Veerle die schone

()
Weekendbijlage

Hij liep door de donkere gangen richting het zwakke schijnsel aan het eind van de gang. Voorzichtig zonder geluid te maken tastte hij langs de muur om zich een weg te banen door de duisternis. De zoete geur van wierook uit de kasteelkapel kwam hem tegemoet. Bij de herinneringen aan deze geur verscheen er een glimlach op zijn gezicht. Hij bleef even staan om er zeker van te zijn dat er niemand was die hem kon zien. Zelfs bij die glimlach voelde hij zich al betrapt. Hij hoorde niks en iets zien was onmogelijk in deze doordringende duisternis. Alleen het flikkerende toortslicht ongeveer zeven meter van hem verwijderd. Zijn hand ging weer naar de muur en hij vervolgde zijn geluidloze tocht. Hij dacht terug aan de woorden die Veerle die middag tegen hem gezegd had toen ze van de herberg terug liepen naar het kasteel van zijn vader.

“Je mag altijd langskomen als je wilt hoor…” waren de woorden die ze stiekem in zijn oor had gefluisterd. Haar moeder was net op dat moment aan komen lopen. Veerle had me een ondeugende glimlach gegeven voordat ze meeliep met haar moeder. Hij was al sinds zijn kinderjaren verliefd op haar geweest. Sinds een paar weken moesten ze samen werken in de herberg. Zijn vader vond het een goede manier om hem discipline bij te brengen. En Veerles moeder had het geld hard nodig. Het baantje dat haar moeder had als schoonmaakster in het kasteel verdiende niet genoeg geld om normaal van rond te komen. Hij had er enthousiast mee ingestemd om daar te gaan werken. Dat was zijn kans geweest om dichter bij Veerle in de beurt te komen.

Het was eigenlijk niet toegestaan voor hem om met het personeel om te gaan in het kasteel. Daarom sloop hij nu zo als een dief door de gang. Op dit uur waren er geen bewakers meer in deze gangen, maar toch. Het zou kunnen gebeuren dat er iemand langskwam en dan zou hij flink de pineut zijn. Zijn vader zou laaiend zijn als hij hierachter kwam. Vol verlangen naar de lieve glimlach van Veerle had hij vannacht in bed besloten om een kijkje te gaan nemen bij haar kamer. Aan de ene kant hoopte hij dat Veerle hem zou zien, maar aan de andere kant was hij bang voor haar reactie.

Gelukkig stond haar deur op een kier. Die is vast door de tocht weer open gegaan. Tergend langzaam kwam hij dichterbij. Op twee meter afstand van de deur hoorde hij een zacht geneurie. Het was Veerles stem. Het waren droevige tonen. Hij bleef weer even staan om er zeker van te zijn dat hij niet opgemerkt was. Toen tilde hij een voet op en zette hem zacht weer neer. Nog een stap, en hij was bij haar deur. De bekende geur waar hij zo van hield was hier sterker dan een paar meter terug. Hij snoof zijn longen weer vol, net als hij altijd deed als Veerle hem passeerde in de herberg. Even kon hij niet nadenken en verloor zichzelf in het aroma van zoete oosterse wierook. Zijn ogen sloten zich en bijna droomde hij weg. Tot hij plotseling het plonsen van water hoorde.

Veerle gooide warm water van de ketel in het houten bad. Ze had hem hierover verteld. Dat bad had ze van haar moeder gekregen voor haar verjaardag twee weken geleden. Het deerde haar niet dat haar moeder het gekocht had van het geld dat ze verdiend had in de herberg. Ze was allang blij geweest dat ze een bad had gekregen. Hij had haar sinds ze hem dat verteld had vaak in dat bad voorgesteld. Rechtop zittend, zoals ze altijd deed, en boenend met een zachte spons. Rondjes makend over haar mooie lichaam. Haar mooie haren nat en achterover gekamd. Hij hoorde het plonsen weer.

De zenuwen begonnen nu wel heel erg te worden. Het idee dat hij haar misschien zou zien maakte dat hij toch besloot de laatste stap te wagen en een kijkje te nemen door de kier. De deur stond maar twee centimeter open, maar toen hij keek zag hij genoeg om het midden van de kamer te zien. Precies waar het bad stond. Alleen, Veerle was niet te zien. Ze was net iets te veel aan de rechterkant van de kamer. Waarschijnlijk was daar de open haard waar de ketel boven hing. De damp van het warme water steeg uit het bad op. Er lag al een handdoek klaar en er dreef een spons in het water. Overal stonden kaarsen te branden. In combinatie met de zoete wierook kwam haar kamer over als een paradijs waar je jezelf na een lange reis onder kon dompelen in rust en tevredenheid. Het feit dat Veerle zo dichtbij was maakte het nog spannender. Hij besloot om heel even te blijven kijken voor hij aanklopte. Hij kon niet wachten om haar in het bad te zien stappen. Ze begon weer te neuriën. Een ander liedje maar minstens zo droevig. Dat had hij eerlijk gezegd niet van haar verwacht. Ze was altijd zo vrolijk als hij haar zag. Ze stond bekend als het meisje dat breed lachend door het kasteel huppelde. Hij had er nooit over nagedacht dat zij ook wel eens droevig kon zijn.

Plots voelde hij spijt dat hij haar aan het bespieden was. Hij zou het zelf ook niet fijn vinden als hij wist dat hij bespied werd. Even verkeerde hij in tweestrijd of hij wel moest blijven kijken. Net op het moment dat hij besloten had om aan te kloppen, zag hij haar. Ze liep rustig naar het bad toe met de ketel in haar hand. Ze had een dunne nachtjapon aan. Bij het zien van haar bloten armen was hij al de twijfel die hem even tevoren overspoeld had vergeten. Wat was ze mooi. Zo onschuldig zag ze eruit. Haar donkerbruine haar was los en viel tot halverwege haar rug. Het bewoog zacht heen en weer terwijl ze naar het bad schreed.

Ze liet het water langzaam in het bad lopen en zette de ketel naast haar neer. Even stak ze een vinger in het water om de temperatuur te controleren. Al die tijd zong ze nog steeds het droevige liedje. Dit maakte het levensecht. Hij was er wel blij om dat ze zong, want zijn ademhaling begon zwaarder te worden bij het zien van zo’n puur mooi meisje dat zich er niet bewust van was dat ze bespied werd. Ze pakte het schouderbandje van haar schouder en langzaam alsof ze er niet bij was met haar gedachten haalde ze haar arm er doorheen. De japon viel van haar schouder en werd net boven haar borst omhoog gehouden door het andere schouderbandje.

Hij hield zijn adem in en keek met grote ogen naar het sierlijke droevige meisje dat hij kende als de vrolijke Veerle.

Nog even en de jurk zou van haar afglijden. Ze pakte de andere band vast en begon haar arm er doorheen te halen. Halverwege stopte ze en keek naar de spiegel aan de andere kant van de kamer. Hij kon deze net nog zien. Ze liep er heen. Voor de spiegel stopte ze en bekeek haar evenbeeld. Hij zag haar nu van de achterkant en in de spiegel zag hij haar spiegelbeeld van voren. Handen gingen door het haar en hielden het vast in een staart. Ze draaide een kwartslag en bekeek zichzelf van de zijkant met het haar nog steeds omhoog. Door de handen boven haar hoofd werd haar boezem tegen de dunnen stof gedrukt. Hij kon de vrouwelijke vormen duidelijk onderscheiden.

Het was een adembenemend gezicht. Hij vergat bijna een nieuwe teug lucht naar binnen te zuigen. Dit was meer dan hij ooit van een meisje gezien had. En al die tijd was het maar een bandje dat haar jurk omhoog hield. Zo’n dun stukje stof scheidde hem nog maar van het zien van de onthullende naakte schoonheid van Veerle. Nog steeds zichzelf van de zijkant bekijkend legde ze een hand op haar buik. Haar blik gleed van beneden naar boven tot haar fijne gezichtje. Haar spiegelbeeld in zich opnemend pakte ze het bandje beet en haalde haar arm er op een verleidelijke manier doorheen. De japon hield ze nu alleen nog maar met een hand vast. Hij begon weer ernstig te twijfelen, maar hij kon nu niet meer aankloppen. Dan zou Veerle zich waarschijnlijk erg ongemakkelijk voelen. Maar het geheel was te hypnotiserend. Hij bleef als genageld aan de grond staan.

Ondertussen streelde ze met haar andere hand over de voorkant van haar schouders. Langzaam liet ze de japon naar beneden zakken. Wat hij daar te zien kreeg was meer dan hij ooit had durven hopen. Hij stond te trillen op zijn benen terwijl hij ingespannen naar het opwindende schouwspel keek. Hij zag hoe ze haar japon over haar borsten naar beneden trok en hem vervolgens liet vallen. Haar lichaam was perfect. Haar rug was half bedekt door haar dikke haar. Zijn blik gleed verder naar beneden en gefascineerd bleef deze halverwege steken.

Zonder dat hij het door had leunde hij steeds meer tegen de deur. Deze bewoog een stukje meer naar binnen. Doordat hij hiervan schrok verloor hij zijn evenwicht en viel Veerles kamer binnen. Er schoot van alles door zijn hoofd. Maar het was vergeefs, het was al gebeurd. En weg rennen zou niet gaan want hij voelde een flinke pijnscheut door zijn been heen trekken.

Veerle keek verschrikt achterom naar de deur die zo hard open zwaaide.

Wie was dat die haar kamer binnenviel. En wat had hij allemaal gezien. Ze voelde zich heel erg betrapt. Snel pakte ze haar japon en hield deze voor haar lichaam. Even wist ze niet wat ze moest doen en bleef staan kijken naar de jongen die op zo’n onsubtiele wijze haar kamer binnen gevallen was. Toen zag ze het.

Die jongen was Roeland. Roeland de Ckoene. Ze werkte met hem samen in de herberg. Dat was een hele aardige leuke jongen waar ze sinds ze samen werkten veel mee omgegaan was. Dit had ze alleen niet van hem verwacht. Het zag ernaar uit dat hij veel pijn had en zich daarbij ook nog doodschaamde. Dus nam ze een besluit en liep naar hem toe met haar japon voor haar lichaam. Ze ging op haar knieën zitten, legde een hand op zijn schouder en vroeg of alles goed was. Hij werd helemaal rood en stamelde dat dit niet zijn bedoeling was en dat hij niks gezien. Tenminste dat kon ze zijn gebrabbel opmaken. Haar schrik was verdwenen, nu voelde ze alleen nog maar bezorgdheid. Stiekem vond ze het wel schattig hoe hij daar op grond zich lag te schamen. Ze raakte zijn been aan om te voelen of het gebroken zou zijn, met als gevolg dat Roeland zijn been gepaard met een pijnkreet terugtrok. Snel trok ze haar arm terug.

Wat moest ze doen?

Ze besloot hem op haar bed te laten liggen. Ondersteund door Veerle wankelde Roeland dus even later naar het bed. Hij legde zich neer en liet zijn hoofd ook achterover vallen. Wat een situatie, dacht hij. Toen besefte hij ineens dat Veerle nog steeds naakt was behalve de japon die ze voor zich hield. Toen wist hij al helemaal niet meer wat hij met de situatie aan moest. Hij durfde niet meer naar haar te kijken en was ook nog eens half verlamd door de pijn. Veerle zag dit en kon het niet laten om te glimlachen. Wat een schatje is het eigenlijk, schoot er door haar hoofd. Blijkbaar voelt hij zich niet zo op zijn gemak en weet hij niet hoe hij hiermee om moet gaan.

“Blijf hier liggen,” zei ze resoluut tegen hem. Ze stond op en liep weg naar het bad. Ze voelde of de temperatuur nog aangenaam was en bleef even staan om na te denken over wat ze van plan was. Ze wilde het hem flink ongemakkelijk maken. Ze wist dat hij zó lag dat hij het bad hoe dan ook zou zien als hij zijn ogen open deed. Ze wist ook hoe hij zich schaamde voor zijn gluuractie. Hij had haar op een erg privé moment betrapt. Eigenlijk vond ze het wel opwindend. Dat was ze sowieso al geweest toen ze voor de spiegel stond. Ze was ook gewoon een meisje dat in een jonge vrouw aan het veranderen was. Zij had ook seksuele gevoelens zoals elke jonge vrouw. Ze besloot het plannetje ten uitvoer te brengen.

Roeland schrok een beetje van de toon waarop ze zei dat hij hier moest blijven liggen. Hij durfde zijn ogen bijna niet open te doen maar kon het niet laten. Toen hij ze opende zag hij Veerle bij het bad staan, met haar japon zo tegen haar aangedrukt dat hij net niks kon zien. Dit was niet te geloven, wat ging ze doen?

Gefascineerd bleef hij kijken naar het meisje waar hij zo verliefd op was. Hij vergat de rare situatie in zijn verlangen meer van haar te zien. Wat zag zij er mooi uit zo in het kaarslicht. Het liefst wilde hij hier altijd blijven liggen om naar haar te blijven kijken. Voor ze haar plannetje ten uitvoer wilde brengen, keek ze nog een keer op. Ze zag Roeland begerig en een beetje betrapt naar haar kijken. Dit maakte nog meer seksuele gevoelens in haar los. Ze voelde zich helemaal warm worden en haar buik begon te tintelen. Wat was dit opwindend zeg. Ze bleef hem aankijken en glimlachte op dezelfde manier zoals ze vanmiddag had gedaan.

De hand die de japon tegen haar aangedrukt hield liet ze langzaam naar beneden zakken. Haar borsten kwamen langzaam tevoorschijn. Ze zag zijn ogen groot worden en dat maakte dat ze nog meer moed kreeg om verder te gaan. Haar tepels werden langzaam hard van die begerige blik in zijn ogen. Ze voelde het tussen haar benen warm worden en kon niet wachten op wat er komen zou. Roeland kon zijn ogen niet geloven. Ze was aan het strippen voor zijn ogen. Als zijn zere been hem niet had tegen gehouden was hij opgesprongen om haar vol lust te zoenen. Hij was volledig opgewonden en voelde zijn broek kleiner worden. Het deed bijna zeer. Wat een lef had Veerle. Dit had hij nooit gedurfd. Hij voelde een liefde in hem opkomen die hij nog niet eerder gevoeld had. Wat wilde hij haar graag in zijn armen sluiten en samen weg vliegen naar het land van extase. Ze liet haar japon nog een stukje zakken en ontblootte daarmee haar buik. De hand die de japon vasthield raakte nu haar vagina aan. Ze kon het niet laten om hem even op en neer te bewegen. Het vocht dat op haar hand kwam bij deze beweging was het bewijs dat ze vreselijk opgewonden was. Om niet te spreken van het fijne gevoel dat het gaf.

Ze liet nu haar japon vallen en stond in vol ornaat voor Roeland, de koningszoon. Ze pakte de spons en deed hier een beetje zeep op. En begon haar buik in te smeren. Gelijkmatige ronde bewegingen maakte ze. Vervolgens zeepte ze haar borsten in. Ze kreeg een rilling van genot toen ze haar tepels aanraakte. Een hand deed ze weer naar beneden, terwijl de andere met de spons haar dorsten verder beroerde. Dit was te veel, ze wilde nu haar opwinding uitleven op Roeland.

Ze liet de spons vallen en liep langzaam richting de verbaasde en opgewonden jongen toe. Ze voelde zich machtig. Ze wist dat ze mooi was. Dat was haar vaak genoeg verteld door de dienstleden van het kasteel. Alleen dat waren allemaal oude mannetjes geweest en ze moest er niet aan denken om met hun deze ervaring te beleven. Neen, Roeland was een mooie jongen en had niet zoveel eigendunk. Sterker nog hij scheet bijna in zijn broek van deze situatie. Ze kon echter wel zien aan de bobbel in zijn broek dat hij erg opgewonden was.

Bij hem aangekomen duwde ze Roeland achterover. Ze ging op haar knieën over Roeland heen zitten. Zo bleef ze even zitten en keek Roeland aan. Hij wist niet wat hij moest doen en keek haar alleen maar verbaasd doch opgewonden aan. Ze boog voorover en kuste hem op zijn mond. Eerst ging het een beetje onwennig maar al snel hadden ze het te pakken. Zijn mond opende zich, waarop zij zijn lip naar binnen zoog en vervolgens haar tong naar binnen duwde. Waarop hij haar tong streelde met de zijne. Het voelde ongelofelijk zacht aan.

Roeland hield het niet meer en moest iets met zijn handen doen. Hij raakte haar buik aan waarop Veerle kreunde. Dit moedigde hem aan en hij ging verder langs haar zij naar boven om zo via de zijkanten van haar borsten weer naar beneden te gaan. “Hm…” zei ze al zoenend. Ze begon zijn blouse los te knopen en trok hem opzij. Haar mond bewoog zich nu naar de torso van Roeland en begon hem daar te zoenen. Hij zag haar hoofd over zijn borst bewegen en voelde haar tong. Ongewild stootte hij met zijn middenlijf omhoog van genot. Zijn handen streelden haar schouders en armen om weer bij haar borsten uit te komen. Wat waren die heerlijk en stevig. De tepels waren perfect rond en keihard. Hij kneep er een beetje in waarop zij weer kreunde. Ze richtte haar hoofd op en Roeland kon de opwinding van haar gezicht lezen. Ze zoende hem weer op zijn mond. Nu wilder dan tevoren. Haar handen vlogen door zijn haar heen en grepen hem stevig vast. Zijn handen hadden haar zachte ronde billen bereikt en kneedde deze.

Ze voelde dit en duwde haar kruis tegen de bobbel in zijn broek. Ze besloot dat het tijd was om hem van zijn broek te ontdoen en ging aan de slag met haar handen. Dit lukte haar niet helemaal dus Roeland hielp mee. Het bleek moeilijker te zijn dan hij dacht om een broek uit te trekken met zijn zo’n pijnlijk been. Maar na even stoeien lukte het. Hij was nu helemaal naakt en zijn lul stak fier naar boven.

Zij dook weer op hem begon zijn nek te zoenen. Hij voelde haar buik tegen zijn lul aan bewegen en dat voelde ongelofelijk goed. Hij trok haar weer helemaal op zich en greep haar bij haar billen vast. Haar vagina kwam halverwege zijn lul terecht en hij voelde dat deze uit elkaar week. Ze bewoog met haar onderlichaam over zijn lul heen. Hij werd hier bijna gek van en hij was nog niet eens in haar. Het zoenen werd hartstochtelijker. In deze strijd die ze samen voerde vergat hij de pijn aan zijn been en duwde haar naast zich op bed. Hij kroop tussen haar benen en legde zijn borst op haar borsten. Wat een heerlijk gevoel was dat. Het topje van zijn lul raakte haar lippen lichtjes aan.

Veerle reageerde hierop door haar bekken omhoog te gooien met als resultaat dat zijn lul haar lippen aan de kant duwde en een klein stukje in haar schoof. Toen hij dit voelde moest hij even stilliggen om niet gelijk klaar te komen en om haar even te laten wennen aan de grootte van zijn lul. Deze was niet supergroot maar het was wel de eerste keer dat zij er eentje in zich had. Het duurde niet lang voordat Veerle hem aan zijn nek naar beneden trok en met haar bekken begon te bewegen. Hij schoof helemaal in haar. Hij keek in haar ogen.

“Voel je dat?” Ze knikte en zoende hem, op een andere manier. Ze zoende hem alsof ze verliefd was. Hoe kon ze ook anders in zo’n mooie situatie. Hij begon door te stoten in zijn opwinding. Ze kreunde bij dit gevoel van genomen te worden door zo’n sterke jongen. Ze ging met haar hand naar zijn billen en begon hem nog harder naar binnen te trekken. Er golfde een onbeschrijfelijk gevoel door haar heen. Het werd steeds sterker en sterker. Ze kon er nu echt niks meer aan doen dat ze hardop aan het kreunen was. Hij voelde het ook en wist dat het niet meer lang zou duren voordat hij klaarkwam.

Zij had echter nog nooit zo’n gevoel gehad en wist niet wat haar overkwam. Ze begon helemaal te tintelen en voelde haar tepels nog harder worden. Ze wist niet wat het was maar ze wilde in ieder geval niet dat het ophield. Ze voelde haar knopje tintelen. Haar hand ging als vanzelf naar haar clitoris toe en op het moment dat ze deze aan raakte. Leek het wel alsof ze ontplofte. Golf na golf ging door haar heen. Haar vagina trok zich helemaal samen en weer los en weer samen. Met als gevolg dat Roeland het niet meer hield en zijn zaad in haar uitstootte. Hij kreunde en zoende haar in het moment. Haar handen vlogen om zijn nek en trok hem dicht tegen zich aan. Het duurde maar voort en zo samen, in elkaars armen beleefden zij wat het was om samen klaar te komen.

Het heerlijke gevoel ebde langzaam weg. Ze bleven zacht tegen elkaar aan liggen. Na hijgend en zoenend, voelden ze verliefdheid voor elkaar. Hij dacht weer, wat is ze mooi. En zij dacht, wat een mooie, sterke jongen. Zo bleven ze even liggen. Plots leek het Veerle wel aangenaam om dat bad nog te nemen alleen dan samen met Roeland. Ze maakte zich vrij uit de liefdevolle omhelzing van Roeland en liep naar het bad en voelde of het water nog warm was. Dit was het geval.

Ze hielp Roeland naar het bad toe en ze zetelden zich samen in het warme water. Zij achter met hem tussen haar benen. Elkaar een beetje zoenend en liefkozend maakten ze elkaar schoon met de zachte spons.

Zij leefden gelukkig en kregen lange kindjes.

VeerleG

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *