veel zwart om m’n ogen. Dan doe ik nog wat ordinaire HEMA parfum op en toon het resultaat aan Arn. Die weet niet wat hij ziet, er staat een compleet ander meisje voor hem en langzamerhand dringt het tot hem door dat ik het echt meen. Nu begint hij terug te krabbelen. “Maar je hoeft echt niet zo naar buiten hoor, we kunnen het zo toch ook thuis doen, dan speel je gewoon de ‘thuishoer.”

“Nee,” zeg ik, “als ik het doe dan doe ik het goed.” Ik gooi de deur achter me dicht, laat opzettelijk de Ferrari staan en neem de bus naar de parkeerplaats.

In de bus wordt ik door alle mannen geil aangestaard en in hun gedachten uitgekleed maar de vrouwen kijken met afkeurende blik. Als ik bij de parkeerplaats uitstap kijken ze elkaar veelbetekenend aan, zo van ‘dat dacht ik wel.’

Het is een bekend punt hier, Arn en ik kennen de parkeerplaats ook wel, het is een beruchte ‘op pik’ plek voor professionele en amateur hoertjes. Het begint al wat donker te worden maar ik zie dat er nog niet zo veel meisjes staan. Ik zoek een strategisch plekje uit waarvan ik denk dat Arn me snel zal kunnen zien.

De eerste auto’s komen al langzaam aangereden. Van achter hun opengeschoven raampje keuren ze likkebaardend de waar. Het roodharige meisje helemaal aan het begin wordt aangesproken en begint te onderhandelen. Ze maken een deal en stapt in. Gelukkig maar dat hij niet door reed naar mij. Ik krijg het een beetje koud, ik hoop maar dat Arn gouw komt. Ik kijk om me heen en het meisje naast me zegt dat het niet zo druk is vanavond. Nou voor mij is het anders druk genoeg, waar blijft die Arn nou. Er komt weer een auto aan, het is weer Arn niet. Hij passeert langzaam een paar meisjes en dan komt hij langzaam op mij aan. Ik krijg het warm en koud tegelijk, ‘als hij me maar niet aanspreekt.’ Maar hij stopt wel bij mij Jeetje, wat moet ik nou doen. Hij bekijkt me geil van top tot teen en zegt dan “hoeveel”?

Ik ben totaal in verwarring, hier had ik dus helemaal geen rekening mee gehouden. Wat ontzettend stom van mij! Ik bedenk ineens wat ik moet doen; ik zal gewoon een waanzinnig hoge prijs noemen, dat schrikt hem wel af. Met een stoere blik in m’n ogen zeg ik: “500, schatje.”

Hij denkt er geen seconde over na en zegt.

“Okay, stap maar in.” Ik kijk hem vol verbazing aan en realiseer me dat ik toch nog te laag ingezet heb. Wacht eens, ik geloof dat ik hem ken, het is de leraar wiskunde van de K.I.T.O waar ik vroeger op gezeten heb. Wij vonden het allemaal eigenlijk wel het lekkerste stuk van de school en hij heeft heel wat meiden het bed in gekregen. Ik denk niet dat hij mij herkent want ik had geen wiskunde in m’n pakket en heb nooit bij hem in de klas gezeten.

“Kom je nog” vraagt hij ongeduldig. Ik ben helemaal van de kook, dit was helemaal niet de bedoeling. Waarom schiet die Arn dan ook niet op. Ik kijk schichtig om me heen maar ik zie alleen wat collega hoertjes die me jaloers aankijken omdat ik een klant opgepikt heb.

“Hè, je moet er geloof ik wel lang over nadenken” zegt hij, “als je het soms niet vertrouwt, hier is het geld.” Hij heeft z’n portefeuille getrokken en laat me een dikke stapel bankbiljetten zien. Dat doet geloof ik bij mij de deur dicht, al dat geld in m’n handen maakt me ineens heel hebberig. In een impulsieve opwelling stap ik gewoon de auto in en denk bij mezelf, ‘wat kan mij het ook schelen, de meiden op school vochten om met Kees te mogen kezen en ik krijg er nog goed geld voor ook.

“Ik doe geen abnormale dingen hoor” zeg ik nog gouw, “dan zoek je maar een ander.”

“Nee, juffertje, natuurlijk niet, gewoon een beetje neuken, pijpen en beffen samen met m’n vriendin, niks abnormaals hoor, en alles met condoom!”

‘Oh,’ denk ik, ‘hij wil dus een triootje maken’.

We rijden langzaam weg en ik kijk nog even achterom of ik Arn zie. Hij is inderdaad net gearriveerd en hij heeft mij de auto in zien gaan. Hij stapt nu snel ook in de auto en volgt ons, gelukkig maar, dat geeft me een beetje veiliger gevoel. De wiskunde knobbel zegt.

“Ik heet Kees, hoe heet jij?” Ja, dat weet ik nog dat hij Kees heet want de grap was altijd dat je met Kees lekker kon kezen. (kezen is neuken in plat Hollands) Ik verzin dat ik Tatjana heet omdat ik dat wel een lekkere geile hoeren naam vind.

“Oh, leuk” zegt hij en hij steekt al gelijk z’n rechterhand onder m’n rokje. “Oh wat een lekker kaal kutje” zegt hij als hij merkt dat ik geen slipje draag, “dat zal Angelique ook leuk vinden, ze is dol op beffen!”

We rijden de nieuwbouwwijk in waar hij kennelijk nog steeds woont. Als we bij z’n huis komen stoppen we niet voor de deur maar gaan de hoek om en stappen uit bij de brandgang.

“We lopen maar achterom” zegt hij, “want niet alle buren hoeven te weten dat ik jou opgepikt heb.”

Via de keuken lopen we door naar de huiskamer en daar wacht Angelique al op ons. Ik ben helemaal verbijsterd als ik haar zie want het is een fantastisch geil stuk en ze heeft zich net zo hoerig gekleed en opgemaakt als ik zelf. Ze zegt met een zwoele hoerige stem.

“Hallo schat, leuk dat je mee doet, ik heet Angelique.”

Kees doet de overgordijnen dicht maar ik kan nog net zien dat Arn z’n auto aan de overkant heeft geparkeerd. Angelique is beslist niet ouder dan ik, ze heeft een mooi lichaam en ziet er uit om op te vreten. Ze draagt ook laarsjes met hoge hakken, netkousen, een super klein zwart latex rokje en een zwarte doorkijk bloesje waardoor je kan zien dat ze geen BH draagt. Ze geeft me een zoen, leidt me naar de bank en zegt “je zult van Kees gehoord hebben dat ik ook van vrouwen hou en dat we een triootje willen doen.”

“Ja, prima hoor, vind ik ook lekker” zeg ik stoer.

Kees gaat naar de keuken om wat te drinken te halen en wij zitten samen naast elkaar op de bank. Ze pakt m’n hand en leidt hem onder haar rokje, Jezus ze heeft wel haast! Ik voel dat ze zo’n kruisloze panty draagt met niks er onder. Haar kutje is spiegelglad geschoren. Ze houdt haar benen nog stijf tegen elkaar zodat ik alleen uitwendig een beetje aan haar poesje kan friemelen.

Dan komt Kees er weer aan en moet ik van haar snel m’n hand weer wegdoen, het was dus stiekem wat we deden. Ik begin te begrijpen dat Kees hier de dienst uitmaakten en niemand anders en dat Angelique rustig op haar beurt moet afwachten wat Kees wil doen. Hij komt weer binnen met de drankjes en gaat zelf recht tegenover ons zitten genieten van het uitzicht. Hij gluurt geil onder onze rokjes.

“Wel, gezondheid dan maar, op een gezellige geile avond” zegt hij. “Zouden jullie het erg vinden om die rokjes een beetje omhoog te doen” vraagt hij.

Ach, ja, dat willen we best wel en om het nog wat leuker te maken doen we allebei onze benen wat uit elkaar zodat hij prachtig uitzicht heeft op onze handel. Hij raakt al aardig opgewonden en ik zie een flinke bobbel in z’n broek ontstaan. Ik ben heel benieuwd of hij het feestje hier beneden of boven op de slaapkamer wil houden. Hij wrijft met z’n hand over de bobbel en geniet zichtbaar van het uitzicht op ons. Voor mij is het de eerste keer dat ik er geld voor krijg en ik ben een beetje onzeker over hoe ik me precies moet gedragen. Ik besluit het maar een beetje af te wachten en het aan hen over te laten.

Kees vraagt aan Angelique of hij een goede keus gemaakt heeft en die antwoordt dat ze me een heel ‘geil wijf’ vindt.

“Ja, normaal loopt daar niet zo veel soeps” zegt hij, “het zijn meestal hele oude hoeren of junks.” Lullig voor mij om er zo als een stuk handel bij te zitten als er zo over je gepraat word.

“Kees houdt namelijk van jong spul zoals ik” zegt Angelique. Nou, denk ik bij mezelf, dat weet ik nog wel van school.

“Zullen we dan maar aan de slag gaan” zegt Kees alsof hij een klusje moet op knappen. Het blijkt zich op de zolder af te gaan spelen en die is helemaal ingericht voor deze geile hobby van hem. Tegen de schuine zolderplafond van het dak zijn allemaal spiegels gemonteerd zodat je jezelf meerdere malen kan zien neuken als je op het bed er onder ligt. Er branden een paar rode lampjes en die maken dat Angelique en ik er nog hoeriger uitzien. Terwijl Kees zich uitkleedt fluistert Angelique in m’n oor dat Kees een hoeren tik heeft maar dat had ik zelf ook wel begrepen.

Hij ligt nu op bed en sjort een beetje aan z’n lange leuter. Wij moeten eerst een beetje geil en hoerig voor het bed langs paraderen en daarna moeten we een beetje geil elkaar gaan opvrijen. Ik sta met Angelique te tongen terwijl we ons kutje bevingeren, ze is behoorlijk geil en het sap loopt uit haar hete spleet. Ik voel dat ze piercings heeft laten zetten in haar geile spatlapjes. We beginnen elkaar uit te kleden en Kees ligt maar te genieten van onze show met z’n dikke paal in z’n hand. Dan gaan Angelique en ik op zijn verzoek beide aan een kant van hem op bed zitten en strelen z’n naakte lichaam van top tot teen. Voor die 500 lappen kan je natuurlijk geen haastwerk leveren dus ik ben van plan het rustig op te bouwen.

Hij ontspant zich en geeft zich nu helemaal over aan onze massage terwijl z’n vlaggenstok nog fier omhoog staat. Ik zie dat hij een prachtige donkerrode eikel heeft waar een flinke piercing ring doorheen zit. Er sijpelt wat geil, glad sap uit, het baasje heeft zin in een lekkere beurt. Angelique likt het sap smakelijk van z’n paal en Kees rilt van genot als haar tong de gevoelige eikel raakt. Ze neemt z’n piercing tussen haar lippen en trekt er een beetje aan, zou dat geen pijn doen? Ik neem z’n balzak in m’n mond en neem z’n knikkers èèn voor èèn tussen m’n lippen. Maar dan ontdek ik ineens iets heel raars, het lijkt wel of hij drie ballen heeft.

Angelique ziet m’n verbaasde gezicht en zegt lachend.

“Ja schat, je ligt hier met een medisch wonder te vozen.”

“Dit heb ik nog nooit meegemaakt” zeg ik. Maar ineens herinner ik me de verhalen van de school waar al die geile meiden die het met hem deden het altijd over het geheim van Kees hadden. Nou, dat geheim heb ik dan eindelijk zelf ook ontdekt, Kees heeft drie ballen. Angelique is heftig aan het pijpen geslagen. Ze zuigt hem af met haar vurige rode lippen stijf om de tonus geklemd alsof ze al z’n sap nu al in haar mondje wil hebben. Er blijven rode lipstick vlekken op z’n pik zitten wat een heel geil gezicht is. Ik zie ons trio in de spiegel en moet toegeven dat het in dat roze schijnsel er allemaal heerlijk uitziet. Kees kijkt nu begerig naar onze naakte lichamen. Hij trekt me naar zich toe en begint me te tongen terwijl z’n hand nu mijn natte glibberige spleet zoekt.

Angelique is nog steeds heftig geil aan het pijpen. Ze heeft een prachtig lichaam en ik geil ontzettend op haar puntige borsten waar ze tepelpiercings in heeft laten zetten. Ik neem een ringetje tussen m’n tanden en trek er voorzichtig een beetje aan. Ik geloof dat Kees z’n harde paal nu wel snel in m’n natte kut wil duwen maar ik heb me echt voorgenomen het alleen maar met condoom te doen daarom hou ik het nog maar even bij het handwerk. Ik bestudeer z’n stijve zaadstengel en verbaas me er voor de zoveelste keer weer over dat alle mannen toch altijd weer net even een andere stijve pik hebben. Deze is bijvoorbeeld een heel klein beetje krom naar boven staand en ik bedenk dat zo’n apparaat in mijn neukschacht best wel lekkere dingen kan doen. De eikel is ook een speciaal geval, hij is heel groot en donkerrood van kleur. Er blijft maar constant sap uit komen. Ik bedenk dat hij met z’n drie ballen ook wel veel zaad produceert, dat kan me een fontein geil worden straks als die gaat spuiten! Hij is nog steeds lekker bezig in m’n kut aan het wroeten en ziet aan m’n gezicht dat ik er duidelijk ook van geniet.

“Zal ik je eens lekker beffen lieverd vraagt” hij. Nou daar heb ik geen bezwaar tegen. Ik ga met m’n benen wijd gespreid midden op het grote bed liggen en Kees gaat in de aanval. Hij probeert me droog te likken maar dat lukt hem natuurlijk niet want het geil blijft met bakken uit m’n geile snee stromen. Ik voel zijn vochtige, warme tong dieper bij mij naar binnen komen en geniet met gesloten ogen heerlijk van het harde gesmak. Als ik m’n ogen weer open doe zie ik de vette pruim van Angelique vlak voor m’n neus.

Ze heeft de twee schaamlappen van haar sappige vrucht wijd uit elkaar getrokken en presenteert haar geile flamoes. Nu zie ik pas goed de twee piercing ringetjes die ze in iedere kutflap heeft laten zetten. Ik begrijp dat er van mij ook een befbeurt verlangd wordt en ik ben geil genoeg om me daar met volle overgave in te storten.

Kreunend laat ze zich verwennen en het moedigt Kees aan om nog harder in mijn spleet aan de gang te gaan. Dan geeft ze mij een lange rode dubbele dildo aan die ik diep in haar geile spelonk moet proppen. Ik lik lange geval eerst maar eens lekker nat en stoot hem dan diep haar neukgat in. Ze kreunt van genot en kronkelt haar bekken van geiligheid. Kees wil zich nu ook met haar neukdoos bemoeien. Hij neemt de kunst lul van me over en begint als een wilde in haar sompige pruim te palen. Ik trek ondertussen haar kutflappen uit elkaar zodat we goed zien waar we mee bezig zijn. Het sopt lekker daar binnen en ik krijg de indruk dat ze vlak tegen een heerlijk hoogtepunt aan zit. Ik begin haar open mond nat te kussen en voel aan de spanning daar precies aan hoe ver ze van een orgasme af zit. Ik pak nu ook de dildo ook vast en probeer Kees duidelijk te maken dat hij het wat rustiger aan moet doen, maar met meer gevoel. Mijn actie wordt gewaardeerd door Angelique want ze kreunt lekker op het tempo mee.

Ik vraag “heb je wel eens een “Multi orgasme” gehad schat?”

Ze kreunt van nee. Kees krijgt door dat hier een vakvrouw aan het werk is en staat me toe dat ik het initiatief over neem. Hij vingert haar kontgaatje, terwijl ik met èèn hand de dildo beweeg verwen ik met de andere haar borsten en ik ga door met tongen. Ik overweeg even of, nu ze bijna klaar komt, de geile staaf van Kees in haar kut moet laten stoppen maar ik ben bang dat hij het verprutst. Langzaam neuk ik haar met de dikke staaf naar een spetterend hoogtepunt, ze schreeuwt… ik ga door… het tweede komt er al aan. ze schreeuwt om meer. Meer! Meer!

Het is een feest om te zien hoe ze geniet, ze is helemaal in extase en ik leef zelf zo met haar mee dat ik het bijna in m’n eigen buik voel. Kees kijkt nieuwsgierig en jaloers mee, dit heeft hij nog nooit meegemaakt. Als Angelique helemaal doorgeneukt en klaar is vraagt hij of ik zoiets ook bij hem kan doen. Hij heeft hoge nood.

“Kom maar lekker in m’n doos dan zal ik je eens wat laten voelen.” Hij wil z’n paal er gelijk in douwen maar ik zeg.

“Ho, ho, we hadden afgesproken het niet zonder te doen.”

“O, sorry hoor, dat was ik even vergeten “zegt hij en hij pakt een ‘fun’ condoom van het nachtkastje. Het is zo’n fel groen geval met een klein handje aan de top. Ik help hem het geval op z’n paal te rollen en speel een beetje met het handje in m’n mond. Dan mag hij hem in m’n neukdoosje duwen, hij is van geiligheid heel erg gespannen.

“Duw maar lekker door hoor schat, dat kan die van mij wel hebben en dan begin ik met m’n kut het knijptrukje.” Ik heb de laatste jaren een techniek ontwikkeld om m’n kutspieren zo sterk samen te trekken dat ik een luststengel die er in klem zit heerlijk kan verwennen. Ik moet me even goed concentreren want ik word een beetje afgeleid door het handje wat diep in m’n grot aan het graaien is maar dan begin ik ritmisch m’n kutspieren samen te trekken en kneed hem als het ware in m’n kut klaar. Hij vindt het heerlijk en komt na een tijdje gillend klaar zonder dat hij zelf bewogen heeft. Het is een vermoeiend klusje en ik moet zelf even rustig uitblazen. Hij haalt z’n fallus uit m’n kut en laat trots de enorme hoeveelheid geil zien die hij met z’n drie ballen geproduceerd heeft. Het groene handje is enorm opgezwollen en ook de rest van het condoomtopje is tot barstens toe gevuld. Hij laat het trots aan Angelique zien, trekt dan het kapotje van z’n lul en stoot dan z’n lange stijve pik bij Angelique naar binnen. Die ligt nog steeds met “spread legs” bij te komen van m’n verwennerij.

‘Nou’ denk ik bij mezelf, ‘jullie hebben wel waar voor je geld gehad.’

Ze zien er heel tevreden uit en hebben alleen maar oog voor elkaar terwijl ik maar afwacht of er nog wat met mij gaat gebeuren want ik ben nog steeds niet klaargekomen. Ze zijn mij helemaal vergeten, ik wacht nog een tijdje stil op het randje van het bed en krijg er dan ineens vreselijk de pest over in. Als ik neuk is het altijd ‘samen uit, samen thuis’ maar daar hebben ze hier nog nooit van gehoord. Ik voel me als een slet behandeld. Ik graai de 500 piek van het nachtkastje, pak m’n kleren.

“Nou, ’t beste hoor, dit was het wel zo’n beetje” en verdwijn naar beneden waar ik me snel aankleed en het pand verlaat. Het huilen staat me nader dan het lachen, gelukkig staat Arn nog met de auto aan de overkant. Hij vraagt ongerust wat ik nou allemaal aan het doen was. Ik zeg.

“Lieverd je krijgt het echt allemaal te horen maar even niet nu, ik wil nu eerst naar huis, een douche en dan een goeie beurt van jou.”

Nou jongens ik kan jullie melden dat Arn z’n best gedaan heeft. Daar kan “Kees met de drie ballen” echt niet tegen op Arn is en blijft mijn held!

Veronique

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *