Spontaan genot

()

Dit gebeurde allemaal zo’n jaar geleden. Ik ben ondertussen negen jaar getrouwd en heb twee kinderen. Mijn relatie met mijn man is goed maar we zijn al wel in het tijdperk van een vibrator aangeland, de hulpstukken die er voor zorgen dat we af en toe nog geweldige seks hebben. Mijn kinderen spelen regelmatig met twee kinderen van Merel. Merel is ongeveer van mijn leeftijd, dus ook vijfendertig, en we kunnen het net als de kinderen goed met elkaar vinden. Ze woont vlak in de buurt, de kinderen zitten op dezelfde school en we zitten op dezelfde sportschool. We krijgen hierdoor steeds meer contact en samen gaan we steeds meer dingen doen. Even naar de stad of naar een buurtfeest. Ook gaan we regelmatig bij elkaar op bezoek. In het begin alleen ’s middags met de kinderen maar naar verloop van tijd ook ’s avonds om even bij te kletsen. We hebben allebei een man die ‘s avonds nog vaak moet werken en pas laat thuis is dus wanneer haar man op een avond weer eens laat thuis gaat komen belt ze me op of ik zin heb om een kopje thee te komen drinken.

Rond half acht bel ik bij haar aan. Ze doet open en ik loop meteen de woonkamer. Ik zie nog net de Wehkamp open liggen op de bladzijde met ‘persoonlijke verzorging’, vibrators dus. Gekscherend zeg ik, “goh, een nieuw speeltje aan het uitzoeken?”

Ze krijgt een beetje een kleur en ze keek snel de andere kant op maar ik zei meteen dat ik er ook een had. Ze is meteen gerustgesteld en vroeg hoe het bevalt. Ik zei dat het minder was dan een ‘echte’ maar heerlijk voor het voor- en naspel. “Ik zou in het begin maar ook niet een al te dikke nemen,” grapte ik een beetje. Mijn ervaring had me geleerd dat je juist met een iets kleinere veel gerichter de intieme plekjes kunt opzoeken. We bladeren een beetje door het blad heen en we komen bij de lingerie setjes uit.

“Die moet ik misschien toch ook maar eens aanschaffen. Ik ben benieuwd hoe mijn man daarop zal reageren.” Zei ik.

“Heb je nog geen lingerie dan,” vraagt ze verbaasd. En ze vertelt me dat ze boven een hele kast heeft vol hangen met de meest uiteenlopende setjes. Ik vertel haar dat ik allemaal van die Sloggi onderbroeken heb en eigenlijk nog nooit lingerie heb gedragen.

“Wil je het eens aanpassen,” vraagt ze.

Ik dacht waarom ook niet en voor we het wisten waren we op haar slaapkamer en opende een kast open die inderdaad helemaal vol hing.

“Welke wil je proberen,” vraagt ze. Ik bekijk wat slipjes en zie een grappige witte hangen. Bovenaan alleen een touwtje en een lapje van voor naar achteren.

“Dat is wel een heel oud model, maar probeer maar uit.” Ik trek de slip over mijn onderbroek aan.

“Dat ziet er echt heel sexy uit,” grapt ze. ‘Ik denk dat als je zo vanavond je slaapkamer in stapt je ook niet met een smoes hoeft aan te komen dat je hoofdpijn hebt. Doe die onderbroek nu maar even uit dan kun je zijn hoe het er echt uit zou moeten zien.”

Ik trek mijn onderbroek uit en trek snel de slip aan. Ik heb me al een paar dagen niet geschoren dus er komt wat schaamhaar aan de zijkanten uit.

“Je moet je natuurlijk wel even bijscheren, want zo ziet het niet uit.” Ze pakt een ladyshave voor mij en ik scheer weer een mooie bikinilijn.

“Je moet het net iets verder op scheren, wacht maar ik doe het wel even.” En heel bedreven scheert ze mijn schaamhaar weg zodat er nog een mooie rechte lijn over blijft. Door het trillen van de ladyshave merkte ik wel dat mijn schaamlippen een beetje naar buiten kwamen. Samen staan we voor de spiegel, zij vlak achter mij.

“Je moet hem wel een beetje fatsoenlijk aantrekken en niet als een tent. Trek hem van achteren een beetje in je bilnaad.” Ik klungel een beetje en ze komt achter me staan en trekt een klein beetje aan mijn slip. Ik krijg het een beetje warm en voel ook dat ik nog vochtiger aan het worden ben. Ik schaam me daarvoor omdat mijn en dus eigenlijk haar slip ook een beetje vochtig begint te worden. Merel merkt er niets van of doet in ieder geval alsof.

“Nu moet die aan de voorkant ook een beetje smaller,” zegt ze en voor dat ik het wist drukt ze de randjes van de voorkant van de slip naar elkaar toe. Ze staat achter me dus haar armen liggen om mij heen en ik voel haar borsten zachtjes tegen mijn rug rusten. Terwijl ze bezig was de voorkant te fatsoeneren voelde ik haar aanraking net op het plekje dat ze net had geschoren. Het was maar heel zachtjes maar net genoeg om een rilling door mijn lijf te jagen.

“Je hebt een beetje kippenvel,” zegt ze.”Nu zal ik eens aantrekken wat ik mooi vind.”

Uit de kast kiest ze een zwarte iets doorschijnende slip die enorm hoog is opgesneden. Ze doet haar broek en onderbroek uit en ik zie dat ze bijna helemaal kaal is op een klein streepje na. Ze ziet dat ik kijk en zegt,”dat voelt zo lekker als hij me beft.”

Ik schrik een beetje van haar taalgebruik maar vind het ook wel weer leuk dat ze dingen bij de naam noemt. Terwijl ze haar slip aan trekt moet ze even haar been omhoog doen en ik zie dat ze een klein pareltje vocht aan haar schaamlip heeft hangen. Ze ziet me weer kijken en zegt,”ja, jij bent niet de enige die een beetje vochtig is dus je hoeft je nergens voor te schamen.” Ze heeft het dus toch gevoeld en ik vraag me af waar dit gaat eindigen. Ik merk dat ik me ineens ook lichamelijk tot haar aangetrokken voel en vraag me af hoe het zou zijn om haar een enorme tongzoen te geven. Die gedachte alleen al zorgt ervoor dat ik enorme kriebels krijg in mijn onderbuik terwijl mijn (haar) slip langzaam maar zeker doorweekt wordt. Dit zijn gevoelens die ik echt nog nooit heb gevoeld.

“Als je uw man nu echt een beetje wil opwinden dan moet je hem onder een beetje tussen je schaamlippen trekken, zo dus.” En ze trekt hem iets tussen haar schaamlippen wat inmiddels makkelijk gaat omdat ze redelijk open staat. Onmiddellijk begin ik ook aan mijn slipje te trekken en ze ziet me stuntelen.

“Wacht maar, ik help je wel even.” Ik voel me een beetje gegeneerd op het moment dat ze mijn schaamlippen iets uit elkaar trekt, zeker omdat ik op dat moment behoorlijk nat begin te worden. Heel zachtjes trekt ze mijn slipje tussen mijn schaamlippen terwijl ze zachtjes over mijn schaamlippen strijkt. Ze staat weer achter me en terwijl ze bezig is beweeg ik me iets naar achteren totdat ik tegen haar aan sta zodat ik haar volle warmte kan voelen. Ik merk dat ze wel erg lang bezig is maar het windt me zo op dat ik er heerlijk van geniet. Ik beweeg mijn handen iets naar achteren zodat ze op de zijkant van haar heupen rusten.

“Vind je het lekker,” vraagt ze.

“Ja,” kreun ik zachtjes.

“Heb je wel eens seks gehad met een vrouw?”

“Neen,” zeg ik en dat was de waarheid.

“Ik ook nog nooit maar het lijkt me wel spannend.”

Op dat moment draai ik me om en kus haar heel zachtjes op haar mond. We waren allebei wat onwennig in het begin maar langzaam voelde ik haar tong mijn mond binnendringen. Ik beantwoorde haar kus heel teder. Voorzichtig laat ik mijn vinger door haar bilnaad glijden en ik voel hoe ze huivert. Ze trekt mijn T-shirt uit en kust me heel zachtjes op mijn tepels. Langzaam beweegt ze naar beneden en kust mijn schaamlippen die ondertussen ver over de rand van mijn slip heen zitten. Ze duwt me naar achteren richting het bed en zodat ik achterover op het bed lig. Zachtjes begint ze mijn binnenkant van mijn dijen te strelen. Met haar vlakke hand streelt ze mijn schaamheuvel. Ik voel hoe ik helemaal warm wordt van binnen. Ze duwt de slip opzij en likt heel zachtjes over mijn schaamlippen. Ik word zo opgewonden dat ik haar bovenop me trek met haar kruis boven mijn gezicht. Ik begin haar slip hartstochtelijk te zoenen en ik proef haar geil door haar onderbroek heen. Ik trek haar slip opzij en laat mijn tong helemaal in haar vochtige gleuf glijden. Dit is de eerste keer dat ik het geil van een andere vrouw proef en ik werd er enorm opgewonden van. Ondertussen is Merel ook niet onberoerd gebleven.

Ik voel dat ze mijn schaamlippen nu helemaal uit elkaar trekt en me begint te beffen of haar leven er van af hangt. Mijn onderlijf begint al te schokken op het moment dat ze even een rust pauze in last. Ze draait zich om en begint met een heerlijke tongzoen. Ik proef hoe haar geil zich met dat van mij vermengd in mijn mond. Met mijn dijbeen wrijf ik tegen haar kletsnatte spleet en ondertussen rij ik met mijn kut op haar dijbeen. Tegelijkertijd beginnen we enorm te schokken en ik voel hoe het warme geil onder uit mijn kut loopt. Mijn bovenbeen wordt helemaal nat van haar geil en ik merk dat haar bewegingen steeds krampachtiger worden. Zoenend komen we allebei tot een orgasme. Ze draait zich om al mijn geil op te likken en ik verdrink haast in het geil van haar. Steeds heftiger gaan onze tongen op en neer. Ik voel nu dat ze niet alleen mijn kut likt maar ook mijn anus aan het bewerken is. Zachtjes streelt ze met haar tong over mijn gaatje en ondertussen stimuleert ze met haar vingers mijn kutje. Ik voer het tempo ook langzaam weer op en schokkend bereiken we ons tweede orgasme. Pas dan bemerken we dat we al die tijd nog steeds onze lingerie aan hadden en dat deze in ieder geval rijp zijn voor de wasmachine.

Knuffelend koelen we langzaam weer een beetje af. Minstens vijftien minuten hebben we zo nog uitgeput op elkaar gelegen terwijl ik met mijn tong heel zachtjes haar schaamlippen streel. Daarna kleden we ons weer aan en spreken af dat we dit in ieder geval nog eens over moeten doen.

VeerleG

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *